hits
 • 04.02.2018, 21:27

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Flere fine stunder denne uken, selv om jeg ser frem til en ny uke! 

Ingen høydepunkter jeg vil nevne sånn egentlig.. 

Ukens mest leste innlegg.. Sunday routine 

Ukens sang.. Charli XCX, Tove Lo, ALMA- Out of my head

Ukens nedtur.. Ukens nedtur må være at jeg ikke klarte det ukentlige målet mitt på jobb. Derfor ser jeg frem til en ny uke, og jeg er veldig gira på å klare målet mitt denne uken. 

Ukens gladnyhet.. Denne gladnyheten kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, et samarbeid med nettstedet rabble

Håper alle har hatt en fin uke. Gleder meg stort til neste uke nå!!

*

 

 

-C

 

 • 26.06.2017, 17:18

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Denne uken har det vært veldig mange høydepunkter. Jeg har vært på sommerfest med både jobben og venner. Jeg var på fotoshoot i kulturhuset på torsdag. Helgen har vært helt fantastisk, en av de utrolig travle helgene på lenge. For en fantastisk flott uke det har vært! 

Ukens happiness is.. Ukens craving.. Corona <3 Ukens overraskelse.. Blomster fra foreldrene til barna i barnehagen. Ukens mest leste innlegg.. Fotoshoot på kulturhuset.  

Ukens wanderlust.. Jeg gleder meg så sykt til sommerferie, det er bare 2 uker igjen så starter sommerferien 2017.

OMG!! I can't wait!

For en uke dere, har dere også hatt en fin uke? 

*

 

 

-C

 
 

 • 06.06.2017, 12:58

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Denne uken har det skjedd mye gøy. Fredagen var uansett best. Jeg var med beste Linn <3 Vi hadde en super fin fredag og lørdag. Jeg var også på open casting, noe som ikke gikk så bra, har enda ikke hørt noe. Så gjorde jeg en liten fotoshoot på torsdag. For en sykt gøy uke! Ukens sang.. Paris- The Chainsmokers 

Ukens mest leste innlegg.. OutfitUkens wanderlust.. Jeg gleder meg så sykt mye til å dra til Spania nå. Det er over en måned igjen til jeg drar, men den vente tiden er like så gøy syns jeg. Jeg drømmer meg bort hverdag, det skal bli så godt å dra tilbake dit igjen. I mellomtiden bruker jeg tiden på å kose meg her i Oslo. Ukens happiness is.. Ukens trening.. Jeg har vært flink, og jogget 3 ganger denne uken. Jeg løper også i trapper, det ser litt dumt ut men det funker. På denne tiden i fjor.. Hadde jeg antrekks innlegg. Det var en super herlig sommerdag, og jeg gikk med skjørt. 

Jeg husker det som det var i går faktisk..                                                                                                    //Sorry dårlig kvalitet på bildet//

Har dere hatt en fin uke?

*

 

 

-C

 • 28.05.2017, 20:33

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Det må være tirsdag, når jeg møtte Monica ei venninne fra Trondheim. Hun skulle på ferie med familien sin, så det var hyggelig å se de igjen. Det beste var at det var så utrolig fint vær også. Gleder meg til du kommer på besøk Monica <3 

Ukens sang.. First time- Kygo, Ellie Goulding. Elsker denne sangen, kan høre på den hele tiden. 

Ukens hairstyle.. Dotter på hver side. 

Ukens happiness is.. Ukens gladnyhet.. Jeg skal på en ny fotoshoot til uken. Ikke noe store greier, selv om jeg tror det blir utrolig bra tilslutt.

Noe jeg gleder meg veldig til!Ukens trening.. Jeg har vært dårlig på det i det siste, men i dag kom jeg i gang.

På denne tiden i fjor.. Fikk jeg den glede av å besøke Den Haag i Nederland. Utrolig fin by, som jeg definitivt skal tilbake til.Hvordan har deres uke vært? 

*

 

-C

  

 • 22.05.2017, 10:59

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. 17. Mai og helgen som har vært. Jeg befinner meg i Hamar nå, og har vært her å feiret konfirmanten i familien. 

Ukens sang.. Close- Nick Jonas, Tove Lo 

Ukens anbefaling.. Kverneriet i Oslo. Ukens glede.. Jeg fikk møtt mamma i helgen også. Vi hadde et veldig hyggelig møte på fredag før jeg dro til Hamar. Ukens happiness is.. Ukens mest leste innlegg.. Min 17. Mai feiring.På denne tiden i fjor.. Var jeg i Tromsø å besøkte ei venninne. I dag har også en veldig spesiell person bursdag, mitt kjære tantebarn Robin. Gratulerer med 11 års dagen gutten min <3 

*

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

-C

 • 15.05.2017, 13:36

Uken som gikk..
-Uken som gikk- 

Ukens høydepunkt.. Venninne dagen vi hadde på Mandag. Ei venninne fra Trondheim kom på besøk, og det var veldig hyggelig <3 Ukens instagram.. Micah Gianneli. Hun er fra Australia, og er en fashion, lifestyle blogger.  

Image by Micah Gianneli and Jesse Maricic - micahgianneli.comUkens sang.. Rhys- Last Dance Ukens ønske.. Kjole!Ukens wanderlust.. Spania. Jeg vil tilbake NÅ! 

Ukens tanke.. Denne uken har jeg tenkt mye på 17.mai. Jeg gleder meg så utrolig mye til å feire denne dagen med venner, bekjente og nye mennesker <3Håper alle får en super fin Mandag!

*

 

 

-C 

   

 • 08.05.2017, 16:22

Uken som gikk..


-Uken som gikk-

Ukens høydepunkt.. Ferien jeg hadde i vakre Spania. Jeg må si at jeg er veldig forelsket i plassen, og språket. Det er så kult å høre på, jeg har lært noen få ord noe som er veldig gøy for meg som hadde fritak fra språk på videregående. Jeg skal garantert tilbake, vi bodde i Torremolinos. Ukens sang.. Wake up alone- Tungevaag & Raaban, Clara Mae 

Ukens beste bilde.. Malaga <3 Ukens happiness is.. 

Ukens New in.. En av tingene som ble med meg hjem fra Spania var denne utrolig fine vesken. 

Ukens beste øyeblikk.. Når jeg lå på stranden å kjente solen varmet, mens jeg hadde en kald øl i hånden, og ikke tenkte på noen av mine problemer her hjemme. Den følelsen vil jeg ha mere av, det var utrolig godt. Noe jeg ikke har følt på veldig lenge! 

Håper alle får en super fin dag videre, jeg skal møte noen venninner nå. 

*

 

 

-C

  

  

 • 16.04.2017, 18:41

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Påskeferie i Trondheim. Jeg vet seriøst ikke hva jeg hadde gjort, om jeg ikke fikk tatt turen hit til gode venner og familie. Ukens nedtur.. De siste 3 ukene har vært et rent helvete, skal jeg være ærlig. Det er utrolig tungt å gå igjennom et brudd, jeg har både gode og dårlige dager.

Jeg prøver så godt jeg kan å gå videre, selv om det er utrolig vanskelig å bare bryte kontakt med en person du er så glad i. Ukens overraskelse.. Påskeegg. Jeg fikk en super hyggelig overraskelse av verdens beste mamma <3Ukens sang.. En sang som har gått på repeat de siste 3 ukene er Stay- Alessia Cara 

Ukens film.. Hvem andre enn.. How to be single. 

Ukens bilde.. Trondheim <3 Ha en fortsatt fin påske alle sammen, jeg skal nyte de to siste dagene jeg også. 

*

Peace Out! 

 

 

-C 
 

 • 20.03.2017, 10:47

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. At serien til Linn Skåber kom på skjermen. Jeg har gledet meg siden sommer, og endelig fikk jeg sett den på fredag. Ukens cravings.. Croissant.Ukens Happiness is..Ukens sang.. Vekk meg opp med Gabrielle.Ukens restaurant.. Risbolle thai cafe. Så sykt god mat der, anbefales på det sterkeste!På denne tiden i fjor.. Jeg fikk hilse på familien til Eirik for første gang. Eller det vil si moren sin familie, vi ble invitert i bursdag. Noe som viste seg og være veldig hyggelig. En flott familie med mye humor, og de inkluderte meg veldig godt. Det var en veldig fin dag husker jeg <3 Håper alle får en super fin start på uken, nå må jeg hive i meg noe mat før jeg skal dra på kurs. 

*

 

 

-C

 • 20.02.2017, 17:15

Uken som gikk..
Ukens soleklare beste dag.. Er selvfølgelig Tirsdag, og fotoshoot dagen med disse to. Jeg hadde en utrolig fin dag, og koste meg kjempe masse. 

Det er bare å glede seg til å se resultatet. 

Ukens film.. Fifty shades darker.

Ukens wanderlust.. Det eneste jeg tenker på er å komme meg bort akkurat nå. At jeg ville gjort hva som helst for å kommet meg på en syden ferie. 

Ukens craving.. Yoghurt bowl. Ukens gladnyhet.. Jeg og Cathrine skal få til en make up video. Det blir gøy!! 

Ukens happiness is..

Ukens mest leste innlegg.. DW!

På denne dagen i fjor.. Hadde jeg en hektisk fredag med trening på morgenen, lunch med ei venninne på ettermiddagen, barnepass, kjøpe bursdags gave og bursdagsfeiring på Pizzanini på kvelden. Den dagen gikk utrolig fort. Dagen i dag har vel også gått ganske så fort, i kveld får jeg besøk av lillesøster Karoline. 

Hvordan har deres uke vært? 

*

 

 

-C

  

 • 13.02.2017, 20:04

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Helgen har vært veldig fin. Jeg har vært på Hamar, og masse koselige ting har skjedd mens jeg har vært der.

Jentekvelder, Sverigetur, kaffebesøk, familietid og pappakos <3 Ukens sang.. Loyal med Chris Brown, Lil Wayne og TygaUkens craving.. Gul kake. 

Ukens happiness is.. 

Ukens konkurranse.. Minner om konkurransen denne uken også, bli med HER.

Ukens latter.. Jeg ler bare jeg tenker på det. Når jeg var på jentekveld i Hamar, spilte vi ryktet går. Det ble mye latter hele kvelden egentlig, men en spesiell runde gikk litt skeis. Ordet var kaffebar, alle var flinke til å tegne og skrive riktig. Men når det var min tur, hadde jeg ikke peiling. Kaffebaren som hadde blitt tegnet, så ut som at noen var syk. Så jeg skreiv selvfølgelig SYK. Hehe.. jeg ler! Kaffebar, kaffebar, kaffebar - syk. Alle lo, og det var faktisk sykt gøy. Jeg ødela selvfølgelig ALT. 

For dere som ikke har spilt det før, går det ut på å tegne å gjette om hverandre. Så når jeg skulle gjette ble det SYK.På denne tiden i fjor.. Hadde jeg en god dag. Jeg hadde vært på trening, jeg fikk også med meg gratis konsert med Julie Bergan. Det var også ungdoms OL på Lillehammer. Fint å se tilbake på slike ting, jeg husker det ganske så godt. I morgen er det duket for fotoshoot, om du vil bli med "bak kamera" følg meg på Instagram HER

*

 

 

-C  

 

 

 • 06.02.2017, 13:01

Uken som gikk..
Denne uken har vært veldig hektisk, jeg har brukt flere dager på å flytte men også slappet av i mellom. Det har dessverre blitt lite blogging denne uken, men en liten oppsummering tenkte jeg likevel var på sin plass. Jeg tenkte å ta noen bilder av leiligheten når ting er litt mer på plass. Nå er det litt kaos her. 

Ukens høydepunkt.. At jeg endelig har fått flyttet, jeg er så fornøyd med alt så langt. Jeg har fått gjort mye i helgen, og er takknemlig for at jeg har en flott familie som vil hjelpe meg. Jeg hadde også en gøy kveld med søster Karoline, når vi skulle hente sofaen jeg har kjøpt. 

Ukens sang.. Castle on the hill- Ed Sheeran Ukens craving.. Kanelbolle <3 

Ukens wanderlust.. Alt annet enn Norge. Hvor som helst der det er strand, og over 20 varmegrader.Ukens happiness is.. Går`s dagen <3 

Ukens latter.. På onsdag fikk jeg hjelp av lillesøster Karoline til å hente sofaen jeg hadde kjøpt. Vi dro på Ikea for å låne bil, en 3 meter lang kassebil. Dere kan teke dere, det var så sykt lættis. Karoline var så snill å kjørte dette udyret, mens jeg var kartleser. Dere skulle sett oss, det var så sykt gøy, men også nervepirrende. Har ingen bilder av dette fantastiske øyeblikket, men det var en dag som jeg ikke kommer til å glemme med det første. På denne tiden i fjor.. Hadde jeg vært på middag til farmor, og hadde bestilt hjemmelaget fiskegrateng. Jeg må si jeg savner farmor`s hjemmelaget fiskegrateng. 

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

-C

 

 • 30.01.2017, 17:22

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Helgen selvfølgelig. Helgen har vært helt fantastisk.Ukens mest hyggeligste dag.. Torsdag! Mamma kom til Oslo, og dro med meg og lillesøster på restaurant. Det var veldig hyggelig, og super god mat.

PS: Har ingen bilder fra den dagen :/Ukens sang.. Mura Masa- LoveSickUkens craving.. Pizza <3Ukens happiness is..  

På denne tiden i fjor.. Var jeg på et møte med modellbyrået mitt, tenk at jeg har vært modell der i snart 1 år. Det som er det teiteste av alt er jo at jeg ikke har fått et eneste oppdrag igjennom byrået. En shoot med en av fotografene som samarbeider med modellbyrået er det eneste liksom. 

Håper 2017 byr på flere oppdrag enn 2016. Hvordan har deres uke vært?

 

 

 

-C

  

 • 23.01.2017, 11:54

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Denne helgen har vært helt fantastisk, både når det gjelder meg selv og på hjemmebane. Jeg og Eirik har hatt en kjempe fin helg sammen, jeg har også vært på modelloppdrag. Noe jeg kjenner at jeg har savnet utrolig mye, etter et langt opphold uten noe som helst oppdrag(pga sykdom).Ukens gladnyhet.. Jeg skal på fotoshoot på Comfort hotell Karl Johan. Kjempe kul location! Jeg gleder meg kjempe masse. Ukens sang.. Eva Weel Skram- Selmas Sang.Ukens craving.. Varm sjokolade med krem.

Ukens favorittplagg.. Hoodien fra Styleconnection. I 4 dager har jeg brukt denne, den er helt fantastisk! 

Ukens bilde.. Pysa på isen.Ukens anbefaling.. Scholl! 

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg og Eirik tatt noen outfit bilder til både dame og herre. Slik ble resultatet. 

Hvordan har uken deres vært?

*

 

 

-C   

 • 16.01.2017, 13:48

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Hele helgen har vært veldig fin. Jeg og Eirik har vært på shopping, spilt biljard og vært i barnedåp. Pizzafest med farmor og pappa har vi også fått til. Jeg og farmor har vært på cafe, det var også veldig hyggelig. I dag er jeg veldig sliten, siden det har gått i et hele helgen.Ukens sang.. Little Mix- Touch Ukens instagram.. kajamariecomUkens mest leste innlegg.. Påfyll <3 

Ukens beste bilde.. Har du sett?! Er det ikke vakkert?! Ukens bok.. I disse dager leser jeg forbildet, for andre gang! Kjempe flott bok, anbefales! På denne tiden i fjor.. Vi hadde en flott helg i Asker. Jeg hadde også fotoshoot, du kan se bildene HER. Jeg gleder meg til å starte med flere fotoshoot`s snart, det er noe jeg har sett frem til, over lengre tid nå. Jeg har en allerede nå i neste måned, om jeg husker riktig! Hvordan har deres uke vært? 

 

 

 

-C

 

 

 • 10.01.2017, 13:50

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. De første dagene i det nye året har vært veldig fine. Jeg lånte leiligheten til lillesøster Karoline. Den siste søndagen som var nå nettopp var også veldig fin, og som selvfølgelig må bli med på høydepunkt listen min. Jeg må si det er godt å starte på et nytt år, håper bare det forblir sånn utover året. Ukens sang.. Zak Abel- Unstable

Ukens instagram.. Jacqueline Mikuta, fashion and travel blogger from Sweden. 

Ukens happiness is.. Ukens leste innlegg.. Outfit innlegget. Ukens new in.. 2 bukser som tilsammen ble 300 kr(gavekort er brukt). På bildet ser den ene buksa brun ut, men den er mørke grønn.

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg vel streng tatt ikke så mye på hjerte, jeg hadde arbeidshelg. I tillegg dalte det ned noen snøfnugg, og det var sykt digg.

I dag er det regn! Grr.. dritt! 

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

-C


  

 • 12.12.2016, 10:58

Uken som gikk..


For en fantastisk uke jeg har hatt, det er jo umulig å velge noe favorittdag. Helgen har selvfølgelig vært veldig fin med familiekos. 

Ukens høydepunkt.. Det har vært så utrolig mange høydepunkt denne uken med både familiekos, julemarked, konsert, kvalitetstid med ei venninne og Bjarte show. Utrolig fin uke faktisk, jeg er veldig fornøyd! Jeg kunne rett å slett ikke hatt det bedre.Ukens instagram.. Lillian Babaian.  

Ukens sang.. Julesanger selvfølgelig. På høy lyd! Favoritten nå er Kurt Nilsen med Himmel på jord.Ukens konsert/show.. Bjarte sitt show og DDE jul igjen.

Happiness is..Ukens leste innlegg.. Minner som aldri vil døUkens new hair.. Red!På denne tiden i fjor.. Var vi i Gran Canaria å koset oss gløgg. Vi hadde en veldig fin tur, og jeg savner virkelig Syden varmen i disse kalde vinterdager.

Jeg håper denne uken også blir like bra, ha en strålende Mandag alle sammen!

Har dere hatt en fin uke?

 

 

-C

   
 

 • 05.12.2016, 19:10

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Lørdagen min var veldig fin. Jeg luftet meg litt med gode venner, og hadde en super fin kveld. 

Ukens craving.. Lefse pizza.Ukens antrekk.. Digg me varm gensere med skjorte under. 

Ukens sang.. Jeg greier ikke å stoppe å høre på denne sangen. Den er helt fantastisk!

Ella Eyre- We don`t have to take our clothes off.Ukens wantie.. Julepynt fra StyleConnectionUkens instagram.. Bree Warren. 

På denne tiden i fjor.. Prøvde jeg å komme i julestemning. Jeg kjøpte julestjerne, så på julefilm og hørte på julemusikk. Du kan godt si at det funket ;) I år har jeg ikke samme julestemningen, pluss at humøret heller ikke er på topp!  

PS: Driver å redigerer filmen vi filmet inn på lørdag, men det tar litt tid så den kommer forhåpentligvis til uken. 

*

Hvordan har deres uke vært?

 

 

-C


  


 

 • 28.11.2016, 13:28

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Søndagen var egentlig ganske fin. Vi gikk tur i over 3 timer, og jeg fikk endelig tatt de inspirasjons bildene mine til collagen jeg skal lage. Ukens craving.. Pepperkaker!Ukens antrekk.. Skjørt er digg å bruke på vinteren også! 

Ukens sang.. Dawin- Dessert.Ukens wantie.. Genser fra Adidas!Ukens happiness is.. 

Akkurat nå.. Sitter jeg å spiser klementin og pepperkaker. Hihi..  

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg pyntet til jul med noen nisser, og røde telysholdere. Jeg skulle også på besøk til ei venninne samme kveld, det var sykt hyggelig. Tenk at det er et år siden allerede, jeg husker den kvelden som den var i går. Helt sykt hvor fort tiden går! Hvordan har deres uke vært?

 

-C
  

 • 21.11.2016, 13:13

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Helgen har vært ganske så bra egentlig. Spille kvelden på Tirsdagen var også veldig gøy.

Ukens craving.. Sjokolademelk, nøtter og klementin. 

Ukens antrekk.. Denne perfekte kjolen og capsen <3 Love it! 

Ukens sang.. Chris Holsten- Strip Ukens wantie.. Ferie!! ÅÅH, gud hvor jeg savner varmere strøk.

Ukens Happiness is.. 


På denne tiden i fjor.. Var jeg i Trondheim, og jeg hadde en super fin tur. Om jeg ikke husker feil så var det første gangen jeg så den nye leiligheten til Mamma & Knut. Jeg dro også på besøk til et vennepar av meg og Eirik, som nå ikke er et par lenger :( 

Håper alle har en fin Mandag! 

*

 

-C

 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign