• 16.03.2017, 13:35

Tips på en bedre start på uken
-Noen tips til hvordan du kan få en bedre uke-

- Planlegge

Legg noen få planer så du har noe å se frem til i hver uke. Det trenger ikke være så store ting, bare det at du skal ha taco på Fredag. Eller at du skal møte ei venninne på Onsdag. Som regel gleder man seg til helg, men det er fint om du legger planer for ukedagene også. Da går uken ekstra fort og uken er snart ferdig. 

- Lag en liste

Lag en liste med aktiviteter du vil gjøre, og/eller en handleliste som du skal kjøpe inn for hele uken. Da får du mer struktur, og du trenger ikke stresse over disse tingene fordi du har skrevet det opp. Du spare også penger med å skrive ned en handleliste, og handle en gang i uken. 

-Unn deg noe godt

Selv om det er Tirsdag, så kan man unne seg noe godt. Bestill deg en cola når du er ute med venninner. Det fortjener du! Eller lag deg en fruktsalat til dessert en kveld. 

-Last ned ny musikk

Ny uke, ny musikk! Last ned noe ny musikk på spotify. Hør på musikk, og nyt det! 

- Sprit opp looken med en fresh leppestift

Om du ikke føler deg så fresh, ta på deg en super fresh leppestift. Da skal jeg love deg at du kommer til å føle deg så bra etterpå. Det er faktisk helt utrolig hva leppestift kan gjøre med oss jenter. Det er ikke så mye som skal til før vi føler oss freshe. 

-Si tre positive ting til deg selv

Du er bra nok! Du er unik Du er fantastisk! 

Disse tre positive tingene kan være nok til at jeg får en bra dag. Poenget er at vi må bli påminnet, så det gjelder å si det så ofte så mulig. Både morgen, middag og kveld. Da får det bedre effekt. Tror du ikke på det, må du si det så mange ganger at du faktisk tror på det selv. 

*

Håper dere likte innlegget? Vil gjerne ha deres tips også! 

 

 

-C

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits