hits
 • 02.01.2018, 21:37

2017 er historie.


Takk for i år.. 

Jeg er både litt lettet, og glad for at 2017 er historie. Nå kan jeg fokusere på det nye året, og det føles veldig bra. For å være helt ærlig, så har jo dette året desidert vært det verste. Men jeg har lært mye, og blitt sterkere bare på noen måneder. Jeg gjorde også det beste, og største valget jeg har tatt så langt i livet! Jeg flyttet til Spania, og stortrives veldig mye. Hadde det ikke vært for alle menneskene jeg har møtt her, så hadde jeg nok vært langt nede enda. Hadde jeg ikke fått jobb akkurat når jeg fikk det, så hadde jeg nok enda bodd i Norge også. Så jeg er utrolig takknemlig for at alt ordnet seg tilslutt. 

Jeg er vel ikke alene om å glede meg til det nye året? 

Jeg gleder meg veldig til å se hva det nye året bringer. Endelig kan jeg nyte livet litt igjen, og se fremover mot et bedre liv her i Spania. Jeg lever i øyeblikket, og tenker at jeg blir i Spania så lenge det føles riktig. 

Har alle hatt et fint år?

*

 

 

 

-C

 

 

 • 23.12.2017, 20:00

Lillejulaften


- Lille julaften -

I dag kjører jeg i gang med et engelsk innlegg. 

*

OMG!! What a year this has been. It has been both the worst and best year for me. The first 8 months have been absolutely terrible, then I made a drastic decision that would change my life for the better. After moving to Spain, I have become a whole new person. I have become to know so many wonderful people, who really made me feel so lucky. I have also a new job where those I work with really believe in me and push me to get better! 

What I'm left with this year is actually that I've made the most important and best choice in my life so far. 

I can`t wait to see what the new year will bring!!

Merry christmas people!!

*

 

 

-C

 • 17.10.2017, 19:23

Sisters forever


-Sisters- 

En shout out til mine to fantastiske søstre. Advarer mot at dette blir et stærkt innlegg, med mye personlig tekst. 

Jeg husker det som det var i går når vi ble en ny familie. Jeg har skilte foreldre, jeg var bare 2 år eller noe når det skjedde. Derfor har jeg alltid hatt 1 mamma, 1 pappa, 1 stefar, 1 lillesøster, 1 storesøster og 1 storebror. Selv om det har tatt tid for alle å venne seg til dette, så har jeg innsett at jeg ikke ville vært foruten. 

I en lang periode hatet jeg hele skilsmissen, med alt som hadde med det å gjøre, og alle involvert. Når jeg ble "voksen", og faktisk skjønte mer at dette var for det beste for alle. I ettertid har jeg også skjønt at alt skjer for en grunn, og nå skjønner jeg hvorfor! 

Som de fleste av dere vet så har jeg hatt et sykt vanskelig år. Det har vært et rent helvete! Disse to har vært helt fantastiske gjennom min vanskelige periode, og det har virkelig ikke noe å si om vi er ste eller halv søsken. For i våre øyne er vi søstre på ekte, og kommer ALLTID til å være det. Det er ingen tvil om at de er de viktigste brikkene i livet mitt. 

Jeg er også så heldig at jeg har verdens beste storebror, som også er en stor brikke som ikke må bli glemt. Jeg er så takknemlig for å ha deg i livet mitt kjære brore! Som jeg også ser på som en ekte storebror, når folk spør så har jeg 3 søsken! 

En liten tekst til alle søstre ..

There`s a special kind of freedom that sisters enjoy. Freedom to share inner most thoughts, to ask a favour, to show their true feelings. 

The freedom to simply be themselves.

*

Jeg vil takke dere for at dere er dere <3 Aldri tro at dere ikke er viktig for meg, fordi det er dere. 

Love you, xxx

 

 

-C

    

 

 • 07.08.2017, 18:37

Change the environment


- That feeling - 

Jeg gleder meg til den følelsen blir borte.. den følelsen av angst, ubehag, nervøsitet, kvalme og ikke minst redsel. Den følelsen får jeg når jeg går ut døren, jeg håper et annet miljø vil gjøre at følelsen forandrer seg. Jeg har vel ikke snakket så høyt om disse følelsene før, men jeg sliter veldig med angst. 

Ingen ord kan beskrive hvor mye jeg ser frem til å flytte. Er jeg heldig finner jeg ut ting ved meg selv som jeg aldri viste, som jeg aldri hadde funnet ut av om jeg ikke tok det steget med å forandret miljø. Dette føles så rett! Kan det hende at angsten for å gå ut døren forsvinner..?

Det er et stort steg å ta, helt alene. Er det noen som greier det, så er det meg! 

 

Noen tankefulle ord denne Mandagen.

 

 

-C  

 • 03.08.2017, 19:11

One way ticket to Spain


-En stor nyhet-

Det er noe som jeg har holdt hemmelig en stund, nemlig at jeg skal flytte til Spania. Det er mest fordi jeg ikke har alt på plass enda, og ikke har fått spikret alt i Spania. Ting er enda ikke 100% i boks. Jeg har uansett tatt det valget om at jeg flytter, og finner ut av ting mens jeg er der. 

Jeg har slitt veldig dette året, og følte det var det eneste riktige når jeg hadde mulighet. Det er selvfølgelig mange grunner til at jeg gjør dette, men hovedgrunnen er jo selvfølgelig for opplevelsen sin skyld. Jeg er en sosial person og kommer ikke til å ha problemer med å bli kjent med nye mennesker.

Jeg gleder meg en hel del, selv om jeg er utrolig spent på hvordan dette skal gå. Jeg utfordrer meg selv mentalt, med å stå i dette med å ikke vite hva som skjer. Jeg må si at jeg takler den biten utrolig dårlig, selv om det sikkert kommer til å ordne seg. Jeg føler det i hele kroppen, at det er i Spania jeg skal være akkurat nå! 

Derfor kjøpte jeg one way ticket to Spain, og om en uke flytter jeg! 

*

Det blir spennende å følge bloggen fremover, og se hvordan det går i Spania! 

 

 

-C

 

 

 

 • 27.07.2017, 19:04

Jeg vil bare bort..
Jeg vil bare bort..

I dag gikk jeg og tante morgentur før både frokost og fotball kamp. Det å være i aktivitet er faktisk som balsam for sjelen. Jeg merker at jeg blir mer å mer avhengig av å være i aktivitet for å kontrollere stressnivået mitt. Jeg vil bare bort.. tenkte jeg mens jeg så utover sjøen. Om bare alle problemene mine forsvant, og at stress nivået gikk helt ned. Det hadde virkelig vært noe! Akkurat nå blir det bare med tanken. At jeg holder meg i aktivitet hjelper meg med å balansere alle tankene, og kontrollere stresset til et helt annet nivå. 

*

 

 

-C

 

 • 28.04.2017, 18:52

Venner om mine positive sider
-God Fredag-

Jeg har fått to venninner til å si hva de mener er mine positive sider, jeg må si jeg ble veldig rørt når jeg så hva de hadde skrevet. Etter mine 28 år så har jeg blitt mer følsom, og griner av alt. Folk sier til meg at det er fint å vise følelser, så jeg holder med dem om at det er en fin ting. Silje Olava 

- Silje Olava møtte jeg på folkehøyskolen for 8 år siden, vi har vært som erteris siden den gang. 

3 positive ting om Christine

1. Hun er veldig omsorgsfull. Christine er den type person som virkelig bryr seg. Det merkes på de enkleste ting som å kjøpe en bursdagsgave . Hun kjøper ikke bare inn en flaske vin også ferdig med det, som flesteparten gjør. Hun legger grundig tanke inn i hva hun skal kjøpe for det enkelte individet det gjelder, og skreddersyr dermed gaven til å passe deg perfekt. Men dette store hjerte som er så positivt for oss rundt henne kan også få litt negative innvirkninger på henne selv, da hun hele tiden setter andre sine behov fremfor sine egne! Fy Fy Christine. 

2. Humoren hennes! Er det en person man kan le sammen med så er det Christine. Takket være sin trønderhumor tar hun seg selv ikke så høytidelig, og ler av det meste som skjer rundt seg. Det synes på det brede vakre smilet hennes, får enhver person til å le sammen med henne. 

3. Ståpåvilje! Selv om det ikke alltid går hennes vei, og livet slår litt hardt ned. Så holder Christine seg fortsatt på føttene, og kjemper for å komme seg til målstrekene hun setter seg. Jeg synes det er veldig beundringsverdig. Rett og slett inspirerende! Pia Helen 

- Pia har vært min bestevenninne siden barneskolen, selv om vi har hatt noen nedturer er vi fortsatt gode venninner. 

Christine`s positive sider

- Hun følger drømmene sine! Uansett hva andre sier å mener så lytter hun til sine egne ønsker, og følger drømmene sine så godt det lar seg gjøre.

- Hun har en smittsom latter. Når hun ler så er det umulig å ikke bli i godt humør.

- Hun dømmer ikke andre, alle får være seg selv rundt Christine.

- Hun stiller alltid opp! Om du trenger en venn, så er hun alltid der.

- Christine er gavemild. Uansett hvor lite hun har, så deler hun med andre.

- Hun er en god lytter, og kommer alltid med gode råd. 

- Man kan stole på henne. Christine holder ord, og alle hemmeligheter er trygge hos henne. 

- Christine er tøff! På fest tar hun gjerne gutta i håndbak. 

- Hun er kreativ, og løsningsorientert. Hun finner alltid en løsning på ting.

Hun er rett å slett en super god venn, i tykt og tynt. Vi har hadd våre opp og nedturer, noe som har styrket vennskapet vårt. Ikke rart du er en av mine aller beste venner! <3 

*

Wow, jeg må si det var mye fine ord her. Jeg blir helt satt ut, er det virkelig meg de snakker om! Hehe..

Håper dere lesere har fått et bedre inntrykk av hvordan mine venner ser meg, og hvilken person jeg er. 

 

 

-C

 

 • 07.04.2017, 18:19

Dere er helt fantastisk
 Dere er jo helt fantastisk! Jeg setter utrolig stor pris på deres flotte ord og støtte når det gjelder forrige innlegg. Jeg er utrolig takknemlig for at dere legger igjen fine ord i kommentarfeltet. Tusen takk alle sammen, dere er de beste leserne <3 

*

Jeg har vel egentlig ikke noe fornuftig å komme med, annet enn at jeg har masse bilder å vise dere. Jeg har også bilder fra den siste fotoshooten jeg var på. Dere kan bare glede dere, det tar bare litt tid. Andre dager er jeg mer motivert enn andre, men jeg kjenner at jeg er giret på å vise dere hva jeg har gjort. 

Until next time! 

 

 

-C

 

 • 06.04.2017, 16:10

Når 2 blir til 1


Livet skjer, og blir til mens vi går. Jeg er av den oppfatning at alt skjer for en grunn, noen ganger er det vanskelig å tro på det selvfølgelig. Alt er bare mørkt, og man ser ingen lys i enden av tunnelen. I dag er det 2 uker siden jeg ble singel, og mistet mannen i mitt liv. Det er en utrolig tung sorgprosess man skal igjennom når det blir slutt med kjæresten. Når man er på bunn klarer man ikke se lyst på livet, men når man faktisk greier å reise seg, og får situasjonen på avstand, føler man seg sterkere enn noen gang. Til og med overrasket over de negative tankene man hadde, over en som ikke vil ha deg lenger.

     

Tiden leger alle sår, og tid har jeg masse av! 

Jeg tar en dag av gangen, og har utrolig flott støtte rundt meg. 

*

 

 

-C

 

 • 20.03.2017, 18:11

Tanker og følelser
Det sies at bilder viser mer enn 1000 ord, det kan godt være. I dette tilfelle tviler jeg på at det vises at jeg føler meg helt tom innvendig.  Kan man se at jeg føler meg ensom? Kan man se at jeg er trist? Eller frustrert? 

Jeg var på fotoshoot i går for å ta noen bilder for en konkurranse som jeg skal melde meg på. Jeg var ikke til stede i det hele tatt, og greide ikke å konsentrere meg på det jeg skulle. Det var svært frustrerende, noe som gjorde at jeg ble veldig trist. Jeg følte meg helt tom innvendig, og greide ikke å skjerpe meg. Jeg følte bildene ble dritt, og følelsen av å skuffe fotografen og meg selv kom snikende. Selv om jeg greide å ikke tenke så mye på det etterpå, kom det opp i dag når jeg så resultatet. Jeg ble rett å slett skuffet! Mest fordi jeg har så lyst til å vinne denne konkurransen, og vise hva jeg kan. Jeg har kommet frem til at bilder kan også lure oss, det er ikke alltid det stemmer med hva vi ser. 

PS: Dette bildet er en av de beste, som ble tatt med mitt kamera. Som bare skulle være "tull". 

*

 

-C 

 

 • 23.02.2017, 12:36

Alt er bare svart..
Når ting ikke er som det ser ut!! I dag har jeg en sykt kjip dag, jeg har egentlig hatt noen kjipe dager i det siste. Jeg føler alt jeg skriver på bloggen er løgn for tiden, det ser ut som at jeg har det bra. Det ser ut som jeg har fine uker, noe som bare er tull, dette kommer jo ikke frem i ukens oppdateringen. Så jeg skjønner jo godt at dere tror det, jeg har jo også sakt at denne bloggen ikke skal være en negativ plattform. Dere som klikker dere inn på bloggen skal få en god følelse. 

Selvfølgelig vil det gå ut over bloggen når du har det litt tøft på hjemmebane. Jeg skrev et innlegg om det i høst også, alt er så mye større enn jeg hadde trodd. Det er sykt kjipt å skrive positive innlegg når du har kjipe dager. Men i dag måtte jeg bare være ærlig med dere, jeg føler at dere fortjener det. Det er lettere for meg også, at jeg er ærlig med meg selv. Disse dagene kommer så plutselig, dagen i går var veldig bra syns jeg. Så det er en veldig berg og dalbane på dette tidspunktet. 

Akkurat nå føles alt så mørkt, jeg strekker ikke til noe sted føler jeg. Alt er bare halvveis både på bloggen, forholdet, venner og når det gjelder meg selv. Jeg tar ikke vare på meg selv lenger, jeg prøver men det er ikke så lett. Jeg nekter å være i dette svarte hullet med negative tanker, jeg lar ikke dette knekke meg på noe som helst måte(håper jeg). Selv om det er mer omfattende enn bare en kjip dag, så må man komme seg ut av den onde sirkelen. Det er ikke lett å komme seg gjennom slike dager helt alene, heldigvis har jeg dere. Håper dere fortsetter å lese bloggen min, selv om det kommer et negativt innlegg i ny å ned. Dere gjør dagen min så utrolig spesiell, jeg gløder når dere legger igjen en hyggelig kommentar. Alle har vel disse kjipe dagene vil jeg tro?! Jeg tar tiden til hjelp, og håper at Trondheims turen i neste uke vil gjøre godt for meg. 

*

 

 

-C 

 

 • 07.02.2017, 16:49

5 ting jeg gleder meg til
Har dere en fin Tirsdag?! Nå tenkte jeg å ramse opp noen punkter jeg gleder meg til, endelig skjer det litt positive ting for meg. 

1. Jentekvelder: I helgen skal jeg på 2 forskjellige jentekvelder, jeg gleder meg kjempe masse. Jeg elsker virkelig jentekvelder, både med venner og familie. Noen ganger er det alt som skal til, for å bli i litt bedre humør. Denne helgen blir fult med godt humør og positivitet. Can`t wait! 

2. Fotoshoot: Om en uke skal jeg på fotoshoot. Jeg gleder meg helt enormt til denne fotoshooten, det blir drit bra. Jeg har nevnt hvor den skal være(Comfort hotell), men mer enn det er hemmelig. På selve fotoshoot dagen tenkte jeg å filme, så dere får blitt med "bak kamera". Det blir gøy, håper dere også syns det. 3. Trondheimshelg: Nå har jeg bestilt fly billetter til Trondheim. Å gjett om jeg gleder meg, det skal bli godt å kose med mamma hele helgen. Jeg gleder meg også til å møte venninnene mine, det blir for lang tid i mellom hver gang. Derfor blir det ekstra godt å se de også, når jeg skal dit om ikke lenge.4. Besøk av Monica: Jeg får besøk av ei venninne som heter Monica i slutten av Mars. Det gleder jeg meg veldig mye til, vi skal kose oss max. Hun er en veldig god venninne som besøkte meg når jeg bodde på Hamar også. Jeg gleder meg så mye til hun kommer, og til å vise hun den fine leiligheten min. 5. Satse mer på videoer på bloggen: Jeg har snakket om det lenge nå, at jeg skal lage video å legge ut på bloggen. Jeg føler det aldri blir noe av, det tar mye tid, og energi fra meg. Jeg er giret på å starte for fult nå, og har noen ideer på lur, nå må jeg bare gjennomføre å redigere videoene.

Håper dere også er giret på det!

Ha en strålende kveld! Hva syns dere om innlegget? 

*

 

 

-C 

 • 03.01.2017, 12:56

Håper dette året blir bedre
Godt nytt år alle sammen!

Tenk, nå er vi søren meg i et nytt år dere. Jeg brukte min nyttårsaften på å være med herlige folk, Eirik var selvfølgelig en av de. Dere må tro jeg hadde en fin kveld, jeg koset meg kjempe masse. Vi dro hjem i 1-2 tiden på natten, og det kjentes veldig digg dagen derpå. Jeg var i kjempe form! *

Dette året har vært fint, men jeg er glad for at det er over. Det er første gangen på noen år jeg har hatt en litt annerledes innstilling til det nye året, det er så mye jeg vil gjøre annerledes. Jeg er litt imot nyttårsforsetter, fordi det er det samme vært år. At man skal trene å gå ned i vekt, kroppspress er noe dritt derfor har jeg gått litt bort fra disse nyttårsforsettene. Tren heller fordi du skal komme i form, det er selvfølgelig noen som gjør det også. Jeg for eksempel går turer fordi det gjør meg glad akkurat nå, og fordi jeg får noe ut av det. Jeg tar bilder, jeg kommer meg ut, frisk luft har jo ikke skadet noen før. Jeg liker å kalle det forandringer eller mål, det er lov å ha mål her i livet å det er jo bare topp. Men ikke "gjør som alle andre", det blir liksom for dumt. Gjør det du selv vil, ha de målene du selv vil ha. Mine forandringer dette året får dere høre mer om etterhvert, men det innebærer at jeg skal finne meg selv litt igjen. Dette året har jeg overhodet ikke vært meg selv. Håper dette året blir bedre enn 2016. FUCK 2016!! VELKOMMEN 2017 .. 

*

 

 

-C

  

 

  

 

 • 31.12.2016, 17:50

Minner fra 2016
Årets fotoshoot.. I denne kategorien er det faktisk flere fotoshooter som skal inn i lyset. Jeg har vært på hele 4 shoots dette året. De 3 fotografene: Svein Jarle Bamle, Solveig Selj og Aleksander Eilertsen Espelid. 

Årets reddende engel.. Lavfodmap bøkene. De har hjulpet meg og magen min dette året! Årets kjendis oppdrag.. Oppdraget jeg hadde for Erlend Elias på Jessheim. Som ble noe annerledes enn jeg hadde trodd. men en veldig kul opplevelse. Årets modell- øyeblikk.. Jeg melde meg inn i modellbyrå i Oslo. Modellbyrået Pholk. Enda ikke fått noen oppdrag gjennom byrået.Årets statist oppdrag.. Det er helt klart oppdraget jeg hadde på aftenposten i 2 dager i April. En ny serie som Linn Skåber skal være med i. Årets event.. H&M shopping frokost. Selv om jeg var drit dårlig var det artig å få med seg. Årets beste fest.. Mamma sin 50 års dag. Da skal jeg love dere det var hæla i taket og full rulle. Det var en gøy fest, med sykt kule folk. Årets craving.. Laktosefri vanilje is og laktosefri vaniljesaus. 

Årets Tromsø tur.. Jeg var så heldig å få sponset turen til Tromsø av Knut. Jeg hadde en kjempe fin tur, og kommer gjerne tilbake. 

Årets beste tur.. Turen til Nederland med familien til Eirik. Jeg har faktisk blitt forelsket i Den Haag. Jeg skal definitift tilbake.Årets beste utdrikningslag.. Min kjære venninne, skulle gifte seg da var det duket for årets råeste utdrikkningslag.

Den årlige sverige turen.. med pappa, farfar og Eirik! Den var også topp!

Årets bryllup.. Monica & Kristoffer <3 Vakkert bryllup, jeg elsket det. For en dag!

Årets bursdag.. Min <3 

Årets hotellweekend.. Hotellhelgen med søstrene i Oslo. Årets show.. Her er det flere faktisk

-Singing in the rain 

- Bjarteshow

-DDE konsert Årets møte med.. Det er selvfølgelig møtet mitt med Kristin Gjelsvik/ Styleconnection.Årets nyfødte.. Lille søte Noah Nathaniel <3  

Årets bakedag.. Med Silje Olava, fikk jeg årets råeste bakedag!Nå rekker jeg ikke mer, jeg skal fikse meg for vi skal på middag til ei venninne av meg. 

Håper alle får en flott nyttårsaften. 

 

God Nytt år alle fine lesere <3 

 

 

 

-C
  

 

 • 28.12.2016, 12:26

Julaften 2016
God Onsdag. 

I år har jeg feiret jul med Eirik for første gang etter vi ble sammen. Vi var hjemme hos min Onkel, der var vi 11 stk til sammen. Vi spiser ribbe på julaften, og det er jo min favoritt. Jeg knipset noen bilder fra den fine kvelden som jeg tenkte å vise dere. Ting går litt sakte når man er i feriemodus, derfor kommer disse bildene litt sent. I dag skal jeg dessverre hjem til Asker igjen, jeg kunne tenkt meg å være her litt lenger med familien min. Jeg har hatt en veldig fin tur, og er veldig fornøyd med den lille ferien jeg fikk. Nå gleder vi oss til helgen, og til å feire nyttårsaften med venninnen min i Oslo. 

Eirik & Onkel 

Håper dere likte bildene. Vi hadde en kjempe fin julaften <3 

*

Hvordan var deres julaften? 

 

 

-C 

 • 10.12.2016, 19:21

Tradisjonen tro


I går hadde vi vår årlige tradisjon, som vi har holdt på nå i 16 år. Tenk det, 16 år med konsert, og familie hygge. Det er godt gjort! I går var det duket for denne tradisjonen igjen, familien var samlet til fest igjen. Konserten med DDE var litt skuffende i år, men jeg skal love dere jeg kom i julestemning.

De leverer bare julemusikk, I love it!  Gårsdagens antrekk: Topp fra PM // Skjørt fra Zara // Klokke fra Fossil

Håret ser jo forskjellig ut fra bilde til bilde ser jeg. Hehe.. 

Bjarne <3 Tradisjonen tro dro vi på Big Horn å spiste biff etterpå!

*

Elsker virkelig denne tradisjonen <3

 

Har dere noen tradisjoner?

 

 

-C
 

 • 09.12.2016, 14:54

Minner som aldri vil dø


Dagen i går var veldig emosjonell for min del, jeg begynte å tenke tilbake på gamle minner. Jeg skal ikke så langt tilbake i tid, bare noen år faktisk. Jeg har selvfølgelig veldig mange minner over alt i verden. Men den som dukket frem i går var fra Hamar. Jeg hadde en mening med å flytte dit, men planene ble ikke slik jeg hadde forventet..

En av mine fantastiske minner er at jeg møtte gutten i mitt liv. Han var ikke som de andre jeg hadde vært med, og han hadde glimt i øyet. Det gikk ikke lang tid så var jeg forelsket i denne kjekkasen. Jeg husker det så utrolig godt, som om det var i går. Den følelsen jeg hadde, hva jeg tenkte, og hva kroppen sa til meg.

Det var helt utrolig. Vi laget masse fine minner sammen, på turer, hjemme, med venner og med familiene våre. Bare slike små ting, kom jeg til å tenke på i går. At vi feiret tidenes nyttårsaften bare vi to. En av mine favoritter var når vi passet Svigermor sin hund, da føltes det ut som vi var en liten familie.Vi hadde bare hverandre i Hamar, og det var nok akkurat da. Ting forandrer seg i løpet av tiden, og vi to var ikke bra nok lenger. Vi trengte flere venner/bekjente rundt oss.

Vi levde i en boble som vi ikke kom oss ut av..

Minnene var der fremdeles, det vi hadde gjort, men det var ikke godt nok lenger.

Når jeg mimrer tilbake til den tiden, klarner det i hode mitt, og jeg vet at jeg ikke vil gi slipp riktig enda.

Jeg har alltid følt at det er en mening med alt, det var meningen at jeg skulle flytte å møte Eirik.

Vi må bare finne veien igjen, så vi kommer på rett kjør.

Det er minner som aldri vil dø, uansett hva som skjer <3


*

Har dere noen minner som er så sterk at de aldri vil dø?

 

 

-C

  

 • 26.11.2016, 18:58

Dette gleder jeg meg til..


God Lørdag alle sammen!

Jeg kom nettopp inn døren etter å ha vært på visning. Jeg er så utrolig klar for å flytte nå at hjelp, det skal bli utrolig deilig å få tilbake friheten sin i egen leilighet. Håper jeg hører fra noen av de jeg har vært hos om ikke alt for lenge. Ellers tenkte jeg å dele noen punkter jeg gleder meg til med dere. Here we go..

 

Jeg og Eirik tenkte å dra på et julemarked som heter "Jul i Vinterland" som er her i Oslo. 

 

Jeg skal med familien på DDE sin julekonsert. Som er en av våre tradisjoner faktisk. 

 

Jeg skal til frisøren å gjøre meg fin til jul.

 

Jeg skal til Tante på lillejulaften, og drikke gløgg å ha pakkelek.

 

Julebord med jobben er også noe jeg gleder meg veldig til. 

 

Jeg gleder meg også noe sjukt til jeg og Silje Olava skal ha bakedag hjemme hos henne. * Jeg gleder meg til jeg skal til Trondheim der jeg skal se venninnene mine igjen. 

 

Jeg ser også frem til den dagen jeg flytter om det blir før eller etter jul. Vi får se!

 

Jeg gleder meg til jeg kan begynne å høre på julemusikk, som er i helgen faktisk siden det er første søndagen i advent. 

 

Jeg gleder meg til snø.

 

Jeg gleder meg til å pynte juletre, og åpne julegaver.

 

Jeg ser fram til å lage noen hjemmelagde julegaver i år.

 

* Jeg gleder meg til å ønske det nye året velkommen.

 

*

Håper alle har en fin lørdag! Er det noe dere gleder dere til? 

 

 

-C 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign