• 26.09.2017, 19:51

Behind the scenes bilder fra sist fotoshoot


- Bilder fra sist fotoshoot -

Jeg er endelig tilbake i Spania, det tok sin tid med flere timers forsinkelser. Det var utrolig godt å komme tilbake til varmen igjen. Veldig hyggelig at det var så mange som ble glad for å se meg når jeg kom tilbake. Jeg har fått et utrolig bra nettverk her i Spania nå, det er utrolig hyggelig, og mer skal det bli etterhvert. 

Noen bilder "bak" kamera fra fotoshooten jeg hadde på søndag.

Toppen er fra Gina Tricot & Buksen er fra Topshop

Bildene kommer på bloggen så fort fotografen er ferdig med å redigere de.

Det er bare å glede seg folkens!!

 

*

 

 

-C

 

 

 

  • 24.08.2017, 17:59

Bildene fra fashion shooten!


-Bildene fra sist fotoshoot- 

En liten blanding mellom farger og svart/hvitt. Tross regne hadde vi en super hyggelig shoot sammen. Jeg syns Svein Jarle er en veldig dyktig fotograf, og gir bra tilbakemelding om hva som blir de beste bildene. Veldig fornøyd med resultatet! Håper ikke det blir så lenge til neste gang. 

Hva syns dere? 

 

 

 

-C

 

  • 09.08.2017, 16:59

Shoot day!


 

-Shoot day- 

I dag var jeg på fotoshoot med Maria og Svein Jarle. Det var så gøy, selv om været ikke var på vår side. Hehe.. Vi trosset regne og fikk noen sykt fine bilder. Maria knipset noen bilder med mitt kamera som jeg tenkte å vise dere her på bloggen. Håper dere har en fin dag selv om det er sykt dårlig vær. 

Jeg elsker toppen jeg har på meg, den grønn fargen. Omg den er så fin <3 Den er fra Zara btw. 

*

Jeg tror disse bildene blir veldig bra! Hva tror dere? 

 

 

-C

  • 01.08.2017, 16:30

Nytt modelloppdrag


-Nytt modelloppdrag- 

Etter denne veldig lange ferien jeg har hatt i år, skal jeg på nytt modelloppdrag i neste uke. Jeg ser virkelig frem til dette oppdraget også. Som alltid er det jeg som har crazy ideer, og må få ting til å skje. Jeg har fått med meg fotografen jeg samarbeidet med for noen år siden. Så jeg vet at han er sykt god! 

Dette kan ikke annet enn å bli drit bra! 

Jeg gleder meg, det er bare å følge med!

 

 

 

-C

 

 

 

  • 11.07.2017, 17:26

Villa-shoot


- Eckbo villa- 

Vi var så utrolig heldige at vi fikk låne lokalene til Eckbo selskapslokaler as til denne shooten. Noen fantastisk fine lokaler, jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Min trofaste fotograf gjør en veldig bra jobb som alltid, og en splitter ny mua Vilde gjør også en fantastisk jobb med sminke og hår. Fotoshooten var utrolig gøy, jeg er så heldig som får lov til å drive med dette. Tusen takk til alle som har bidratt til at bildene ble awesome. Kjolene er bra bubbleroom.

Elsker disse kjolene <3 

PS: Flere bilder kommer litt senere! 

Hva syns dere?  

*

 

 

-C 

  • 25.06.2017, 19:39

Fotoshoot på kulturhuset
-Location- Kulturhuset-

På Torsdag hadde jeg fotoshoot med Sahand i kulturhuset. Det ble noen veldig kule bilder, som dere ser under her. Vi var veldig heldige som fikk låne lokalet til kulturhuset. Sandra sto for sminken, og jeg er veldig fornøyd med looken i denne shooten. Bildedryss fra fotoshooten.. 

En stor takk til min super flinke fotograf: Sahand

Og en kjempe stor takk til kjempe flinke makeup mesteren: Sandra

*

Hva syns dere om bildene? 

 

 

-C


 

  • 22.06.2017, 15:41

Fotoshoot day!


-Fotoshoot day- 

I dag har jeg vært på fotoshoot, nå er jeg på vei til sommerfest med jobben. Dagen i dag er veldig hektisk, men det er gøy at det skjer ting. Da går dagene super fort, og plutselig er det søren meg sommerferie. I can`t wait! Jeg har alt for mange planer i sommer også, men fy søren som jeg gleder meg! 

Dette blir den beste sommeren på lenge! 

*

 

 

-C
 

  • 09.04.2017, 17:48

Modell for barfota
Har dere hørt om den Norske nettbutikken som heter Barfota? Jeg var så heldig å fikk være modell for dette merket. De har masse fint, og til forskjellige aldersgrupper. Du kan gå inn på nettsiden deres HER, der er det masse flotte klær. De har også en Facebook side HER.

Her kommer noen bilder fra selve fotoshoot dagen.

Nederst her ser dere resultatet på noen av bildene. 

*

 

 

-C

  

  • 21.03.2017, 18:36

Pin Up shoot


                                                                                                                                                               //Spons//

Husker dere fotoshooten jeg hadde 14. Februar? Vel her er resultatet av pin up fotoshooten. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, og hadde en kjempe fin dag med Aleksander og Cathrine. Jeg må også gi en stor takk til Comfort hotell karl johan. Vi fikk låne et rom av de for noen timer, så jeg vet ikke om det blir "spons", jeg er uansett så fornøyd at det driter jeg litt i nå. Sykt fornøyd med rommet vi fikk, det var helt fantastisk. Om du ikke har bodd her, anbefaler jeg å gjøre det.Gå inn på Fotografen sin side HER. 

Cathrine finner du HER

Takk til alle som har vært med å gjøre denne shooten perfekt!

*

Veldig spent på å høre hva dere syns om bildene? 

 

 

-C


  

  • 21.02.2017, 10:37

Bli med på fotoshoot!


Her kommer et lite bildedryss fra fotoshooten vi hadde 14.2 i sist uke. Dere får bli med "bak kamera" for å se hvordan denne fotoshooten var. Før fotoshooten brukte jeg iwhite for å få fine hvite tenner (dette er ingen reklame).Er det noen som gleder seg til å se det endelige resultatet av bildene fra fotoshooten? 

*

 

 

-C
 

  • 22.01.2017, 13:58

Modelloppdrag


                                                                                                                       //Oppdrag for studio Alf Frisører//Mitt fravær i går skyldes et modell oppdrag som jeg har hold hemmelig for dere disse siste dagene. Det var kjempe gøy, og vi hadde en utrolig givende lørdag må jeg si. Jeg møtte opp uten noe særlig mye informasjon, men tenkte det kom til å bli kjempe gøy uansett. Vi dro til Ris, der er det en stor villa som vi skal oppholde oss i resten av denne lørdagen. Det var helt sykt fint der, jeg har aldri vært på en lignende location. Vi var 3 modeller som skulle gå for lærlingene for et frisør firma som heter studio alf frisører. Meg, Silje og Vegard. Vi kom godt over ends, og hadde noen fine, spennende og nervepirrende timer sammen. Etter 7 timer med sminke, moro, prating, hår, spising, prøver, generalprøve og prøving av klær var det tide for selve hårshow for resten av frisørene i firma og Alf selv. Jeg var seriøst shit nervøs, men når jeg kom i gang var det bare gøy. Selv om jeg husker lite av det, det gikk super fort. Jeg er kjempe takknemlig for at jeg fikk bli med, lælingene som jobbet med oss var kjempe flinke. Og alle som var med var veldig hyggelige. Noen bilder fra dagen i går kommer under her. 

Siden vi var så snille og ville hjelpe til, fikk vi disse flotte hår produktene. 

*

Takk for en fin dag. Har du lyst å bestille time?! Gjør det HER.

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits