• 25.06.2017, 19:39

Fotoshoot på kulturhuset
-Location- Kulturhuset-

På Torsdag hadde jeg fotoshoot med Sahand i kulturhuset. Det ble noen veldig kule bilder, som dere ser under her. Vi var veldig heldige som fikk låne lokalet til kulturhuset. Sandra sto for sminken, og jeg er veldig fornøyd med looken i denne shooten. Bildedryss fra fotoshooten.. 

En stor takk til min super flinke fotograf: Sahand

Og en kjempe stor takk til kjempe flinke makeup mesteren: Sandra

*

Hva syns dere om bildene? 

 

 

-C


 

  • 22.06.2017, 15:41

Fotoshoot day!


-Fotoshoot day- 

I dag har jeg vært på fotoshoot, nå er jeg på vei til sommerfest med jobben. Dagen i dag er veldig hektisk, men det er gøy at det skjer ting. Da går dagene super fort, og plutselig er det søren meg sommerferie. I can`t wait! Jeg har alt for mange planer i sommer også, men fy søren som jeg gleder meg! 

Dette blir den beste sommeren på lenge! 

*

 

 

-C
 

  • 09.04.2017, 17:48

Modell for barfota
Har dere hørt om den Norske nettbutikken som heter Barfota? Jeg var så heldig å fikk være modell for dette merket. De har masse fint, og til forskjellige aldersgrupper. Du kan gå inn på nettsiden deres HER, der er det masse flotte klær. De har også en Facebook side HER.

Her kommer noen bilder fra selve fotoshoot dagen.

Nederst her ser dere resultatet på noen av bildene. 

*

 

 

-C

  

  • 21.03.2017, 18:36

Pin Up shoot


                                                                                                                                                               //Spons//

Husker dere fotoshooten jeg hadde 14. Februar? Vel her er resultatet av pin up fotoshooten. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, og hadde en kjempe fin dag med Aleksander og Cathrine. Jeg må også gi en stor takk til Comfort hotell karl johan. Vi fikk låne et rom av de for noen timer, så jeg vet ikke om det blir "spons", jeg er uansett så fornøyd at det driter jeg litt i nå. Sykt fornøyd med rommet vi fikk, det var helt fantastisk. Om du ikke har bodd her, anbefaler jeg å gjøre det.Gå inn på Fotografen sin side HER. 

Cathrine finner du HER

Takk til alle som har vært med å gjøre denne shooten perfekt!

*

Veldig spent på å høre hva dere syns om bildene? 

 

 

-C


  

  • 21.02.2017, 10:37

Bli med på fotoshoot!


Her kommer et lite bildedryss fra fotoshooten vi hadde 14.2 i sist uke. Dere får bli med "bak kamera" for å se hvordan denne fotoshooten var. Før fotoshooten brukte jeg iwhite for å få fine hvite tenner (dette er ingen reklame).Er det noen som gleder seg til å se det endelige resultatet av bildene fra fotoshooten? 

*

 

 

-C
 

  • 22.01.2017, 13:58

Modelloppdrag


                                                                                                                       //Oppdrag for studio Alf Frisører//Mitt fravær i går skyldes et modell oppdrag som jeg har hold hemmelig for dere disse siste dagene. Det var kjempe gøy, og vi hadde en utrolig givende lørdag må jeg si. Jeg møtte opp uten noe særlig mye informasjon, men tenkte det kom til å bli kjempe gøy uansett. Vi dro til Ris, der er det en stor villa som vi skal oppholde oss i resten av denne lørdagen. Det var helt sykt fint der, jeg har aldri vært på en lignende location. Vi var 3 modeller som skulle gå for lærlingene for et frisør firma som heter studio alf frisører. Meg, Silje og Vegard. Vi kom godt over ends, og hadde noen fine, spennende og nervepirrende timer sammen. Etter 7 timer med sminke, moro, prating, hår, spising, prøver, generalprøve og prøving av klær var det tide for selve hårshow for resten av frisørene i firma og Alf selv. Jeg var seriøst shit nervøs, men når jeg kom i gang var det bare gøy. Selv om jeg husker lite av det, det gikk super fort. Jeg er kjempe takknemlig for at jeg fikk bli med, lælingene som jobbet med oss var kjempe flinke. Og alle som var med var veldig hyggelige. Noen bilder fra dagen i går kommer under her. 

Siden vi var så snille og ville hjelpe til, fikk vi disse flotte hår produktene. 

*

Takk for en fin dag. Har du lyst å bestille time?! Gjør det HER.

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits