• 09.05.2017, 18:28

Cravings- Jordbær & bringebær

  • Category: MatI går spiste jeg jordbær og bringebær med krem fløte. Ååh, det var så utrolig godt! Jeg elsker virkelig jordbær, og kan spise det hele tiden. Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt, får jeg de beste jordbærene fra Norge også. Vi kjøpte disse på coop prix. DEILIG! 

Er det flere som har jordbær cravings? 

*

 

 

-C

  • 24.04.2017, 18:53

Middag til under 50-lappen

  • Category: Mat-SALAT-Jeg kjøpte en ferdig salat med kylling på Rema 1000, og egg med 12 pakk på Kiwi som er first price. Til sammen ble det 50 kr. Hva har dere spist til middag i dag? 

*

 

-C

 

  • 11.04.2017, 17:14

Dagens lunch

  • Category: Mat

Jeg var så heldig at jeg fikk hjemmelaget brød til lunch i dag. Det var kjempe godt! Det er så sykt digg å være hjemme, og få ny stekt brød til lunch. Grov å fin var de også, med jordbærsyltetøy. Er det flere enn meg som blir skjemt bort i påsken?

Ingen spesiel oppskrift, det er vanlig brødblanding som du får kjøpt i butikken.

*

 

 

-C 

  • 18.02.2017, 12:05

Yoghurt bowl

  • Category: Mat

God Lørdag! 

Dagens frokost ble yoghurt bowl, friskt og godt på morgen kvisten. Jeg kjøpte friske blomster i går, som står på det spliter nye bordet mitt. Nå skal jeg gå meg en tur, og så får jeg kanskje besøk av ei venninne i kveld. Litt senere i dag, trekker jeg ut en heldig vinner av konkurransen.

Er det flere enn meg som syns yoghurt bowl er godt? Ha en strålende lørdag!   

*

 

 

-C

  • 26.01.2017, 14:20

3 frokost favoritter

  • Category: Mat

God Torsdag!

Jeg tenkte å skrive litt om mine 3 sunne frokost favoritter. Noen av disse er fint til lunch også vel å merke. Mann kan også bruke de produktene mann tåler, for å gjøre disse favorittene til sine egne. Jeg bruker laktosefri melk, yoghurt og brød i mine favoritter. YOGHURT MED MASSE DIGG

Dette er en stor favoritt til både frokost og lunch for min del. Jeg har laktosefri blåbær yoghurt med blåbær, banan, sesamfrø og kokosflak. 

Det er kjempe godt, alt passer perfekt med hverandre.

AVOCADO TOAST

Jeg elsker avocado!! Men jeg tåler ikke å spise for mye av det, derfor spiser jeg slike ting mest i helgene. Det er utolig vanskelig å holde seg unna. Jeg bruker laktosefritt brød som nevnt over her, avocado, salt og pepper. Det smaker helt nydelig, av og til har jeg tomater på de også. 

HAVREGRYN MED FRUKT & NØTTER

Den siste favoritten er havregryn med frukt og nøtter. Jeg elsker både frukt og nøtter, som blir en fin kombinasjon med havregryn. Jeg bruker laktosefri melk, lettkokt havregryn, mandler, blåbær og kokosflak. Dette er noe jeg spiser ofte, og det smaker kjempe godt. Har dere noen frokost favoritter?   

*

 

 

-C

 

  


  

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits