• 31.12.2016, 17:50

Minner fra 2016
Årets fotoshoot.. I denne kategorien er det faktisk flere fotoshooter som skal inn i lyset. Jeg har vært på hele 4 shoots dette året. De 3 fotografene: Svein Jarle Bamle, Solveig Selj og Aleksander Eilertsen Espelid. 

Årets reddende engel.. Lavfodmap bøkene. De har hjulpet meg og magen min dette året! Årets kjendis oppdrag.. Oppdraget jeg hadde for Erlend Elias på Jessheim. Som ble noe annerledes enn jeg hadde trodd. men en veldig kul opplevelse. Årets modell- øyeblikk.. Jeg melde meg inn i modellbyrå i Oslo. Modellbyrået Pholk. Enda ikke fått noen oppdrag gjennom byrået.Årets statist oppdrag.. Det er helt klart oppdraget jeg hadde på aftenposten i 2 dager i April. En ny serie som Linn Skåber skal være med i. Årets event.. H&M shopping frokost. Selv om jeg var drit dårlig var det artig å få med seg. Årets beste fest.. Mamma sin 50 års dag. Da skal jeg love dere det var hæla i taket og full rulle. Det var en gøy fest, med sykt kule folk. Årets craving.. Laktosefri vanilje is og laktosefri vaniljesaus. 

Årets Tromsø tur.. Jeg var så heldig å få sponset turen til Tromsø av Knut. Jeg hadde en kjempe fin tur, og kommer gjerne tilbake. 

Årets beste tur.. Turen til Nederland med familien til Eirik. Jeg har faktisk blitt forelsket i Den Haag. Jeg skal definitift tilbake.Årets beste utdrikningslag.. Min kjære venninne, skulle gifte seg da var det duket for årets råeste utdrikkningslag.

Den årlige sverige turen.. med pappa, farfar og Eirik! Den var også topp!

Årets bryllup.. Monica & Kristoffer <3 Vakkert bryllup, jeg elsket det. For en dag!

Årets bursdag.. Min <3 

Årets hotellweekend.. Hotellhelgen med søstrene i Oslo. Årets show.. Her er det flere faktisk

-Singing in the rain 

- Bjarteshow

-DDE konsert Årets møte med.. Det er selvfølgelig møtet mitt med Kristin Gjelsvik/ Styleconnection.Årets nyfødte.. Lille søte Noah Nathaniel <3  

Årets bakedag.. Med Silje Olava, fikk jeg årets råeste bakedag!Nå rekker jeg ikke mer, jeg skal fikse meg for vi skal på middag til ei venninne av meg. 

Håper alle får en flott nyttårsaften. 

 

God Nytt år alle fine lesere <3 

 

 

 

-C
  

 

 • 29.12.2016, 19:01

Julegave til meg selv


Gjett hva jeg har kjøpt i julegave til meg selv? Jeg kan faktisk si at det er bursdagsgave, siden det er i september neste år. Billetter til Cats musical!! Jeg og Silje Olava skal på Cats musical 23.September 2017, vi gleder oss kjempe masse. Musicalen kommer fra broadway, derfor blir det ekstra stas kan du si.

ÅÅh, gud hvor jeg gleder meg! Cats Tour

Dette blir kjempe bra :) 

*

Er det flere enn meg som har kjøpt julegave til seg selv i år?

 

 

-C

 


 

 • 28.12.2016, 12:26

Julaften 2016
God Onsdag. 

I år har jeg feiret jul med Eirik for første gang etter vi ble sammen. Vi var hjemme hos min Onkel, der var vi 11 stk til sammen. Vi spiser ribbe på julaften, og det er jo min favoritt. Jeg knipset noen bilder fra den fine kvelden som jeg tenkte å vise dere. Ting går litt sakte når man er i feriemodus, derfor kommer disse bildene litt sent. I dag skal jeg dessverre hjem til Asker igjen, jeg kunne tenkt meg å være her litt lenger med familien min. Jeg har hatt en veldig fin tur, og er veldig fornøyd med den lille ferien jeg fikk. Nå gleder vi oss til helgen, og til å feire nyttårsaften med venninnen min i Oslo. 

Eirik & Onkel 

Håper dere likte bildene. Vi hadde en kjempe fin julaften <3 

*

Hvordan var deres julaften? 

 

 

-C 

 • 26.12.2016, 13:10

Julaftens antrekk & hår


Jeg tenkte å vise dere antrekket jeg hadde på meg på julaften, og håret jeg fikset i fullfart.

Jeg er på vei ut, så jeg får ikke skrevet noe særlig i dette innlegget. Jeg flettet det fra festet nederst i hårfestet, og oppover når fletten var ferdig, så la jeg det på siden. Da fikk jeg lagt håret i forkant over fletten som ikke skulle vises. Om dere ser på bildet her så ser dere det håret som er lagt på seiden her med spenne nederst. Vanskelig å forklare :P hehe.. men jeg prøvde. Kjolen jeg har på meg er fra Bik Bok(gammel). Jakke fra New Look (lånt). Dette bildet ble tatt før hår å sminke ble gjort. 

Sko fra hogl

*

Hva syns dere? Likte dere looken? 

 

 

-C

 

 • 24.12.2016, 14:43

God Jul
Jeg ville bare titte innom for å ønske alle mine flotte lesere en riktig God Jul. Det er kanskje ikke så mange som sitter å leser bloggen min akkurat i dag, for dere som gjør det..Håper dere får en super fin julaften. Jeg skal nå gjøre meg klar til middags besøk hjem til Onkel i år. Jeg har som alle andre år ligget i sofaen i hele dag å sett tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Jeg håper alle får en fin feiring i dag <3 Riktig god jul til alle sammen. Både bakst å godis har jeg fått i meg i dag.Make Love not War <3

*

 

 

-C   

 • 22.12.2016, 12:02

Christmas tag
Gløgg eller kakao? 

Definitivt gløgg- Gir ikke denne smaken litt mer julestemning?! Med litt rødvin kan jo stemningen bli ekstra så fin også.

Gi eller få gaver?

Ja, takk begge deler! Jeg liker veldig godt å gi gaver, hvertfall om det er noe personen ønsker seg. Det å se at en person du er glad i blir så utrolig glad for gaven, er en helt fantastisk følelse. 

Nisser, engler eller snømenn?

Snømenn.

Ekte eller plastisk juletre?

Altså!! Ekte tre er jo finere, men jeg nøyer meg med plastisk tre om jeg må. Rød eller grønn?

Rød så klart. Det er liksom typisk jul, og en farge som jeg kommer i julestemning av.

Hvilke lukter minner deg om jul?

Lukten av ribbe, julemat, bakst, julebrus, gløgg og lukten av treet som nettopp har kommet inn døra(om det er ekte da).

Hva ønsker du deg til jul?

Det jeg ønsker meg mest i hele verden akkurat nå er en leilighet. Jeg har vært på utkikk i månedsvis, håper jeg får en gladnyhet ganske snart. 

Julegavetips?

Duftlys, parfyme, sminke eller kanskje en vin flaske. 

Til herre tenker jeg en kul genser, parfyme, klokke eller kanskje noe fine sko. 

Hjemmelaget bakst kan være fint å gi til besteforeldre. Favoritt julefilm?

Hjemme alene er de filmene jeg ser hvert år. Og tre nøtter til askepott, men det er jo på julaften selvfølgelig. 

Favoritt julegodt?

Brente mandler og marsipan. 

Kjøpe eller bake kaker?

Jeg baker hvert år, årets bakedag så dere jo bilder fra i sist innlegg. 

Ser du på noe julekalender på tv? 

Nei, dessverre! Skulle ønske jeg hadde tv, da kunne jeg sett på. Hva er din favoritt julekalender på tv`n?

Amalies jul <3 Den så jeg på når jeg var liten, og den gir meg så utrolig mye julestemning. Og en skikkelig god følelse fra barndommen.

Har du noen juletradisjoner?

Det har jeg faktisk! Hvert år drar familien på DDE-Jul igjen som er en julekonsert med DDE. Det er en fantastisk fin tradisjon som vi har holdt på med i 16 år nå. Ellers så spørs det veldig på hvor jeg er, om jeg er i Trondheim eller på Hamar. I år skal jeg til Hamar, da har vi en tradisjon på lillejulaften at vi samles og spiser "prøve" ribbe, drikker gløgg, har pakkeleken og hører på julemusikk. Det er også en veldig hyggelig tradisjon. I år har jeg og Silje funnet ut at vi skal ha en tradisjonell bakedag sammen hvert år. På julaften står jeg opp tidlig for å spise godteri fra strømpen fra Nissen(mamma) å ser på tre nøtter til askepott. 

OOO Herlige jul!!

Fargede julelys eller hvite? 

Tror jeg må si hvite. Det er så mange fine farger ellers så trenger ikke det på lysene i tillegg.

*

Hva er det dere gleder dere mest til i julen? 

 

 

 

-C

 

 

 • 19.12.2016, 15:25

Når en pepperkakebaker baker pepperkaker..
Bakedagen med Silje Olava var helt fantastisk koselig. Jeg fant ut at det tar litt tid, men at vin-pauser er en genial ting. Da blir ventetiden litt ekstra koselig, ikke at man trenger alkohol for å kose seg, men det gjorde godt i denne settingen. Vi kom frem til at vi ble veldig fornøyd med de 3 kunstverkene vi hadde baket. Og nøyde oss med det. Dette må bli en juletradisjon!! Det var vi enig om begge to. Jeg fikk litt dreisen på det, så nå vil jeg bake mer. Hehe..

Shit, i dag er jeg ekstremt forkjølet! Jeg våknet i natt å var så utrolig tett, at jeg nesten ikke fikk puste. Må ha nesespray!!

Vi snakkes.

 

 

-C

 

 • 18.12.2016, 19:30

SKAM
Jeg kom på at jeg har noen bilder fra dagen i dag. Jeg møtte lillesøster i ettermiddag, før hun dro til Trondheim. Jeg har nå tatt over leiligheten for noen dager.

*

Ellers har jeg fått litt kjeft av flere venninner om at jeg ikke ser på SKAM. Derfor har jeg en liten SKAM maraton i kveld, da har de ikke noe å ta meg på, og jeg kan være med i samtalen når folk snakker om yndlings programmet sitt SKAM. Hehe.. Er det flere av mine lesere som følger med på SKAM? Jeg må si jeg foretrekker Starbucks bedre..men slik ble det ikke i dag gitt! 

Dagens antrekk: Kåpe fra Mint & Berry // Skjorte fra Bik Bok // Genser fra Bik Bok // Skjørt fra Bik Bok. 

Nesten bare Bik Bok jo. LOL!

PS: Bildene fra bakedagen kommer i morgen, siden dette innlegget kom i dag. Håper det går bra! 

 

 

-C

 

 • 18.12.2016, 14:39

Christmas collage


En liten jule collage <3 

*

Jeg har blitt inspirert av julen, som dere kanskje ser! Hehe..

 Jeg elsker julen, se så fine bilder. Jeg har til å med vært på bakedag med Silje Olava, de bildene får dere se litt senere i dag. 

 

 

-C

  

 • 17.12.2016, 21:52

Jul i Vinterland


Beklager fraværet mitt de siste dagene, jeg har overnattet hos venninner den siste tiden. Ting er ikke så greit for tiden, og det er ikke så lett å skrive innlegg når man har det tøft. I dag har vi vært på julemarked i Oslo, noe som jeg har sett frem til hele uken. Det var veldig hyggelig, og jeg fikk tatt noen fine bilder.

Håper dere liker de, nå er julestemningen på topp. Det tok jo evigheter å legge ut disse bildene, derfor ble det litt sent innlegg. Beklager. Hehe..

Ha en fin kveld videre!

 

 

-C  

 • 14.12.2016, 18:15

Flette inspo


Good kveld i stuggu!

Ikke verdens beste bilder, men jeg tenkte å lage et innlegg med flette inspirasjon. Min storesøster Trine har flettet meg fin, jeg har faktisk gått med disse flettene i flere dager nå. I dag måtte jeg krype til korset å dusje håret, det var litt kjipt men sånn er det. Gjett om jeg savner flettene allerede?! 

Jeg elsker å fikse håret mitt, om det er fletter, oppsats, bølger eller bare løst. 

Håper dere fikk litt inspirasjon! 

Hva syns dere egentlig om flettene? Ble det kult?

 

 

-C

 

 • 12.12.2016, 10:58

Uken som gikk..


For en fantastisk uke jeg har hatt, det er jo umulig å velge noe favorittdag. Helgen har selvfølgelig vært veldig fin med familiekos. 

Ukens høydepunkt.. Det har vært så utrolig mange høydepunkt denne uken med både familiekos, julemarked, konsert, kvalitetstid med ei venninne og Bjarte show. Utrolig fin uke faktisk, jeg er veldig fornøyd! Jeg kunne rett å slett ikke hatt det bedre.Ukens instagram.. Lillian Babaian.  

Ukens sang.. Julesanger selvfølgelig. På høy lyd! Favoritten nå er Kurt Nilsen med Himmel på jord.Ukens konsert/show.. Bjarte sitt show og DDE jul igjen.

Happiness is..Ukens leste innlegg.. Minner som aldri vil døUkens new hair.. Red!På denne tiden i fjor.. Var vi i Gran Canaria å koset oss gløgg. Vi hadde en veldig fin tur, og jeg savner virkelig Syden varmen i disse kalde vinterdager.

Jeg håper denne uken også blir like bra, ha en strålende Mandag alle sammen!

Har dere hatt en fin uke?

 

 

-C

   
 

 • 11.12.2016, 12:46

Julemarked og mammakos


Dagen i går var den aller siste dagen dette året der jeg og mamma hadde litt tid sammen. Siden jeg ikke skal feire jul i Trondheim, ble det en veldig hyggelig dag med mamma i går. Vi hadde en veldig koselig dag med julegaveshopping, lunch og julemarked. Denne helgen har jeg fått dosen av julestemning, med både julekonsert, julemarked, ribbe og snø som kom i går. I dag skal jeg nyte søndagen til det fulle, og kose meg med familien min. Håper alle får en fin søndag! Hvordan ser søndagen deres ut? Har dere noen planer?

 

 

 

-C


 

 • 10.12.2016, 19:21

Tradisjonen tro


I går hadde vi vår årlige tradisjon, som vi har holdt på nå i 16 år. Tenk det, 16 år med konsert, og familie hygge. Det er godt gjort! I går var det duket for denne tradisjonen igjen, familien var samlet til fest igjen. Konserten med DDE var litt skuffende i år, men jeg skal love dere jeg kom i julestemning.

De leverer bare julemusikk, I love it!  Gårsdagens antrekk: Topp fra PM // Skjørt fra Zara // Klokke fra Fossil

Håret ser jo forskjellig ut fra bilde til bilde ser jeg. Hehe.. 

Bjarne <3 Tradisjonen tro dro vi på Big Horn å spiste biff etterpå!

*

Elsker virkelig denne tradisjonen <3

 

Har dere noen tradisjoner?

 

 

-C
 

 • 10.12.2016, 11:52

New hair


Litt egen pleie til frisøren er ikke feil. Studio K leverer varene, her får du flott service, du blir garantert fornøyd og en hyggelig samtale. Jeg sverger til min frisør Kine som er rå flink, med 20 års erfaring i bransjen kan du godt si at hun vet hva hun driver med. Jeg anbefaler virkelig denne frisørsalongen, den ligger i Trondheim, den er perfekt for alle aldre. Alt av info finner du HER.

Ble det ikke fint? Jeg er stor fornøyd!! :D Love it!! Facebook siden deres HER.

*

Hva syns dere? Ble det fint?

 

 

 

-C


  

 • 09.12.2016, 14:54

Minner som aldri vil dø


Dagen i går var veldig emosjonell for min del, jeg begynte å tenke tilbake på gamle minner. Jeg skal ikke så langt tilbake i tid, bare noen år faktisk. Jeg har selvfølgelig veldig mange minner over alt i verden. Men den som dukket frem i går var fra Hamar. Jeg hadde en mening med å flytte dit, men planene ble ikke slik jeg hadde forventet..

En av mine fantastiske minner er at jeg møtte gutten i mitt liv. Han var ikke som de andre jeg hadde vært med, og han hadde glimt i øyet. Det gikk ikke lang tid så var jeg forelsket i denne kjekkasen. Jeg husker det så utrolig godt, som om det var i går. Den følelsen jeg hadde, hva jeg tenkte, og hva kroppen sa til meg.

Det var helt utrolig. Vi laget masse fine minner sammen, på turer, hjemme, med venner og med familiene våre. Bare slike små ting, kom jeg til å tenke på i går. At vi feiret tidenes nyttårsaften bare vi to. En av mine favoritter var når vi passet Svigermor sin hund, da føltes det ut som vi var en liten familie.Vi hadde bare hverandre i Hamar, og det var nok akkurat da. Ting forandrer seg i løpet av tiden, og vi to var ikke bra nok lenger. Vi trengte flere venner/bekjente rundt oss.

Vi levde i en boble som vi ikke kom oss ut av..

Minnene var der fremdeles, det vi hadde gjort, men det var ikke godt nok lenger.

Når jeg mimrer tilbake til den tiden, klarner det i hode mitt, og jeg vet at jeg ikke vil gi slipp riktig enda.

Jeg har alltid følt at det er en mening med alt, det var meningen at jeg skulle flytte å møte Eirik.

Vi må bare finne veien igjen, så vi kommer på rett kjør.

Det er minner som aldri vil dø, uansett hva som skjer <3


*

Har dere noen minner som er så sterk at de aldri vil dø?

 

 

-C

  

 • 08.12.2016, 11:12

Jeg har ikke ledd så mye på lenge


I går var jeg på julebord med jobben, vi dro på "I lånte fjær" med Bjarte Hjelmeland. Makan til forestilling, han er så tøff, energisk og utrolig morsom. Jeg lo nesten igjennom hele forestillingen. Han ble plutselig dårlig også, men så rå som han er fortsatte han forestillingen. Utrolig godt gjort, han er en fantastisk god show mann altså. Jeg digger han, jeg har funnet ut at bergensere er ikke så ille egentlig ;) Utrolig bra sangstemme har han å, helt utrolig! Jeg fikk den beste plassen, midt på! Hu her va bare så rååå! 

Det ble en vellykket kveld! 

*

Har noen av dere vært på noen forestilling i det siste?

 

 

-C

 

 • 07.12.2016, 14:35

Unicorn


God Onsdag, happy people!

Har du sett så utrolig kule unicorn tøfler??! Jeg elsker de, jeg har ønsket meg disse en stund nå, og plutselig fikk jeg de i gave. Sein bursdagsgave å tidlig julegave. Hehe.. De er veldig gode og passer meg perfekt! De er jo helt fantastisk rå også, jeg digger virkelig unicorns. I am so happy!! 

Kan være en super kul julegave til noen du kjenner. Et lite tips ;) Hva syns dere? Er de ikke kule?

*

 

 

-C

 

 • 06.12.2016, 19:17

Jeg har blitt en av de..
God kveld!

Jeg fant ut av noe i dag, at jeg har blitt en av de som sitter på cafe alene å skriver blogg innlegg. Hehe.. Jeg trodde aldri dagen skulle komme! Litt godt var det faktisk, jeg gikk tilfeldigvis forbi denne kafeen (om jeg kan kalle det det). De selger crepe, sånn du får kjøpt så mye av i utlandet. Jeg tåler jo desverre ikke sånt, men kjøpte meg en brus, og fikk bruke nettet GRATIS. Det var utrolig herlig, akkurat det jeg trengte i mitt tilfelle. Sykt behagelig musikk var det også, anbefaler denne plassenpå det varmeste. Flere av mine venner har også sakt bare positive ting om denne plassen.

Den ligger på Løkka i Oslo, om noen som bor i nærheten vil ta seg en tur.

Om ikke lenge skal jeg møte ei venninne, vi skal kose oss å gjøre noe som jeg har gledet meg masse til!! Dere får høre mer om det litt senere.

Ha en fin dag mine flotte lesere <3

 

 

-C 

 • 05.12.2016, 19:10

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Lørdagen min var veldig fin. Jeg luftet meg litt med gode venner, og hadde en super fin kveld. 

Ukens craving.. Lefse pizza.Ukens antrekk.. Digg me varm gensere med skjorte under. 

Ukens sang.. Jeg greier ikke å stoppe å høre på denne sangen. Den er helt fantastisk!

Ella Eyre- We don`t have to take our clothes off.Ukens wantie.. Julepynt fra StyleConnectionUkens instagram.. Bree Warren. 

På denne tiden i fjor.. Prøvde jeg å komme i julestemning. Jeg kjøpte julestjerne, så på julefilm og hørte på julemusikk. Du kan godt si at det funket ;) I år har jeg ikke samme julestemningen, pluss at humøret heller ikke er på topp!  

PS: Driver å redigerer filmen vi filmet inn på lørdag, men det tar litt tid så den kommer forhåpentligvis til uken. 

*

Hvordan har deres uke vært?

 

 

-C


  


 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits