• 30.12.2015, 18:58

Det siste blogginnlegget i år


Jeg har tatt meg noen dager fri med og skrive blogg, jeg har vært dårlig og har rett og slett ikke maktet og sitte fremfor skjermen. Jeg tenkte og mimre litt om hva som har skjedd i 2015. Dette blir mitt siste blogginnlegg i år, det må feires med ett bildedryss. Jeg starter det nye året med en masse planer verfall, det blir ett travelt år for og si det sånn. Mer om det kommer på det nye året. Nå tenkte jeg os skrive litt om hva som har skjedd i 2015.

Jeg startet det nye året(2015) i Trondheim. Vi var på 50års brullyps feiring og noen uker senere i dåp. Når jeg kom hjem var det ikke lenge før jeg og lillesøster skulle på disney one ice. jeg hadde også fotoshoot. I februar var jeg i Paris og besøkte ei venninne, for en fantastisk tur. Jeg elsker virkelig Paris!!

I Mars kom glad nyheten om at jeg fikk jobbe som aktivitør(ikkr fast). I samme måned dro søstrene på Katy Perry konsert, det var kjempe koselig <3 I April var jeg i Stavanger og besøkte ei venninne der, for en herlig plass. Det var fint og ha vært der, kommer gjerne igjen. I samme måned fikk jeg også fast jobb i hjemmesykepleien. I Juni var vi på konsert med Nic og Vince. En uke etterpå dro vi til Tallin på kjærestetur, det var en litt for kort tur. Hadde gjort seg med en uke istede for en lang helg. Så fikk jeg besøk av mamma, det var utrolig korselig, det ble ett besøk til slutt. Vi hadde en super fin helg, og stor koset oss. I hele Juli jobbet jeg og i August dro vi til Arvika, jeg og Eirik altså. Der ble vi en lang helg, der vi dro på årets festival. Det var faktisk himmla gøy! Når vi kom hjem fra Arvika gikk turen til Trondheim. Der hadde jeg fotoshoot, Åge konsert og var med venninner. 

shoot 13.

I September dro jeg og Monica til Berlin. Det var en fantastisk bra jentetur, jeg hadde det så bra. Og en ny reisepartner :) Jeg feiret også bursdagen min i samme måned, fikk besøk av gode venninner. I Oktober var jeg og lillesøster på Mary Poppins, det var knall bra. Helgen etter fikk jeg besøk av ei venninne fra Trondheim, det var vertfall kjempe koselig. Vi hadde en super bra helg, syns jeg da. Hehe.. Samme helg var jeg på fotoshoot i Oslo.  November har vert en berg og dalbane med mye sykdom. Jeg er glad for at den måneden er over. I Desember dro vi til Gran Canaria i en uke, det trengte jeg. Det var helt fantastisk, jeg kunne lett vert der i en uke til om ikke flere. Det er jo ikke så alt for lenge siden, så det ligger friskt i minne.    

Når vi kom hjem dro vi til Trondheim, der vi dro på DDE konsert med familien min. Ellers dro vi på julemarked, og koset oss hjemme. Eirik dro til Asker lille julaften, mens jeg feiret jul med min familie i Trondheim. Det var en kjempe fin uke for min del, jeg savner de allerede :) 

 

 

Disse 3 <3 

*

Noen flere bilder av året 2015

Jeg fikk møte Felix for første gang. Ungen til Ei venninne og kompis. Så nydelig han er :)  

Hundepassere :)     

God Nyttår fra oss til alle dere <3

*

Likte du innlegget?

 

 

 

 

 

-Nyttårs klem C

 • 25.12.2015, 16:25

Julen 2015


Etter alle disse syden bildene, er det klart for noen jule bilder. Jeg har feiret jul i Trondheim med min familie, for en feiring vi har hatt. Den uken jeg har vært her har gått alt for fort, jeg skulle gjerne vært her i en uke til faktisk. Men jobben venter hjemme. Pluss at jeg savner sengen min max, det er helt utrolig hvor mye jeg faktisk savner sengen min. Jeg har fått vært med på masse juleluncher, julebord, julekonsert og julemarked. Det er helt utrolig hvor mye jeg har fått med meg bare på en uke. 

Meg og lillesøster <3

Kjekke kjæresten min

lene og meg på lunch.

Morsje(morfar) Meg og Mimmi (mormor) 

Det flotte juletreet vårt :)

Julemarked

Julefrokost på julaften :) 

 

Julefrokost

Julefrokost

Mine 4 nydelige tantebarn <3 Ribba ble god i år å.Barne bordet :) 

Min flotte familie <3

Vi fikk julenissen på besøk også :) 

Barna delte ut gavene :)

Små sliten..

 

Akkurat nå sitter jeg i den nye pysjen min. Den er så utrolig good, jeg elsker den <3 Bilder av den kommer senere :) 

*

Håper alle har en fin jul <3 Nå er det en drøy uke til nyttårsaften. HURRA!! :) 

Hvem gleder seg til nyttårsaften?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 23.12.2015, 11:34

Bildedryss fra Gran Canaria
Jeg tenkte og vise dere resten av bildene fra Gran Canaria. Vi dro 10. Desember og kom hjem 17.Desember. Det var sol fra vi sto opp til kvelden kom sigende rundt kl.19. Vi hadde en fantastisk fin tur. Vi var venner så å si hele turen, det ble noen få diskusjoner. Men det hører vel med, vi ble fort venner og hadde en veldig fin ferie. Vi bestilte turen vår i september/oktober. Betalte 3500 for en uke med halvpensjon, som betyr at du får frokost og middag på hotellet. Det funket veldig bra. 

Vi har bestemt oss allerede at vi skal tilbake neste år, på samme tid i 2 uker. Om det lar seg gjøre selvfølgelig. Jeg ser at det er flere som drar til varmere strøk i vinter måneden, vi møtte ett vennepar av oss en kveld. Det var kjempe hyggelig, vi stor koset oss på en norsk resturante. Det var så gøy! :) 

Vi spilte en del minigolf. Jeg elsker og spille minigolf, vært år tar vi en runde i Sverige. Så det var gøy :)

 Jeg ble vinneren denne gangen :) Så fornøyd!Se de flotte fargene :) Jeg skal ligge på dette hotellet neste gang:)

Den flotte utsikten fra balkongen :)

Her hadde vi en treningsøkt sammen :) Bedre enn ingenting :)

Corona

På shopping senter

Julestemning var det vertfall på senteret 

 Kjekkasen min <3 

Ah, jeg savner sol og varme. Jeg kunne lett dratt tilbake igjen rimelig snart. Med disse flotte bildene vil jeg ønske alle mine venner og lesere en riktig god jul. Håper alle får en super fin feiring og at alle får det de ønsker seg :) Jeg skal feire med min mamma, stefar(Knut), søsken og tante barn. Det blir en flott julaften. Jeg mangler bare kjæresten min <3 Men han ser jeg snart igjen :) Goood Jul :)

Likte du bildene? Hvor feirer du jul?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 20.12.2015, 20:00

4 søndag i advent


For en fantastisk dag jeg har hatt så langt, jeg har vært på tur med disse 3. Herlig med litt frisk luft. Vi dro på julemarkede i Trondheim. Jeg fikk tatt mange flotte bilder som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Jeg har også sett håndball kamp, for en fantastisk seier. GULL! Det er så herlig, nå er 4 søndagen i advent komplett. I kveld skal vi bare slappe av og spise god mat. Jeg er på juleferie, så jeg skal kose meg gløgg. Håper alle har hatt en fin helg :)

Vakre Trondheim.

Flotte gater :) Flotte lillesøster :)

Min flotte mann, Eirik <3

Cafe besøk :) Jeg har virkelig kommet i julestemning i dag, for en dag. Den har vært helt fantastisk, jeg er så glad for at vi fikk til en slik tur. Formen min er også mye bedre, håper på at den blir helt bra etter jul nå. Jeg storkoser meg vertfall med familien min i Trondheim. Får ha kjæresten her også i 3 dager til, før han drar til Asker for og feire jul.

*

Har dere vært på julemarked i år? Hva syns dere om bildene?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 18.12.2015, 19:26

Endelig er jeg på nett igjen


God kveld, endelig er jeg på nett igjen. Jeg har vært i Spania en uke nå, UTEN nett. Det er helt forferdelig! For de som følger meg på snapchat har jeg fått av gårde noen snaps heldigvis. Jeg hadde en fantastisk fin tur med kjæresten min. Vi hadde fint vær hele tiden, og spiste god mat værdag. I morgen skal jeg videre til Trondheim, det går unna. Håper at jeg kan oppdattere dere igjen på søndag. Håper alle får en fin helg :) Legger ved noen bilder fra syden :) 

Det var 18 grader fra morgenen av og 24 grader frem til kl.19 ca.

 

 

 

Julestemning på hotellet :) 

Julen i Gran Canaria :) 

*

Det var noen av bildene fra turen, flere får dere se litt senere :) Nå skal jeg pakke videre og slappe av litt sør jeg inntar sengen.

 

 

Hva syns du om syden bildene?

 

 

 

 

-C 

 • 09.12.2015, 22:44

Snart avreise


Beklager sent innlegg, men dagen i dag har gått så utrolig fort. Jeg har hatt masse og gjøre før vi drar på ferie i morgen. Nå er jeg pakket ferdig og klar for litt sol og varme, og ikke minst juleferie. Jeg kommer til og blogge fra Gran Canaria, det kommer masse fine bilder. Det blir vel godt og se litt sommerbilder nå i disse vinters tider.

Nå ser jeg litt serie før jeg legger meg, jeg skal opp kl. 05.00 i morgen. Uff, det er lenge siden jeg har vært opp så tidlig. Jeg må si jeg gruer meg litt! Men jeg kommer til og være i 100 når jeg drar. Jeg gleder meg! Vi skal også møte ett vennepar av oss, det blir super hyggelig og finne på noe med venner der nede. 

*

Hva skal du i helgen?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 08.12.2015, 19:44

Svarene på "fakta eller fleip".


Så gøy at det var en del som kommenterte. I dag får dere svarene dere kanskje har ventet på. Det er litt gøy og se hva dere tror er fakta og hva dere tror er fleip. Jeg elsker det, at dere faktisk har fått inntrykk av at jeg er en hardbarka trønder. Det er vel riktig oppfatning, men jeg er vel også veldig redd for ting. 

*

1. Har jeg noen gang hoppet i fall skjerm? 

Svar: Det er dessverre fleip, jeg har aldri hoppet i fallskjerm. Litt usikker på om jeg kommer til og  tørre å gjøre det, litt små redd høyder.

2. Har jeg vært på college party i USA? 

Svar: Fakta!!! Fy søren, jeg var med folkehøyskolen min til USA. Mens vi var der havnet vi på college party, det var helt rått. Det var akkurat som på film liksom, med de blå og røde koppene. Og folk over alt i hele leiligheten, i hagen sto en stamp. Det var helt sykt, det gjør jeg lett en gang til om jeg fikk sjansen. 

3. Har jeg vært med i en norsk film som har gått på kino?

Svar: Det er fakta. Jeg var med i "Den som frykter ulven" av Kari Fossum. Som statist vel og merke, men det var en helt fantastisk opplevelse uansett. Stig Henrik Hoff var med i filmen og var veldig hyggelige med statistene. Jeg og søskenbarne mitt fikk en high five av han, husker jeg. 

4. Har jeg vært forlovet før jeg møtte Eirik?

Svar: Hell NO! Det er fleip. 

5. Har jeg spilt håndball i over 13 år?

Svar: Det har jeg faktisk. Jeg elsker egentlig håndball. Men kroppen sa vel takk for seg, pluss at det ikke var aktuelt her i Hamar uansett. Men jeg savner det, veldig!

6. Har jeg vært på surfe kurs i Portugal?

Svar: Fleip. Det har jeg ikke, men jeg kunne faktisk tenkt meg det. Så det skal jeg få med Eirik på en gang i tiden. 

 Det var desverre ingen som hadde riktig. Men jeg syns det var gøy at dere kommenterte likevel. TUSEN TAKK! 

Jeg kan ikke skrive mer om Miss Norway på bloggen, så følg meg heller på facebook. HER.

PS: Det er regler som sier at jeg ikke kan blogge om det her. Om noen måtte lure.

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 07.12.2015, 20:37

Fakta eller fleip?


Jeg har fått en ide, jeg føler jeg er ganske kreativ for tiden. Kommer stadig med nye ideer til flotte innlegg til dere. Denne gangen er det "fakta eller fleip" som står for tur, jeg skriver noen setninger som dere skal gjette om er fakta eller fleip. I morgen avslører jeg hva som er hva. Høres ikke det gøy ut?

FAKTA ELLER FLEIP?

 

1. Har jeg noen gang hoppet i fallskjerm. Fakta eller fleip?

 

2. Har jeg vært på college party i USA. Fakta eller fleip?

 

3. Har jeg vært med i en norsk film som har gått på kino. Fakta eller fleip?

 

4. Har jeg vært forlovet før jeg møtte Eirik. Fakta eller fleip? 

 

5. Har jeg spilt håndball i over 13 år? Fakta eller fleip?

 

6. Har jeg vært på surfe kurs i Portugal? Fakta eller fleip? 

*

Hva syns dere om innlegget? Hva tror dere er fakta og hva tror dere er fleip?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 07.12.2015, 12:54

Godtestopp


I dag har jeg hatt godtestopp i 2 uker, og jeg har gått ned 2kg. Veldig fornøyd med det egentlig, med tanke på at jeg ikke har trent eller vært i noe serlig fysisk aktivitet. Så dette lover godt, håper jeg greier og holde på den gode rutinen nå da. Om ikke lenge skal jeg til legen min igjen, for og finne ut hvordan det går. Om jeg ikke har blitt bedre må vi avlyse syden turen. Det hadde vært så kjedelig, jeg trenger virkelig den ferien nå. Men helsa kommer først, så vi får krysse fingrene for at alt ordner seg.Min nye favoritt i helgene :) Sukker fri selvfølgelig!

*

Hvor lenge har du holdt ut en godtestopp? Det er virkelig vanskelig, men heldigvis har Eirik også godtestopp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 06.12.2015, 16:35

Bakedag med familien


I dag har jeg baket med familien min, jeg er ikke akkurat husmors materiale så jeg har jo ikke peiling på slikt. Syns det er gøy å bake når vi er flere, kjedelig når jeg må gjøre det helt alene. Jeg husker selvfølgelig ikke hva noe av slagene vi laget het en gang, det skal sies at hodet mitt ikke henger helt med for tiden. Men uansett så skulle jeg jo kunne det, jeg har jo baket hjem til både farmor og mormor tidligere. 

Vi baket og styret i 4 timer, timene bare raste forbi. Når vi var ferdige ble jeg igjen en stund før jeg ble kjørt hjem. En veldig hyggelig søndag, pluss at det faktisk er 2 søndagen i advent. Tiden flyr forbi, som jeg har nevnt tidligere. Jeg blir sjokert over hvor fort Desember måneden går egentlig, det er så mye hyggelig og gjøre. 

De smakte ikke slik jeg er vant til, men det får gå :) 

Gløgg fikk vi også servert :)

 

Oppskriften er lett tiljengelig.

 

   

Mor og sønn <3

Moi

*

Hva syns dere om baksten?

Er det flere som har bakt i dag? Hvis ikke, hva har du gjort? 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 05.12.2015, 13:38

Tiden raser forbi


Hei alle sammen

Har du sett som tiden går, plutselig er det helg allerede. Ukene går i fra meg, jeg er heldigvis ferdig med julegavene mine. Jeg sitter hjemme og prøver og komme i litt julestemning. Se på julefilmer og høre på julemusikk det funker jo, men likevel så er ikke julestemningen på topp. I går var jeg ute en tur med Eirik, for et dritt vær, det var sol men bløtt på bakken. Det er ikke noe hyggelig, jeg hater slikt vinter vær. Virkelig! Det er virkelig ikke hyggelig. Tenkte og vise dere noen bilder fra i går, det er hyggelig :)Julestjernen er på plass.

Gårsdagens middag. Medisterkaker <3

Klementiner

Jeg fikk en hyggelig lapp når jeg hentet en julegave jeg hadde bestilt :) TAKK FOR DET!! :)

*

Går tiden alt for fort hos deg også?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 04.12.2015, 18:35

TIME FOR TIME


Det var noen av dere som ønsket time for time innlegg, jeg beklager at det har tatt litt tid. Bedre seint enn aldri. Dette time for time- innlegget blir fra i går, håper dere liker det. 07.00 Alarmen ringer, jeg blir hentet av farfar om 30 minutter. Jeg kommer meg sakte men sikkert opp av sengen. Gjør mine morgen rutiner som er og gå på do, pusse tennene og tar på meg litt brunkrem i ansiktet. Jeg tar meg litt vann før jeg fyker ut døren for og møter farfar rett utenfor ytterdøra mi.

07.30 Jeg og farfar kjører straka veien til Lillehammer sykehus.

08.35 Er vi vel fremme og vi bruker ett 10 minutt på og finne frem hvor jeg skal og hvilken etg jeg skal i. Etter 10 minutter finner vi frem og jeg er på plass 15 minutter før. 

09.15 Er jeg inne hos legen, har bruker god tid på og finne ut hva det er som feiler meg.

10.40 Er vi ferdige med timen, og jeg går ned til utgangen og finner farfar.

11.30 Jeg og farfar bestemmer oss for og ta en lunch pause. Vi spiste salat og hadde en veldig hyggelig lunch.

12.40 Var jeg hjemme i leiligheten min, jeg var ganske sliten så jeg tok en liten høne blund.

14.50 Skreiv jeg ett innlegg til dere om mine favoritter, Jeg fikk ideen i drømen jeg hadde når jeg tok en høne blund. Hehe.. er ikke det fantastisk! :) 

15.00 Jeg skrapte flaxkalenderen min. Etter det så jeg reprise på farmen på tv2 sumo.16.40 Kom jeg plutselig på at jeg hadde fått en melding fra postnord om at skoene mine fra zalando hadde ankommet. Jeg får med meg Eirik bort og henter pakken min. 17.00 Jeg prøver skoene, de passer perfekt :) HERLIG!!

17.10 Jeg og Eirik setter oss godt til rette i sofaen og ser på gamle episoder av supernatural.

18.00 Vi spiser middag og koser oss mens vi ser flere episoder av supernatural.

20.00 Pappa ringer. Vi snakker sammen en 30 min. 

21.00 Jeg og Eirik snakker sammen før jeg går til sengs en time etterpå. 

22.15 Gikk jeg faktisk og la meg, jeg var så sliten etter en dag med mye inntrykk og sovnet en halvtime etterpå. 

*

Jeg glemte og ta med kamera på turen til lillehammer, så det ble bare noen få bilder. Det bekalger jeg, jeg skal prøve og lage ett innlegg til med litt flere bilder. 

 

Hva syns du om innlegget?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 04.12.2015, 12:40

Mine juletradisjoner


Jeg vil påstå at Desember er en av mine favoritt måneder. Den er så herlig med sine tradisjoner. Nå som jeg har blitt eldre og flyttet ut, har veldig mye av det forandret seg. Nå må jeg lage mine egene juletradisjoner. Jeg har fått en del etter jeg flyttet ut, men når jeg kommer hjem og skal feire julen hjemme, er alt som det pleier og være. 

Nå må jeg og Eirik få våre egne juletradisjoner. Noe som er VELDIG vanskelig når han ikke vil høre på julemusikk, se julefilmer, bake pepperkaker og rett og slett driter i tradisjoner. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med han, han er helt umulig! Jeg har værtfall noen tradisjoner jeg vil ta vare på. 

Høre på julemusikk vær dag i hele Desember.

Se hjemme alene filmene. 

Pynte til jul. Hjem til meg går det mest i rødt.

Jeg får flaxkalender av mamma vært år. Det må jeg ha.

Adventsstake

Bakedag

Jeg må ha julestjerne i vinduet

Julestjerne (blomsten)

Julegaveshopping, helst alene. Eirik blir fort stresset av alle de butikkene jeg skal innom.

Julebord

*

Jeg kommer ikke på stort mere, men dette er mine tradisjoner. Jeg har ikke fått høre på julemusikk vær dag, det er litt kjipt. Men Eirik øver til eksamen hjemme og da skal det være stille i heimen. Håper resten blir innfridd i år da, vist ikke blir jeg litt skuffet. Men slik er det, alt går ikke etter planen alltid.

 
                                                 Google

Denne julen blir litt spesiell, vi skal feire julen i Trondheim i den nye leiligheten til mamma og Knut. Jeg savner virkelig barndomshjemmet mitt.

I Trondheim på julaften pleier vi og spise frokost hjemme til mormor og morfar. Vi blir der så lenge vi kan til stefaren min må hjem og starte med maten. Vært år er det ribbe med hjemmelaget surkål. Når vi kommer hjem hopper vi i pysjen noen timer, før vi jentene må på badet og fikse håret og sminken vår. Når julekvelden kommer så sitter alle i fin stasen sin rundt bordet. Jeg er den som spiser saktest, så alle må "følge" mitt tempo, det er noe mamma pleier og si for at alle skal sitte lengst mulig rundt bordet. Vi blir som regel sittende en times tid, om ikke lenger om jeg er veldig treig. Hehe.. Så er det klart for dessert, den tar vi gjerne til gavene fordi alle er så mette etter ribba. Så åpner vi gaver og koser oss. Jeg er alltid like spent på når andre åpner gavene fra meg, det er så hyggelig og se at de blir så glade. Når gavene er åpnet, hopper vi i pysjen igjen og drikker litt øl før vi legger oss og sover, da sover vi lenge. 1. juledag er en helig dag, da skal vi slappe max av og ingen får komme på besøk. Utenom vi som allerede er på besøk da :) 

*

Hva syns du om mine juletradisjoner? 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 • 03.12.2015, 14:50

Mine favoritter


Mine favoritter...

Min favoritt bok må være Divergent. En mer spennende bok må du lete lenge etter.

 

Min favoritt film er The Notebook

 

Min favoritt disney film  Løvenes konge

 

Mitt favoritt klesplagg er joggebukse helt klart 

 

Favoritt plass er i Eirik sine trygge armer

 

Favoritt reisested er Dinseyland Paris

 

Favoritt fremkomstmiddel helt klart bil

 

Favoritt is Royal med mandel

 

Favoritt blomst Orkide

 

Favoritt bretspill Alias

 

Favoritt blad Det nye

 

Favoritt middag Nachos

 

Favoritt drikke Farris&Juice med ananas og sitron smak

 

Favoritt øl Corona

 

Favoritt mobilmerke Huawei

 

Favoritt klesbutikk Monki

 

Favoritt nettbutikk NELLY er en sone klar favoritt der

 

*

Jeg har masse andre favoritter også, som jeg kan ta i ett annet innlegg :) Håper alle har en fin torsdag :)

 

Hva syns dere om innlegget?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 02.12.2015, 17:00

10 ting du ikke viste om meg


10 ting du ikke viste om meg

1. Jeg har negelakkdilla, jeg bruker negelakk så å si hele tiden. Den siste uken har jeg faktisk gått uten, det er veldig uvant.

2. Jeg hater egentlig og gå i hvite klær, jeg prøver og bli bedre til det. Nå har jeg jo kjøpt en splitter ny body som er hvit. 

3. Jeg går så å si med hestehale hele tiden. Når jeg tar bilder liker jeg og ha håret løst. 

4. Vær jul ser jeg på Hjemme alene filmene, det har blitt en tradisjon. 5. Jeg liker og spille brettspill.

6. Jeg samler på kule kort som jeg har på veggen i hele leiligheten. 

7. Jeg liker og tegne, selv om jeg ikke gjør det så ofte.

8. Jeg går med ullsokker året rundt, fordi jeg er livredd for og få urinveisinfekjon. 

9. Jeg liker og overraske andre.

10. Beste ølet jeg vet om er Corona. Gjerne med lime.Hva syns du? Var det noe nytt?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 01.12.2015, 22:10

Endelig var de i hus!!


God kveld

Endelig var adventslysene i hus, noen få dager senere. Jeg elsker virkelig lys, og når det er mørkt ute er det ekstra hyggelig. Alle fire løsene kjøpte jeg sammen for 79kr på Åhlens. Fatet er også derifra til kr69, og sølv pyntet til kr29. Nå har jeg virkelig julestemning! Nå mangler jeg bare litt snø, men vil helst vente litt med den. Den kan komme når jeg er i Trondheim. Men om den kommer er det greit :) Er det snø der du er?

Kult i svart/hvit også :) 

*

Hvordan har din 1.desember vært?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C


 

 • 01.12.2015, 11:46

Velkommen 1. Desember


Velkommen 1. Desember 

Desember gjør meg så utrolig glad. Nå sitter jeg og hører på julemusikk, å venter på at Eirik skal komme hjem for og åpne kalendergaven sin. Det er vel trykt og avsløre hva det er nå, han har faktisk vært inne på hva det kan være. Men jeg prøver og snakke det bort, så jeg vet ikke hva han tror det er lenger. Uansett!

Jeg fikk ideen min fra en blogg, og ikke hvem som helst sin heller. Har dere hørt om Ørjan Burøe? Han er gift med Komikerfrue, og skriver veldig flotte innlegg. Han hadde kjøpt en bok med 24 sexstilinger som han ga til Marna i Desember. For en flott idee tenkte jeg, og gikk på kondomeriet med det samme. Men de hadde ikke den boken, men de hadde lapper med sexstillinger på. Så det ble det istede. Det må jo være noe for gutta, istede for de gavene vi kjøper til dem. Som dem sikkert mest sannsynlig ikke har bruk for uansett, men det er tanken som teller. Jeg ville gjøre noe nytt, og tenkte mye på hva jeg skulle finne på. Heldigvis kom Ørjan til unnsetning :) 

*

Ha en trivelig Tirsdag alle sammen :)

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits