• 31.12.2014, 12:41

Godt nyttår til alle mine lesere.


Hei, og godt nyttår!

I dag er det siste dagen i 2014, tenk på det! Den siste Onsdagen i året. Jeg skal feire dagen med kjæresten min og venner, håper kvelden blir like bra som den i fjor. Da feiret jeg sammen med bare Eirik, men jeg var også syk. Men jeg syns det var veldig koselig, og jeg hadde det veldig fint likevel :)

Jeg skal på butikken og kjøpe masse godteri til i morgen og stjerneskudd til i kveld. Jeg tror det blir skjørt på meg i kveld med en fin topp. Hva skal du ha på deg i kveld?

 

Ha en fin kveld alle sammen :) Hvor skal du feire det nye året? :)

 • 29.12.2014, 23:52

Travel jul!


Hei alle sammen!

Endelig var jeg på plass igjen, det har vært en travel jul med farting og jobbing. Fra og med i morgen tar jeg meg en ukes ferie, kjenner det blir godt nå. Jeg tar med pc og kamera til Trondheim, så kommer til og blogge selv om jeg har ferie. Jeg har hatt en fin feiring med min svigermor og svigerinne. Det har vært en super bra jul i Asker, jeg fikk til og med alt jeg ønsket meg. HURRA! Fikk boken jeg hadde lyst på også, divergent med opprøreren. Tommel opp for verdens beste svigermor :)

Angående konkurransen jeg hadde, så ble det dessverre ingen vinner :( Jeg fikk 17 gaver og veske av Eirik. Men jeg kommer med en ny konkurranse ganske snart og da vil premien fra denne konkurransen pluss noe mer være premien i den nye. Da får dere vite hva som er premien også! Så fortsett og følge meg ;)

Til slutt vil jeg ønske alle ett godt nytt år, og håper alle får en fin dag på Nyttårsaften. I morgen skal jeg jobbe og være på reisefot, så da hører dere ikke noe fra meg. Men jeg titter innom igjen på Nyttårsaften en snar tur :) Håper alle har hatt en fin jul med venner og familie :) NYT den siste tiden!

Det fine juletreet :)

Så flott kar da gitt :)

Ferro <3

Ivrig på pakkene :)

Juleøl :)

Sliten etter en lang dag.Jeg hadde tatt masse bilder med mobilen også, men så måtte den på service å jeg glemte at alle bildene var der. Så de er mest sannsynlig borte nå :/  

Her var vertfall noen bilder av min jul, hvordan var din?

 • 23.12.2014, 16:05

God Jul til alle mine lesee!


Hei alle sammen.

Jeg vil ønske dere en God Jul, fordi nå blir jeg borte i 3 dager. Jeg kommer ikke til og ta med meg pc og blogge noe når jeg er i Asker. Dette er en stor familie feiring, og derfor bestemmer jeg meg for og være med familien til Eirik. Jeg håper alle skjønner hvorfor jeg gjør dette, og håper alle får en fin jul :)

I dag har jeg vært på jobb, om ca. 30 min skal jeg dra til Asker. Når jeg kommer frem skal jeg bare slappe av med Eirik og hans familie, tror ikke noe er planlagt i dag. Jeg tar selvfølgelig masse bilder så dere får se når jeg kommer med ett innlegg i romjulen. Da får dere også vite om det er noen som vinner konkurransene jeg har gående.

God Jul fra oss!

Skål til alle mine lesere :)

 

 

GOD JUL!!! KOS DERE MASSE MED VENNER & FAMILIE :)

 • 22.12.2014, 19:54

Endelig ble det en trenings økt på meg!


HEI

I dag ble det en trenings økt på meg, det var kjempe godt. Endelig hadde jeg energi til en økt, i morgen skal jeg på jobb igjen. Rett etter jobb skal jeg ta toget til Asker, jeg er så spent på hvordan denne julen blir. Eirik dro til Asker i dag, for og få litt ekstra tid med kompisene sine.

I dag etter treningen dro jeg på middag til farmoren min. Der fikk jeg servert lutefisk, og levert noen gaver. Jeg fikk også med meg noen gaver, så nå blir det spennende og se hvor mange gaver jeg får. Jeg har ikke telt over enda, det får vi ikke vite før på julaften. Senere i kveld får jeg besøk av søskenbarnet mitt Marthe, vi skal se film og kose oss.

Den fine naturen i dag :)

Hamar

Førjuls gave fra Eirik <3 Kari Traa ullbukse og Sloggi truse :)

Klar for trening!

De har pyntet til jul på Actic også.

Farmor har fått vaskehjelp også. <3 Leander<3

 

Ha en fin kveld videre alle sammen :)

 

 • 22.12.2014, 13:54

Like før ...


Hei alle sammen.

Jeg ser det er en del som har juleferie, jeg derimot har ikke det. Jeg jobber i romjulen også jeg, da får man egentlig ikke den julefølelsen man vil ha. Min jule feiring skjer i Asker med Eirik sin familie. Det er synd jeg får så liten tid sammen med de, men penger må jeg ha! Jeg tenker at det er verdt det tilslutt, når jeg får lønna mi i januar :) Det er like før nå, om bare 2 dager er det julaften. Jeg gleder meg, og gruer meg litt. Siden jeg skal feire jul med noen andre enn min egen familie. Jeg tror og håper det blir en bra feiring uansett. Eirik sin familie er så hyggelige og omsorgsfulle at det tror jeg går veldig bra. Hvor skal du feire jul?  

 

 

Ha en flott Mandag alle sammen :)

 • 21.12.2014, 23:18

Julemusikk!


Hei igjen.

Noe som er viktig og gjøre, er og lage en spilleliste på spotify med julemusikk. Som du kan høre på mens du vasker til jul eller om du skal sitter på toget hjem til jul. Du kan høre på spillelista di når du vil. Jeg har noen favoritter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere :) For dere som ikke har Spotify, koster det 100kr i måneden. Da kan du laste ned hvor mange sanger du vil, og høre så mye du vil på de sangene du laster ned :) Jeg er veldig fornøyd! Her kommer min jule liste!

 

1. Kurt Nilsen Nå tennes tusen julelys

2. Kurt Nilsen Himmel på jord

 

3. Maria Mena Home for Christmas

 

4. Michael Buble White Christmas

5. Tone Damli Di første jul

6. Celin Dion Happy Xmas (war is over)

 

7. Christel Alsos Vi tenner våre lykkter

8. Peter Jøback O, helga natt

9. Rita Eriksen Jul, jul strålende jul

10. Kelly Clarkson My grown up Christmas list

 

Er det noen som som hører på de samme jule sangene som meg? Hva hører du på nå i julen?


 • 21.12.2014, 12:29

Minner om konkurransene min.


Hei alle sammen.

Jeg har to konkurranser gående fram til julaften, den ene er "hvor mange pakke tror du jeg får i år?" og den andre er " hva får jeg av samboeren i julegave?"

Vinnerne blir kåret i romjulen, vist en av dere har rett! Premien på den først konkurransen er en "overraskelse" og den andre der vinner dere to flaks lodd :) Håper flere av dere vil bli med på konkurransen min. Det nærmer seg julaften, det er få dager igjen. Det er nå eller aldri! Jeg er veldig spent om noen har gjettet riktig :)Nå skal jeg snart på jobb, håper alle får en fin fjerde søndag i advent :) Kos dere!  

 • 20.12.2014, 19:56

4 dager til julaften!


Hei alle sammen.

Shit, det er bare 4 dager igjen til julaften tiden går så fort. Takk gud, for at jeg startet tidlig med julegavehandelen. Jeg har jobbet mye ekstra nå i denne måneden, da har det ikke vært mye tid til og handle. I dag har jeg faktisk fått kjøpt 2 julegaver, da mangler jeg bar 1 igjen og den er til kjæresten. Morgendagen går til trening og jobbing, jeg gleder meg til og komme meg på treningsstudio igjen. Føler at jeg trenger det akkurat nå, jeg har vært smådårlig og skal spise masse mat og godteri i julen. Ellers har jeg ingen andre planer, bare slappe av og nyte søndagen som den ellers blir brukt til. Hva har du gjort i dag?

Smilet selv! Ha en fin kveld :)

 • 19.12.2014, 14:33

Nyttårsforsett!


Hei.

Har du satt deg noen nyttårsforsett? Det har jeg, jeg skal som alle andre år bli flinkere til og trene. Det målet får jeg aldri til uansett hvor mye jeg prøver, tiden strekker ikke til. Men i 2015 må den bare strekke til, jeg må komme meg i form og få bedre helse. Mitt andre nyttårsforsett er at jeg skal bli flinkere til og holde kontakten med vennene mine i Trondheim. Jeg føler jeg bare snakker med de når jeg skal dra dit eller hvis vi skal planlegge hva som skal skje når jeg kommer. Det er viktig og ta godt vare på vennene sine, uansett om man bor langt unna. Nyttårsforsett 3 er og bli en bedre kjæreste, mannen i mitt liv fortjener en snill og omsorgsfull kjæreste. Det er mine mål, hva er dine?


Kan være jeg kommer på flere nyttårsforsett også, men jeg tenker at det er ikke bra og ha for mange heller. Da for man ikke gjennomført alle uansett ;)  

 • 18.12.2014, 21:11

Flere bilder fra Trondheim :)


Hei alle sammen.

Det er mindre enn 1 uke igjen til julaften, og jeg trenger virkelig en juleferie. Det har vært så mye i det siste, og jeg ser fram til noen dager med fri. Jeg gleder meg virkelig til og feire jul med familien til Eirik. Det blir spennende og feire jul med nye tradisjoner og nye mennesker :)

Her er noen bilder fra Trondheim, som jeg tok med speilreflekskamera.

Mannfolket <3

Lene & Meg :)

Han ligner litt på katten i Shrek :) tihi

Det var vel ikke riktig :/

Heimdal :)

Julemarget

Jentejulebord :)

The red dress :)

Andrea :)

Pia :)

I dag fikk jeg denne julestjernen :) Så fin!

 

Hva har du gjort i dag? Gleder du deg til julaften?

 • 17.12.2014, 21:41

Har vært på tur over grensen :)


Hei alle sammen.

I dag har jeg, pappa og farmor vært en "snar" tur over grensen til Sverige. Vi startet selvfølgelig på den viktigste plassen først, da snakker jeg om systembolaget. Jeg fikk kjøpt inn øl til julen. Juleøl og julesider, lurer veldig på hvordan det smaker. Neste butikk var selvfølgelig godisfabrikken der jeg kjøpte smågodt, brus og kullsyrevann. På veien hjem dro vi innom eda og kjøpte masse mat og litt til. Når jeg kom hjem laget jeg meg en god hamburger og så reprise på X Factor US.

Vi hadde fint vær på reisen også :)Jeg er i godteri himmelen :)


:)

Sminke fri dag :) Litt sliten kan man GOD si! 

Hvordan har din dag vært? :)      

 • 16.12.2014, 22:44

Oppskrift på kanelsnurrene med sjokolade


Hei igjen!

Til dere baker glade mennesker som liker oppskrifter så kommer det en her som er for kanelsnurrer med sjokolade. Dette er en oppskrift til 24-27 stk.

* 900- 1000 gram Hvetemel

* 5 dl melk (ca 30 grader)

* 25-50 gram gjær

* 150 gram sukker

* 1 ts kardemome

* 1/4 ts salt

* 1 egg

* 150 gram smør i terning

Deigen skal heves i en time, så skjelver du den ut i en firkant. Deretter tar du dette som står under på den ene siden, og legger den andre siden over. Så skjærer du det i 12 biter på langs og snurrer de sammen som på bildet. Har dessverre ikke flere bilder som viser det bedre.  

* Kokesjokolade (finhakket) 

* Brunt sukker

* smør

* kanel

Det skal stekes på 225 grader i ovnen i 10- 12 min, etter dette skal det avkjøles i 20 min. Etterpå nyter du bare den gode smaken i munnen.  

 

 

Oppskriften er tatt fra trinesmatblogg.no :)

 • 16.12.2014, 13:25

Spørsmål og svar.


Hei alle sammen.

Jeg ble inspirert av noen spørsmål jeg fant i bladet "Det nye", derfor tenkte jeg og dele dem med dere. Spørsmålene handler egentlig om trening, men jeg tenker at jeg svarer på de som jeg selv vil og ønsker. Jeg håper dere liker spørsmålene, og at svarene kommer i smak til dere.

Spørsmål 1. Hvis jeg på slutten av livet skulle se tilbake på livet jeg har levd, hva ville jeg være mest stolt av å ha oppnådd?

Svar: Jeg ville vært mest stolt av meg selv, fordi jeg har fulført studie jeg har startet på. Jeg har både utdanning og videreutdanning innen helsefaget. Jeg har fått reise og oppleve veldig mye, derfor er jeg veldig stolt over og fått muligheten til og danse i New York.  Jeg er ganske ung enda så jeg har ikke lev så lenge at det er noe annet stort jeg har oppnådd.

Spørsmål 2. Hva ville jeg gjort om jeg ikke måtte jobbe for penger?

Svar: Jeg ville reist til ett varmere land og solt meg noen måneder, mens jeg blogget for dere lesere. I tillegg ville jeg trent og holdt meg i form, mens jeg badet og lærte meg og surfe.

Spørsmål 3. Om jeg hadde den perfekte jobben eller karrieren foran meg, hvordan ville en ideell dag, uke og måned se ut?

Svar: Jeg ville jobbet hjemme, så jeg fikk mye tid med familien min(som jeg skal stifte). Og mye reising til land jeg ikke har besøkt enda, lære meg nye språk. Det gjør jeg da når jeg blir lei av familien og trenger en "mamma" pause. Jeg liker også og vær sosial, så det måtte være en jobb der jeg kunne være sosial. Jeg ville hatt en slik jobb der det skjer mye forskjellig, men med mye fritid til og bestemme selv. Det er vel "drømme" jobben til oss alle ;)

 


Spørsmål fra Det Nye

Svar fra Christine Skundberg

 

 

 • 15.12.2014, 23:58

Trondheims helg!


Hei alle lesere

Helgen her har vært helt fantastisk, jentejulebord og DDE konsert. Og litt andre ting som ny sveis, juleshopping, baking og masse familie hygge. Jeg har vært litt travel med diverse derfor har ikke bloggen blitt så mye oppdatert som den skulle blitt. Jeg har heller ikke fått delt noen bilder med dere, derfor kommer det en hel del nå.

På fredag var vi på DDE- konsert med min familie, på lørdag var jeg på jente julebord og Eirik var på besøk til ett vennepar av oss. På søndag fikk vi god mat av Knut (stefaren min) og var på shopping med ei venninne av meg. På mandag hadde jeg og mamma bakedag, vi bakte kanelsnurrer med sjokolade. De ble perfekte!

I kveld har jeg vært veldig sliten etter reise, så dette innlegget blir kort men med veldig mye bilder. Håper alle mine lesere har hatt en fin helg og en fin start på dagen :)

Vi dro fra fint vær i Hamar for og komme til snø storm i Trondheim.

Sliten gutt etter natte vakt!

Fornøyd jente :)

Ett hus ved siden av mamma som er litt vel glad i julen ;)

Vin kos med mamma :)

Veldig grei frokost :)

Ny sveis kos Studio K. En ny frisør i Trondheim :) Jeg er veldig fornøyd :)

Slik ble resultatet :)

DDE julekonsert i Olavshallen

Bjarne og sønnen Tobias :)

På Peppes etter konsert

Den røde kjolen på jentejulebord :)

Masse god mat

Pakke leiken :)

Veldig fin bordpynt :)

Oppskrift på disse kommer i morgen :)

Får nesten ikke med meg pakkene hjem, enda er det ett par pakker som ikke er på bildet. Husk og vær med i konkurransen om og gjette hvor mange pakker jeg får på julaften i år :) Jeg er kjempe spent på og se resultatet, vinneren får en overraskelses pakke av meg ;)

 

Det var det, disse bildene er fra mobil. Det kommer flere i morgen med speilrefleks kamera :)

God Natt alle sammen!  

 

 • 13.12.2014, 12:28

Julekonkurranse nr2


Julekonkurranse nr2

En liten konkurranse til før jul, som går ut på å gjette hva slags julegave jeg får fra mannen i mitt liv? Du vinner da 2 Flax lodd, vinneren blir kåret i romjulen. Bruk kreativiteten deres og tenk på hva du selv ville ønsket deg. Hva ønsker du deg til jul?

 

Bildene fra helgen i Trondheim kommer på Mandag, jeg får de ikke inn på Eirik sin pc.

 

 


 

Ha en fin Lørdag alle sammen!

 • 11.12.2014, 19:19

Endelig var vi i Trondheim :)


Hei alle sammen!

Dagen i dag har gått ut på å stresse ned til toget, og sitte der i 5 timer til Trondheim. I går var Eirik på nattevakt, derfor sov han hele turen. Jeg sov litt jeg også og hørte på musikk. Det er ikke så mye annet og gjøre på tog egentlig, når jeg ikke har noe lesestoff. Når vi kom frem spiste vi taco og slappet av, etter hvert kom mamma, Knut(stefar) og karoline min lillesøster hjem. Vi har vært en veldig slapp gjeng egentlig, snart skal vi se Håndball EM. Vi jentene i familien er "gamle" håndball proffer ;)


  Bildene fra turen får dere se i morgen, jeg skriver fra Eirik sin pc. Er ikke så lett med ny pc, så håper dere får se alle bildene i morgen.
 

Håper alle får en fin Kveld videre! Stor Torsdags klem fra meg! :)

 
 • 10.12.2014, 21:02

Den store pakkedagen.


Hei på dere.

I dag er det den store pakkedagen, vi skal til Trondheim i morgen for dere som ikke har fått med dere det. Det er en del pakker som skal bli med til Trondheim, er vist mange der som har vært snille i år :) Håper det blir plass til litt klær også, ikke bare pakker. Vi drar i morgen tidlig, så vi har mye tid på dagen i morgen til venner og familie. Jeg gleder meg til familiehygge og litt venne kos på lørdag. Helgen går sikkert super fort, det er typisk!

Jeg må jo selvfølgelig pakke for to fordi Eirik er for opptatt med og spille spill på pc`n sin. Typisk mannfolk! Håper jeg har fått med meg alt, vist ikke blir det vel bare tull når vi kommer frem. Det er ikke lett å vite hva de mannfolka skal ha med seg heller.

Her ser dere, bare pakker nesten ingen klær.

Her sitter nerden!

Solstrålen på jobb i dag :)

 

Vi skal være i Asker i julen, det er derfor vi tar med pakkene nå så alle får pakkene sine før jul :)

 • 09.12.2014, 23:10

Allerede lei av kulde!


Hei alle sammen.

Jeg føler jeg skriver det sammen vær dag som går på innleggene, at jeg er på jobb og at alt er stress nå før jul. Vel, dagen her har ikke vært noe unntak! Jeg har fått med meg Eirik til og kjøpe gave til svigermor på det nye senteret. Fra PM selvfølgelig, det er der alle må kjøpe julegavene sine i år. Når jeg kom hjem slappet jeg litt av, og nå sitte jeg her og skriver blogg. Tankene mine er helt andre plasser enn akkurat her, jeg skal snart reise til Trondheim. Jeg må huske på alle gavene og alt som skal bli med før jul, jeg er veldig perfeksjonist når det gjelder sånne ting. Jeg har den store pakkedagen i morgen, nå skal jeg ta meg en dusj og legge meg! God natt alle sammen.

Det er kaldt. Brrr!

Tomat suppe til middag :)

Kjempe fine sko, perfekt høyde til meg som er så lang :) Disse må jeg ha!  

 • 08.12.2014, 22:14

Det er mandag og snart helg for min del.


Hei alle sammen!

I dag har jeg vært på noen æren i byen, og kvelds vakt på jobben. Når jeg kom hjem var maten ferdig og vi så en episode av iskrigerne. Er det noen flere som har sett den serien på tv2? Den er morsom, jeg ler så mye vær gang jeg ser en episode. Nå skal jeg slappe av og se litt på sumo og ta kvelden etter vært.

Pyntet til jul på kjøkkenet har jeg gjort å :)

Kjøpt en fin eske for å ha pepperkakene i.

Jobbet på det nye senteret i dag. CC- Stadion :)

 

Hva har du gjort i dag?

Ha en fin Mandag videre:)

 • 08.12.2014, 14:02

Julekonkurranse!


Julekonkurranse!

Hei, i dag tenkte jeg og starte dagen med en konkurranse. Det er 16 dager igjen til julaften og noen av dere har sikkert juleferie om en ukes tid. Jeg skal jobbe i romjula så jeg får ikke juleferie før 30. desember og skal ha fri en uke. Jeg kjenner jeg gleder meg til fri, og masse god mat med venner og familie. Min konkurranse går ut på og gjette hvor mange julegaver jeg får i år? Vinneren jeg trekker ut i romjulen, får en pakke som det kan være hva som helst i. Hvis du er en nysgjerrig person, anbefaler jeg deg og bli med i Konkurransen. Dette blir spennende, håper det er en nysgjerrigper der ute.

Spørsmålet er: Hvor mange julegaver tror du jeg får på julaften i år?

 

 


christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits