• 30.11.2015, 19:21

Pakke i posten


God kveld

Det jeg bestilte fra black friday er her, det gikk jo veldig fort. Jeg er i himmelen, NESTEN alt passet fint. Den ene badedrakten jeg hadde tenkt og bruke på fotoshooten var selvfølgelig for liten. Jeg bestillte str.M men skulle tro det var en S. Den var jo knøtt liten, jeg fikk den over brøsta liksom, og der stoppet det. For noe dritt! Bikinien passet perfekt. Og den hvite drakten passet også veldig bra :) Må vel sende inn den svarte for den var knøtt liten.Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Nå mangler jeg bare skoene mine og julegavene :) 

*

Hva syns dere? 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 30.11.2015, 15:29

Prosessen til Miss Norway


Tenkte og skrive litt om prosessen i forhold til Miss Norway. Jeg ligger veldig bak skjema, av mange grunner egentlig. De fleste er private, men hovedgrunnen er vel at jeg sliter veldig med svimelhet for tiden. Jeg kommer meg ikke på trening, får heller ikke gjort så mye av det jeg skal gjøre, i forhold til konkurransen. Jeg har egentlig masse og gjøre før jul, så jeg ikke trenger og gjøre alt i Januar før jeg drar på kurs. Det tar litt lenger tid enn forventet, men har så smått startet med noe.

Jeg har sjekket vekta mi, som ligger på 72.9. Jeg skal ned vertfall 7 kg

Har godteristopp frem til kurset(julaften er et unntak)

Har startet med kuring av hår

Har fikset bikinishoot i Desember

Har laget misse side på facebook. Du kan gå inn og like den HER.

*

Dette er noe av det jeg har fått til på en uke. Som dere ser har jeg mye igjen på lista mi. Hva jeg mangler kan vi ta i ett annet innlegg.

Ha en strålende dag alle sammen :)

 

 

 

 

 

 

 

- Miss C 

 

 

 

 

 

 

 • 29.11.2015, 21:53

Kveldskos


I kveld har Eirik vært en engel og laget lefser til oss. Det var godt med noe annet enn bare brødskive også. Nå skal jeg se farmen, jeg gleder meg til guttekamp. Ellers i dag har vi sett film, en veldig trist film som het The best of me. Har noen sett den? Fy fader så trist. Ingen av oss som hadde tørre øyne etter den fine filmen. Anbefales!Noen som har sett THE BEST OF ME?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 29.11.2015, 12:54

Gårsdagens jentekveld


Jeg hadde en veldig fin kveld i går. Med taco, corona og jentekveldspillet. For ett artig spill, det er mye rare spørsmål, men også veldig mye morro. Jeg elsker slike spill, det gjør kvelden litt mer fantastisk. Og vi kan snakke om gutta, uten at de vet det. For det er jo flest spørsmål om de, men det suns jeg er greit. Jeg stor koste meg, jeg har det veldig hyggelig og ufatterlig morro med Anne stine. Håper ikke det blir lenge til neste gang, god og være med venninner av og til.  Jeg følte for og sminke meg og pynte meg litt når jeg først skulle ut i går. Jeg sitter jo som regel inne for tiden uten sminke, så det var godt og føle seg litt fin igjen.Kimono fra Vivikes. *

Hvordan har din helg vært så langt?

 

 

 

 

 

-C


 • 28.11.2015, 14:00

Jul i stuen


Jeg har så smått fått julen i stuen min. Jeg har ikke så alt for mye, noen nisser og telysholdere. Jeg fikk Eirik til og støvsuge i dag også, for en flink mann jeg har i huset. Han skulle selvfølgelig "ha noe for det". Det kom ikke på tale, jeg får jo aldri noe for det jeg heller når jeg gjør disse tingene. Men det er lov og prøve seg ;) 

Jeg har tatt noen bilder av hvordan jule stemningen er her i stuen. I morgen skal jeg få opp stjerna mi også, det gleder jeg meg til, den er så fin. 

I kveld skal jeg på besøk til ei venninne. Det blir så hyggelig og komme seg ut og få være sammen med noen andre enn Eirik. Hehe..

Splitter ny løper fra Prinsses og 2 telysholdere.

Kr.99 for løperen.

Nisse fra Nille.

Den er ikke fra i år.

Vakkert.

Julekort har vi også fått :) Fra ett vennepar som bor i Trondheim <3 

Nå skal jeg ta en dusj, jeg ser ikke ut på håret. 

*

Håper alle får en fin dag!

Det er vel flere enn meg som skal pynte til jul i helgen?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 27.11.2015, 17:04

Black friday


                                        

Det er fredag og helg, for veldig mange vertfall. I tillegg er det BLACK FRIDAY. Hurra! Heldigvis kan man bestille fra nettet sier jeg bare, for jeg kommer meg ingen vei. Jeg har allerede kjøpt 2 topper og ett par sko. Gleder meg til jeg får de i posten :) NELLY har de beste tilbudene, men det vet vel folk allerede. Times tilbud slår jo alt.


*

Ha en strålende kveld alle sammen, nå skal jeg og mannen kose oss med nachos. I kveld blir det norske talenter finale også. Jeg heier på Patrik og Aces crew! :)  

 

Har du kapret de beste tilbudene i dag?

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 

 • 26.11.2015, 18:27

Reinsdyr kalender.


Snart 1. Desember og kalender tid.

Hjemmelaget kalender som ser ut som reinsdyr, jeg så det i en butikk og tenkte at det kan jeg bruke til Eirik sin kalender. Jeg hadde vel egentlig ikke tenkt og gi noe kalender i år, med tanke på at vi skal til syden og har brukt penger på det. Men denne kalenderen kostet bare 150 kr så det var ikke så ille. Hva som er gi får dere ikke vite før 1. desember når Eirik åpner sin første gave. Så spennende, det blir gøy og se ansiktet hans :) 

Her er de hengt opp i vinduet. Der passer de fint :)

Du trenger: Brunt innpakningspapir, teip, øyer, rød nese, trå, penn/tusj.

Først skriver du tall fra 1-24 på de røde nesene.

Så klipper du ut firkanter med en tre kant over, så du får lukket den igjen. Så den blir en slaks pose.

Så kan du lime eller teipe igjen på sidene.Først brukte jeg teip bak øynene, men jeg fant fort ut at det faktisk var lim bak de. Finito.. se så fin :)

22 stk reinsdyr og 2 rever.

 

Alt materiale er fra TGR(kjøpt selv)

 

*

Hva syns dere? Hvar det ikke kreativt? 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 25.11.2015, 21:11

Heter det klementin eller mandarin?


Heter det klementin eller mandarin? Jeg sier mandarin, blir det helt feil?

Det er virkelig jul når mandarinen, pepperkakene og julebrusen er her. Jeg har vertfall kommet i julestemning, i helgen skal jeg henge opp julestjerna mi. Mandarin er så utrolig godt, jeg har spist 2 stk allerede i dag. Nå har jeg godis stopp, helt til etter kurset i Januar, det vil si 1 måned og 16 dager uten godis. Spørs om det blir litt vanskelig i julen, men jeg har en avtale med Eirik at det er lov og spise godis på julaften. Det er det eneste unntaket! Jeg må være sterk, jeg skal klare dette.

Er det flere enn meg som har julestemning? 

*

 

 

 

 

 

-C

 

 • 25.11.2015, 12:58

Er det noen som vil hjelpe meg?


Om ikke alle har fått det med seg har jeg blitt pluket ut til første runde i Miss Norway. Jeg trenger hjelp av alle til og like siden min på facebook. For meg er dette veldig spennende, og jeg trenger deres hjelp til og nå langt. Om dere vil hjelpe meg gå inn HER og lik siden min. På forhond TAKK!! :) 

*

For øyeblikket er jeg syk, noe som gjør at jeg er veldig svimmel og prøver og holde meg litt bort fra pc skjermen. Jeg håper det ordner seg snart, jeg er veldig klar for og bli meg selv igjen. Jeg har øvelser jeg utfører hver dag, så noe kan jeg heldigvis gjøre selv også. Det er godt og vite at jeg har så mange som bryr seg, det er veldig hyggelig <3 

Det er ikke noe alvorlig, som vi vet per dags dato.. heldigvis :) 

Bildene er tatt for en ukes tid siden.

 

PS: LIK MISSE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK!!

 

 

 

 

-C

 • 24.11.2015, 14:45

Unngå flauser på julebordet


Slik unngår du flauser på julebordet:

1. For all del IKKE ha på deg spliter nye pensko, da kan jeg love deg at du får gnagsår, og kommer til og angre stort når kvelden/natten ankommer. 

2. Ikke ha på deg verdens trangeste kjole. Du skal faktisk spise ett godt måltid og sikkert en del alkohol. Så pass på at kjolen er litt elastisk om ikke litt romslig rund mage partiet.

3. Når det gjelder alkohol er det mange som går på en rimelig smell. Ikke drikk så mye at du mister kontroll over egen kropp. Ikke gjør noe som får deg til og angre når du kommer på jobb uken etter.

4. Få vekk mobilen. Vær 100% til stede under julebordet, man trenger ikke dokumentere alt. Ta en pause under middagen vertfall.

5. OBS: Pass på sminken. Ikke overdriv sminken selv om det er ett julebord. Det skal også passe til antrekket ditt, så pass på at det ikke blir for mye.


                                                                                                                                                         Bildet er fra Google

 


                                                                                                                                         Bildet er fra Google

 

 

Ha en strålende julebord feiring når den tid kommer. Om du følger mine tips kan ingenting gå galt ;) 

 

*

Hva syns du om tipsene?

 

 

 

-C

 

 

 • 23.11.2015, 17:49

Førsteuttaket i Miss Norway


 

Herregud!!! Jeg har blitt trekt ut til og være med i førsteuttaket i Miss Norway. Jeg kan ikke tro det, det er jo helt sykt. Så nå starter hardkjøre, jeg må gå ned i vekt og gjøre alt jeg kan for og få mitt navn ut i media. Dette blir så spennende! Jeg skal på ett kurs i Januar, så jeg har lite med tid. Jeg skal også samle poeng, gjennom og blogge, være i avise, media, reklame og mye mer. Om dere vil hjelpe meg, lik misse profilen min på facebook.

Dere får selvfølgelig være med på ferden, så innleggene fremover blir vel for det meste om Miss Norway. Håper dere vil følge meg videre! :)

*

 

 

 

 

 

 

 

-C    

 

 

 • 22.11.2015, 21:35

Tilbake


Jeg har kommet meg trykt hjem til Hamar i dag. Det var godt og se kjæresten igjen, nå skal vi se serie før vi legger oss. Jeg har hatt en veldig fin helg med familie og venner, helgen har selvfølgelig gått alt for fort. Jeg har noen bilder fra helgen jeg tenkte dere skulle få se, så kommer ett innlegg i morgen om en spennende nyhet.

 

Meg, Lene og Martin :) 

Solsiden

Nye leiligheten til Mamma & Knut 

 

 

Ny kjole :) 

 Ha en strålende kveld alle sammen :) 

 

 

 

-C

 • 20.11.2015, 21:06

Håper alle får en fin helg


Hei alle sammen

Jeg er i Trondheim til mamma og Knut. Jeg fikk desverre ikke låne pcn til Eirik, så nå skriver jeg ett innlegg fra paden til mamma. Jeg ville bare si ifra om at det desverre ikke kommer noe innlegg før på søndag. Men jeg håper alle har en fin helg:)

I dag har jeg bare slappet av og fått fikset noe til kalenderen til Eirik. Jeg skal lage hjemmelagde poser som det skal være en overaskelse i. Jeg skal vise dere når jeg kommer hjem, jeg blir litt hemmet uten pc. Men jeg har masse innlegg på lager. Jeg har også tatt en del bilder som jeg skal vise dere på søndag. Gled dere, så kommer det bedre innlegg ettervært ;) 

*

HA EN STRÅLENDE HELG!! :) 

 

 

 

 

-C

 • 18.11.2015, 19:26

Ut på farten igjen


I morgen går turen til Trondheim, jeg sliter litt med energien i dag. Jeg skulle ha pakket og ordnet til i morgen, men jeg orker ingenting. Jeg ville bare si ifra til dere at det muligens blir lite med blogging i helgen. Vi får se om jeg får låne pcn til Eirik, pluss at jeg har litt planer som tilsier at jeg ikke sitter ved macen hele tiden. Men jeg skal ha med meg kamera, så masse bilder blir det vertfall.

Nå har jeg og Eirik spist middag, vi skal se noen episoder av Arrow før jeg starter med pakkingen. Jeg får ikke satt han før på søndag, det blir både god og litt trist. Eirik må bli hjemme for han skal jobbe og rette på en oppgave han har fått igjen. Så nå skal det bli godt og få en mammaklem! 

Se så god mammaklem.

*

Hva skal du i helgen?

 

 

 

 

-C

 • 17.11.2015, 12:41

Hvilken gutt ville du valgt


God Tirsdag alle sammen

Hvilken gutt ville du valgt: En gutt som rydder, vasker og overrasker deg med gode middager, men som er kjedelig i sengen? Eller en gutt som pisser på doringen, bare spiser makaroni og slenger boxerne sine på gulvet, men som er en gud i senga?

Jeg har heldigvis en gutt som er snill og gjør alt for meg(etter jeg har spurt 40 ganger om det). Og som er veldig god i sengen, jeg er veldig fornøyd med min gutt. Om jeg måtte velge hadde jeg vel valgt den gutten som var ryddig og overrasket meg med middag. Fordi det er vanskeligere og få en gutt til og gjøre disse tingene FRIVILLIG, enn og gjøre han til enn gud i sengen. Jeg har prøvd og få Eirik til og bli flinkere til og rydde og gi meg blomster, det er klin umulig! Hehe..

*

Hva hadde dere valgt? 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 16.11.2015, 21:37

Ukens mål


I dag er det Mandag, og jeg har pønsket ut noen mål for uken som kommer. Jeg skal jobbe 2 dager til denne uken, så går turen til Trondheim for helgen. Jeg savner mamma og venninne gjengen hjemme i Trøndelag. Det skal bli godt og se alle igjen, jeg har ikke sett noen av dem på flere måneder. 

Jeg har satt meg noen mål for uken, disse kommer her:

1. Stress ned

2. Pakk inn julegavene jeg skal ha med til Trondheim

3. Ha en familiekveld med Mamma og Knut (stefar)

4. Les MINST 5 kapitler av boken jeg leser i løpet av uka

5. Støvsuge leiligheten

  Hva syns dere om målene for uken? 

 

 

 

 

 

-C

 • 15.11.2015, 15:28

Bildedryss fra helgen
I helgen har vi som dere kanskje vet, vært i Asker. Vi har fått mye familie tid og det er viktig, neste helg skal jeg dra til Trondheim. Vel og merke aleine, og få familie tid med min egen familie. Det gleder jeg meg masse til, jeg skal også få se mange venninner det er lenge siden jeg har sett.

Jeg lovet dere en film med "Christine og Eirik gjør ting de ikke kan". Men jeg har ikke fått laget noen konto på youtube enda, så den må vi utsette litt. Men jeg har mange fine bilder til dere. Håper det holder nå, så får dere en video ganske så snart :) Gleder meg!!

Julegaveshopping på Sandvika storsenter.

Kjekkasen min <3

Slik ser ansiktet mitt ut når jeg venter på pizza :/

Pizzastua i Asker lager meget god pizza. Anbefales! :)

 

Lørdags kveld :)

Min vakre svigermor :) 

Eirik gjør ting han ikke kan i bilder ;)

Christine er kungfu fighting :)

Kjæresteparet :)

 

 

Håper alle har en fin søndag :) Hva har du gjort i helgen?

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 

 • 13.11.2015, 13:21

Jentekveld


Jeg og Eirik var på julegave shopping på onsdag. Da fant jeg denne, det var bare utstillingen igjen så jeg fikk den for en billig penge. Denne har jeg faktisk ønsket meg, så da kan jeg stryke denne av ønskelista mi. Tenk at det er over 400 spørsmål for oss jenter, det er jo så supert og ha nå som det snart er julebord. 

Dette blir snakkis nå fremover, det er vel mye vi vet om hværandre. Men disse spørsmålene har nok ikke kommet opp på en vanlig jentekveld. Dette blir gøy, jeg skal lett bruke denne med venninnene fremover. JENTER, denne må dere kjøpe eller ønske dere. Den er så genial! Her kommer noen spørsmål:

1. Har du noe hjemme som du burde ha kastet for lenge siden, men som du aldri kommer til å klare å kaste?

Christine svarer: Jeg har masse skrot, som jeg burde kaste faktisk. Men noe som jeg aldri kommer til og kaste er: alle programene jeg har kjøpt når jeg har vært på musikaler gjenom årene. De har jeg samlet på siden jeg var på min første musikal som 14 åring.

 

2. Har du en skikkelig irriterende uvane som alle dine ekser har irritert seg over?

Christine svarer: Eirik sier at jeg er irriterende når jeg gnisser tenner og når jeg ikke har fått i meg mat på flere timer. men min største uvane EVER er at jeg MÅ på do før jeg spiser. Hehe..

3. Har du noensinne kjøpt eller lånt en bok med en utrolig pinlig tittel?

Christine svarer: Ikke som jeg vet, eller kan huske. Jeg har vel egentlig bare lånt bøker med dyr i.

4. Har du lest mer enn ti sider i bibelen sammenlagt?

Christine svarer: Nei, det har jeg nok ikke.

 

 

 

Nå går turen til Asker, ble ikke sånn at vi dro i går siden Eirik måtte gjøre ferdig oppgaven sin.

Ha en flott helg alle sammen, nyt fredagen :)

 

 

 

 

-C 

 • 12.11.2015, 17:05

Asker neste :)


Jeg ville bare titte innom før avreise, vi drar i kveld om Eirik blir ferdig med oppgaven han skal levere. Ting tar litt tid når det skal gjøres ordentlig, og det er jo veldig bra i skole sammenheng. Jeg har vært på jobb i dag, jeg er helt skutt og kjenner det skal bli godt med helg. I går og i dag har jeg vært veldig svimmel, jeg fatter ikke hva det kommer av. Jeg blir veldig redd, fordi det er ganske ille. Det er jo spesielt farlig når man kjører, så jeg må passe på litt. Drikke masse vann, kanskje det hjelper.

 

 

Bildene er fra en dag i sist uke :) I dag har det vært tåke og glatt på veien :/ uff..

*

Har du noen planer i helgen? 

 

 

 

 

 

-C
 

 • 11.11.2015, 16:17

Trenger deres hjelp!


Snart er det helg for min del, jeg skal på jobb i morgen og etter noen timer der, drar jeg og gubben til Asker. Det skal bli så godt med fri helg, jeg gleder meg til late dager til svigermor. Jeg har ikke vært der siden juni, det er jo 5 måneder siden. Det er jo alt for lenge borte fra svigermor, jeg er så heldig som har så flott dame som svigermor.

Jeg og Eirik tenkte og starte med "Christine og Eirik gjør ting de ikke kan" mens vi var i Asker. Det blir gøy, jeg må bare få fikset ett kamera. Så må jeg også finne ut hvordan jeg legger ut videoer på bloggen, er det noen som vet det? Jeg er åpen for tilbakemelding på det. Tar i mot med stor TAKK!

 

Håper noen kan hjelpe meg, kommenter gjerne om du vet hvordan man gjør det :) FLOTT!

 

 

 

 

 

 

 

-C  

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits