• 30.11.2014, 21:17

Solheimkoret ringer julen inn.


Hei alle sammen

Etter en fin julekonsert med solheimkoret, kom vi i julestemning. Det var en fin konsert med mye forskjellig. Jeg er kjempe stolt av onkelen min som hadde solo. Etter konserten dro vi til pappa for og spise middag. Vi fikk servert fult brød, det er kjempe godt fyll som er innimellom ett brød. Det er kjempe godt, og smaker fantastisk.

Når vi kom hjem, tente jeg lys og hengte opp stjernen i vinduet. Julen har kommet hjem til oss nå, jeg har hatt en kjempe fin søndag. I morgen skal jeg på ett lege besøk og er veldig spent på hvordan det går. Håper jeg får svar på hva som feiler magen min etter dette!

Klar for konsert! Dagens antrekk: Jakke fra Sheinside, Genser fra The sting, Skjerf fra Vera moda, Topp fra Bik Bok, Skjørt fra Bik Bok, Sko fra Bianco, Strømpebukse fra H&M, Veske fra DKNY

Gleder seg til konsert :)

Veldre kirke

Så flinke de var :)

Onkel synger solo :)

Lyset mitt er tent :)

Stjerna mi :)

Veldre kirke

Hva har du gjort i dag? ;)

 

Håper alle har hatt en fin søndag!

 • 30.11.2014, 13:26

1. søndagen i advent


Hei og god morgen.

Så treg som jeg er på søndager sto jeg opp kl.11.45 :) Det var helt fantastisk og sove lenge i dag, jeg har også ryddet på kjøkkenet etter Eirik kokkelerte der i går. Nå går søndagen ut på og høre på fin musikk på konsert, og spise middag hjemme hos pappa. Når jeg kommer hjem skal jeg tenne lys og pynte litt til jul, julestjerna mi må vente litt fordi jeg må kjøpe skjøteledning før jeg henger den opp. Håper alle får en fin første søndag i advent! Husk at dette er en familie måned. Ta vare på de du er glade i <3

Bildet e tatt fa Google.

 


 

Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv,
og oss som er til stede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.   


 • 29.11.2014, 22:43

Snart er det 1.desember dere!


Hei alle sammen.

Endelig er jobbhelgen ferdig. Jeg jubler av glede, og gleder meg til noen dager med fri fremover. I morgen er det duket for julekonsert med koret til Onkel. Det blir koselig, da kommer vi i julestemning. I dag har jeg kjøpt adventslys og en nisse som sitter i vinduet mitt på stua. I morgen er det første søndagen i advent og jule pyntet skal frem og første lyset i advent skal tennes på. Jeg kjenner jeg gleder meg til det, håper også male prosjektet blir noe av i morgen. Hva har du gjort i dag? :) 

Herlig julestemning i Hamar :)

Dagens antrekk: Topp fra PM, Genser fra New Yorker, Bokse fra LevisNår jeg kom hjem fra jobb i dag hadde Eirik laget calzone :) Kjempe god

Noen som husker de ringene hær? De er kjempe gode!


Vist du vil se flere bilder følg meg på instagram: christineskundberg :)    

 

Håper alle har hatt en fin Lørdag :)

 • 28.11.2014, 13:57

Hei, jeg heter Christine og har fått gråe hår!


Hei alle sammen.

Nooooo! Jeg er 26år og har fått gråe hår, det kan ikke være mulig! Jeg nekter og tro det, men det er faktisk sånn det er. Det er heldigvis ikke så mye, jeg har funnet ett par hårstrå som har vært lys grå. Jeg føler meg så gammel, egentlig er jeg ganske ung. Det er sikkert fordi jeg farger håret så ofte, dumme meg!

I går hadde jeg en travel dag, fra jobben og rett på hockey kamp med søskenbarnet mitt Tuva. Storhamar vant over Stjernen, det var en spennende 3 periode kan man si.

Dagen i dag har vært slapp og veldig daff, jeg har sovet lenge og er fortsatt sliten. Selvfølgelig så har jeg stresset så mye at jeg har vondt i magen. Det er ikke så veldig bra når man står i butikk alene i 5 timer. Jeg må nok få meg en ny jobb, dette går ikke lengere. Jeg trenger andre rundt meg og være i aktivitet :)

Gråe håret mitt! ÆÆæææ..

Verdens beste mamma har sendt oss julekalender :)

Stakkars folk som skal prøve å treffe det lille målet.

Vi er så kule at vi har egne plasser ;)

Vaffel må man ha :)

Når jeg kom hjem satt Eirik og så serie, og jeg hadde ikke spist og var kjempe sulten :)

 

Ha en fin dag alle sammen!

 • 26.11.2014, 23:15

INGEN VERDIG VINNER I FARMEN I ÅR


Hei

Har du sett hvor tiden flyr, i dag har jeg hatt middags besøk av to av mine søskenbarn. Det var veldig hyggelig, jeg fikk Eirik til og lage god mat til oss. Jeg har også vært på jobb i dag, en veldig travel og slitsom dag. Lengter etter juleferie, noe jeg ikke får før etter jul. Slik er det, man må bare ta den jobbingen man får slik at man får penger i kassen.

Jeg er super skuffet over hvem som kom til semifinalen i dag. Ingen av de er noe verdig vinner! Finn fortjente plassen til en av damene. Vist Olav vinner Farmen så spyr jeg, jeg takler ikke den mannen. Han behandlet ikke Finn noe bra, og sa ikke unnskyld en gang. Nok om det, jeg driter i hvem som vinner nå. Kunne ikke brydd meg mindre!

Håper alle dere har hatt en finere Onsdag en meg ;)

En herlig gjeng:) Tuva, Eirik og Erling <3

Dette kom jeg ut til etter jobb, og jeg som syklet til jobb da gitt :o


 

PS: Beklager surmulingen, men det MÅ jo bare ut! Så jeg får ro i sjela ;)

 

 

 • 25.11.2014, 22:44

Fult kjør!


Hei alle fine folk!

I dag har ting gått i ett, derfor ble det veldig seint innlegg. Jeg beklager! Jeg har vært på jobb i dag, rett etter jobb dro jeg og spiste ute med Eirik. Etter en times tid på restauranten, dro jeg på det nye shopping senteret i Hamar. CC heter det, og åpnet for ikke så lenge siden. Der gikk jeg rundt og shoppet julegaver, og litt interiør nå til jul. Jeg var borte i over 2 timer, men tiden gikk veldig fort. Når jeg kom hjem satte jeg opp ett bord jeg hadde kjøpt, og så en episode av en serie jeg dessverre ikke husker navnet på. Nå har jeg fått pusten tilbake og skal se X-factor US og slappe av før jeg skal legge meg. Det har vært en lang og travel dag for min del, det skal bli godt og legge seg snart :)

Håper alle har hatt en fin Tirsdag :)

Dagens antrekk: Genser fra Villa, Topp fra PM, Bokse fra Cubus :)

Det fine nye bordet mitt :)


Og nytt putetrekk :)

 

God kveld til dere alle!

 

 

 • 24.11.2014, 21:29

Konkurransen er avsluttet! Ingen vinner.


God kveld!

Denne konkurransen ble dårlig tatt imot, derfor er den nå avsluttet. Jeg vet ikke hva som gjorde det, om det var premien eller selve konkurransen. Jeg har avsluttet den nå og det ble ingen vinner denne gangen. Det kommer en ny konkurranse i Desember, for håpe den kommer i smak.

Det ble ikke noe maling på oss i dag, jeg var ganske sliten etter trening og Eirik ville ikke. Isteden har jeg sett litt på julegaver på nettet og skrevet en del mail. Jeg gleder meg som en liten unge til Farmen i kveld. Det er litt drøyt hvor engasjert man blir av og se på slike tv- program. Som alle vet, håper jeg FINN vinner hele greia.

Hva har du gjort i dag?

Det nærmer seg ..

Slapp gutt

Slappeste paret!

 

Ha en fin kveld videre!  

 • 24.11.2014, 16:46

Trenings Jenta som har en lang uke foran seg


Hei på dere!

I dag har jeg vært på trening, det var kjempe godt og få rørt seg litt igjen. Det er så godt etterpå, det er en herlig følelse og kjenne at kroppet har fått litt trening. Nå sitter jeg og venter på middag. Eirik lager en sunnere middag i dag, fisk og grønnsaker. Det er lett og kjempe godt! Resten av dagen skal vi male litt og se farmen. Eirik har fått det for seg at han skal bli kunstner og lage fine malerier. Det får vi se på, jeg skal også prøve meg. Spennende og gjøre noe nytt, vi er for flinke til og bare se serier og ikke noe annet.

Det er Mandag og ny uke, i uken her har jeg masse jobbing. Jeg får også middags besøk til uken, og skal selv på middags besøk til pappa. Vi skal også på konsert, min Onkel er med i ett kor som har konsert nå på Søndag. Jeg gleder meg, håper på litt Julestemning!

Trenings Jenta :)

Fikk med også en fin frokost før jeg dro på trening. Det er viktig med C-Vitamin og Biola også. Da holder vi oss friske :)

Høst stemning :)

Sun Middag <3

 

Ha en fin dag videre alle sammen! :)  

 • 23.11.2014, 19:16

Slappfisk på land!


Hei alle sammen

I dag har jeg følt meg litt rar, kanskje fordi jeg har mensen eller brygger på noe(sykdom). Det er ikke lett og si, jeg sto opp i dag og spiste frokost. Tok med meg dyna på stua, og sovnet like etter jeg hadde stått opp. Det er ikke typisk meg for og si det sånn, kan være at ting har gått i ett i uka her. I morgen har jeg også fri, håper jeg kommer meg på trening. Det trenger jeg virkelig nå, har ikke trent på over en uke. I kveld er det farmen, jeg gleder meg kjempe masse til og se hvem som ryker ut før finalen. Jeg har hatt en fin helg med kjæresten min, vi har spist god mat og tatt livet med ro. Hva har du gjort i helgen? :)

Smågodt <3

Eirik gjemmer seg, han vil ikke brette klær.

Han tror han er kul .. men det er han ikke ;)

Slik ser Hamar ut kl.17. Det er snart vinter for og si det sånn :P

Takk for mat, kjære!

Har dere spilt det nye spillet til "grusomme meg"? :) Det er gøy!


Jeg har en konkurranse gående, som blir avsluttet i morgen vist ingen kommenterer den. Den går ut på og skrive en morsom historie du har opplevd, den som skriver den morsomste historien vinner ett fint skjerf fra PM. Det er kjempe enkelt! Jeg syns det er gøy og høre historiene deres. Håper noen kommenterer og vinner det fine skjerfet jeg har valgt ut til vinneren. Det er en litt annerledes konkurranse, men jeg liker alt som er annerledes. GET USED TO IT!

 

Ha en flott søndag videre alle fine mennesker!

 • 22.11.2014, 14:52

Smashbox full exposure


Hei alle dere

Jeg vil få anledningen til og anbefale smashbox full exposure mascara. Den er kjempe bra, og du får mye mer fyldige vipper. Jeg kjøpte min på flyplassen i sommer når jeg var ut på farten. Jeg har brukt den nå i snart en måned og er veldig fornøyd, den får også frem øynene mine. Den kostet rundt en 200kr når jeg kjøpte den på taxfree. Jeg er litt usikker på hvor man får tak i den vist man ikke skal ut å fly. Jeg tror nok at kicks kan ha den i sin butikk, jeg har ikke vært så mye i den butikken selv. Jeg blogger egentlig ikke så mye om sminke ellers, men jeg ville bare at dere skulle vite det. Ett lite tips fra meg! Håper alle har en fin Lørdag :)

Slik ser den ut :)

Anbefales på det sterkeste!

Det vises kanskje ikke så godt, men noe sånn ..

Dette er tatt med mobil, her vises det kanskje litt bedre :)

 

Litt tull og tøys

Ønsker alle en fin dag videre :)

 


 • 21.11.2014, 23:03

Æsj, jeg har fått mensen


Hallo alle dere!

Overskriften min sier alt om min dag egentlig. Du vet , når du er på jobb og får mensen, og du må springe fra do og hente ob/bind fra veska. Vel, den dagen hadde jeg i dag. Resten av dagen min var også veldig tragisk med tanke på smertene i magen og svimmelhet. Det er noe herk, jeg liker det ikke! Heldigvis har jeg fri helg og kan pleie meg selv i 3 dager fremover. Ellers har dagen gått "GANSKE" fort, med tanke på vond kropp. Nå er jeg hjemme, jeg og Eirik har sett litt forskjellige episoder av forskjellige serier vi ser på for tiden. Må vente med og se Idol til i morgen fordi Eirik ikke vil se det :/ Kjipt, men sånn er det! Hvordan har din dag vært?

Dagens antrekk: Topp fra PM, Jakke fra PM, Tights fra Gina tricot

 

Håper alle har hatt en fin Fredag, og god helg :)

 • 20.11.2014, 23:57

Gleder meg til helg nå!


Hei alle sammen!

I dag sov jeg lenge, jeg var så utrolig trøtt og sliten. Det har gått i ett i uken her og jeg har ikke fått tid til og puste og slappe av. Før jobb i dag så jeg mandagens episode av Farmen og spiste frokost med kjæresten min. Etter det dro jeg på jobb, der var det utrolig mye og gjøre. Kvelden gikk veldig fort og det var godt og komme hjem og slappe av da. Jeg skal snart legge meg, i morgen er det fredag og jobbdag da også. Heldigvis har jeg fri helg :) Jeg gleder meg kjempe masse til det! Det skal nytes!

Eirik tok ett bilde av meg før jeg dro på jobb i dag:) Bilde før jobb...

Bildet etter jobb .. litt forskjell :) hehe

Noen bilder fra tirsdags kvelden fra speilreflekskamera

Veldig god vin :)

Flotte Silje :)

Vi måtte prøve ett normalt bilde også

Smågodt og potetgull :)

 

Håper alle har hatt en fin Torsdag :)

 • 19.11.2014, 21:10

Vinkos og gamle filmer fra folkehøyskolen


Hei

Alle burde gå på Folkehøyskole, det var en av mine beste år, jeg ble kjent med en veldig flott person. Hun er positiv, snill, kreativ, smart og har vedens beste humør. Akkurat sånn som meg! Jeg ble kjent med masse fine folk på folkehøyskolen min, men Silje er enestående. Jeg savner menneskene som gjorde dagene mine fine og tok godt vare på meg.

I går fikk jeg besøk av Silje, vi så gamle filmer fra folkehøyskolen, det var kjempe moro. Jeg gikk på danselinja, det gjorde Silje også og vi fant tonen ganske fort. Jeg ble så flau over og se de filmene. Du ser alle feilene du gjorde, og du skulle ønske du prøvde litt hardere. Jeg tenkte vertfall sånn etter og ha sett mine danse ferdigheter. Jeg savner virkelig og danse, jeg elsker det. Jeg føler jeg kan slippe meg løs og kose seg. Dessverre er det ingen danse skole her i Hamar :/

Vi hadde en super fin kveld og vi hadde vondt i magen etter fliringen. Det var synd det bare ble en dag, skulle ønske hun kunne vær her for alltid.

Vin, godteri og film fra folkehøyskolen. Da har vi det bra!

Vi delte en flaske rød vin :)

Vi er rare, når vi er sammen!

Vi har det kjempe gøy!

 

jeg tok noen flere bilder med speilreflekskamera, men de får dere se i morgen.

Slik ser jeg ut i kveld! Sliten og vondt i magen .. Igjen!

 

Ha en fin kveld alle sammen!

 • 17.11.2014, 22:48

Søskenbarnkos


Halla alle dere fine folk!

I dag har arbeidsjernet jobbet og tatt på seg jobb på fri dagen sin i morgen. Adecco trengte meg og jeg svikter ikke! Jeg skal jobbe i barnehage i morgen, og få besøk av verdens flotteste person. Silje! Vi gikk på folkehøyskole sammen, og vi gikk veldig godt sammen. Vi hadde det super moro, og vi har samme humor.

I kveld har jeg hatt besøk av søskenbarnet mitt Tuva, vi så filmen "Someone marry barry". Den var ganske morsom, jeg hadde en fin kveld.

Her er traileren:

  http://www.youtube.com/watch?v=fJ7_jAVlxNU

 

Ta vare på øyeblikkene du har med familie og venner :)

 

Ha en fin kveld alle sammen!

 • 16.11.2014, 19:51

Har lufta kjæresten!


Hallo alle sammen.

Etter Eirik kom hjem fra jobb bestemte vi oss for og gå en tur så vi fikk litt frisk luft. Det var godt men kaldt, det begynner og bli kaldere i luften nå. Og minus gradene har allerede begynt og komme til Hamar. Selv om det var kaldt og mørkt, fikk jeg tatt noen fine bilder. Vi gikk en tur på ca en halvtime, og kom tilbake i leiligheten og laget middag. Nå er det snart farmen på tv`n og jeg er så utrolig spent på hvem som vinner kampen i kveld. Jeg gruer meg litt faktisk! Håper alle har hatt en fin dag :)

Ute i mørke og leker oss!

Det er fine farger selv om det er mørkt.

Tror det var over 40 ender ...

Glad og fornøyd kjæreste :)

Ble veldig uklart, men kult bilde! Syns jeg da :)

Hamar

Redigert ;)

Eirik blir tatt av ufo!! ÆÆæææ..

Fine blar på bakken :)

 

Ha en fin kveld alle sammen :)

 • 16.11.2014, 15:01

Har blitt gal!!


Hei alle sammen!

Jeg har blitt gal, i går kveld var jeg litt overtrøtt når vi skulle legge oss. Jeg pusset tennene, danset og sang "Fångad av en stormvind" av Carola samtidig. Jeg fikk med meg Eirik på og gjøre det samme, han fikk ikke med seg hvilken sang jeg sang på med tannbørsten i munnen. Han ble med likevel, etter den episoden tok han med smågodtet jeg hadde kjøpt i senga. Der lå vi og koset oss til jeg kom på at "shit" vi har spist smågodt vi må pusse tennene igjen. Dermed gjorde vi det, og krøp til køys.  

 

 

Dagen i dag går ut på og slappe litt av, kanskje gå en tur når Eirik kommer hjem fra jobb. Jeg syns det er for lite søndager i en uke, jeg skulle gjerne hatt flere søndager. Den hellige dagen for oss som jobber i butikk, jeg liker den kjempe masse. Uken her har også gått fort med tanke på at jeg har vært syk. Jeg gleder meg masse til neste uke, da får jeg besøk av ei venninne fra folkehøyskolen min. Det blir kjempe gøy!

 

Hvordan har din helg vert så langt?

 • 15.11.2014, 21:54

Min dag ..


God kveld alle sammen!

Endelig var jeg i gang igjen, det var godt og komme tilbake på jobb på en herlig lørdag. Jeg har brukt dagen min på og være positiv og hyggelig på jobb, når jeg kom hjem laget jeg meg middag. I kveld fikk jeg også sett filmen The fault in Our stars, den var veldig fin. Jeg begynte selvfølgelig og gråte, den var så trist. Jeg vet ikke hva jeg ville gjort vist jeg mistet Eirik, det hadde vært helt forferdelig. Det er en tankevekker, nyt live mens du kan! Stå på, ikke gi opp. Det er dessverre en del der ute som har det akkurat som de i filmen. Dere er noen sterke mennesker! Er det noen andre som har sett filmen? Hva syns dere om den? :)

Detektiven Christine :) Hehe

Dagens frokost :)

Klar for jobb

Jule pynten er fremme på jobb :) Stikk innom da vel!

 

Ha en fin kveld videre! :)  

 • 14.11.2014, 22:22

Jeg mister hår og har rynker! ÆÆææ


Hei alle sammen!

Dagen min i dag har gått ut på å gjøre litt husarbeid, og gått på butikken og pantet flasker. Formen er stigende og jeg føler meg mye bedre nå. Skal på jobb i morgen, og jeg gleder meg til å ikke være hjemme i leiligheten hele dagen. Jeg skal også på besøk til søskenbarnet mitt en tur, det blir hyggelig og være litt med familie :)

Trøtte tryne! Åh, herregud.. jeg begynner og miste hår :O

Sminke fri dag.. det er så herlig! Rynke tryne! ÆÆææ

Det var ikke mye tomflasker

 

Håper alle har hatt en fin Fredag! God Kveld :)

 

 • 14.11.2014, 14:32

"BØ" å jeg bare "ÆÆH"!!!


Hei alle sammen!

Jeg har en konkurranse gående, som går ut på og skrive den artigste historien. Jeg syns det er artig med noe nytt, jeg liker ikke og ha samme konkurransen som alle andre har. Så håper jeg får høre din historie og at dere vil bli med på noe nytt sammen med meg. Jeg tenkte jeg skulle skrive en historie for dere så dere skjønner hva jeg snakker om!


  Det var en stund tilbake, jeg skulle hjem fra jobb og jeg syklet hjem denne kvelden. Jeg ante fred og ingen fare, jeg syklet på andre siden av der jeg skulle. Jeg sykler derfor over på rett side av der jeg skal. Jeg ser at det kommer en gutt mot meg. Jeg tenker at han bare går forbi, som VANLIGE mennesker gjør. Det gjorde han ikke, han går midt i veien for meg med armene i være og roper "BØ". Jeg holder meg heldigvis på sykkelen men hyler "ÆÆH", og tror jeg skal dø! Bak meg hører jeg latteren hans og jeg tenker at det var veldig dårlig gjort. Men jeg sykler bare videre, og jeg kom meg trykt hjem. Litt artig historie nå i ettertid, men der og da var det litt skummelt.

Få hør din historie, kommenter på konkurranse innlegge mitt!

 
 • 13.11.2014, 18:11

Kjedsomheten tar overhånd snart.


Hei alle nydelige mennesker

Jeg ligger i sofaen min .. ENDA! Jeg begynner og bli lei av og være i dårlig form, men heldigvis så går det fremover. Jeg har gjort alle legens anbefalinger og snart går jeg tom for ideer. I dag har jeg fått gått litt, gått med søpla ut i bakgården og hentet posten. Det er i samme bygg, så jeg klarte meg fint. I dag fikk jeg noen bilder fra Kiel turen, fra Lene som er sammen med Kompisen til Eirik. Det var en fin tur vi hadde sammen, jeg viste ikke at det var så koselig og dra på tur med andre par :)

Dagens stilling i sofaen :)

Kjæresteparet <3

Titanic :)

Lene og meg :)

Kjæresteparet vi dro på tur med :)

 

Min kjekke mann :)

Utrolig gøy med berg og dalbane på skjerm :)

 

Ha en fin Torsdag :)  

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits