hits
 • 28.10.2017, 17:52

Ready for Halloween


-God lørdag, party people-

Jeg er så klar for halloween feiring i kveld, vi skal å feire at jeg endelig har fått jobb som betyr at jeg kan bli her også etter juletider. Wii.. Det er gode nyheter spør du meg. Jeg stortrives i Spania, og vil aldri dra her ifra igjen. Det er så vidt jeg vil hjem til jul, neida så ille er det ikke! Hehe..

I kveld blir det party, så følg med på instagram for å finne ut hva jeg skal kle meg ut som i kveld. 

Ha en strålende kveld alle sammen <3 

*

 

 

 

-C

 

 • 27.10.2017, 15:36

Inspirasjons bilder


-Inspirasjons bilder fra Spania- 

Det er så mye inspirerende bygg, og motiv her i Spania. 

Hva syns dere? 

*

 

 

 

-C

 • 26.10.2017, 18:59

Outfit


-Gårsdagens antrekk- 

Jeg var så heldig å hadde fotograf i går, derfor fikk jeg tatt noen outfit bilder til dere. 

Kjolen er fra Villa // skoene er fra Spania // underskjørtet er fra Bik Bok // solbrillene er fra Monki. 

Hva syns dere? 

*

 

 

 

-C

 • 25.10.2017, 14:46

Høststemning


- Høststemning -

Så sykt digg det var å redigere disse bildene nå, og få god høststemning. Jeg har helt glemt å dele bildene fra søsterhelgen min for noen uker siden. Det var så godt å være "hjemme", og få med seg litt av høsten. Jeg knipset noen bilder på gåturen vår den lørdagen pluss litt mer. Akkurat nå er jeg super happy med at jeg bor i Spania, og kan ha på meg skjørt når jeg går ut døra, å ikke vinterjakke. Happy days! 

Vi vet hvordan vi skal kose oss i familien, det er det ikke noe tvil om! Jeg hadde en fantastisk fin helg, håper ikke det blir lenge til neste gang. 

*

Håper alle har en super fin Onsdag!  

 

 

 

-C

 • 24.10.2017, 16:01

Instagram lately


- Instagram Lately -

Om dere ikke følger meg allerede så er kontoen min: christineskundberg

Legger ut på storyen min vær dag! Så å si..

*

 

 

-C

 

 • 23.10.2017, 16:37

Gårsdagens bilder fra ølfestivalen


-Ølfestival-

I går var jeg og Benedicte på ølfestivalen i Torremolinos. Det var faktisk sykt gøy, selv om det ikke var så alt for mye folk der. Det var vel litt mere liv der på lørdag, selv om jeg syns det var greit å ta turen der når det ikke var alt for mange der. Vi hadde en super kveld, de som følger meg på instegram kunne se storyen min der. Om du ikke følger meg så kan du følge meg på: christineskundberg

Jeg har på meg Kjole fra Zara// sko fra Stradivarius 

For en strålende helg det har vært. Hvordan har helgen deres vært?

*

 

 

 

-C

 

 • 22.10.2017, 18:40

Happy sunday!


Beklager mitt fravær, jeg har vært litt opptatt. I dag skal jeg på ølfestival med ei venninne. Jeg tar med kamera så dere får se noen bilder. Det har vært lite bilder av aktivitetene jeg har gjort i det siste. Jeg kommer stærkere tilbake i neste uke, håper alle har hatt en fin helg! God søndag.

*

 

 

 

-C

 • 18.10.2017, 19:08

5 Kjappe

 • Category: q&a

- Happy Onsdag -

Det er en regnfull onsdag her i Spania, det er vel ikke annet å gjøre enn å kjøre i gang med et 5 kjappe innlegg.

1. Er det noe du ikke kan som du har lyst å lære deg?

Svar: Språk! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde Spansk på skolen. Det tar tid å lære seg et annet språk, selv om det kommer seg sakte men sikkert. Jeg vil også lære meg å synge, det hadde vært utrolig gøy! 

2. Vil du ha flere tatoveringer? 

Svar: Absolutt!! Å jeg kommer nok mest sannsynlig til å ta flere. 

3. Hva er det du alltid kjøper når du er i Sverige? 

Svar: Smågodt!! Hehe.. Det er noe jeg alltid kjøper faktisk, og ramløsa. Jeg drar ikke til Sverige uten et brett med ramløsa. 

4. Hva gjør du helst på en fridag?

Svar: Er ikke det åpenbart, har fri! Slapper av å tar dagen med knusende ro. Står opp seint, har en god frokost, og lar dagen gå sin gang. Her i Spania går jeg for det meste på stranden og har en sein middag. Perfekt! 

5. Hva sier venner og familie om deg? 

Svar: At jeg er omsorgsfull, omtenksom og at jeg har en smittsom latter. Den siste har jeg fått hørt gjentatte ganger, og det er super hyggelig. 

*

Håper dere liker disse innleggene! Var det noe dere ikke visste? 

 

 

 

-C

 

 

 • 17.10.2017, 19:23

Sisters forever


-Sisters- 

En shout out til mine to fantastiske søstre. Advarer mot at dette blir et stærkt innlegg, med mye personlig tekst. 

Jeg husker det som det var i går når vi ble en ny familie. Jeg har skilte foreldre, jeg var bare 2 år eller noe når det skjedde. Derfor har jeg alltid hatt 1 mamma, 1 pappa, 1 stefar, 1 lillesøster, 1 storesøster og 1 storebror. Selv om det har tatt tid for alle å venne seg til dette, så har jeg innsett at jeg ikke ville vært foruten. 

I en lang periode hatet jeg hele skilsmissen, med alt som hadde med det å gjøre, og alle involvert. Når jeg ble "voksen", og faktisk skjønte mer at dette var for det beste for alle. I ettertid har jeg også skjønt at alt skjer for en grunn, og nå skjønner jeg hvorfor! 

Som de fleste av dere vet så har jeg hatt et sykt vanskelig år. Det har vært et rent helvete! Disse to har vært helt fantastiske gjennom min vanskelige periode, og det har virkelig ikke noe å si om vi er ste eller halv søsken. For i våre øyne er vi søstre på ekte, og kommer ALLTID til å være det. Det er ingen tvil om at de er de viktigste brikkene i livet mitt. 

Jeg er også så heldig at jeg har verdens beste storebror, som også er en stor brikke som ikke må bli glemt. Jeg er så takknemlig for å ha deg i livet mitt kjære brore! Som jeg også ser på som en ekte storebror, når folk spør så har jeg 3 søsken! 

En liten tekst til alle søstre ..

There`s a special kind of freedom that sisters enjoy. Freedom to share inner most thoughts, to ask a favour, to show their true feelings. 

The freedom to simply be themselves.

*

Jeg vil takke dere for at dere er dere <3 Aldri tro at dere ikke er viktig for meg, fordi det er dere. 

Love you, xxx

 

 

-C

    

 

 • 14.10.2017, 15:13

Outfit


-Outfit- 

Jeg har på meg: Jakke fra Stradivarius // Topp fra H&M // Solbriller fra Monki // Smykke fra Spania // Skjerf/belte fra Lindex  // Bukse fra Zara // Sko fra Nike 

Hva syns dere om antrekket? Nå er jeg i Norge å fikk kjenne på hvordan høsten kjennes ut! Litt små kaldt kan man si..

*

Ha en super fin kveld alle sammen! 

 

 

-C

 • 11.10.2017, 16:03

Fuengirola feria


-Gårsdagen-

I går var jeg på jobbjakt, etter jakten var det innafor å dra på Fuengirola sin feria. Jeg dro med ei venninne som heter Heidi, vi hadde en veldig koselig dag sammen. Jeg fikk knipset noen bilder før kameraet gikk tom for batteri. Jeg må søren meg huske å lade det før jeg drar til Norge i morgen. 

Jeg har på meg t-shorte fra Zalando få den HER. Og gammelt skjørt fra Bik Bok.  

                                                                                                             //Inneholder reklame link//

*

Hvordan er deres uke?

 

 

-C

 

 • 09.10.2017, 13:40

Ønsker for oktober


-Dette ønsker jeg å gjøre i oktober-

* Allerede i helgen kommer første ønsket i oppfyllelse. Søsterhelg i Oslo, med DDE-konsert. Dette har jeg sett frem til siden vi bestilte billettene for flere måneder siden. Om bare 3 dager drar jeg til Norge igjen. Denne gangen er søstrene i fokus. Ingen fotoshoot eller jobbintervju. Fy søren som jeg gleder meg!!

* Jogge 4 ganger i uka. Holde på en slags rutine her i Spania hadde jo vært fint, selv om jeg ikke har det store behovet for å jogge akkurat nå. Så er det greit å holde seg i form. Pluss at det er så fantastisk å jogge i soloppgangen ved strandlinjen her. Helt utrolig faktisk!

* Feire halloween. Ha fest! Kle seg ut, og bare ha det gøy!

* Dra på en liten getaway til en av de små byene i nærheten her. Det er så mye å se, og nå som jeg har sjansen vil jeg utforske alt som er. Det er snakk om en liten tur i neste uke. Det hadde vært så gøy!! 

* Få meg jobb! Noe som begynner å haste litt.. 

* Lage video til dere. Det har jeg jo helt glemt, det kom jeg på for noen dager siden. Jeg har helt glemt å svare på spørsmålene deres på video. Det skulle vel egentlig stå først, men det skal jeg få gjort før jeg drar nå altså. 

*

Hva ønsker dere å gjøre i oktober? 

 

 

 

-C

 • 06.10.2017, 17:45

Friday


-Happy Friday- 

Endelig er det helg!! For min del så spiller det ikke så stor rolle, men får dere andre skjønner jeg godt det blir godt med helg. Jeg fikk en dårlig nyhet i morges, men prøver å ikke la det gå ut over resten av dagen min. Så jeg skal prøve å kose meg gløgg med venner i dag! Prøve å ikke tenke på negative ting.

Uansett så må man bare nyte livet her i Spania! 

*

Håper alle får en super fin helg!

 

 

 

-C

 • 05.10.2017, 13:46

it can´t be better


                                                                                                                                                          //Reklame for Campadre//

- Ny rå nettbutikk - 

Jeg har fått den æren av å reklamere for en ny rå nettbutikk som heter Campadre. De har merker som 2XU, by Malene Birger, cheap monday, Dagmar, Desigual og Ganni for å nevne noen. De har ikke bare klær, men også klokker, vesker, sko, sminke og hårprodukter. Dette er en super nettbutikk med mye forskjellig, de har nye kampanjer hver dag. Noe som få andre nettbutikker har, så her lønner det seg å ta en titt innom hverdag for å kapre de flotte tilbudene. 

Du kan også få 200 kr om du tipser en venn HER

Ta en titt på siden deres HER.

*

 

 

-C

 

 

 • 04.10.2017, 18:03

Caravan shoot


- Picture time - 

OMG!! Så fornøyd med disse bildene, jeg MÅ få høre hva dere syns om de??

Jeg fikk med meg min trofaste fotograf Aleksander som alltid gjør en strålende jobb, og Ragnhild som gjorde en flott jobb med sminken. Resultatet ble jo helt fantastisk. Kjempe gøy opplevelse som alltid, vi har det så gøy når vi driver på. Hvem har ikke lyst å dra på campingferie nå?!

Få Levis t-shorten HER.

Topp fra Gina Tricot & Bukse fra Topshop 

Body fra Zalando HER

                                                                                                                                       // Reklame for Zalando//

*

Jeg må å få takke tanten til ei venninne av meg, hadde det ikke vært for hun hadde vi ikke kunne hatt denne shooten. TUSEN TAKK!! 

Få Levis t-shorten og Svart Body HER

 

 

-C

 

 • 03.10.2017, 19:04

Jeg savner virkelig..


Vi er i Oktober allerede, og det er en av høst månedene. Man lærer seg å være takknemlig for at man faktisk har høst i sitt eget land, for på denne tiden av året er Norge helt fantastisk. Jeg savner høsten, her i Spania skinner solen å det er ikke så mange fine farger i gatene som man er vant til. 

Derfor lager jeg et lite høst-innlegg, jeg savner det å gå med litt tykkere gensere også. Klærne på høsten er så sykt fine, og det er utrolig fine farger også. Jeg virkelig elsker høst outfit`s. Blir kanskje ikke så mye av de på denne bloggen i år, men håper jeg kan inspirere men andre outfit- poster utover. 

Er det høststemning i Norge nå? 

*

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 02.10.2017, 15:53

Happy Monday


- Happy Monday - 

For en fantastisk fin Mandag det er! Jeg fikk flotte nyheter på morgenkvisten i dag, noe som gjør at denne dagen bare må bli super. Har ikke store planene, men jeg må jobbe litt med nye innlegg som skal ut på bloggen. Ta noen feelgood bilder, lenge siden jeg har lagt ut inspirasjons bilder nå.

Håper alle får en super fin Mandag!! 

*

 

 

-C

  

 • 01.10.2017, 14:23

Weekend fun!


-Incredible weekend-

For en fantastisk helg det har vært, vi har feiret noe som heter feria her i Torremolinos. Jeg vet ikke om dere husker at jeg var på det for noen måneder siden i Malaga også. Helt fantastisk! Jeg har også vært uten internett de siste 4 dagene. Så denne søndagen har jeg utrolig mye å gjøre! 

Noen bilder fra helgen´s festligheter. 

Body fra Zalando// Shorts fra H&M // Sko fra Spania

Benedicte & Meg <3 Vi hadde det så gøy!! 

*

Hva har dere gjort i helgen?

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign