• 31.10.2016, 21:10

Happy Halloween 2016!


Det har vært mye barn på døra i år, smågodtposen jeg kjøpte ble så å si borte. Nå sitter jeg og Eirik å spiser det som ble igjen, så blir det borte liksom:P hehe.. Det har vært en super Halloween. Jeg er veldig fornøyd med dagen! Neste år må jeg finne noen barn å gå med jeg å. Hehe.. 

Håper dere har hatt en skremmende Halloween?! :o

*

-C 

 • 31.10.2016, 17:36

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Selvfølgelig hotell helgen med søstrene. Vi hadde en veldig fin helg med både latter og tårer <3 Ukens craving.. Asian food.Ukens innkjøp.. Egentlig så var det sist uke jeg kjøpte denne.Ukens sang.. Body Say- Demi LovatoUkens anbefaling.. Thon Hotell Rosenkrantz. Fantastisk hotell med utrolig god frokost. 

Ukens mest leste innlegg.. Outfit.Ukens nedtur.. At jeg ikke fikk sett Nobel i går. Jeg er helt fra meg, og må få med meg reprisen. Noen som vet når det er?! På denne tiden i fjor.. var det Halloween. En gledens dag, jeg elsker denne dagen. Jeg hadde spist alt for mye godis fordi det ikke kom noen barn på døra mi. Tviler på at det kommer så mange i år heller, vi bor jo ikke i egen leilighet en gang. Vi får se, jeg har nå kjøpt inn litt smågodt på halv pris.  

Hvordan har deres uke vært? 

*

 

-C

 

  

 • 30.10.2016, 19:36

Bildedryss fra helgen min med søstrene! DEL 1


Jeg lovet et bildedryss fra helgen, jeg har alt for mange bilder derfor kommer de i forskjellige innlegg. 

Resten kommer i morgen.Konserten var helt fantastisk. Tårene trillet, og jeg følte sangtekstene mitt i hjerte <3 

Verdens beste bursdags gave. Hotellet var fargerikt og flott! 

Det var noen av bildene som ble knipset i helgen. Hva syns dere?

Håper alle mine flotte lesere har hatt en fin helg :) 

*

 

-C 

 • 30.10.2016, 10:39

Outfit


Jeg har på meg: Kåpe fra Mint&Berry // Skjerf fra DAY // Hatt fra Accessorize // Genser fra Bik Bok // Tights fra Zara // Sko fra New Balance  Veske fra Malene BirgerNå er hotell helgen snart over for min del, jeg har hatt en kjempe flott helg med søstrene mine. Det kommer et bildedryss fra helgen litt senere, nå skal jeg ta toget hjem, og slappe av resten av dagen. Håper alle har hatt en fin helg! 

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

-C
 

 • 28.10.2016, 20:51

Hotel Life


Jeg lever hotel livet sammen med søstrene mine. Vi skal på ABBA-konsert i morgen, noe vi gleder oss veldig til. I går hadde vi en liten spa dag sammen, som dere ser på bildene. Dagen i dag har gått til og gå en fin tur, og ellers slappet av i hotellsengen med tv og popcorn. Håper alle har en fin helg! 

Hva skjer egentlig med blogg.no? Er det flere som ikke har fått blogget på et døgn?

*

 

-C 

 • 27.10.2016, 16:36

Høstbilder!


Noe dere kanskje har skjønt er at jeg ELSKER høsten. Jeg greier ikke å la være å ta bilder, derfor kommer det en hel del høstbilder på bloggen.

Håper dere liker det like godt som meg, for her kommer en runde til med nydelige høstbilder fra Asker. Hva syns dere? 

*

 

-C

  

 • 26.10.2016, 18:24

Cat to Go


Har du sett så fin coffee to go kopp?

Jeg elsker den, og har selvfølgelig allerede brukt den. Den er perfekt til å bruke til jobb, eller bilturer. Jeg kjøpte den på Styleconnection, jeg stakk innom butikken til Kristin på løkka. Der står en smilende ung jente, som tar deg godt i mot. Jeg kjøpte inn en del fra sjappa hennes, jeg er også veldig fornøyd.

Tenk for en fin julegave dette kan være? ;)  

Du får kjøpt den HER.

*

Nåh, hva syns dere? 

 

 

 

-C

 • 26.10.2016, 12:53

Milkshake tee


 Kåpe fra Mint&Berry // T-shorte fra Styleconnection HER // Skjerf fra DAY // Hatt fra Accessories // Bukse fra The Sting // Sko fra New Balance Digger denne fra Styleconnection <3 Veske fra Malene Birger.

PS: Beklager litt uklare bilder, men lyset er litt dårlig i disse bildene. 

*

Hva skal dere gjøre i dag? 

 

 

-C

 • 24.10.2016, 19:09

Instagram lately
Følg meg på instagram HER

*

Mye gøy som har skjedd denne måneden. Håper dere liker det, og følger meg. 

 

 

-C

 

 • 24.10.2016, 13:38

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Hele uken har vært veldig fin. Men jeg syns fredagen var veldig fin med kvalitetstid med lillesøster. Det beste med hele dagen var å komme hjem til en fantastisk overraskelse av kjæresten. En pakke med et fantastisk fint armbånd og god mat. En veldig fin fredag <3 Ukens craving.. Det er kanskje ingen overraskelse... det blir sushi i uken her å :P Ukens serie.. The big bang theory season 10 Ukens wanderlust.. Ibiza. Har du sett for et paradis <3 

Ukens mest leste innlegg.. Kjoler til julebord.På denne tiden i fjor.. Hadde jeg kjøpt 4 julegaver allerede faktisk. I år som i fjor har jeg det litt travelt med julegavene som skal til Trondheim, med tanke på at jeg ikke skal feire jul der. Alt må være klart til 7-8 Desember, når vi skal på vår årlige DDE- konsert. Og da har jeg ikke så god tid kan du si.

Det går nok fint i år også! 

Hvordan har uken deres vært? 

 

 

 

-C 

 • 23.10.2016, 19:25

Sunday well spent


I dag har vi fått besøk av pappa og farfar. De kom innom med et flyttelass, pluss at vi dro ut og spiste sammen. Det var en kjempe fin søndag, resten av kvelden går til sofaen og tv titting. Jeg har hatt en veldig fin søndag. Hva med dere? 

Eirik bestilte seg burgertallerken.Jeg unnet meg sushi og et glass vin. 

*

Hvordan har søndagen deres vært? 

 

 

 

-C 

 • 22.10.2016, 18:10

Kjoler til julebord


Rød kjole HER // Hvit kjole HER Grønn kjole HER // Rosa kjole HER  // Vinrød kjole HER 

*

Noen av mine favoritter til julebordsesongen. Har du sett så mye fint?!

Jeg gleder meg til jeg skal på julebord <3 

*

Hvem var din favoritt? 

 

 

-C

 

 • 22.10.2016, 13:00

Lucky woman


God morgen!! I dag har jeg sovet lenge, jeg sitter og spiser frokost mens jeg blogger i dette sekund. I går skrev jeg at jeg hadde fått en gave av kjæresten min. Når jeg kom hjem i går ventet denne fantastiske gaven på meg. Er den ikke fin? Et armbånd fra et merke som heter dråpe. Jeg ble kjempe glad, og jeg liker det veldig godt <3 Jeg fikk også et kort som jeg ble veldig rørt av, og som jeg skal ta godt vare på. Der var det mange fine ord, som jeg trengte å høre. Kortet er fra Sos barnebyer. 

Helt fantastisk! Jeg er virkelig heldig <3 

*

Hva er planene deres i dag?

 

 

-C

 • 21.10.2016, 20:56

Cafe
Genser fra Adidas // Skjerf fra DAY // Jakke fra PM // Tights fra Zara // Veske fra Malene Birger // Sko fra Din sko. 

I dag har jeg vært på cafe med lillesøster, vi hadde en veldig koselig dag sammen. Nå sitter jeg og Eirik i sofaen og ser tv, vi skal bare slappe av resten av kvelden. Jeg fikk til å med en gave av kjæresten min når jeg kom hjem i dag. Kan knipse noen bilder i morgen av gaven ;) 

*

 

-C


 

 • 21.10.2016, 12:54

Snapshots from yesterday


God fredag!Jakke fra PM // Skjerf fra Day // Lue fra G-sport // Sko fra Din Sko // Tights fra Zara Jeg skal møte lillesøster Karoline. Hva skal dere gjøre denne flotte fredagen? 

*

 

 

-C 

 • 20.10.2016, 13:25

Regnfulle dager
På dager som denne, vil jeg bare ligge under pleddet hele dagen. Det regner og det er ikke noe hyggelig å være ute i slikt vær. Jeg koser meg med te og kjeks, det er litt hyggelig å sitte inne og se ut på regnet. Jeg skal en liten tur ut og møte ei venninne, etterpå blir jeg nok liggende under pleddet igjen. 

Hva gjør dere på regnfulle dager? 

*

 

-C

 

 • 19.10.2016, 14:57

Villig til å være..


-Du må være villig til å være lykkelig for absolutt ingenting- 

                                                                                                                                         //Helen Exley// 

Noen positive ord på denne flotte onsdagen, håper alle får en fin dag. 

Nå skal jeg møte søskenbarnet mitt, og vi skal ta en kopp kaffe/te.

 

 

-C

 

 • 18.10.2016, 18:45

Autumn inspo
Jeg blir så inspirert av høsten, og tenkte å dele noen bilder som kanskje kan inspirere andre også. Å gå turer på denne årstiden er helt fantastisk, det blir så nydelige bilder. Pluss at jeg får så mange gode ideer, og jeg blir selv inspirert av alle disse fargene. Jeg er også den som kjøper fargerike klær, når jeg shopper til høsten. Jeg er utrolig glad for at jeg har denne interessen, det gjør meg så utrolig glad. Håper dere også liker bildene, og blir like inspirert. 

Smil, det er høst! 

*

 

 

-C

 • 18.10.2016, 14:34

Mål for uken


God Tirsdag!

* Sunnere kosthold. Jeg må få tilbake energien, og få kroppen på rett kjør igjen. 

* Gå turer i naturen. I naturen er det så mye fint å se, og jeg får et klarere hode av frisk luft.   * Sette av penger til sparing.

*Gi flere komplimenter til de rundt meg, det er lett å glemme i en hektisk hverdag. 

*

Hva er deres mål for uken?  

 

 

-C

 

 
 


 

 • 17.10.2016, 10:28

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. At jeg har fått kvalitetstid med Monica og min kjære familie. Denne helgen har vært helt fantastisk <3 Ukens anbefaling.. M.a.c produktene som jeg kjøpte meg på fredag. Helt fantastisk! 

Ukens craving.. Nachos!

Ukens sang.. Fifth Harmony- FlexUkens wanderlust.. Nå som mørketiden kommer, har jeg så innmari lyst til å reise til syden nærmere bestemt Tenerife. Ukens mest leste innlegg.. 3 ting jeg gleder meg til i oktober.Ukens new in.. Genser og sko 

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg og Eirik en fin gå tur i det fine høst været, og vi var på elleville dager på Maxi storsenter.

                                                                                                                                                  /Bilder fra Google.no /

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

-C

  

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits