• 31.10.2015, 22:53

Slik feiret jeg min Halloween
Jeg bare tuller og tøyser, jeg sitter hjemme og skulle ønske jeg ikke spiste så mye godis. Det kom ingen barn på døra i år, så sykt kjedelig! Da ble det desverre mer på meg og mannen i huset. Jeg fikk egentlig sykt vondt i magen, ikke ett godt tegn! Vi har sett ferdige episoder av Arrow, nå skal jeg snart legge meg. 

PS: Is har jeg også spist... uff! 

 

Det ble mange flotte bilder av min "utkledning". Jeg måtte jo bare legge ut noen bilder, selv om jeg sitter så å si fast i sofaen i kveld. 

Håper alla har hatt en fin dag!

*

Hvordan har din feiring vært?

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 31.10.2015, 16:51

Happy Halloween


Heisann

I dag er det Halloween!! Jeg har vært på jobb i dag, jeg har arbeidshelg. Så det blir ikke noe festligheter på meg i kveld, skal tidlig opp på jobb i morgen. Nå er jeg max sliten, jeg skal bare ta det helt med ro til jeg skal legge meg i kveld. Spise taco og knaske i meg godis, det blir en super fin kveld. Jeg og Eirik skal se nye episoder av Arrow, veldig bra serie, sykt spennende spør du meg. I morgen tenkte jeg og gå en tur, om jeg hadde en smule energi igjen etter jobb. 

 

 

Hva skal dere i kveld? Er det noen som skal på Halloween- Party? 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

-C 


 

 

 

 • 30.10.2015, 12:05

Det Nye


God dag alle sammenI dag har jeg kjøpt Det Nye bladet, Kristin er "on the cover".

Jeg har ikke fått lest bladet enda, men tenkte og gjøre det nå før jeg drar på jobb. Jeg er veldig glad i og lese i blader, og kjøper det som regel når jeg skal på tur eller er i dårlig form. Den siste tiden har jeg vært veldig redusert(lite energi) og det skyldes mangel på b12. Jeg tar sprøyter for og få tilbake energien og for at jeg skal få i meg maksimalt med  b12 igjen. Nå skal jeg slappe av og nyte disse sidene med god fornøyelse. Håper alle får en fin fredag, ha en strålende dag!

 

 

Leser dere mye blader? Hvem er din favoritt? 

 

 

 

 

-C 


    

 • 29.10.2015, 22:57

2 av ukens mål er utført.


God kveld!Da var 2 av ukens mål utført, jeg har vært på trening og vasket leiligheten. For en herlig følelse, det er godt og tenke på at jeg har vært så effektiv. Nå kan jeg slappe av når arbeidshelgen kommer. På lørdag er det halloween, jeg skal jobbe på dagen og være hjemme og gafle i meg godteri på kvelden. Håper den ene ungen som bor i oppgangen her kommer og spør om goderi så jeg ikke tar alt selv. Hehe.. Håper alle har hatt en super fin torsdag! :)

Noen bilder fra dagen:

 

 

 

For en herlig dag det har vært, selv om været har vært mørkt og trist. Tenk at om 3 dager er vi i November allerede :O 

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 29.10.2015, 17:33

Svar på spørsmålsrunden Del. 2


Heisann

Jeg dreit litt på draget i går, jeg skreiv ikke at det var svar på spørsmålsrundene. Hehe..jeg ler! Det er så utrolig dumt, håper dere kan tilgi meg. Men dere skjønte vel poenget likevel. I dag kommer altså del 2, med 10 nye spørsmål. Det er så flott at jeg har fått så mange spørsmål. Tusen takk! 

*

 

1. Hvis du skulle støttet en organisasjon hvilken hadde det vært? Det må bli Plan Norge, jeg har støttet de tidligere og vil gjerne gjøre det igjen. Jeg syns det er viktig og støtte barn og gi de den fremtiden de fortjener. Plan Norge jobber for at barna skal ha rett til og gå skole, få tilgang til helsetjeneste, bli beskyttet mot vold, overgrep og være en del av safmunet, og være med og påvirke sine egne liv og sin fremtid.  

2. Hva ønsker du deg til jul?  Åh, julegaver! Det elsker jeg, jeg er som ett lite barn på julaften. Jeg ønsker meg Klokke(Triwa), varmeteppe, konsertbilletter til Demi Lovato, mummi kopp, vintersko(timberland), uggs tøfler, penger, kjole, ny komode, rettetang, pc og jakke. Det var ønskelista i år :)  3. Hvor lenge har du blogget? Jeg har blogget nå i 1 år og 3 måneder i november. 

4. Tjener du noe på bloggen din? Nei, det gjør jeg ikke enda. Nå satser jeg ikke heller da, siden jeg jobber så å si 100% i tilegg. 

5. Hvem er dine favorittbloggere? Min favoritt er KRISTIN hun er så rå, hun er en av mine inspirasjoner. MARTHE er også en stor favoritt. Og selvfølgelig SOPHIEELISE. Disse tre leser jeg daglig, men kan også titte innom komikerfrue, tonedamli og idawulff sin blogg. Og i ny og ned Eirinkristiansen sin blogg. 

6. Hvem er forbildet dit, hvem inspirerer deg? Jeg er litt usikker på hvem som er forbildet mitt. Men jeg har mange rundt meg som inspirerer meg. Min lillesøster Karoline og en av mine beste venninner Kine inspirerer meg til og studere igjen. Begge gjør det veldig bra på skolen og jeg blir både inspirert og får lyst til og gjøre det like bra som de. De gir meg håp! Jeg har også ei veldig god venninne som følger sine drømmer og er danser på fultids. Det er jo slik jeg har drømt om at livet mitt skulle bli, hun gjør det mulig! Min kjære samboer inspirerer meg vær dag, gir meg tips til både blogginnlegg og andre ting i hverdagen. Min tante i Trondheim inspirerer meg kanskje mest, hun er utdannet psykolog. Hun var dritt lei skolen og følte drømmen sin likevel og fullførte 6 år på skolen, det kaller jeg ett godt forbilde. 

7. Hvor går drømmereisen? Miami beach og Thailand. Med kjæresten selvfølgelig <3 

8. Hvis du kunne vært super flink i en ting, hva ville det vært? Jeg vil være super flink til og spille ett instrument. Gitar eller piano. Jeg kan begge deler litt fra før, men kunne tenkt meg og lære mer og bli super flink til og spille både gitar og piano. 

9. Hva hadde du kjøpt hvis du vant 4000 000 kr i lotto, og hvorfor? Jeg ville kjøpt en leilighet og noen nye møbler. Og kanskje en snasen bil. Fordi da hadde jeg eid noe selv, og det er en god invistering. En vakker dag skal jeg kjøpe noe eget om jeg vinner i lotto eller ikke. 

10. Hva ville du tatt med deg på en øde øy, hvist du bare kunne tatt med en ting? En kniv. Den kunne jeg brukt til både mat og spikke noe for og ha over hode kanskje. 

*

Så artig dette har vært, jeg har stor koset meg med disse spørsmålene. Håper alle har hatt en super fin torsdag så langt :) 

Hva syns dere om svarene?

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 28.10.2015, 19:24

Spørsmålsrunde Del. 1


Hei alle sammen.

Tusen takk for alle de fine spørsmålene, det ble så mange som 20 spørsmål. Så jeg deler de opp, de 10 første kommer nå i dette innlegget. Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Om det er flere som har spørsmål kan dere skrive de i dette innlegget så tar jeg de med på neste runde. Håper alle har en super fin onsdag! :) 

*

1. Hvor ser du deg selv om 10 år? Om 10 år er jeg 37 år og har kjøpt meg leilighet sammen med Eirik. Vi har da fått 2 barn, en hund og en super snasen bil. Jeg jobber med fysioterapi og rehabilitering. Jeg bor forhåpentligvis i Trondheim og har mine nære venner og familie i nærheten.

2. Beskriv deg selv med 3 ord? Omsorgsfull, kreativ og tålmodig 

3. Hvordan ser julaften din ut? Min julaften i år blir hjemme hos mamma og stefar Knut. Jeg og Eirik skal feire julaften sammen i år også, det er så hyggelig og være sammen med samboeren på julaften. Vi skal feire med lillesøster Karolineog storebror Are også, og mine herlige tante barn Matilda og Alicia. Og mor til mine flotte tantebarn Maria skal også være med på feiringen. Det blir en god frokost hjem til Mormor og Morfar på selve julaften, etter det er det å slappe av før middag og pakker på kvelden. Vært år serverer Knut ribbe og hjemmelaget surkål, jeg gleder meg max. Jeg elsker julaften <3 

4. Har du noen gang opplevd utroskap, hvordan taklet du det? Ja, desverre! Jeg var sammen med en dust når jeg gikk på folkehøyskole. Han var en kompis av en som var sammen med ei jeg gikk i klasse med. Historien er lang, jeg tenkte at jeg kunne skrive ett eget innlegg om dette. Det blir for mye og skrive om akkurat nå! Men for og si det slik så skjønte jeg ikke hvor mye det gikk inn på meg, før jeg var i ett nytt forhold(som da er Eirik).  

5. Har du en drøm? Jeg har ikke så store drømmer lenger, før i tiden ville jeg bli proff danser. Jeg har danset så lenge jeg kan huske, ble en liten pause med det når jeg flyttet til Hamar. Om jeg drømmer meg bort står jeg på en scene og danser, eller er hovedrollen i en musikal. 6. Hva ser du frem mot? Jeg gleder meg veldig til jeg og Eirik kjøper oss en leilighet. Og alle turene vi skal på, før vi får barn :) Men ikke minst å bli MAMMA <3 

7. Hva er din drømme jobb? Fysioterapaut! Jeg har videre utdanning i rehabilitering, og jeg syns det er kjempe spennende. 

8. Er det noe spesielt du gleder deg til nå for tiden? Akkurat nå gleder jeg meg helt sykt til Spania turen vår i Desember. Det skal bli så utrolig deilig med litt sol og varme, og nyte late dager på stranden. Det er alt jeg snakker om for tiden, teller ned dagene gjør jeg også. I dag er det 44 dager igjen :) Jeg gleder meg også til Asker tur om 14 dager og Trondheims tur om 3 uker. Og julebord, wiii :) 

                                                                                                                                              Bildet er fra Google

 

9. Favoritt mat? Det er definitivt nachos. Det kan jeg spise hele tiden, jeg må ha laktosefri rømme ved siden av. 

10. Kan du lage ett time for time innlegg? Selvfølgelig kan jeg det :) Godt å få litt tips! Jeg tar en dag jeg har fri, mulig det er litt mer spennende. 

 

Det var de 10 første spørsmålene deres, så utrolig gøy det var og svare på disse. 

Hva syns du om første del?

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 27.10.2015, 19:16

Tirsdagstur


God kveld

I dag har kjæresteparet hadd fri på samme dag, så herlig! Vi gikk en tur, selv om det var veldig kaldt, var det også så romantisk. Ukene går så utrolig fort, i neste uke har Eirik bursdag. Jeg elsker bursdager, selv om det er andres dag liker jeg og kjøpe gave og gjøre i stand til bursdagsbarnet. Jeg gleder meg, det skal bli en super fin dag for Eirik og han skal bli så overasket over gavene sine. I dag fikk jeg også bestilt meg ny mobil. Endelig! Nå har jeg hatt så mye tull med den gammle mobilen min at jeg blir gal. Jeg har bestilt huawei honor 6, den skal være drit bra til den billige prisen. Nå har jo honor 7 kommet også, den er en 1000 lapp dyrere.

 

 

 

 

 

Vært på Grønt og godt :)

 

Denne var kjempe god :) 

 

Noen bilder fra dagen min, det har vært en veldig fin dag for min del. Vi har nettopp spist middag, nå skal vi se nye episoder av Arrow.  

Håper alle har hatt en fin dag, tusen takk for alle spørsmål. Innlegget med svar kommer i morgen :) Wiihuu

*

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

 

 

 

-C 


   

 • 27.10.2015, 12:44

Har du spørsmål til meg?


Hei alle sammen

Jeg tenkte og ha en spørsmålsrunde i morgen. Om noen har noen flere spørsmål til meg, kom gjerne med de i dette innlegget. Jeg har fått noen flotte spørsmål allerede, jeg gleder meg virkelig til og skrive dette innlegget. Det kan være alt fra himmel og jord, jeg er ærlig og åpen om alt. Dette blir gøy! Håper alle får en fin dag i dag :)

*

Er det noen du lurer på, så er dette tidspunktet og spørre på ;)  

 

 

 

 

-C

 

 • 26.10.2015, 22:41

Mål for uken


Hei

Målene mine for denne uken er:

1. Trene styrke en gang på Actic.

2. Støvsuge og vaske leiligheten

3. Ha en kjærestedag <3 

4. Ta ansiktsmaske :) 

*

4 herlige mål som jeg skal klare med glans, gruer meg litt til nr.2. Men det må til, det ser ikke ut her! 

 

 

 

 

 

-C

 • 26.10.2015, 15:53

Blå Mandag


Hei alle sammen

I dag er det blå Mandag for min del, jeg er så sliten og slapp. Jeg tror jeg klikker av telefonen min også, den skrur seg av å på hele tiden. Jeg skal heldigvis se på en ny mobil i morgen. dette kan ikke fortsette! Ellers venter jeg på middag, jeg får servert fisk i dag, det blir godt. Vi prøver og ha fisk en gang i uken, det skal hjelpe på energien.Nå er det mat og få, gjerne kom med flere spørsmål?? 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 25.10.2015, 20:54

Bildedryss fra søndagsturen


God kveld!

Det ble en liten mini søndagstur i dag, noe jeg egentlig ikke hadde tenkt til i det hele tatt. Men jeg må si det var godt med litt frisk luft, vi hadde med oss den nye linsa mi og knipset noen fantastiske bilder. Er veldig fornøyd med den nye linsa jeg fikk i bursdagsgave av pappa og farfar. Søndagen har vært helt fantastisk, håper alle har hatt en fin dag. Resten av kvelden blir brukt til og slappe av og komme seg i seng tidligs mulig, i morgen er det jobb igjen.

Her kommer ett bildedryss:

Vakkert :)

Min <3

Sykt bra zoom :)

 

 

 

 

 

 

Digger dette bilde :) 

 

Sminke fri søndag.. Herlig! 

 

 

   

Så utrolig fine bilder, det er både jeg og Eirik som har tatt de. 

 

*

Nåh, hva syns dere?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 25.10.2015, 13:57

Max avslapning


Hei alle sammen

I dag er det søndag, det betyr max avslapning. Jeg sitter på macen til Eirik og skriver ett innlegg til dere, jeg har ikke så mye på hjertet. Jeg ville bare titte innom, og fortelle dere at jeg gleder meg så utrolig mye til syden ferien vi skal på i Desember. I dag er det 47 dager til vi drar til Gran Canaria, vi skal være en uke i sol og varme. Det blir så herlig!

Jeg tenkte også og høre med dere om det var interesse for og ha spørsmåls runde?  

I dag skulle jeg egentlig på trening, men jeg kjenner at kroppen ikke er helt med i dag. Jeg får ta det igjen til uken, vi får se hva vi gjør, vi har ingen planer for dagen enda.

*

Hva med dere, har dere noen planer for denne vakre søndagen?

 

 

 

 

 

-C

 • 24.10.2015, 21:27

Herlig med frihelg!


God kveld!

Planene ble litt forandret når venneparet vi skulle bowle med ikke kunne likevel. Da ble det film og hjemmelaget pizza på kjæresteparet. Selv om vi hadde sett frem til og være sosial og bowle med hyggelige folk, men det er godt og være hjemme også. I dag har jeg pakket inn julegaver, jeg må starte tidlig i år fordi jeg skal bort og jeg jobber en hel del. Nå er jeg faktisk ferdig med 4 stk allerede, det er herlig og vite, da er det bare noen få igjen. Jeg gleder meg til 1. Desember, selv om jeg skal til Gran Canaria blir det hyggelig med litt julestemning. Jeg skal henge opp julestjerna mi og pynte litt med røde lys. Håper mamma fikser flakskalender, som hun gjør vært år :) 

Det er så herlig og ha frihelg! :) Jippi..

Noten bilder av dagen:Dagens antrekk: Jakke fra Topshop// Skjerf fra Only// Lue fra XXL// Genser fra Lindex// Skjørt fra Bik Bok 

Sko fra NELLY

 Kjæresten min <3

 Kvelden blir vel tilbringt hjemme i stua, hva skal dere gjøre i kveld?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 24.10.2015, 14:43

Hvem er jeg i vennegjengen?


God lørdag alle sammen

I vennegjengen er jeg hun som får det som hun vil, fordi ingen gidder og diskutere med meg, fordi jeg er så utrolig sta. Egentlig rart at jeg har så mange venner, de må jo bli utrolig lei av det. Hehe.. men når det er sakt, så er jeg utrolig omtenksom også. Jeg liker ikke og se venner som ikke har det noe bra, jeg kan også vært veldig overbeskyttende.    

Det er desverre en del kjærester av venninner som har fått opplevd det..the hard way! Ingen kommer unna med og såre mine venninner, de er dyrbare og skal ikke behandles dårlig. Jeg er også hun i vennegjengen som aldri sa nei til en fest, nå som jeg har samboer har ting forandret seg selvfølgelig. Pluss at jeg ikke bor i nærheten av mine nærmeste venninner. Jeg er også den i gjengen som ler høyest, jeg har fått tilbakemelding om at latteren min gjør folk glad. Om du har hørt meg le, skjønner du hva de mener! Det er jo hyggelig og høre, jeg elsker og gjøre mine venner glad. Om du kjenner meg vet du også at jeg ler ganske ofte. Hehe..

Jeg er også hun i vennegjengen som tar mest kontakt vil jeg påstå, vertfall nå som jeg bor 5 timer unna de fleste. Vi har selvfølgelig en hektisk hverdag alle sammen, men jeg liker og vite at alle mine venner har det bra. Jeg har flere venninner enn gutte-venner, men jeg prøver og holde god kontakt med de fleste. Jeg har også lært meg og holde mer kjeft om ting som blir fortalt til meg, som ikke skal sies videre. Før i tiden var det jo såå kult og si hemmeligheter til noen som ikke visste det, nå som jeg har blitt mer voksen har jeg lært og holde det for meg selv. Jeg er også den i vennegjengen som liker og snakke om problemer, om vi har kranglet vil jeg vi skal bli venner igjen fortest mulig. 

Har du sett for en fin gjeng. Håper disse kommer til og være i livet mitt for resten av livet <3

Jeg er også hun i vennegjengen som inkluderer alle, jeg vil at alle skal få like mye oppmerksomhet. Jeg er så utrolig avhengig av at alle har det bra rundt meg. Nå i det siste har jeg skjønt at det ikke er lett og gjøre alle glade, det er jo meg selv jeg først og fremst må gjøre glad. Jeg håper og tror jeg er hun i vennegjengen som får vær enkelt til og føle seg vakker og god på samme tid uansett om jeg er til stede eller bare sender en melding. 

Jeg vil Takke alle mine venner for at dere er mine familie nr 2 :) 

Jeg er så utrolig glad i dere alle <3 

*

Er det noen venner av meg som ikke er enige om det jeg har skrevet, gjerne kommenter ;)

 

 

 

 

 

 

 

-C   

 • 23.10.2015, 12:10

Smil, det er helg!


God Fredag 

Det er fredag, og heelg! For en fantastisk følelse, jeg skal på jobb i kveld, så har jeg også helg. I morgen skal jeg og Eirik på bowling med ett vennepar av oss, det blir veldig hyggelig. Jeg elsker og bowle, det er så gøy! Det er selvfølgelig mer gøy om man vinner da. Nå er det lenge siden vi har vært sosial, så det var på tide. Vi gleder oss :) Før jeg drar på jobb om 3 timer, skal jeg bare slappe av og lade batteriene. håper alle får en fin start på helgen :)

 

Hva er dine planer i dag? 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 22.10.2015, 18:22

Høsten imponerer stadig


Hei

Har du sett så fine farger, jeg er så imponert av høstens farger. Skulle ønske jeg kunne tatt bilder av alt det fine Hamar har å by på. I dag har jeg hatt fri, jeg har vært til legen og spist middag med pappa og Eirik på coop obs. For en herlig dag det har vært, selv om formen er veldig slapp. I morgen skal jeg på seinvakt i hjemmebasert, så er det helg igjen. Ukene går så utrolig fort, snart er det søren meg 1. November også. Jeg håper ikke snøen kommer før i Desember, da er den hjertelig velkommen. 

Se så fin himmel :)

AAhh..herlig.

Guult og grønnt :)

Har du sett :)

Ser ut som jeg har rødt hår :) hehe..

 

*

Hva syns du om høstfargene? Hva har du gjort i dag? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 • 21.10.2015, 18:50

Bildene fra fotoshooten i Oslo


Hei alle sammen

                                                                                                                                                                                                                //Sponset

 

Her kommer ett bildedryss fra fotoshooten i Oslo, jeg samarbeidet med fotograf Svein Jarle. Han er helt fantastisk, jeg er kjempe fornøyd med bildene, og er en litt mer erfaren modell. Jeg stor trives som "hobby" modell av og til, men gud hvor krevende det er. En tommel opp for de som har dette som heltids jobb! :)

Slik kom vi i kontakt: Jeg er medlem i en side på facebook som heter "modeller og fotografer". Der så jeg at Svein Jarle var ute etter flere modeller, jeg syns bildet han hadde lakt ut var kjempe fint, og ble derfor veldig interessert. Jeg sende han en melding på innboksen på facebook, sende han noen bilder jeg hadde tatt tidligere. Og slik startet det hele, vi fant en dag som passet for begge pluss at han virket som en grei kar. Jeg fikk med meg ei venninne som går på Tone Lise akademiet til og sminke meg.

Og da var vi klare til shoot, jeg hadde en ide om at jeg ville ha mye sminke og håret tilbake. Og slik ble det, jeg kom på skolen til Sandra og sminket meg og forklarte hvordan jeg ville ha det. Etter drøye 2 timer var sminken ferdig og turen gikk videre til fotografen. Vi var ikke i tvil om at det var en dårlig ide, jeg hadde fått ett godt inntrykk av fotografen på meldingene vi sende til værandre. Og tenkte bare godt om han, inntrykket jeg hadde fått passet også når vi møttes, kjempe flott mann.

 Bildene og selve shooten er sponset, ingen utgifter på noen av oss. Jeg måtte selvfølgelig komme meg til Oslo på egen hånd, men utover det var alt sponset som sminke osv. 

Her er de magiske bildene:

Jeg ELSKER dette bilde <3 

Jeg har på meg kjole fra NELLY. 

Jakke fra NELLY// Sminke: Sandra Linn Tillery

Stor fornøyd :)

Dette er Sandra :) Hun blir min faste Make Up artist :) 

Jeg kunne seriøst ha vært klokke modell...eller hva?

Love my tattoo

Se så fin Sminke jeg har.

BOOM!!!!

En stor TAKK til Svein Jarle Bamle og Sandra Tillery for samarbeidet, håper det ikke blir så lenge til neste gang. Jeg er kjempe fornøyd, og veldig takknemelig for denne sjansen. Tusen Takk for super fine bilder Svein Jarle, du er utrolig dyktig! 

Om du vil samarbeide med Svein Jarle, gå inn på siden hans og send han en melding. HER. Anbefales!!!

 

Håper dere likte bildene, legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syns, det hadde vært kjempe hyggelig :)  

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 20.10.2015, 13:47

God Tirsdag


God Tirsdag

Jeg har vært syk disse siste dagene, derfor har det ikke blitt mye blogging på meg. Litt små slapp i dag også, men håper jeg er tilbake for fult i morgen. I dag har jeg fri og skal bare slappe av. Håper alle mine fine lesere har det bra, og at dere har hatt en fin start på uken :)

Jeg har ingen planer til uken som kommer faktisk, tenkte og få til ett møte med pappa. Det er lenge siden jeg har sett han og jeg vil gjerne ha litt pappa tid med han nå. Jeg har også fått bildene fra fotoshooten fra Oslo. Så jeg skal lage ett innlegg med disse bildene i morgen, det er bare og glede seg til det :)

*

Har du en fin Tirsdag så langt?  

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 • 16.10.2015, 14:08

Jeg har forandret meg


HeisannJeg merker stor forskjell fra hvordan jeg er nå og hvordan jeg var forr 4 år siden. For 4 år siden var jeg singel og dreit litt i hva som skulle skje frem i tid. Jeg var så sykt lei av alt og ville bare krype under dyna å bli der. Jeg hadde vært uheldig på gutte fronten og hadde dårlig økonomi i lang tid. Når jeg flyttet til Hamar skulle det vise seg at alt skulle forandre seg.. til det bedre. Jeg satte meg på skolebenken igjen og fikk meg en deltidsjobb(starten av andre året på skolen). Selv om jeg sleit litt på skolen, fordi jeg har dysleksi og noe konsentrasjonsvansker, kom jeg meg gjennom det. Etter 1 1/2 året på skolen møtte jeg Eirik, allerede da begynte ting og bli mye bedre. Jeg hadde bestått eksamen som helsefagarbeider og var veldig glad for det. Jeg fikk kjæreste og var selvfølgelig skeptisk på om han var som de andre gutta jeg hadde vært med. 

Vi hadde 5 fantastiske måneder sammen før Eirik startet på skole i Trondheim. Det var da helvette brakte løs for forholdet vårt, jeg måtte være igjen i Hamar og full føre skolen. Da startet avstandforholdet, for min del var det helt jævlig, jeg takklet det dårlig. Og ble noe deppa i de 6 mnd før vi bestemte oss for og flytte sammen på Hamar. Tiden siden vi flyttet sammen, som er 2 år siden i januar har vært veldig bra. Vi har vel hatt 2 "store" krangler, men vi har snakket ut om det og nå har vi det veldig bra. 

Måten jeg har forandret meg på er at jeg har fått så mye kunskap fra en jeg elsker, fått mye mere selvtilit. Han får meg til og smile, gråte, le og være meg selv. Noe som ingen andre har klart på den måten. Jeg har også blitt mer sparsom, trygg på han og at vi klarer det vi vil SAMMEN. Jeg er ikke deppe lenger, jeg lever ett veldig bra liv som jeg er fornøyd med. Jeg har også forandret meg, til å gi litt f** hva folk tenker og syns om meg/oss. Nå er vi ett par, og vi gjør ting sammen, vi blir også enige om ting sammen. 

Det er en herlig følelse, at jeg har forandret meg til det bedre, vil jeg si. At EN mann kan klare det, og uten og vite det!

 

 

Hva tenker du om innlegget? Har du forandret deg, siden du fikk kjæreste?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 15.10.2015, 20:54

For en fin dag det har vært


God kveld

For en fin dag dette har vært, vi har hatt en kjempe bra "kjæreste" dag sammen. Vi har gått en tur og vært på Maxi på elleville dager, vi prøvde og finne noen julegaver, men det var ikke lett. Vi er jo borte store deler av desember, så vi tenkte og starte tidlig i år. Når vi kom hjem laget Eirik mat til oss, kylling og wok. Det var kjempe godt, nå sitter vi og ser på mobiler, vi begge skulle vel egentlig hatt ny mobil. Pengene forsvinner fort ut vinduet for tiden, flere reiser skal betales og regninger, selvfølgelig. 

Eirik har bursdag snart også, han er ikke akkurat billig i drift. Hehe..

Men han fortjener selvfølgelig det beste, og det skal han få! I helgen skal jeg jobbe, da blir det liten lyd fra meg. Det er mye jobbing nå fremover, i denne uken kommer jeg til og jobbe 100%. Det roer seg heldigvis i neste uke, da kan jeg slappe av litt. I dag fikk jeg vite av legen min at jeg har mangel på noen vitaminer, da er det ikke rart jeg har vært litt slapp i det siste. Jeg er mye svimmel og føler meg dårlig, men nå skal jeg få noe for det så da håper jeg at formen blir bedre. 

<3

oss to <3

Saaalg..

Det ble desverre ingen handling, men vi er like bliiid :) 

*

Hvordan har din dag vært? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits