• 30.10.2014, 17:37

Weekendtur til Kiel med samboer og vennepar


Hei på deg!

I helgen skal jeg på Kielferja med Eirik og ett vennepar av oss, derfor blir det dessverre ingen blogging i morgen og Lørdag. På søndag får dere se hvordan vi har hatt det med masse bilder. Vi drar tidlig i morgen og blir borte til søndags morgen. Er det noen av dere som har vært på Kielferja før? Har hørt at det ikke er nett der, pluss at jeg vil være med kjæresten min og vennene mine når jeg drar på en sånn tur. Vi skal vertfall kose oss masse og shoppe litt når vi kommer til Tyskland.

Har du noen planer for helgen?

Ha en fin Torsdag alle sammen :)

 • 29.10.2014, 17:20

Posten på Hamar er noe dritt!


Hei alle sammen!

 
Postkontoret på Hamar er noe dritt, ikke får man hjelp eller svar på det man lurer på. Og servicen der er latterlig dårlig, de post damene som jobber der trur jeg hater jobben sin. De siste gangene jeg har vært der har de vært helt latterlig dårlige med god service, jeg tror ikke de vet hva god service er! Jeg er ganske sur nå, og grunnene for det er at jeg ikke får svar på hvorfor jeg betaler det dobbelte av det jeg betalte for selve pakken. De vet faktisk ikke hva jeg betaler for, så hvorfor skal jeg betale for det da? Jeg sa til henne at " det bør du vite" men hun i kassen innrømmet at hun ikke visste. Jeg sa"hva sier du til resten som spør om det da"? hun svarte at " vi leverer ett spørsmåls ark te de så de kan ringe tollen i Oslo".

OK! Da skjønte jeg at det hadde med tollen og gjøre, hvorfor ikke bare si det med en gang? Så jeg betalte dritten og stakk hjem! Så fikk jeg snakket med Eirik om det, og det kan se ut til at det var moms jeg hadde betalt. Ikke tale om at jeg bestiller fra den siden igjen!! De som får julegaven bør bli fornøyde, vist ikke vet jeg ikke hva jeg gjør. Med andre ord, har dagen gått veldig ræva. Håper kvelden blir bedre :) Hva har du gjort i dag?

Sure ansikt i heimen i dag :/

Snufs, snufs :/

Sodd til middag :)

Hygge :)  

 • 27.10.2014, 17:54

Mamma tar oss med ut og spiser


Det er Mandag og jeg og Eirik .. har vært på City Lade og Ikea. Shopping er gøy! Derfor trenger vi en pause så mamma tok med oss på Jordbær pikene på City Lade. Jeg og Eirik spiste kylling burger og mamma spiste salat. Vi er fornøyde med maten og vi er veldig mette nå. Kjøpesenteret har blitt veldig fint etter de pusset opp, butikken til mamma som er Pm er også blitt super fin. Det vil si hun er butikksjef der vertfall, og det er jeg stolt over. Mye finere enn butikken vår på Hamar, beklager men det er fakta.

Kjempe god mat :)

verdens fineste mamma i verden <3

Mamma har på seg en Topp fra PM

 

Hvordan har dagen din vært?

 

 • 27.10.2014, 12:39

IKEA
Hei alle fine lesere

I dag skal jeg ta turen til Ikea, som vanlig vil jeg påstå at det er ett hellvette på jord. For det første må man nesten lage seg en liste før man drar inn dit vist ikke kommer du ut med alt å ingenting. Og for det andre så må man gå igjennom hele butikken for og finne eller "leite" etter det man trenger. Vist du lager liste før du drar blir det lettere og vite hvor du skal, og ikke gå så mye "omveier". Jeg skal shoppe litt julepynt og en eller to julegaver, og masse duft lys så det lukter godt i leiligheten min fremover. Vi er fortsatt i Trondheim, så vi skal på Ikea på Lade. Vi prøver og dra nå i god tid før alle andre finner ut at de også skal dit, hater kø!

Ha en fin Mandag alle sammen, vi blir på farten i hele dag også!

Høsten er i Trondheim også

 

Ta vare på vært minutt og kos dere selv på en Mandag! 

 • 26.10.2014, 13:43

Full fart i Trondheim!


Hei alle sammen

I går hadde jeg en super fin kveld med mine barndomsvenner og nye venner :) Jeg stor koset meg hele kvelden og hadde en veldig fin lørdag med vennene mine og kjæresten min. Vi møtte en venninne av meg på solsiden på ettermiddagen, ei som jeg bodde med før når jeg bodde i Trondheim. Vi hadde mye og snakke om og vi bestilte oss iskaffe og milkshake. Anbefaler begge deler på bær og bar på Solsiden ;) 

På kvelden fikk vi god service på Una på solsiden, jeg bestilte pasta uten laktose. Men endte opp med torsk og poteter som var kjempe godt. Jeg fikk middagen og drikken gratis fordi jeg måtte vente en stund.  Etterpå dro vi på vors hjem til en venninne og tok helt av. Har en del bilder som beskriver stemningen! Hvordan har helgen din vært?

Er det noen som har noen tips til en bra restaurant jeg kan dra på i morgen i Trondheim?

Venter på bussen:)

Den kjekke mannen i mitt liv :)

Stor fornøyd :)

Litt lek og tull mens vi venter :)

De flotte menneskene jeg var med på Una :)

Fine solsiden :)

Fine kjæresteparet <3

Han kjekke karen her skal bli pappa i februar :)

Fine Ingrid :)

Per Ole :)

Søte Pia :)

Martin er kompisen til Eirik

Meg og Trine :) Trine skal bli mamma i Februar. Vi gleder oss <3

Kjæresteparet <3

Eirik har det veldig moro.  

 • 25.10.2014, 12:17

Mange muligheter


Hei alle sammen! Da var vi i Trondheim her var det fint høst vær og god temperatur. I dag skal jeg møte masse venner, først skal jeg på cafe med en venninne. Eirik skal også være med oss, etter det skal vi spise middag med ett vennepar. Deretter skal vi dra på vors og være med mine barndoms venner, så blir det en by tur på slutten av kvelden.

Eirik er i dårlig humør i dag og jeg har mensen, hvordan skal dette gå? Ikke akkurat bra kombinasjon. Jeg skal vertfall prøve og kose meg å ha det artig selv om kroppen er vond og ekkel. Får håpe han gjør det samme ;) Elle jenter vet vel hvordan det er i den perioden, det er noe dritt! Vi er her ikke så ofte så vi må bare gjøre det beste ut av det syns jeg :) Nå skal jeg få i meg litt sein frokost og starte dagen i byen, håper alle får en fin helg :)

 

Noen bilder fra i sommer, som jeg ikke har fått lagt ut :)

Disney land :)

Paris <3

Disney land :) I love it!

Kjærligheten Az :)

  

 • 24.10.2014, 17:05

Reiseklar for en helg i Trondheim


Hei alle sammen:)

Sitter og tripper og venter på at toget skal gå nå snart, i helgen skal vi til Trondheim. Vi gleder oss til og møte vennene våre, vi har masse planer i helgen. Vi skal møte venner, shoppe, på middag, ut og spise og være med familien min. Har sett frem til denne helgen lenge nå, håper den blir like bra som jeg har forestilt meg :)

Hva skal du i helgen? Har du noen planer slik som meg? :)

Reiseklar :)

 

Ha en fin dag alle sammen :)

 

 • 23.10.2014, 19:04

10 ting jeg gleder meg til


10 ting jeg gleder meg til

1. Trondheims tur, både denne helgen og den helgen i desember.

2. Kiel tur med samboer og vennepar av oss.

3. Feire jul i Asker med Eirik og familien hans.

4. Julegaver :)

5. Statist jobben i November

6. Julebord med både jobben og Jentene i Trondheim

7. DDE jule-konsert

8. Få besøk av lille søster

9. Ny mobil

10. Pynte til jul

 
Har dere en topp 10 hva dere gleder dere til fremover?


 

 • 22.10.2014, 21:37

Plutselig var det Onsdag


Hei alle sammen.

Uken har gått veldig fort syns jeg, snart er det helg og vi skal ta turen til Trondheim. Er vel 2 måneder siden sist vi var der nå, vi savner venner og familie. Vi får en veldig travel helg siden vi har så mange vi skal møte. Jeg og Eirik syns det er koselig og ha avtaler og få møtt alle vi bryr oss masse om.

I dag har jeg også hatt fri, jeg har brukt dagen på og slappe helt av. Jeg har vært sliten og nå føler jeg at jeg har fått litt energi tilbake. Det vil si at i morgen skal jeg få med meg Eirik på trening, etter alle disse månedene uten og lykkes. Hva har du gjort i dag?

Spennende film!

Dagens middag. nuggets :)

Gjemt meg under teppet :)

 

Ha en fin Onsdag alle sammen!

 

 • 21.10.2014, 22:29

Gjester på besøk!


Stor fornøyd gjeng :)

I kveld fikk jeg og Eirik besøk av søskenbarnet mitt Tuva og kompisen min Adrian. Vi spiste taco og så filmen The purge 2. For en fin kveld det har vært og vi har koset oss med god mat og godteri. Nå har besøket dratt og jeg og Eirik fikk muligheten til og se de siste episodene av Witches of east end.

Hva har du gjort i dag?

Middagen er servert :)

 • 21.10.2014, 16:15

Tull og tøys!


Hei alle Lesere :)

I dag har jeg fri og det føles veldig godt, jeg har sovet lenge og fått i meg en god frokost. Jeg skulle "egentlig" få med meg Eirik på trening i dag, men sånn ble det ikke. Han skulle gjøre alt annet enn og bli med meg på trening i dag. Han dro først til frisøren så måtte han selvfølgelig spille gitar, som jeg liker at han gjør men ikke i dette tilfelle.

Med andre ord så ble det ingen trening i dag! Men vi dro på butikken og fikk handlet inn til taco, i kveld får vi gjester. En kompis av meg og søskenbarnet mitt kommer på middags besøk. Vi venter dem om en drøy time så jeg må nesten starte med middagen snart :) Hva har du gjort i dag? Ble planene dine som forventet?

Eirik fornøyd med ny sveis :)

Eirik støtter også kviner med bryst kreft. Gjør du?

Ha en fin dag :)

Dette blir saker

Eirik har greid å holde blomsten sin i live noen dager nå :)

En skuffelse at Eirik ikke har brukt dette kortet siden juni :/

 

 

 

 • 20.10.2014, 19:05

20.10.2014


Hei alle sammen!

Jeg starter dagen med og dra på jobb, der fikk jeg vite turnusen for de neste 2 mnd. Jeg er veldig glad for at jeg får fri på de dagene jeg vil og at jeg kan være med både min egen familie, og Eirik sin i julen. Har en god følelse på at dette blir en fin jul, med mye familie samlinger :)

Jeg har også vært og tatt noen bilder ut i høst været i dag, solen kom frem tilslutt. Jeg er også hjemme alene til i kveld, derfor har jeg hatt en liten "jente kveld" alene i stua i dag. Hva har du gjort i dag?

Nydelig skjerf fra PM <3

Hva syns leserne om dette bilde? jeg syns det var litt kult!

Soool!

Dette er parken vi har rett ved leiligheten.

Fru Skundberg er hjemme alene :)

 

Ha en strålende Mandag alle sammen! :) 

 • 19.10.2014, 21:40

Fun Day!


Hei alle fine lesere!

Har brukt mesteparten av dagen på og sove lenge og få kreftene tilbake til den nye uken som starter i morgen. Spiste en sein frokost med kjæresten og så noen episoder av Arrow. Etter dette ble vi invitert på middag med pappa og farfar, vi dro på en restaurant som heter La Perla som er kjent for sin gode Pizza. Det var veldig hyggelig og vi pratet litt om hva vi hadde gjort i helgen og hva vi skulle fremover.

Jeg følger jo med på farmen og i dag er det kamp og jeg er så spent på hvem som ryker ut. Er det flere som ser på farmen? Hvem er din favoritt? Jeg har ikke fått noe favoritt enda egentlig, men håper en dame vinner i år også :) Girl Power!! Nå sitter vi og gafler i oss godteri og ser på en ny serie som heter Flash.

Ellers har jeg vært litt husmor og vasket klær og tørket litt støv. Hva har du gjort i dag?

Fornøyd etter Restaurant besøk :)

Litt smågrinete mannfolk!

Litt tur å tøys i gangen etter Restaurant besøk.

Dagens antrekk: Jakke fra Zara, Skjorte fra Gina, Tights fra Gina, Sko fra Bianco

Jeg har støttet Kvinner med bryst kreft. Har du?   

 • 18.10.2014, 20:01

Da var det endelig helg!


Hei alle sammen! Da fikk jeg også ta helg etter elleville dager på jobb i helgen. Jeg kom hjem til middag og te lys som var tent i stua, Eirik hadde gjort det så koselig. Resten av kvelden skal jeg se "skal vi danse", og nye episoder av Arrow. Hva skal du i kveld?

Må si det var godt å finne sofaen med pledd og Eirik ved siden av meg. Det er godt og ha en samboer som er så snill, Eirik har også kjøpt inn smågodt til oss. Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort? Jeg vil gjerne høre :)

Ønsker alle en riktig fin Lørdags kveld <3

 • 17.10.2014, 13:38

Elleville dager på Maxi!!! Løp å kjøp


Hei alle sammen :) I går hadde vi elleville dager på Maxi storsenter der jeg jobber. Vi hadde nattåpent i går så fikk så dårlig tid til og skrive på bloggen, det var mye og gjøre og vi hadde en travel kveld/natt. I dag skal jeg også på jobb, håper det kommer litt folk i dag også. I kveld skal Eirik lage middag, det blir spennende og se når jeg kommer hjem fra jobb, om hva det blir denne fredags kvelden. Hva er dine planer for dagen?Ha en fin dag alle sammen! 

 • 15.10.2014, 17:18

1 år og 6 mnd men samboern <3


Love is in the air!

Jeg og Eirik har vært sammen i 1år og 6mnd i dag, det har vært mye gode minner og litt krangling. Vi har allerede vært på 4-5 turer sammen og hatt avstandsforhold, sykdom(ikke alvorlig) og kjenner hverandre veldig godt nå. Jeg vet ikke om jeg har fortalt på bloggen hvordan vi møttes? Jo, nå skal dere høre her! Det hele startet 28. februar 2013, og jeg var ikke helt i form den dagen husker jeg. Søskenbarnet mitt skulle ha huskonsert med klassen sin den kvelden, de går da på høyskolen i Hedmark for og bli lærere. Hun ville at jeg skulle bli med og fristet meg med ett opptak av en i klassen hennes som minte litt om en kjent sanger. Jeg ble veldig interessert og bestemte meg for og dra og se på de. Når jeg kom ned til studentpuben var onkelen min også der for og se på, så vi satt sammen gjennom hele konserten. Når Eirik kom på scenen og startet og synge hørte jeg med en gang at det var han Marthe(søskenbarn) hadde snakket om, og jeg hadde hørt på før jeg kom. Jeg stor koset meg hele kvelden og det var mange flinke sangere og flinke band folk. Etter konserten dro onkel hjem og jeg ble der noen timer til med resten av klassen til Marthe.

Vi tok noen øl og snakket rundt bordet, etter hvert skulle noen i klassen dra videre og Marthe spurte Eirik om jeg kunne bli med dem. "Selvfølgelig" sa Eirik og jeg fikk nummere hans for og møte han på den andre plassen vi skulle på. Jeg dro dit først og ventet en stund på at resten skulle komme, når de kom var det bare Eirik og en annen jente som kom. Vi begynte og snakke sammen etter det lille vi fikk sakt til hverandre på studentpuben. Vi fikk god kjemi, kvelden gikk veldig fort og plutselig var det stengetid. Vi dro deretter på narch til en i klassen til Eirik. Vi skulle hente mere drikke til ei jente som bodde i samme bygge der vi var, Eirik tok muligheten til og sjarmere meg enda litt til og fant gitaren til jenta og startet og spille. DA VAR DET GJORT!! Jeg ble betatt av denne gutten fra og med det sekundet. Dagen etterpå sendte jeg ham en melding og siden den gang har vi bare vært i en stor boble. Hadde ikke jeg send den meldingen dagen etter hadde vi heller ikke møttes noe mer.

Så jeg er veldig glad for at jeg dro på konserten og sende den meldingen dagen etterpå! Fordi jeg fant mannen i mitt liv <3 Litt sånn som på film, veldig romantisk. Har du en kjærlighetshistorie? Jeg vil gjerne høre deres historier? :)      

Det første bilde der vi var "sammen" :)

Dette er bilde fra andre gangen vi møttes :)

Første turen sammen :)

Dette er fra i sommer, vi er i Paris på Pont des arts som er kjærlighetsbroen i Paris.

Dette er bilde fra nåtiden.

 

Håper alle har en fin Onsdag og god kveld! :)    

 • 14.10.2014, 20:43

Elleville dager!


Hei lesere! I dag har jeg og Eirik vært på Maxi senteret på elleville dager, det vil si masse salg i alle butikker. Vi fikk shoppet bukse, genser og noen skjorter til Eirik, sko og jakke til meg til veldig god pris. Kan godt si det ble en del poser på tur hjem, når vi kom hjem etter noen timer på senteret startet Eirik med middagen. Han laget fisk til middag i dag, vi har bestemt oss får å bli litt flinkere på og spise fisk. Derfor prøver vi og få til fisk to ganger i uken, etter litt mat ble vi sittende foran pc`n og se serie. Akkurat nå ser vi på en serie som heter Witches of east end veldig spennende serie som handler om hekser. Har du sett den? Hva er din favoritt serie nå for tiden?

 

Elleville dager.

Dagens antrekk: Jakke fra Zara, Skjerf fra HM, Bokse fra Levis, Sko fra Bianco, Veske fra DKNY

Eirik har kjøpt seg ny jakke:)

Kjæresteparet <3

Årets første Julebrus :) Happy.

Eirik driver og knipser rundt seg. Kjempe flott!

Fisk med pasta, tomat, avocado, løk, såp og pitabrød. Digg!

 

Ha en fin dag alle sammen!  

 • 13.10.2014, 19:26

Innspillings dagen!


Hei på dere alle sammen.

I dag våknet jeg med ett bredt smil om munnen, jeg dro fra Hamar i går kveld og har fått sovet over hos en venninne. Jeg spratt opp fra senga og pusset tennene og sminket meg fint. Spurtet nesten bort til bussen for og komme meg av gåre, jeg måtte bytte trikk for og komme meg dit jeg skulle. Når jeg nærmet meg står det nrk biler utenfor butikken vi skal filme i. Jeg går av trikken og spør noen som står der om de er statister, og det var de. Vi gikk inn i cafe`n ved siden av butikken der vi filmet. Og der satt vi en god stund og pratet og drakk kaffe mens de rigget opp og filmet. Når det var min tur fikk jeg beskjed om og gå rett frem, bak noen biler på andre siden av veien til der hovedrollen gikk. Det gikk strålende syns jeg, og fikk beskjed om at jeg ikke vistes så godt så jeg kunne være med en gang til i en annen scene. Da gikk jeg utenfor butikken igjen og går på andre siden av fortauet av butikken. Håper jeg synes litt når det kommer på tv, det hadde vært artig. Når jeg kom hjem var det en mail som ventet på meg fra noen andre som ville ha meg som statist. Det er så gøy og endelig høre noe fra de jeg har søkt på, jeg gleder meg. Det er ikke før i uke 46 og da har vi kommet til november måned allerede.

De rigger opp og styrer.

Statister lever godt i Norge og får avis og kaffe mens de venter.

 

Det var så gøy :)

Bak kulissene ;)

Ny og fin lykt :) Digger den!

 

Har du hatt en fin Mandag? Hva har du gjort? :)

 

 • 12.10.2014, 16:30

Vaffel besøk <3


Hei alle dere lesere! I dag fikk jeg besøk av søskenbarnet mitt Marthe og fadder ungen min Leander. Jeg laget glutenfri røre før de kom, og Eirik stekte vaflene til oss. Det var en hyggelig ettermiddag med vafler og puslespill. Det var veldig hyggelig og se de igjen i uken her, nå har de vært borte fra oss i nesten 2 mnd. Resten av dagen skal jeg bare slappe av og se på regnet som er ute. I kveld drar jeg til Oslo, og i morgen skal jeg være statist for Nrk drama. Det blir en spennende opplevelse og jeg gleder meg masse som jeg har nevnt tidligere. Håper jeg får tatt noen bilder i morgen så dere får se, jeg ser frem til en innholdsrik mandag! Hva har du gjort i helgen da?

Sjarmisen min <3

Liten vaffel.

Søndag!

Han tørker alle sammen rundt munnen etter vi har spist. Såå Snill!

 

Hva skal du gjøre resten av dagen?

 • 11.10.2014, 13:15

Det finnes en liten skuespiller i meg


Hei alle sammen! Det er lørdag og jeg har lang helg, følelsen av at man har god tid og kan slappe av er super god. Jeg har fått en statist jobb på mandag som blir en spennende erfaring og opplevelse. Jeg gleder meg som ett lite barn på julaften, jeg er så spent og har håpet og få en statist jobb lenge nå. Endelig var den her, og jeg er veldig klar for det akkurat nå. Jeg har vært interessert i teater og skuespill så lenge jeg kan huske, og har vært med i film tidligere som statist. Har dere sett "den som frykter ulven" av Karin Fossum? I den filmen var jeg og nesten hele familien min statister i. Jeg elsker det og syns det er kjempe gøy, jeg har også vært på utplassering på teateret i Trondheim. Det var den beste opplevelsen jeg har hatt og en av de beste kveldene i livet mitt. Og være bak scenen og se hvordan det var og være skuespiller på ett teater var helt utrolig. Jeg var nylig på skjønnheten og udyret i Oslo, jeg syns det var helt utrolig bra oppsett. Helt like replikker som filmen og de som sang var helt utrolig flinke, skuespillerne også for så vidt.

Dette er meg i musikalen "regnskogens engel" fra 08/09 med folkehøyskolen min fra Oslo.

Må si jeg har forandret meg siden den gang, lyst hår er ikke min greie!

Vi hadde også en forestilling i Chateau Neuf i 2009 :)

 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits