hits
 • 26.09.2017, 19:51

Behind the scenes bilder fra sist fotoshoot


- Bilder fra sist fotoshoot -

Jeg er endelig tilbake i Spania, det tok sin tid med flere timers forsinkelser. Det var utrolig godt å komme tilbake til varmen igjen. Veldig hyggelig at det var så mange som ble glad for å se meg når jeg kom tilbake. Jeg har fått et utrolig bra nettverk her i Spania nå, det er utrolig hyggelig, og mer skal det bli etterhvert. 

Noen bilder "bak" kamera fra fotoshooten jeg hadde på søndag.

Toppen er fra Gina Tricot & Buksen er fra Topshop

Bildene kommer på bloggen så fort fotografen er ferdig med å redigere de.

Det er bare å glede seg folkens!!

 

*

 

 

-C

 

 

 

 • 25.09.2017, 11:22

Perfekt til mannfolk!


- Perfekt til mannfolk - 

Er du i tvil om hva du skal kjøpe til han du er glad i, så har jeg en side dere kan sjekke ut, som har undertøy pluss litt mer. Her får du merker som CR7 underwear, dovre og jbs for å nevne noen. Alle disse merkene er kjente merker, som du sikkert har hørt om tidligere eller sett i butikker. 

Slagordet til Dovre merket er #ekteKvalitet. Som så dagens lys i 2011 da merket kom i kjeder som urban, brandstad og boys of europe. 

JBS er Danmarks største produsent av undertøy. 

CR7 underwear er designet av Cristiano Ronaldo fotballspilleren. 

                                                                                                                                                  //Dette innlegget er i samarbeid med mur-shop//

Her finner du noe til hver sin smak, av undertøy til menn. Denne siden er perfekt for mannfolk som trenger nye boxere eller hva det måtte være. Det beste er jo at de er super komfortabel, og sitter lett på kroppen. Jeg syns designet på boxerne var super freshe også, det er godt gjenomført. Overraske han du er glad i med noen nye boxere, da blir det god stemning. Om du er mann å ser dette innlegget, ikke nøl med å investere i nye boxere.

Sjekk ut siden deres, og kjøp til menn på nett. 

*

 

 

-C

 

 • 23.09.2017, 13:05

Outfit


-Outfit- 

Jakke fra Stradivarius// Topp fra Stradivarius // Bukse fra Pullandbear // sko fra Spania. 

Litt annen kleskode i Norge enn i Spania. Men denne jakken holder meg varm heldigvis. 

*

Håper alle har en fin lørdag! 

 

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

 

-C

 • 22.09.2017, 15:27

Denne helgen blir magisk


Heeei fra Norge!!

Jeg er på Norsk jord igjen, det er en smule kaldt men ellers er jeg veldig happy. Fy søren så godt det var å komme tilbake, spesielt når du vet at du skal tilbake til varmere strøk om 4 dager igjen. Jeg har gledet meg til denne helgen så lenge nå, den kommer til å bli helt magisk. Jeg har masse planer, og vet ikke om jeg har tid til å blogge så mye denne helgen. Jeg skal i tillegg ut med et reklame innlegg som er veldig viktig. 

Dere får høre om alt på Mandag tror jeg vi sier. 

Håper alle får en strålende helg!!

 

 

 

-C

 • 21.09.2017, 16:12

To do list


- To do list - 

I dag har jeg litt å gjøre faktisk, derfor liker jeg å lage "to do list". Er det flere enn meg som liker slike lister? 

1. Jeg har reklame innlegg som skal ut på bloggen som jeg må skrive i dag. Det er utrolig gøy å få slike oppdrag, jeg er så glad for de mulighetene jeg får. 

2. Pakke en liten koffert til helga tur til Oslo. Det blir faktisk lett fordi jeg kommer ikke til å pakke med så mye, siden jeg for det meste skal hente klær fra Norge. 

3. Ta hårkur før jeg drar, dette håret mitt får virkelig gjennomgå i varmen, saltvann og klor.

4. Sjekke mailboksen, og svare på mail. Jeg skal også sende noen mails til kunder jeg vil samarbeide med.

5. Finne flere inspirasjonsbilder til fotoshoot på søndag! 

6. Ta outfit bilder. 

7. Husk å hent pakke fra zalando i morgen, som skal brukes til fotoshooten på søndag. 

*

 

 

-C

 • 20.09.2017, 19:27

5 kjappe

 • Category: q&a

- 5 kjappe- 

Er du i godt humør i dag? 

Ja, det vil jeg si! Jeg har overhodet ikke noe å klage på her i Spania. Jeg har fått skjønnhetssøvnen min, og skal snart få middagsmat i magen.

Hvem snakket du med sist på telefonen?

Hehe..jeg ringte en kompis her i Spania for å høre om han hadde stått opp. Jeg har lite å gjøre om dagene så jeg bare plager folk med å vekke de opp. lol! 

Gleder du deg til helg? 

Jeg gleder meg max til helg faktisk! Jeg skal nemlig hjem til Norge i helgen, og jeg gleder meg som en liten unge til å se vennene mine igen. En av grunnene til at jeg drar hjem er at jeg skal på cats musikal med ei venninne. Det tror jeg blir helt rått for å være helt ærlig. Jeg er en av de som elsker musikaler btw. 

Hva skal du ha til middag i dag? 

Salat. 

Hva har du gjort i dag? 

I dag sov jeg lenge, dro ned til bassenget. Noen timer senere møtte jeg Maxi ei venninne jeg har fått her. Vi har blitt skikkelig gode venner, jeg trengte å prate å hun stilte selvfølgelig opp. Etter det dro jeg hjem, og dusjet å nå skriver jeg blogginnlegg. Super dag så langt! 

*

 

 

 

-C

 

 

 

 • 19.09.2017, 15:38

Snapshots


-Snapshots fra gårsdagen- 

Det er utrolig fint på stranden her i Torremolinos. Er dere ikke enig?

*

 

 

-C

 

 • 17.09.2017, 19:22

Girls weekend!


God søndag! 

Er det flere enn meg som har hatt en fin helg? Jeg har tilbrakt helgen til ei venninne, som jeg har blitt kjent med her i Spania. Hun er fra Norge å heter Benedicte, og er verdens kuleste jente. Så takknemlig for at vi møttes på bursdagen min, og fant tonen med en gang! En skikkelig girls weekend altså! Ellers har jeg laget video til dere, litt usikker på hvordan den ble, må få noen dager på å redigere den ferdig. Hva med dere? Hva har dere gjort? 

*

 

 

-C

 • 16.09.2017, 17:06

Outfit


- Outfit- 

Kjolen er fra Barfota

*

Ha en strålende lørdag! 

 

 

-C

 • 12.09.2017, 18:29

Outfit fra Nelly


Kjole HER // Smykke HER // Sko HER // Veske HER 

*

Her har du høstens strøkene antrekk, med en kul jakke til.

For min del holder dette, med tanke på at jeg er i et land hvor det er 25 grader på kvelden. 

 

Jeg digger det, gjør dere? 

 

 

-C

 • 11.09.2017, 22:16

Svarene på fakta eller fleip?


1. Jeg fikk storesøsteren min til å kalle sønnen sin for Robin, som var oppkalt etter dukken jeg hadde når jeg var liten? 

Svar: Først å fremst, har du sett så kjekk ung mann? Han er faktisk verdens beste kid. Han ble nok ikke oppkalt etter dukken min, min bestevenn som jeg hadde med meg i årevis het Håkon. Min storesøster hadde guttenavnet klar før hun en gang var gravid, så der var det ikke noe vits i å komme med noen innvendinger. 

Altså fleip.

2. Jeg er livredd for insekter? 

Svar: Jeg er ikke livredd for insekter, men jeg er ikke glad i de heller. Jeg liker de faktisk ikke på noen som helst måte. 

Så du kan vel si at det er fakta.   

3. Første gangen jeg kjørte vannscooter i utlandet, kjørte jeg så sakte at jeg måtte få hjelp av en veldig kjekk greker som gasset på litt?

Svar: Omg!! Dette er faktisk helt sant! Jeg ler, jeg var på ferie med familien, og vi skulle kjøre vannscooter. Jeg ville prøve alene, fordi jeg skulle jo vertfall ikke sitte på med noen. Jeg kom halvveis så hører jeg mye leven bak meg, og de som jobber der roper noe å veiver med armene. Jeg kjører inn igjen, og en kjekk ung mann setter seg på scooteren. Han tar armene mine rundt den utrolige fine six-packen sin, og gasser noe veldig å jeg strammer til for å holder meg fast. Jeg har seriøst aldri følt et sånt adrenalin i gjennom kroppen før, det var helt vilt. Utrolig gøy!!

4. Har jeg brukt 2000 kr på en kjole?

Svar: Denne Ganni kjolen er vel den dyreste jeg har, pluss en til jeg har fått som er fra Designer remix. Begge var på salg, og kjøpt for under 2000 kr. 

Derfor Fleip. 

5. Jeg har vært på båtmesse i Lillestrøm med onkel, og overbevist trøndere om at jeg er en båt selger?

Svar: I år var jeg å besøkte onkel på båtmessa i Lillestrøm. Det var tilfeldigvis noen trøndere som kom får å se på båtene hans, så jeg begynte å snakke med de. Men jeg overbeviste de ikke om at jeg var noe båt selger. Selv om jeg lett kunne gjort det om jeg hadde gått inn for det ;) hehe.. 

Fleip. 

6. Jeg syns navne mitt er stygt? 

Svar: Jeg syns overhodet ikke navne mitt er stygt! Det er kjempe fint, og kan lett sies rundt om i verden! Noe som er utrolig kult. I love it! 

Fleip. 

*

Det var svarene på denne rundens fakta eller fleip. Hadde du tippet noen riktige? 

 

 

-C

 • 10.09.2017, 20:23

My new favorite place


- God Søndag -

Jeg har hatt verdens beste helg på lenge, jeg har oppdaget mitt nye favoritt sted. Har du sett så utrolig fint? Omg!! Det er helt magisk faktisk. På fredag hadde vi da roadtrip til dette flotte stedet, på lørdag hadde jeg bursdag å var ute å fartet hele dagen. I dag er jeg max sliten kan du si! 

Tenk at jeg er 29 år, bare et år igjen av tjueårene. Det skal nytes for å si det sånn, jeg tar det med knusende ro. Noe som er veldig behagelig! 

Noen bilder fra El chorro. 

Jeg vil tilbake hit allerede, det var så magisk <3 

*

Håper alle har en fin søndag! 

 

 

-C

 

 • 07.09.2017, 19:14

Beach day!


-Beach day- 

I dag våknet jeg 08.30 for å jogge lands strandpromenaden. Det er faktisk helt magisk, jeg elsker det! Etterpå måtte jeg sove litt igjen, etter 2 timer søvn var det klart for strand livet. Jeg møtte ei venninne jeg har blitt kjent med her nede, som jeg har nevnt tidligere. Det var veldig hyggelig! 

Super koselig dag! I kveld skal vi møtes en gjeng å spise litt mat. 

*

Hva gjør dere på denne flotte torsdagen? 

 

 

-C

 • 06.09.2017, 18:42

Inspirasjonsbilder til fotoshoot!


-Inspirasjonsbilder- 

Jeg elsker disse bildene! Konseptet er jo sykt kreativt, og jeg ble inspirert. Derfor prøver jeg å få til en fotoshoot med en campingvogn. Det har jeg ikke gjort før, så det hadde vært ganske sweet om vi fikk til det! Ellers skal jeg prøve å få til en fotoshoot her i Spania etterhvert. Jeg har jo så mange ideer, så det blir spennende å se hva vi får til. Jeg trenger jo en dyktig fotograf også, de vokser ikke på trær her, for å si det sånn. 

*

Ha en strålende Onsdag!

 

-C 

 • 05.09.2017, 13:30

Fakta eller fleip?


- Fakta eller fleip -

*

1. Jeg fikk storesøsteren min til å kalle sønnen sin for Robin, som var oppkalt etter dukken jeg hadde når jeg var liten? 

Fakta eller fleip? 

2. Jeg er livredd for insekter? 

Fakta eller fleip? 

3. Første gangen jeg kjørte vannscooter i utlandet, kjørte jeg så sakte at jeg måtte få hjelp av en veldig kjekk greker som gasset på litt?

Fakta eller fleip?

4. Har jeg brukt 2000 kr på en kjole?

Fakta eller fleip?

5. Jeg har vært på båtmesse i Lillestrøm med onkel, og overbevist trøndere om at jeg er en båt selger?

Fakta eller fleip?

6. Jeg syns navne mitt er stygt? 

Fakta eller fleip?   

*

Hva tror dere folkens? Kommenter gjerne i kommentarfeltet!! 

 

 

-C

 

 

 • 02.09.2017, 19:56

Oktoberfest i September..


-God Lørdag- 

I går var jeg på oktoberfest med en kompis av meg som bor her, og en gjeng han jobber med. Det var kjempe gøy, jeg hadde en utrolig hyggelig kveld. Sykt takknemlig for at jeg fikk bli med, det må gjerne gjentas om ikke lenge. Jeg hadde med kamera, og knipset noen bilder! 

For en kveld! Godt var det å være med både norske, svenske og danske! 

*

Håper alle får en fin lørdag! 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign