hits
 • 30.09.2016, 16:50

PS: Jeg tar en husmorferie
Hei alle sammen!

Jeg tar en husmorferie i helgen, jeg får låne leiligheten til lillesøster mens hun er i Trondheim. Alle har vel behov for å komme seg litt bort, selv om jeg bare skal til Oslo er det godt det også. Jeg kjenner på meg at jeg har lyst til å være i mitt eget selskap for helgen. Det er mye som går gjennom hodet mitt for tiden, og jeg trenger en bitteliten pause, samtidig som jeg skal pleie kroppen. Hva skal dere flotte lesere gjøre i helgen?  

*

 

-C 

 • 29.09.2016, 18:26

Le mens du kan..


Le mens du kan..

Sushi med fritert kylling!I dag har jeg spist sushi!! Det har vært ukens cravings, så jeg måtte bare kjøpe det i dag. Ellers har jeg bare slappet av og hatt en fin dag!

Sitter i pysjbuksen enda, og det er herlig! 

*

Hvordan har dagen deres vært? 

 

 

-C 

 • 29.09.2016, 12:26

My morning tea
Jeg starter dagen med en god te, som jeg har fått av tanten til ei venninne. Jeg føler meg så mye bedre etter en kopp te på morgenen. Jeg har lønnesirup i for å få litt mere smak, den har en god karamell smak i seg som gjør at det smaker kjempe godt. Jeg vet dessverre ikke hvor denne te`n er kjøpt, med tanke på at jeg har fått den. Lønnesirupen har jeg kjøpt på helsekost butikk. Du finner nok mange gode te alternativer der også. Det er en herlig morgen. Ha en fin dag alle sammen!

*

Hva gjør dere om morgenen?

 

 

-C

 • 28.09.2016, 15:52

Alt jeg trenger..


Solen skinner, god temperatur, men ikke minst er det onsdag, og lillelørdag. Hva passer vel bedre da med sjokolade og brus?!

Noen dager må vi bare skjemme oss bort, disse to tingene er ikke det verste man kan unne seg selv- vil jeg påstå. Lunchen i dag ble nettopp pepsi max, freias kokos sjokolade og laktosefri gresk yoghurt. Nå er jeg strålende fornøyd, og åpner mine armer til resten av denne flotte onsdagen. 

Hvordan behandler denne onsdagen dere fine lesere? 

*

 

 

-C 

 • 27.09.2016, 18:46

Høsten er her!


Bildedryss fra turen jeg og Eirik hadde i går. Jeg prøver meg i forskjellig terreng for tiden, med tanke på at jeg er svimmel og tester ut hva jeg får til. Dette var en veldig fin tur, og jeg fikk tatt mange fine bilder. Jeg elsker høsten og de fine fargene, og spesielt de fine bildene man får tatt. 

Jeg glemte helt å nevne at foto var en av mine hobbyer når jeg svarte på spørsmålene deres. Men det kan komme av at jeg ikke har tatt så mange bilder i det siste, og rett og slett glemte det. Når høsten kommer- ja da er jeg i mitt rette element!

*

Hva syns dere om høstbildene?

 

 

-C

 • 27.09.2016, 13:48

No makeup today


God Tirsdag!

No makeup today! Er det ikke godt å gå uten sminke, men likevel føle seg fresh?! 

Noen tips til å føle seg fresh uten sminke;

1. Ta ansiktsmaske, rens ansiktet hver morgen og bruk god kvelds krem.

2. Frisk luft.3. Spis grønnsaker.

4. Gjør ting som gjør deg glad, da gløder hele ansiktet ditt også.5. Smil mye, et smil gjør ansiktet ditt penere. Pluss at du gir positiv energi til de rundt deg. 

*

Håper disse tipsene var til litt hjelp :) 

 

 

-C
 

 • 26.09.2016, 18:37

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Spa dagen jeg hadde på onsdag var veldig fin og avslappende. Ukens new in.. Skjørt å kimono.

Ukens craving.. Fritert scampi i lefse. 

Ukens sang.. Kiiara- Gold 

Ukens anbefaling.. Denne uken hadde jeg en del anbefalinger. Men boken jeg leser topper alt annet.

Bli Best!  

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg en veldig fin dag med søskenbarnet mitt, mannen hennes og kidsa deres. Vi var på Hamar Marten, og det var gøy å ta karuseller. Jeg prøvde å vinne noen bamser men det gikk veldig dårlig :P Hehe ..  

Håper alle har en fin Mandag!

*

Hvordan har uken deres vært?

 

 

-C

  
 
 

 • 26.09.2016, 13:19

En lykkelig tanke..
Jeg tenkte og dele noen fine ord med dere denne fine morgenen, fra Lykkelige dager av Helen Exley.

Dette er hva jeg setter aller mest pris på: lyset fra en safirblå himmel, den freden som hviler over tause åser, skogens ly...

Men best av alt langs veien er vennskapet og munterhet.. 

Denne boken får du kjøpt på Ark butikker til 190 kr. 

*

Disse fine ordene gjør dagen min litt ekstra god i en ellers så hektisk hverdag!

 

 

-C 

 

 

 • 25.09.2016, 12:57

Bli best!
Jeg har startet å lese en ny bok. "Bli best- med mental trening" av Erik Bertrand Larssen. Jeg har bare kommet til side 21, men prøver og lese hver dag. Det er en bok jeg har blitt anbefalt, og liker den veldig godt så langt. Jeg tror jeg kan lære mye av denne boken, og håper den kan hjelpe meg et lite stykke på veien med mental trening. 

Det er søndag og jeg ligger i sengen og slapper av, det er godt å kunne slappe av før man gjør noe litt mer interessant senere på dagen. 

Har noen av dere lest boken? 

 

 

-C

 • 24.09.2016, 15:09

New In
God Lørdag!

Både skjørtet og kimonoen er ny, jeg fikk begge i bursdagsgave. De passet perfekt sammen også, det var veldig gøy! Kimonoen er litt stor, spørs om jeg kanskje må bytte den om de har flere igjen. Den fikk jeg av Tante, Kai og kidsa. Skjørte fikk jeg av min snille venninne. Gøy at familie og venner har sjekket bloggen før de kjøpte gave til meg, det sto jo på ønskelisten min. Jeg er veldig fornøyd! Tuusen takk <3  

Skjørt fra Asos

Kimono fra H&M

Hva syns dere om antrekket? 

*

 

-C

 

 • 23.09.2016, 14:25

Svar på spørsmålsrunden Del. 2


1. Har du kjæreste?

Svar: Ja, jeg har kjæreste. Jeg har vært sammen med Eirik i 3 1/5 år i oktober.

2. Har du eller har du hatt noe dyr? 

Svar: Vi hadde en hund når jeg var liten, men så ble stefaren min allergisk så vi måtte gi han i fra oss. Ellers har jeg hatt fisker, kaniner og katt. Jeg elsker dyr og kommer til å skaffe meg hund eller katt i fremtiden. Vi har også passet både katter og hunder. Vi har ingen dyr akkurat nå! 

3. Hvilken årstid liker du best?

Svar: Jeg elsker høsten. Mest fordi jeg har bursdag i september og liker månedene frem til desember. Selv om jeg liker sommeren også, men den er jo litt uforutsigbar i Norge :P 4. Hva er drømmejobben?

Svar: Jeg har blitt spurt om det tidligere, og da svarte jeg at det var å jobbe som fysioterapaut. Jeg har videreutdanning i rehabilitering og har lyst til og jobbe med det i fremtiden. Jeg er også blitt veldig interessert i mote og service yrket. 

5. Hvor ser du deg selv om 10 år?

Svar: Jeg håper og tror at jeg har det bra, og at jeg har den jobben jeg vil ha. Det er ett pluss om vi har blitt en liten familie, og at vi er en plass i livet vi har lyst til å være. Jeg ser frem mot fremtiden, alt kan skje, og jeg håper at ting faller på plass etterhvert. 6. Hva er favoritthobbyen din? 

Svar: Jeg liker dans veldig godt, men har ikke fått gjort det så mye de siste årene. Jeg har planer om å starte når jeg får sjansen til det. Blogging er også min store hobby, jeg tjener ikke noe på den ennå, derfor blir det til en veldig fin hobby foreløpig. 

7. Klesstil du elsker å la deg inspirere av? 

Svar: Dette var et veldig kult spørsmål :) Jeg blir inspirert av andre bloggere, folk på gata, venner og familie. Jeg er der i livet at jeg ikke har noe spesiell stil enda. Jeg prøver alt og syns alt er tøft, og finner mine favoritter, og håper jeg finner min stil etterhvert. 

8. Ditt absolutte favoritt plagg i klesskapet? 

Svar: Jeg elsker og pynte meg, og gå i kjoler og skjørt. Men min favoritt er kjole! Du kan gjøre så mye med kjolene, og det passer så å si til vær anledning. Jeg elsker kjoler. 9. Hvem heier du på i "Skal vi Danse"?

Svar: Hehe.. Jeg har ingen favoritt enda egentlig. Men om jeg må si noen så håper jeg Markus Bailey vinner hele shiten. Han virker som en god person. Og Camilla Pihl, hun virker som en sprudlende jente som har lyst til å lære seg å danse.

10. Hvilken musikk hører du på?

Svar: Jeg hører på det meste som er på radioen. Men liker hipp hopp aller best.  

*

Ha en nydelig fredag alle sammen!

 

 

-C 

 • 22.09.2016, 20:35

Victoria Secret Body Lotion
 

 

Jeg elsker virkelig denne morgenkåpen som jeg fikk i bursdagsgave fra ei venninne, som hadde vært i Thailand. Jeg har også fått en ny favoritt fra Victoria Secret, som lukter himmelsk og som gjør huden myk og fuktig. Jeg er kjempe fornøyd med begge gavene, og har hatt en liten spa-dag i dag også.

I morgen kommer svarene på resten av spørsmålene deres!

 

Håper alle har en fin dag!

 

 

-C
 

 • 20.09.2016, 12:39

Rituals
En av bursdagsgavene jeg har fått er produkter fra rituals, jeg prøvde de i går og de er helt fantastisk. Nesten så det blir en ny favoritt! Det lukter veldig godt, og kroppen lukter veldig bra etter en slik skrubb også. Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale det videre til dere lesere. Er det noen som har prøvd denne serien? Håndkrem, scrub, skum og krem.En liten håndkrem du kan ha i vesken uten at den tar så stor plass. 

Flotte produkter! Jeg kommer til å bruke disse fremover :) 

*

Hvilke produkter bruker dere?

 

 

 

-C

 

 • 19.09.2016, 20:14

Svar på spørsmålsrunden Del. 1
Det var masse fine spørsmål, som jeg svarer på så godt jeg kan på. Tusen takk for dere som har stilt spørsmål, det er veldig hyggelig. Fint og vite at dere vil bli litt bedre kjent med meg. Håper dere får svar på det dere lurer på og at svarene holdte til forventningene deres. * SMASK* 

1. Hvor lenge har du blogget? 

Svar: Jeg har blogget siden Juli 2014. Så i sommer hadde jeg 2 års jubileum! 

2. Hvorfor begynte du å blogge? 

Svar: Jeg begynte å blogge mest fordi jeg ville bli flinkere til å skrive. Jeg liker og skrive og hadde lyst til å inspirere andre, og dele kreative bilder med tanke på at jeg er veldig interessert i og ta bilder. Pluss at jeg ville få tilbakemelding på bildene mine. 3. Hva gjør du på fritiden? 

Svar: På fritiden blogger jeg og prøver og være aktiv. Jeg har også lyst å starte med håndball og dans igjen! 

4. En vanlig dag for deg? 

Svar: Jeg starter dagen på jobb(ikke akkurat nå, fordi jeg er sykmeldt) deretter vender jeg snuten hjem for å få i meg noe middag. Etter middag setter jeg meg foran pc`n for å sjekke mail og skriver et blogg-innlegg. Etter det går jeg meg en tur eller drar på trening. Når jeg kommer hjem hopper jeg i dusjen og har kvalitets tid med kjæresten min. Noen ganger kan det være jeg har modell oppdrag, og da kommer jeg senere hjem og hopper som regel over treningen. 5. Det beste med å blogge? 

Svar: Det aller beste med å blogge er at jeg får tilbakemelding på at det jeg gjør er bra. At leserne har troa på meg, at jeg får kritikk på både godt å vondt. 

6. Det verste med å blogge?

Svar: Hetsen! Men jeg har heldigvis ikke fått så mye av det. Noen ganger går det ut over tiden med kjæresten, venner og familie. Noen ganger er det så ille at jeg ikke er til stede der det skjer en gang. Det går mye tid til å holde en blogg ved like, men jeg liker det og hadde ikke gjort det om jeg ikke likte det. 7. Hva jobber du med?

Svar: Jeg jobber i barnehage som assistent. 100% stilling (akkurat nå er jeg dessverre sykmeld). Jeg er veldig giret på å komme meg tilbake på jobb.

8. Ønsker du deg barn? 

Svar: Selvfølgelig ønsker jeg meg barn. Det kommer når tiden er inne for det! Jeg stresser ikke så mye med det lenger.9. Hva er drømmen din? 

Svar: Jeg har mange drømmer! Jeg må bare finne ut hva jeg skal satse på, så det skal jeg svare på når jeg finner ut av det selv ;) 

10. Hva er din sterkeste side? 

Svar: Hm, jeg tror min sterkeste side er at jeg er kreativ. Jeg er også veldig omsorgsfull, som også kan være min verste side. Fordi jeg bryr meg så innmari om alle rundt meg, og blir påvirket om de ikke har det så bra.  

*

Håper dere likte innlegget, de neste spørsmålene kommer i morgen! :) 

 

 

 

-C

 • 19.09.2016, 12:15

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Fredagen var veldig fin! Jeg feiret bursdagen min med familien og det var veldig hyggelig <3 

Ukens New in.. Kjolen min fra VICIUkens craving.. Nå som det har vært så fint vær, har rekesmørbrød fristet ekstra godt!  

Ukens sang.. Cheryl - Fight for this love.

Denne sangen hørte jeg på en del når den først kom ut for mange år siden.Ukens wanderlust.. Madeira i Portugal. 

På denne tiden i fjor.. I fjor feiret jeg min 27 år`s dag med gode venner. Jeg hadde en veldig fin feiring og var ganske redusert dagen etter som vil si at jeg hadde en bra kveld. Jeg lo utrolig mye den kvelden, for en bra kveld det var. Jeg fikk besøk av en av mine bestiser fra Oslo, det var super hyggelig! :) 

Om det er flere som har spørsmål til meg før jeg svarer på de, så må dere kjøre på nå før jeg svarer på de senere i kveld!

*

Håper alle har hatt en fin uke. Jeg ser frem til uken som kommer! :) 

 

 

 

 

-C  

 

 • 17.09.2016, 17:45

New In
Husker dere at jeg hadde bestilt bursdags gave til meg selv for en stund tilbake? Her er kjolen jeg bestilte, er den ikke fin? Den er fra VICI, denne kjolen er faktisk utsolgt! Men det er masse fine kjoler på siden deres HER. Jeg er veldig fornøyd, og bestilte heldigvis rett størrelse. 

 -Har dere en fin lørdag så langt? Hva syns dere om kjolen min?-

*

 

-C 

 

 • 15.09.2016, 21:05

Oslo Love


I dag har vi vært i Oslo!

De siste sommerdagene begynner og ta slutt, derfor nyter jeg det fine været vi har fått i dag.  Noen bilder fra dagen i dag!

*

Hvordan har dagen deres vært? 

 

 

 

-C


 

 • 14.09.2016, 14:01

Flower Kimono


Antrekk: Kimono fra Vivikes // Topp fra Bik Bok // Bukse fra Forever 21 // Sko fra Din Sko Hva syns dere om antrekket?  

 

 

-C
 

 • 13.09.2016, 12:08

Stjel stilen


Bluse HER // Bukse HER // Sko HER 

*

Et litt billigere alternativ.. Bluse HER // Bukse HER // Sko HER 

Processed with VSCO with j5 preset Processed with VSCO with j5 preset


Stilen jeg har fått inspirasjon fra er Happily Grey, bloggen hennes finner du HER

*

Hva syns dere om stilen? 

 

 

 

-C
 

 • 12.09.2016, 19:31

Spørsmålsrunde!
God Mandag!

Nå er det en stund siden jeg har hatt spørrerunde, og jeg har fått flere lesere som kanskje lurer på ting. Nå har dere sjansen til å spørre om hva dere vil! Jeg svarer på alt å ingenting så godt jeg kan. Ingen spørsmål er rare, så spør om hva dere vil. Jeg gleder meg! Håper alle får en fin Mandag :D 

*

 

-C

 


 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign