• 30.09.2015, 20:37

Laktosefri is


God kveld.God kveld i heimen, i dag var jeg og Eirik på storhandel. Jeg fant verdens beste laktosefrie is med vanilje og sjokolade. Jeg har ikke smakt noe bedre noen gang, så håper jeg får tak i det flere plasser. Vi var på Coop obs, og vi betalte 50 kr for den. Den er ikke særlig stor, vi greide nesten og klemme i oss hele isen i kveld. Såå god var den!

For dere som har allergi, anbefaler jeg denne, uten tvil! :)

*

Har du en favoritt is?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 29.09.2015, 20:59

Bildedryss fra dagen i dag


God kveld

Skjerf fra Zara.

Elsker høstskoene mine fra Vegabond

To nye potter fra Palma.

*

Det var ett lite bildedryss av bilder fra dagen i dag, håper alle har hatt en fin dag. Nå skal jeg ringe mamma og etter det blir det en episode av ett eller annet før jeg legger meg. Jobb igjen i morgen, her er det bare å stå på! Jeg gleder meg til helg for og si det sånn, er det flere enn meg som gjør det?

 

 

 

 

 

 

-C

 

  • 29.09.2015, 17:43

Ukens mål
Mål for denne uken.

 

1. Storhandel på Coop obs

2. Være positiv og glad hele uken, selv om jeg er sykt sliten.

3. Sykle til jobb hele uken, det vil si en time til sammen per dag.

4. Kjøpe kubbelys og duftlys til høsten.

5. Lese bok, gjerne på turen til Oslo i helgen.

 

Det var mine 5 mål denne uken, er det flere enn meg som drar på Coop obs på storhandel? Håper alle har en fin tirsdag.

Nå skal jeg og Eirik kjøpe oss is, vi har spist kylling og ris til middag i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C    

 • 28.09.2015, 20:06

Bursdagsfeiring av fadderbarnet mitt.


Leander blåser ut lys.

 

I dag ble Leander 3 år, gud som tiden flyr! Jeg tenker selv at det ikke er lenge siden jeg bodde i samme leilighet som han og Marthe. Men det er faktisk snart 2 år siden vi flyttet fra hverandre. Tiden går så utrolig fort, alt for fort syns nå jeg. Tenk at jeg er fadder til en slik god gutt, det er jeg så takknemlig for.

Bursdagen var veldig hyggelig, vi har det som regel veldig hyggelig på slike sammenkomster. Bursdagsbarnet så vertfall ut til og være fornøyd og kose seg max, og da er vi andre veldig fornøyd. Nå skal jeg og Eirik se reprise på farmen, og selvfølgelig dagens episode. Håper alle har hatt en fin dag, her kommer ett bildedryss av dagen.

Dagens antrekk: Jakke fra Sverige(sportshopen)// skjorte fra jean paul// bukse fra Levis

LillebrorHåper du hadde en fin dag Leander.Alle bildene er tatt med det nye objektivet. Hva syns dere?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 • 28.09.2015, 16:10

Monday.


Hei alle sammenI går hadde jeg en travel søndag, først på jobb og så hjem til farmor på middag. Så jeg fikk ikke tid til og blogge i går heller, håper alle har hatt en fin helg. I dag skal jeg og Eirik i bursdag, fadderbarnet mitt blir 3 år i dag. Og jeg har så sykt vonde mensen smerter, magen min gjør så vondt. Håper det går over i løpet av dagen, det er så kjipt og ha det sånn i flere dager. I kveld skal vi selvfølgelig se farmen og kose oss, er det flere som følger med på det?

Sliten jente.

 "duck face".

*

 

Er det flere enn meg som følger med på farmen?

 

 

Ha en fin dag!

 

 

 

 

 

 

 

-C

  

 • 26.09.2015, 18:11

Tivoli
Jeg elsker tivoli, jeg dro med søskenbarnet mitt Marthe og kjæresten hennes Robert og deres to sønner. Vi hadde en veldig fin ettermiddag sammen, jeg og Leander(den eldste) fikk tatt pariserhjulet. Det er bra at det ikke er tivoli her hele tiden, da hadde jeg blitt blakk veldig fort tror jeg. Vi hadde vær gudene med oss også, så været var herlig. Nå skal jeg og Eirik spise nachos og se film, i morgen skal jeg på jobb i hjemmebasert.

Minions

Frost

Stor fornøyd.

Skeptisk.

Det ble ingen klem på patt dessverre.

Vinker til oss.

Flink til og styre flyet også.

Familien på tur, og meg da som det 5 hjulet på vogna :)

Herlig med sol.

Toppen min er ifra ELLOS.no

Skjerfe mitt er ifra Zara ( Kjøpt i Berlin) Jakken min er fra Forever 21. (kjøpt i Berlin)

*

Hva har du gjort i dag? Elsker du tivoli like mye som meg?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C   

 • 26.09.2015, 12:18

Saturday


God MorgenI dag er det lørdag, det er helg og jeg har planer om og bli med søskenbarnet mitt, og kidsa hennes på Hamar marten. Det er enda noen timer til vi skal dit så jeg tenkte og dra på butikken og dusje før den tid. Eirik fikk ett lite tilbakefall i natt og ble skikkelig dårlig, så jeg må ta vare på gutten min i dag også. Håper jeg får tatt masse bilder til dere på marten, det blir mye bedre innlegg med flere bilder og litt mer innholdsrik innhold. Håper dere kommer innom senere i dag!

*

Har du noen planer i dag?   

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 25.09.2015, 16:18

Forsinket bursdagsgave


I dag fikk jeg bursdagsgaven fra pappa og farfar, ett nytt objekt til kamera. Jeg har ikke fått brukt det enda, men i morgen skal jeg ta med kamera på en tur. Jeg er så heldig som får det jeg ønsker meg, av de to mannfolka jeg er så utrolig glad i. Utenom Eirik da, han er jeg selvfølgelig også veldig glad i. Jeg gleder meg veldig til og teste det ut, og forhåpentligvis få noen enda bedre bilder. Denne fredagen går ut på og ta det veldig med ro, jeg har jo vært dårlig så tar ingen sjanser. I morgen tenkte jeg meg på Hamar marten, for og ta noen karuseller men også for og ta noen herlige bilder. Håper alle får en fin helg, det skal vertfall jeg ha.

Meget bra zoom da :)

Gleder meg til og teste det ut :)

*

Hvilket kamera har du? Har du også ett objektiv med bra zoom?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 24.09.2015, 12:55

Beklager fraværet                                                                                                                                 Bildet er fra i sommer.

Hei alle lesere! Beklager mitt syke fravær, jeg har vært sengeliggende. Så jeg har dessverre ikke noe spennende og skrive om i dag. Formen er heldigvis på bedringens vei, så jeg håper det blir noen spennende innlegg etter hvert. Jeg har heller ingen spesielle mål for uken når den ble slik, så det kommer dessverre ingen innlegg om hvilke mål jeg har får uken denne gangen. Eirik har også vært syk, nå er han friskmeldt og steller med meg så godt han kan. Håper alle har det bra, og gleder seg til helg! :)

*

Jeg kommer tilbake med ett forhåpentligvis bedre innlegg i morgen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C   

 

 • 21.09.2015, 22:28

Målene for uken som var


Hei1. Jeg fikk trent 1 gang på Actic, 1 time på mølla.

2. Jeg har også greid og holde humøret oppe selv om ting har føltes tungt.

3. Jeg har dessverre ikke fått vasket, den oppgaven fikk Eirik. Jeg hadde rett og slett IKKE tid.

4. Spart penger har jeg også gjort, 1000 kr på bsu.

5. Jeg har i stor grad fått nyte kjempe fine øyeblikk, spesielt i helgen med gode venner og familie.

 

*

Veldig fornøyd med uken som gikk, målene for denne uken kommer i morgen. Håper alle har en fin kveld.

 

Hva syns du om at jeg greide 4 av 5?

 

 

 

 

-C

 • 21.09.2015, 16:38

Ikke så glad i mandager


God MandagNy uke, nye muligheter! Det er mandag og jeg har vært på fagdag med jobben, veldig inspirerende dag. Jeg jobber som aktivitør på dagaktivitet som det så fint heter nå. Der vi aktiviserer eldre, jeg har taushetsplikt så jeg går ikke noe mer inn på det. Men at fagdagen var relevant i mot det vi jobber med er sikkert og vist.

Jeg hater virkelig mandager etter en slik helg jeg har hatt, med mye sosialt samvær.Det høres kanskje litt teit ut, men jeg blir så sliten og tom i hode at jeg nesten trenger en dag og komme meg på. Jeg la meg veldig tidlig i går også, når vekkeklokka ringte i dag føltes det ut som jeg var en zombie. At jeg var litt død på innsiden, og bleik og uten mimikk på utsiden. Jeg greide meg gjennom dagen og når jeg kom hjem var middagen klar, så nå skal jeg slappe av og håpe humøret og formen blir litt bedre.

 

Håper alle har hatt en bra dag så langt.

 

Har du hatt en bra helg? Er det lett for deg og våkne på mandager?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 20.09.2015, 16:58

Bursdags feiring


God søndagEn liten oppdatering fra en sliten sjel, jeg er så sykt trøtt og redusert i dag. Så det blir ett innlegg med bildedryss fra gårsdagen, jeg hadde en super fine feiring. Vi var ikke mange, men jeg syns det var kjempe hyggelig med oss som var der. Det var 3 stk som manglet, som dessverre ikke kunne komme. Men jeg må si det at det var en strålende kveld, jeg hadde det kjempe fint hele kvelden. Nå skal vi bare slappe av og kose oss med film, vi får se om vi finner en på nettflix.

Kuleste ballongen ever.

Silje Olava og meg :) (min bestevenn fra fhs)

Eirik har tatt skjegge :)Beerpong.

Jeg og Silje vant selvfølgelig :)

Herlig gjeng :)

For en kveld!! Takk for en herlig kveld til alle som kom, dere er fantastiske. Takk til Helene som var litt fotograf også, kjempe fine bilder.

*

Hva gjorde du i går?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 

 

 • 19.09.2015, 11:58

God morgen
For en strålende morgen, jeg skal få besøk av en haug med fine jenter i dag. Jeg gleder meg skikkelig, vi skal stor kose oss med musikk og spill. Nå er planen og dra på trening og rydde leiligheten før besøket kommer. Første gjest kommer allerede rundt kl.17, tiden går så fort så det er bare å starte med det man skal.

I går var jeg så stresset, jeg feiret jo bursdagen min med pappa og familien. Jeg kom på når jeg hadde kommet frem til pappa at jeg hadde glemt kamera. Krise! Så det ble dessverre ingen bilder i går. Vi hadde en veldig koselig kveld, som vi som regel har uansett har. Det var veldig hyggelig at så mange ville komme, som gjorde kvelden vår så fin. Timene går jo så alt for fort når man koser seg, så når vi skulle dra ville jeg ikke hjem. Selv om jeg var super trøtt, jeg hadde jo vært opp siden kl. 07.00.

Bursdagshelgen har så vidt begynt, så i kveld skal jeg ta masse bilder. I morgen blir det ett bildedryss av en annen verden :)

*

Hva er dine planer for kvelden?

 

 

 

 

 

-C

 • 17.09.2015, 19:36

Snart helg :)


God kveld.Det er torsdag og helgen nærmer seg med stormskritt, jeg skal feire bursdagen min både fredag og lørdag. På fredag skal jeg feire med familien, det blir hyggelig, jeg og pappa hadde jo bursdag på samme dag. Så vi skal feire sammen, håper og tror de fleste kommer. På lørdag kommer alle mine nydelige venner, jeg får til og med besøk fra Oslo. Min gode venninne Silje kommer ens æren. Det er jeg kjempe takknemlig for, hun vet hvordan man tar vare på vennene sine.

Dere kan vel gjette dere frem til at jeg gleder meg max til denne helgen. Jeg har også jobber 100 % denne uken, noe som har gått greit. Jeg jobber som bare det for og spare til alle turene jeg skal på og ikke minst bolig sparing. Jeg og Eirik har blitt veldig flinke til det, håper vi kan kjøpe noe eget om noen år.Det regner som bare det på Hamar også, men jeg er like blid :)

*

Gleder du deg til helgen?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 16.09.2015, 21:45

My new babys


God kveld

My New babys <3

*

Jeg lovet dere egentlig bilder av nye antrekk fra shoppingen fra Berlin, men jeg er sliten og trøtt så det ble dessverre ikke noe av. Men her er noen bilder av 2 herlige leppestifter jeg kjøpte på taxfree. Jeg elsker den lilla, det er typisk meg! Jeg liker den veldig godt, jeg syns den kler leppene og øynene mine veldig godt.

Merket er fra YSL.

Min favoritt :)

*

Likte du de? Hvem var din favoritt?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 16.09.2015, 17:05

Typisk trønder


Hei alle sammen

 Hva er typisk trønder?

1. BART!! Er du trønder UTEN bart, blir du seriøst mobbet.

2. Skinnvest. Er du trønder og har en far som sier han IKKE har skinnvest, så lyger han! Big time.

3. RBK - fans. Er du ikke i kjernen er du kjempe dum.

4. Sang glede. Vet du ikke hvem DDE er så er du ikke en EKTE trønder.

5. Vet du ikke hvor Nidarosdomen er så er du faktisk en idiot. Om du er trønder og er oppvokst der. 

 

 

 

Det er en grunn til at Trondheim blir kaldt barteby.

 

 

 

 

 

 

 

 

-C  

 

 

 • 15.09.2015, 22:45

Mål for denne uken.


Mål for uken1. Jeg MÅ trene vertfall 1 gang denne uken, selv om jeg sykler til jobb hverdag.

2. Holde humøret oppe selv om ting kan føles tungt

3. Vaske leiligheten

4. Spare penger, selv små beløp.

5. Nyte øyeblikkene, i helgen kommer det til og bli så mye fine øyeblikk.

*

Jeg forholder meg til disse i denne uken, og for og oppsummere målene fra sist uke, så gikk det rett i dass med treningen vertfall. Jeg var veldig positiv og fikk pakket ganske greit til turen. Kunne vel fått til litt flere mål, men det var alt jeg greide akkurat da. Så får vi se i denne uken, hvordan det går!

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 15.09.2015, 18:26

Flere godbiter fra Berlin


God TirsdagI dag er jeg litt sliten, det har vært en lang dag med ny plass på jobb og møte etter arbeidstid. Så i kveld skal jeg og Eirik slappe av og kose oss sammen, vi ser på den gamle serien Buffy. Jeg husker ikke så mye fra den, den er jo fra 18- tallet eller noe. Det er veldig gøy da! Håper dere har hatt en fin dag:)

Noen flere bilder fra turen i helgen.

  Nå skal jeg tilbringe litt tid med kjæresten min, så skal jeg få tatt en del bilder av det jeg har shoppet til i morgen :)

*

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 14.09.2015, 23:08

Berlin


Hei alle sammenFor en fantastisk helg jeg har hatt, for en fantastisk vakker by. Jeg likte meg i Berlin, kanskje mest når det var sol og fint vær. Vi bestilte turen i sommer, vi hadde 3 netter i Berlin. Hotellet var mitt på aleksanders plass. Byen i seg selv har mye historie, derfor bestemte vi oss for og ta city tour. Vi satt på "taket" på bussen og fikk se Berlin fra høyden, det var ganske kult. Shopping ble det også mye av, og en del øl "pauser", det er viktig med øl på slike turer. Jeg anbefaler Berlin som reisemål, men ett tips er kanskje og være en uke. Du har veldig liten tid på og se alt og gjøre alt på en helg, så en uke er mer en nok. Jeg kan godt dra tilbake!

Vi spiste også masse mat, nå husker jeg ikke alle spise stedene. Men jeg vet at pølse er veldig populært, så for dere som er glad i det er det perfekt. Jeg må også nevne at Berlin er kjent for sine kjøpesenter. De er gigantiske, og der finner du uansett det du trenger.

Noen bilder som ramser opp helgen min.

Monica var fotograf på turen :)Vi var også i Berlin når det var kulturfestival.

Vind i håret i en selfie er digg!Flere bilder kommer i morgen, nå skal jeg hoppe i seng. Håper dere likte bildene, gi gjerne tilbakemelding om dere likte de.

*

Når var du på jentetur sist?

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 • 13.09.2015, 20:31

Tilbake fra Berlin


HeiJeg tenkte å gi en liten lyd i fra meg, nå er jeg hjemme igjen fra Berlin. For en herlig tur vi har hatt, som alltid er det alt for lite med en lang helg, selv med venninne. Jeg kunne vært der i en uke, det var så mye fint og se og oppleve. Jeg shoppet litt vel mye også, så nå blir det ingen tur før om en måneds tid. Da går turen til Oslo og Asker, jeg skal på en sponset shoot i Oslo. Det gleder jeg meg veldig til, jeg kan ikke røpe for mye, men jeg kan si det er en shoot jeg aldri har gjort før.

Ellers kommer det ett nytt innlegg i morgen med hva vi har gjort og litt sånn. Kommer noen bilder av mine nye antrekk også.

 

Håper alle har hatt en fin søndag! Jeg ligger nå å sløver på sofaen med samboeren.

  

Har du vært i Berlin?

 

PS: Takk for turen Monica, jeg hadde en fantastisk tur og jeg gleder meg allerede til neste gang.

 

 

 

 

 

-C

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits