• 30.09.2014, 18:30

10 ting damer ikke vil innrømme!


Hei igjen! Jeg fant en spennende liste på nettet i dag "10 ting damer ikke vil innrømme", jeg har tatt bort noen av punktene og lagt på mine egne. Jeg vil gjerne høre om dere er enige eller uenige? Jeg vil si jeg har vokst litt fra noen av punktene, men kjenner meg godt igjen i noen av de. Gjør du?

1.) Vi sier som regel det motsatte av hva vi mener. Nei, jeg er ikke sur!

2.) Vi klarer ikke og takle komplimenter. Vi fniser det bort eller blir sur og sier noe stykt!

3.) Vi shopper gjerne en hel del for og føle oss bedre. Klær, sminke eller kanskje en ny iphone!

4.) Bad Hair Day. Ponytail it is!

5.) Halloween er en annen unnskyldning til og kle seg som en hore.

6.) Vi gjør alt i siste minutt. Kommer noen minutter for seint til jobb. Vi rekker ikke bussen!

7.) Det øyeblikket du får av deg Bh`n. Freedom!

8.) Vi ser romantiske filmer og spiser is når vi har kjærlighetssorg.

9.) Vi barberer oss bare når vi skal på date. Det er da det gjelder!

10.) Bruker Bh som får puppene våre til og se større ut, i stedet for og bruke en som er behagelig.

 

Til i morgen skal jeg prøve og finne en liste om gutta, så får vi se hva de ikke tør og innrømme! Ha en fin Tirsdag videre alle sammen :)

 • 29.09.2014, 22:17

Konkurranse!!!


Hei alle lesere! Nå er det på tide med en liten Konkurranse, den går ut på og skrive i kommentar feltet hvorfor du bør vinne. Skriver du en overbevisende melding til meg vinner du "Love Spell" fra Victoria`s Secret med duft av Cherry blossom og peach. Den er kjempe god og kan brukes til alle anledninger.

Den lukter nydelig! Lykke til alle som vil delta!

 

Ett lite smil fra meg, håper alle har hatt en super fin dag! :)  


  

 • 28.09.2014, 19:54

Er tilbake!


Hei alle sammen! Da er jeg tilbake etter og ha vært litt fraværende noen dager, det skyldes sykdom. Det er søndag og det er høstvær, jeg og Eirik har vært ute og gått en veldig liten tur. Jeg har fått brukt bursdags gaven min de siste dagene, tatt en del bilder. Vi har brukt dagen på og se på noen serier og gå en tur langs Mjøsa og tatt noen bilder og gått tilbake. Jeg har også fått snakket med Moren min på telefonen i dag, hun har vært på ferie i Roma. Heldiggris! Jeg får heldigvis snart se hun igjen, vi skal til Trondheim i slutten av Oktober. Vi gleder oss masse! Om ikke så lenge er det farmen, er det noen som ser på det? Har dere noen favoritt enda?

Her er noen bilder av helgen min :)

Søndags turen var kjempe fin :)

Nytt bilde og nye roser <3

Dette bildet er fra torsdagen :) På vei til Tivoli.

Gabrielle! Rå flink live.

Redigert!

Redigert! Syns?

Eirik har tatt bilde i dag :)

Dette har jeg tatt. Dette er også redigert.

Tanker om bilde?

 

Godt kledd, selv om det er ganske varmt ute,

Fra sykkel turen min på Torsdag.

#festdager

 

Lite bilder fra Fredag og Lørdag som er fordi jeg var i dårlig form. Heldigvis er formen stigende og jeg er på bedringens vei nå. Håper alle har hatt en fin helg, og får en fin søndags kveld videre. Jeg skal nå se farmen sammen med samboeren min.

 • 23.09.2014, 20:34

Høststemning <3


Hei alle sammen! I dag har jeg og Eirik vært på shopping, det første vi gjorde var å kjøpe superundertøy. Det begynner og bli kaldt ute og vi må utnytte salget når det er her. Vi fikk ett sett til oss begge for bare 198kr, det er super billig. Etterpå prøvde jeg noen sko, jeg har sett ut noen men i dag falt jeg for noen andre. De var i skinn og var foret innvendig, de passet perfekt. Da var det bare og vente på lønna. Deretter dro vi en tur til XXL, der Eirik kjøpte seg treningsdress og jeg kjøpte meg lue. Vi skal starte ett nytt og bedre liv derfor handler vi treningsklær så vi skal få motivasjon. Når jeg ikke er så snørrete og slimete i halsen skal vi gå en langs Mjøsa. Det er viktig og holde seg i form, og spise sunt. Vet det er mange blogger som har oppfordret til dette, så derfor gidder ikke jeg også å gjøre det. Alle vet at det er sånn man bare må gjøre for og holde seg i form. Om man ikke vil det er det opp til hver enkelt, syns jeg da. Jeg har tatt noen bilder med det nye kameraet mitt de siste dagene, her er noen av bildene.

Eirik har tatt de bildene av meg :)

Disse er fra i dag :)

I forrige uke med Farfar og Søskenbarn Tuva på Hockey kamp.

Trur Eirik trenger nye bukser .. (dette er tatt med mobil)

Test bilde.


Heia Storhamar


Kjæresten

Dagens middag på Ikke Bare Bar :)

 

Ha en strålende Tirsdags kveld alle sammen :)  

 • 21.09.2014, 22:55

Høstantrekk 2014


Hei alle sammen og god søndags kveld. Har noen høstantrekk jeg vil vise dere, jeg har falt for noen fine antrekk. Høsten er her, vi tenner te lys og det blir kaldere ute, da er det viktig med fine og gode klær. Jeg har sett ut mine favoritter som jeg tenkte og dele med dere. Alle klærne er fra Nelly.com og det er der jeg kommer til og bestille mine høstantrekk. Hva er dine favoritt antrekk nå til høsten? Si gjerne din mening?  :)

 


Sykt fin Jakke.. som jeg bare MÅ ha! :)

Genser som ser utrolig varm og god ut!


Utrolig fin topp som kan brukes til hverdags og fest.

Skjorte.. det må man jo bare ha i skapet.Elegant kjole til mørke kvelder nå til høsten.

Alle skulle hatt en rød kjole, jeg eier ingen så jeg MÅ ha denne også.

Jeg og Eirik skal starte ett nytt og bedre liv, så må ha nye trenings klær også ;)


Hvor kul var ikke denne? Fra en skala fra 1 til 10?

Den er RÅ kul! MÅ ha denne også, blir kulere enn alle på treningsstudioet.   

 • 19.09.2014, 12:02

Ikke diskuter russetiden på hockey kamp!!


Hei, jeg beklager at jeg ikke fikk tid til og skrive til dere i går. Jeg var på hockey kamp og ble borte ganske lenge siden det ble overtid i kampen. Storhamar var flinke i 1 og 2 periode men i 3 perioden raknet det litt for dem. Det var de unge gutta som viste seg frem på banen og det var godt og se, håper de fortsetter med dette fremover. Jeg dro med Farfar og søskenbarnet mitt Tuva. De plassene jeg valgte var ikke spesielt gode, vi satte bak en mann som ropte og sa stygge ting og bak oss satt det 4 fjortiser som diskuterte russetiden. Når man sitter på en hockey kamp sitter man gjerne og diskuterer kampen eller holder kjeft! Vi ble litt irriterte og prøvde og skifte plass men alle plassene var opptatt, det var nesten umulig og følge med kampen fordi de overdøvet hverandre. Den feilen gjør jeg ikke igjen! Kampen ende vertfall 4-5 til Lørenskog. Jeg har tatt noen bilder som jeg legger ut litt senere. Jeg våknet i dag med veldig vond hals og føler meg ikke helt i topp form. Jeg skal på jobb i dag så tenkte og slappe av litt før jeg drar.

Dere får ha en fin fredag :)     

 • 17.09.2014, 22:33

Taco Pedro!!


Hei alle sammen:) I dag har jeg hatt en fin dag i barnehagen, selv om det har vært veldig mye støy. Hodet har fått kjørt seg i 7 timer med skriking og hyling. Gleder meg til jobb helg på Pm på fredag. Der er det litt roligere og litt stillere. Har sovet dårlig så hodet er ikke med meg nå, så det blir ett kort innlegg. Har ikke tatt noen bilder i dag heller:/ Når jeg kom hjem fra jobb i dag hadde Eirik hentet bursdags gaven min, speilreflekskameraet var kjempe fint og står på ladning til i morgen. I morgen blir det masse bilder på bloggen, gled dere! Til middag disket Eirik opp med Taco! En klassiker på en onsdag(lille lørdag). Folk flest spiser det kanskje på fredag, men ikke i dette huset. Vi gjør ikke som alle andre vi tenk. Vi er spesielle! hehe.. Hva har du spist til middag i dag da? Har noen en film og anbefale? :)


Vi ble servert av taco Pedro :)

Bilder av både kamera og andre bilder kommer i morgen.

 Håper alle har hatt en fin Onsdag! Ha en strålende Kveld :)  

 • 16.09.2014, 22:16

Epleslang!


Hei alle sammen. I dag etter jobb dro jeg hjem til min Farmor, hun holdt på med hagearbeid når jeg kom. Jeg fikk lov til og ta noen epler av eple treet hennes med hjem, Eirik må også få smake. Vi laget oss middag sammen med pappa og så tv, gamle serier fra 80-tallet som pappa ser på. Etter noen timer kjørte jeg hjem igjen. Nå har jeg sett ett par episoder av Hart of Dixie fra sesong 3.

Viste dere at det er akkurat 100 dager til jul i dag? Jeg gleder meg veldig til jul, jeg er ganske sikker på at jeg må jobbe i jula og romjula. Håper jeg får litt tid med familien min uansett, på nyttårsaften skal jeg og Eirik til Trondheim. Det gleder vi oss masse til. Er det noen som har planlagt noe så langt frem i tid? Det går superfort så er vi i Desember måned :)

Epleslang <3 Love it!

Den gode og sunne maten jeg spiste i dag.

*Spekemat*

Sliten jente etter en lang dag...Pang sa det så lå hun rett ut på sofaen!

"Snart" Juuul <3

Har du sett, skal du ta mange plasser du da? Latterlig parkering.. ser du det ikke selv?

Blir frustrert av folk som bare tenker på seg selv altså. Jeg står med gul bil bak der og måtte gjøre det beste ut av sitasjonen. Så jeg rygget meg fint inn bak den stygge mopeden. Ååh, dere skulle sett meg, jeg er super stolt! :) Hehe   

 • 15.09.2014, 23:00

Blåmandag!


Blåmandag! I dag sto jeg opp tidlig for jeg og Eirik skulle få besøk av en venninne. Hun heter Lene og er sammen med beste kompisen til Eirik. Vi stor koset oss hele dagen og fikk til og med bestilt oss båttur til Kiel. Vi gleder oss masse til vi skal på tur sammen, jeg har aldri vært på tur med ett annet par før så det blir spennende. Jeg og Eirik gleder oss kjempe masse, vi bestilte tur til siste helgen i oktober. Så håper det ikke er så alt for mange bølger, båten er utrolig stor så vi får nok og gjøre. Ellers i dag har jeg vært med farfaren min. Jeg skal låne bilen hans i to dager nå så jeg måtte hente bilen i kveld. I morgen skal jeg jobbe i barnehage det skal jeg også på onsdag. I helgen jobber jeg på PM det blir min første jobbhelg på to uker. Jeg har også vært på finn.no og snoket litt på leiligheter, mest i Trondheim for det er der vi eventuelt tenker og dra til sommeren. Men hvem vet egentlig hva som skjer. Plutselig forandrer det seg i løpet av de månene til sommeren. Hva har du gjort i dag?

Meg og Lene <3

Bad dress code!! Noe jeg fant i skapet... 

Snik bilde av Farfar :)

Klar for Barnehage i morgen, bilen er hentet!

 


 

 • 14.09.2014, 22:00

50års bursdag gjennomført!!!


Hei, i går var 50års feiringen vi har ventet på nå i noen måneder. Vi hadde en fin dag/kveld med mye latter og god stemning, de fleste dukket opp også. Ble litt skuffet over at det var en del som dro så tidlig på en sånn dag som denne. Jeg hadde laget rebusløp og alle var veldig fornøyd med opplegge mitt. Jeg hadde laget spørsmål som jeg hengte over alt i huset, noen måtte jeg også henge ute i hagen siden det var så fint vær. Så hadde jeg telt erter som jeg puttet i ett glass for at de som var med skulle gjette hvor mange som var i glasset. Jeg hadde også med at de skulle memorere gjenstander i noen sekunder. Jeg hadde også med bilder av kjendiser som jeg hadde klippet bort litt av ansiktet deres så det skulle bli vanskeligere og se hvem som var på bildet. Og tegnet på de "briller" og "bart" det var kjempe gøy. Jeg syns det var kjempe gøy og lage rebus og pynte i huset. Vi hadde en kjempe fin feiring må jeg si og det virket som pappa stor koset seg han også. Jeg tok noen få bilder av kvelden i går. Håper alle har hatt en fin helg :)

Jeg hadde på meg kjole og ett fint smykke fra Accessories.

Jeg pyntet til festen:)

Da er jeg blitt 26år :)

Flagget måtte opp også!

Kjempe god kake som Farmor hadde baket :)

50åringen som jeg er så utrolig glad i <3

Kjæresteparet koser seg i bursdag :)

Festen er i gang :)

Bilde fra i dag. HØST stemning :)

Kompisen min Adrian kom innom i dag også. Vi tuller og tøyser som vanlig :)

Søndags kos fra Sverige :) Det skulle bare mangle på en søndag!

 

 

 • 11.09.2014, 18:54

Jeg trenger deres hjelp!!


Jeg har en oppgave til lørdagen og den er ganske vanskelig. Jeg skal lage spørsmål og oppgaveløype til bursdagen og er tom for ideer. Jeg tenkte å høre med dere lesere, er det noen som har noe forslag til hva jeg kan finne på? Og eventuelt hvilke spørsmål som ikke er for lett eller for vanskelig. Håper noen kommenterer på dette. Jeg trenger deres hjelp til og få til dette her. Jeg sier "på forhånd takk".

Rebusløp er gøy! :)

REBUS! Den skjønte dere ;)

Må også ha med noe quiz spørsmål :)

 • 10.09.2014, 22:08

Bursdag er gøy!


Hei alle sammen:) I går hadde jeg bursdag og tok turen til Sverige med gutta fra calcutta(det vil si kjæreste , far og farfar). Vi hadde en fin dag i Sverige med god mat og shopping. Min far hadde også bursdag i går, han ble hele 50 år og den store festen blir på lørdag :) Etter turen dro vi hjem og Eirik skjemte meg bort hele kvelden, spiste god mat og masse godis fra Sverige. Dagen var fantastisk, fikk ett fint kort av Eirik der det sto at jeg skulle få ett speilreflekskamera. Da kommer det masse fine bilder på bloggen, det gleder jeg meg til. Vi skal hente kameraet på fredag fordi det var utsolgt og måtte bestille mere fordi det var så populært. Ser frem til jeg har det kameraet i hendene og kan begynne og knipse. Blir mye fine bilder på lørdag vil jeg tro og bursdagsbarna og familien. I dag har jeg vært på jobb, jeg og Eirik kom hjem samtidig etter han også hadde vært på jobb i dag. Eirik står på og har fått masse vakter der han jobber, det liker vi veldig godt nå etter ferien. Ellers har vi ligget på sofaen som noen slakt og sett på serie og koset oss. Det skal vi fortsette med resten av kvelden også. I morgen har jeg fri fra jobb, og har masse ting og gjøre. Hektiske dager liker vi, kan ikke sitte på latsiden jeg heller.

Her er noen bilder fra i går :)

Bursdags barnet :) Med verdens varmeste genser fra PM.

fortune cookie

Many pleasurable and memorable adventures are in store for you.

Kinesisk mat. Digg!Utenfor døren vår :) Velkommen!

Ett bilde fra i dag. Skjorte fra Hellas og smykke fra Accessories

 

Ha en fin kveld alle sammen :) God Lille Lørdag :)  

 • 08.09.2014, 23:58

Fantastisk helg med mye fine opplevelser


Da var helgen over! Jeg som hadde gledet meg sånn til den, og plutselig var den over. Tiden går fort når man er i godt lag og har masse og gjøre. Det var kjempe koselig og se min søster igjen, og ikke minst alle venninnene mine som jeg rakk og møte i Oslo før jeg dro. Helgen har hvert helt fantastisk og jeg gleder meg til neste gang, håper det ikke blir så lenge til. Jeg har opplevd en av mine beste Disney filmer, gjennom ett teaterstykke. Skjønnheten og udyret! Det var en fantastisk opplevelse, sykt fin musikk og veldig flinke skuespillere. Jeg liker Hans Marius Hoff Mittet, han er så rå! Jeg elsker teater, og misunner alle som står på scenen. Jeg begynte og tenke på om jeg ville studere maskør og parykkmaker igjen. Jeg har mulighet til det med formgivnings fag, men er litt usikker på om det er noe for meg selv om jeg er super interessert i det. Har jobbet på teateret før, og syns det var super gøy. Har aldri hatt det så gøy på jobb før og ville ikke hjem, jeg nektet nesten og forlate bygge. Det må sies at det var på kvelden når teatere hadde forestilling. Jeg glemmer det aldri og skulle ønske jeg hadde gjort noe innen teater litt tidligere. Jeg får tenke på det og ha det i bakhode ett år til hvertfall, må først prøve meg på en jobb med min videreutdanning. Det blir også veldig spennende vil jeg tro! Her er noen bilder fra helgen:

Kjæresteparet på tur <3

Lørdagens antrekk: Genser fra Oasis, Skjørt fra BikBok, Sko fra Converse, Jakke fra Zara, Klokke fra DW

Stor fornøyd

Eirik sitt antrekk på lørdag :)

Søndags antrekk: Jakke fra Zara, T-shorte fra H&M, Bukse fra Zara, Sko fra Converse, Veske fra DKNY

Søstrene <3

Bowling på søndag, og her står taperen!

Selvfølgelig vant jeg :)

Og lillesøster :)

Søndags middag :) Fridays!

Stor fornøyd igjen :) hehe..

Hattefin med lillesøster sin hatt. Rå kul!

 

Håper alle har hatt en fin helg :) Nå er det starten på en ny uke og jeg har en god følelse på at den blir fin. God Natt alle mann!

 

 • 05.09.2014, 21:41

Det er fredag, og jeg er i Oslo!


Hei Oslo! Da er jeg kommet meg til Oslo, og har hatt en fin formiddag med en venninne fra folkehøyskolen. I kveld har jeg vært med min lillesøster og vi har laget pizza. I kveld er det idol og premiere på senkveld på tv2. Jeg har hatt en veldig fin dag i Oslo og gleder meg masse til teater forestilling i morgen. Er det noen lesere som liker teater? Er det noen som har sett skjønnheten og udyret? Eller noen som anbefaler noe annet og se på teateret? :) Jeg er åpent for alt!

Smakt XChange i dag også :) Veldig godt!  

Min pene lillesøster Karoline :)

Pizza kos :)

Digg!

 

Pizza en ble laget med: pizzabunn fra Toro(pose),kylling kjøttdeig med taco krydder, mais, paprika, hvitost og ketchup.

BANG! så har du en veldig god pizza :) Håper alle koser seg i kveld! Ha en fin Fredags kveld!  

 • 04.09.2014, 23:26

Hvordan få skikk på Mannfolka!


Dagens tema: Hvordan få Eirik til og bli mer ryddig. Er det egentlig mulig? Hvorfor er det slik at gutter ikke er ryddige? De fleste guttene jeg kjenner er ganske rotete og lener seg til samboeren sin. Visse ting må jo bare gå inn i hodene deres, det er ikke så vanskelig og gå ut med søpla eller vaske klær. Det er jo enkelt og se når skittentøys kurven er overfylt med skittene klær, eller og sette på oppvaskmaskina, det viktigste er vel og få alt inn i maskina. Det er tydeligvis ikke så lett det heller! Gutter har det for seg at de kan gjøre det senere, så glemmer de det å deretter er det glemt.. for godt! Så vi jenter må minne de på det hele tiden hva de skal gjøre, og da blir det fort litt krangling. Eirik roter mest på soverommet, det ligger klær over alt. Det verste er vel når han skal lage middag, det ser ut som ett bomba horehus på kjøkkenet etter han. Han har blitt litt flinkere, men herregud hvordan det så ut i starten. Må si han har forandret seg, så lenge han får en liten "huskelapp" eller en "melding" på telefonen. Når jeg ser på forbedringene tenker jeg at det er håp. Det er HÅP jenter! Fortsett og stå på kravene og minn mannfolka på at vi ikke er stuepikene deres. Er noen enige?

Surrekoppen min <3

Han trur han er like kul som Captain America :)    

 

Ha en fin Torsdags kveld! :)

 • 02.09.2014, 23:26

Gleder meg til helg!


Dagens antrekk: Topp fra PM, Bokse fra Zara, Sko fra Converse, Klokke fra DW


I dag ha jeg vært på jobb, første dagen etter ferien. I morgen skal jeg også på jobb, men da gjennom Adecco i en barnehage. Siden jeg ikke har skaffet meg "drømme" jobben enda. Derfor får jeg litt hjelp av Adecco med jobb tilbud. Etter vært håper jeg at jeg finner en jobb som har med min videre utdanning og gjøre. Det kan ta tid, derfor nyter jeg de små jobbene jeg får. Og farter litt innimellom nå som jeg har tid til det. På torsdag etter jobb drar jeg til Oslo, håper jeg får noe jobbing der også. Jeg har meldt meg inn på statist.no og håper det dukker opp noe når jeg først er der. Skal også møte en del venner og være masse med lillesøster Karoline. Jeg gleder meg masse til denne helgen! Hva skal du gjøre i helgen?

Høst stemning, det betyr at jeg snart har bursdag :)

Se opp for nusse bilde!!

Det beste i verden er og ta vare på deg selv. Victoria Secret i mitt <3

Ha en super fin kveld alle sammen! God Natt.

 • 01.09.2014, 20:36

Ikke tro så mye, det er bedre og vite!


Ett par ting som irriterer Christine: Nr.1 At folk tror de eier hele verden, jeg liker ikke at mennesker oppfører seg som de tror de er bedre en alle andre. Kan godt henne at du er bedre enn noen, men ikke ALLE andre. Nr.2 At jeg bestandig gir og gir og aldri får noe tilbake, hvis du vil at jeg skal være snill mot deg må du nesten være snill tilbake å ikke tro at alt dreier seg om deg. Det er mange som sier at man skal behandle andre som man vil bli behandlet selv. Det er jeg helt enig i, ikke tro at du er spesiell. La meg heller vise deg at du er det, hvis ikke så er du ikke spesiell for meg. Jeg kan komme med mange eksempler på dette, men jeg slutter med og si at "jeg behandler de jeg er glade i som de behandler meg, resten gidder jeg ikke og bry meg om å tilfredsstille lenger". Nr.3 Det verste i hele verden er fulle folk, når du selv er edru eller ikke er akkurat der de er. For min del snakker jeg om de gangene jeg har vært edru, som i helgen når jeg har irritert meg over de som prøver og overdøve musikken, sjekke opp meg/andre, at de prøver og være sexy på dansegulvet, flørtende blikk, du får med deg mye mer enn når du er på en liten snurr(fylla). Og jeg syns det er helt forferdelig hvordan folk oppfører seg, og tenker på om jeg er like oppmerksomhetssyk som de jeg legger merke til. Jeg håper virkelig ikke det, og med den tanken avslutter jeg med og si at "tenk over hva du gjør i fylla". Vi har alle tenkt tanken, men det gjenstår å gjøre noe med den tanken ;)

Har sikkert en haug med andre ting jeg irriterer meg over, men akkurat nå kommer jeg ikke på flere. Litt bilder fra Syden turen jeg ikke har vist til dere, kommer her!

Vi spilte minigolf siste dagen.

Vinneren av minigolfen ble meg :) Woop Woop

Siste dagen fikk jeg også paraplydrinken min <3

Beste ølet i grekerland! haha:)

Ganske fornøyd :)

 

Hvis noen er enige skriv gjerne til meg, hvis du ikke er enig.. kan du skrive din mening ;) God Mandags Kveld!  

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits