hits
 • 31.08.2017, 19:18

Tiden går så fort, det er litt skummelt


-Happy Torsdag- 

I dag har jeg bodd i Spania i 3 uker, tiden har gått så utrolig fort det er nesten litt skummelt. Jeg har "dessverre" ikke kommet inn i noe rutiner enda, jeg sier dessverre fordi det er sykt viktig for meg å ha rutiner på ting. Sommerferien er over, vi er snart i en ny måned. Min favoritt måned selvfølgelig, siden jeg har bursdag. Den skal jo selvfølgelig feires på Spansk vis. Utenom bursdagsfeiring er det masse annet som skjer i September, som er utrolig spennende for meg som blogger, og som person selvfølgelig. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det senere, når det nærmer seg. Dette ble et litt merkelig innlegg, men en liten oppdatering er jo ikke feil det heller.I kveld er det girls night, jeg skal ut med ei jeg har blitt kjent med her. Det blir utrolig hyggelig, jeg gleder meg!

*

Har dere noen planer?   

 

 

-C

 

 • 29.08.2017, 20:58

Outfit


-Outfit- 

Topp og skjørt fra Zara. 

Sko fra Stradivarius. 

Jeg savner virkelig kamera- stativet mitt <3 Det er jo klin umulig å få noen fine outfit bilder uten. Jeg er veldig spent på hvordan jeg gjør det når jeg skal lage video til dere. Jeg løser seg nok, men gud hvor tungvint det er uten stativ da gitt.

 

Hva syns dere om antrekket?  

 

 

-C

 • 28.08.2017, 18:27

en del nye fregner og lysere hår


-God Mandag-

I dag er det utrolig varmt i Spania, jeg tror søren meg jeg renner bort snart. Små forkjølet er jeg også, fordi jeg ikke er vant til varmen å må ha på aircondition hele tiden. Slik er nå livet i Spania da, det er ikke perfekt det heller. Hehe! Anyways.. jeg har fått en del nye fregner, og lysere hår siden sist. Jepp, du ser at jeg har fått farge. I Spania er tydeligvis fregner veldig populært, det får jeg høre hvert 10 minutt nesten. Hehe.. noe som bare er hyggelig da. 

Hvordan er det med dere, får dere lett farge når dere er i solen i en lengre periode? 

Jeg håper jeg kan lage video i morgen, i dag har det vært shit vær rett å slett. Føler lyset er bedre ute, men vi får se hvordan jeg gjør det. 

*

Ha en strålende Mandag! Det har hvertfall jeg. 

 

 

-C

 

 

 • 27.08.2017, 12:46

Ask me anything!


-Spørsmål- 

Hei, å god søndag! Disse dagene går så utrolig fort, plutselig er det søndag! Jeg hadde søndags følelse på fredag, så jeg har det godt nå. Denne uken har vært helt fantastisk. Enda en uke er over her i Spania, og jeg nyter seriøst hvert minutt. 

Jeg har fått litt spørsmål, og lovet dere svar på video. Det skal dere få! Jeg lurte bare på om det var noen siste spørsmål før jeg lager videoen i neste uke.

Ask me anything! 

 

 

 

-C

 

 • 24.08.2017, 17:59

Bildene fra fashion shooten!


-Bildene fra sist fotoshoot- 

En liten blanding mellom farger og svart/hvitt. Tross regne hadde vi en super hyggelig shoot sammen. Jeg syns Svein Jarle er en veldig dyktig fotograf, og gir bra tilbakemelding om hva som blir de beste bildene. Veldig fornøyd med resultatet! Håper ikke det blir så lenge til neste gang. 

Hva syns dere? 

 

 

 

-C

 

 • 23.08.2017, 19:59

Fotoshoot video


                                                                                                          - Fotoshoot video-

Endelig var resultatet på bildene etter siste shoot klare, og jeg har redigert en liten video som viser litt hvordan det var på fotoshoot. Det ble litt dårlig kvalitet, men så har ikke jeg verdens beste kamera heller. Uansett så er jeg stor fornøyd med hvordan bildene ble. Kommer med nytt innlegg i morgen med alle bildene. 

Følg meg på instagram for å se flere bilder:

christineskundberg 

 

Enjoy!

 

 

-C

 • 21.08.2017, 19:46

Let`s go to the beach


-Beach day- 

Håper alle har en fin start på uken, jeg skal komme meg i dusjen nå etter en herlig dag på stranden. 

*

 

 

-C

 • 20.08.2017, 20:34

time for time i Spania


10.00 

Jeg våkner til strålende sol, og et kjøleskap som er tomt. Jeg spiser ikke frokost bare drar på butikken med en gang. 

10.30

Jeg er ferdig på butikken, og vender snuten hjemover for å spise frokost.

11.30

POOL DAY!

18.00

Negle time!

21.00

Kveldstur med min nye bestevenn <3

22.00

Hadde jeg en middags avtale. Jeg fikk ikke tatt noen bilder av antrekket, det var litt mørkt her da. Men håper å få tatt noen antrekks bilder snart.

En av mine dager i Spania ser sånn ut. En av de mange faktisk, ganske så koselig skal jeg si dere.  

*

 

 

-C 

 • 19.08.2017, 19:43

New nails


- New nails today-

Fransk manikyr.

Det er mine egne negler som jeg fikk fikset, ingen spesiell dyr affære heller.

So happy <3 I love it!

*

Hva syns dere?   

 

 

 

 

-C

 

 • 16.08.2017, 15:30

So yesterday was fun..


#Thelifeinspain 

Fy søren så gøy det var i går, jeg skulle møte en kompis som jeg har gått på folkehøyskole med. I Malaga nå så er det "feria" som er som en liten festival der folk drikker i gatene å har det gøy. Det var masse folk over alt, og veldig god stemning! Jeg hadde en veldig fin start på festival uka. Hehe.. 

Psst..denne gangen ble kamera med! 

Dagen i dag er en max avslapnings dag! 

*

 

-C

 

 • 14.08.2017, 19:55

Har du noen spørsmål?


Hola! 

Beklager dårlig oppdatering fra Spania! Det har vært full fart siden jeg kom, det med at jeg skulle slappe av de første dagene var jo bare tull. Jeg har vært på pool party med en flott gjeng. Det var helt utrolig nydelig der, og huset var jo helt enormt til å være i Spania. Kamera ble selvfølgelig glemt den dagen, men nå skal det ut av kofferten, og må brukes litt oftere. 

Jeg tenkte å ha spørrerunde, det er en del spørsmål om hvorfor jeg valgte å dra til Spania For første gang på video, ja dere leste riktig! Jeg skal svare på deres spørsmål på video. Skriv i kommentarfeltet hva du lurer på så kommer videoen snart! 

PS: Jeg lager ikke video om det kommer få spørsmål, derfor er det bare å spørre i vei dere.

*

 

 

 

-C

 

 • 10.08.2017, 19:00

I'm here!!


-Nytt eventyr- 

Da er jeg ankommet Spania, tenk at det er her jeg skal bo de neste 4 månedene(forhåpentligvis). Jeg ser virkelig frem til dette eventyret jeg legger ut på nå. Det er så mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt nå. Vi skal ikke gå inn på det nå. Jeg har sommerfugler i magen det er helt sikkert. De første dagene går til å bare komme til rette å slappe av, så får vi se hva de neste ukene vil bringe. Sykt spennende! 

Peace! 

*

 

-C

 
 • 09.08.2017, 16:59

Shoot day!


 

-Shoot day- 

I dag var jeg på fotoshoot med Maria og Svein Jarle. Det var så gøy, selv om været ikke var på vår side. Hehe.. Vi trosset regne og fikk noen sykt fine bilder. Maria knipset noen bilder med mitt kamera som jeg tenkte å vise dere her på bloggen. Håper dere har en fin dag selv om det er sykt dårlig vær. 

Jeg elsker toppen jeg har på meg, den grønn fargen. Omg den er så fin <3 Den er fra Zara btw. 

*

Jeg tror disse bildene blir veldig bra! Hva tror dere? 

 

 

-C

 • 07.08.2017, 18:37

Change the environment


- That feeling - 

Jeg gleder meg til den følelsen blir borte.. den følelsen av angst, ubehag, nervøsitet, kvalme og ikke minst redsel. Den følelsen får jeg når jeg går ut døren, jeg håper et annet miljø vil gjøre at følelsen forandrer seg. Jeg har vel ikke snakket så høyt om disse følelsene før, men jeg sliter veldig med angst. 

Ingen ord kan beskrive hvor mye jeg ser frem til å flytte. Er jeg heldig finner jeg ut ting ved meg selv som jeg aldri viste, som jeg aldri hadde funnet ut av om jeg ikke tok det steget med å forandret miljø. Dette føles så rett! Kan det hende at angsten for å gå ut døren forsvinner..?

Det er et stort steg å ta, helt alene. Er det noen som greier det, så er det meg! 

 

Noen tankefulle ord denne Mandagen.

 

 

-C  

 • 07.08.2017, 11:42

Inspirasjonsbilder


- LOVE RED - 

Skjørt fra fretex // sekk fra Adax // leppestift fra Mac // Neglelakk fra Isadora.

-Inspirasjonsbilder- 

*

Hva syns dere, ble dere inspirert?

 

 

 

-C

 

 

 • 05.08.2017, 17:33

En lang ferie går mot slutten..


-Ferie bilder-

Jeg er tilbake i Oslo, ferien er snart over. I neste uke har jeg vært på farten i en måned, det er helt sykt. Det har gått så utrolig fort! Jeg er dritt lei av å reise nå, så når jeg kommer til Spania, blir jeg der. Jeg tenkte å dele noen bilder av min sommer! Håper alle har en fin lørdag. 

OMG..for et sjarmtroll <3 

Ble en del vin i sommer :P hehe..

<3 

For en fin sommer jeg har hatt, selv om det har vært noen kjipe dager har den vært fylt med masse kjærlighet også. 

*

I neste uke er det masse som skjer, jeg er super opptatt. Jeg har fotoshoot og skal flytte til Spania. 

Ha en god helg alle sammen! 

 

 

-C

 

 • 03.08.2017, 19:11

One way ticket to Spain


-En stor nyhet-

Det er noe som jeg har holdt hemmelig en stund, nemlig at jeg skal flytte til Spania. Det er mest fordi jeg ikke har alt på plass enda, og ikke har fått spikret alt i Spania. Ting er enda ikke 100% i boks. Jeg har uansett tatt det valget om at jeg flytter, og finner ut av ting mens jeg er der. 

Jeg har slitt veldig dette året, og følte det var det eneste riktige når jeg hadde mulighet. Det er selvfølgelig mange grunner til at jeg gjør dette, men hovedgrunnen er jo selvfølgelig for opplevelsen sin skyld. Jeg er en sosial person og kommer ikke til å ha problemer med å bli kjent med nye mennesker.

Jeg gleder meg en hel del, selv om jeg er utrolig spent på hvordan dette skal gå. Jeg utfordrer meg selv mentalt, med å stå i dette med å ikke vite hva som skjer. Jeg må si at jeg takler den biten utrolig dårlig, selv om det sikkert kommer til å ordne seg. Jeg føler det i hele kroppen, at det er i Spania jeg skal være akkurat nå! 

Derfor kjøpte jeg one way ticket to Spain, og om en uke flytter jeg! 

*

Det blir spennende å følge bloggen fremover, og se hvordan det går i Spania! 

 

 

-C

 

 

 

 • 02.08.2017, 20:12

Må bare nyte


-Sverige leverer som alltid- 

Min kule farfar & meg. 

I morgen drar vi tilbake til Hamar, der blir jeg til lørdag. Så drar jeg tilbake til Oslo igjen! 

*

Hvordan har deres sommerferie vært? 

 

 

 

-C

 • 02.08.2017, 13:39

Outfit


-Outfit-

Jeg har på meg: Topp fra Nelly // Skjørt fra Fretex // Sko fra Spania 

Elsker virkelig dette skjørtet, det er så kult å tenke på at det er vintage. 

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

-C

 

 • 01.08.2017, 16:30

Nytt modelloppdrag


-Nytt modelloppdrag- 

Etter denne veldig lange ferien jeg har hatt i år, skal jeg på nytt modelloppdrag i neste uke. Jeg ser virkelig frem til dette oppdraget også. Som alltid er det jeg som har crazy ideer, og må få ting til å skje. Jeg har fått med meg fotografen jeg samarbeidet med for noen år siden. Så jeg vet at han er sykt god! 

Dette kan ikke annet enn å bli drit bra! 

Jeg gleder meg, det er bare å følge med!

 

 

 

-C

 

 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign