• 31.08.2015, 22:55

Kvelds kos


Kvelds kos.

I kveld har vi bare koset med pusene, de er så utrolig søte. Jeg har også vært på CC- Stadion en tur, shoppet litt gaver og ett nydelig pledd. Det nærmer seg høst og da blir det kaldere, men akkurat nå er det ganske varmt. Nå skal vi snart legge oss, i morgen skal jeg til fysioterapeuten min en tur. Håper alle har hatt en fin mandag.

*

Hva har du gjort i kveld? 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 31.08.2015, 15:12

Mandag


God Mandag.I dag har jeg vært på trening, jeg løp på mølla i 20 min og gikk fort i 30 min. Veldig fornøyd med dagens kondisjons trening, jeg har fått en dusj og nå sitter jeg i sofaen og slapper av før middag. Ellers har jeg ryddet i mine klær i dag, jeg har en svart sekk med klær jeg skal gi bort. Jeg har også kjøpt meg blomster, jeg får jo ingen av kjæresten min. Jeg har bursdag snart så det blir artig og se om jeg får blomster da, det håper jeg virkelig, vist ikke blir jeg skuffet. Hører du det Eirik!

Eirik kom tidlig hjem fra skolen i dag og hadde savnet pusene så mye. Han er så søt, jeg tror vi må få oss katt selv jeg nå. Han vil ikke at de skal dra hjem, han vil at de skal være her for alltid. Han er en dyre elsker, det er sikkert og vist! Det er bare hyggelig med dyr da, jeg elsker dyr jeg også, så sånn sett passer det veldig bra.

Vi får se, akkurat nå passer det dårlig med katt egentlig, med tanke på at vi bor midt i sentrum. Og jeg vil ikke at katten skal gå inn hele dagen, så da blir det litt vanskelig.

Eirik er så glad for og se de :)

Elsker roser :)

*

Har du trent i dag? Er du en dyre elsker?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 30.08.2015, 22:49

Ekstra mamma.


God søndags kveldNå har pusekattene kommet i hus, de er så utrolig søte. De er 8 uker på mandag, de er bitte små og super søte. De heter tequila og bailys, de er lekene og kosete. De springer rundt og er kosete på samme tid. Nurkete små troll! De har allerede fått eiere, vi bare passer de noen dager for matmor(helene).God natt fro oss!

*

Er det ikke søte katter vi passer?

 

 

 

-C

 • 30.08.2015, 18:25

Søndags tur med min kjøre


HeiI dag har jeg og Eirik vært på søndags tur, det har vært 20 grader og sol. Perfekt vær og gå tur på, vi gikk i over 1 time og var skrubb sultne når vi kom hjem. Vi valgte selvfølgelig den retten som tok lengst tid nemlig pizza. Vi brukte seriøst nesten 2 timer på alt, men pizza ble det tilslutt. En sykt god pizza også om jeg for lov og skryte litt av meg selv, vi laget mat sammen noe vi egentlig ikke bruker fordi det blir så mye krangling. Men i dag gikk det meget bra, jeg er super fornøyd med søndagen så langt, om en liten time kommer kattungene også. Håper alle har hatt en fin søndag, nå skal jeg slappe av og nyte søndags kvelden.

AAh, sol :)

Selv om solen var fremme, måtte jeg ha skjerf. Jeg har tross alt vært syk og gidder ikke å bli mer forkjølet nå.Gutten min <3

Nike

Hjemmelaget pizza :)

Søndags kos :)

*

Har du vært på søndags tur i dag? Har du gjort noe spennende i dag?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 

 • 30.08.2015, 12:59

Min Søndags morgen


Herlige søndag.

Jeg sto opp kl.10.45 i dag, det var godt og sove lenge. Til frokost spiste jeg laktosefritt brød med smør og jordbærsyltetøy. I glasset har jeg C-vitamin, jeg er så å så frisk nå og for og holde meg i fin form er det smart og drikke C-vitamin. Jeg er bare litt snørrete og vondt i halsen av og til, som sakt så å si helt frisk. Og det er gode nyheter, håper bare jeg holder meg frisk nå da. Eirik har startet og små hoste litt igjen etter han var syk, vil ikke at det skal gå i en ond sirkel dette her. Vi satser på at det går bra, jeg tenkte og få med meg Eirik på en søndags tur, når det er så fint vær vil jeg utnytte det. Spesielt siden jeg har vært inne nå i flere dager, da er det godt med en gå tur og en varm dusj når jeg kommer hjem. Vi skal også passe noen søte små kattunger, de kommer i kveld og blir til onsdags kveld. Jeg spiste frokost alene i dag, Eirik sover fordi han har vært på nattevakt.

Vi har heldigvis 2 dyner, så jeg tok med meg dyna til stua i dag også. Veldig hyggelig morgen for min del.

*

Leser du kamille? Har du noen planer i dag?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 29.08.2015, 18:21

Lørdags morro


God LørdagJeg følte meg såpass bra i dag at jeg og Eirik dro til pappa`n min i dag for en lunch bit. Vi fikk servert brød med roastbiff, med mye godt på remulade, løk, potetsalat og sylteagurk. Det var kjempe godt, fint vær var det også mens vi spiste. Men når vi var ferdige kom regne dalende, vi flyttet oss derfor inn. Jeg har hatt en veldig fin dag med både pappa, farfar, farmor og Eirik. Vi kom hjem for en liten time siden, jeg dro på butikken og handlet det vi trengte for helgen. Så fikk jeg også pakke fra ellos i dag, jeg hadde bestilt meg ett teppe, og bursdagsgave til pappa. Teppet var jeg veldig fornøyd med, og det passet perfekt i gangen vår.

 

 

 

Det var så digg, må prøves. Brød med potetsalat, løk, roastbiff og sylteagurk. 

Dagens antrekk: Bukse fra Topshop/ topp fra monky/ Jakke fra Cubus/ Skjerf fra PM

 

Mye godteri, mat, brus og ja jeg har mensen :)

Super fornøyd med nye teppe mitt. Du kan kjøpe det HER.Dette er mer rett farge :)

Jeg ønsker alle en fin lørdags kveld.

 

Har du noen planer denne lørdags kvelden?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 29.08.2015, 11:55

Føler meg bedre


HeisannI dag våknet jeg og var i mye bedre form, selv om nesa er tett og jeg hoster så mye at jeg får vondt i hode føler jeg meg mye bedre i dag. Jeg skal prøve meg ut på lunch med pappa og Eirik i dag. Får håpe jeg ikke smitter noen, uff det hadde ikke vært noe gøy. Ellers holder jeg meg inne i dag tror jeg, jeg har heldigvis noen dager og bli helt frisk på. Siden jeg egentlig skulle til Spania har jeg fri helt til onsdag, selv om jeg nå har blitt litt bedre, er det godt og tenke på at jeg kan bli helt frisk til jobb på onsdag.

Er det noen som har noen middags tips til i kveld?

 

Håper alle får en fin start på lørdagen, vi blogges!

 

 

 

 

 

 

 

-c

 

 

 

 

 • 28.08.2015, 22:56

Noen tips til en super bra fredagskveld.


God fredags kveldDet er fredag, det er helg og helgen er i gang for fult. For min del blir den tilbrakt i sofaen, med paracet og snytepapir. Det får gå, alle har forskjellige fredags kvelder, men jeg har noen tips på hvordan den kan bli bedre. Eller om du rett og slett kjeder deg så mye at du bare MÅ finne på noe.

* Jeg elsker alt som er på tv`n på fredags kveldene, så jeg holder meg som regel hjemme i sofaen. Det er jo rene maraton på tv skjermen på fredags kvelden. 

* Kino er jo også en klassiker. Kino er alltid gøy, uansett! Popcorn, smågodt, film og godt selskap. Kan det bli bedre?

* Bowling er alltid gøy, vertfall vist du får med deg en gjeng og spiller på lag. Med litt alkohol og kanskje noe og spise. Så har du den perfekte fredags kvelden! 

* Ut på byen og danse fra deg din frustrasjon fra jobb, hvem vet kanskje spiller de yndlings sangen din. Jente kvelder ute på byen er jo alltid en vinner.

* Jente kvelder med film og gutte snakk er også en vinner vil jeg påstå. Jeg personlig elsker disse kveldene der jentene møtes <3

* Kose kveld med kjæresten, her er det bare og la fantasien vandre. For på disse kveldene må man ta vare på, de er unike.

* Gå ut og spise med venner eller kjæreste. En venn du kanskje ikke har sett på lenge, for da går tiden og plutselig er det på tide og dra hjem.

* Spa kveld, gjerne for seg selv men også med andre. Ansiktsmaske, fotbad, stelle neglene og skrubbe kroppen.

* Spille kveld, da er det gøy om det kommer en gjeng så det blir flere lag. Med noen øl blir det ekstra gøy, særlig om noen skal mime eller tegne noe.

* Trene, noen er jo så sporty at de trener en fredags kveld også. Gå tur er jo også mulig, om man har hund må man jo faktisk.

* Gå på teater, det er kanskje ikke så ofte. Men det er mulig, om du er interessert i det. Jeg elsker det!

* Tegne/ male er noe som er veldig gøy, du får billig utstyr på søstrene grene. Prøv det! Alle kan det, de må bare finne talentet sitt.

*

Det var noen tips, kanskje litt seint innlegg men da har dere det til neste fredag, eller kanskje dere kan bruke det til i morgen. Håper alle har hatt en fin fredag.

 

Hvem av tipsene likte dere best?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 28.08.2015, 14:38

Sakte men sikkert


HeiI dag har jeg tatt med dyna mi og forflyttet meg til stuen, formen er bedre men halsen og nesen er like ille. Eirik kjøpte kjeks til meg i går, så jeg har koset meg med det mens jeg har sett på serie. Jeg tar det helt med ro i dag også, håper formen blir bedre etter hvert. Det er så kjedelig og bare ligge i sofaen og ikke få gjort noe, fordi du ikke har noe energi. Magen er vertfall bedre, så nå har jeg fått i meg litt mat. Det går fremover, jeg har heldigvis fri i helgen så jeg skal slappe max av.

Aloe vera må jo være bra :)

Lille my.

Jeg ligger på sofaen med snørrpapir og doc. Og her blir jeg resten av kvelden også!

 

*

Har du noen planer i dag?

 

 

 

 

 

 

-C

  

 • 27.08.2015, 12:43

Mood


Hei

Jeg beklager mitt fravær fra bloggen, men jeg har vært syk siden tirsdags ettermiddag. Jeg har rett og slett ikke hatt energi til og skrevet noen innlegg, jeg er dessverre dårlig i dag også. Jeg tenkte og skrive ett innlegg så dere viste hvorfor jeg har vært borte noen dager. Eirik har jo vært syk så jeg gikk vel bare og ventet på at jeg også skulle bli forkjølet. Jeg har også hatt veldig vondt i magen, men legen mente det ikke var noe farlig. Nå i skrivende stund ligger jeg i sengen og har fått i meg både C-vitamin og en corny bar. Jeg hadde også laget til litt te, men det var ikke så godt i dag som jeg hadde trudd. Ellers lever jeg på paracet og halstabletter, håper virkelig formen blir bedre snart. Det var kanskje like greit at det ikke ble noe Spania tur på meg nå som jeg er sengeliggende. *snufs snufs*Alt jeg trenger for og bli bedre :)

Jeg bruker en del papir i løpet av en dag.. :/

 Frokost.

*

Håper det går bra med alle sammen. Vist noen har noen tips om hva som funker til sår hals, hoste og tett nese vil jeg gjerne ha de? På forhånd TAKK!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 24.08.2015, 13:26

Da var sommerferien over for denne gang.


Hei

Jeg kjenner at jeg godt kunne hatt en uke til med ferie, på en annen måte er det godt å komme tilbake til hverdagen også. Jeg tar det igjen i desember jeg, vi skal jo muligens til Thailand i julen i år. I dag skal jeg på seinvakt i hjemmebasert, starter med en vakt der for så og dra på dagsenteret tirsdag og onsdag. Så ser det ut som jeg får en lang helg om det ikke er noen som ringer og trenger meg på fredag. Jeg tenkte og ramse om ferien min med noen bilder, noen nye og noen gamle. Jeg fikk 2 uker pluss en lang helg i Arvika med min kjære. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, skulle bare ønske det ble noe av den Spania turen. Håper alle har hatt en fin sommer!

Meg og Nathalie i Oslo

Beste Pizzaen i Oslo

Oslo.

Hamar.

Trondheim. *Ronja*

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Hamar

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

Sverige

*

Alt dette skjedde på 2 uker og 4 dager, vi hadde en super fin ferie. Neste år skal jeg love dere at det blir en sydenferie på oss. Nå gleder jeg meg til tur i september, da har jeg også bursdag. Det blir så hyggelig, jeg elsker bursdag! Håper alle har hatt en fin helg!

 

Har du hatt en fin sommer?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 23.08.2015, 17:41

Bylivet


Hei

Helgen har gått så fort, plutselig var Oslo helgen over for denne gang. Jeg har hatt en super fin helg med venninner og lillesøster. I går ble det shopping, resturante besøk og bylivet på kvelden. Jeg og venninnen min Camilla spiste ute før vi dro på tak fest, der var vi en stund før vi dro ut på byen. Vi hadde en kjempe fin kveld, jeg syns kanskje det var litt fult på utestedet vi var på. Vi dro på john`s der spiller de masse "gammel musikk. Det var god stemning mens vi var der, vi dro hjem i god tid for og rekke taxien. Når vi kom hjem snakket vi om alt og ingenting til langt på natt. I dag våknet jeg med en tett nese, og smerter i magen. Noe jeg håper går over til i morgen, for da skal jeg tilbake i jobb, nå er sommerferien min over. Tilbake til virkeligheten, det blir spennende da, jeg gleder meg! :)

Gårsdagens antrekk; Tiger of sweden kjolen min :)

 

Utsikten fra Leiligheten.

 

Håper alle har hatt en fin helg, nå skal jeg slappe av og pleie meg selv litt. Håper nesen blir bedre etter litt nesespray og magen etter noen magetabletter.

 

 

 

 

 

-C

  

 

 • 21.08.2015, 21:21

Oslo


HeiNoen bilder fra Lektern i dag med venninner fra folkehøyskolen. Vi hadde en super fin dag sammen, jeg hadde en veldig hyggelig dag med de. Vi drakk noen øl og koset oss, kjente det i toppen etterpå. Jeg er så dårlig på å spise på slike dager, men fikk en veldig god salat av lille søter når jeg kom dit. Nå har jeg også sett Norske Talenter, endelig er de høst seriene på tvn igjen. Wihuu, nå skal jeg slappe av. Håper alle har hatt en fin fredag! :) Nathalie <3

Silje <3Hva har dere gjort i dag? Er det flere som har vært på lektern i Oslo?

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 21.08.2015, 12:07

God fredag.


God fredag alle sammen

Som dere sikkert vet så skal jeg tilbringe helgen i Oslo. Dette blir en super fin helg, jeg gleder meg. Prøver og ikke tenke for mye på at jeg ikke skal til Spania likevel, men må innrømme at det er litt vanskelig. Men først Oslo, så får vi se hva jeg gjør neste helg! Jeg er så heldig som har så mye venner i Oslo, så vær gang jeg er der slipper jeg hotell. Da sparer jeg litt penger, og det er jo supert! Jeg kommer til og ta masse bilder til dere, så kommer jeg sterkere tilbake i neste innlegg :)

*

Har du noen planer i helgen? Er du også på reisefot?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 20.08.2015, 19:36

Blir ikke noe av Spania turen.


Hei

Jeg har ferie, og da koser jeg meg med både øl og vin. Jeg fortjener det etter denne dagen, jeg fikk akkurat vite at det IKKE blir noe av Spania turen. Min venninne Nina, hadde vist ikke bestilt alt, bare reservert. Sykt kjedelig! Men jeg skjønner Nina godt, det er ikke så godt å vite når du faktisk har gitt fra deg kontonr og alt til fly selskapet. Så sykt kjedelig, men sånn er det av og til. Nå får jeg se om jeg finner en annen tur eller så blir jeg bare hjemme. Jeg skal jo tross alt til Berlin i september også, men jeg vil likevel se om jeg finner noe billige turer. Reiselysten min er på topp nå, jeg har jo jobbet hele sommeren, jeg fortjener en tur.Nyyter dagen i dag, før jeg drar til Oslo i morgen!

*

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 20.08.2015, 15:48

Endelig fikk jeg sol på kroppen.


God ettermiddag.

I dag fikk jeg endelig solet meg litt, det var veldig deilig etter en lang sommer med jobbing. I dag sto jeg opp kl.10 jeg spiste frokost og ryddet i heimen før jeg dro på trening. Jeg trente i 1 time på mølla, jeg byttet på å løpe og gå fort. Andre økten min denne uken, så jeg syns jeg har vært flink. Etter treningen dro jeg og Eirik ned til stranden, der fikk vi stor plass for oss selv. Det var egentlig ganske herlig, vi lå ikke lenge før vi var skrubb sultene. Så vi dro bort til kroen i nærheten og spiste lunch, jeg spiste en veldig god salat. Nå sitter vi hjemme og slapper av, Eirik er egentlig i dårlig form så han skal holde seg inne resten av dagen. Jeg vurderer og dra ut i solen igjen etter jeg har skrevet dette innlegget. Håper alle har en fin Torsdag!Endelig fikk jeg litt sol på kroppen

Får litt fregner i dette været også.. :PKylling salat

*

Har dere vært ute i solen i dag? Er det flere enn meg som har fått noen ekstra fregner?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 • 19.08.2015, 22:58

Hva vil du lese om på bloggen?


God kveldEr det noen ønsker om hva dere vil lese om? Jeg føler at jeg ikke helt har funnet helt min "kategori" på hvilken blogg jeg vil være. Jeg skriver om så mye forskjellig og har ikke noe "plan" på hva jeg gjør. Jeg har en ganske hektisk hverdag, så det og ta masse bilder av antrekk og hva jeg gjør hele tiden blir fort litt stress for meg. Jeg prøver og følge andre bloggere, og få inspirasjon av de. Men av og til føler jeg at jeg ikke får noe respons, og da tenker jeg fort at dere ikke vil lese om det.

Jeg føler selv at jeg er en slik blogg som skriver om dagen min og om ting som har/ skal skje. Jeg er veldig glad i og skrive om turene mine og hverdagen min, håper dere også liker og lese om det. Det og gi dere tips syns jeg også er gøy, men jeg føler jeg må vite hva jeg snakker om får og gi dere de tipsene dere fortjener. Jeg vet det kan være mye av det samme, derfor prøver jeg og variere på innleggene også. Jeg er ikke redd for å si ifra, så.. hjelp meg!! 

Håper virkelig jeg får noen respons av dere, det hadde vært supert. Jeg har blogget i over 1 år nå, men likevel føler jeg meg veldig ny i blogg "verden".

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 19.08.2015, 18:41

Summertime


Hei alle sammen

I dag hadde jeg min siste dag på PM- Personlig mote, det var ganske stille i butikken i dag. Alle er vel ute i det fine været, jeg har egentlig ferie i uken her så de siste dagene skal jeg tilbringe i Oslo. Det blir herlig og se alle venninnene mine der som jeg har savnet så alt for mye. Jeg skal også slappe av og sole meg litt, det er meldt fint vær hele uken så det passer veldig bra. Nå angrer jeg ikke på at jeg hadde sein ferie likevel, når fin været kom tilslutt. Håper alle har en fin dag!

Etter jobb i dag gikk jeg meg en tur langs koigen, for ett herlig vær :)Soool :)

Taco Onsdag :)

Jeg laget middag til Eirik kom hjem fra skolen. Jeg har skole gutt i hjemmet :) hehe

*

Hva har du gjort i dag? Skinner sola der du også er?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 17.08.2015, 23:42

Planene for uken


God kveld

Det er mandag og det er ny uke, jeg har "egentlig" ferie en uke til. Men bestemte meg for og jobbe mine to siste dager på PM i morgen og onsdag. Det blir litt trist og slutte i en jobb som man har hatt i over 2 år. Men jeg har nå to andre jobber som jeg trives veldig godt i, og som har med min utdannelse og gjøre.

På onsdag stikker jeg mest sannsynlig til Oslo, besøke mine fantastiske venninner der. Og selvfølgelig lillesøster, hun savner jeg hele tiden. Så tror jeg at jeg og Eirik skal til Asker på fredag, det er ikke helt avklart enda. Men en fin uke blir det uansett, jeg er i feriemodus enda så det passer fint og starte kl.12 i morgen også.

Denne Oslo turen blir det ingen statist oppdrag eller modell jobber, bare venne besøk. Og det trenger jeg virkelig, jeg har savnet jentene mine så utrolig mye. Og jeg har faktisk vært flink til og IKKE stresse i ferien, så nakken min er kjempe fin nå. Jeg er stolt av meg selv, jeg har faktisk greid og ro ned og ikke stresse rundt.

 

Har du planer for uken?

 

 

-C

 

 • 17.08.2015, 18:22

Resultatet av fotoshooten.


Hei alle sammen

                                                                                                                                                                                                                            // Reklame //

 

De som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg var i Trondheim på både frisør time og en fotoshoot. Nå har jeg endelig fått bildene, og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Håper dere også liker dem, jeg var på Studio K i Trondheim som ligger i Erling Skakkes gate 58. I samme bygg er fjellberg foto, dere kan gå inn på nettsiden HER.

Om dere vil ha en frisør time gå inn på nettsiden HER. De har over 15 års erfaring og er kjempe flinke. Jeg anbefaler dere som bor i Trondheims området og klippe dere der. Tilbake til de fantastiske bildene og min modell karriere, så ble jeg sminket og Kine frisøren min farget håret mitt og laget noen krøller. Det ble super fint, jeg betalte alt selv, men selvfølgelig for en billig penge. Jeg skal nok tilbake og ta flere bilder, om jeg får av Hege(fotografen). Som også er frisør på Studio K, bare for og nevne det. 

Dette bilde er jeg mest fornøyd med.

 

Dette er også ett herlig bilde.

Følte dette bilde var best i svart/ Hvitt ..Enig?

 

Følte jeg ble litt små bleik, men ellers så var det veldig kult. Elsker grå bak rund.

 

 

Digger hatten min. Den er litt meg.

Skulle ønske jeg hadde igjen munnen min her, føler det kunne blitt bedre.

 

*

Dette var da bildene, vist du vil booke en shoot så klikker du HER. Da kommer du inn på nettsiden til fotografen, Hege fjellberg.

 

Gi meg gjerne tilbakemelding på bildene? Hva syns dere?

 

 

 

 

 

 

-C


 

   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits