• 31.08.2014, 21:43

Helgens oppsummering!


Hei alle sammen og riktig god søndag. I helgen har jeg hatt besøk av en venninne fra Trondheim. På lørdag var vi på shopping og på kvelden dro vi med oss Eirik på byen. Eirik laget mat til oss og fikset drinker, kvelden ble veldig fin og vi kom hjem fra byen med godt humør. I dag var vi litt redusert, men likevel laget jeg vafler til frokost. Min venninne Camilla skulle kjøre hjem i dag og fikk i seg en god frokost før hun dro i dag. Vi har hatt en veldig fin helg, super fin avslutning på ferien. Til uken starter vi på jobb igjen begge to, og vi gleder oss masse til og komme inn i hverdags rytmen igjen. Vi har også mye og se frem til, neste helg skal vi til Oslo og besøke søsteren min. Vi skal ta med oss min lillesøster på teater og se skjønnheten g udyret. Helgen etter skal vi feire min fars 50års dag. Jeg og pappa har bursdag på samme dag, det er veldig artig. I oktober skal vi til Trondheim og møte masse gode venner. I desember skal vi på DDE konsert med familien min i Trondheim. Så er vi veldig spent på hva som skjer i desember om vi skal feire jul sammen. Så langt er vi ikke kommet enda, så det er ikke helt planlagt. Håper alle har hatt en fin helg! Noen bilder fra helgen :)

Min nye klokke, som var en gave fra meg selv til meg selv <3

Gårsdagens antrekk på shopping. Jakke fra Zara, Skjorte fra en gresk butikk, Bokse fra Zara, Sko fra Converse, Veske fra DKNY

Vaflene jeg laget i dag. Jeg må innrømme at det er en ferdig pose.

Godteri fra Hellas

Eirik fikk til og med tattis i potetgullposen.

Vakker!

 

 • 29.08.2014, 15:47

Home sweet Home


Hei alle sammen, da er jeg hjemme fra ferie. Jeg beklager så mye for at jeg ikke har skrevet så mye på bloggen i det siste, men får å si det sånn så har jeg hatt mitt å gjøre. Det er godt og være tilbake i Norge, selv om det er en del kaldere her. Jeg har savnet maten sykt masse og gleder meg til middag i kveld. Er ikke helt ferdig med og klage på star tour så må få gjort det, så lover jeg dere at dere slipper og høre noe mer om det. Jeg var jo så sikker på at vi skulle dra i dag, men sånn var det ikke. Jeg ble så forvirret av datoene og med tanke på at vi skulle dra på natten antydet jeg bare at det var natt til 30, altså i natt. Siden det sto på mine papirer at det var avreise den 29 og at vi skulle være i Rhodos i 8 dager til sammen. Så det vart litt stress med og komme seg ned til lobbyen, etter vi hadde gått hele dagen og spilt mini golf. Jeg fikk heldigvis ett lite bad før "morroa" startet. Jeg ble så forbanna på de damene i resepsjonen at jeg glemte ordet kakkelakk på engelsk. Jeg fikk et lite raserianfall ¨når jeg pratet til en av damene på hotellet. Kjeftinga mi gikk veldig bra helt til jeg skulle forklare at vi hadde hatt kakkelakker på hotellrommet. Å kjefte på engelsk er ikke lett, og føler ikke budskapet kommer like lett fram som på norsk. Hehe..dere skulle sett meg! Etter denne hendelsen begynte vi og drikke (hva skal man ellers gjøre i en lobby med en haug med drittpersonal), vi hadde kjøpt så mye drikke og alkohol som vi måtte få unna på kort tid. Formen ble fin den, men daffet fort bort etter en gåtur. Når vi kom tilbake var det en Star Tour dame i lobbyen, og vi overhørte noen tyskere som hadde samme problem som oss. Ingen bombe! De ble også ganske sure på henne, og ristet på hodet over at hun ikke fikk gjort noe med det. Håper Star Tour skjønner at de ikke kan anbefale dette hotellet til noen lengere. Det er ett hotell som kan minne om ett fengsel, selv om jeg aldri har sittet inne. Jeg kan bare se for meg hvordan det er, og at de som jobber der er allergisk mot folk. Jeg er så sykt glad for at ferien er over og på en måte  gleder jeg meg til og nyte helgen med Eirik og mitt besøk Camilla. Camilla er en venninne fra Tr.heim som kommer hit i kveld og blir her i helgen med oss. Det er veldig hyggelig, hun er den eneste fra Tr.heim som har vært i min og Eirik sin nye leilighet. Ble også vekt i dag av min morfar som var på vei til Hamar, så har hatt besøk av min mormor og morfar også. Koselig start på helgen må jeg si, og jevner opp får den ferien jeg har hatt. Til alle mine lesere.. Ikke dra på Cyprotel Faliraki. Det er det største møkkahotellet som finnes, med mindre du har lyst til å dele rom med en haug av insekter:/

 

Har noen bilder til dere, litt av uken vi har hatt i Rhodos.

Strand og fint hav.

SolingsPynta seg :)Fish SpaVI har humøret oppe :)

Gamle byen i Rhodos.

<3Vodka redbull :)     

 

Ett lite tips til dere som skal eller i senere tid skal på ferie, sjekke anmeldelser. Ikke bare på den siden dere bestiller fra men også andre plasser, som tripadvisor. Veldig viktig for og få en bra ferie og man vet hva man kommer til. Ha en fin Fredag alle sammen! Heij å hå. 

 • 25.08.2014, 21:13

30 grader og sol!


Halla fra Rhodos! Vi bestilte hotell med all inclusive og trodde at dette kom til og være en fordel. Når det gjelder mat har dette hotellet skuffet oss veldig, det gjelder også drikken. Cola som er en super god brus smaker i disse dispenserne sukkerspinn. Ærlig talt, er det slik brus de drikker. Fysj! Maten i dag var faktisk veldig god, første gangen siden jeg kom har jeg spist meg mett på mat og ikke godteri. Ellers er området veldig fint med to store basseng og ett badeland med 7 sklier. Jeg har bare prøvd en av de, og det var kjempe gøy. Vi har fått solsenger alle dagene utenom den dagen vi kom, og måtte vente evigheter på hotellrommet. I morgen skal vi inn til Rhodos by, siden vi har slappet av på hotellet de siste dagene. Føler meg litt innesperret og litt rastløs etter og bare vandre rundt på hotellet. Gleder meg til en dag med shopping og gresk mat. Jeg sitter i lobbyen nå og det er masse bråk her så får laste ned bilder senere til dere. Vi har 30 grader og sol, jeg renner bort 24/7 så det er ganske HOT. Hvordan er været hjemme i Norge?

Dette er bilde av hotellet, jeg fant på nettet.

Dette er samme basseng som det ovenfor, dette har jeg tatt :)

Håper alle har hatt en fin Mandag og en fin start på uka. Det har vertfall vi her på Rhodos :)

 

 
 

 • 24.08.2014, 17:50

Slik går dagene på Rhodos :)


Hei alle sammen! Jeg trodde jeg fikk gratis internett på hotellrommet, det viser seg at det bare var i lobbyen. Så derfor blir det ikke så mye av bloggingen som jeg trodde, jeg har tros alt ferie så det får dere bare tåle ;) Vi stor koser oss til tross for den kjipe starten vi fikk, jeg har fått 11 myggstikk på leggen allerede. Jeg skjønner ikke hvor de har kommet ifra, jeg har ikke sett noe mygg. Ikke blitt solbrent, noen annet en det  Eirik kan si. Han er solbrent på skuldrene etter 2 dager, som jeg sa til han "du skulle tatt sol før du dro så du fikk litt grunnlag.". Han har vært i bassenget i hele dag i skyggen stakkars, mens høne mor har ligget og solet seg og drukket øl. Vi er fornøyd med det nye rommet, heldigvis har vi aircondition. Takk Guud! Hvis ikke tror jeg at jeg hadde død av hetetokter, og rent bort tilslutt. Vi har hatt en kjempefin helg med mye moro i bassenget, soling, spist god mat og sett film. Håper alle har hatt en fin helg :)

Har det litt travelt derfor legger jeg ut noen bilder. "Bilder forklarer bedre enn ord" er det ikke det man sier. Hehe

 

Reise dagen, så spent :)

Beste i verden øl og druer uten stein :)

 

Kjører stilen, snekkerbukse :)

Fangsten på taxfree`n :)

Lesestoffet mitt i sommer. Super spennende bok. Anbefales!

Badeløven min :)

Skål vi har ferie, Eirik ser ut som en alkis!

Utsikten utover bassenget :)

 

Nettet er en smule treigt så får legge ut flere senere ;) Ha en fin Søndag!  

 

 

 • 22.08.2014, 13:46

Ikke det jeg forventet når jeg kom fram!


I natt kom vi fram til Rhodos og ankom hotellet slitene og veldig trøtte. Det vi møter på hotellrommet er kakerlakker, store edderkopper og en del maur. Veldig gøy når man bare vil legge seg i senga! Vi bestemte oss får å gå tilbake til resepsjonen og sitte der til neste dag. Vi prøvde også og ringe nød tlf til Star Tour, men det var ingen vits, der var det lite hjelp å få. Det eneste hun presterer og si er at det er NORMALT med kakerlakker. Jeg vil påstå at det ikke er så sykt normalt ellers på hoteller, og det samme gjelder vel også hellas. Når vi så hadde vært våken hele natta skulle vi få en tlf av Start Tour på morgenen, det fikk vi ikke. Vi måtte selv ringe de får å si at vi ville bytte rom, helst ett annet hotell. Det fikk vi ikke lov til, det var tydeligvis "fult" på de andre hotellene. Så måtte vi vente enda fem timer på rommet etter og ha ventet hele natten. Vi hadde kommunikasjon med star Tour hele tiden på mobil. VI måtte kjefte og mase før vi tilslutt fikk penger for de ulempene det hadde ført til, for min del skulle jeg ha hatt tilbake den dagen jeg mista. Jeg "prøver" og se positivt på det nå og håper resten av turen blir fin og at vi slepper og ha noe med star Tour og gjøre resten av uken vi er her. Jeg må bare få si at det var VELDIG dårlig service vi fikk i natt og i dag tidlig. Alt i alt så er jeg veldig skuffa, men nå skal jeg ikke tenke på det resten av ferien. Gjett om jeg skal skrive klagebrev til Star Tour!!!

 

Sitter nå i resepsjonen så må komme med masse bilder i morgen. Håper alle har en fin Fredag :)

Vi sees!    

 • 21.08.2014, 13:14

Reiseklar :)


Nå er det like før vi skal ta toget til Gardermoen og fly noen timer til Rhodos. Jeg har faktisk sovet godt i natt og fått sovet ut til den store reisedagen. Jeg elsker og reise så dette blir gøy, gleder meg til og få bestillingen min i fly setet nå når vi kommer på flyet. Har bestilt så mye fint og gleder meg til og begynne og bruke dette nå når vi kommer frem. Vi er i Rhodos i natt, så nå kommer jeg ikke til og blogge før i morgen.


Pakkeliste:

Det viktigste av alt er toalettsaker.

Vent nå litt.. det viktigste er vel å huske passene. Uten de kommer vi ikke langt.

Bikini

Lader til pc og mobil

Solkrem

Shampo og balsam

Barberhøvel, går under toalettsaker.

Hatt

Antibakk

Føner

USB- kabel

Sminke

Topper og t-Shorter

Og selvfølgelig penger/kort

Veske

Bok

Blader

PC så klart

Er det noe jeg har glemt, syns dere? Gjerne kommenter og gi meg tips ;)

 

 

  

 • 20.08.2014, 20:20

Reisefeber :)


Jeg har så reisefeber at det er kvalmt, gleder meg skinnsykt til og komme meg bort fra regnet og til varmere strøk. Gleder meg sånn til og få på meg den nye bikinien min fra Victoria Secret. Ser for meg solen skinner og jeg ligger på solsengen med en paraplydrink i hånden mens jeg leser bok. Aah, jeg får nesten sommerfugler i magen bare av tanken. Må si jeg ikke misunner dere som skal være i Norge, fordi det er meldt regn rundt om i hele landet. Men denne jenta skal sole seg og bade en hel del i den kommende uka.  Er det noen som skal ha sein sommerferie i år?

Nu kjør vi :)

 

Den nye lakken er på :)

Eirik skriver ut billettene :) woop woop

Nå sitter vi rundt telyset og griller ;)


 • 20.08.2014, 14:04

Statist.no


Hei alle sammen! Hvis du er interessert i tv, film, skuespill eller og jobbe i crew kan du melde deg på statist.no. Veldig lett og enkelt og melde seg inn. Her legger de ut forskjellige jobber, du kan søke etter hva du er interessert i og har erfaring innenfor. Jeg har også meld meg inn nå, og er super spent om jeg får noe tilbakemelding og jobbmuligheter. Jeg har vært interessert i film og teater så lenge jeg kan huske, og liker veldig godt og være på teater. Jeg har selv vært på scenen og spilt teater og syns det var kjempe moro. Var på turne med min fhs i Norge og viste musikalen "regnskogens engel" som ble godt tatt imot. Jeg er kjempe stolt over og ha vært en del av det og vil gjerne fortsette med det. Jeg krysser alle fingre, og oppsøker alle interessert til og melde seg inn!

Gleder meg sykt til Skjønnheten og udyret i september :)

I går var vi ute og spiste med moren til Eirik i asker sentrum. Det var veldig koselig, vi hadde en hyggelig samtale rundt bordet. Jeg fikk bestilt meg laktosefri mat på Egon. Det syns jeg var kjempe flott og bra service. Deretter så vi idol og lastet ned en film som het Only God Forgives. Har noen sett den? Hva syns dere?

 

Gutten min :)

Laks med poteter. 

Klar for tur.

Fotogen :)

Små lei seg han da!

 • 19.08.2014, 16:51

2 dager igjen til Rhodos :)


Jeg kan nesten ikke vente til og dra til Rhodos og kose meg. Eirik derimot gruer seg litt til og ta fly, han syns det var langt nok og fly til Paris. Nå skal vi reise to timer mere som blir fire til sammen, jeg prøver og roe han ned. Jeg prøver og fortelle han at det ikke er så verst og fly, at det er verre og kjøre bil. Med statistikken om hvor mang bilulykker i for hold til flyulykker. Jeg er ikke så begeistret for og fly jeg heller men det går fint når jeg vet hva jeg kommer til. Eller det gjør jeg ikke, men tanken på basseng og paraplydrinker holder meg gående. jeg pleier som regel og ta tog til der jeg skal og har gjort det siden jeg var 13år. Når mine foreldre skilte seg måtte jeg ta en del tog fram og tilbake fra Tr.heim og Hamar. Siden jeg var en pratsom jente fikk jeg ikke ta tog i starten så tok en del buss også. Mine foreldre var redde for at jeg skulle gå av med en fremmed så derfor hadde bussjåføren ett øye til meg. Så reising det er jeg ganske vant til egentlig og trives veldig godt med det, og skal fortsette med det fremover også.

Hva gleder du deg til? Det er snart helg, kanskje du skal noe spennende?    

 • 18.08.2014, 21:21

Dagens gjøremål :)


Heldigvis har det vært oppholds og vi har vært på en liten tur. Eirik fant frem Lego og vi lage ett legohus, vi kjedet oss og det var det som fristet. Vi kan være veldig barnslig men det kommer ikke så ofte frem, men det er bare sunt og være det av og til. Eirik laget middag til oss som ble nachos uten ost. Det var like godt i dag også! Nå skal vi se idol og se en film etterpå :) Noen forslag til film?
Sola kom :)Tar ett snik bilde ;)

Jeg fant også bær :)

Kjekkasen på tur.

Legohuset mitt, mangler bare tak så er det ferdig :)

Nachos :) 

 


Hvordan kan man egentlig bestemme seg for hvilke studie man skal velge? Det er jo smart og velge noe man interesserer seg for og vil lære mere om. Jeg har hørt at i fjor og i år har det vært stappa fult på sykepleier studie. Hvorfor det? Hva er så interessant med og være sykepleier? Er det fordi du faktisk bryr deg om andre mennesker, eller fordi du får mye bedre betalt enn en helsefagarbeider og andre yrker innenfor helsefag. Jeg har tatt en videreutdanning i rehabilitering fordi jeg har lyst til og hjelpe andre og trives rundt alle mennesker uansett alder. Jeg er en ganske utadvendt person, i min jobb er det veldig positivt. Man må jo trives i jobben sin, det er veldig viktig og finne din drømmejobb. hvis du ikke trives med det du gjør eller med de du jobber sammen med. Da må du kanskje vurdere om det er feil yrke. Vis din arbeidsgiver hvorfor de ansatte deg, gjør en forskjell. Ikke gi opp! Helsefaget er veldig stort og jeg skjønner godt hvorfor mange vil utdanne seg innen det. Jeg vil bare hvite hvorfor dere studerer det dere gjør? Å vist du vil gå videreutdanning i rehabilitering? Spør meg :)

Håper alle har en fin kveld! God Mandags kveld alle sammen :)     

 • 18.08.2014, 13:32

Hva skal man gjøre når det regner ute?


Jeg sitter nå og funderer på hva jeg skal gjøre, jeg har ferie og kan gjøre hva jeg vil. Kino? Det er lenge siden jeg har vært på kino så det hadde vært en mulighet. Det spørs om det går noe bra på kino da, som regel har jeg peiling på hva som går. Det er en film jeg har så sykt lyst til og se og den heter Lets be Cops. Her er trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=ExciLtpHp74

 

Spille tv spill? Det gjør jeg aldri ellers, så det er også morsomt. Typisk at vi ikke har noen spill der vi kan spille mot hverandre. Det er det som er det morsomste med spill at en vinner spillet. Gå tur? Og gå tur i regne frister kanskje ikke veldig akkurat nå, men vi tenkte og gå en tur med Ferro senere i dag. Da har kanskje regnet gidd seg. Se film? Det er alltid en klassiker på regnfulle dager mens man spiser god mat. Vi skal selvfølgelig se premieren på Idol i dag. Min mann er jo musikk interessert og liker og synge  så dette må vi få med oss. Lese bok/blad? Jeg har med boka mi som jeg tenkte jeg skulle spare til vi skulle til Syden. Jeg har også med ett blad som jeg ikke har lest ferdig. Så det er muligheter for lesestoff :) Høre på musikk? Dette er en slager uansett vær! Så det må nok gjøres i løpet av dagen. Hva ellers kan man gjøre i Asker på en regnfull dag? Vist noen har noen tips, tar jeg de gjerne i mot.

Ha en fortsatt fin Mandag  alle sammen! Kommer tilbake med litt bilder i kveld, om hvordan dagen i regnet ble tilslutt.  

 • 17.08.2014, 22:26

Tusenfryd med mine to beste i værden :)


På starten av dagen i dag dro vi til Asker med bussen, med hund og bagasje, og det gikk veldig fint. Vi ble hentet av moren til Eirik når vi kom fram til Asker, vi spiste litt og hentet lillesøstera mi på stasjonen etter det. Når vi kom oss til tusenfryd ble vi enige om hva vi skulle ta av karuseller. Vi tok SuperSplash, SpaceShot, loopen, dissekarusell og tømmerstupet. Det var kjempe gøy! Vi hadde en fantastisk dag og vant til og med på hesteløp og ett annet spil. Jeg måtte kjøre og jeg gruet meg hele dagen før vi dro, men det gikk jo kjempe fint. Jeg blir så usikker etter jeg har kjørt så lite, det er veldig dumt så må bare få meg selv til og kjøre mer. Min lillesøster har flyttet til Oslo nå, vi ville ha henne med på en gøy dag på tusenfryd. I september skal vi på teater og se skjønnheten og udyret. Jeg gleder meg sykt! Hva har dere gjort i dag?

Meg og min lille søster <3

Kjempegøy med Svampebob :)

Dette var gøy! :)

Denne karen er alltid glad :)

Typisk tivoli godt  :)

Dagens fangst :) woop woop

Slitene gutter :)

 

 

Hvem har vært på tusenfryd i sommer? Hva syns du om Super Splash?

 

God søndag :) Håper alle har hatt en fin helg!

 • 16.08.2014, 21:59

FERIE!!


Det er lørdag og jeg har endelig sommerferie. Etter og ha jobbet i hele sommer skal jeg ha noen daffe dager i Asker og noen enda flere daffe dager i Rhodos. Jeg gleder meg helt enormt til sydenturen vår. Ferien starter ikke akkurat bra. Jeg hadde en fin men travel dag på jobben. Kommer hjem til en sur Eirik og masete Ferro, planene vi hadde var at vi skulle til Asker i dag. Vi skulle dra etter jeg var ferdig på jobb, men sånn ble det ikke. Vi brukte mye tid og krefter på og finne ut hvordan vi skulle komme oss til Asker for og levere Ferro for så å dra ned til Oslo for og hente lillesøstra mi og deretter dra til Tusenfryd. Ikke nok med alt surre, nsb har buss for tog i dag og i morgen. Perfekt! På bussen var det ikke sikkert at det var lov og ha med seg hund, vi sleit veldig ett par timer her. Nå har vi kommet fram til en løsning og dagen ble litt bedre, nå er jeg ferdig pakket og klar for ferie i morgen tidlig. Det viser seg at det kan være enkelt og komme frem til løsninger hvis man ikke stresser og ser alle alternativene.

 

Ikke lenge til nå :)

 

Meg på jobb i dag.

Meg, etter noen timers frustrasjon. Men jeg smiler nå :)

Pakket og klar :)    

 

Jeg får bare si god helg til alle dere fine folk der ute. Håper dere får en fin søndag! :)

 • 15.08.2014, 19:31

180 dager Snusfri


Hei alle sammen! I dag vil jeg gjerne snakke om snusslutt, noe som alle har gjort eller kanskje noen driver med det nå samtidig med meg. Så har vi de som ikke har prøvd snus eller røyk dere bør være stolt over dere selv. Hvorfor starter vi med og snuse? Det kan være fordi noen i vennegjengen har snust og derfor vil du også prøve. Hvis det skjer på hver fest kan det bli avhengighetsskapende etter hvert. Eller du ser at en du ser opp til snuser og du også har lyst til og gjøre det fordi han/hun gjør d. Det kan bli ett problem, derfor er det smart og holde seg langt unna. Jeg erstattet godteri med snus. Som så ut som en god ide der og da, som ble en veldig dårlig en i ettertid.Tilslutt hadde jeg snuset i 3 år. Så ble jeg sammen med Eirik og vi bestemte oss for og slutte sammen. Timene, dagene og månene jeg har vært snusfri nå har vært harde. Men nå har jeg vært snus fri i 180 dager og er veldig fornøyd med det. Grunner til og slutte: For det første er det helse farlig og veldig farlig for tannkjøttet. Du får brune tenner som du ikke får tilbake og det viktigste du sløser masse penger. Min motivasjon var pengene helt klart, har spart over 4000. Det ser ikke så veldig fint ut heller, og lukter helt forferdelig. Motivasjon: Jeg lastet ned Slutta -Appen på mobilen og det var veldig motiverende for både meg og Eirik. Jeg anbefaler den vist du prøver og slutte, der kan du også se hva du unngår og få i deg av giftige stoffer. Det er også lettere når den du bor med også slutter så dere kan gjøre det sammen. Tenk masse på at du vil leve livet og få mest mulig ut av det livet du har :)

Slutta- Appen :)

Ikke særlig pent.

Æsj, jeg er glad jeg har slutta!

 

Dere får ha noen av mine "kloke" ord i bakhode og ha en fin helg. Håper alle får en fin kveld videre :)

 • 14.08.2014, 21:26

Dagen ble reddet!


Har tenkt mye på hvordan jeg har skrevet de siste blogginnleggene, og har kommet fram til at det er ikke noe spennende for dere lesere og lese om at jeg er syk titt og ofte. Så derfor skal jeg ikke fortelle dere hvor dårlig jeg er og hvor synd det er i meg. skal heller fortelle om noe interessant, det for bli opp til hver enkelt og mene om det er interessant eler ikke. Det er ett tema i dag jeg gjerne vil ta opp, jeg var og gikk tur med Ferro i dag. Og fikk øye på en uteligger som hadde laget seg ett slakks rede under ett stort tre, under masse busker. Jeg tenker da at det er supert at de er i den lille hula si isteden for og vimse rundt i byen og tigge om penger. Jeg er en av de som ikke liker at sigøynere sitter og tigger og jeg gir de heller ikke penger. Vist de hadde fremstilt seg annerledes kunne jeg KANSKJE gitt de noen kroner. Det jeg ikke liker er at de bruker barna sine får og få oss til og gi dem penger. Jeg syns også de prøver veldig hard på å gi oss dårlig samvittighet. Kan jo skjønne at de ikke har det så bra, men vist de ville ha penger så syns jeg at man må gjøre noe for det. Ikke sitt på rompa og tro at pengene kommer til deg, gjør en innsats. Spill ett instrument eller lage armbånd for eksempel, hva vet jeg. Da tror jeg at flere norske mennesker hadde gidd de penger. Inkludert meg selv. Håper ikke jeg har fornærmet noen med dette innlegge, prøver bare og si min mening og vil gjerne høre om noen er enige ..eller ikke? ;)  

Noen bilder av dagen i dag:

FerroSlapp gjeng.

Dagens lesestoff :)

 

Håper alle får en fin Torsdags kveld, og god kveld!      

 • 13.08.2014, 22:18

Hva er ekte kjærlighet?


Jeg har tenkt litt på hva jeg skal skrive på bloggen min og hva andre vil lese om. I det siste har jeg tenkt mye på kjærlighet, hva er ekte kjærlighet? Det er ett veldig stort tema som jeg kan sitte og skrive om i  flere timer. Før jeg traff Eirik viste jeg ikke hva ekte kjærlighet var for noe, jeg trodde selvfølgelig jeg gjorde det. Der tok jeg feil. Ekte kjærlighet for meg er trygghet og omsorg, og det har jeg med Eirik. Det har jeg også med familien, og de nærmeste vennene mine. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten familie og venner for og være helt ærlig. Vi tenker kanskje på en bestemt gutt når vi tenker på ekte kjærlighet, men jeg syns vi også kan tenke på venner og familie. Hva er vel en venn uten ekte kjærlighet? Du vil jo få ett forhold til vennene dine som gjør at du blir veldig gla i de og vil gjøre deg glad. Og det samme gjør jeg for min familie, og min familie gjør det samme for meg. Jeg er super takknemlig for mine gode venner, familie og min kjære samboer. Det jeg prøver og si er at kjærlighet ikke nødvendigvis bare er og elske en person (Kjæresten/samboer) det er også kjærligheten du har for familie og venner.

Her er mine nærmeste venner som jeg er kjempe glad i. Vi mangler to person til for og gjøre bilde komplett ;)

Mitt alt her i live, Eirik!

 

Jeg har hørt at man blir påvirket og formet av de rundt seg, og det føler jeg stemmer i mitt tilfelle. Jeg har "formet" Eirik til og bli litt mer voksen, han har blitt veldig flink til og holde orden. Det var han IKKE før kan man si. Jeg har fått streng beskjed av svigermor om å ta han i ørene når han er lat og rotete;) Han har blitt flinkere nå syns jeg, så jeg er veldig fornøyd! Eirik har lært meg at det er viktig og snakke ut om problemer og ikke holde det inne. Vi har blitt formet av hverandre og kommer til og forme hverandre fremover også. I fremtiden er det viktig og holde kontakten med venner og familie selv om vi går forskjellige retninger her i livet. Ta vare på de som betyr masse for deg og ikke la de bli borte selv om de flytter langt unna. Si til de du er glad i, at du er glad i dem. Det er alltid hyggelig å høre:) 

 

Hva er ekte kjærlighet for deg?

 

 

 • 13.08.2014, 16:13

Det er noen dager du bare vil grave deg ned!


I går hadde jeg en mistanke om at jeg kanskje hadde fått urinveisinfeksjon. I dag tilgi ringte jeg legen og sa ifra om plagene, senere på dagen var jeg innom med en urinprøve. Sannelig fikk jeg ikke noe svar å måtte komme innom med morgenurin som viste bedre resultat i morgen. Typisk! Så da ligger jeg her da, med smerter og feber. Håper virkelig de finner ut av det i morgen, og at jeg får noe for det så jeg slipper å ha det slik flere dager. Det er ikke å overdrive når jeg sier at når jeg tisser så svir det så mye at jeg nesten gråter. Får dere som har hatt det, dere skjønner hva jeg mener! Får dere andre håper jeg dere ikke trenger og vite hva jeg snakker om. I dag blir jeg liggende i senga mi og håper alle får en fin dag. Lykke til på skolen de av dere som har startet i uken her.

Juice er bra vist du har urinveisinfeksjon.

I senga med nye episoder av Hart of Dixie. Noen som har sett den serien? Jeg har startet på sesong 3 nå. Vil si det er en typisk jente serie :)

Godt å ligge i denne stillingen i dag. Skulle ønske jeg hadde en bedre seng egentlig. Har noen noe seng å anbefale? Hvor har du kjøpt din?

Eirik er så snill og henger opp klær og skal brette de for meg i dag. For en snill samboer jeg har :)

 

 

 • 12.08.2014, 21:50

Ønsker meg så mye for tiden :)


I det siste har jeg vært en del inne på nettet og sett på mye jeg ønsker meg, det er sannelig bra jeg har bursdag om en måneds tid. Jeg blir som regel litt for ivrig når jeg finner masse jeg vil ha på en gang. Det er litt typisk meg, og det vet Eirik alt om. For når jeg finner noe jeg liker, snakker jeg gjerne om det leeenge helt til jeg får råa til å kjøpe det selv. Eirik tar gjerne den enkle løsningen med og kjøpe det jeg vil ha for og få meg stille. Det skjer sjeldent så når det først skjer blir jeg veldig glad, jeg er også veldig flink til å gi Eirik små ting han trenger. Vi jenter tenker kanskje mere på hva gutta trenger enn hva de ønsker seg. Vi er veldig flinke til og gi og få, det setter jeg stor pris på. Jeg har blitt opplært av min fantastiske mamma at det er viktig og bry seg og at det er tanken som teller. Det står jeg for, og har stått for det hele livet!

MÅ ha ny mobil. Sony Xperia M2. Beklager det lille bilde.

 

 Ny klokke :) DKNY Nolita

Og selvfølgelig ett speilrefleks kamera :) Canon eos 5D

 

Mens jeg sitter å glor og drømmer meg bort tar jeg ett glass rødvin :)

Eirik disket opp med hamburger i dag :)

Kveldsturen er også unnagjort :)

Hufsa var også med på tur :)

 

Vi har hatt en fin kveld, håper dere også har hatt en super dag. Ha en fin kveld videre! Vi sees.  

 

 • 12.08.2014, 16:42

Victoria Secret pakken min kom i posten i dag!!!


 

Jeg er så gla i dag, heldigvis kom pakken fra Victoria Secret før jeg drar til Asker. Nå er det bare 4 dager til vi drar til svigermor i Asker og 9 dager til vi drar til Rhodos. Jeg er i feriemodus allerede og har hatt fri. Jeg og Eirik har spist lunch i parken i dag, det var veldig koselig. Kunne spart meg for vinden som kom men ellers en veldig bra formiddag . Jeg startet dagen min i dag med ett lege besøk. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg og Eirik startet med laktosefrie produkter får og se om jeg blir bedre i magen. Jeg sliter litt med mage problemer og prøver og finne ut hva som utløser det. I dag tok jeg noen blodprøver for og sjekke om jeg har cøliaki. Da er det bare og vente og se va resultatet blir. Det er veldig slitsomt og gå rundt og ha vondt i magen, har lest en del om det og det er ikke bare meg tydeligvis. Det er flott at mennesker deler sine erfaringer når det gjelder "vond mage" syns jeg. Ikke vær redd og usikker for og skrive om det, det er flere av oss der ute. Og vi skjønner deg!

Noen bilder fra Parken:  

 

Dagens antrekk: Smykke fra H&M, Solbriller fra Nelly- Vans, Jakke fra Cubus (veldig gammel) Topp fra H&M, Bukser fra Lindex, Sko fra Eurosko, Veske fra DKNYEtter trening er det godt med salat!

 


Ferro er også med:)   

 • 11.08.2014, 19:34

Gøy med Basketball!


I dag har vi kjøpt basketball noe som er sykt gøy, jeg er en "gammel" håndballspiller som savner å spille ballspill. Jeg spilte håndball i 14 år før jeg ble gammel og hoppet over til bedrifts håndball. Var med i 2-3 år før jeg flyttet til Hamar og begynte og studere. Savner virkelig håndballen det var noe jeg likte å gjøre, jeg gledet meg til vær trening Og var super gira når vi skulle være med i cuper i utlandet. Nå som jeg begynner og dra på åra så vil jeg si at kroppen ikke savner det like mye. Den har fått seg ett par smeller får å si det mildt, så nå holder jeg meg til tredemølla og Zumba. Jeg, Eirik og Ferro dro ned til basket banen vi har her i Hamar og prøvde oss på noen skudd. Jeg startet veldig bra, og følte jeg hadde god kontroll. Det hadde midlertidig ikke Eirik som slår ballen midt i tryne mitt, heldigvis hadde jeg på meg solbriller som jeg tror dempet skuddet litt. Først så skvatt jeg litt for det var ikke forventet i det hele tatt, så ble jeg litt redd uten å tenke over det. Og etter alt dette gjorde det SYKT vondt og jeg reagerte dårlig på dette mot Eirik. Nok en gang! Jeg ble litt sur på han selv om han sa unnskyld og prøvde og gjøre det godt igjen etterpå. Jeg skjønner jo at det ikke var meningen, men jeg ble litt irritert fordi jeg fikk vondt og ble veldig redd. Det høres kanskje litt rart ut å bli redd og sur når det ikke var meningen. Men det var det jeg følte midt opp i det hele, og det var ingen av oss som skjønte den andre og det ble bare rot ut av det. Nå er vi venner og vi har glemt det som skjedde på basket banen i formiddag. Noen bilder av turen vår:

Dagens frokost:) Laktosefri yoghurt med blåbærsmak, crusli & blåbær på siden. Sjokolademelk som også er laktosefri. Nam!

Tester den gamle håndball armen :)Mååål! :)

Eirik i farta :)


Ferro i farta :)

"Familien" på tur :)


Eirik laget kjempe god mat når vi kom hjem :)

 

Her er ingrediensene til retten hans: 

 

2 nudelpakker (vanlige som du får kjøpt over alt)

2 ytrefilet av storfe (god helg tilbud fra kiwi, små pakker)

1/2 paprika

1/2 squash

 

Dette gjorde han:

Først fin hakket han opp paprika, løk og squash. Deretter kuttet han opp ytrefilen i passende biter som han steiker i panna med grønnsakene. Samtidig som han koker nudlene. Mens det freser i pannen tilsetter han en halv wok saus pose(Go-Tan) med mild currysmak. Etter kjøttet er ferdig blander man dette med nudlene, veldig enkelt og veldig godt! Bør smakes :)   

 

Ha en fin Mandag videre alle sammen :)

      

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits