hits
 • 31.07.2017, 17:33

Sveriges paradis


-Mitt paradis- 

Er det 4 eller 5 året vi er i vårt vakre paradis nå?! Jeg er i Karlstad, som er i Sverige. På en campingplass som heter mørudden. Dette er virkelig en perle, det er utrolig fint her på sommeren. I dag er det veldig mye vind, men jeg trosser vinden å sitter ute i solen. Hehe.. jeg har jo tross alt ferie. 

I går var det noe vannscooter konkurranse her. Det var så å si stapp fult her! Gøy var det :D

Håper alle har en fin Mandag!

*

 

 

-C 

 • 28.07.2017, 16:38

Outfit
Omg.. jeg skjemmes over at buksene er så rynkete. Men jeg har ikke noe å stryke med. Sykt irriterende egentlig. Men jeg kjører på med outfit innlegg selv om jeg, antrekket er jo kjempe kult i seg selv da. Jeg elsker virkelig gult, det er så sykt fint. Jeg føler selv at jeg kler det ganske godt. Topp fra Bershka // Bukse fra Zara 

Sko fra Birkenstock 

Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C

 

 • 27.07.2017, 19:04

Jeg vil bare bort..
Jeg vil bare bort..

I dag gikk jeg og tante morgentur før både frokost og fotball kamp. Det å være i aktivitet er faktisk som balsam for sjelen. Jeg merker at jeg blir mer å mer avhengig av å være i aktivitet for å kontrollere stressnivået mitt. Jeg vil bare bort.. tenkte jeg mens jeg så utover sjøen. Om bare alle problemene mine forsvant, og at stress nivået gikk helt ned. Det hadde virkelig vært noe! Akkurat nå blir det bare med tanken. At jeg holder meg i aktivitet hjelper meg med å balansere alle tankene, og kontrollere stresset til et helt annet nivå. 

*

 

 

-C

 

 • 26.07.2017, 20:03

Oppdatering fra Danmark
-Danmark- 

En liten bilde oppdatering på hvordan det går i Danmark. Han som er på dana cup ser ut til å kose seg, selv om laget har gått igjennom 3 tap nå. Neste kamp er i morgen tidlig. De gjør så godt de kan, og har det gøy mens de spiller. Jeg husker selv når jeg var på dana cup, jeg hadde det så gøy med jentene på laget! 

Noen bilder av dagene som har vært.Nå har vi vært ute å spist på en burger sjappe, det var sykt god burger der! Nå er jeg veldig mett, og ser frem mot en rolig kveld.

*

Håper dere har en fin Onsdags kveld!  

 

 

-C 

 • 25.07.2017, 17:37

Outfit


-Outfit- Veske fra Spania! 

Shorts fra H&M Topp fra Gina Tricot Klokke fra DW Dette var vel å merke antrekk fra Spania. Når jeg ikke hadde noe eller noen til å hjelpe meg med å ta bilder. Hehe.. 

*

Håper alle har en fin tirsdag! 

 

 

-C
 

 • 24.07.2017, 17:34

Bildedryss fra Ålbæk


-Danmark- 

For en dag det har vært. Dagen starter med regn, etter noen timer kom heldigvis sola å vi kunne gå oss en tur. Jeg hadde selvfølgelig med meg kamera, og knipset noen bilder av turen vår. Jeg er super fornøyd med 2 timers trimtur her i Ålbæk. Hva gjør dere i dag? Så fint det er her <3 tenk at jeg skal være her i 5 dager til. 

*

 

 

-C

 • 23.07.2017, 13:51

Hei Danmark
-Happy søndag- 

Nå er jeg kommet meg på familieferie i Danmark. Vi befinner oss i Ålbæk, her er det utrolig fint. Feriehuset er også til å skryte av, vi stor koser oss. Til uken starter dana cup, som søskenbarnet mitt skal være med på. Jeg skal ut å røre meg litt nå, har ikke jogget på en uke og får snart angstanfall. Et bildedryss fra vår første dag i Danmark. Gleder meg til resten av turen, det er så sykt mye fint å ta bilder av her <3 Love it! 

*

 

 

-C
 

 

 • 20.07.2017, 19:08

Festival look


Omg.. er det torsdag allerede? Denne uka har virkelig gått fort må jeg si, plutselig skal jeg hjem i natt. Turen går videre til Danmark med pappa og flere familie medlemmer. Vi skal se på søskenbarnet mitt som skal spille på dana cup. Jeg spilte jo også på samme cup når jeg var yngre. Så det blir faktisk gøy å se hvordan det er nå. Jeg har ca 3 uker ferie igjen, er jeg ikke heldig? Sånn er det å jobbe i barnehage sier jeg bare.

Det trengte jeg i år, så jeg nyter det bare. Håper alle har en super fin sommer <3 

Nå kommer noen bilder som skal gi litt inspirasjon til festival looken i sommer, nå har jo Slottsfjell akkurat vært. Enda så er det noen igjen i august da, så de som skal på noe da..se hit! Jeg har på meg topp fra Gina tricot // skjørt fra Zara // Sko fra Spania // Sekk fra adax // Solbriller fra Lindex // Klokke fra DW Makeup and hair by: Vilde Marie B Melhus 

*

Håper noen blir inspirert, og får en fin festivalsommer! 

Pass godt på dere selv. 

 

 

-C

 • 18.07.2017, 22:02

Outfit


Hei, fra Spania! 

Det er ikke lett å ta antrekks bilder når du ikke har noe stativ eller noe med deg. Jeg bruker det jeg har, på noen av bildene ble det ikke fokus i det hele tatt så det ble veldig få å bruke av egentlig. I kveld har jeg på meg dette, og skal straks ut en tur. Håper alle har en fin Mandag. Topp fra Zara og skjørt fra Zara. Elsker dette skjørte <3 Sko fra H&M 

*

Hva syns dere? 

 

 

-C 

 • 17.07.2017, 13:28

Bildedryss fra Namsos
For noen fantastiske fine dager jeg hadde i Namsos med beste Kine <3 

 

 

-C

  
 

 • 13.07.2017, 15:41

Endelig sol og sommer!


-Happy Torsdag-

Jeg er i vakre Spania, jeg kom for noen timer siden bare faktisk. Den siste tiden har det blitt mye farting, men nå blir jeg her i en uke. Så sykt digg det skal bli, her er det sol og 30 varme grader. Jeg skal sole meg hverdag, og lade batteriene. Kjempe gøy! Nå skal jeg få i meg litt mat, og gå meg en tur om ikke alt for lenge! 

Følg meg på instagram for oppdateringer: christineskundberg.

*

Er det flere enn meg som er på sommerferie?

 

 

-C
 

 • 11.07.2017, 17:26

Villa-shoot


- Eckbo villa- 

Vi var så utrolig heldige at vi fikk låne lokalene til Eckbo selskapslokaler as til denne shooten. Noen fantastisk fine lokaler, jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Min trofaste fotograf gjør en veldig bra jobb som alltid, og en splitter ny mua Vilde gjør også en fantastisk jobb med sminke og hår. Fotoshooten var utrolig gøy, jeg er så heldig som får lov til å drive med dette. Tusen takk til alle som har bidratt til at bildene ble awesome. Kjolene er bra bubbleroom.

Elsker disse kjolene <3 

PS: Flere bilder kommer litt senere! 

Hva syns dere?  

*

 

 

-C 

 • 10.07.2017, 16:43

#aktivferie


Heei.

I skrivende stund sitter jeg på bussen, jeg har dårlig batteri så tenkte å legge ut noen bilder fra mine 2 dager i Namsos. 

Kjøøøør..Det var bildene jeg rakk, resten kommer senere. En helt fantastisk fin plass, og jeg kommer gjerne tilbake! 

*

 

 

-C 

 

 • 09.07.2017, 14:24

Få det fint


                                                                                                                                                                          //Reklame// 

-Happy Søndag- 

Så utrolig herlig det var å blogge igjen, jeg har vært så travel med flytting disse siste dagene at hjelp. Nå er jeg i Namsos å besøker en av mine barndomsvenninner. Det er så utrolig koselig, og jeg stor koser meg. 

Dette er ikke poenget i dagens innlegg, jeg tenkte å anbefale dere en super flott side som har de kuleste spisebordene ever. Er du på utkikk etter et nytt spisebord ta turen innom denne siden med masse flotte spisebord. Jeg har valgt ut min favoritt, det er Palma spisebord. Jeg syns til å med navnet var skikkelig kult, bordet er kjempe fint og er 189cm som har plass til et flott selskap. Passer jo perfekt for meg som er midt i en flytte prossess nå. 

 Alle trenger et spisebord som familien samles rundt med god mat og festligheter. Ikke gå glipp av det store sommersalget deres, få rabatt å kjøp dit nye spisebord nå. 

I dag får du også 5% ekstra på sommersalget. Bruk kode: sommersalg

*

Ha en flott søndag alle sammen!

 

 

-C 

 • 03.07.2017, 16:17

Outfit


-Outfit- Jeg har på meg: Topp fra Zara // Skjørt fra Vero Moda // Sko fra Spania // Solbriller fra lindex Jakke fra Zara! Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C

 • 02.07.2017, 16:57

Oslo Pride


Er det mulig, denne uken har gått super fort. Det er søndag allerede, hvor ble uken av. Jeg er så stresset nå, jeg MÅ pakke og ordne opp til jeg flytter. Jeg lovet dere bilder fra torsdag, her kommer de. Var det flere som var på Oslo pride i helgen? Ha en strålende søndag alle sammen! 

Som dere ser på bildene, hadde vi en kjempe fin dag! Helgen har også vært super bra, jeg har virkelig storkost meg.

*

Hvordan var deres helg?  

 

 

-C

 

 • 01.07.2017, 12:13

Endelig helg si..
-God lørdag- 

Jeg stikker innom i full fart, på torsdag var jeg på Pride park. Bildene derfra kommer i morgen. Dagen i dag er bare stress, jeg har 1000 ting å gjøre, og får ikke gjort halvparten en gang. Håper søndagen blir litt bedre, og at jeg får pakket ferdig fordi jeg skal være ferdig til tirsdag allerede. 

Ha en strålende lørdag alle sammen! 

*

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign