• 29.07.2016, 19:45

Dagen før dagen..


Dagen før dagen.. i morgen braker det løs med bryllup her i Trøndelag. Håper være holder seg, det hadde vært veldig fint! Nå pøs regner det, men ellers har det vært 20 grader i dag. Jeg er veldig spent og gleder meg masse til i morgen. Følg med på instagram HER, så kommer det et blogginnlegg om antrekk og hår senere. Og bilder fra selve bryllupet kommer i neste uke, om du ikke følger med på instagram. Håper alle har en fin helg! Heeij å håå!

Ronja & Robin. Mine tantebarn <3 Dagens middag. NAM!!Alt er klart til i morgen, nå skal jeg bare slappe av! God helg :) 

*

Er det noen som skal følge med på instagram? Er det flere enn meg som syns bryllup er hyggelig? 
 

 

 

 

-C


 

 • 28.07.2016, 14:36

To do list


Beklager fraværet, vi har nå fått flyttet det meste til Asker. Jeg har rett å slett ikke hatt tid til og blogge disse siste dagene, og det beklager jeg! Nå er vi i Trondheim, vi skal i bryllup på lørdag og vi gleder oss! Jeg skal ta bilder i bryllupet og gleder meg veldig til og være kreativ denne dagen.  

Det er mye som skjer fremover, og jeg må lage en liste for å ikke glemme hva jeg skal huske på. 

- Lade kamera og slette bilder så jeg har god plass på kamera. 

- Dra på glitter og kjøpe nåler til håret mitt. (Til håroppsats til bryllupet)

- Kjøp månedskort for Oslo/Asker området.

- Ta en pilates time.

- Rydde og organisere klær når vi kommer til Asker. - Øve til audition i slutten av august.

- Finne ny dato til fotoshoot.

- Oppdatere siden min på Pholk(modelbyrået mitt).

- Bestille frisørtime. 

- Lage en liste over hva slags innlegg jeg skal ha på bloggen ukentlig. 

*

jeg har mye mer og gjøre, men da blir innlegget aldri over. Hehe.. 

Dette for holde for denne gang. Håper det er bra med dere! 

 

Hva syns dere om to do list ?

 

 

 

-C 

 

 

  

 • 21.07.2016, 17:47

Badeløver


I dag har vi vært badeløver, temperaturen er perfekt. Jeg har vært i vannet i flere timer, og det var godt å dra inn til byen for en liten sushi-date med kjæresten. Nå skal vi kose oss videre og komme oss hjem etter hvert. Det har vært et par fine dager i Asker, og nå starter flyttekaoset. Håper alle har en fin torsdag! 

Bilder fra dagen i dag..Er det flere som har badet i dag? Hva syns dere om stemningsbildene? 

 

 

 

 

-C


 

 • 20.07.2016, 18:07

Summertime


For en DAG dere, 24 grader og strålende sol. Kanskje det var skjebnen at vi skulle bli igjen i Norge, man kan jo lure. Jeg elsker Norsk sommer, når været er sånn som det er i dag. Jeg har storkost meg i hele dag, jeg har verdens beste kjæreste som får meg i godt humør. Nå sitter jeg ute på terrassen å drikker vin, vi har akkurat spist en sein "lunch". Det blir litt sånn på sommeren tror jeg, vi skal grille litt senere i kveld. Jeg har det veldig bra akkurat nå <3 

Hvordan har deres dag vært? Flere enn meg som har vært ute i hele dag? 

 

 

 

-C
 

 • 19.07.2016, 16:50

Dagens antrekk


Dagens antrekk: Kjole og sko fra Mango // Sekk fra Adax // Klokke fra Fossil Smilet har endelig kommet på plass :) Etter en dag med mye tårer og surmuling, er humøret bedre. Jeg fikk tatt noen antrekks bilder i dag, håper dere liker de! :)

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

-C

 

 

 • 18.07.2016, 17:40

Den følelsen..


Den følelsen.. når du ikke får ferie fordi du ikke har sjekket passet! Jeg er så utrolig skuffet over meg selv, jeg har glemt å sjekke passet mitt før vi dro på tur. Å det har selvfølgelig gått ut på dato. Der sto jeg med haka ned til gulvet, når damen i skranken fortalte meg at passet hadde gått ut av dato. 

Alt rundt meg gikk i sakte film, og jeg greide ikke puste. Jeg kjente tårene presse på, og jeg følte meg så utrolig dritt. Jeg har aldri vært så SKUFFET i hele mitt liv, jeg av alle personer. Jeg er jo så strukturert. Jeg hadde så utrolig behov for denne "ferien". Jeg har nesten ikke hatt ferie i år, og hadde sett frem til disse dagene i Riga. Slik ble det altså ikke! Vi tar derfor noen få dager i Asker, for og lade batteriene her! Håper humøret kommer seg snart, små skuffet over meg selv akkurat nå. 

*

Er det flere enn meg som har gått på en slik smell?!

 

 

 

 

-C

  

 • 17.07.2016, 15:15

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Denne uken er det umulig å velge hva som var ukens høydepunkt. Jeg har vært ute med Maren, spist middag med Marthe og grillet med Eirik og Anne Stine, hatt besøk av Line. Hele uken har vært kjempe fin, og i dag reiser vi til Riga. Perfekt avsluttning på uka! 

Ukens nedtur.. At jeg skal slutte å jobbe i Hamar kommune. Jeg syns det er litt trist, selv om jeg vet jeg kommer til å få det bra i Oslo også! Ukens sang.. Nic and Vinz- Am I Wrong! 

Ukens innkjøp.. Nye sko fra Mango. Elsker de! :) Ukens mest leste innlegg.. Det var new in & outfit. Det finner du HER.På denne tiden i fjor.. Hadde jeg et innlegg som het "Hva skal man si". Jeg hadde skrevet et innlegg dagen før om en konkurranse, som det var ingen som hadde blitt med på. Jeg skriv litt om det, og var litt skuffet over at ikke flere hadde blitt med. Jeg hadde også besøk av Tuva, søskenbarnet mitt.

Nå skal jeg lakke neglene mine før vi tar turen til Riga. Det skal være nett på hotellet, så håper det kommer et innlegg til dere de nærmeste dagene.

Ha en fin Søndag videre!

Hvordan har din uke vært? 

 

 

 

-C

 

 • 17.07.2016, 11:15

-PrOpUd-


Når jeg var i Sverige i juni kjøpte jeg med noen laktosefrie produkter, en av de var propud. Det er en proteinmilkshake fra njie. Den med sjokolade smak, falt jeg mest for. Disse bruker jeg både før å etter trening, ikke på samme dag selvfølgelig. Det skal jo være et "mellom" måltid i disse flaskene. Jeg vil anbefale det til dere som trener regelmessig. For min del så tror jeg at det ikke vil funke i lengden med tanke på at jeg ikke trener så ofte. Jeg har rett å slett ikke tid, men håper jeg kan gjøre noe med det når jeg flytter til Oslo nå. Jeg skal vertfall begynne å danse igjen, det er så utrolig gøy. Kjøpt i Sverige!

Min favoritt! 

Er det flere enn meg som har prøvd disse shakene? 

*

Er dette noe for deg?

 

 

 

-C

 

 • 15.07.2016, 16:25

Grilling!


God fredag!

Da var det fredag og jeg har hatt min siste dag på dagsenteret. Nå er jeg max sliten og skal slappe av resten av helgen. På søndag drar vi til Riga, der blir vi noen dager for å lade batteriene. Før vi starter på flyttekaos og den siste arbeidshelgen vår. Tiden bare raser forbi og jeg blir litt små stressa, om jeg rekker alt før vi må være ute av leiligheten. (Positive tanker er alt jeg må forholde meg til akkurat nå) I går var vi på grillings hjem til ei venninne, det var veldig hyggelig.

Her er noen bilder.. 

Eirik hadde ansvar for grillen, den oppgaven greide han ikke. Det kom masse flammer og vi måtte slukke alt. Uff, men det gikk fint :) Nå skal jeg på butikken en tur :) Ha en fin fredag alle sammen! 

*

Har dere noen planer for dagen/kvelden?

 

 

 

 

-C

 

 • 14.07.2016, 17:29

Nå har det gått opp for meg..
Nå har det gått opp for meg.. at jeg faktisk skal flytte. Jeg hadde en liten avsluttning på jobb i dag. Jeg ble til de grader overrasket av de som var igjen på jobb, jeg ante ingenting. Plutselig var alle der, vi koste oss med både frukt og is. Jeg fikk denne fine buketten, og verdens fineste mummi-kopp. 

Koppen hadde en tekst, som lyder som følger: "Ut på reise". Passer meg perfekt, jeg skal nå på en ny reise i Oslo. 

Jeg kommer til å savne aktivitør jobben min veldig mye. Jeg blir litt trist, men jeg kommer nok til å få det fint i Oslo også! 

-"Ut på reise"- Jeg fikk også den fine vasen som blomstene står i. Den vises ikke så godt på bildet, men den var nydelig! Kort fikk jeg også. Tusen takk damer! <3 

*

Takk for 1 år og 3 måneder Hamar kommune. Jeg kommer til og savne deg! <3 

 

Hva syns dere om koppen, er den ikke fin?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 13.07.2016, 16:58

New In & outfit
God Onsdag

Jeg har fått de nye skoene jeg bestilte fra Mango. Jeg elsker de! Disse skoene skal jeg bruke på festival i sommer. Du får kjøpt de HER

Outfit: Bukse fra The Sting // Body fra Nelly // Belte fra American eagle // Klokke fra Fossil // Veske fra Malene Birger // Tunika fra PullandBear // Skykke fra H&M 

Håper alle har en fin onsdag?! 

*

Nå skal jeg møte ei venninne, må få unna alle møtene nå før jeg flytter! Det er så trist, selv om jeg ikke har så mange venninner her. Kommer til og savne de få jeg har her vertfall. Det er helt sikkert, dere er fantastiske jenter! Håper dere kommer på besøk, og at vi holder kontakten <3 

Hva syns dere om de nye skoene og outfiten?

 

 

 

 

 

-C  

 • 12.07.2016, 17:03

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Jeg må si at det var på fredag, når jeg og Eirik utforsket området. Det ble mange fine bilder og vi fikk kvalitetstid med hverandre.

Ukens nedtur.. At jeg ikke fikk til å trene, så mye som jeg skulle ønsket. Ukens sang.. Marcus & Martinus- Girls Ukens bilde.. Ukens cravings.. Pannekaker!! <3 <3 <3 Ukens mest leste innlegg.. Dagens antrekk fra søndagens innlegg. På denne tiden i fjor.. Hadde jeg besøk av lillesøster, og vi hadde vært i bursdag dagen før. Kjempe helg! :) 

Hvordan har deres uke vært,flotte lesere?

 

 

 

 

-C

  

 • 11.07.2016, 16:19

Idyll


Hei, fra en travel jente! I dag går det unna, jeg kom nettopp hjem fra jobb og skal rett ut igjen. I kveld skal jeg møte ei venninne fra Trondheim, hun er på ferie i området. Denne mandagen kommer til å fly forbi. Noen idylliske bilder fra gårsdagen kommer under her. Enjoy everyone! -Bortskjemt- 

-Cafe besøk- Håper alle får en fin Mandag! 

*

Hva skal dere gjøre denne Mandagen? 

 

 

 

-C

 

 • 10.07.2016, 17:54

Dagens antrekk


Dagens antrekk: Body fra Zara // Shorts fra Gina Tricot // Tunika fra Nelly // Sko fra SkoringenDagens accessories!

Fikk den av min kjære samboer <3 

I dag har det vært varmt ute og jeg har hatt på meg noe lett. Jeg elsker virkelig fargen på bodyen, den går så fint til tunikaen jeg bruker også. Love it!!

*

Søndags kvelden skal nytes i sofaen.

Vel, hva syns dere om antrekket?  
 

 • 10.07.2016, 12:56

Mine favoritter fra Nelly`s sommersalg


Mine favoritter fra Nelly denne sommeren! 

*

Kjoler1. HER // 2. HER // 3. HER 

Vesker1. HER // 2. HER

Sko1. HER // 2. HER // 3. HER

*

Har dere noen favoritter fra Nellys sommersalg? 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 09.07.2016, 19:02

A little Getaway!


Jeg kan ikke tro det, vi drar til Riga allerede neste helg. Tiden flyr forbi og plutselig skal vi på en liten kjærestetur, bare oss to. Jeg gleder meg stort til vi skal dra på tur, vi har det jo så utrolig gøy sammen. Det er så godt å komme seg bort også, bo på hotell og bare slappe av. Jeg gleder meg veldig til en liten getaway! 

Vi drar neste søndag og blir borte i 4 dager. Jeg husker ikke hva hotellet het akkurat nå, men det er ganske sentralt. 

Er det noen av dere som har vært der? Har dere noen tips, om hva vi skal gjøre mens vi er der? Er det flere enn meg som gleder seg til noe denne måneden?

*

Håper alle har en fin lørdag, nå skal jeg lage litt middag til min syke samboer. 

 

 

 

-C

 
 

 • 09.07.2016, 12:27

Utforsker området


For en strålende lørdag! Jeg har spist lunch og er på vei ut døra for og dra på trening, men først skal jeg vise dere noen bilder fra i går. Jeg og Eirik var ute og gikk oss en tur og jeg hadde selvfølgelig med kamera. Så det ble mange fine bilder, som blir fine minner senere <3  Håper alle får en fin lørdag! Nå drar jeg på trening. Heij dåå!! 

*

Hva syns dere om bildene? 

 

 

 

 

 

-C 

 • 08.07.2016, 19:31

Min inspirasjon!
God fredag! 

Takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger i sist innlegg! Det er flott å høre at dere liker slike innlegg. I dag har kroppen fått litt sol på seg, jeg har vært ute i hele dag. Både på jobb og privat, jeg kastet toppen og kjørte på med bh som overdel.  

Og være komfortabel i egen kropp er ikke alltid like lett. Jeg har blitt inspirert av andre jenter, da snakker jeg om jenter som har litt former. Jeg syns det er viktig og vise formene sine. Ikke gå rund å tro at du må skjule kroppen din om sommeren, fordi du ikke har den formen som alle andre har.

Du har din egen, og den er bra nok!   

Jeg går ikke så nøye inn på tema, fordi det er så mange meninger om akkurat dette. Om jeg kan, så legger jeg ut inspirerende bilder og skriver noen gode ord. Jeg ser ut som jeg gjør, å det er mitt valg, om jeg vil se annerledes ut så er det opp til meg. Jeg føler meg veldig bra, jeg godkjenner kroppen min for vær dag. Derfor har jeg blitt veldig inspirert av en model som heter Tia Provost. Hun er utrolig pen og er modell på heltid som jeg forstår. Følg henne på instagram HER.Hun er helt fantastisk! Like flott som ei jente som ikke har former. 

*

Ingen av oss er like! Du er unik som du er, fordi det er ingen andre som er som deg :) 

Håper jeg har fått inspirert noen, det er det jeg vil! At alle skal ha det bra med seg selv, spesielt nå som sommeren er her.

Nyt den!! Med den kroppen du har.. 

 

 

 

Klem C 

 • 07.07.2016, 21:47

Svarene på fleip eller fakta!


Her kommer svarene på fleip eller fakta..
 

1. Jeg har vært statist i en serie som heter kampen for tilværelsen?

Svar: Det har jeg faktisk! Det var mitt andre statist oppdrag i Oslo, og det var like gøy som det første. En av hovedrollene var Mads Ousdal, en veldig god skuespiller som jeg kan være stolt over å ha "jobbet" med på sett. En av de kaldeste, men artigste dagene for 2 år siden!2. Jeg har vært i Disney world? 

Svar: Selvfølgelig har jeg vært i Fine Disney world! Alle mine faste lesere har vel fått med seg at jeg er Disney frelst, og for min del er det Disney for alle penga! Jeg vil dra tilbake, men også besøke alle de andre resortene i verden! Shanghai står øverst på lista akkurat nå! :) 

(Dette bildet er fra Paris da)

3. Jeg har 2 løvenes konge pysjer? 

Svar: Hva tror dere??! Of course! Her er de :) 

4. Jeg har vært på kjærlighetstur i Roma? 

Svar: Jeg har faktisk IKKE vært på noe kjærlighetstur til Roma. Det står på listen min det også, vel å merke, dit skal jeg uansett før jeg forlater denne verden. 5. Jeg har egen PT som hjelper meg med treningsprogram, der jeg trener? 

Svar: Nope! Det har jeg ikke, jeg greier meg fint selv. 6. Jeg har ridd på et esel, da jeg var i Hellas? 

Svar: Hehe..dette spørsmålet kunne jo være fakta, men det er desverre fleip. Jeg har sykt lyst til å gjøre det da, så det må jeg få til neste gang jeg drar til Hellas. 

7. Jeg fiser når jeg er hjemme? 

Svar: Ja, det gjør jeg. Gjør ikke alle det?! 8. Har på meg hvit truse hver fredag? 

Svar: Hehe! Jeg har nok ikke på meg hvit truse hver fredag, men det hadde vært litt gøy om jeg hadde gjort det! Kanskje jeg skal starte med det :P 

Hadde dere riktig? Hva syns dere om svarene? 

*

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 06.07.2016, 19:55

Tidenes åpenbaring!


 

Jeg har fått en åpenbaring! Jeg har lenge sett etter en app, som har alt det jeg trenger for og få til et bra blogginnlegg. Endelig fant jeg appen på macbooken til kjæresten min. Fotor photo editor​ har alt jeg trenger, der kan jeg lage collage og redigere bilder. Jeg har også fått tekst i bildene mine, noe jeg også har sett etter, derfor var det lett og lage dette innlegget. Antrekk fra i fjor vs antrekk i år. Jeg har vel ikke forandret meg så veldig mye, ikke stilen heller for så vidt! Det er uansett litt gøy å se tilbake på! Jeg måtte teste ut den nye appen min, nå er det gjort, og jeg er veldig fornøyd! :) 

*

Hva syns dere?

 

 

 

-C


 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits