• 31.07.2015, 22:11

New In


God kveld

I dag fikk jeg pakke fra Nelly, jeg elsker de dagene jeg får pakke i posten. Det er så gøy og spennende, om det passer eller om det er slik du hadde sett for deg. Jeg er som regel veldig heldig, har gått på 1 eller 2 smeller når det gjelder nett shopping. I dag fikk jeg toalettmappe fra Marlene Birger, som sikkert også kan brukes som en veske. Jeg kommer nok til og bruke den til toalettmappe. Så nå begynner jeg og bli klar til sommerferie, da mangler jeg bare sol og fint vær.

Den var kjempe fin :)

 Elsker dette merke :) <3

*

Har du noen fra Malene Birger? Har du en favoritt? 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 31.07.2015, 19:03

Sporty kjærestepar <3


Hei alle sammen

I dag har jeg vært på jobb, når jeg kom hjem satt jeg på en vask med klær. Eirik ville ha meg med på en gå tur, så vi gikk en times tid langs Mjøsa. Det var veldig hyggelig, vi er alt for lite ute egentlig. Så det gjorde godt for kropp og sjel. Nå har vi spist taco og er klare for en fredags kveld med max avslapping. Jeg har til og med fått vinglasset mitt. Og gubben drikker vann. hehe..

Ut på tur :)

Se så hvit jeg er på bena, har du sett? Må få litt farge på de nå syns jeg. Hvor er du fint vær?

Prøvde veeeldig og IKKE anstrenge meg, men det gikk ikke så bra. Jaja, kult bilde uansett! :):)Fikk blomster av kjæresten også :)

Elsker festivaler :)Elsker vin <3

 

*

Hva har du gjort i dag? Drikker du vin? Har du en favorittvin?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 

 

 • 30.07.2015, 21:19

Happy girl.


God kveldJeg smiler fra øre til øre i disse dager, det er så mye positivt som skjer så jeg får ikke gjort annet. Jeg er så fornøyd med hvordan ting har blitt og gleder meg til høsten. Eirik har fått skoleplass i Hamar, så han slipper og pendle til Oslo som egentlig var planen. Og jeg jobber i 2 jobber jeg stor trives i, jeg har dessverre måttet si opp stillingen min på Pm, når det ble for mye med 3 forskjellige jobber. Jeg trivdes veldig godt der også, jeg har vært der i over 2 år nå så det var på tide med en jobb som er mer relatert til min utdanning. Jeg skal på en del turer og har masse planer, som dere får høre mer om senere, så jeg gleder meg masse. Da er det ikke rart at jeg smiler fra øre til øre.

Happy girl.

*

Har du noe og glede deg til? Skal du noe gøy til høsten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C   

 • 30.07.2015, 18:29

Plutselig ble det litt sommer igjen


Hei alle sammen

Plutselig ble det litt sommer igjen, solen kom frem ut på dagen i dag. Da bestemte jeg og Eirik oss for og ta med maten ut i parken, kylling tallerken. Vi fikk også dratt innom kid for og kjøpe nytt sengesett og en ny pute til Eirik. Så nå for han sove godt i natt også, han som har ønsket seg sånn lenge.

Ellers har jeg vært på jobb, har hatt en kjempe fin dag på jobb i dag også. Dagene går så fort i dag er det 1 uke til ferie, jeg er så happy. Vi gleder oss så mye, for min del er det enda 6 arbeidsdager igjen. Eirik har bare 4 igjen, han er max heldig da! Hehe..


Hva har du gjort i dag? Skal du jobbe i helgen?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 29.07.2015, 22:11

Han er IKKE interessert.


Heisann


                                                                                                                                              Google.no

 

5 Tegn på at han IKKE er interessert.

* Han er mer interessert i mobilen og hva som skjer på den, enn og faktisk være tilstede.

* Han tilbyr seg ikke og betale for maten deres etter en date, noe som er veldig negativt. Da satser han ikke på deg!

* Han svarer aldri på mobilen, eller tar kontakt med deg. Da er han faktisk IKKE interessert i deg!

* Kommer med bortforklaringer, hvorfor dere ikke kan møtes eller avtale date nr 2.

* Han er ikke flørtete(noe alle gutter er) og gir deg lite oppmerksomhet. Da er løpet kjørt, rett og slett!

 

Det er sikkert flere tegn, men dette var noen av de jeg selv har erfart tidligere. Jeg har lært av mine feil, og er i ett flott forhold med verdens beste gutt akkurat nå. For dere som er singel av mine lesere, her er noen tegn som dere MÅ være obs på. Finn dere noen som fortjener dere, og som elsker dere for den dere er <3

 

 

 

 

Har du følt at du ikke har blitt sett? Eller at han ikke har vært interessert i deg?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 28.07.2015, 18:55

Travel dag


Hei alle sammen

Fra i går.

Dagen i dag har gått i ett, jeg sluttet på jobb tidlig for og dra til fysioterapeuten etter jeg hadde vært der hadde jeg noen få ærender. Så bestemte jeg meg for og dra på trening, og der ble jeg en time. Gikk på mølla i 31 min og hadde noen nakkeøvelser. Nå føler jeg meg veldig bra, men er sykt sliten. Jeg er alene hjemme i kveld, Eirik er på kvelds vakt. Jeg koser meg med blåbær, New energy, cola og snack a Jack. Nå skal jeg se en film jeg ikke har sett på lenge, det blir koselig. Jeg hadde tatt noen bilder med telefonen, men de kommer ikke opp, det er veldig merkelig. Jeg har ny pc så jeg må lære meg litt tror jeg, så dere får noen flere bilder fra i går isteden.

 

:)

Håper alle har hatt en fin dag, i morgen skal jeg rett til min far etter jobb så blir dessverre dårlig med innlegg i morgen også.

 

*

Hva har du gjort i dag? Har du vært på trening?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C  

 

 

 • 27.07.2015, 22:37

Kjempe fin dag.


Hei

Jeg starter dagen med og være super trøtt, går på jobb med ett trøtt ansikt. Men dagen ble ikke så verst, jeg hadde en fin dag på jobb. Sol og varme ble det også, livet er herlig når man har en jobb der man kan sitte ute i det fine været. Når jeg kom hjem tok vi litt bilder i bakgården, så laget jeg middag til meg og Eirik.

Etterpå så vi filmen "Kingsman; The Secret Service. Artig film, jeg lo til de grader. Lenge siden jeg har sett en film nå faktisk, så det var gøy. Anbefaler filmen!

 

Nå er jeg sååå trøtt, så nå må jeg ta kvelden! God Natt alle mine fine lesere <3

*

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 27.07.2015, 18:16

Flere favoritter fra klesskapet


Hei alle fine lesereJeg er tilbake med mine favoritter fra klesskapet, jeg digger denne fine kjolen fra Monky. Den er sommerlig og har en fin utstråling, jeg har ikke brukt den enda i år men den blir med på ferie. Jeg er så dum som ikke tenker på hva jeg har på meg under kjolen, har DEN bestemor trusa på meg, som vises til de grader. heheElsker formen og lengden på den også <3

Trenchcoat fra First And I som er super digg. Kan kjøpes HER.Love it :)En Kjole du IKKE for kjøpt i noen butikk. Denne skjønnheten har jeg kjøpt av ei venninne av mamma som lager kjoler selv. Hun er kjempe dyktig og jeg elsker den!

Se det fine mønsteret, det er så nydelig :)Den er litt stor, så må nok sy den inn litt :)

 

Så ut som de fleste likte og se mine favoritter i klesskapet i går, så håper dere likte disse plaggene også.

Hvem var din favoritt?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 

 

 • 26.07.2015, 21:31

Det fineste jeg har i klesskapet


God kveldDet fineste jeg har i klesskapet mitt må være min Tiger of sweden kjole, den fikk jeg av Eirik sånn helt uten videre. Han er bare så skjønn, han gjør så mye som overasker meg. Han er best! Jeg har også noen andre favoritter som jeg viser dere under her. Det er bedre og vise bilder av de enn og skrive om hva som er mine favoritter, er dere ikke enig? Så her kommer noen..Jeg fikk ikke lastet opp det bilde jeg ville ha, men det ble vertfall dette. Her en min yndlings kjole fra Tiger of sweden <3

Elsker også skinnjakken min fra Miss Selfridge.

Digger også skjorta mi fra Jean Paul og buksen min fra Levis

Er også super fornøyd med skjørte og toppen min fra NLY

Den fineste genseren jeg har MÅ være den jeg kjøpte i Tallin på Zara

Dette må være yndlings skjørte mitt, det er fra River Island

Litt dårlig bilde, meen jeg elsker denne shortsen fra Filippa K

Jeg er så forelsket i min grå sommer kjole som jeg kjøpte på New look :)

Jeg er også veldig dilla på Kimonoen jeg kjøpte på Pull and Bear.

 

Jeg har flere kjoler jeg ikke har tatt bilde av, men som dere får se i neste innlegg. Jeg har også investert i en ny Lee bukse som er helt rå. Det var noen av mine favoritter.

Hvem var din favoritt? Har du noen favoritter i dit eget klesskap? 

 

 

 

 

 

-C 

 

 

 

 

 

 • 26.07.2015, 16:57

Heldig som har en kokk i heimen


Hei på dere


Antrekk(ikke dagens): Kimono fra Pull and Bear/ Topp fra Cubus/ Skjørt fra Gina Tricot/ Veske fra Marlene Birger/ Sko fra Din sko/ Klokke fra DW

*

Nå har jeg fått hjem kjæresten fra jobb, og vi har spist en herlig middag med laks og grønnsaker. Her i huset blir det laget utrolig god mat, Eirik lager så mye god mat til meg. Jeg er så heldig som har en kjæreste som liker og lage mat, fordi jeg liker absolutt ikke og stå på kjøkkenet. Jeg har bedre ting og gjøre enn å stå på kjøkkenet å kokkelere. hehe.. neida, jeg er bare ikke så flink til og lage mat. Selv om jeg gjør det av og til! En sjelden gang :)

 

 

Liker du og lage mat? Eller er du like heldig som meg, at du har en mann i huset som gjør det?

 

 

 

 

 

 

 

-C
 

 

 • 26.07.2015, 13:39

Morgen stund


Hei alle sammen

Denne morgenen har jeg laget meg te og sett noen episoder av The Kardashians. Jeg hører regnet utenfor og tenker at det er godt at jeg bare skal sitte inne i dag. Håper solen kommer i morgen for da skal jeg tilbake til aktivitør jobben. Jeg begynner å bli veldig sliten nå, men ser frem til og dra på jobb i morgen. Jeg tar en dag av gangen, på tirsdag skal jeg tilbake til fysioterapeuten min også. Det blir siste time før ferien, så da håper jeg nakken blir bedre etter vært.

Pysj bukse og te, da er jeg fornøyd :)

Kuleste koppen ever!

Den perfekte morgenen :)

 

Er du også inne i dette dritt været? Er du også en te drikker?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 • 25.07.2015, 22:29

Er det jeg gjør godt nok?


Hei alle sammenHvordan vet man at det man gjør er godt nok? Hvis ingen sier noe til meg om at det jeg gjør er godt nok, hvordan skal jeg vite det da? Skal jeg vite det selv?

Da tenker jeg ikke bare på bloggen men ellers i livet også, hvis jeg gjør noe bra vil jeg gjerne vite det. For selv om jeg syns jeg gjør noe bra, trenger ikke andre mennesker og føle det samme. Er dere ikke enig? Jeg er en slik person som gjerne vil ha tilbakemelding på de fine tingene jeg gjør. Jeg føler jeg er snill med alle, og ikke alltid får igjen for det! Da snakker jeg om det jeg gjør for min familie og venner. Jeg vil at alle rundt meg skal ta vare på meg slik jeg tar vare på de. Slik er det ikke alltid, dessverre!

Jeg har heldigvis er kjæreste som sier masse fine ting til meg akkurat når jeg trenger det. Han er den som sier ifra til meg når jeg gjør noe bra. Mine nærmeste som mamma og mine søsken er også ganske flinke til og gi meg ros og masse motivasjon. Jeg er kjempe glad som har de i livet mitt.

Jeg har selvfølgelig masse fine venner, selv om jeg skulle ønske at vi hadde litt bedre kontakt. Men jeg vet hvem av mine venner som bryr seg om meg, det har de bevist ved og besøke meg og holde kontakten, selv om jeg bor langt unna. Jeg er derfor veldig heldig som har så gode venner rundt meg også, som støtter meg og gir meg positiv energi.

Når det gjelder bloggen er jeg glad for at jeg har noen faste følere som kommenterer og er ærlige mot meg. jeg setter så stor pris på deres kommentarer, dere aner ikke! Jeg er så glad for at jeg startet og blogge, og dere har vært så fine på min ferd til og bli en bedre blogger. Tusen takk!

 

*

 

 

Sitat Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Sitat

? Kardemommeloven

 

 

 

 

 

Det er en fin regel og leve etter! ;)

 

Har dere noen gang følt det sånn? Har du noen spesielle personer rundt deg som roser deg når du trenger det?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 25.07.2015, 12:34

Dette gleder jeg meg til i fremtiden


Hei alle fine lesere

 Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg gleder meg til fremover. Snart er sommerferien over for noen, for min del starter den i august. Jeg har ventet så lenge på sommerferie nå, dere aner ikke hvor mye jeg ser frem mot ferie nå. Jeg har jobbet på jobb stress knuter i nakken, og små deprimert er jeg også over det været som er her i Norge.

Nok om det, jeg gleder meg til kjæreste tur til Arvika som er i Sverige en lang helg. Deretter går turen til Trondheim for og besøke familie og venner, vi skal også på Åge konsert den dagen lillesøsteren min har bursdag. Da blir hun hele 20 år tenk dere det, da kan jeg ta henne med på byen :) wiii..

Etter Trondheims turen skal jeg til Oslo noen dager, etter det skal vi til moren til Eirik i Asker en lang helg. Etter den helgen skal jeg jobbe to dager, så skal jeg og ei venninne dra til Spania en lang helg. Det gleder jeg meg så ufattelig til, det blir så deilig med sol og varme noen dager. Vi skal bo i leiligheten til familien til venninna mi, så turen var under 2000 kr bare. Sånn ser min ferie ut, det blir så herlig og jeg gleder meg så utrolig mye, jeg trenger virkelig en ferie nå kjenner jeg.

Til høsten skal jeg på en jentetur til, sammen med Monica en av mine beste venninner. Vi skal til Berlin en lang helg, det blir også veldig gøy, jeg gleder meg kjempe masse til det også. Jeg elsker virkelig og reise, og oppleve nye ting med andre. Så jeg har mye og se frem til vil jeg si.

Det er også snakk om en tur i julen til Thailand sammen med familien til Eirik. Det er litt usikker enda, men vi får vel svar på det når moren til Eirik er hjemme fra ferie. Vi får bare smøre oss med tålmodighet. Vi har veldig lyst til og feire jul der, selv om det blir veldig annerledes.

   

Skal du ha sein sommerferie? Er det noe du gleder deg til i fremtiden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

    

 • 24.07.2015, 21:49

Charlie


God kveld

Da var leke kameraten vår hentet for denne gang, vi ser frem til neste møte. Vi har stor koset oss, og fått mange fine bilder sammen. Nå er dere vel ganske lei av bildene jeg legger ut av Charlie, men må bare legge ut noen få til så er jeg ferdig... jeg lover! Han er så nydelig <3

Han så på meg med de dådyr øynene, så han fikk ligge i sofaen.Slappfisk han også.

 

 

Har du hund? Kjenner du noen som har det?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 • 24.07.2015, 16:16

Da var jeg snart ikke noe hundepasser lenger


Hei alle sammenI dag har det gått rolig for seg, jeg gikk tur med Charlie på morgenen i dag. Når vi kom hjem spiste vi mat, jeg skriv på bloggen og etter det har vi bare slappet av så det holder. Eirik tok med seg Charlie på en ny tur før han dro på seinvakt, nå ligger vi langflate på sofaen begge to (meg og hunden altså). Jeg er super slapp i dag og trengte virkelig en fridag, i kveld skal jeg se serie og ta livet helt med ro. Charlie blir snart hentet og da er jeg ikke hundepasser lenger, en ting jeg må gjøre da er og støvsuge hele leiligheten. Den hunden røyter noe veeeldig, så det blir godt og få bort litt hund hår. Selv om det alltid er en fryd og passe Charlie da <3

CharlieEr du like slapp som meg i dag? Eller har du noen store planer for kvelden?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 24.07.2015, 12:32

Jeg greier meg ikke uten disse..


Hei alle sammen

Jeg greier meg ikke uten disse flotte produktene, jeg er så fornøyd med de, jeg bruker så mye forskjellig. Jeg greier meg ikke en dag uten, om jeg ikke bruker alt så bruker jeg noen få produkter for og få litt glød i ansiktet. Og om jeg er i dårlig humør og vil gjøre meg litt fin har jeg fått en splitter ny leppestift, jeg syns fargen var kjempe kul og falt for den med en gang. Det nye innkjøpet mitt av neglelakk er jeg også super fornøyd med, den fargen er jo bare rå. Typisk sommerfarge syns jeg.

Mine favoritter.

 

The Balm: Den bruker jeg for og få litt solbrune skinn, Det er flott og få litt pudder på skinnebeinene nå på sommeren, ellers også for så vidt.

Chanel: Foundation/ brunkrem bruker jeg som regel hver dag får og få litt farge og glød i ansiktet. Denne kjøpte jeg når vi dro til Tallin i Juni og er veldig fornøyd, jeg bruker "Beige Rose". Den passer min hudtype veldig godt og er fuktig og lukter godt.

Smashbox mascara: Dette er den beste mascaraen jeg har prøvd, jeg får kjempe lange vipper og de klumper seg ikke. Kjempe fornøyd, har brukt de nå i 1 år ca.

Victoria`s Secret fragrance mist: Denne kjøpte jeg i fjor sommer og den er ikke tom enda. Bruker den hver dag til jobb eller om jeg skal ut på noe, bruker flere sprut per dag også. Den lukter så godt og jeg er veldig fornøyd, min lukter " pure seduction".

Smashbox øyenskygge: Denne bruker jeg mest vist jeg skal på noe spesielt, om jeg skal pynte meg litt ekstra. Men jeg er veldig fornøyd med denne også, jeg får fin brun farge over øynene.

Essie: Denne er min favoritt i sommer, den fineste fargen jeg kunne tenke meg. Denne kjøpte jeg på salg på H&M for 89 kr, super kjøp må jeg si. Farge: mint candy apple.

The balm

Kan kjøpes HER.

Øyenskygge

Brunkrem

Essie

 

Hva syns dere om mine favoritter? Har du noen like favoritter som meg?

 

 

 

 

 

-C

  

  

 • 23.07.2015, 21:50

Kveldstur


God kveld

Nå har vi kommet hjem fra kveldstur, tiden går så fort altså plutselig var klokken alt for mye. Nå ligger alle langflate i sofaen og slapper av, jeg er vertfall super sliten og hopper til sengs rimelig fort etter dette innlegge. Det har vært en lang dag, men som alle andre dager så går de så alt for fort. Jeg håper alle mine lesere har hatt en fin dag.

Her kommer noen bilder fra i kveld! :)

Familien på tur :)

 

 

Stor fornøyd med ny klokke :)

 

 

 

 

 

Elsker dette bildet <3

 

 

 

Hva har du gjort i dag? Har du vært på gåtur?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 23.07.2015, 19:14

Bildedrys fra i går.


Hei alle sammenI dag er jeg i humør til og vise dere bilder, jeg har vært på jobb så jeg har ikke gjort så mye spennende og fortelle dere om. Nå skal vi gå kvelds tur med Charlie og ta noen flere bilder, det ble jo mange fantastiske bilder i går. Håper det blir like mange fine i dag, solen er her fortsatt og varmen er vel ikke helt på topp, men da får vi vel bare pakke på oss en genser eller noe. Jeg teller ned dagene til ferie og i dag er det 2 uker til ferie, 6 august drar vi til Arvika.Mat må man ha.Kunstverket til Eirik :)

Marlene BirgerKaster ball :)

Flere bilder fra i går, vi hadde en kjempe fin tur ut med Charlie :)

 

 

Har du vært hundepasser før? Er du glad i hunder?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 22.07.2015, 21:46

Vi passer verdens søteste <3


Hei alle dere

Vi passer verdens søteste "Charlie" han er så nydelig, han er en firbeint krabat som er veldig snill men også veldig energisk. Vi har vært ute og lekt og gått tur i over en time i kveld, det var veldig godt og komme seg ut litt. Han er så sjarmerende, og hører på oss når vi snakker til han. Han elsker og leke med ball, så det er for det meste det vi gjør. Vi kaster fra oss ballen og han henter den til oss, og slik går det til han legger seg ned og aldri kommer tilbake til oss med den. Da er han ganske sliten etterpå!

Jeg tok selvfølgelig med kamera, her kommer ett bildedrys!

Han er så nydelig <3

 

 

Hei, hei her er jeg.

 

To gode venner på tur :)

 

 

 

I farta ..

 

 

 

Solbriller HER

 

 

 

 

Er du hundepasser av og til? Liker du våre firbeinte venner?

 

*

Jeg vil gjerne ha tilbake melding om hva dere syns om bildene?

 

 

 

 

 

 

-C  

 • 22.07.2015, 12:57

Tanker jeg vil dele med dere <3


Hei, og god morgen

I dag tenkte jeg og dele noen tanker jeg har med dere, jeg tenker veldig mye på fremtiden. Hva fremtiden vil bringe, selv om vi planlegger og tenker at vi har ting klart er det ikke alltid slik det blir. Jeg trives godt på Hamar og har jobber jeg trives veldig godt i, etter jeg flyttet hit har egentlig livet mitt blitt snudd helt opp ned.

Jeg har kanskje ikke fortalt dere hvorfor jeg flyttet hit, jeg ville komme meg litt bort fra Trondheim. Sette ting litt i perspektiv, jeg har tross alt bodd i Trondheim hele livet utenom det året jeg gikk på folkehøyskole. Så det var på tide og forlate rede, selv om jeg ikke bodde hjemme den tiden følte jeg for og utforske Hamar litt mere.

Jeg startet og studere rehabilitering noe jeg trivdes veldig godt med, men jeg er veldig rastløs av meg og blir fort lei av ting. Så det var en periode jeg ville slutte, men heldigvis har jeg en mamma som snakker litt fornuft i meg som gjorde til at jeg fulførte og fikk en C på eksamen. Da var jeg så happy!

*

Eirik kom jo også inn i bildet midt i studie, jeg kan huske han var så morsom og alltid glad for og se meg. Det tok ikke lang tid før jeg ble forelsket i han, og vi faktisk ble ett par. Han reddet meg, han tok i mot meg når jeg var nede og fikk meg opp igjen. Han har nesten tatt over mamma sin rolle, det vil jo bare si at han bryr seg 110%. Jeg hadde flyttet tilbake til Trondheim hadde det ikke vært for han, etter vi ble sammen bestemte vi oss for og bli for og spare mest mulig penger til leilighet som vi skal kjøpe.

Jeg og Eirik har det veldig fint og vi har de samme ønskene i livet. Vi jobber hardt for og spare penger til leilighet, noe vi ser for oss de nærmeste årene. Vi vil ha jobber vi trives godt i og har gode kollegaer rundt oss. Om noen år vil vi også ha barn, vi begge er veldig glade i barn. Eirik sin drøm i fremtiden er vel og kjøpe seg ett hus i en av de fine strøkene i Oslo. Vi vil også ha en hund og en katt, vi vil ha en familie på 6 en vakker dag.

Men om det blir sånn, det vet vi jo ikke. Vi kan være enige nå, men plutselig en dag er vi ikke så enige lenger. Ikke vet jeg, men vi har noen ønsker og vi håper vi får til og oppnå de. Og siden vi er så enige så håper jeg at alt faller på plass en vakker dag, det ser jeg virkelig fram til. Det har jo skjedd at alt har forandret seg, men da håper jeg det blir for det bedre. Jeg vil jo også gifte meg en dag, men da må vi ha en del penger til bryllupet fordi jeg skal ha ett STORT ett.

Kimono fra pull and bear/ Topp fra Cubus/ Skjørt fra Gina Tricot

Oss to for alltid <3

 

 

 

Hva tenker du om fremtiden? Har du noen planer? Har du kjæreste/samboer som du må planlegge med?

 

 

 

 

 

 

 

-C

  

 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits