• 31.07.2014, 23:14

Vi har så hyggelige naboer :)


I dag bestemte jeg meg for og virkelig gå ned noen kilo før vi drar til Rhodos. Med den samboeren jeg har, har det vert vanskelig. Eirik spiser akkurat det han føler for, det skal gjerne være varm mat til hvert måltid og han spiser ikke sunt for å si det sånn. Vi var veldig flinke en periode men nå har det dabbet av. Jeg vil gjerne vise fram kroppen min på stranda og føle meg vel når jeg ikke har på meg bikini også. Så derfor er det hard kjør nå i 3 uker før vi drar så får vi se om det hjelper litt vertfall :) Skal jobbe en del før jeg skal til Rhodos så håper jeg får til og trene litt før vi drar. Derfor ble det salat til lunch og løvbiff og salat til middag :) Måtte jo selvfølgelig ha dessert som er dugg is med jordbærsmak, den er så god og avhengighetsskapende at det er kvalmt. Den er jo ikke så verst så jeg tenkte hvorfor ikke! Men i morgen blir det mindre mat og mer trening. Jeg sykler til jobb og står å går på jobb i 7 timer så det er nok mosjon i seg selv av og til :) Over til noe helt annet, etter middag ringte det på døra vår noe som det aldri pleier og gjøre. Men utenfor stå naboen vår, hun er en hyggelig dame på over 90år. Hun trengte hjelp med og lese av strømmen og se hva slakks tall som sto der. Jeg og Eirik hjalp henne med og skrive ned tallene på en lapp og lokker skapet. Hun var veldig takknemlig og insisterte på at vi måtte ta imot sjokoladen som takk for hjelpen. Vi takket for sjokoladen, hun ville også at vi skulle ha en fin helg. Vi takket for det også og sa det samme til henne :) Det er slike små ting som gjør meg glad i hverdagen :) Jeg må innrømme vi har hyggelige naboer hær vi bor.

 

Dagens middag :) nomnom

 

Dagens dessert :) Beste isen <3

 

 

 • 31.07.2014, 16:25

Luftetur :)


I dag våkna jeg med veldig vond hals og vondt i hode hadde ikke så veldig lyst å stå opp i det hele tatt. Det er alt for varmt ute til at det kommer noe som helst frisk luft inn på soverommet. Det er helt håpløst å få sove om natten ved tanke på varmen og at halsen verker. Jeg hoster så mye at hode hamrer og pusten nesten stopper. Dere tenker sikkert at det må da være måte på hvor mye hun skulle klage, men sånn er det faktisk. Syns ikke så veldig synd i meg selv men det er VELDIG irriterende skal jeg si dere. Utenom at morgenen startet som den gjorde begynte jeg dagen med en god frokost før jeg startet å rydde leiligheten til besøket jeg egentlig skulle få. Fikk nettopp melding om at de ikke kunne, vi skulle egentlig få besøk av ett vennepar av oss. Jeg jobbet med ei venninne før som jeg fikk god kontakt med på jobb, men etter en stund sluttet hun og vi møttes ikke så ofte. Jeg håpet at vi skulle få det til i dag men det ble dessverre ikke noe av. Da er planene forandret og jeg og Eirik får spise ost å kjeks selv. Siden formen er litt sånn opp og ned så passet det egentlig bra med en dag til med litt avslapping siden jeg skal jobbe i helgen. Jeg tenkte at siden jeg og Eirik har vært innelåst i leiligheten ett par dager nå måtte vi komme oss litt ut selv om vi hostet og snørra rant. Så vi gikk til kaia som ligger rett nedenfor oss og fikk en liten gå tur og fikk "luftet" oss litt. Det var forfriskende og komme seg litt ut også! Selv om sofaen er min bestevenn akkurat nå, og dusjen :) Nå skal jeg ta meg en velfortjent dusj og legge meg på sofaen å bli der resten av dagen.

 

  Ser nesten gravid ut fordi jeg har så mye snørrpapir i lommene :) hehe... Jakke fra Adidas!

 

Litt små mørke skyer nå! Det er godt, kanskje det blir litt kaldere i lufta ;)

Prøvde og ta bilde av de små fuglene i lufta :P

Modellen min Eirik :)

Mitt alt her i verden <3

Love is in the air <3

Ny fontene i Hamar sentrum :)

Lunch :)

 

Konkurranse for dere som har instagram :) Regram dette bilde og tag #vinnflattop og @urbannorge husk og skriv hvilken str du vil ha og farge(grey, pink, blue, plum) Husk å like @urbannorge først :) Lykke til!

 • 29.07.2014, 21:11

Den store avslapnings dagen.


I dag er det den store sykedagen for meg og Eirik, vi har ikke gjort så mye i dag heller. Startet dagen med en god frokost og litt sumo titting.

Min herlige frokost som Eirik har laget :)

 

Måtte se solen fra vinduet mitt :/

 

Har vert slapp og daff i hele dag, og jeg har ikke orket og gjøre noe som helst. Jeg har bestilt billetter til tusenfryd søndag 17.8 med søstera mi og søstera til Eirik. Bestilt sko på Nelly.no og solbriller, fordi jeg snart skal til Syden og da skal jeg se fin ut. Måtte også fylle ut taxfree katalogen, der er det en del jeg skal ha. Fant ut at det ble over 1000 lappen men det er jo så billig,så kan jo ikke la sjansen gå i fra meg sånn. Jeg har laget middag i dag, så derfor ble det vegetar pizza(det var fryst pizza).Gidder ikke å lage noe mat når formen synker til 0 og det er kjempe varmt. Har tatt 2 paracet i dag å en hel masse halstabletter.

 

Gått i T-Shorta til Eirik i hele dag. Enda er det kjempe varmt :/

 

Måtte lage noe friskt :) det var kjempe godt!

 

 

Jeg må bare beklage at det skjer veldig lite på bloggen nå for tiden, men så fort jeg blir frisk kommer det masse fine bilder og mere fornuftige setninger. Håper dere skjønner det og ikke slutter og følge meg, for jeg har masse og fortelle om min "egentlige" hverdag ;) Håper alle har hatt en super fin dag, selv om jeg ikke har det. Og at det blir en hyggelig kveld og en god natt! :) See u soon :) 

 • 28.07.2014, 22:08

Gloheit!


Ved tanke på været og dagsformen ble jeg ganske gloheit i dag når jeg skulle på besøk til farmor. Varmen tok meg helt og jeg bare smeltet bort litt etter litt, men det ble bedre i skyggen. Fikk servert blomkålsuppe og iskaldt vann. Det var herlig temperatur i skyggen og maten smakte perfekt. Før på dagen prøvde jeg meg på trening etter å ha vært i dårlig form. Fant fort ut at formen var ikke helt på topp enda. Gikk 22min på ellipsemaskinen før hode og kroppen sa helt stopp! Hadde selvfølgelig glemt flaske så måtte bruke en kopp som "vannflaske". Hadde med meg papir til å snyte meg så følte meg forbrett, fikk vertfall trent i 40min vist man teller med uttøying. Fri dagen min har gått utrulig fort, og håper jeg blir frisk snart. Føler formen bare blir verre når det er så varmt ute også, får i meg alt for lite veske og mat.

 
Alltid berett ..NOT!Dagens værbilde :)Fått litt fregner i dag, selv om jeg bare har vært i bilen :P

 


Bik Bok antrekk i dag! :)


Dagens middag :) sykt god!

 

 

Har snakket med verdens beste mamma i dag også,  var godt å få snakket med henne i dag siden jeg hadde så mye og fortelle henne. Min mamma er en av de sterkeste og flotteste menneskene jeg vet om. Jeg er veldig glad for at jeg har ett åpent og tett forhold til min mamma. Det er godt og ha noen og snakke med, andre en Eirik min samboer. Jeg er veldig glad for at jeg fant Eirik også, han har forandret meg som person. Til det bedre, han får meg til og følge mine drømmer og ikke gi opp. Det er godt og ha en slik kjæreste som støtter deg og som du kan snakke åpent til og om alt. Han er mannen i mitt liv rett og slett. Det virker kanskje veldig sukkersøtt men det er faktisk sant, alle jenter/kvinner bør skaffe seg en slik mann ;)

 

I kveld skal vi tidlig i sengs begge to så vi får mest mulig hvile, og håper formen er bedre til i morgen. Håper alle har hatt en fin Mandag, og har en fin natt:) God natt fra meg :)    

 • 27.07.2014, 20:14

Sofagris!


Endelig er det søndag og den store sofa dagen med film og serier maraton. Formen er ennå ikke bedre så dagen har ikke vært så veldig kreativ. Sofagrisene her i leiligheten har egentlig bare tatt det heeelt med ro i hele dag. Det har vært veldig godt, og vi har tatt godt vare på hverandre. Jeg har for en gang skyld laget middag i dag, det eneste fornuftige jeg har gjort i hele dag. Nei vent, jeg har søkt på to jobber også det er vel også ganske fornuftig på en søndag. Jeg håper jeg får tilbakemelding så jeg kan starte og jobbe med min videreutdanning. har noen bilder som viser hvor slappe vi har vært i dag.

 

Dagens Frokost :)

Vil bare gjemme meg :P

ZZZZzzz

Sykt varmt i leiligheten, sitter og ligger bare i trusa og T-Shorte

Slapp fisk dette også :) Men en veldig søt og grom slapp fisk!

Dagens middag :) Nachos! Jeg liker at det ser litt rotete ut på tallerken ;)

 

 

Som dere ser på bildene er det veldig lite som skjer i denne hjemmet for tiden. Vi håper vi kommer oss så fort som mulig, vi er leie av å være i dårlig form nå. Ellers ingenting å rapportere, Eirik har vært snill og oppført seg fint. Skulle egentlig ringe moren min i dag, vi har en fast dag i uken vi ringes og det er søndager. Da er uken ferdig og da har begge litt og fortelle om hvordan uken har vært. Denne gangen fikk mamma det travelt så hun rakk ikke og ringe, men vi skal prates i morgen kveld. 

 

Det var en ting jeg ville ta opp med dere som leser bloggen min, har noen av dere peiling på speilreflekskamera? Jeg trenger hjelp til å få kommentarer på hvilket kamera dere syns er best? :) Det hadde vært kjempe hjelpsomt om noen ville kommentere å svare på det. Ellers ha en fin søndag videre :) Håper alle har hatt en fin helg! 

 

Ciao  

 

 • 26.07.2014, 23:15

26.07.2014


Dagen fortetter med at Eirik sitter i timevis i telefonen siden han ikke har snakket med familien sin på en stund. Det var vist en del som skulle deles, går ikke inn på detaljer annet enn at det er litt drama i denne familien også ;)  Må påpekes at familien hans er super snille og ikke har noe vondt i seg :) Vi skal dra til svigermor om noen uker og det blir veldig koselig. Vi har sett film i dag som het Captain America - The Winter soldier. Det var en spennende film og håper det kommer en til, det må det bare gjøre! Eirik var og kjøpte mat til oss, har vært i sofaen i hele dag. Utenom når jeg var en kjapp tur på butikken for og kjøpe is og mer halstabletter. Jeg trenger is når jeg syns synd på meg selv og det er over 30 grader og varmt. Etter vi hadde sett film kom faren min innom en tur før han dro på byen en tur. Han var i slaget og ville gjerne ha en øl og snakke med oss ungdommen. Etter besøket datt vi i sofaen igjen for å se en episode av en serie før vi legger oss :) Håper alle har hatt en fin Lørdag! God natt til alle dere der ute :)

 


Tok ett bilde av antrekket til butikken. T-shorte og shorts.


Heldig som fikk mat i fange av beste samboern :)


Is fordi jeg er syk :`(


Prøvde meg på Flax for livet også, funka dårlig :/


Litt misfornøyd :P Noen som har smakt jordbær dugg ? Kjempe god! Med den smaks sansen jeg har igjen vertfall ;)  

 • 26.07.2014, 14:14

Nå har det kikket inn for godt!


Nå er forkjølelsen kikket inn for godt og formen er dårlig får å si det sånn. Hadde en lang dag på jobb i går med mye hoste og vond hals, men tiden gikk forholdsvis fort etter hvert. Ikke så mye å si om gårsdagen egentlig, det har gått mye i å være snill og hjelpsom mot kundene. Når jeg kom hjem hadde Eirik bestilt pizza til meg. Det var godt å jeg ble veldig mett etter noen stykker med pizza. Vi så på en serie som heter Perceprion, noen som har sett den? Det er en veldig bra serie som handler om en professor/lærer som er psykisk syk men han klarer å bruke dette til sin fordel når han noen ganger hjelper FBI. Tok noen få bilder i går også!

 


Den syke jenta som smiler selv om hun er dårlig :)


Fine skjerf :)


Denne fine kjolen har jeg :) Super god!


Høst nytt :)


Gårsdagens middag :) Pizza fra LaPerla!

 

Dagen i dag blir vi liggende i sofaen hjemme, jeg har dessverre smittet Eirik med basseluskene mine. Han er også dårlig, men håper halstablettene jeg har kjøpt på apoteket funker bra. Håper formen blir bedre i løpet av noen få dager. Skal på jobb igjen på tirsdag så har noen dager og komme meg på. Nå skal jeg ta det litt med ro så kan det være jeg skriver litt senere i kveld. Kanskje ikke så spennende å lese om at jeg er syk heller :P hehe...

 • 24.07.2014, 23:20

Strand og Bading :)


I dag har jeg vært på stranden og badet og koset meg med en venninne. Vi hadde en veldig koselig tur på stranden helt til skyene kom å tok solen fra oss. På en måte var det kjempe godt med litt vind og litt lettere temperatur. Vi hadde en super fin dag med masse sol og moro, vi jenter er flinke til å snakke bort tiden. Så tiden gikk kjempe fort, plutselig ble klokken mye å vi bestemte oss for å dra hjem.

 


Dagens lunch!

Strand kos :)

Er så hvit, får ikke farge!!

Ut mot have :)

Så kom skyene ...

 

Resten av dagen i dag har gått ut på og se masse serier mens Eirik har vært på jobb. Det er godt med litt alene tid av og til, så jeg laget meg middag og koset meg. Var på butikken og kjøpte meg mat og laget smoothie. Slappet av og ladet opp til i morgen når jeg skal jobbe ni timer, det blir en lang dag! Har også sykt vondt i halsen etter vifta vi har på soverommet. Jeg prøver og drikke te og suge Repsils så det holder. Trur jeg må ta med paraceten på jobb i morgen får å være sikker. Får vondt i hodet også av den tunge luften.

Har også lest bok i dag :)sliten og trøtt!!Homemade :)Kvelds kos :) epler og musli med tørket frukt og yoghurt  :)

Litt mer kveldskos :) nomnom...

 • 23.07.2014, 22:28

Sommerdager!!


Sommer varmen holder seg i flere dager fremover ser det ut som, og jeg er glad for at jeg har fri i morgen. I dag har jeg vært på jobb der jeg har tatt noen bilder av de nye fargene som kommer inn i butikken. Jeg elsker den vinrøde fargen vi har fått inn i butikken nå. Den er så herlig og passer godt til brunetter som meg.

Fine farger som passer til det meste :)

Flotte skjerf :)

Basic topper! Kjempe gode på, å litt lang lengde.

 

Jeg elsker de nye fargene og liker og gjøre om i butikken og skifte på dukkene så de ser nye ut hele tiden. I dag har det også vært en rolig dag på jobb, ser for meg at alle sammen er på ferie eller på stranden :) Når jeg kom hjem fra jobb i kveld kom jeg hjem til nystekte hamburgere. Det var kjempe godt og min kjæreste er så flink på kjøkkenet. Fikk også taxfree katalogen i posten i dag som jeg og Eirik så i mens vi spiste middag. Det var mye i katalogen jeg syns var fint. I dag rakk jeg også og kjøpe frysebagg til i morgen, da skal jeg på stranden og kose meg.


Ble med kopper også :) En til meg å en til Eirik <3

Fornøyd med ny tattis <3

Dagens middag :)

 

Resten av kvelden skal jeg bare ta det med ro og slappe av! Håper alle har hatt en fin Onsdag. Så får vi sees i morgen! God Natt :) 

 • 22.07.2014, 23:05

Sykkeltur :)


Det fine været er til og dø av, nå har det vært over 30 grader i Hamar. Det er super deilig, og man vil helst være på stranda enn å være på jobb da. Vært på jobb i dag også, dagen har vært veldig slitsom men også veldig fin. Har også fått litt mosjon til og fra jobb i dag, har syklet 25min vær vei i solsteiken det er hardt det. Noen bilder fra turen min har jeg hær!

 

Naturen har vært kjempe fin i dag og jeg har tatt masse fine bilder  :)

Ellers i dag har jeg fått kjempe god mat av kjæresten min, han hadde maten klar til jeg kom hjem fra jobb. Han er verdens beste mann <3 Jeg spiste meg god og mett og etter litt mat var det godt å legge seg på sofaen og slappe av etter en lang dag. Jeg blir så sykt sliten og tung i hode av denne varmen hær. Ligger ofte å tenker på ferien min og at jeg snart får en paraply drink i hånden på stranden i Rhodos :) 3 uker igjen på jobb så har jeg ferie! Det er en god tanke, selv om det er masse fint vær hær hjemme i Norge også :)

Dagens middag: Gryterett med nanbrød :)

 

Ha en strålende kveld alle sammen :) Vi sees i morgen!

 

 • 21.07.2014, 21:56

Grilling med Familien :)


Endelig mandag og ny uke i dag har jeg vært på jobb. Det har vært mye og gjøre, og vi har fått beskjed om og sette ned flere plagg på salg. Dagen gikk med på og finne de varene og fokusere på kundene i butikken, i dag har det også vært super fint vær ute. Når jeg kom hjem fra jobb ringte faren min å lurte på om jeg og Eirik ville komme og grille med han,farfar og farmoren min. Jeg ble hentet av min farfar så vi dro hjem til min farmor og grillet, Eirik ville ikke bli med så han ble hjemme. Jeg elsker sommerkoteletter og salat, og det var det jeg fikk. Dagen min ble reddet, hadde fått i meg lite mat ellers på dagen så det var veldig godt. Farmor hadde fått besøk fra Kristiansund der hun kommer i fra så det var veldig hyggelig med besøk. Jeg ble der i flere timer til jeg og farfar bestemte oss for å dra, jeg kom hjem for å skrive på bloggen og slappe av. Dagen har gått utrulig fort og nå er det snart kvelden for min del. Håper alle har hatt en fin dag, og at dagen i morgen blir super bra den også! Her er noen bilder fra i dag :)

Dagens antrekk: Kjørt fra Kapphal

Topp (gammel) fra Bik Bok

Veske fra DKNY

Sko fra Bianco

Sommerkoteletter <3

Dessert :)

Sitter godt under parasollen :)Ha en super fin Kveld alle sammen :)  

 • 20.07.2014, 18:45

Dagen derpå!


Dagen i går var kjempe morsom! Jeg hadde en strålende kveld med søskenbarnet mitt og hennes venner fra skolen. Vi to dro hjem til en kompis av henne for og være sosiale og få mer ut av kvelden enn å bare sitte alene. Vi ble kjent med flere som kom og hadde det veldig koselig. Vi følte det gikk treigt med alkoholen så vi spilte ett spill som skulle få oss i bedre humør. Ring of fire heter spillet som er ett spill man spiller når man drikker. Det var kjempe moro og vi hadde det kjempe artig med alle reglene vi fant på igjennom spillet. Tiden gikk fort å plutselig var kl.11 å vi skulle gå til byen. Ute på byen var det også veldig koselig men vi dro til forskjellige plasser. Jeg avtalte med Eirik og møte han på puben med søskenbarnet mitt, vi snakket lenge og møtte noen kjent folk som vi ikke hadde møtt på lenge :) Har noen få bilder fra i går :)Antrekket i går: Topp fra GinaTricot

Skjørt fra Zalando

Smykke fra Zara 

Sko fra Eurosko

Søskenbarnet mitt med sønnen Leander :)

Ring of fire :)

Drinker på byen :)

 

 

Nå er det blitt søndag og jeg er i fin form bare veldig sliten etter en lang uke, men ser fram til og tilbringe dagen med kjæresten. I dag har jeg bare tatt det helt med ro å sett film. Jeg skulle egentlig på trening i dag men kroppen sa nei. Har heller hatt selvpleie, sett filmen Frozen og tok  en lang dusj før frokost. Skulle vel egentlig vasket noe klær også, men det får vente til i morgen. Når Eirik kom hjem fra jobb dro vi på McDonalds å kjøpte mat å tok det med i triangelgården. Vi satt ute i fin været og spiste mat og snakket om alt det vi ikke får tid til ellers ;) Når vi kom hjem sank vi ned i sofaen med en is og her sitter vi til vi skal legge oss i kveld. I morgen er det ny uke med masse jobb, det blir spennende og fint. Jeg stortrives i jobben min og gleder meg til å dra på jobb hver dag, det er en herlig følelse å ha. Håper alle har hatt en fin helg og at alle har fått mest mulig ut av den slik jeg har :) God søndag!

Dagens frokost :)

 

Bare elsker denne filmen <3

 

 

Det ble dessverre ikke så mye bilder i dag, siden jeg har hatt litt tid til meg selv i dag. Følg med videre så kommer det masse fine bilder og ny oppdatering i hva som skjer i neste uke :)   

 

 • 19.07.2014, 18:08

Endelig Helg! :)


Endelig helg på meg også i sommer varmen, det var deilig at det kom litt sol. Jeg har vært på jobb i dag og skal ut med noen venner i kveld, jeg gleder meg til å sitte ute i solen å ta meg en øl. Kan rett å slett ikke vente på den kalde ølen i solveggen. Der jeg bor nå har vi dessverre ikke noe veranda så jeg må dra ned til stranden får å sitte ute. Dagen i dag har vært lang fordi det har vært fint vær å nesten ingen kunder i butikken. Men alle mine flotte kunder har vært i godt humør, og jeg skjønner de godt. Det er flott vær ute og det er ferie for de fleste, da er det ingen grunn til surmuling ;) Når jeg kom hjem i dag var Eirik på jobb så jeg måtte lage min egen mat. Så det ble noe lett å godt fra fryseren, og litt tv titting er ikke feil det heller :)

Dagens Antrekk på jobb: T-skorte fra Zara

Tights fra H&M

Sko fra Eurosko  

Dagens middag uten Eirik :)

Å litt godt å drikke :)

Kveldens Antrekk :) Sommer kjole fra Zalando og Topp fra Ginatricot!

 

Håper alle får en fin kveld og storkoser seg i varmen :) Det skal jeg gjøre vertfall! Ha en fin dag alle sammen :)

 • 18.07.2014, 21:11

Sverige tur med Gutta!!! :)


Sverige hadde en del å by på i dag må jeg si: solen skinte, minigolf banen var super og lite kø i butikker. Jeg og mine to følgesvenner pappa (Geir) og samboer (Eirik) dro over grensen til Arvika for å spille minigolf. Første stopp var selvfølgelig en spiseplass jeg har jo tross alt med meg to voksene mannfolk som spiser en del kan du si ;) Så vi dro på en pizza restaurants får å spise "lunch", der jeg bestilte meg en pizza å mannfolka kebabtallerken. Jeg fikk en enorm pizza for to hvertfall, så Eirik måtte hjelpe meg litt i tillegg til sin egen mat. Maten var god å de som jobbet der virket også veldig koselige. Vi hadde en koselig spasertur ned til systembolaget der vi shoppet både øl og vin. Deretter dro vi til minigolfen hvor vi tullet å tøyset veldig mens vi spilte, selv om det til tider var blodig alvor ;) Mesteren selv startet veldig dårlig men kom godt inn i det til slutt og det var min far. Andre plassen fikk Eirik som gjorde det omvendt men likevel flaks siden han er ny i spillet. Å så var det meg da som kom på siste plass dessverre, det var en hard konkurranse, men jeg gir meg ikke å må stå på å øve masse! :) Her er noen bilder fra minigolfen!Liker dette bildet som får frem fargene :) Dette har jeg tatt med min mobil!Gutta Boys på tur <3Også veldig fint bilde :) Naturen i Arvika :)Mesteren selv!Tror han er mester...men ble nr.2 ;)   Taperen...Meg!Liten pust i bakken etter golf, før vi skal til å shoppe :)

 

 

Etter en pust i bakken med en liten is pause dro vi å shoppet mat på grensa, vi kjøpte masse mat, drikke og litt godteri. godteriet er " fy skamme seg" for min del, men det er bare i helgene! Vist jeg prøver meg må jeg huske på at jeg må ikke la meg friste fordi jeg skal jo til syden. Dagen har gått super fort og vi har fått masse ut av den må jeg si, er kjempe fornøyd med dagens kjøp. Fikk til og med kjøpt badminton til en billig penge å da ble jeg kjempe glad :) Når vi kom hjem var vi slitene og sulten så da snakket vi litt "høyt til hverandre" jeg og Eirik, men det gikk fort over igjen etter en matbit. Jeg kan bli veldig sur hvis jeg ikke får mat når jeg er sulten, og sånn er Eirik også så vi vet begge hvordan det er. Når roen har senket seg i leiligheten setter jeg meg ned med bloggen og Eirik får tid til å spille på pc`n. I alt har dagen vært strålende syns jeg, vi har vært heldig med være og jeg har fått vært med gutta mine <3 Resten av kvelden blir helt rolig med serie og rett i seng etterpå, skal på jobb i morgen tidlig! Håper alle har hatt en fin dag, akkurat som meg :) Så håper jeg at jeg rekker en liten tur innom i morgen :) Kos dere med noen bilder! :) I love my Zingo <3Har nok drikke vertfall :)iiiis :)AAAahh digg :)Stor fornøyd :)   

 • 17.07.2014, 23:15

17.07.2014


Nå har jeg spist middag med kjæresten min på en restaurant rett over gata der vi bor, vi skal til Sverige i morgen og handle så vi bestemte oss for å spise ute i dag. Ikke bare bar som spisestedet heter, serverer alltid kjempe god mat og de som jobber der er kjempe snille og er i godt humør vær gang vi er der. I dag prøvde jeg noe nytt og bestilte meg burrito og Eirik ville prøve nachos. Til dessert spiste vi masse is, det hadde vi hjemme i fryseren. Må gjøre plass til all maten vi skal kjøpe i morgen i Sverige ;)

Dagens middag :) Kjempe godt!

Dagens Antrekk: Topp fra Zalando

Tights fra H&M

Solbriller fra Lindex

Veske fra DKNY

Min flotte kjæreste og meg selv <3

Beste isen <3

 

 

Noe som toppet dagen min i dag var da Eirik skulle skifte på senga, han gir opp med en gang å sier at dette er husarbeid så dette gidder han ikke. Da sa jeg at, når jeg gir meg så får du meg til å gjøre det likevel. Nå må du klare å skifte på senga selv sier jeg, noe han ikke har gjort siden vi flyttet inn sammen for 6.mnd siden ;) Tok noen bilder som var sykt artige, det så nesten ut som at jeg hadde ett spøkelse på soverommet mitt. Han styret å kjeftet men så gikk det bra til slutt da, sengen ble fin tilslutt :)

Har forresten ødelagt senga mi så den ligger på gulvet. Skal investere i ny :)


Etter en latterfull stund på soverommet kom regne og lynet. Å jeg ble livredd!!Hater den høye torden lyden, slukket alle lys og tente på disse :)Så var det tid for egen pleie på kvelden med disse tre, videre i kveld skal vi se på Perception :) Noen som har sett den serien? Har bare sett en episode men den virker veldig kul :) Det var alt for i dag i morgen skal jeg til Sverige med Eirik og Pappa (Geir) det blir koselig. Da får alle ha en riktig god natt og en fin dag i morgen :)    

 • 17.07.2014, 16:06

Snart Helg :)


Hei og Hopp! Disse dagene som har gått har vært litt hektiske må jeg si, men jeg liker når det skjer noe så det er bare moro. I går var jeg på jobb og trening så når jeg kom hjem var jeg veldig sliten så jeg og Eirik så film og slappet av. Men i dag er jeg tilbake med en del bilder som jeg har tatt i dag mellom alle slagene. Har også rokket og dra på trening i dag, det var veldig tomt på Actic i dag. Lite med folk men de som trener er jo meg og en mann som jeg har sett der tidligere ett par ganger. Når jeg gikk hjem kom jeg over en annen vei enn det jeg bruker, og fikk se en gammel båt jeg bare måtte ta bilde av. Men først noen bilder fra i går, det var en herlig dag! Varmt og godt i lufta og mye sol! Synd jeg sto inne i fin været :P

Gårs dagens antrekk Kjole fra Zalando

Topp fra BikBok

Smykke fra Accessories

Sko fra Eurosko

Dette er dagens frokost :)

Den gamle båten jeg snakket om.

Suns det ble ett kult bilde!

Herlig å se blomstene som blomstrer nå som det har vært litt regn :)

 

 

Dagen er enda ung og jeg skal spise middag med kjæresten min nå snart. Kanskje jeg får tatt litt flere bilder i dag også det hadde vært kjempe moro. Håper alle har en fin Torsdag og at dere kommenterer bildene mine. Må også fortelle dere hva som skjedde i dag når jeg skulle på butikken, jeg som jobber i butikk selv er veldig serviceinnstilt og er veldig nøye på hvordan jeg går fram når jeg skal spørre om hjelp. De som jobber i mat butikken ved oss er veldig koselige mennesker og hjelper oss gjerne vist det er noe. I dag måtte jeg ha hjelp til og finne brød, det skulle jo ikke være vanskelig å finne brød tenker du sikkert da. Det er det jo ikke heller da men jeg spurte etter hjelp å damen leiter for meg å kom plutselig på at det brøde jeg skulle ha var utsolgt!! Typisk...men jeg var heldigvis ikke blind eller helt gal da fant jeg ut.

Får helt angst av denne for tiden:/

Noe godt etter trening :)

 

 • 15.07.2014, 21:31

Full fart!!


Heisann alle sammen! I går kveld fikk jeg en god middag som Eirik har laget, den var både sunn og god. Han er flink på kjøkkenet. Etter vi hadde spist så vi på Welcome to sweden og Pacific blue på sumo.

Og litt natt snacks :)

 

Dagens morgen ble veldig slapp med morgen kope og te. Spiste to brødskiver før jobb, i dag hadde jeg lang dag på jobben så har for det meste vært der i dag. I dag var det masse å gjøre, det var regn ute så derfor kom alle på shopping i dag. Når jeg kom hjem hadde snille Eirik laget middag til meg :) Ser fram til en fri dag på fredag med shopping i Sverige :) Nå skal jeg og Eirik se en film eller noe før vi tar kvelden. Ble ett lite innlegg i dag men sånn blir det når jeg har lange dager på jobben dessverre! Vi sees i morgen ;)

Dagens antrekk: Topp fra Pm

Bokse fra Levis

Dress jakke fra H&M

Smykke fra Zara 

Dagens middag :) Sunnt og godt!

 

Dagens Lunch :)

 

Ha en strålende kveld alle sammen! :)

 • 14.07.2014, 19:18

Sydentur er Bestilt :)


Endelig er ferien i boks! I dag har vi bestilt ferien vår som vi skal ha i slutten av august, vi skal til Hellas! Byen er Rhodos med all inclusive hotell. Jeg brukte kortet til Eirik fordi han er den beste gutten noen sinne <3 Det er godt å tenke på at ferien er bestilt og at det ikke blir noe store utgifter når vi drar dit heller. Jeg har ikke vært i Rhodos før så det blir veldig spennende og jeg gleder meg kjempe masse.


Fine Hellas <3 Har også laget denne på My Day appen :)  

Eirik vant ingenting i dag heller! Begynner å bli lei av å ikke vinne noe penger nå ;)

Fått opp nye sommer gardiner i dag også, det var herlig med litt lysere rom :)

 

 • 13.07.2014, 23:48

Varmt å Godt!


Hei alle sammen! Det har blitt en vane å skrive på kvelden nå siden det har vært så hektisk på dagene i det siste. Dagen starter med at samboerne min Eirik kommer inn på rommet å sier "Hei pus, nå er klokka 3" og jeg i halv søvne svarer "neida, æ har på vekkeklokke" så forklarer han at han fikk gå tidlig hjem fra jobb å ville bare gi meg en nuss når han kom hjem. Det var en koselig morgen, men ingen mat på senga! Spiste en skål med havregryn og blåbær til frokost før vi tok turen på trening, det vil vise seg at jeg er sterkere i føttene enn Eirik å det var moro. Eiriks utrykk mens han prøvde og ta litt mer vekt gjorde så jeg fikk latterkrampe på treningstudioe. og han ga fort opp etter det. Vi trener for det meste styrke i 30min og går på elipsemaskin i 30min så er det viktig og tøye ut etterpå. Etter en hard trenings økt tenkte vi det kunne være godt med ett bad etterpå, så vi dro til stranden for å bade og sole oss litt. Vannet var herlig å temperaturen var varm og god!Dagens frokost! Kjempe god.

Strandkos <3

 

Etter litt strandkos dro vi hjem for å dusje, deretter dro vi ut på en restaurant for og møte noen venner av Eirik. Etter noen timer skulle de dra og jeg og Eirik dro for å kjøpe is å noe godt til kampen. Kampen var ikke så spennende siden Nederland ikke var med, men er artig å se likevel. Nå skal jeg slappe litt av etter en hektisk dag med mye aktivitet, håper alle har hatt en strålende søndag! Vil minne om at jeg gjerne vil ha tilbakemeldinger om bildene jeg tar, noen av de er det også Eirik som har tatt men vil gjerne ha ros eller ris! ;)off, ble litt revet med! Fra og med i morgen er det godis stopp til ferien ;)

 

Gratulerer med seieren Tyskland! ;)     

 

 

 • 12.07.2014, 23:11

Verdens Beste Dag :)


Hei alle sammen! I går 11.07 var beste dagen min på lenge, fikk ikke skrevet noe på bloggen i går fordi jeg var opptatt med jobb, familie, middag og det beste av alt var at jeg ble tatovert av Doug Hardy, sønnen til Ed Hardy ( han som lager klær, som er tattoo inspirert). Jeg syns det var kjempe stas å få lov til og være hans første kunde hær i Norge, så vi kom godt over ens. Jeg hater jo å snakke engelsk men det gikk bra. Jeg forklarte hvordan jeg ville ha det. Jeg måtte rette på han en gang fordi han hadde tegnet diamanten litt for stor. Jeg ville ha en diamant fordi det beskriver livet mitt veldig godt. Med en del opp turer og ned turer hær i livet som alle andre har, jeg ville at det skulle symbolisere noe viktig for meg. Altså selve livet! Du trenger ikke klype deg i armen for å kjenne at du lever, gjør det som føles rett for deg. Vær impulsiv av og til farg håret lilla, ta tattis :) Jeg tok noen bilder av mitt impulsive øyeblikk som jeg aldri kommer til og angre på!

 

Etter å ha vært nervøs og spent i flere timer var det plutselig over og jeg måtte tilbake til virkeligheten  så jeg dro på jobb. Var på jobb i fire timer og deretter dro jeg og Eirik på familie middag hjem til min familie i Hamar. Vi kom veldig seint fordi jeg jobbet til kl20 så stemningen var på topp når vi kom, alle hadde spist så det var bare vi som ikke hadde spist. Familien Skundberg liker og spille kubb og gjør det til hver anledning vi får. Vi har turnering og spiller på lag, for dere som ikke har spilt det før så skal jeg prøve å forklare. Det må å sies at jeg suger big time til å forklare ting ;)

Men jeg prøver.. Vi er to på hvert lag med 4 kubber fram for oss og en konge i midten av banen. Lagene har 3 lange pinner vær som de skal kaste bort på det andre laget for å prøve å få ned deres kubber som står fram for dem. Dette kan enten være kjempe lett eller veldig vanskelig, i går var det tydeligvis veldig vanskelig så vi måtte fjerne noen kubber for å bli ferdige. Når du har truffet kubben til det andre laget skal de som er på det andre laget kaste kubben på andre siden av kongen som står på midten å prøve å få de ned før de kan prøve å kaste på det andre laget sine kubber ;) Håper det var forståelig. Når vi hadde fått nok av dette spillet kjente jeg at jeg var sykt sliten og trøtt og ville hjem til senga mi, så jeg og Eirik gikk hjem til vår leilighet som er ca30 min unna.

 Dagens Antrekk :) Kjole fra Bik Bok.Gårsdagens dessert <3


Snikbilde ;)

Ett kult bilde som ble tatt på vei hjem i går natt :)Natt bilde :)Det var kjempe kult å få tilbake melding fra selveste Doug Hardy på insta :) Følg meg den som vil, det er koselig :)

 

Dagen i dag har gått super fort har vært på jobb i dag også, jobbet med sjefen min hun har vært på ferie så det var koselig å se henne igjen :) Dagen på jobb har gått fort med masse hyggelige kunder og når jeg skulle dra hjem kom jeg hjem til en tom leilighet, det er kjipt å lage sin egen mat når Eirik er på jobb. Merket også at Eirik hadde vært så flink å ta ut av oppvaskmaskina og brettet klær til jeg kom hjem, han er så snill mot kjæresten sin som slipper det når hun kommer hjem fra jobb. Det er ikke normalt i denne leiligheten at det skjer. så det var en overraskelse. Har fått litt egentid med Pretty little liars som er beste serien ever, med pasta carbonari til middag. Måtte også få i meg dagens smoothie og sette på en vask med klær. Tilslutt kom min kjære samboer hjem fra jobb og nå skal vi slappe av og kose oss med film. Håper alle får en fin lørdag så sees vi i morgen :) Jeg gleder meg til en fri dag og trenings dag!

D ble dårlig med bilder i dag og det beklager jeg. Kommer flere i morgen ;)

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits