• 30.06.2016, 11:30

Fleip eller fakta?
Dette viste du kanskje ikke om meg!

Er det fleip eller fakta?

*

1. Jeg har vært statist i en serie som heter kampen for tilværelsen?

2. Jeg har vært i Disney world? 3. Jeg har 2 løvenes konge pysjer? 

4. Jeg har vært på kjærlighetstur i Roma? 

5. Jeg har egen PT som hjelper meg med treningsprogram, der jeg trener? 6. Jeg har ridd på et esel, da jeg var i Hellas? 

7. Jeg fiser når jeg er hjemme? 

8. Har på meg hvit truse hver fredag? 

*

FLEIP ELLER FAKTA??

 

 

 

 

-C

 • 29.06.2016, 17:40

Middag i parken!


Middag i parken, er ikke verst når man kommer hjem fra jobb. Jeg har hørt at det er meldt regn de neste dagene, derfor tok vi med middagen ut i dag. Vi bestilte sushi, fra one piece sushi her på Hamar. Det var veldig godt, med både scampi og kylling. Jeg har virkelig fått sansen for sushi! Nå er vi inne igjen, nå skal jeg ta litt dessert som blir jordbær med vaniljesaus. Jeg hamstret inn vaniljesaus i Sverige så nå har jeg et lager frem til vi flytter i slutten av Juli. Jeg fikk også kjøpt meg blomster til helgen! Herlig :) 

*

Er det flere enn meg, som har vært ute i det fine været?

 

 

 

-C  

 • 28.06.2016, 18:16

Midtsommer!!


God Tirsdag! 

Bildene fra Sverige og midtsommer feiring er under her. Vi hadde en veldig fin ferie i Sverige, vi kom på Onsdag og dro tilbake på Søndag. Jeg hadde med meg pappan min, farfaren min og kjæresten min Eirik. Det gikk mye i minigolf, kort, quiz, prat, utforsking av terreng og mye god mat. Jeg og Eirik kom over kjærlighetsstien, der var det mye fint og se på kan jeg fortelle dere. Bilde over her er også fra den stien. Jeg koste meg veldig, med de 3 beste gutta i verden!Først noen bilder av kjærlighetsstien..Hytta, omgivelsene og diverse.. 


Puh, det var en del bilder det gitt! Håper dere liker dem, jeg anbefaler Torsby Camping til alle mine lesere! Fantastisk fint sted :) 

*

Hva syns dere? Har noen av dere vært der? 

 

 

 

 

 

-C  

 • 27.06.2016, 22:43

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Sverige turen til Torsby Camping. Fredagen spesielt, da feiret vi midtsommars- dag med resten av campingen. På lørdag hadde vi også en fin dag på stranden. Jeg hadde mitt første bad i år faktisk, det ble ikke fotografert, jeg fikk lurt meg til et bilde av Eirik istede. En super helg rett og slett! Ukens nedtur.. At det ikke var nett på campingen. Følte meg litt hjelpesløs der jeg satt, jeg ble utålmodig etter og skrive blogg innlegg til dere. Ukens sang.. Gyllene tider- Sommartider. 

Ukens innkjøp.. VeskeUkens cravings.. Hvit vin og buffe.

Ukens serie på tv.. Thirteen! Fy søren for en spennende serie. Ukens latter.. Det skal ikke mye til for og få familien til å le, og etter noen glass vin visste jeg det ikke selv en gang. Jeg elsker løvenes konge, jeg har sett filmen fler ganger enn noen andre. Og jeg kan sangene på rams, det skulle familien Skundberg få oppleve på turen. På fredag var jeg så happy og etter noen glass var jeg overdrevent happy. Og røsket opp mobilen og satte på Løvenes Konge spillelista mi på spotify. Jeg sang og levde meg skikkelig inn i sangen. 

Både pappa, farfar og Eirik lo så de grein. De ble vist mer sjokert over at jeg kunne teksten så godt, for sangmessig var det ikke mye å skyte av for å si det sånn. Hehe.. Det var så himla gøy! På denne tiden i fjor.. I dag er det faktisk 1 år siden vi hadde mamma på besøk :) For en strålende helg det var, vi hadde kjempe fint vær også. Det betydde mye for meg at hun kom og fikk se leiligheten og hadde tid til datteren sin. Jeg håper hun kommer flere runder når vi flytter til Oslo. 

Jeg er kjempe glad i deg mamman min <3 

*

For en uke dere! Hvordan har uken deres vært? 

 

PS: Bildene fra turen kommer i morgen! :) Lover! 

 

 

 

-C

 • 26.06.2016, 17:50

Time out
Nå er jeg tilbake igjen etter en rimelig lang time out, det var dårlig med nett i Torsby. Vi hadde en fin helg, med midtsommar feiring. Jeg har flere bilder på lager som kommer i morgen. Nå skal jeg spise middag å slappe av med Eirik. Håper alle har hatt en fin helg?! 

Det var godt å komme bak tastaturet igjen også kjenner jeg. Nå håper jeg at jeg kan oppdattere dere daglig igjen :)Antrekk: Skjorte fra Primark // Shorts fra Bik Bok // Klokke fra DW // Solbriller fra Lindex

*

Hva har dere gjort i helgen?  

 

 

-C

 • 22.06.2016, 10:00

Gårsdagens antrekk.
Gårsdagens antrekk på kinodate: Sko fra van haren // Skjørt fra Zara // Topp fra Zara // Jakke fra Urban // klokke fra Fossil // Veske -Chanel- Kopi //

*

Fy søren så fin Et helt halvt år var, det var en kjempe rørende historie og jeg vet ikke om man kunne filmatisert den bedre. Jeg ble mektig innponert over hvordan de fikk frem budskapet. Og skuespillerne var også veldig flinke syns jeg. Det var en del tårevåte ansikter etter filmen får å si det sånn. Jeg elsket den! 

Jeg anbefaler den på det sterkeste! Nå går turen til Sverige, jeg håper virkelig det er nett der. Så jeg får blogget litt til dere :) 

*

Ha en strålende Onsdag alle sammen!

 

Hva syns du om andrekket?

 • 21.06.2016, 16:30

Flott sommerkveld!


Vi hadde noen flotte sommerkvelder i Asker, en av de var lørdags kvelden. Vi spilte badminton og drakk øl, vi hadde en skikkelig kjærestekveld faktisk. Vi kan og kose oss, og ikke nok med det så kan vi ha det morro sammen også. Er det noen jeg kan kødde med så er det Eirik, vi trives veldig godt i værandres selskap. 

I kveld skal jeg på kino med ei venninne og se Et helt halvt år. Jeg har ikke lest boken selv, de som har lest den skryter veldig av den. Flere jeg kjenner har sett filmen også. Spørs om det blir en del tårer gjennom filmen, jeg blir jo så utrolig fort rørt nå til dags. Så vi får se hvordan dette går, jeg gleder meg! :) 

Flere av dere som har sett filmen?

 

 

 

 

 

 

-C 

 • 21.06.2016, 10:32

Uken som gikk..
Denne uken har gått så utrolig fort, jeg måtte tenke meg om litt før jeg fant ut at det var tirsdag i dag. Slik går det når man er i sommerferie-modus. Vi er nå tilbake i Hamar, neste tur går til Sverige nermere bestemt Torsby Camping. Jeg vil ikke at ferien skal ta slutt, så jeg må bare nyte den siste uken nå før jeg starter på jobb igjen. Håper finværet kommer igjen, jeg vil ha sol jeg altså! Værmeldinga ser ikke så aller værst ut heller. Her får dere uken min..

Ukens høydepunkt.. Det var på søndag når jeg hadde med meg Eirik og lillesøster Karoline på bowling og restaurant. Jeg hadde en kjempe fin dag, og jeg stor koste meg gløgg. Spesielt siden jeg vant i bowlingen! Vi spilte også biljard, der gikk det ikke så bra derimot. Likevel var det en sykt hyggelig dag! Ukens nedtur.. Jo, det skal jeg si dere. Jeg bor midt i byen, og nå har de fått det for seg at de skal pusse opp bygget her. Så nå står det stilaser og dritt utenfor bygget vårt. Mens de driver og hamrer og pusser med slike utstyr som jeg ikke kan navnet på. Det er så utrolig irriterende og utrolig deprimerende. Når man har fri vil man gjerne ligge lenge å kose seg. Men, neida! Her står de utenfor vinduet fra 07-17, det er umulig å sove, å i det hele tatt få noe privatliv. Jeg er utrolig oppgitt akkurat nå. Dette skal vare frem til vi flytter i slutten av juli, så det kommer til å være sånn hele sommeren. NEDTUR!! 

Ukens sang.. James Bay- Let It GoUkens innkjøp.. Retro skjørte mitt fra Fretex Ukens cravings.. Det er faktisk sushi i denne uken også! Det er helt sykt, jeg har blitt hekta :) Ukens mest leste innlegg.. Nytt bloggdesign og header!!På denne tiden i fjor.. Hadde jeg et innlegg som het Veien til Tallinn. Der jeg skrev om hvordan vi bestilte turen og hva vi syns om Tallinn. Hvordan har deres uke vært? Har dere gjort noe gøy?! 

*

 

 

-C 

 • 19.06.2016, 13:59

Work out challenge


I dag hadde jeg og Eirik work out challenge. Vi hadde 3 forskjellige challenge, planken, mageøvelse og push ups. Jeg tror jeg tapte alle tre faktisk, litt små pinlig. Jeg trener en del styrke på actic, men mest utholdenhet. Eirik har kommet seg i god form nå, og liker å vise det frem. Så nå trener vi sammen og er veldig fornøyd med det. Når vi ikke har noe treningsstudio, må vi være kreative og bruke kroppen. Nå er treningsøkten over og vi skal hente lillesøster Karoline på toget. Vi skal nemlig på bowling med henne i dag, det blir veldig gøy! Ha en fin dag alle sammen :)  

*

Er det flere enn oss som trener ute?

 

 

 

 

-C

 • 18.06.2016, 21:16

Skatter på fretex!!
Dagens antrekk: Skjørt fra Fretex // Topp fra Kappahl // Sko fra Nelly // 

*

I dag var vi på en by tur i Asker sentrum, vi dro innom fretex bare for å se. Men tror du ikke jeg fant meg et kult retro skjørt!! Den passet perfekt, og jeg ble veldig glad i den faktisk. Den minner meg om bestemor, hun gikk med slike skjørt da jeg var liten. Det hadde vært kult om jeg arvet bestemor sin. Men denne for duge den også, den er vel fra noen andre sin bestemor. Og det er hyggelig å tenke på det også, jeg er kjempe fornøyd med kjøpet. Virkelig! 

Hva syns dere om retro- skjørtet mitt? Fint hva? 

*

 

 

 

 

-C 

 • 17.06.2016, 18:21

Findings festivalen 2016!!
Fredag 19. August skal jeg på Findings festivalen og høre på David Guetta. Jeg gleder meg kjempe masse og har avtalt med ei venninne at vi skal møtes før festivalen og ha en kjempe fin kveld. Jeg elsker festivaler, i fjor dro vi til Arvika på festival, i år blir vi i Norge. Det kommer til å bli helt syk bra stemning!

Nå er spørsmålet- hva skal jeg ha på meg? Vel, det er også i boks. Det kommer i et annet innlegg, jeg ser frem til å vise dere det kule antrekket. 

*

Er det flere enn meg som skal på findings festivalen?

 

 

 

 

-C

 • 17.06.2016, 13:00

Love is all you need!
God Fredag!

Jeg kom til Asker i går da var det en uke siden jeg hadde sett Eirik. Og du skal tro det var gjensynsglede, I helgen skal vi kose oss med god mat og film vær dag. Love is all you need <3 Vi kan vel leve lenge på luft og kjærlighet. Nå skal vi til Asker sentrum en tur, dagens antrekk ser dere både over og under her. 

Tunika fra Nederland(husker ikke butikken) // Bukse fra Primark // Sko fra Nelly // Stor klem fra meg. Ha en fin fredag! 

*

Hva syns dere om antrekket for dagen? 
 

 

 

 

-C
 

 • 16.06.2016, 10:03

Sommerferie og chill


Jeg tar en etterlengtet sommerferie nå frem til 27.juni. I dag går turen til Asker, der blir vi til Mandag tenker jeg. På Onsdag i neste uke drar vi til Torsby Camping med pappa og farfar. Der blir vi til Søndagen, jeg gleder meg til en liten ferie nå. Vi har også en ukes ferie i juli, da tenkte vi å dra til Riga. Jeg er veldig fornøyd med hvordan sommeren ble tilslutt, selv om jeg hadde ønsket at vi hadde penger til en sydenreise. Det får bli til neste år, nå skal jeg spare det jeg kan for å nå målet mitt om og dra til Miami i August neste år. Jeg elsker og reise og Eirik er den perfekte reisepartner. Håper alle får en fin Torsdag, nå skal jeg på trening før jeg tar toget til Asker. Jeg har heller ikke pakket eller noe, så det må jeg også få gjort. Håper virkelig det blir sol fremover, da hadde ferien blitt perfekt.

*

Er det noen av dere som skal på campingferie i år? 

 

 

 

 

-C

 

 • 15.06.2016, 16:14

Nytt bloggdesign og header!!


Nytt bloggdesign er oppe på bloggen, ikke nok med det så har jeg investert i ny header også. Designet heter " My Favorite", det er stilrent og classy. Jeg er veldig fornøyd! Jeg vet ikke helt om jeg har fått til headeren riktig. Det er noe tekst som mangler, så det må jeg få gjort noe med snarest. Ellers veldig kul! 

Alt er gjort av KvDesign. 

Bildet som er brukt i headeren er fra den siste fotoshooten jeg var på i Oslo. Jeg er veldig fornøyd med bilde, og kommer til og samarbeide med fotografen igjen om ikke så lenge. Nå tar jeg en liten så etterlengtet ferie, første turen går til Asker i morgen. Håper alle får en fin dag videre! 

*

Hva syns dere om headeren og det nye bloggdesigne mitt?

 

 

 

 

-C


 

 • 14.06.2016, 15:59

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Fredag og lørdag var kjempe fine dager. Fredag hadde jeg en veldig hyggelig middag med mamma og på lørdag var jeg på utdrikningslag. Helgen har vært super. Nå gleder jeg meg til helgen som kommer :) Ukens nedtur.. Litt nedtur at det ble en kjapp Trondheim's tur, jeg kunne gjerne vært noen dager til.Ukens sang.. Hurts so good- Astrid S

Ukens innkjøp.. Tunika. Den er fra Cubus. 

Ukens cravings.. Sushi! 

Ukens mest leste innlegg.. Det er offisielt. Der jeg avslører at jeg har fått jobb og at vi flytter til Oslo! Ukens beste bilde..Say no more.. 

På denne tiden i fjor.. Vi var hundepassere for noen dager, før vi dro på ferie. 

Kjekkasen! 

*

Litt seint innlegg, men slik er det når man stadig er på farten. 

Hvordan har uken dit vært?

 

 

 

 

-C 

 


 

 • 12.06.2016, 22:00

Utdrikningslag for søteste Monica <3
For en dag vi hadde i går!! 

Jeg sitter igjen med så mye fine opplevelser og minner. Vi startet dagen hjem til bruden med frokost og champagne. Deretter gikk turen til Lade Arena med laser,  sumohåndball og waip out. Etter noen timer der med lek å morro, dro vi videre til Marinen for en lunchbit. Det var utrolig hyggelig, der knipset vi noen gruppebilder også. Jeg var selvfølgelig bilde- ansvarlig under hele dagen. Når vi var ferdig på Marinen dro vi inn til byen, der ble bruden hentet med motorsykkel. En spent brud ble med på tur, mens vi dro hjem for og lage middag. For en fantastisk bra dag, jeg var helt skutt kl.24 etter alt det vi hadde vært med på. 

Jeg vil påstå at det var en vellykket dag, selv om alt ikke gikk etter tidsskjema. <3Disse bildene ramser vel opp gårsdagen!! :) 

*

Er det noen av dere som har vært med på et utdrikningslag? 

 

 

 

-C

 
 

 • 12.06.2016, 14:07

Plutselig var jeg i Trondheim
Hei alle fine lesere. 

Jeg er i Trondheim, jeg var i utdrikningslag i går til fineste Monica. Jeg hadde en fantastisk fin dag med hun og de andre jentene. Litt sliten i dag, men nå skal jeg hilse på babyen til søskenbarne mitt. Jeg har det egentlig litt travelt, men jeg knipset noen bilder av antrekket mitt. Bildene fra gårsdagen kommer i løpet av kvelden. Håper alle har en fin helg, det har i vertfall jeg. Nyt søndagen!! :) T-shorte fra H&M // Bukse fra The Sting // Klokke fra Fossil den er litt stor, men det liker jeg :) Vi blogges! 

*

Hva gjør dere i dag? 

 

 

 

-C

 

 • 10.06.2016, 13:18

Det er offisielt..
Det er offisielt.. vi flytter til Oslo i slutten av Juli. Eller det vil si, vi beveger oss mot Oslo, nærmere bestemt Asker. Der skal vi bo til vi finner oss en leilighet, der familien på 3 skal bo. Kattungen jeg snakket om i sist innlegg blir med på flyttingen. Jeg har fått meg ny jobb i Oslo!! Jippi.. Jeg er overlykkelig akkurat nå!

Nå kommer alle bitene på plass for oss og vi kan starte et nytt kapitel i Oslo. Noe vi gleder oss veldig til, nå skal vi bare glede oss over det som har skjedd. Jeg håper bare Eirik får jobb nå så er alt som det skal være igjen. Nå er det min tur til å være lykkelig <3 Jeg har også fått fikset ny header og nytt bloggdesign. Jeg er så utrolig positiv og lykkelig akkurat nå!! 

*

Er det noe positivt som skjer i ditt liv? 

 

 

 

-C

 

 • 09.06.2016, 21:35

Er det noen som vil designe ny header til meg?


God kveld!

Jeg beklager sent innlegg. Jeg har vært på farten i hele dag..som vanlig. Jeg ønsker meg så gjerne en ny header, er det noen frivillige som vil lage ny til meg? Det er så mange av dere som har så fine og "proffe" headere. Jeg vil også ha en råkul header, noe som er det første leserne ser. Jeg kan selvfølgelig sette meg inn i det selv og se på filmer på google. Men jeg tenkte at det hadde vært supert og fått hjelp, med det kan jeg også "reklamere" for den som hjelper meg. Vinn-vinn situasjon. Syns jeg da, håper noen er interessert??! :) Kommenter eller send meg en mail. Håper alle har hatt en fin Torsdag! 

Smil det er snart helg!! 

*

Kan du hjelpe meg??

 

 

 

-C 

 • 08.06.2016, 15:55

Vårt nye familiemedlem!!
I går var jeg i Oslo på en business tur. En av punktene på listen min var og besøke kattungene til venninna mi Silje. Vi skal få nytt familiemedlem, eller det vil si at jeg har veldig lyst på en kattunge. Og jeg er rimelig sikker på at det blir sånn!! Jeg hadde med kamera og knipset noen bilder til både dere og Eirik. Hehe..Disse 3 fikk jeg kose med i går. Har du sett!! Hjerte mitt smelter, de er så nydelig. 

Denne gutten skal vi trolig ha <3 

*

Jeg er så forelsket!! Er det flere av dere som har katt?

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits