• 30.06.2015, 20:41

Trenings tirsdag :)


Hei alle sammen

I dag ble det trenings tirsdag på meg, jeg er egentlig kjempe trøtt og har virkelig IKKE noe energi. Men på trening skulle jeg, det var en herlig følelse etterpå og nå er kroppen helt skutt. 45min på mølla og 15 min mage trening pluss uttøying i 15 min må jeg være fornøyd med. Når jeg kom hjem fikk jeg burger av Eirik, nå skal vi se litt serier før vi tar kvelden. Det blir en tidlig kveld på meg i dag kjenner jeg, i morgen skal vi på grilling hjemme hos farmor. Endelig grillmat :)

VakkertMå være stilig på håret når man trener ;)

 

Har du trent i dag? Er du ikke glad for at sommerværet er her?  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 29.06.2015, 20:09

Tenk at sommerværet er her :)


Hei alle sammen

I dag har det vært godt å være ute i det fine sommerværet, jeg bare nyter vært sekund og derfor tok jeg på meg skjørt i dag. Det er lenge siden jeg har gått med egentlig, det måtte være over 20 grader i dag. Vi spiste middag på en ny Hai resturante i Hamar som ligger på CC-Stadion. Vi er ikke imponert maten smakte dritt, vi fikk forretten samtidig med hovedretten. Og ikke minst stive priser når maten ikke var så mye å skryte av, så dit drar vi IKKE igjen! Etter maten dro vi hjem, nå sitter vi bare og slapper av. Vi skal vel se noe film eller serie før vi tar kvelden. Håper alle har hatt en strålende mandag :)Topp fra Tallinn, skjørt fra Only, Genser fra Villa, Veske fra Marlene Birger, Klokke fra fossil, solbriller fra LindexHer er maten, 500kr rett i dass! :(

 

Hva har du gjort i dag? Har du vært på en resturante der du ikke likte maten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 29.06.2015, 14:17

Ny uke, nye muligheter


Hei alle sammen

Det har vært en hyggelig helg med mamma på besøk for min del. Nå er det en ny uke med jobbing og arbeidshelg, i dag har jeg fri fordi jeg egentlig skulle til Sverige på harrytur, men sånn ble det ikke, har en far som er litt ubesluttsom. Noen av dere er kanskje på ferie akkurat nå? Det må være herlig!

Jeg har tatt bilde av det jeg kjøpte meg på nattåpent på CC-Stadion i sist uke, veldig fornøyd med kjøpene mine :)Denne har fått plass på spisestue bordet med masse drops i. Den er fra Traktøren 99krGenser fra Urban 250kr

Ubs, glemte og skifte dato før jeg tok bilde :p Denne er fra fagmøbler og kostet 99kr

Kakeform fra Traktøren 199 kr

For å ha øl i :) 30kr tror jeg fra NilleEirik sier HEEEI!

 

 

Håper alle har hatt en super fin helg! Har dere noen planer for dagen?

 

Vi skal gå oss en tur nå og spise middag på en ny hai resturante :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 • 28.06.2015, 18:41

Sol og sommer tilslutt


Hei på dere

Det ble sol og sommer tilslutt, helgen har vært fylt med fint vær. Jeg, Eirik og mamma har hatt en strålende helg sammen. Vi har storkoset oss sammen, og spist god mat og drukket en del øl. Nå er helgen snart over og vi har send mamma på toget for en stund siden, nå ser vi bare på serie og slapper av. Helgen min har vært perfekt, og jeg har fri i morgen for da skal vi til Sverige. Vi må shoppe litt mat, alkohol, godteri og drikke så vi overlever sommeren :)

I dag har vi vært på tjuveholmen :)

Mamma og Eirik ville stå på denne steinen og ta bilde :)

Litt vanskelig og komme seg ned da :) HeheVakkert :)

Dagens antrekk: Hatt fra H&M, Solbriller fra Lindex, Topp fra PM, Skjørt fra Gina Tricot, sko fra Eurosko og klokke fra Daniel Wellington

Klipt meg har jeg også gjort :)

 Øl pause

Mamma <3Vi hadde en veldig fin dag i dag også :)

Takk for en nydelig helg mamma, det var koselig og ha deg på besøk :) Vi gleder oss til neste gang :)

 

 

Hva har du gjort i helgen?

 

Kos deg i det fint været!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C  

 

 

 

 • 27.06.2015, 20:58

Mammahelg


Hei alle sammen

I går kom mamma på besøk fra Trondheim, så vi har vært opptatt siden hun kom. I dag har vi gått tur og vært på domkirkeodden på Hamar, og vi har hatt sol og fint vær. Vi har til og med blitt solbrent. Vi har spist ute og sett RBK kamp i kveld, nå sitter vi hjemme og drikker øl/vin og spiser godis. Vi har det kjempe hyggelig og jeg vil ikke at mamma skal dra hjem i morgen. Håper alle har hatt en fin helg så langt, nå må jeg tilbake til litt mammakos :)

Min flotte mor <3

Mamma og Eirik

 

 

24 mil stupetårnet :P

Hjeeeelp!!!

Kjæresteparet

<3

Middag :)

Hjemmekos :)

 

 

Hva har du gjort i dag? Har det vært fint vær der du er?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 25.06.2015, 22:35

Snart helg :)


Hei og hopp

Det er torsdag og snart helg, jeg og Eirik får besøk av mamman min/svigermor i morgen. Jeg skal på jobb noen timer før jeg henter henne på togstasjonen, så i helgen blir det masse god mat og mammahygge. Vi gleder oss, vi får ikke så mye besøk fra Trondheim så det blir veldig hyggelig :)

I dag har jeg og Eirik vært på shopping, men denne gangen har jeg kjøpt mest interiør. Siden jeg fikk kjøpt nok klær i Tallin så bestemte jeg får og kjøpe det mest "nødvendige". Det er nattåpent og masse salg på CC-Stadion. Fikk masse interiør til 20-30 % og jeg er veldig fornøyd :)<3

Kjøpte en nydelig pute til 210 kr :) Jeg kjøpte også kakeform, en genser, gjennomsiktig skål og ett bilde med skrift. (kommer bilder av resten senere)

 

 

Hva har dere gjort i dag? Skal dere noe gøy i helgen? :)

 

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 24.06.2015, 22:18

Ny bikini, men ikke særlig sommervær


Heisann, hoppsann alle sammen

Hva syns dere om fargen?

:)

Har du kjøpt ny bikini i år? Har du bestilt fra ebay før?

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 23.06.2015, 22:44

Shopping i Tallinn


Hei alle sammen

Noen av dere ønsket og se hva jeg shoppet mens jeg var i Tallinn, jeg fikk med meg mye hjem til Norge. Jeg hadde ikke stort med meg når jeg dro fra Norge heller, men likevel veide ikke kofferten min over 17 kilo en gang når jeg dro tilbake til Norge. Noe jeg ikke skjønner noen ting av, jeg fikk jo så vidt pakket alt og var kjempe nervøs for at jeg måtte betale overvekt. Men det gikk greit, vi kom oss hjem med alle tingene, til og med de som var knuselige.

Det ble nå litt! 2 sko, 2 gensere, 2 topper, 1 kjole, 1 skjørt, 1 veske, 1 klokke, 1 caps, 1 belte, 1 paraply, 1 truse

Sko nr.1 de er fra River Island og kostet 260 norske kr ca

Sko nr. 2 er fra hogl og kostet 760 norske kroner

Genser nr. 1 fra Zara den kostet 260 norske kroner

Klokke fra fossil den kostet 1300 norske

Min nydelige veske fra Aldo som kostet 290 norske

 

Måtte kjøpe meg en sånn :)

Kjøpte meg en hund som jeg syns var så kul, husker ikke prisen på denne. Heller ikke butikken :/

Denne kjøpte jeg på marked i gamle byen for 40 norske kronerCaps fra River island kr 170Kjempe fin ikke sant? Fra Pull&Bear for 260 norske kr

Topp fra Promod koster 220 ca 

Flere bilder kommer med antrekk, håper dere har fått ett innblikk på hva jeg har fått shoppet i Tallinn. Vist du skal på shopping ferie anbefaler jeg deg og dra til Tallinn eller Berlin, der er det også veldig billig. Håper dere likte det, og er det noe så s ifra! :)

 

Good Natt alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

   

 • 22.06.2015, 23:32

Fotoshoot i Tallinn


Hei alle sammen

Som dere sikkert har fått med dere har jeg vært i Tallinn i helga, i utgangspunktet var det en kjærestetur men det ble en liten fotoshoot også. Det ble 2 seanser med 2 forskjellige antrekk. Håper dere liker det :) Enjoy!!

Jeg kommer tilbake til hva jeg shoppet meg i Tallinn i neste innlegg ;)Genseren min er fra Zara, klokke fra fossil, tights fra Gina
Kjole fra Tiger of Sweden, klokke fra fossil, jakke fra PMJakke fra Miss Selfridge, topp fra Zara :)Tights fra Gina TricotSkjerf fra PM, Veske fra Marlene Birger

Kjole fra Tiger of Sweden, skjerf fra PM, Veske fra Marlene Birger, sko fra Converse og strømpebukse fra Pierre RobertMin Hunk :)

 

Vil gjerne ha tilbakemelding på bildene, Eirik har tatt bildene av meg og jeg av han :) Ha en fin uke alle sammen!

 

 

 

 

 

Klem C

 

 

 

 

 

 • 21.06.2015, 22:55

Veien til Tallinn


Hei alle mine lesere

Vi har hatt en kjempe fin helg i Tallinn, vi er veldig fornøyd med både hotell og plassering. Vi hadde hotell så å si midt i byen, flyplassen var 10 min unna. Vi bestilte turen fra Expedia, det har vi gjort de siste gangene vi har bestilt tur. Der ser vi på hoteller og anbefalinger fra andre som har vært på samme hotell, det heter tripadvisor. Noe som lønner seg og gjøre så du vet hva du går til. Jeg og Eirik brente oss på det i fjor sommer når vi bestilte Sydenferie til ett hotell som ikke hadde fått noe bra anbefalinger.

Vi så selvfølgelig på flere sider men vi er veldig fornøyde med Expedia. Pluss at det er veldig billig på den siden, vi betalte 8000 for 2 personer. Hotellet var 4 stjerners og har fått 4.4 av 5 på anmeldelsene på siden deres, vi lå der i 3 netter. Og det var med fly som gikk direkte til Tallinn, med hotellrom med kingsiz seng. Det var ett eget basseng der også som var litt små kaldt, som man sikkert blir vant til vist man er i bassenget en stund. Frokosten var veldig bra, de hadde mye og velge i som jeg har sakt tidligere.

Håper dere har fått ett innblikk i hvordan vi bestilte turen og hvordan vi hadde det. Jeg glemte og si at klær og slikt er billigere enn i Norge, når vi var der var det også salg så vi fikk opp til 50% på en mengde varer. Jeg fikk mye for pengene og brukte ca.6000 kr på bare klær, sko, veske, klokke og diverse. Euroen ligger på 8.7 nå så den er rimelig høyere enn den bruker og være. Vist det er noe jeg har glemt å si bare si fra, så skal jeg skrive om det :)

<3

Inn til Gamle byen :)

Kjæresteparet <3

 

Kebabkjøtt :)

Eirik prøver sko :)

I gamlebyen :)

 

Bilder fra fotoshooten kommer i morgen, ble masse fine bilder :)

 

Hva har du gjort i helgen da?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

  

 

 • 20.06.2015, 09:54

Litt om Tallinn


Hei alle sammen

Jeg tenkte og skrive litt om Tallinn for dere vist det er noen som skal ta turen hit. Når vi kom på torsdag kom vi kl.12 så vi hadde hele dagen på oss, det vi ikke viste var at innsjekkingen ikke var før kl.14.

Taxien fra flyplassen og til hotellet ble ca 9 euro som vil si 78 norske kr. Flyplassen ligger ca 10 min unna byen med taxi, vi lå på Nordic hotel forum som ligger 400m fra gamle byen. Hotelet har spa avdeling med baseng(som er gratis) og spa. Frokosten på hotelet var veldig god, mye og velge i, til og med de oss som har allergi. 

Veldig hyggelige og hjelpsomme personalet på hotellet så det er vi veldig fornøyde med. Vi anbefaler hotellet på det sterkeste.

Vi har 2 shoppingsentere i nærheten, det ene er kjempe stort og mest innbydende. Det heter viru, de er kjent for sine mote butikker som Zara, river island, tommy hilfiger, nike og promod for og nevne noen. Senteret er stor og fint og har alt du kan tenke deg av butikker, og har gjerne flere butikker av samme slag. 

Det andre senteret var mindre, og hadde få butikker. Så lite at det nesten ikke er noe vits i og nevne det, men der var det litt mere "hjemme" laget produkter. 

Vi har spist ute 2 ganger, begge gangene smakte maten veldig bra. Det som Tallinn er kjent for er vel sine middelalder retter, så om du liker det har du kommet til rett sted. Maten var billig og du får vel en middagsrett for 2 pluss drikke for ca 30 euro og det er 261 norske. 

Det vi har sett av gamle byen er fantastisk, det er mye fine hus og mye fine spiseplasser og mye og oppleve. I den gamle byen får du følelsen av at du er i middelalder tiden og det er litt korselig. Jeg trives veldig godt, jeg kunne godt vært her lengere enn bare enn lang helg. Skulle ønske været var litt finere da :)

Tallinn er også en time før oss i tid så vi må stille klokken en time forran, de bruker auro som sakt og har vel egentlig samme vær som i norge. 

Det er også tilbang til casino her, bowling, kino og masse cafeer. 


 

Jeg suns de dagene vi har vært her har vært veldig fine, jeg kunne tenke meg og vært her lengere. Veldig fornøyd med hotellet og personalet. Jeg har egentlig ingenting og si på noe fordi alt er så flott her. Vist jeg måtte si noe negativt så må det være de som står utenfor resturantene og maser på at vi skal komme inn og spise mat der. Men det var overkommelig så det gikk greit. Anbefaller Tallinn til alle og en vær fordi dette er en by du må oppleve! :)

Tommel opp! 

<3Hotell inngangen Hotell frokosten Veien utenfor hotellet :)Kjøpesenteret Viru som ligger rett over gata av hotellet

Det andre kjøpesenteret Foorum

Dette er inne på Viru senteretDe hadde flere sånne boder :)Øl pausewok med kylling

Laks 

Strawberry Martini

 

Det kommer flere bilder i morgen, da skal vi hjemover. Litt trist at den lille ferien vår er ferdig allerede. 

 

Er det noe jeg ikke har skrevet som dere lurer på så bare si ifra, skriver litt i full fart når man er på ferie. Nå skal vi bade :) 

 

 

Ha en fin dag alle sammen :) 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 

 • 18.06.2015, 17:05

Tallinn


Hei alle sammen

Da er vi i Tallinn, vi har vært og shoppet litt i dag. Nå ligger vi på hotellrommet og slapper av, vi er litt usikkre på om vi skal gidde og gå til neste kjøpesenter i dag. Jeg har kjempe lyst til å bade, jeg er kjempe sliten etter flere timer shopping og reise. Værgudene er ikke med oss i Tallinn i dag, det pissregner og er kaldt! 

Planen er jo og gå i gamle byen i morgen og få sett litt av byen. Håper virkelig det blir oppholds eller litt sol så vi kommer oss ut, jeg vil så gjerne ta en utepils også. Ellers er rommene veldig fine, jeg har tatt noen bilder. Har også fått tatt noen bilder av dagens fangst på shoppingen i dag :) 

Topp fra Zara, skjørt fra River Island og sko fra River Island :)

Love it <3 

Ha en fin dag alle sammen :)

 

Er det noen ønsker om hva jeg skal blogge om her i Tallinn? 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 17.06.2015, 19:02

Nico & Vinz


Hei alle sammen

Her forleden var jeg på Nico & Vinz konsert, det var faktisk ganske gøy. Det var meg og noen venner som dro og alle fjortisene, kjempe gøy! Selv om jeg følte meg veldig gammel, jeg kunne trøste meg med at det var flere "gamlinger" der da. Vi hadde en kjempe fin kveld, og jeg syns det er viktig og få med seg ting når det først skjer noe.

Herregud i morgen drar jeg og Eirik til Tallinn, endelig er dagen her. Vi gleder oss masse til spa, shopping, bading og turist omgivelsen. Eirik gruer seg litt til og ta fly, men jeg håper det går bra som det har gjort alle andre gangene vi har reist sammen. Jeg er så gira, håper på bra internett i Tallinn så jeg kan blogge for dere der også.

Vinz

 

De rørte mye på seg, så var vanskelig å ta bilde :)

 

 

Eirik var også med :)

 

 

 

Er det noe du gleder deg til?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klem C


 

 • 15.06.2015, 20:45

Hundepasser


Hei kjære lesere

I dag har jeg vært på jobb, med mye sykdom i uken som har vært. Var det deilig og komme seg ut igjen, og komme i gang med jobb. Nå har jeg bare 2 arbeidsdager igjen før vi drar til Tallinn. Jeg kan ikke tro at vi skal dra om bare 3 dager, det blir helt fantastisk med ferie nå. Etter jeg kom hjem spiste jeg og Eirik middag, så kom hunden vi skulle passe som heter Charley. Vi har vært ute med han og kastet ball en time nå, så nå var vi alle tre slitene når vi kom hjem.Været har vært helt fantastisk i dag :)

 

 

Hva har du gjort i dag? Er det fint vær der du er?

 

 

 

 

 

 

Klem C

 

 

 

 • 14.06.2015, 14:23

Sliter du med flass og tørr hodebunn


Hei

Sliter du med flass og tørr hodebunn? Her er svaret! Jeg har plagdes veldig med flass og tørr hodebunn, så jeg spurte frisøren min hva hun anbefalte. Hun har jobbet som frisør i over 20 år (mer eller mindre) og er veldig dyktig. Hun anbefalte meg Neccin den er fra Sverige og er billig og veldig god. Jeg kjøpte både Shampoo og conditioner veldig fornøyd med begge. Jeg bestilte det på Blivakker.no der får du varen på bare noen dager og sommer salget er allerede i gang på siden deres.  

 

 

Jeg prøvde og ta flere bilder av håret mitt men det gikk ikke så bra du så heller ikke hvor bra det så ut, kameraet mitt må ha nok lys til og fokusere når jeg zoomer inn på ting.

 

 

Har du problemer med flass eller tørr hodebunn anbefaler jeg disse to :)

 

 

 

 

 

 

 

Klem C

 • 12.06.2015, 17:49

Vakre omgivelser på Hamar


Hei alle dere

I dag har jeg vært på fagdag på jobb, det var veldig lærerikt. Først på dagen fikk vi en liten "undervisning" i demens, så dro vi ned til byen på byvandring med en mann som viste alt om Hamar i "gamle" dager. Det var sykt spennende, jeg fikk vite at i det bygge jeg bor i har vært en folkehøyskole på 60 tallet. Det var en artig fakta jeg kunne fortelle til Eirik når jeg kom hjem. Formen er så som så, men jeg kom meg på jobb og har jo tenkt meg på konsert i kveld. Det er typisk at man er litt dårlig form når det skjer masse og man minst vil være syk. Men det er jo min flaks! Jeg får bare prøve meg, jeg har jo gledet meg til konserten lenge nå. Jeg har jo vært hjemme hele uken og begynner og bli rimelig lei av å sitte på do og være dårlig. Nå skal jeg slappe av så får vi se hvordan det går :)

Ved togstasjonen

Blomster :)

:)

 

 

Hva har du gjort i dag? Skal du noe moro i kveld?

 

 

 

 

 

 

Klem C

 • 11.06.2015, 17:42

Mat og magasin


Hei alle sammen

I dag har jeg fått eggerøre og kamille magasin av Eirik, jeg har også fått tatt ansiktsmaske. Huden min blir så tør når jeg er inne så mye på grunn av sykdom. Formen er stigene nå, og jeg skal prøve meg på fagdag i morgen. Jeg skal også på konsert, så formen bør være bra i morgen. I helgen skal jeg jobbe, jeg er veldig klar for det, da kommer jeg meg også ut av leiligheten det blir godt. I dag er det bare 1 uke igjen til jeg og Eirik drar til Tallinn, de få arbeidsdagene som er igjen må jeg nyte.

Deilig!

Beste ansiktsmasken ever :) Glam Glow

 

 

 

Hva har du gjort i dag? Har noen gjort noe fint for deg i dag?

 

 

 

 

 

 

 

Klem C

 • 10.06.2015, 14:51

Kunne ikke kommet på ett dårligere tidspunkt


Hei

I dag har jeg vært på legebesøk og fått konstanter magevirus, det var liksom det som manglet nå. Så det blir ingen statist oppdrag i morgen, jeg må holde meg hjemme. Håper virkelig jeg kommer meg på fagdag på jobb og konsert på fredag. Skal også jobbe i helgen så håper formen blir bra til helgen også. Jeg liker ikke å være borte fra jobb, uansett hva!

Jeg har en del bilder som jeg ikke har lagt ut enda som dere kan se på, jeg derimot legger meg i sengen å blir der resten av dagen. Der har jeg vel egentlig vært siden Mandag når jeg følte meg dårlig :/

Fikk Eirik til og dra og kjøpe salat til meg, det er lett for magen og så langt så har det gått fint :)

 

Kaktusen min lever enda

<3 Love <3

 

 

 

Sist uke fikk jeg ny treningstights, sports bh, neglelakk og tattoos fra kjæresten min <3

 

 

Ha en fin dag alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 09.06.2015, 17:01

Hva gir meg inspirasjon?


Hei alle sammen

Jeg ser både på facebook og instagram bilder av sydenferier og ferier generelt og er veldig sjalu inni meg. Jeg får ikke mye ferie i år, den ferien jeg får er sykt hellig for min del. Vi skal en lang helg til Tallinn i juni deretter går turen til Sverige nærmere bestemt Arvika der skal vi også være en lang helg. Når vi kommer til i August skal jeg ta meg to uker ferie, den ene uken skal jeg tilbringe i Trondheim den andre er ikke helt bestemt enda. Eirik starter på skolen så jeg må dra aleine den siste uken, det er litt trist men slik er det. Og i September skal jeg på jentetur til Berlin sammen med ei venninne som heter Monica. Det gleder jeg meg også til, så alt i alt så er det kanskje ikke så synd på meg likevel. Det er bare det at jeg må vente til sommeren er så å si over før jeg skal ta min "sommerferie". Det som jeg har når sommeren er over, er penger, det har vel ikke de som har vært på ferie hele sommeren så mye av da. Jeg skal spare penger til en heftig tur til neste år, jeg og Eirik vil gjerne til USA til neste år.

Det som inspirerer meg mest er blått hav som dette :)

Palmer :)

Penger som jeg kan spare til neste års tur :)

USA


Los Angeles

Drinker i forskjellige farger :)

Berlin 

 

Alt dette inspirerer meg for og jobbe og stå på, og spare masse penger så jeg får drømmeferien min med verdens beste kjæreste.

 

Skulle bare ønske formen var på topp også, vært dårlig i magen i noen dager nå. Håper det ikke er virus, da har vi det gående! :/ 

 

 

Håper alle får en fin dag!

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 08.06.2015, 21:34

Mye og glede seg til


Hei alle sammen

Tiden går så fort, nå er vi allerede kommet til 8.juni. Denne uken er det mye som skjer, på torsdag skal jeg til Oslo, jeg har fått ett statist oppdrag. Nå er det lenge siden jeg har vært "aktiv" statist. Jeg skal bli med på opptak til dritseint med edel, jeg gleder meg kjempe masse. På fredag skal jeg på fagdag med jobben og på Konsert med Nico & Vinz på kvelden. I helgen skal jeg jobbe i hjemmetjenesten, det gleder jeg meg også til :)


Nico & Vinz

 

Hva gleder du deg til? Hva skal du til uken?

 

 

 

 

 

 

-C   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits