• 31.05.2017, 17:57

Outfit
Gårsdagens antrekk. 

Everything is blue! 

Jeg har på meg jakke fra Sheinside // Skjorte fra Mango // Bukse fra H&M // Sko fra Nederland // Veske fra Accessorize Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C

 

 • 29.05.2017, 19:13

Videoredigering & open casting


-Videoredigering- 

I dag har jeg fått litt hjelp med å redigere sminkevideo, det tar sin tid å redigere slike videoer. I kveld fortsetter jeg med å redigere, så får det bare ta den tiden det tar. Vi får håper den blir klar til i morgen.

Ellers dro jeg på open casting for TFM i dag, jeg får høre noe om en ukes tid. Jeg krysser fingrene, selv om jeg har mine tvil. #sminkefri

Da starter jeg med redigeringen, ønsk meg lykke til! 

*

Håper alle har en fin start på uken. 

 

 

-C

 

 • 28.05.2017, 20:33

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Det må være tirsdag, når jeg møtte Monica ei venninne fra Trondheim. Hun skulle på ferie med familien sin, så det var hyggelig å se de igjen. Det beste var at det var så utrolig fint vær også. Gleder meg til du kommer på besøk Monica <3 

Ukens sang.. First time- Kygo, Ellie Goulding. Elsker denne sangen, kan høre på den hele tiden. 

Ukens hairstyle.. Dotter på hver side. 

Ukens happiness is.. Ukens gladnyhet.. Jeg skal på en ny fotoshoot til uken. Ikke noe store greier, selv om jeg tror det blir utrolig bra tilslutt.

Noe jeg gleder meg veldig til!Ukens trening.. Jeg har vært dårlig på det i det siste, men i dag kom jeg i gang.

På denne tiden i fjor.. Fikk jeg den glede av å besøke Den Haag i Nederland. Utrolig fin by, som jeg definitivt skal tilbake til.Hvordan har deres uke vært? 

*

 

-C

  

 • 28.05.2017, 14:05

Sunset


For en strålende dag det var i Oslo i går, det var jo helt fantastisk. 

Jeg har ikke vært i god form de siste dagene, litt for slapp til å blogge også. Jeg lover at det blir mye mer blogging fremover. 

I morgen skal jeg faktisk på open casting på nytt modellbyrå, det gleder jeg meg til. 

Jeg elsker å se på solnedgangen.. se så flott! 

*

Har dere en fin helg? 

 

 

-C

 • 25.05.2017, 14:25

My hair yesterday


-Hair- Kan anbefales om du ikke rekker å dusje håret før du skal ut. Hehe.. 

Hva syns dere? 

*

 

 

-C

 

 

 • 23.05.2017, 17:48

Vil bytte modellbyrå


-God Tirsdag-  

I dag er jeg i godt humør, jeg hadde egentlig planlagt å dra på en open casting for et modellbyrå. Men så hadde jeg sett feil, og den var ikke før neste Mandag. Jeg har heldigvis fri den dagen, så jeg får mulighet til å dra likevel. Jeg er overhodet ikke fornøyd med det modellbyrået jeg har nå. Jeg gleder meg veldig mye, og er veldig klar for å bytte modellbyrå om muligheten skulle by seg. 

I dag har jeg fått møtt ei venninne som kommer fra Trondheim, som skulle på ferie med familien sin. Det var veldig hyggelig, så jeg er super fornøyd med dagen selv om dagen ikke ble som jeg hadde tenkt.

 

Hvordan har dagen deres vært?  

 

 

-C

 

 • 22.05.2017, 19:12

Rødt signaliserer..


Rødt signaliserer aktivitet, dramatikk, kjærlighet og lidenskap. Disse 4 ordene beskriver meg akkurat nå. Jeg elsker å være i aktivitet, er alt for dramatisk, har mye kjærlighet rundt meg og har sky høy lidenskap skala. Jeg prøver å bruke dette til min fordel, når det gjelder privatliv, jobb og blogg. Det er utrolig mye som skjer fremover som jeg gleder meg så sykt mye til å fortelle dere. Min lidenskap for blogging skal blomstre mer enn før, og jeg er super motivert. Med å kle seg i rødt får man faktisk mer motivasjon. Ved å gå i rød signaliserer jeg aktivitet, mye drama, kjærlighet og en hel del lidenskap. 

*

 

 

-C

 


 

 • 22.05.2017, 10:59

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. 17. Mai og helgen som har vært. Jeg befinner meg i Hamar nå, og har vært her å feiret konfirmanten i familien. 

Ukens sang.. Close- Nick Jonas, Tove Lo 

Ukens anbefaling.. Kverneriet i Oslo. Ukens glede.. Jeg fikk møtt mamma i helgen også. Vi hadde et veldig hyggelig møte på fredag før jeg dro til Hamar. Ukens happiness is.. Ukens mest leste innlegg.. Min 17. Mai feiring.På denne tiden i fjor.. Var jeg i Tromsø å besøkte ei venninne. I dag har også en veldig spesiell person bursdag, mitt kjære tantebarn Robin. Gratulerer med 11 års dagen gutten min <3 

*

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

-C

 • 18.05.2017, 21:38

Kverneriet
Dinner with family. 

I dag inviterte Knut(stefar) meg og lillesøster på middag. Karoline fikk selvfølgelig oppgaven med å bestemme plass, og valgte Kverneriet på Majorstuen. Det er seriøst den beste burgeren jeg har smakt i hele mitt liv. Det er definitivt en fordel å ha en lillesøster som drar ut å spiser, som kan anbefale disse plassene. Veldig hyggelige omgivelser, de som jobbet der var også veldig hyggelige. Det ble ikke noe bilde av maten, det var litt dumt. Jeg greide ikke holde fingrene av fatet, så den forsvant før jeg i det hele tatt hadde tenkt meg om. 

*

Er det flere som har vært der? 

 

 

-C

 • 18.05.2017, 15:52

Min 17. mai feiring


-Min 17. Mai feiring-

Fy søren for en dag jeg hadde i går.

Jeg var med de beste folka, og kunne virkelig ikke hatt det bedre. Jeg knipset bilder hele dagen så å si, de kommer under her. Bilder sier mer en ord, derfor kjører jeg bare på med bildedryss fra den beste dagen i året. Hadde dere en fin feiring i går?   

Vi startet dagen med champagnefrokost med gode venner og nye bekjentskaper. Det var veldig gøy!! 

Kjolen min er fra Nelly // Sko fra Zalando // Klokke fra DW  Veske fra Stradivarius. It was so amazing

*

Hvordan var deres 17.Mai? 

 

 

-C
 
 

 • 15.05.2017, 13:36

Uken som gikk..
-Uken som gikk- 

Ukens høydepunkt.. Venninne dagen vi hadde på Mandag. Ei venninne fra Trondheim kom på besøk, og det var veldig hyggelig <3 Ukens instagram.. Micah Gianneli. Hun er fra Australia, og er en fashion, lifestyle blogger.  

Image by Micah Gianneli and Jesse Maricic - micahgianneli.comUkens sang.. Rhys- Last Dance Ukens ønske.. Kjole!Ukens wanderlust.. Spania. Jeg vil tilbake NÅ! 

Ukens tanke.. Denne uken har jeg tenkt mye på 17.mai. Jeg gleder meg så utrolig mye til å feire denne dagen med venner, bekjente og nye mennesker <3Håper alle får en super fin Mandag!

*

 

 

-C 

   

 • 14.05.2017, 16:25

Bilder fra Spania del 2


-Bildedryss- 

Jeg har alt for mange bilder, derfor blir de delt opp i flere innlegg. Jeg savner virkelig Spania, i Oslo er det utrolig trist vær nå.  

Take me back!Ha en fin Søndag alle sammen! 

*

 

 

-C 


 

 • 13.05.2017, 21:25

Motivasjon
-Kalyn Nicholson- 

En av de youtuberne som har inspirert meg i det siste er den dama her. Hun er helt rå, hun snakker om å se lyst på livet. Og lager motivasjons filmer på youtube. Om du føler at du er alene i verden om absolutt alt, så har hun en video som kommer til å inspirere deg. Jeg er en av de som blir super motivert av videoene hennes, og som blir motivert til å skrive om disse temaene hun snakker om. 

 

Håper dere også blir like motivert! 

*

Jeg lover å komme med mitt eget motivasjons innlegg snart. 

 

 

 

Klem C

 

 • 13.05.2017, 15:05

10 favoritter fra Vici


-Mine favoritter fra VICI- 

Det nærmer seg sommer, og jeg ser etter min nye sommerkjole. 

Jeg er ikke så glad i hvitt, men fy søren så fin denne var. Kanskje litt kjedelig med svart i sommer.. Elsker det blomster mønsteret på brystet. Fargen var helt Wow.. Elsker fargen her også, har du sett så fin?! Perfekt! Denne har jeg siklet på lenge. Måtte bare ta den med, men den er dessverre ut solgt.Enkel og fin. En av nyhetene på siden. Gult er kult. 

Få de HER

*

Hvem skal jeg velge? Hvem er din favoritt? 

 

 

-C

  

 • 12.05.2017, 19:32

Outfit


-Outfit-

Jeg har på meg: Topp fra Lindex // Genser fra Gina Tricot // Skjørt fra Fretex // Sko fra River Island // Veske fra StradivariusJeg elsker dette kjørtet fra Fretex. 

*

Håper alle får en fin fredags kveld! 

 

 

 

-C 


 

 • 11.05.2017, 14:34

Bilder fra Spania del 1


-Bildedryss- Flere bilder kommer senere :) 

*

Nyt torsdagen, snart er det helg dere! 

 

 

 

-C 

 • 09.05.2017, 18:28

Cravings- Jordbær & bringebær

 • Category: MatI går spiste jeg jordbær og bringebær med krem fløte. Ååh, det var så utrolig godt! Jeg elsker virkelig jordbær, og kan spise det hele tiden. Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt, får jeg de beste jordbærene fra Norge også. Vi kjøpte disse på coop prix. DEILIG! 

Er det flere som har jordbær cravings? 

*

 

 

-C

 • 09.05.2017, 14:58

Den følelsen..
Dere vet at jeg kom hjem fra Spania på søndag ikke sant? Jeg dør! Dere vet den følelsen når du er så vant til å legge dopapiret i den bøtta ved siden av do, fordi i utlandet skal ikke papiret i do. Vel, jeg har gjort det hjemme også. Jeg gikk jo inn i en rutine i Spania ved å gjøre det, så derfor så ble det veldig vanskelig å stoppe når jeg kom hjem. Hehe.. Hver gang jeg sitter på do nå, er det sånn " Er jeg i Norge eller i Spania nå igjen"! Jeg må bare le, det er litt komisk. 

*

Jeg må bare spørre, har det skjedd noen andre også eller? 

 

 

-C

 • 08.05.2017, 16:22

Uken som gikk..


-Uken som gikk-

Ukens høydepunkt.. Ferien jeg hadde i vakre Spania. Jeg må si at jeg er veldig forelsket i plassen, og språket. Det er så kult å høre på, jeg har lært noen få ord noe som er veldig gøy for meg som hadde fritak fra språk på videregående. Jeg skal garantert tilbake, vi bodde i Torremolinos. Ukens sang.. Wake up alone- Tungevaag & Raaban, Clara Mae 

Ukens beste bilde.. Malaga <3 Ukens happiness is.. 

Ukens New in.. En av tingene som ble med meg hjem fra Spania var denne utrolig fine vesken. 

Ukens beste øyeblikk.. Når jeg lå på stranden å kjente solen varmet, mens jeg hadde en kald øl i hånden, og ikke tenkte på noen av mine problemer her hjemme. Den følelsen vil jeg ha mere av, det var utrolig godt. Noe jeg ikke har følt på veldig lenge! 

Håper alle får en super fin dag videre, jeg skal møte noen venninner nå. 

*

 

 

-C

  

  

 • 07.05.2017, 14:27

Outfit
-God Søndag- 

Jeg er tilbake fra ferie, jeg føler meg både bedre og uthvilt. Dette antrekket hadde jeg må meg i går kveld/ natt. Jeg døgnet, noe jeg ikke har gjort siden jeg var russ for over 10 år siden. Flyet gikk kl.06.55 i dag tidlig, derfor måtte vi dra til flyplassen i god tid. Som vil si nærmere 04.00. Bah!!

Jeg tror jeg er rød over hele kroppen, men også litt brun. Hehehe.. Jeg har på meg: Jakke fra Zara // Kjole fra Designer remix // Sko fra Spania 

Vesken er fra Stradivarius. And I love it! 

Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits