• 30.05.2016, 15:13

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Det er selvfølgelig den fine turen vi hadde til Nederland. Jeg hadde en fantastisk fin reise og jeg ble kjent med helt utrolig hyggelige mennesker. Familien til Eirik er helt fantastisk. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med og sitter igjen med en skikkelig god følelse. 

Ukens nedtur.. At vi ikke fikk dratt en dagstur til Amsterdam. Men det får jeg uansett gjort senere! 

Ukens sang.. Ariana Grande- Dangerous woman.Ukens innkjøp.. Cardigan fra coolcat // T-shorte fra primark // Bukse fra The Sting.

(Handlet litt mer, som jeg vil vise senere).

Ukens cravings.. Tacosalat. Noe jeg aldri fikk!! Ukens mest leste innlegg.. Weekend with family!! Ukens latter.. På flyet til Nederland hadde vi det gøy. Søsteren til Eirik satt på samme rad som oss. Vi spilte kort og hadde det gøy, plutselig kom den fis lukten. Eirik ser på meg, men sier ingenting. Allerede da vet jeg at han er den skyldige. Rett etterpå lener søsteren til Eirik seg nærmere oss og spør: Hvem er det som har fisi a?. Jeg knekker i sammen av latter og hun ser på broren sin, mens hun sier: Det kunne du spart deg for Eirik!! Hehe..På denne tiden i fjor.. Hadde jeg innlegget: Jobber og står på! Noe jeg gjør enda, slik er det når man er vikar og ikke vet hva som skjer fra måned til måned. Dette året med bedre holdning og mer energi.Jeg er så heldig, jeg har hatt en uforglemmelig uke. Nå ser jeg frem mot sommerferie! :) 

PS: Det kommer flere bilder fra Nederland senere i uken. 

*

Hvordan har uken din vært?  

 

 

 

 

 

-C

 • 28.05.2016, 10:00

Hallo fra Den Haag!!
Hei fra Den Haag, dagene her har gått i et og jeg har ikke fått blogget i det hele tatt. Dette er eneste dagen der ting går litt saktere enn vanlig. Jeg har mange bilder og vise dere og mye og fortelle om turen. Men i dag blir det bare en liten lyd fra meg og noen bilder. I dag skal vi på museum, scheveningen(strand), shoppe og familiemiddag. Jeg stor koser meg her med herlige folk, jeg syns Den Haag er en kjempe fin by. Håper alle har en fin helg hjemme i Norge!! 

De hadde laget en gigantisk trapp for å feire byen. Dette var i Rotterdam.

Eirik kjøpte seg gresshopper. Han spiste den, og syns det var godt! :)

*

Det var noen av bildene. Nå skal vi snart dra ut på nye eventyr, vi blogges i morgen når jeg kommer hjem!

 

Hva gjør dere i helgen?

 

 

 

 

-C

 

 • 25.05.2016, 17:24

God å komme seg ut..


Så utrolig godt det var å komme seg ut. I dag har vi vært på trening, pakket til reisen i morgen, vasket klær og gått litt rundt i byen. Det var utrolig godt å komme seg på trening etter en hel ukes pause. Etter denne turen skal jeg trene 3 ganger i uken igjen. Selv om det er mye som skjer i neste uke også. Vi nyter det fine været i dag, da kunne vi ikke annet enn å ta oss en tur ut. Nå skal jeg lage litt middag, så blir det tidlig kveld på oss. Når vi skal opp grytidlig i morgen. 

Håper alle har hatt en fin dag!Dagens antrekk: Jakke fra new Look// Bukse fra Levis // Sko fra New Balance // Topp fra Bik Bok // Solbriller fra Lindex

Hva syns dere om bildene? 

*

Håper jeg kan blogge litt når jeg kommer til Nederland!

 

 

 

-C

 

 • 25.05.2016, 10:15

Weekend with family!!


God Onsdag

I morgen reiser jeg og Eirik til Nederland for og besøke familien hans i Den Haag. Vi skal møte både faren og søsteren på flyplassen, resten av familien bor i Den Haag. Flybillettene fikk vi av svigerfar og hotellet betalte vi selv. I dag skal jeg pakke enda en gang og rydde leiligheten, men først skal jeg og Eirik på trening sammen. Jeg både gleder meg og gruer meg til og hilse på min nye familie. Jeg er mest redd for at de ikke skal like meg og at jeg ikke husker noen engelske ord. Hehe.. Jeg kan jo ikke tenke sånn, det skal jo bare være gøy å snakke engelsk og hilse på familie. Så dette går nok bra!! :)Jeg gleder meg faktisk veldig mye.

Jeg elsker å reise, og dette blir enda en flott opplevelse.

Jeg er så positiv. Hehe..

*

Er det noen av dere som har vært i Nederland? 

 

 

-C

 

 • 24.05.2016, 17:46

Uken som gikk..


Her kommer uken som gikk, litt sent men det for gå.. 

Ukens høydepunkt.. 17. mai var en flott dag, men jeg tror likevel at Tromsø helgen topper alt denne uken. For en opplevelse det var, jeg glemmer ikke det med det første. Jeg hadde virkelig en kjempe fin tur og er så takknemlig for at jeg fikk mulighet til å reise dit. Dette har virkelig vært en herlig uke!! 

Ukens nedtur.. At jeg ikke fikk trent en eneste gang denne uken. Jeg MÅ få til en økt før jeg drar videre til Nederland nå på torsdag. 

Ukens sang.. En sang jeg har hørt på hele helgen. Elle King- Ex's and Oh's Ukens cravings.. Burger fra O'Learys. Etter jeg spiste den i Trondheim i påsken, har jeg drømt om burgeren deres. I Tromsø fikk jeg den endelig!! 

Ukens mest leste innlegg.. 17.Mai feiringen min!!Bilde som ikke ble vist på bloggen.. 

På denne tiden i fjor.. Jeg og Eirik var på spillekveld til søskenbarnet mitt. Noe vi må få til igjen snart, håper jeg! 

*

For en herlig uke jeg har hatt! Helt fantastisk :) 

Hvordan har din uke vært?

 

 

-C 


 

 • 23.05.2016, 15:18

Fjellheisen!!
Da er jeg kommet tilbake til Hamar by, til min egen seng og den herlige kjæresten min. For en utrolig artig helg jeg har hatt, jeg sitter igjen med mye utrolig fine minner fra Tromsø. Jeg syns det var helt fantastisk! Solen var med oss hele helgen og jeg fikk se byen fra sitt beste. På søndag før jeg dro hjem var vi en tur innom fjellheisen. Jeg fikk knipset noen fantastiske bilder fra toppen. Det er så utrolig vakkert, jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å dra opp dit. 

Enjoy!

Jeg anbefaler den som skal til Tromsø og dra til fjellheisen. Det er helt magisk der oppe faktisk!! 

*

Hva syns dere om de fantastiske bildene? Er de ikke fine!? 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 22.05.2016, 13:43

Tromsø leverer..
God søndag fra en rimelig sliten trønder. 

Tromsø leverer virkelig varene. Gårsdagen gikk ikke helt som planlakt, med tanke på at vi skulle rett hjem etter kampen i går. Vi måtte jo feire litt at manchester united vant FA Cupen. Jeg fikk også dratt innom ølhallen, noe som man må gjøre når man er i Tromsø. Det er faktisk obligatorisk!! 

Vi hadde en veldig fin lørdag, jeg knipset noen bilder i går også. 

Har du sett, dette er i ølhallen. Veldig god øl hadde de vertfall. Kamp.

*

Kjempe gøy kveld! Masse trivelige mennesker også! Nå skal vi ta fjellheisen. Vi blogges! :)

 

Hvordan har helgen deres vært? 

 

 

-C

 

 • 21.05.2016, 13:51

Gårsdagens antrekk.
God Lørdag!!

Vi hadde en veldig fin kveld i går, vi hadde bar til bar runde her i Tromsø. Noe jeg syns var veldig greit, fordi da fikk jeg sett veldig mye av utelivet her. Det er jo stor stas. jeg hadde på meg en kjole fra Nelly, som jeg fikk låne fra Trine. Jeg ble veldig sommerlig og fin syns jeg! Jeg elsker fargen :) *

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

-C

 • 20.05.2016, 18:09

Hello Tromsø!!
God Fredag!!

Nå er jeg i Tromsø dere, jeg stor koser meg her med min venninne, som heter Trine. I går var vi ute en tur, det var veldig gøy!! Selv om vi ikke var i storform som de aller fleste på utestedet vi var på. I dag har vi gått litt rundt, jeg har knippset noen bilder. Vi har hatt pils- pause på jobben til Trine, spist på O'learys og gått rundt i byen. Nå er vi kommet hjem og skal slappe av før vi skal ut igjen i kveld. Håper alle har en fin fredag. God helg!! 

*

Hva syns dere om bildene? 

Har dere noen planer i kveld?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 18.05.2016, 20:49

Tromsø neste!!
Neste stopp er Tromsø!! I morgen drar jeg til en by jeg aldri har vært i før, det blir spennende. Jeg skal besøke ei venninne, fra når jeg jobber på frakken i Trondheim. Vi hadde et veldig bra arbeidsmiljø der, og jeg var så glad når jeg skulle på jobb. Jeg ble helt fra meg når uteplassen gikk konkurs, alle gikk vær til sitt. Og ingen har vel vært veldig flinke til og holde kontakten, derfor er det også veldig hyggelig at jeg får til en slik tur. Jeg er overlykkelig!!! Disse to <3 Trine med mørkt hår er jenta jeg skal besøke. 

*

Håper jeg får blogget litt fra Tromsø også. Nå skal jeg pakke ferdig, jeg skal nemlig på jobb i morgen før avreise. 

 

Er det noen du savner, som du hadde et godt forhold til før? 

 

 

 

-C

 • 18.05.2016, 12:21

17.Mai feiringen min!!
God Onsdag alle sammen! 

I dag er jeg så heldig å ha fri, og det var rimelig godt å ligge lenge i dag. Jeg nyter dagen, før turen går til Tromsø i morgen. I helgene fremover blir det mye reising har jeg funnet ut. Mer om reisene kommer når helgene nærmer seg. Jeg hadde planer om og dra på trening i dag, men kroppen ser ikke til å være enig. 

Jeg er rimelig sliten etter gårsdagen, jeg starter dagen på jobb, kom hjem til en herlig lunch som Eirik hadde laget. Fikk et glass vin, som jeg stor koset meg med. Dermed var det bare og hive seg rundt og få på seg bunaden før russetoget startet. Når det var ferdig var vi invitert opp til tante, der ble vi en time eller to og fikk i oss kake å det som var. Dermed var kl.19.45 og jeg var stup trøtt og Eirik måtte hjem og øve på eksamen. Kort oppsumert var det mye som skjedde og jeg er veldig fornøyd med dagen. Selv om jeg skulle ønske jeg var i Trondheim med alle mine venninner. Det for bli til neste år det da :) 

Her kommer et bildedryss fra gårsdagen..Starter dagen på jobb, jeg måtte jo pynte meg litt der å.Så fikk jeg vin glasset mitt når jeg kom hjem.Ser på russetoget. 

Søskenbarn Tiril i russetoget. 

Kjekkasen min <3

Hvordan var din 17. Mai?  

 

 

-C

 

 • 16.05.2016, 21:27

17.Mai inspo!!
Mens andre går i tog i morgen skal jeg jobbe på dagtid. Derfor har jeg heller ikke pyntet så veldig mye her hjemme. Jeg skal jo nesten ikke være hjemme, når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg dusje og fikse meg. Når klokken slagen 17.00 skal jeg se på søskenbarne mitt i russetoget. Etter det er vi invitert hjem til tante, der skal vi feire slutten på denne fantastiske dagen. Jeg har blitt litt inspirert av søstrene grene, der har jeg kjøpt 17.Mai pynten i år. 

Bunadskjorta er vasket og klar. *

Hva er ditt program for i morgen?

 

 

-C
 

 • 16.05.2016, 13:02

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Når jeg fikk bildene fra fotoshooten. De hadde jeg ventet så lenge på, derfor var det ekstra stas å få dem på Mandag. Lørdagen var også veldig gøy, med spillekveld med pappa, farfar og Eirik. God mat, flott selskap og spillekveld det kan jo ikke bli bedre enn det! 

Ukens nedtur.. Det er litt vanskelig! Denne uken har vært så flott. Den eneste nedturen jeg kan komme på, må være at Norge ikke kom videre i MGP. Ukens sang.. Kiss it Better- Rihanna. Ukens innkjøp.. Topp fra Bik Bok.Ukens cravings.. IS

Ukens mest leste innlegg.. Egentrening i sola! Ukens latter.. På spillekvelder blir det mye latter. Spesielt når du er med godt voksne karer. Hehe..

Meg: Hva spiller vi nå..?

Farfar: 5 kamp!!

Meg: Ja, men hvilket spill i 5 kamp?? 

Farfar: Åjaaaa.. hehe!

Alle: HEHE..

Det var litt morro!  

På denne tiden i fjor.. Wok til middag het innlegget 14.5. Jeg hadde ingen innlegg den 16.5 i fjor desverre. De neste dagene hadde jeg nok mye jobbing og lønningspils med ei fra jobben. Det var veldig gøy! Hun er jeg også god venn med i dag, så den lønningspilsen var nok veldig bra. Wok med kylling og grønnsaker. 

*

Hvordan har din uke vært? 

 

 

-C

  

 • 15.05.2016, 13:06

Pinseaften!
Har dere en fin pinse alle sammen?!

Det har vertfall jeg, i går var jeg og Eirik på besøk til pappa. Rett etter jobb ble vi hentet av farfar som kjørte oss til pappa, der fikk vi servert kebab i lefse. Kebabkjøtt fra Sverige og tilbehør, det var utrolig godt. Vi spilte også kort helt til langt ut på natt. Vi var hjemme 01.00 i natt. Så i dag har jeg sovet lenge kan dere tro! Det var sykt godt, skal jeg fortelle dere. I dag har jeg seinvakt, det vil si at hele dagen går til jobb i kveld. I morgen har jeg fri, da håper jeg at vi kan grille. 

Gutta boys!!

*

Hvordan har din pinse vært så langt?

 

 

 

-C

 • 13.05.2016, 11:47

Sminken jeg bruker.


God Fredag! 

På dette bilde har jeg på Chanel foundation, med litt Clarins solpudder, jeg har også litt blush fra H&M. 

Øyenbrynene har jeg fått farget til frisøren, men jeg tar på litt farge med eyebrow pen fra H&M. 

Jeg bruker Makeup Mekka sin mascara 5xl volume. Kjempe fornøyd med den! Får og få mer volum bruker jeg Seventeen sin vippetang. 

Rundt øynene bruker jeg smashbox sin øyenskygge, Seventeen sin eyeliner. 

På leppene har jeg YSL leppestift og Victoria's Secret gloss. 

Som regel bruker jeg også Nuxe krem under foundation. Den funker 24/7, veldig fornøyd med den også! 

*

På nesten alle mine fotoshoots som jeg har sminken meg selv, har jeg brukt denne sminken!

 

Hvilken sminke bruker du? 

 

 

-C

 • 12.05.2016, 18:36

Takk for maten!!


God Torsdag!!

Nå er det ikke lenge til det er helg, jeg er så heldig å skal jobbe i pinsen. Men vi har planer med pappa på lørdag. Vi skal på middag og se MGP!! I dag har Eirik laget hjemmelaget sushi. Jeg ønsket meg veldig kylling, men da blir det vel kanskje ikke sushi lenger. Hehe.. Godt, var det!! Det er så deilig og komme hjem til servert middag etter jobb. Jeg er så heldig som har en slik mann i hus. Nå ligger jeg i sengen, skal se litt serie og slappe av. God kveld!  

Så ikke det godt ut? Namm.. 

*

Hva gjør du i dag?

 

 

 

 

-C

 

 • 11.05.2016, 18:35

Dagens antrekk
Hei.

For en fantastisk fin dag, det er litt kaldere enn det var i går. Men bevares, jeg klager ikke! Jeg har vært på møte, gjort litt kontor arbeid og vasket klær i dag. Etter Eirik kom hjem fra skolen har vi vært ute og koset oss i solen. Nå skal vi lage middag, og chillen i sofaen til vi skal legge oss. I morgen skal jeg på jobb igjen. 

Mai har gått så utrolig fort, snart er det 17.Mai også!! Jeg skal jobbe på dagen, men håper det blir en fin feiring uansett. 

Dagens antrekk.Jeg har på meg skjørt fra Kappahl // Sko fra new balance // Topp fra BikBok // Kimono fra Pull and bear // Klokke fra DW // Smykke fra Accessories // Solbriller fra Lindex

Jeg må få gjort noe med de likbleke beina mine. Huff!! Blå er en farge som går igjen i sommer. 

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

-C 

 • 11.05.2016, 11:31

Nyter de solfylte dagene!
Nå som solen skinner er vi mye ute og nyter solen. Vi har desverre ingen veranda, så vi drar som regel ned til koigen for og nyte det fine været. I går fant vi oss noen fine stoler ved mjøsa. Der ble vi en times tid før Eirik ble utolmodig og ville gå videre. Jeg gikk med kjole hele dagen, og det var super herlig! 

Vi så noen barn som badet også, men vi var litt skeptisk. 

Planene i dag er ikke store, vi skal vel ut i fin været i dag å. Det er herlig og ha noen fri dager nå som det er så fint vær. I LOVE IT!! 

*

Har dere noen planer i dag? 

 

 

 

-C

 

 • 10.05.2016, 16:21

Endelig var de her!!
I går kom DET NYE og LAKTOSEFRI KRONE IS ut i butikkene. Jeg har sett frem til å kjøpe begge deler en stund nå. Perfekt og lese blad å spise is på en Tirsdag, etter en treningsøkt. Solen skinner og jeg skal ut å nyte den med laktosefri is og det nye selvfølgelig. Jeg digger både Sophie Elise og Kristin Gjelsvik som er med i månedens utgave av bladet. Jeg gleder meg! Ha en strålende dag videre alle flotte lesere :) *

Er det noen som har fått lest bladet? Eller fått spist den nye krone isen?

 

 

 

-C

 

 • 10.05.2016, 10:19

Egentrening i sola!!


Strake ben, få rumpen godt ned og løft deg salv opp og ned med hendene. 

*

Nå som solen skinner for fult, må vi utnytte den max. Er dere ikke enig? Egentrening er perfekt i det fine været. Så lenge du har en benk, får du gjort mye med kroppen. Så lenge man er litt kreativ, og bruker det man finner på veien. Her fant jeg en benk, der jeg kjørte på med armer, rumpe og mage øvelser.

Push ups. Rumpe og mage øvelsen her funker slik at man tar opp og ned setet. Da skal man kjenne det i både rompe og mage.Varm gjerne opp litt før du gjenomfører øvelsene. 20 min løping.Done! Jeg er ingen PT, men jeg gjør noen enkle øvelser jeg har lært på treningstudioet. 

*

Er du motivert nok til å gjenomføre egentrening i sola?

 

 

 

-C

   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits