• 31.05.2015, 21:07

Min Mai


Hei

Jeg syns tiden går så fort jeg har allerede vært i ny jobb som aktivitør i over 1 måned nå. Mai måned har bydd på mye forskjellig både oppturer og noen få nedturer. Jeg startet mai med og begynne i ny jobb altså hjemmebasert, noe som var veldig spennende men også veldig hektisk den helgen. Jeg ble i tillegg syk og kom meg ikke på jobb den lørdagen. Vi fikk også besøk av faren og søstera til Eirik vi dro ut og spiste middag, det var veldig koselig. Så feiret vi 17.mai med min familie noe som var veldig koselig, jeg er veldig glad i familie. Og elsker slike dager når familien samles, 17.mai gikk ut på god mat og mye avslapping. Vi hadde også spillekveld med søskenbarnet mitt og typen, jeg og Eirik elsker spillekvelder så vi storkoset oss. Jeg rakk også min første lønnings pils i aktivitør jobben, det var veldig hyggelig. Jeg er veldig glad for at jeg har fått sjansen til og jobbe der og vise hva jeg kan, men også lære nye ting.  Så har jeg vært på lege og tannlege besøk, null hull hos tannlegen. Men hos legen ble det antibiotikakur. Etter denne dagen er mai 2015 historie og jeg ser frem til juni 2015 :) Den byr på mye fint, men for det meste jobbing. Jeg gleder meg mest til noen dager fri, som jeg skal tilbringe i Tallinn med kjæresten.

 

 

 

Vi skal til Tallinn om 17 dager :) Vi gleder oss!

 

 

 

Hva har du gjort i Mai 2015?

 

 

 

 

-C

 • 31.05.2015, 15:46

Smoothie


God søndag alle sammen

I dag følte jeg for og være litt sunn så jeg smakte på Bama sin nye smoothie med 51% grønnsaker, med smaken av asparges og grønnkål. Den smakte dritt men følte meg sunn etterpå. Smaken var litt hard, akkurat som om jeg drakk masse salat blader. I dag er jeg litt små slapp, tror ikke det blir noen søndags tur på oss i dag. Jeg har fått hentet Eirik fra folkehøyskole reunion også, han er ikke i topp form kan man si. Så vi er to slappe mennesker som sitter i sofaen nå gitt! Glad søndag!! hehehe... 


Håper alle har hatt en fin dag:) Er det noen som har smakt Bama sine smoothie med 51% grønnsaker?

 

 

 

 

 

Klem C   

 • 30.05.2015, 23:05

Jobber og står på!


Hei alle fine

Jeg har ikke mye tid til og slappe av i ukedagene, føler jeg har noe og gjøre hele tiden. I dag har jeg jobbet på PM jeg tar på meg litt jobbing der fremdeles. Jeg trives så godt i den butikken, jeg jobber med så utrolige hyggelige folk. Da er det ikke lett og si nei til ekstra vakter. Men i kveld har jeg fått slappet av til tross for at jeg har hatt mageknip.

Det ble ett seint innlegg i dag jeg har nemlig sett noen episoder av Arrow. Herregud for en spennende serie, det er helt sykt. Jeg digger slike serier som er litt unaturlige :)

 

 

 

Hva har dere gjort i dag da fininger?

 

 

 

 

-C

 

 • 29.05.2015, 22:12

New in from Nelly


God kveld.

I dag fikk jeg hentet pakken min fra Nelly, jeg elsker den nettbutikken de er så raske med utlevering. Denne gangen shoppet jeg til øl festivalen som tar sted i Hamar neste helg. Jeg gleder meg sykt og håper på bra liv både på vors og på festivalen. Alt jeg bestilte av klær passet perfekt, nå mangler jeg bare noen nye sko. Jeg er super fornøyd med kjøpet, fikk alt til en billig penge også. Brukte litt over 2000kr til sammen. Tommel opp for Nelly.

Topp, skjørt, skinnjakke og veske :) Alt fra Nelly!

Digger den nye veska mi <3

 

Leppestift :)

Kuleste skinnjakka ever :)

 

 

Fredags taco

Takk for mat Christine, væresgod :)

 

Hva syns dere om innkjøpene? Dere kan shoppe alt HER

 

 

 

 

 

Klem C
 

 • 29.05.2015, 15:32

2 dagers


Hei og hopp

Tror dere ikke jeg kom meg på trening i dag også? Joda, det gjorde jeg! Det var noe som kom over meg i går tror jeg, ble ferdig og trent allerede kl13. Etter en dusj dro jeg og Eirik på butikken og kjøpte det vi trengte til taco. Jeg fikk så lyst på taco i kveld, det er jo typisk fredags mat. Nå sitter vi bare og slapper av i sofaen, jeg har hengt opp klær og føler ikke veldig for og gjøre noe mere husarbeid. I kveld skal vi bare ta det med ro, jeg skal på jobb i morgen og Eirik skal på folkehøyskole reunion.

 

 

 

Det ble 50 min i dag :) Tommel opp! :)

 

 

Har du vært på trening i dag??


 

 

 

-C

 

 

 

 

 

 

 • 28.05.2015, 20:41

Jeg kom meg på trening


Hei igjen

Jeg kom meg på trening, jeg måtte bite i det sure eple og tvinge meg selv ut døren. Akkurat nå sitter jeg med en veldig god følelse, jeg er veldig glad for at jeg kom meg på trening i dag og faktisk gikk/sprang på mølla i 45min. Jeg er super stolt, har ikke vært på trening på vertfall en måned. Nå sitter jeg i sofaen med pledd og har nettopp spist litt kveldsmat og blandet meg en veldig god saft som jeg skal nyte resten av kvelden. Håper alle har hatt en fin dag :)

 

Ble litt rød i skinnene etter de 45 minuttene :)

Tommel opp :)

På vei til Actic

Super god saft :) nammnam

 

 

 

 

 

-C

 • 28.05.2015, 16:42

Salat til middag :)


Hei alle sammen

I dag ble det lett middag, jeg hadde så sykt lyst på salat og det ble det. Jeg dro innom Rimi på tur hjem og kjøpte med salat til meg og Eirik, det smakte like godt som hjemmelaget. Jeg tenkte og komme meg på trening etterpå, men er litt sliten etter en lang dag. Jeg må si jeg har litt mere energi nå som jeg jobber som aktivitør enn når jeg står flere timer i butikk. Kan vel være at det er fordi jeg står en del og springer rundt og hjelper kunder, jeg sitter ikke stille for og si det sånn. Derfor bør jeg egentlig komme meg på trening i dag. I morgen har jeg fri så da kan jeg også komme meg på trening, men det beste hadde vel vært og dra begge dagene.

Salat og sprett :)

Hva har du spist til middag i dag?

 

 

Ha en fin dag videre, klem C


 

  

 • 26.05.2015, 19:52

Mandag`s følelse


Heisann

I dag har jeg hatt Mandags følelse i hele dag, men dagen har gått veldig bra. Jeg har spist middag med ei venninne i dag etter jobb, det var veldig hyggelig :) Når jeg kom hjem spiste jeg is og blandet meg en veldig god saft som jeg skal ha i kveld. Nå skal jeg se litt serie med kjæresten min resten av kvelden.

Verdens beste saft :) Zero saften er best

 

:)

Krone is

Godt med is :)

 

Håper alle har hatt en fin dag:)

 

 

 

Har du spist is i dag?

 

 

 

 

-C

 • 25.05.2015, 16:42

Håper alle har hatt en fin pinse


Hei

Jeg har hatt det litt travelt de siste dagene, vært mye og gjøre og jeg har ikke fått tid til og blogge. I pinsehelgen har jeg jobbet i hjemmebasert omsorg, jeg har fast stilling der 3 vær helg. Denne helgen var det min tur, Eirik jobbet også så det passet veldig bra. Jeg har tatt noen bilder av de få dagene jeg ikke har blogget.

Jeg og Eirik var og besøkte søskenbarnet mitt på Torsdag

KjærestenSelfie med Ludvig <3

På freedag var jeg på besøk til farmor og gikk hjem til denne fine solnedgangen

Og lørdag og søndag har jeg jobbet, så da ble det ikke så mye bilder. I dag har jeg og Eirik spilt basket, det var veldig gøy. Vi fikk rørt oss litt og gjøre noe gøy sammen uten og bare sitte inne(som vi pleier og gjøre). Jeg anbefaler alle og gjøre noe gøy med kjæresten sin, det er godt for forholdet :)Eirik

Meg- Jeg ser ut som en kløne.Work, you know!Håper alle har hatt en fin pinse? Hva har dere gjort i dag?

 

 

 

 

-C

 

 

 • 21.05.2015, 17:27

Ukens innkjøp


Hei alle sammen

Her er noen an min ukes innkjøp, topp fra XXL, Jumpsuit fra Nelly, topp fra Nelly :)

Adidas :)

 

 

Jumpsuiten finner du HER

 

Veldig fornøyd :)

 

 

 

 

 

Klem C

 

 

 • 20.05.2015, 19:57

På luftetur med kjæresten


Hei

I dag har jeg og kjæresten vært på luftetur, vi tok med oss kamera og gikk oss en tur. Været var veldig fint når vi startet, men når vi skulle gå hjem ble det litt regn. Men vi er fornøyde med turen, og er stapp mett etter kebab tallerken. Det ble dessverre noe usunt i dag, jeg er ikke stolt av det! Jeg skal prøve og være sunnere i morgen :)  

Hamar er så fint :)

 

<3

 

 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag? Har du vært på luftetur?

 

 

 

 

Klem C

 • 19.05.2015, 19:29

Shopping


Hei på dere

I dag har jeg vært på shopping, jeg dro på CC-Stadion for og bytte en skjorte jeg hadde kjøpt tidligere. Siden jeg allerede var på senteret tenkte jeg og gå meg en tur, jeg fikk kjøpt noe nytt interiør og en ny duk. Jeg fant også ett nytt spill, jeg og Eirik er så glad i og spille spill og quiz. Denne gangen kjøpte jeg Idiotkunnskap, som går ut på og gjette, ha det litt moro og svare på spørsmål som vi IKKE lærte på skolen. Det virket veldig gøy, og Eirik ble kjempe glad for at jeg hadde kjøpt det. HELDIGVIS!  

Spillet er fra Åhlens ;)Jeg kjøpte en duk som er blå med noen flere farger, noen lysestaker, blomsterpotte, krus, spill, vase og noe godis.

Blomsterpotten er fra H&MDisse er fra Åhlens

Kopper fra Søstrene Grene. 

 

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

-C

 • 18.05.2015, 19:05

Håper alle hadde en fin feiring i går <3


Hei alle sammen

Håper alle hadde en fin feiring i går med venner og familie. Det var ikke like lett og stå opp i dag som andre dager, har vært en smule trøtt i dag må jeg innrømme. Det var godt at jeg hadde en rolig og behagelig dag på jobb med en god kollega. Jeg og Eirik har spist taco og sett Hot tub time machine 2, vi fikk oss en god latter får å si det sånn.

Ellers skal jeg bare ta det med ro i kveld, prøve og legge meg tidlig så jeg ikke er så trøtt i morgen. Denne uken har jeg også jobbhelg så må få slappet av mest mulig før jeg skal være ganske alene på jobb i helgen. Da trenger jeg at hode er med i svingene, jeg gleder meg og gruer meg på samme tid. Jeg har trua på at jeg kommer til og greie meg ganske bra da uansett da :)

Her er noen bilder fra i går :)

Me and my man :)

 

 

Kjærlighet <3

 

 

 

 

 

Robert & Marthe (søskenbarn)

 

Leander <3

 

Helene (søskenbarn) og kjæresten <3

Pappa <3

Lille Ludvig <3

 

 

Vi hadde en strålende feiring :) hadde du?

 

 

 

Klem C

 • 17.05.2015, 14:06

Gratulerer med dagen kjære Norge :)


Hipp hurra for 17.mai

Hipp hipp hurra for 17.mai!! Gratulerer med dagen alle sammen. Håper alle får en fantastisk dag i dag med venner og familie. Jeg feirer dagen med samboer og familie. Det er vel ikke mange som sitter klistret til pc skjermen for øyeblikket, og det er forståelig det er tross alt 17. MAI !! :)

Lunch :)

 

 

 

Bunaden er ikke helt på plass enda, men den er på vei så fort skjorte er strøket. Jeg ligger litt bak skjema, dagene har gått så alt for fort for min del.

 

Håper alle har en fin dag! 17.mai er stas :)

 

 

 

 

 

Stor 17.mai klem fra C

 • 14.05.2015, 21:39

Wok til middag


Hei alle sammen

I dag har jeg blitt servert en herlig middag av Eirik, wok med kylling og nudler. Grønnsakene smakte veldig godt, kanskje fordi de var ferske. Resten av kvelden har vi sett noen episoder av The big bang theory. Nå skal vi bare slappe av og kose oss med noen episoder av noe annet. Jeg skal på jobb i morgen, heldigvis får jeg sove lenge jeg starter ikke før kl.11. Jeg skal også på lønningspils med ei jeg jobber med på klukstuen, jeg gleder meg, det blir veldig hyggelig.Min flinke samboer :)

 

 

Håper alle har hatt en fin Torsdag :)

 

 

 

 

 

-C  

 • 14.05.2015, 14:35

Livet az :)
Hei alle fine folk

Livet er herlig, jeg og Eirik har fri og det har vel ganske mange andre også. Solen kom frem i dag, selv om det blåser litt her ved Mjøsa. Jeg og Eirik gikk en liten tur, vi skulle egentlig spille basket men banen var opptatt. Da ble vi egentlig bare sittende på stranden og nøyt sola. Det var varmt og godt når sola skinte på oss, det ble litt verre når vi begynte og gå videre. Dagens gåtur er unnagjort, vi fikk også solet oss litt :) Jeg er stor fornøyd!

De kom veldig nærme, men vi hadde dessverre ikke mat til dem :/

 

 

Denne jakken er fra Adidas. Jeg kjøpte min i Paris i fjord.

 

Vi har vært her!!

 

 

Hva skal du gjøre i dag?

 

 

 

 

 

Klem C  

 • 13.05.2015, 21:01

Jordbær og is


Hei alle fine folk

Jeg har akkurat spist jordbær og is (laktosefri) siden det er fri i morgen. Det var utrolig godt med litt søtt og kaldt, det har vært sint vær i hele dag. På slutten av kvelden nå har solen skint litt ekstra. Det er godt og se at solen kommer tilbake etter alt regnværet. Jeg er fornøyd med vær varslet de kommende dagene! Håper solen dukker opp på 17.mai også. Jeg har drømt meg litt bort og sett på turer til USA, jeg har så sykt lyst til og dra tilbake dit. En av mine drømme ferier må være USA, jeg vil besøke Miami der har jeg ikke vært enda. Mitt mål er og dra dit så fort som overhodet mulig, må bare spare en del penger først! Baaah..Kjempe godt! :)

Flagget er på plass også :)

Laktosefri is :) Tofuline.. smaker litt soya ;)

 

 

 

 

 

Klem C

 

 

  

 • 13.05.2015, 17:55

Dagene går så utrolig fort...


Hei alle sammen

Dagene går så fort, i går hadde vi en liten shopping dag. Jeg fikk kjøpt noen klær og en ny steikepanne, og noen flere fat fra det merket vi har hjemme. Veldig fornøyd med fangsten, når vi kom hjem spiste vi middag fra pizzabakeren. Så ble klokken veldig mye og jeg hoppet i senga.

I dag har jeg vært til legen og fått fjernet en føflekk, så nå kan jeg ikke dusje på 4 dager. Kommer nok til og vaske håret og litt sånn likevel, men det er ryggen som ikke skal ha noe vann på seg. Så vi får se hvordan det går da! Så dro jeg og Eirik på matbutikken og handlet, butikkene er jo stengt i morgen.

I morgen skal vi spille basket og kose oss med en fridag, vi har begge fri så det blir veldig hyggelig. Senere på dagen skal vi på bowling tenkte vi, det blir gøy! :)

<3

Mitt nye kjøp :) En skjorte og en genser i marine blått :)

Fra Only begge deler :)Eirik prøvde og ødelegge bilde, og det greide han.

Føflekk borte. Men nå klør det som bare det! :/

 

 

Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for i morgen? 

 

 

 

 

-C

 • 11.05.2015, 18:10

Torsk med pesto & seranoskinke


Hei på dere

I dag sto Eirik for matlaginga, det ble torsk med pesto og seranoskinske. Det var helt himmelsk godt vist jeg får lov og skryte av kjæresten min. Det har blitt yndlingsretten til oss begge. Vi MÅ bli flinkere til og spise fisk, det er viktig og få i seg sunne måltider. Det er også veldig lett og lage, og bruk helst råvarer.

Ellers har dagen gått sykt fort, jeg føler ikke det er så lenge siden jeg sto opp. Selv om det begynner og bli flere timer siden, dagene går så utrolig fort i aktivitør jobben.

 

seranoskinke :)

:)

 

Denne oppskriften er i lavfodmap boka :)

 

Ønsker dere oppskrift, let me know? :)

 

 

 

-C

 

 

 • 10.05.2015, 17:21

Bakemester


Heisann

I dag har jeg prøvd meg på og bake muffins/boller, en oppskrift fra lavfodmap boka. Små vanskelig uten muffinsform så da ble det brød form. Noe som gikk veldig greit, det eneste er at glutenfrie produkter blir litt klissete. Pluss at jeg skulle hatt i litt mere sukker så den fikk litt mere smak. Den hadde ikke så mye smak som jeg hadde håpet på.

Jeg er utrolig stolt over at jeg bruker søndagene mine som en husmor, Eirik liker veldig godt når jeg baker. Jeg står veldig sjelden på kjøkkenet og baker, og lager middag for den del. Jeg liker ikke og lage mat rett og slett. Men noen ganger er det gøy! Som i dag :)Hva blir det til mat denne uken :)

 

Du kan bestille boken HER

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

-C

 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits