hits
 • 30.04.2017, 11:49

Er du ikke fornøyd med sofaen din?


                                                                                                                                                              //Annonse// Har du det slik som meg?! At du ikke finner den rette stillingen i sofaen, og ikke er så fornøyd med den du har? Da er det kanskje på tide å kjøpe ny!

Jeg er dritt lei av å ikke finne meg til rette når jeg skal slappe av på sofaen. Derfor har jeg funnet en favoritt på chilli sine nettsider. Sjekk ut de freshe sofaene de har på salg.Min favoritt sofa er u-sofa Nevada lysgrå. Er den ikke fin? Mye bedre plass, god komfort og kjempe lekker farge som passer i alle hjem.   Få deg ny sofa NÅ!  

*

Trenger dere en ny sofa, har den gamle gjort sitt? 

 

 

 

-C

 

 • 29.04.2017, 19:14

Lucky Bird
- God Lørdag- Dagens bilder fra lunchen min med Maria <3 

*

Hva gjør dere i dag kjære lesere? 

 

 

 

-C

 

 • 28.04.2017, 18:52

Venner om mine positive sider
-God Fredag-

Jeg har fått to venninner til å si hva de mener er mine positive sider, jeg må si jeg ble veldig rørt når jeg så hva de hadde skrevet. Etter mine 28 år så har jeg blitt mer følsom, og griner av alt. Folk sier til meg at det er fint å vise følelser, så jeg holder med dem om at det er en fin ting. Silje Olava 

- Silje Olava møtte jeg på folkehøyskolen for 8 år siden, vi har vært som erteris siden den gang. 

3 positive ting om Christine

1. Hun er veldig omsorgsfull. Christine er den type person som virkelig bryr seg. Det merkes på de enkleste ting som å kjøpe en bursdagsgave . Hun kjøper ikke bare inn en flaske vin også ferdig med det, som flesteparten gjør. Hun legger grundig tanke inn i hva hun skal kjøpe for det enkelte individet det gjelder, og skreddersyr dermed gaven til å passe deg perfekt. Men dette store hjerte som er så positivt for oss rundt henne kan også få litt negative innvirkninger på henne selv, da hun hele tiden setter andre sine behov fremfor sine egne! Fy Fy Christine. 

2. Humoren hennes! Er det en person man kan le sammen med så er det Christine. Takket være sin trønderhumor tar hun seg selv ikke så høytidelig, og ler av det meste som skjer rundt seg. Det synes på det brede vakre smilet hennes, får enhver person til å le sammen med henne. 

3. Ståpåvilje! Selv om det ikke alltid går hennes vei, og livet slår litt hardt ned. Så holder Christine seg fortsatt på føttene, og kjemper for å komme seg til målstrekene hun setter seg. Jeg synes det er veldig beundringsverdig. Rett og slett inspirerende! Pia Helen 

- Pia har vært min bestevenninne siden barneskolen, selv om vi har hatt noen nedturer er vi fortsatt gode venninner. 

Christine`s positive sider

- Hun følger drømmene sine! Uansett hva andre sier å mener så lytter hun til sine egne ønsker, og følger drømmene sine så godt det lar seg gjøre.

- Hun har en smittsom latter. Når hun ler så er det umulig å ikke bli i godt humør.

- Hun dømmer ikke andre, alle får være seg selv rundt Christine.

- Hun stiller alltid opp! Om du trenger en venn, så er hun alltid der.

- Christine er gavemild. Uansett hvor lite hun har, så deler hun med andre.

- Hun er en god lytter, og kommer alltid med gode råd. 

- Man kan stole på henne. Christine holder ord, og alle hemmeligheter er trygge hos henne. 

- Christine er tøff! På fest tar hun gjerne gutta i håndbak. 

- Hun er kreativ, og løsningsorientert. Hun finner alltid en løsning på ting.

Hun er rett å slett en super god venn, i tykt og tynt. Vi har hadd våre opp og nedturer, noe som har styrket vennskapet vårt. Ikke rart du er en av mine aller beste venner! <3 

*

Wow, jeg må si det var mye fine ord her. Jeg blir helt satt ut, er det virkelig meg de snakker om! Hehe..

Håper dere lesere har fått et bedre inntrykk av hvordan mine venner ser meg, og hvilken person jeg er. 

 

 

-C

 

 • 27.04.2017, 15:16

Hairstyle
-Bølgefin- 

Ja, jeg vet! Det er noen gråe hår der, det er heldigvis bare noen få enn så lenge. Jeg elsker denne stilen, bølger i håret å en liten dott på toppen. 

Hvilken hairstyle liker du? 

*

 

 

-C

 

 • 25.04.2017, 17:35

3 minutter av min tid
I dag har jeg gjort en god gjerning. På vei hjem fra jobb ble jeg stoppet av en som jobbet for ruter. Trafikkselskapet i Oslo altså. Han ville stille meg noen spørsmål om bussholdeplassen og ruter generelt. Jeg sa det var greit, fordi jeg tenkte at jeg kunne gjøre han den "tjenesten" om ingen andre gjorde det. Kanskje jeg gjorde en forskjell for han, mulig jeg var en av de få som stoppet å svarte på spørsmålene. Jeg har det godt med meg selv, når jeg tenker at jeg gjorde dagen hans litt bedre med å svare på de spørsmålene, som tok 3 min av min tid. Hvor lenge har ikke han stått på denne holdeplassen tenkte jeg. 

Er det flere enn meg som tenker slik? Har dere gjort en god gjerning i det siste? 

*

 

 

-C

 

 • 24.04.2017, 18:53

Middag til under 50-lappen

 • Category: Mat-SALAT-Jeg kjøpte en ferdig salat med kylling på Rema 1000, og egg med 12 pakk på Kiwi som er first price. Til sammen ble det 50 kr. Hva har dere spist til middag i dag? 

*

 

-C

 

 • 23.04.2017, 16:25

Outfit


-God Søndag- 

Jeg må enda en gang beklage mitt fravær, helsen min er ikke helt på topp om dagen. Jeg har ikke fått blogget fordi jeg har hatt skjelvinger i hendene, i dag er det heldigvis litt bedre. Vi får se hvordan det blir fremover, men håper det verste er over. Jeg fikk ei venninne til å knipset noen outfit bilder av meg i går, håper dere liker de. 

PS: Jeg har ikke fått sett på den sminke videoen heller, men det blir etterhvert. Jeg har på meg: Jakke fra H&M // Tshorte fra Zara // Bukse fra The Sting // Beltet er fra en morgenkåpe som er fra Thailand// Sko fra New Balance 

Hvordan har helgen deres vært? 

*

 

 

-C

 

 • 18.04.2017, 17:06

Video på G
I dag har jeg laget sminke video til dere med Elianne. Jeg er litt usikker på hvordan den ble, med tanke på at det ble litt stress med at skolen hennes stengte og kamera så plutselig stopp midt i filmen. Jeg skal se på det litt senere, så får vi se om det er noe å vise frem. Hehe.. Nå har jeg fått i meg en jordbær smoothie, og har skrevet et lite innlegg til dere om at det er video på G. Nå skal jeg videre til ei venninne! 

*

Ha en fin dag alle sammen. 

 

 

 

-C

 

 • 17.04.2017, 12:52

Outfit


Jeg har på meg: Jakke fra New Look // T-shorte fra H&M // Skjørt fra Zara // Sko fra New Balance // Smykke fra Accessories // Klokke fra DW Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C
 

 • 16.04.2017, 18:41

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Påskeferie i Trondheim. Jeg vet seriøst ikke hva jeg hadde gjort, om jeg ikke fikk tatt turen hit til gode venner og familie. Ukens nedtur.. De siste 3 ukene har vært et rent helvete, skal jeg være ærlig. Det er utrolig tungt å gå igjennom et brudd, jeg har både gode og dårlige dager.

Jeg prøver så godt jeg kan å gå videre, selv om det er utrolig vanskelig å bare bryte kontakt med en person du er så glad i. Ukens overraskelse.. Påskeegg. Jeg fikk en super hyggelig overraskelse av verdens beste mamma <3Ukens sang.. En sang som har gått på repeat de siste 3 ukene er Stay- Alessia Cara 

Ukens film.. Hvem andre enn.. How to be single. 

Ukens bilde.. Trondheim <3 Ha en fortsatt fin påske alle sammen, jeg skal nyte de to siste dagene jeg også. 

*

Peace Out! 

 

 

-C 
 

 • 15.04.2017, 17:18

Dagens snapshots!


-God Påskeaften- Jeg ville bare titte innom får å ønske alle mine flotte lesere en super fin påskeaften! 

*

Har dere noen planer i kveld? 

 

 

-C

 • 14.04.2017, 17:34

Outfit
-Dagens outfit- Jeg har på meg: Jakke fra PM // Topp fra Bik Bok // Bukse fra H&M // Sko fra Zalando // Solbriller fra Vans Håret er laget av Pia.

Bildene er tatt av lillesøster Karoline. 

*

 

 

-C
 

 • 13.04.2017, 15:34

Påskeegg


Jeg har fått påskeegg av verdens beste mamma <3 

Jeg er så utrolig heldig! Jeg kommer hjem å blir vartet opp med alt som er, jeg er så utrolig takknemlig. Jeg fikk et stort påskeegg med masse godteri, med masse digg som jeg liker. Jeg har spist opp halve allerede, og er veldig fornøyd med innholdet. Er det flere enn meg som har fått påskeegg? 

PS: Tusen takk verdens beste mamma. 

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!! 

*

 

-C

  

 • 13.04.2017, 12:42

Påskesminke
Årets påskesminke! Det man trenger er øyenskygge, eyeliner med glitter, mascara og leppestift. 

*

Dette kommer jeg til å bruke i kveld når jeg skal ut å møte noen venner. Jeg kan knipse noen bilder av hvordan det ble, slik at dere kan se resultatet. Selv om det er disse produktene jeg bruker til "vanlig" også. Det skal være lov å sminke seg litt ekstra nå som det er påske. Er dere ikke enig? 

Håper alle får en super fin skjærtorsdag! 

 

 

 

-C

 • 12.04.2017, 20:34

Jentekveld
For noen dager siden hadde jeg en venninnedag. Jeg spiste middag med ei venninne, og så film med en annen venninne. Det var en utrolig hyggelig dag, jeg hadde en super fin kveld. kvalitetstid med venninner er så utrolig godt, og det trengs veldig! I dag har jeg og lillesøster fått litt tid med besteforeldre også.  

*

Har dere en fin påske så langt? 

 

 

-C

 

 • 11.04.2017, 17:14

Dagens lunch

 • Category: Mat

Jeg var så heldig at jeg fikk hjemmelaget brød til lunch i dag. Det var kjempe godt! Det er så sykt digg å være hjemme, og få ny stekt brød til lunch. Grov å fin var de også, med jordbærsyltetøy. Er det flere enn meg som blir skjemt bort i påsken?

Ingen spesiel oppskrift, det er vanlig brødblanding som du får kjøpt i butikken.

*

 

 

-C 

 • 11.04.2017, 11:54

Svarene på fakta eller fleip?


Hei dere. Jeg hadde helt glemt å svare på disse fakta eller fleip spørsmålene. Her kommer svarene! 

1. Når jeg var liten var jeg utrolig redd for maur. Når vi var på hytta, måtte Knut(stefar) bære meg over steinheller til den hytta jeg skulle sove i, fordi det var maur på alle steinene bort til hytta. Fakta eller fleip? 

Svar: Det er fakta, jeg var utrolig redd for maur når jeg var liten. Jeg likte ikke at de gikk på meg i det hele tatt, så Knut måtte bære meg over steinheller når vi var på hytta. Hehe.. 

2. Jeg spiser smågodt vær helg? Fakta eller fleip? 

Svar: Altså, jeg spiser smågodt veeldig ofte, men ikke vær helg liksom. Så dette er nok Fleip. 3. Jeg er utrolig strukturert. Fakta eller fleip? 

Svar: Det er 100% fakta. Jeg er veldig strukturert av meg, når det gjelder alt egentlig. Det går heldigvis til min fordel meste parten av tiden, noen ganger kan det være veldig irriterende. 

4. Jeg og ei venninne sang karaoke på en Stage Dolla konsert. Fakta eller fleip? 

Svar: Hehe..dette er faktisk fakta! Ei venninne fikk det hele på film, så vi har "bevis". Jeg tror ikke noen vil se det, for det hørtes ikke så veldig bra ut. Men gøy var det, og konserten etterpå var også veldig bra. En vellykket kveld vil jeg si. Dette er noen år siden da, for å si det sånn! 

PS: Det var jeg og Kine som var i ilden. 

5. Jeg lærte meg å svømme i Spania. Fakta eller fleip?

Svar: Det er fleip, jeg lærte meg å svømme i Danmark. Av min morfar, som var en bein hard svømmelærer. 

6. Jeg har vært på jakt en gang, men skremte bort alle dyrene med latteren min. Fakta eller fleip? 

Svar: Hehe.. jeg har aldri vært på jakt. Men om jeg skulle gjort det, kan jeg se for meg at jeg hadde skremt bort alle dyrene med latteren min. Dette er fleip. Var det noen av dere som gjettet riktig? 

*

 

 

-C

 

 

 • 10.04.2017, 13:28

Snapshots fra gårsdagen!
Jeg savner byen min så inderlig, det er utrolig godt å være "hjemme" i en slik depressiv periode. Selv om det er mye finere vær i Oslo, så er det like fint i armene til mamma også, om ikke bedre. Uansett vær, så var det utrolig godt å komme seg ut, og få tatt noen flotte bilder. Har dere sett så fint? 

*

 

 

-C

 • 09.04.2017, 17:48

Modell for barfota
Har dere hørt om den Norske nettbutikken som heter Barfota? Jeg var så heldig å fikk være modell for dette merket. De har masse fint, og til forskjellige aldersgrupper. Du kan gå inn på nettsiden deres HER, der er det masse flotte klær. De har også en Facebook side HER.

Her kommer noen bilder fra selve fotoshoot dagen.

Nederst her ser dere resultatet på noen av bildene. 

*

 

 

-C

  

 • 07.04.2017, 18:19

Dere er helt fantastisk
 Dere er jo helt fantastisk! Jeg setter utrolig stor pris på deres flotte ord og støtte når det gjelder forrige innlegg. Jeg er utrolig takknemlig for at dere legger igjen fine ord i kommentarfeltet. Tusen takk alle sammen, dere er de beste leserne <3 

*

Jeg har vel egentlig ikke noe fornuftig å komme med, annet enn at jeg har masse bilder å vise dere. Jeg har også bilder fra den siste fotoshooten jeg var på. Dere kan bare glede dere, det tar bare litt tid. Andre dager er jeg mer motivert enn andre, men jeg kjenner at jeg er giret på å vise dere hva jeg har gjort. 

Until next time! 

 

 

-C

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign