• 30.04.2016, 15:35

Interiør Wishlist.


God Lørdag!!

Jeg ønsker meg nytt interiør, jeg har en liten wishlist jeg tenkte å dele med dere. På bildet over her, er det en super fin stol som jeg syns er rå kul. Jeg har sett på mange forskjellige varianter, men det var denne som falt i smak. Den er kanskje det dyreste alternativet også, jeg har en veldig dyr smak. Alt jeg ønsker meg er fra Ellos

Er det noen som har shoppet fra Ellos før? Det har jeg, og er veldig fornøyd med det jeg har derfra!

Disse stolene <3 Så kule!

Jeg vil ha nytt spisestue bord. Neste gang jeg invisterer i det, blir det rundt. Mye koseligere <3En fin kommode å ha i gangen. Jeg har faktisk ikke gulvlampe. Denne var perfekt!Teppet syns jeg var kjempe fint. Stolen å faktisk.

Kempe fin sofa :) Hylle som jeg fikk sansen for. 

*

Hva er planene for dagen? 

 

 

 

 

-C

 • 29.04.2016, 17:39

Blir det i det hele tatt noe sommerferie i år?
God fredag alle sammen!!

Mens jeg ligger i sofaen og er forkjølet tenker jeg veldig mye på sommerferien. Tanken på at pengene kanskje ikke strekker til i år, gjør meg litt trist her jeg ligger. Jeg jobber ikke like mye som jeg gjorde før og ferien blir derfor da ned prioritert. Selv om jeg ikke har gitt opp håpet enda, lever jeg av den tro at det kommer noe godt til den som venter tålmodig. Der er IKKE jeg i det hele tatt, men i dette tilfelle MÅ jeg bare smøre meg med tålmodighet. Ta ferien litt på sparket!! En tur jeg har sett litt på tidligere, som er det billigste alternativet akkurat nå er ÅRHUS i Danmark. Campingtur er ikke dumt, selv om vi ikke har noe campingvogn. Så funker det fint med en hytte også, jeg er ganske enkel der. I Danmark er det mye billigere å leie hytte enn i Norge også. Så hvorfor ikke?!

Så vi får se hva det blir til, jeg gir ikke opp håpet enda. Det eneste jeg vet er at jeg skal til Trondheim en ukes tid i August. Har du sett så fint?? Jeg har ikke sett makan :) Håper jeg kan bade her i sommer.

*

Har du sommerferien klar? 

 

 

 

-C
 

 • 28.04.2016, 10:50

Shoppingfrokost hos H&M


På morgenkvisten i dag var jeg på H&M shoppingfrokost. Jeg fikk med meg søskenbarn Marthe, vi fikk shoppet noe flotte antrekk. Jeg er ikke helt i form i dag, så jeg gikk nærmest som en zombie i butikken i dag. Jeg fant en jumpsuit som jeg syns var kjempe fin, men den var for vanskelig å få av å på så da droppet jeg den. Jeg fant et skjørt og en topp som ble med hjem, jeg orket ikke å prøve før jeg kom hjem. Der fant jeg ut at skjørte kanskje var litt lite, men den passet jo! 

Jeg er så sliten og syk i dag at jeg tror jeg blir liggende på sofaen i hele dag. Vi får blogges mer i morgen!

Håper alle får en fin torsdag! :) 

Hva syns dere om antrekket? Kule sokker også, de passet veldig godt til antrekket syns jeg :) Hehe..

*

Er det noen andre enn meg som har vært på shoppingfrokost hos H&M i dag? 

 

 

-C

 

 • 27.04.2016, 15:51

Statist oppdraget ble vellykket!


God Onsdag!!

Nå er jeg tilbake på Hamar etter et statist oppdrag i Oslo. Jeg hadde 2 veldig fine dager i Oslo, jeg elsker virkelig tv/film bransjen. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med. Vi var en fin statist- gjeng på 10 stk også, vi hadde det veldig gøy sammen! Tenk det, om vi ikke hadde vært med på dette sammen, hadde vi vel heller aldri møttes. Mest sansynlig! Det er litt rart å tenke på, verfall når du blir kjent med så mange flotte mennesker.  

Jeg glemte selvfølgelig å ta med kamera. Er det mulig!! Så jeg får ikke vist dere noen bilder desverre. Denne dama er i vertfall hovedrollen i serien jeg har vært statist i. Linn Skåber, kuleste dama i gata! Hun er så blid å glad. Denne serien blir så bra. En latterbombe av en annen verden, det kan jeg si dere. Jeg gleder meg til å se serien til høsten. Jeg "spiller" journalist, og er med i de fleste scenene på aftenposten. Om dere vil se etter meg, har jeg på meg en blå skjorte. Hihi.. så gøy! Jeg gleder meg skikkelig. 

Disse dagene har gått i et, nå er jeg så sliten at jeg tar en blogg pause til i morgen. Da skal jeg på H&M shoppingfrokost, det gleder jeg meg til.

Ha en fin onsdag alle sammen!

 

 

 

-C 

 

 • 25.04.2016, 10:17

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Jeg har to høydepunkt denne uken. Torsdagen hvor jeg dro til Oslo på dagstur, og fredag hvor jeg hadde en veldig hyggelig middags date med Anne Stine. 

Ukens nedtur.. At vi dro fra Trondheim. Jeg vil være der for alltid <3 Ukens sang.. Troye Sivan- Youth

Ukens serie.. The Kardashians. Jeg har sett på det i hele uken. 

Ukens mest leste innlegg.. Historien om hvordan "modell karrieren startet!! På denne tiden i fjor.. Jeg hadde ingen innlegg på denne datoen i fjor. Men den 23.4 spiste jeg grillmat, noe som jeg savner. Jeg gleder meg til vi kan grille i år også. Når solen skinner og grillen er varm, ja da er det vår/sommer. Jeg gleder meg så utrolig mye!! Jippi.

*

Nå må jeg bare stikke, jeg skal rekke et tog til Oslo!! Ha en super fin dag alle sammen :) 

 

 

 

-C
 

 

 • 24.04.2016, 18:01

Walking on sunshine!!
God søndag!!

Jeg har vært på jobb i dag, gått en liten runde i nær miljøet, så nå kjenner jeg at jeg er sliten i føttene. Solen skinner og det er så utrolig godt å kjenne at solen varmer litt. Helt utrolig!! Eirik kommer hjem fra Trondheim i kveld, jeg gleder meg til å få han hjem. Selv om det var greit at han var borte litt også.

Kjenner jeg oss rett så blir vi liggende i sofaen i hele kveld, noe som passer meg perfekt.

I morgen drar jeg til Oslo, der jeg skal bli med i en ny serie og spille statist. Det er to dager med 7 timers arbeidsdag, noe jeg ser frem til, jeg gleder meg veldig! Ellers i uken skal jeg jobbe på begge av mine andre jobber, dra på h&m shoppingfrokost og mest sannsynlig få gjester til helgen. Det blir en spennende uke!! 

Noen flotte bilder fra dagen i dag! 


*

Hva syns dere om bildene? 

 

 

 

 

-C

  

 • 22.04.2016, 19:46

Dagens antrekk
Jeg har på meg kjole fra Bikbok, cardigan fra PM, skjerf fra H&M og sko fra New Balance. 

*

I dag har jeg vært på trening, deretter dro jeg på middags date med Anne Stine. Vi har det alltid så koselig sammen, det hadde vi også i dag. Snart skal jeg se idol, er det flere enn meg som ser på det? Jeg syns alle er så flinke, jeg har ingen favoritt enda. Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden! 

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

 

-C
 

 • 22.04.2016, 12:37

Historien om hvordan "modell karrieren" startet!!


God fredag!!

Jeg har alltid vært glad i og være fremfor et kamera. Jeg har så å si alltid vært fornøyd med kroppen og utsene mitt. Etter jeg startet som modell, har jeg fått flere tilbakemeldinger om at jeg ser bra ut. Det er flere som har påpekt at bildene er kjempe fine også. Da er det bare å kjøre på, fordi da har jeg så tro på seg selv at ingen kan stoppe meg. Jeg dro til Paris i fjor og fikk venninnen min til å ta et par bilder av meg ved eifeltårnet. Alle omgivelsene i Paris gjorde at jeg fikk lyst til å satse litt mer på hva som egentlig hva en liten hobby. Det ga medsmak og jeg syns det var kjempe gøy, og etter det startet veien min til å bli en modell.

Jeg startet først med og melde meg inn på alt som var av sider inn på facebook. Der tok jeg kontakt med min nåværende fotograf Svein Jarle. På samme side tar jeg kontakt med de andre fotografene jeg samarbeider med. Noe som er veldig greit, fordi da får jeg sjansen til å samarbeidet med flere dyktige fotografer. Jeg har også en side på statist.no og modell.no. Jeg har stått på med jobb, modelloppdrag, bloggen og alt det andre jeg gjør i hverdagen. Det tar mye krefter, men dette er noe jeg liker så jeg presser meg selv litt ekstra om det kommer tøffe dager. De siste 2 årene har jeg vært på fotoshoot, modelloppdrag, statistoppdrag og konkurranser. Jeg har gått ut av min komforsone og blitt med på alt egentlig, jeg er ikke redd for noe. Det har vært litt av en reise dette siste året, og jeg er super takknemlig for at jeg har fått oppleve alt dette. Jeg har til og med meldt meg inn i et modellbyrå. Jeg har enda ikke fått noen oppdrag derfra, alt jeg har fått til har jeg fått til selv. Nå er drømmen og bli medlem i et modellbyrå i utlandet. Håper jeg kan utføre det!! Jeg vet at jeg ikke kommer til å bli noe mote- modell. Det syns jeg er helt greit, fordi jeg er en modell som er stolt over formene sine. Jeg lever livet, jeg tar vare på helsa samtidig som jeg trener regelmessig. Jeg er stolt over å være den modellen jeg er, og hva jeg utstråler ut til andre jenter. 

Jeg er heldig som har fått oppleve så mye, det er jo dette jeg liker og gjøre. Selv om det kanskje aldri kommer til å bli noe 100% jobb, så er jeg fornøyd med å ha prøvd det. Da kommer jeg ikke til å angre på det når jeg blir eldre. Akkurat nå vil jeg fortsette med modelloppdrag på hobbybasis. Så får vi se hvor veien går videre. Jeg gleder meg, vi vet jo ikke hva morgendagen bringer! Håper dere har fått et lite innblikk på hvordan alt startet. Nå skal jeg på trening en tur, vi blogges litt senere i dag!

*

Ha en fin dag alle sammen. Hva syns dere om historien min?

 

 

 

 

-C​


 

   

 

 

 

 • 19.04.2016, 18:16

Klar for statistoppdrag!!


 

God Tirsdag!!

Jeg har en glad nyhet, jeg har fått statistoppdrag. Etter helgen går turen til Oslo, for og være statist i et nytt tv- program. Jeg kan ikke si for mye om oppdraget, men jeg gleder meg veldig. Jeg har fått tildelt 2 dager, og skal ligge til min lillesøster mens jeg er der og jobber. Det blir veldig spennende!! 

Nå er vi tilbake på Hamar. Jeg skal jobbe nesten hele uken, jeg har en fridag og det er på fredag. Da vil jeg tro at denne uken også flyr forbi. Jeg og Eirik skal bestille sommerfeie også tenkte vi. Jeg gleder meg virkelig til ferie, komme meg litt bort og ikke tenke så mye på hva som skjer hjemme. 

*

Fant et bilde jeg ikke har vist dere fra shooten ved operataket. Herlig bilde!!

 

Har noen av dere bestilt noe sommerferie enda?

 

 

 

 

-C


 

 • 18.04.2016, 12:20

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Noen har kanskje allerede sett dette bilde, fra fotoshooten jeg var på i Oslo på Tirsdag. Jeg la det ut på instagram, for og være med i en konkurranse for og være modell for urban- klesbutikken. Jeg er veldig fornøyd med shooten, derfor ble det en av ukens høydepunkt. Festen på lørdag var også ganske minnerik og jeg hadde en fantastisk fin lørdag med folk jeg er glad i. Denne uken har vært perfekt! Ukens sang.. Try Me- Jason Derulo & Jennifer Lopez Ukens innkjøp.. Den fine toppen jeg brukte på lørdag. Den er fra Zara, pris 99 kr. Elsker virkelig ryggen på den! 

Ukens cravings.. Pannekaker med blåbær. 

Ukens mest leste innlegg.. 3 years with the love of my life. Jeg og Eirik har vært sammen i 3 år. Ukens latter.. OMG!! I går var vi på O` Learys i Trondheim for å spise burger. Vi skulle ta taxi ned til byen for ingen hadde noen planer om å kjøre selv. Det er den mest kleine taxituren jeg har vært med på i hele mitt liv. Knut(stefar) er ikke redd for og åpne kjeften sin akkurat. Så når vi kom inn i taxien luktet det veldig sterkt svette lukt. Den personen som kjørte snakket en blanding mellom engelsk å norsk. Og ikke nok med det var det hennes andre dag på jobb, hun hadde ikke peiling på noe. Knut kommenterte flere ganger at det luktet vondt i bilen, jeg ble drit flau, men likevel så lo jeg fordi det var så komisk. Jeg tenkte bare "få oss av denne taxien". Stakkars dame! Jeg vet ikke om hun fikk det med seg, eller om hun skjønte det. Det er jo stykt å le også. Jeg har forståelse for at man svetter litt ekstra på sin andre dag på jobb. Man må vel ha vært der for å forstå at det var ukens latter og flause. Kjenner du min stefar hadde du nok skjønt det, han legger ikke skjul på noe. 

På denne tiden i fjor.. Håper solen har kommet for å bli. Jeg hadde en kjempe fin dag på jobb, og var kjempe glad for og ha fått jobbet litt som aktivitør. *

Hvordan har din uke vært? 

 

 

 

 

 

-C
 

 

 • 17.04.2016, 14:52

50 årsdag!!
God Søndag!!

Det ble ikke noe innlegg med antrekk i går, derfor kommer det i dag- pluss noen bilder fra feiringer i går. Jeg hadde på meg skjørt fra Zara, topp fra Zara og vest fra NY og sko fra Tallinn(husker ikke merke). Vi hadde en kjempe fin feiring med 44 gjester. Jeg er så glad i slike sammenkomster. Jeg er så glad i familie <3 

*

Jeg hadde selvfølgelig med kamera, og knippset noen flotte bilder fra festen. Enjoy!!Bassisten til Åge Aleksandersen.Knut

Markus og Søskenbarn Merete.  Venninene fra Barndomen <3 Til jubilanten.

Fine mamma`n min <3Bartenderen min <3Fineste dama.. kul gave!! I dag er alle litt små sliten, så det blir en tidlig kveld på oss. Håper alle hadde en fin lørdag, det hadde vertfall vi. Håper alle får en fin søndag også! 

 

Hva syns dere om gårsdagens antrekk? 

 

 

 

 

-C

 

  

 • 16.04.2016, 16:47

Tilbake til byen min..
Hei alle sammen!!

I dag skal vi feire mamma sin 50 års dag. Vi har allerede vært i lokalet og fikset å ordnet, jeg er en smule sliten før vi har startet festen. Nå har jeg fått meg en dusj og jeg er klar til og få en time i sofaen. Jeg håper jeg rekker å skrive ett innlegg om hva jeg skal ha på meg i kveld. Vi får se!!

Gårsdagen var helt fantastisk. Vi ble litt uenige om hva vi skulle prioritere, men jeg fikk vel viljen min som vanlig. Eirik ville bowle, men det rakk vi ikke :/ Noe vi derimot var veldig enig om, var at vi skulle spise på sabrura på Byhaven. Jeg spiste som en gal altså, det var så godt. Og som dere ser fikk jeg vinglasse mitt også! Etter middag dro vi til et vennepar av oss, noe jeg syns er super hyggelig vær gang. De er så fantastiske mennesker <3 

Noen bilder fra gårsdagen:

Vi hadde vært ute å gått en tur og fant fort ut at vi ikke rakk å dra hjem å skifte. Så vi gikk hele dagen med treningstøy! LOL :) 

*

Nå skal jeg slappe av max før den store festen! Håper alle får en fin lørdag! 

 

Hva skal du i dag?

 

 

 

 

-C

 
 

 • 15.04.2016, 12:15

3 years with the love of my life
God fredag

Denne fredagen er virkelig spesiell, jeg og Eirik har vært sammen i hele 3 år i dag. Dagen skal feires med en gåtur i Trondheim by, med et restaurante besøk litt senere i dag. Vi skal kose oss kjempe masse, i kveld skal vi også besøke et vennepar. Det går i et kan man si! Nå skal jeg få på meg treningstøy.

Blomster fikk jeg av Eirik før vi dro, kjempe fine! Jeg er så happy :) 
Eirik fikk kort av meg også. Vakkert!! 

*

Nå skal vi løpe ut døra, før det kommer noe som helst dråper fra himmelen. 

Vi blogges, ha en fin fredag!

 

 

 

 

-C

 • 13.04.2016, 16:19

Vi skal til Nederland i Mai


God Onsdag!!

Jeg er tilbake på Hamar etter et oppdrag i Oslo. I dag er jeg hjemme igjen, og jeg har vært på jobb. Nå har vi fått klarsignal fra svigerfar om at det blir tur til Nederland i mai. Endelig skal jeg få møte familien til Eirik som bor i Nederland. Jeg både gleder meg og gruer meg litt. Aller mest er jeg spent på hvordan de er!

Vi får flybillettene sponset av faren til Eirik, og det er jo utrolig hyggelig. Jeg har aldri vært i Nederland, så jeg gleder meg til og se hvordan det er der. Ta masse bilder og bli kjent med familien til Eirik. Det blir en flott helg, det vil si at det blir to turer i mai på meg. Jeg drar til Tromsø helgen før, for og besøke ei venninne å. 

*

Har noen av dere vært i Nederland?

 

 

 

-C

  

 

 • 11.04.2016, 18:34

Dagens antrekk
Dagens antrekk: Cardigan fra PM // Topp fra Gina Tricot // Skjørt fra H&M // Sko fra New Balance // Solbriller fra Lindex 

*

Vi kom akkurat hjem fra coop obs, der har vi spist middag med pappa. Nå skal jeg en tur på cc- stadion og fikse noen greier til fotoshoot i morgen. Jepp, dere leste riktig! Jeg skal på fotoshoot i morgen, og jeg gleder meg stort til ny shoot. Selv om jeg egentlig drar dit for andre grunner fikk jeg presset inn en fotoshesion i timeplanen min. Noe jeg er veldig glad for at jeg fikk til. Denne uken kommer til å bli knall bra den også!! Håper alle har en fin Mandag. *

Hva syns du om antrekket? 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 11.04.2016, 12:55

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Det var selvfølgelig en stor glede når jeg fikk bildene fra fotoshooten. Det var også veldig gøy og koselig på turen vi hadde i går. Derfor må begge disse høydepunktene være med på listen i dag. Jeg likte begge dagene veldig godt! Ukens nedtur.. Må være at jeg måtte avlyse fotoshooten. Men heldigvis for meg, har jeg fått avtalt en ny dag med fotografen. 

Ukens sang.. Talking Body- Tove LoUkens cravings.. WokUkens mest leste innlegg.. Beundrer det fine været!! Helt klart det beste innlegget også :) Ukens wanderlust.. Frankrike nærmere bestemt Nice. Jeg savner virkelig sol og varme, jeg gleder meg så inderlig til sommeren kommer. Nice er en plass jeg har lyst til å utforske. Det blir vel ikke med det første, men håper jeg får lurt med meg Eirik på en sydenferie i år også. 

På denne tiden i fjor.. Var jeg i Trondheim. Min familie hadde vært i USA i påskeferien og hadde kjøpt med noen godbiter til meg fra VS. Denne dagen var det veldig hektisk, jeg skulle møte mange venninner. Noe jeg gjør vær gang jeg er hjemme, det går i et nesten vær gang jeg er der. Men det er jo bare hyggelig <3 BH og shorts :) Begge passet perfekt! 

*

Det var uken som gikk i et innlegg. Håper alle har en fin Mandag så langt, nå stikker jeg på trening. 

Ha en fin dag!!

Hvordan har din uke vært? 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 10.04.2016, 16:15

Beundrer det fine været!!
I dag har jeg og Eirik vært på en 2 timers tur. Fy søren, så godt det var!! Været var kjempe fint også, vi var ikke alene om og gå tur i dag heller for å si det sånn. Det var flere enn oss som beundret det fine været i dag. Det kan jeg forsåvidt forstå, det har vært helt fantastisk i dag. Jeg hadde selvfølgelig med kamera.

Her er noen bilder fra turen vår:

*

Hva syns dere om bildene? Er det ikke vakkert? 

 

 

 

 

-C

 • 09.04.2016, 17:27

Så kom solen!!


Hei

I dag har jeg vært på jobb, endelig har jeg også helg, for en herlig følelse. Så deilig at solen viser seg frem også, jeg elsker det! I dag skal vi bare ta det med ro egentlig, jeg skal se hockey kampen kl.18.00 selvfølgelig. Det blir spennende og se om Storhamar kommer til finalen. Håper solen kommer frem i morgen også, da tenkte jeg å gå en tur og ta noen nydelige bilder. Jeg er super sliten etter jobb, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Håper alle har en fin helg!!

*

Hva skal du i kveld? 

 

 

 

-C 

 • 08.04.2016, 17:21

Be the best version of yourself


God fredag

Jeg syns det er utrolig viktig og være seg selv. Livet er for kort til å "prøve" å være noen man ikke er. Vær den beste personen av deg selv, jeg er sikker på at du kommer mye lengere med det. I dagens samfunn, sammenligner vi oss med venner, familie, kollegaer og bekjente hele tiden. Hvorfor er det sånn?

Jeg er dessverre en av de. Jeg sammenligner meg med ALLE. Til tider er det deprimerende og slitsomt, men jeg gjør det likevel. Akkurat nå gjør jeg det fordi jeg føler at livet mitt står litt på vent. Jeg bor på en plass jeg ikke har lyst til å bo på lengere, men må være igjen fordi min samboer må fullføre studie. Det er vertfall det jeg sier til meg selv, grunnen kan være en annen. Jeg stortrives på Hamar, men jeg føler også det er på tide med et nytt kapitel i livet. 

Så, over til overskriften. De ordene betyr mye for meg, jeg tror bare ikke plassen her får frem det beste i meg. Noen som derimot gjør det er EIRIK, han får frem det beste i meg. Jeg føler selv jeg er den beste personen jeg kan være, jeg mangler bare at noen brikker faller på plass. Jeg har vokst som person etter jeg flyttet til Hamar. Jeg har lært meg at alt går ikke etter planen alltid. Dette har jeg godtatt etter hvert, og jeg har blitt en bedre verson av meg selv.

*

Noen tankefulle ord som jeg kanskje har nevnt tidligere fra meg på denne flotte fredagen. Er du den beste versjonen av deg selv?

 

 

 

 

 

-C 

 • 07.04.2016, 19:01

Hockeyfan!!


I dag er det 6 semifinale kampen mellom Storhamar og Stavanger Oilers. Jeg er en av de som skal se kampen.. er du? Jeg håper og tror Storhamar skal ta seieren i kveld. Om de vinner blir det en kamp i DNB Arena igjen på Lørdag. Jeg har trua på dere STORHAMAR!! HEIA GULT Å BLÅTT!!! 

*

Ser du på hockeykamp i kveld? 

 

 

 

-C

   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits