hits
 • 23.04.2015, 18:35

Torsdag og helg på meg :)


Hei alle sammen

I dag tar jeg helg, jeg har spist god mat med Eirik og pakket til Stavanger tur i morgen. Jeg skal besøke ei venninne som heter Camilla, vi har gått i klasse sammen på ungdomskolen. Hun er en av mine nærmeste venner og er en av de som tar mest kontakt med meg, selv om vi bor langt fra hverandre. Jeg gleder meg til en helg i Stavanger, selv om jeg har hørt rykter om at det er dårlig vær der. Noe som er utrolig kjipt egentlig, jeg hadde håpet på fint vær i helgen.

Jeg har også ett søskenbarn i Stavanger som jeg har planer om og møte. Jeg føler jeg har god kontakt med alle søskenbarna mine egentlig, men mest med de som er 18 og oppover. Det skal bli en gøy helg, jeg gleder meg masse. Jeg kommer dessverre ikke til og blogge i helgen, jeg legger fra meg pc`n hjemme. Men dere får se alle bildene på Mandag, da skal jeg blogge om hele helgen min. Håper dere forstår dette, jeg vil tilbringe mest mulig tid med venninnen min!Vi mangler en grill, men funket fint i ovnen også :)Ny kaktus i hus :)

christineskundberg på insta :)

 

 

Hva skal du i helgen? Skal du også ut og reise?

 

 

 

 

 

Klem C   

 • 21.04.2015, 21:12

Nydelig vår vær


Hei på dere

Denne dagen har gått til og slappe av i finværet, dagene går så utrolig fort. Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Stavanger, det blir gøy med litt venninne tid. Jeg tok noen få bilder mens jeg var ute i dag, ellers har jeg bare sett serie og slappet av inne.

 

 

Elsker det fine været :)

 

 

Soool! Jeg digger det :)

Hva har du gjort i dag? Er det sol og fin vær der du er?

 

 

 

Klem C

 • 20.04.2015, 19:10

Håper solen har kommet for og bli


Hei

I dag har jeg hatt en fantastisk dag på jobb, jeg har jobbet som Aktivitør i 2 uker nå og trives kjempe godt. Vi var ute i solen og spilte bowling, jeg stor koset meg. Jeg er kjempe glad for at jeg har fått denne muligheten. Dagene går kjempe fort og jeg har allerede kommet inn i rutinene. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd, jeg nyter dagene og ukene jeg har der. Jeg jobber med ei kjempe jente som er på lik alder også, vi har heldigvis lyst til og gjøre de samme aktivitetene. Dette blir 2 herlige måneder!

Det har vært sol og 20 grader siden kl14 her på Hamar, det er godt og kunne gå med litt mindre klær. Snart skal jeg og Eirik gå og kjøpe oss en is, det blir hyggelig :):)

 

Hva har du gjort i dag? 

 

Sjekk ut instagramen min: christineskundberg

 

 

 

-C

 • 17.04.2015, 23:29

Friday!


Hei

Naturen er fin her i Hamar, det er fredag og helg for noen. Jeg har arbeidshelg på Pm, noe som er hyggelig når jeg har flotte kollegaer. Eirik har vært og tatt noen bilder, mens jeg var på jobb i dag. I morgen får jeg besøk, det blir veldig hyggelig, det er lenge siden jeg har hatt noen venner på besøk. Jeg gleder meg :)

 

Håper alle har hatt en fin Fredag :)

 

 

 

Klem C   

 • 16.04.2015, 19:05

Soverom detaljer


Hei alle sammen

Jeg tenkte og vise dere noen detaljer fra soverommet mitt, jeg prøver og gjøre det fint med små detaljer. Jeg er enda ikke fornøyd med sengen min, jeg vil ha en ny som er litt høyere over gulvet. Nå står sengen min på gulvet uten noe og stå på. Eirik har en gitar som ligger i en kasse som jeg gjerne skulle bli kvitt, den står litt i veien og det ser lite pent ut. Ellers er soverommet mitt veldig lite, men det gjør seg med noen små detaljer og litt skapplass. Jeg skulle ønske jeg hadde litt mer plass og en hylle eller to så jeg kunne fått utnyttet plassen bedre. Men man må leve med det man har, akkurat nå går det bra men på lang sikt MÅ jeg ha litt større soverom.

Kurv med det nødvendige, duftlys, speil og bamse.

 

Må bytte vase nå, den har stått der siden jul :/

Veske fra New Look, som jeg kjøpte i Paris :)

Nye søte bilder fra Søstrene Grene :)

Pink fra VS

<3 

 

Kommer flere bilder når jeg får ryddet litt mer og kjøpt ny seng :)

 

Har du noen fine detaljer på soverommet?

 

 

 

-C

 

 • 15.04.2015, 22:15

2 år virker som århundrer


God kveld

Dagen i dag har vert fantastisk, jeg har fått middag og is til dessert. Vi har stor koset oss med spenningsserien The missing og smågodt. Vi var en liten tur innom CC-Stadion for og kjøpe is og der satt vi en liten stund før vi ruslet hjemover. Nå er jeg egentlig ganske sliten og trøtt, men må holde meg våken en time til.

Dagen min har vært kjempe fin, håper dere også har hatt en fin Onsdag. Hurra for kjærligheten!  

Vakre mannfolk!

 

Må skaffe meg selvbruning, nå er jeg likbleik :/

 

 

 

Jeg drømmer meg litt bort, og mimrer tilbake til når vi møttes, du var så utrolig kjekk. Skjegge ditt lyste opp og dekket nesten hele ansiktet ditt, men de fine blå øynene dine så veldig snille ut. Jeg tenkte for meg selv at du var en potensiell kjæreste, men at du kanskje ikke var så interessert. Der tok jeg feil, du virket veldig interessert og omtenksom. Vi ble kjent og jeg likte deg bedre og bedre for hver dag som gikk. I den tiden føltes måneder ut som år og år ut som århundre, men den dag i dag har vi vært sammen i tykt og tynt i 2 hele år. Jeg er fantastisk heldig som har deg med min side, du er alltid i mitt hjerte uansett, du er min store kjærlighet! Du er The One.

 

 

 

 

 

-C

 

 • 15.04.2015, 18:07

2 år med kjæresten <3


Hei

I dag har jeg vært sammen med Eirik i 2år, tiden går så utrolig fort. Jeg føler ikke det er lenge siden vi hadde 1 års dag. Jeg har vært på jobb fra morgenen, kom hjem til en veldig god middag som Eirik hadde laget. Nå skal vi gå og kjøpe noe dessert, og i kveld skal jeg bare ligge i armkroken til Eirik. Vi skal feire med litt godsaker også, og se en bra film eller serie. Vi har både opp turer og ned turer men nå er vi veldig lykkelig sammen <3 Du er i mitt hjerte for alltid <3

<3

Utrolig deilig middag :)

Hjemmelaget :)

Fått meg lys baller også :)   

 

Jeg fikk Michael Kors veske av Eirik i 2års gave, stor fornøyd med den!

 

 

Hva skal du gjøre i dag? Har du kjæreste? Har dere vært sammen lenge?

 

 

 

-C

 • 13.04.2015, 13:06

Min Lørdag besto av barn og venninnehygge


Hei alle sammen

Min lørdag besto av barnebesøk og venninnehygge, jeg besøkte først Monica og søte Storm. Jeg prøver så godt jeg kan og besøke Monica, Kristoffer og Storm så ofte jeg kan de er så hyggelige og tar meg så godt imot. Pluss at det er hyggelig og høre hvordan det går og se hvor stor Storm har blitt. Vi har kommet langt i livet nå, mine venner får barn og vi snakker om "voksne" ting. Jeg syns det er litt rart, jeg lurer sånn på hvor årene ble av, jeg vil være ung litt lenger. 

Etter noen timer dro jeg videre til Trine, Magnus og søte Felix han var så lik pappan sin. Han er bare noen uker gammel og var kjempe lik pappan sin, det var helt utrolig og se. Jeg har kjent Trine og Magnus så lenge jeg kan huske, så det er jo stas og følge hverandres liv selv om jeg bor på Hamar. Jannicke og Tom H var også der med datteren sin på snart 3 år Melissa. Jeg ble kjempe glad for at de også var der, det begynner og bli lenge siden jeg har sett de. Når jeg er i Trondheim strekker ikke tiden til og jeg får ikke møtt alle jeg vil. Derfor blir det kanskje også litt stressende når jeg først kommer hit. Da har jeg vertfall noe og gjøre det er jo hyggelig :) 

På kvelden møtte jeg Lene, som er kjæresten til en kompis av Eirik. Vi har vært i Kiel sammen og er gode venner. Vi spiste pizza på Una på Solsiden det var en fantastisk pizza, den var kjempe god. Etter mat og mye skravling dro vi videre for og ta en drink på nattergalen. Og der fikk vi en kjempe god drink som smakte sommer og sol, den var nydelig. Jeg husker ikke hva den het, men tok bilde av den. Annbefales!! Det var min lørdag, helt fantastisk :) Solstråla Får ett sleng kyss av Storm :) 

<3Så hyggelig at de hadde på genseren han fikk av oss :) Meg og Felix <3Vakker :) :)Lene <3

Den var kjempe god :) Tommel opp! 

 

 

Hva har du gjort i helgen?

 

I dag skal jeg hjem til Hamar, bruker resten av dagen på reising, ha en flott Mandag alle sammen.

 

 

 

Klem C 

 

 • 12.04.2015, 19:29

Dåp


Hei alle sammen

I dag har jeg vært i dåp til Vilde Marie, jeg elsker dåp og er så takknemmelig for at jeg fikk være med på denne fine dagen hennes. Vi fikk servert sodd og masse kaker, det var også veldig mye fine folk. Jeg har hatt en veldig fin dag, nå var det godt og ha på seg noe løst og ledig. Resten av kvelden tilbringer jeg med mamma og knut hjemme i sofaen. I morgen skal jeg hjem igjen, da er det mye som skjer fram til sommeren. Først skal jeg en liten tur til Stavanger og besøke ei venninne. Gleder meg ;)

 

Foreldrene vil ikke at jeg skal vise noen bilder av dåps barnet, derfor blir det ingen bilder av henne. men masse annet fint! Dåps antrekk: Kjole fra Tiger of Sweden, smykke fra Zara, Sko fra NlY (nelly)

De vakkre foreldrene Søskenbarn Line leser ett dikt :) Bordkortet mitt :)<3<3Gavebordet 

:)Merete mitt vakkre søskenbarn og Onkel Rune Mamma Hege har baket.. heelt selv :) Onkel Rune har baket, og jeg er mektig inponert :) Hunk Line :) Søskenbarn kjærlighet :) MORMOR!!FARFAR!! 

 

 

Ble litt mye bilder av samme personer, men slik ble det når jeg ikke kjenner mange osv ;) 

 

Håper alle har hatt en fin helg, bilder fra gårsdagen kommer i morgen!! :) God Søndag! 

 

 

 

Klem C 


 

 • 11.04.2015, 13:42

En stor takk til lillesøster Karoline


Hei alle lesere

I går kom jeg hjem til en fin overaskelse, min familie har vært i USA i påskeferien og i den forbinnelse hadde jeg ønsket meg noe fra victoria`s secret. Jeg hadde vist bilde og overført penger til lillesøster Karoline. Alt passet og var kjempe fint, nå blir jeg fin i sommer. Det var også med prøveparfyme, den luktet helt nydelig. Da kan jeg lukte godt også, nye lukter er alltid godt og ha syns jeg. Jeg er super takknemelig for at Karoline var så snill og kjøpte med til meg også. 

I dag skal jeg besøke noen venninner og en av mine venninner har fått en liten gutt. Jeg syns det er barn rundt meg hele tiden nå, jeg føler ett liiite press. Selv om jeg begynner og dra på åra så har jeg litt tid på meg enda. Det er tross alt 3 pr til jeg er 30, noe som skremmer meg litt men jeg gjør ting i mitt eget tempo. I kveld skal jeg ut og spise med en annen venninne. Det blir også veldig hyggelig, jeg har masse og gjøre i dag og i morgen blir det dåp. Det blir en super fin helg :) 

En kjempe fin sports top go en sykt fin shorts :) :) 

Hva syns dere? Jeg er veldig fornøyd :) 

 

 

 

-C

 • 09.04.2015, 18:35

Reiseklar


Hei alle sammen

I morgen reiser jeg til Trondheim, jeg er så heldig som har blitt invitert i dåp. Jeg gleder meg masse til og se venner og familie igjen, men mest til dåpen og litt familiekos. Jeg er litt usikker på hva jeg skal ha på meg, jeg har bunad og det er jo veldig vanlig i dåp. Litt usikker på om den passer etter påsken, jeg har ikke prøvd den enda men satser på at den passer. Vist ikke har jeg en kjole jeg kan bruke om jeg ikke kommer inn i bunaden min.

Ellers trives jeg veldig godt med og jobbe som Aktivitør, det blir 2 fine måneder i vikariat. Jeg har allerede kommet inn i rutinene etter 3 dager og er veldig gira på og se hvordan det blir fremover også. Jeg har masse ideer som jeg tror jeg får brukt i denne sammenhengen.

 

Kofferten er sånn halvveis klar.

 

Tiger of sweden er plan B :)

Den fine bunaden min :) Kystbunaden.

 

 

 

 

 

Hva skal dere gjøre i helgen?

 

 

 

Klem C

 

 • 07.04.2015, 20:20

Ensom..


Hei alle sammen

Ingen vil være ensom, det er dessverre slik det blir når du flytter til en ny plass eller kutter ut kontakten med vennene dine. I noen tilfeller så har du jo også de vennene som slutter og ta kontakt med deg. I MITT tilfelle er det vel både og, jeg føler vel selv at jeg er flink med og holde kontakten. Men føler også at de som står meg nærmest kunne send flere meldinger. Det er ikke lett og være alene, jeg følte meg veldig ensom før Eirik kom inn i bilde. Nå som jeg har han er jeg ikke så ensom lenger, men jeg trenger og ha jentevenner rundt meg. Det er bare sånn det er, jeg må få snakket ut til noen som IKKE er Eirik. Jeg syns det er litt flaut noen ganger, og rette ut en hånd bare fordi jeg trenger og snakke med noen. Men det er vel ikke så ille? Alle har det vel sånn noen ganger, det er bare om du strekker ut hånden til rett person.

Jeg vet ikke hva det er med meg som gjør at folk ikke vil ta/ holde kontakten. Jeg har funnet ut at jeg kan virke litt "bitch" selv om jeg ikke mener det, men jeg trodde folk viste det om meg. Og at jeg ikke tar meg selv så veldig høytidelig, jeg er ærlig og sier som regel det jeg mener. Jeg "tråkker" som regel aldri over streken, da har jeg en meget god grunn. Jeg er alltid snill og glad, kan ikke forstå hvorfor folk ikke er glad i meg. Hehe

Det jeg skal frem til i dette innlegge er at alle har sikkert vært igjennom en slik periode i livet. Jeg har nå vært i denne "perioden" i 2 år. Jeg begynner og savne vennene mine og ser på Eirik at han har også godt av og være litt sosial med sine venner. Selv om vi har VELDIG få venner her i Hamar prøver vi og gjøre det beste ut av det. Vi prøver og få til noen turer til Trondheim og Asker. Så får vi se hva neste hinder blir, om vi har noen venner på neste sted vi flytter. Tiden vil vise. Vi har vertfall hverandre <3

Det blir bedre, prøv og gjør det beste ut av det du har der du er.

 

Send melding til en venn som ikke bor i samme by, si ifra til de at du er der for dem :)

 

 

 

 

 

Klem C

  

 • 05.04.2015, 22:15

Noen nyheter jeg ønsker meg


Heia

Etter jeg var i Paris, i februar og oppdaget den nye ynglings butikken min New Look. Har jeg gått inn på hjemmesiden deres på nettet og sett veldig mye på klær og sko. Jeg ble også veldig glad når jeg fant ut at de sender ut pakker til Norge. Det gjorde dagen min, jeg kommer nok til og bruke en del penger på den butikken i sommer. Og har allerede funnet noen favoritter som jeg tenkte og dele med dere i kveld. Det er også veldig billig, det som koster er vel toll. Men det er verdt det!! :)

 


 

 

HER kan du se alle nyhetene :)

 

Hva syns dere om nyhetene mine?

 

 

 

Påskeklem C

 • 05.04.2015, 14:58

1. Påskedag


Hei til dere alle

Hva skal man finne på i dag da, jeg har veldig lyst til og spille bowling. I dag har både jeg og Eirik fri fra jobben så det passer bra. I dag hadde jeg store problemer med og bestemme meg for hva jeg ville ha til frokost. Men til slutt ble det musli, noe som er veldig godt til yoghurt og biola. Nå sitter jeg og Eirik på vær vår pc, snart skal vi se på serie vi er begge veldig slappe denne morgenen. Ikke er det sol i dag heller, så er litt usikker på om det blir noe søndagstur på oss i dag.

Macbook :)

Frokosten min :)

:)

 

Hva skal du gjøre i dag? Hva har du spist til frokost?

 

 

 

 

Påskeklem C

 • 04.04.2015, 22:49

Påskeaften


Påskeaften.

Endelig var det påskeaften, jeg starter dagen med 7 timer på jobb deretter drar jeg til tante på bursdag og grillings. Jeg spiste grillmat for første gang i år, og det føltes veldig godt. Vi spilte beerpong, noe jeg aldri har spilt før, men som jeg var meget god i. Jeg fikk også hilse på Ludvig, sønnen til søskenbarnet mitt Marthe. Han er så nydelig, og det minner meg så mye om eldstemann Leander(som jeg er fadder til). Det var en fin familie greie, men så hadde jeg lyst og dra ut med venner. Men ingen av vennene mine er hjemme eller har tid til og være med meg. Så påsken ble litt kjipere når jeg fant ut at jeg var litt alene. Nå sitter jeg hjemme og skriver dette innlegge og tenker at ingen kommer til og lese det, fordi alle er ute og har det gøy i Åre, Trysil , Hemsedal eller Geilo. Jeg satser på at det blir bedre til neste år jeg :)

 

Dagens antrekk: Jakke fra New Look, Genser fra Cubus, Skjørt fra Gina tricot, solbriller fra Lindex, smykke fra Zara

Kaldt på jobb gitt!

Hårfin :)

Lunch

Søtest <3

 

 

<3

 

 

Hvordan har du påskeaften vært?

 

 

 

 

Påskeklem C

 

 

 • 03.04.2015, 16:28

Påskelunch :)


Hei alle sammen

I dag har jeg satt på en vask med klær, siden jeg gjorde fra meg påskevasken i går bestemte vi oss for og gå tur i fin været i dag. Jeg og Eirik gikk langs Mjøsa, jeg tok med meg en cider som jeg nøyt i det fine været. Solen har strålet i hele dag, men det er en del vind så nærme vannet altså. Når vi kom hjem laget jeg glutenfrie vafler til oss, da ble det påskelunch på oss også. Vi har hatt en strålende dag, nå sitter vi på vær vår side av sofaen og slapper av. Jeg skal snart hoppe i dusjen jeg er litt små kald, så skal vi bowle senere i kveld tror jeg. Det hadde vært veldig gøy, alle rundt oss er jo på ferie så vi må prøve å ha det gøy sammen. I morgen skal jeg på jobb, så det blir ingen sein kveld på meg!

Stor fornøyd i solen :)

Fine Mjøsa :)Kjekkasen min :)

PåskelunchDet var så hyggelig med lunch :)

 

 

Hva har du gjort i dag? Har du spist vafler i dag?

 

 

 

 

Påskeklem C     

 • 02.04.2015, 19:53

Bypåske!


Heisann!

Siden jeg skal jobbe på påskeaften blir det bypåske på meg i år på en plass hvor jeg har lite venner. Så dette blir spennende, jeg har heldigvis Eirik med min side. I dag skulle jeg egentlig få besøk, men de avlyste :/ Jeg som hadde pyntet meg og krøllet håret, så da sitter jeg her da ny pyntet og fin med en øl...ALENE! Dette blir en flott påske dere. Den kommer seg vel, vil jeg tro, har en del planer så det skal bli en bra påske uansett. Jeg fikk vertfall vasket og ryddet leiligheten, det er jo greit :)

 

 

 

 

 

 

 

Hva gjør du i kveld??

 

 

Håper alle har en fin påske <3

 

 

 

Klem C

 • 01.04.2015, 23:56

1. April


Hei

Jeg har ikke fått lurt noen i dag, jeg er ikke så gira på aprilsnarr egentlig. Jeg har alltid planer om det vært år, men det blir aldri noe av at jeg lurer noen. I dag har jeg vært på jobb og gått x antall ganger på butikken. Det er jo tross alt stengt i to dager nå, da går jo Norges befolkning helt amok. Nå har jeg fått kjøpt alt jeg trenger og er klar for to fri dager med påskestemning. Jeg har pyntet til påske i leiligheten, det ble så fint med tulipaner. Kjøpt så jeg har nok alkohol og godteri, da kan det ikke gå galt. I morgen håper jeg på fint vær, så jeg kan gå meg en tur ut langs Mjøsa.

 

 

 

Macbook har vi også fått i hus :) tommel opp!

Veldig fornøyd! :)

 

 

Hva skal du gjøre i påsken?

 

 

 

C

 • 01.04.2015, 20:24

Taxfree dager på Maxi


God Onsdag!


Torsdag 26.3 til lørdag 28.3 hadde vi taxfree dager på Maxi kjøpesenter på Hamar. Vi har dette vært år, dette året gjorde butikken jeg jobber i litt mere ut av oss enn i fjord. Men like vel er nabo butikken vår umulig og konkurrere i mot. Name it er en barnebutikk og de var Disney land dette året, de satser 100% uansett hvilken konkurranse vi har. Pmbutikken hvor jeg jobber var Spania, derfor måtte jeg jo kle meg som en senorita. Det var utrolig artig, og jeg stor koser meg på jobb når det er noe ekstra som skjer.

 

 

Vi var Gate 72 :)

 

Disney Land :)

 

 

Vist du gikk glipp av taxfree dagene i år, er du velkommen neste år :)

 

 

 

 

 

- C

   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign