• 27.03.2017, 15:14

Hotellhelg


Denne helgen ble litt annerledes enn jeg hadde trodd, jeg fikk oversvømmelse på badet å kunne ikke bo der i helgen. Jeg fikk jo besøk av min barndoms venninne Kine denne helgen også. Derfor måtte vi sjekke inn på hotell for helgen. Det kjentes ut som vi var på storbyferie liksom, det var faktisk litt godt. Jeg er veldig imponert av været i hovedstaden denne helgen også, perfekt! Min første utepils fikk jeg på Aker brygge i går.  

Vi hadde en fin helg sammen, selv om det ikke ble slik vi hadde tenkt. I dag er jeg helt kake, og ligger til ei anna venninne for å ta det med ro. Vi får se hvor lang tid det tar før jeg kommer meg hjem igjen. Jeg håper det ordner seg i løpet av de neste dagene, fordi jeg savner sengen min så utrolig mye <3 

*

Hvordan har helgen deres vært? 

 

 

-C 

 • 25.03.2017, 19:24

Outfit


-Outfit- 

Antrekk: Genser fra Monki // Skjerf fra Day // Caps fra New Look // Skjørt fra Asos // Sko fra New Balance   

Foto: Kine Stormo :D 

Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C

 

 • 23.03.2017, 10:10

Påfyll
I dag er ikke en god dag for frøken Skundberg. Jeg tenkte derfor å dele noen inspirasjonsbilder, så både jeg og dere kan komme i litt bedre humør. Noen av bildene har dere kanskje sett før også. Jeg savner virkelig sommeren nå, og kunne gjort hva som helst for en kald pepsi max. 

Jeg har en time i Lillestrøm, så vi høres senere! 

*

 

 

-C

 • 22.03.2017, 19:43

Outfit
-Outfit-

Antrekk: Jakke fra H&M // Genser fra Gina Tricot // Skjørt fra Zara // Strømpebukse fra H&M // Sko fra NederlandHva syns dere om antrekket?

*

 

 

-C


 

 • 21.03.2017, 18:36

Pin Up shoot


                                                                                                                                                               //Spons//

Husker dere fotoshooten jeg hadde 14. Februar? Vel her er resultatet av pin up fotoshooten. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, og hadde en kjempe fin dag med Aleksander og Cathrine. Jeg må også gi en stor takk til Comfort hotell karl johan. Vi fikk låne et rom av de for noen timer, så jeg vet ikke om det blir "spons", jeg er uansett så fornøyd at det driter jeg litt i nå. Sykt fornøyd med rommet vi fikk, det var helt fantastisk. Om du ikke har bodd her, anbefaler jeg å gjøre det.Gå inn på Fotografen sin side HER. 

Cathrine finner du HER

Takk til alle som har vært med å gjøre denne shooten perfekt!

*

Veldig spent på å høre hva dere syns om bildene? 

 

 

-C


  

 • 21.03.2017, 11:09

Fakta eller fleip?
-Fakta eller fleip?-

1. Når jeg var liten var jeg utrolig redd for maur. Når vi var på hytta, måtte Knut(stefar) bære meg over steinheller til den hytta jeg skulle sove i, fordi det var maur på alle steinene bort til hytta. Fakta eller fleip? 

2. Jeg spiser smågodt vær helg? Fakta eller fleip? 

3. Jeg er utrolig strukturert. Fakta eller fleip? 4. Jeg og ei venninne sang karaoke på en Stage Dolla konsert. Fakta eller fleip? 

5. Jeg lærte meg å svømme i Spania. Fakta eller fleip?

6. Jeg har vært på jakt en gang, men skremte bort alle dyrene med latteren min. Fakta eller fleip? 

*

Få hør va dere tror er fakta eller fleip i kommentarfeltet under her!  

 

 

 

-C

 • 20.03.2017, 18:11

Tanker og følelser
Det sies at bilder viser mer enn 1000 ord, det kan godt være. I dette tilfelle tviler jeg på at det vises at jeg føler meg helt tom innvendig.  Kan man se at jeg føler meg ensom? Kan man se at jeg er trist? Eller frustrert? 

Jeg var på fotoshoot i går for å ta noen bilder for en konkurranse som jeg skal melde meg på. Jeg var ikke til stede i det hele tatt, og greide ikke å konsentrere meg på det jeg skulle. Det var svært frustrerende, noe som gjorde at jeg ble veldig trist. Jeg følte meg helt tom innvendig, og greide ikke å skjerpe meg. Jeg følte bildene ble dritt, og følelsen av å skuffe fotografen og meg selv kom snikende. Selv om jeg greide å ikke tenke så mye på det etterpå, kom det opp i dag når jeg så resultatet. Jeg ble rett å slett skuffet! Mest fordi jeg har så lyst til å vinne denne konkurransen, og vise hva jeg kan. Jeg har kommet frem til at bilder kan også lure oss, det er ikke alltid det stemmer med hva vi ser. 

PS: Dette bildet er en av de beste, som ble tatt med mitt kamera. Som bare skulle være "tull". 

*

 

-C 

 

 • 20.03.2017, 10:47

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. At serien til Linn Skåber kom på skjermen. Jeg har gledet meg siden sommer, og endelig fikk jeg sett den på fredag. Ukens cravings.. Croissant.Ukens Happiness is..Ukens sang.. Vekk meg opp med Gabrielle.Ukens restaurant.. Risbolle thai cafe. Så sykt god mat der, anbefales på det sterkeste!På denne tiden i fjor.. Jeg fikk hilse på familien til Eirik for første gang. Eller det vil si moren sin familie, vi ble invitert i bursdag. Noe som viste seg og være veldig hyggelig. En flott familie med mye humor, og de inkluderte meg veldig godt. Det var en veldig fin dag husker jeg <3 Håper alle får en super fin start på uken, nå må jeg hive i meg noe mat før jeg skal dra på kurs. 

*

 

 

-C

 • 19.03.2017, 19:07

Outfit


-Gårsdagens antrekk-

Jeg har på meg: Jakke fra Sheinside // Skjerf fra PM // Genser fra Bik Bok // Skjorte fra Utlandet // Bukse fra H&M // Sko fra new Balance // Ring fra H&M 

*

Likte dere antrekket? 

 

 

-C 

 • 19.03.2017, 11:02

Best før
God Søndag alle sammen!

I går var Trønderen å se på tv- skjermen. Om dere ikke har sett Best før serien med Linn Skåber på tv 2, anbefaler jeg å se den på det sterkeste. Den er utrolig morsom. I går kveld ble det vist 2 episoder, og jeg var med på episode 2. Du kan se alle episodene på sumo også. Det har vært en stor ære å få lov å være statist for denne sykt kule serien. Det ble ikke så fine bilder, men det var dette jeg fikk til. Jeg vistes ganske så godt på noen av scenene. 

PS: Jeg tror du kan se alle episodene neste lørdag kl. 22.10 

Kjempe gøy! 

*

 

 

-C

 

 

 

 • 18.03.2017, 19:45

Snapshots fra dagen i dag!
Jeg elsker dette bildet over her, etter gåturen vår i dag. Eirik fikk låne kamera, og knipset noen sykt fine bilder. Vi hadde en veldig fin dag sammen, selv om det ikke ble slik vi hadde sett for oss hvordan dagen skulle bli. Under her kommer snapshots fra dagen i dag! 

Det ble mange fine bilder, tatt litt i øyeblikket. Det er gøy!

Eirik har tatt så å si ALLE bildene, han skal ha skryt for det øverste bilde. Fy søren så fint! 

Hva har dere gjort i dag?

*

 

 

-C

 • 17.03.2017, 17:20

Croissant


God fredag! 

Jeg har vært på planleggingsdag på jobben i dag. Mye gøy som skjer fremover, og godt er det at vi går mot varmere tider. I helgen har jeg faktisk litt planer, i morgen skal Eirik ta med meg på en aktivitetsdag. Så det blir veldig spennende! Jeg gleder meg til å få litt tid med kjæresten min. 

-Noen inspirasjons bilder- Har dere noen planer i helgen? God helg folkens. 

*

 

 

-C

 

 • 16.03.2017, 13:35

Tips på en bedre start på uken
-Noen tips til hvordan du kan få en bedre uke-

- Planlegge

Legg noen få planer så du har noe å se frem til i hver uke. Det trenger ikke være så store ting, bare det at du skal ha taco på Fredag. Eller at du skal møte ei venninne på Onsdag. Som regel gleder man seg til helg, men det er fint om du legger planer for ukedagene også. Da går uken ekstra fort og uken er snart ferdig. 

- Lag en liste

Lag en liste med aktiviteter du vil gjøre, og/eller en handleliste som du skal kjøpe inn for hele uken. Da får du mer struktur, og du trenger ikke stresse over disse tingene fordi du har skrevet det opp. Du spare også penger med å skrive ned en handleliste, og handle en gang i uken. 

-Unn deg noe godt

Selv om det er Tirsdag, så kan man unne seg noe godt. Bestill deg en cola når du er ute med venninner. Det fortjener du! Eller lag deg en fruktsalat til dessert en kveld. 

-Last ned ny musikk

Ny uke, ny musikk! Last ned noe ny musikk på spotify. Hør på musikk, og nyt det! 

- Sprit opp looken med en fresh leppestift

Om du ikke føler deg så fresh, ta på deg en super fresh leppestift. Da skal jeg love deg at du kommer til å føle deg så bra etterpå. Det er faktisk helt utrolig hva leppestift kan gjøre med oss jenter. Det er ikke så mye som skal til før vi føler oss freshe. 

-Si tre positive ting til deg selv

Du er bra nok! Du er unik Du er fantastisk! 

Disse tre positive tingene kan være nok til at jeg får en bra dag. Poenget er at vi må bli påminnet, så det gjelder å si det så ofte så mulig. Både morgen, middag og kveld. Da får det bedre effekt. Tror du ikke på det, må du si det så mange ganger at du faktisk tror på det selv. 

*

Håper dere likte innlegget? Vil gjerne ha deres tips også! 

 

 

-C

 

 • 15.03.2017, 18:43

Statist oppdrag me Linn Skåber


For dere som har lest bloggen min en stund nå, husker kanskje at jeg var på et statist oppdrag?! Nå kan du se serien på tv 2 sumo, den heter BEST FØR. Linn Skåber er hovedrollen i serien, og er i midtlivskrisa. Jeg har ikke fått sett serien selv enda, så gleder meg veldig til den kommer på tv`n fra lørdagen av. Jeg er med når de filmer fra aftenposten, og jeg skal vises ganske godt om det ikke har blitt klippet bort. Hehe.. 

Det hadde vært sykt kjipt. Uansett, kult om dere ser meg om dere skulle se serien. 

Har noen sett serien allerede?

*

 

 

-C

 
 

 • 15.03.2017, 13:19

Outfit
-Dagens Outfit- 

Jeg har på meg: Jakke fra Sheinside // Genser fra Bik Bok // Bukse fra H&M // Sko fra Zalando // Solbriller fra Nelly 

Hva syns dere om antrekket?

Ha en super fin Onsdag alle sammen! 

*

 

 

-C

 • 14.03.2017, 18:47

TIME FOR TIME


Gårsdagen Time for TimeKlokken 12.00 

Er jeg på kurs,og tenker for meg selv at jeg er super flink som kom meg på kurs i dag også.

Jeg hadde noen fine timer med kurs, og hadde en veldig god følelse når jeg dro.

Klokken 14.45 

Er jeg ferdig på kurset, og knipser noen bilder fra Torshov.

Hopper på første t-bane, og vender snuten hjemover.Klokken 17.30  

Møter jeg Linn i byen, og hun tar seg en matbit før vi tar buss til Ikea.

Hun skal nemlig hjelpe meg med å kjøre det siste jeg mangler hjem til meg. 

Klokken 19.00

Vi kjører fra ikea, vi drar videre til Asker for å hente det siste som er igjen, før vi drar hjem til meg.

Allerede kl.19.00 hadde vi vært en time på Ikea bare så det er sakt. Hehe.. Klokken 20.20

Var vi tilbake i leiligheten min, og lempet alt inn der før vi måtte dra tilbake til Ikea for å levere bilen. Klokken 22.10 

Ventet jeg på t-banen for å komme meg hjem.

Puh, for en travel dag. Når jeg kom meg hjem stupet jeg rett i seng. 

*

 

 

-C

 • 14.03.2017, 13:02

Hvem i rommet!!


Here we go!! 

Endelig er videoen her. Som jeg har snakket om i over et år nå. Det tok sin tid, men jeg fikk det til. 

Jeg føler meg så klein i videoen, jeg føler meg så dum når jeg skal snakke til et kamera. Håper dere liker det.  

 

*

 

 

-C

 

 • 12.03.2017, 14:57

Gårsdagens outfit


Antrekk: Jakke fra Asos // Skjerf fra H&M // Solbriller fra Lindex // Bukse fra Zara // Sko fra New Balance // Veske fra Malene BirgerJeg hadde en veldig fin lørdag i går, mens jeg gikk rundt i Oslos gater. Det var veldig fint vær, selv om det var litt kald vind. Gårsdagens antrekk var vel veldig lik den jeg gikk med på fredag. Litt varmere genser i går, med tanke på at det var litt kaldere i luften. I dag har jeg prøvd å redigere video, som er et h**** for å si det mildt. Jeg har ikke konsentrasjonsevne for fem flate øre, derfor blir det veldig vanskelig. Jeg trenger hjelp! Eirik kommer litt senere, kanskje han kan hjelpe meg. 

*

Håper alle har en fin søndag.

 

 

 

-C  

 • 11.03.2017, 13:27

River meg i håret!
God Lørdag! 

Jeg sitter inne, når solen skinner så fint der ute. Jeg sitter å redigerer video som jeg og Silje laget seint i går kveld. Litt spontan video er jo bare gøy, jeg sliter litt med å redigere og få det til. Men jeg fikk litt hjelp i går så jeg håper jeg skal få det til, og at videoen dukker opp på bloggen litt senere. Tenkte bare å si "Hei" i mellomtiden. Nå får jeg gjøre meg ferdig, jeg har jo sykt lyst å komme meg ut i det fine været også. Håper alle har det fint! 

Håper dere vil like den :) 

*

 

 

-C


 

 • 10.03.2017, 15:55

Outfit


God fredag!! Endelig helg, hæ?Antrekk: Jakke fra Asos // Tunika fra Cubus // Solbriller fra Nelly // Bukse fra Zara // Sko fra Nelly // Belte fra Mango  

Beklager at jeg er litt alvorlig på bildene, det skyldes at jeg tar bilder med automat. Jeg henger ikke helt med.. LOL! 

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

 

 

-C 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits