• 31.03.2016, 21:13

Nytt oppdrag
I neste uke er det mye som skjer, jeg skal på et intervju og et statist oppdrag. Turen går derfor til Oslo, jeg er litt usikker på hvor lenge jeg blir enda. Med tanke på at jeg venter på svar i forhold til flere oppdrag. Om jeg rekker det blir det kanskje en fotoshoot også. I helgen skal jeg slappe av og få energi til en hektisk uke i neste uke. Jeg skal jobbe på lørdag, men eller skal jeg og Eirik bare slappe av max. Dette blir gøy, dere får mer info om det, når jeg vet mer selv.Jeg gleder meg til en ny måned, det er mye som skjer og jeg skal nyte alt som er. Vi skal farte en del i denne måneden, det syns vi heldigvis bare er gøy. Jeg gleder meg til og vise dere hva som skjer, og ta dere med på min reise gjennom det hele. Alt starter i neste uke. Vi gleder oss! :) 

*

Skal dere følge med videre? Høres det gøy ut? 

 

 

 

-C 

 • 31.03.2016, 15:06

10 kjappe med Christine


1. Hva er det første du gjør om morgenen? 

Svar: Jeg våkner vær morgen med at jeg holder på å tisse på meg, så det er første stopp. Ellers tar jeg vann i ansiktet og pusser tenner. Jeg tar på meg krem i ansiktet før jeg tar på meg noe som helst med sminke. Før jeg løper ut døra får jeg i meg ett glass med vann, og et slengkyss til samboern som ligger i sengen. 

2. Hvor mange selfies tar du i løpet av en dag?

Svar: Det kommer litt ann på egentlig. Noen dager tar jeg 5 andre dager tar jeg 15 liksom. 

3. Hva er favoritt plagget ditt?

Svar: Kjoler. Jeg elsker å pynte meg. 

4. Hva har du alltid i vesken? 

Svar: Nøkkler, lypsyl, kort, mobil, penn, avtaleboken, tørkepapir og solbriller. Solbriller har jeg faktisk i vesken året rundt. Hehe.. 

5. Hvor går drømmereisen?

Svar: Miami, helt klart! 6. Hvem imponerer deg og hvorfor?

Svar: Mamma imponerer meg. Hun har gjort meg til den personen jeg er i dag. Med litt hjelp av min kjære samboer. Det er godt å ha så flotte mennesker rundt seg. Jeg blir selvfølgelig imponert av venner og familie også, at de når sine mål her i livet. 

7. Hva inspirerer deg? 

Svar: Livet. Jeg har opplevd både oppturer og nedturer i livet, da vet jeg også hva målene mine er. Jeg kan skrive om både oppturer og nedturer og jeg kan lære av begge deler. Jeg vet også hvor jeg ikke vil være, om jeg selv fikk bestemme. Alt kan man desverre ikke bestemme heller. Slike sitvasjoner gjør også at jeg vet hvor jeg vil i livet og hva som får meg opp og frem. Noen har jo ikke hatt en enste nedtur i levet sitt, hvordan kan de da bli inspirert til og ikke havne der?!!8. Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? 

Svar: Jeg er fornøyd med alt jeg. Men om jeg må velge en ting må det bli rompa mi.

9. Hva har du på nattbordet?

Svar: Der har jeg lypsyl, halstabletter, lampe og en liten vase med noe grønt i. 

                                                                                                 Google

10. Hund eller katt? 

Svar: Ja takk, begge deler. Jeg vil ha begge deler når jeg skal ha dyr. Men jeg har hele livet ønsket meg en hund. 

*

Hva syns dere om dagens innlegg? Ble dere litt bedre kjent med meg? 

 

 

-C

 

  

 • 29.03.2016, 19:37

Har tatt manken
I dag har jeg vært til frisøren, jeg klipper meg hos STUDIOK i Trondheim. Jeg er kjempe fornøyd, det ble kjempe fint. Perfekt hårfarge også syns jeg. Jeg er litt sliten i dag, så det blir ikke noe langt innlegg. Jeg ville bare vise dere den nye sveisen min og ønske dere en fin kveld. Nå skal jeg kose litt med mamman min. I morgen drar vi jo tilbake til Hamar. Jeg har hatt en fin påskefeiring her vertfall. Om 2 uker kommer vi tilbake for og feire bursdagen til mamma også. 

Hva syns dere om den nye manken?   

 

 

 

-C

 • 29.03.2016, 12:55

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Alle dagene i Trondheim har vært ukens høydepunkt. Men søndagen var så klart best. Med utepils, tur og afterski så står vel den dagen på topplista. Det har vært en fantastisk fin uke, nå skal vi nyte den siste dagen vi har i Trondheim. 

Ukens nedtur.. At ingen av oss vant best kledd på afterski. Ukens sang.. Min Kabin - Morgan Sulele 

Ukens cravings.. Corona Ukens latter.. På søndag fikk vi en god latter. Eirik skulle fortelle en historie til meg og mamma. Mamma kunne ikke tro sinne egne ører når Eirik fortalte at han hadde sakt ifra til en som snek foran oss i billettkøen i Asker. Vi syns det var så gøy at vi tisset nesten på oss. Mamma syns historien var så gøy, og jeg syns ansikts utrykket til mamma var sykt gøy. Og der sto vi og lo som bare det midt i en skråning, det var en herlig følelse. Og veldig godt for meg og le litt også. 

På denne tiden i fjor.. Jeg hadde ingen innlegg den 29.Mars i fjor, men hadde et innlegg den 25. Mars. Da hadde vi besøk av pappa og farfar, farfar smakte på hjemmelaget sushi for første gang i sitt liv. Og han likte det veldig godt, sa han vertfall da. Jeg husker veldig godt at det smakte helt fantastisk, må få Eirik til og lage sushi snart igjen. Det var så godt!! Se så godt det ser ut på bilde. 

Håper dere også har hatt en fin uke og påskeferie? 

Nå skal jeg snart til frisøren min og fikse håret, jeg tror håret blir litt kortere og litt mørkere farge. Det blir spennende!!

 

Ha en fin dag!

 

 

-C

 • 28.03.2016, 16:33

Bildedryss fra helgen


God Mandag.

Dagene går helt i surr for meg nå, jeg tenker at det er Søndag i dag. Fy søren, dagen i går var så utrolig gøy. Vi snakker gåtur, utepils, god mat og afterski. Jeg har noen bilder jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Vi hadde en fantastisk fin dag og den gikk så utrolig fort. I dag tar vi det bare helt med ro, vi skal få god mat i dag også. Det gleder vi oss til, det er høydepunkt når vi er på besøk her i Trondheim. Knut(stefar) er så flink til og lage mat, så vi ser frem til middag når vi kommer hit. Vi blir aldri skuffet heller, i dag får vi servert kjøttsuppe. Mmm..det blir godt! Under her får du et bildedryss fra i går. Hva syns dere om antrekkene våre?    

Kule bilder? Hva har du gjort i helgen? 

 

 

 

-C


   

 • 27.03.2016, 12:41

Trondheim


I går kom vi til Trondheim, jeg og Eirik gikk en tur i det fine været. Kjøpte en smoothie og satt oss ute på en benk. Det var kjempe koselig. I dag skal vi gå en tur med mamma. Hun går litt lengere turer, så dette kan bli spennende. I kveld skal vi på afterski på en uteplass som heter The Mint her i Trondheim. Det blir gøy, det gleder vi oss til. Nå skal jeg ta på meg noen gode klær før vi går en tur i fin været. Det er faktisk 12 grader, men også litt vind i lufta. 

Nå skal vi ut på tur..vi snakkes!! :) 

 

 

Hva skal du i dag?

 

 

-C

 • 25.03.2016, 22:06

Tv- kjendis
Jeg hadde jo helt glemt at vi hadde besøk av tv2 på jobb før påske. Plutselig fikk jeg melding av mamma at hun hadde sett meg på nyhetene. Da kom jeg på det, og skrudde på tv2 så fort som bare det. Ernæring for eldre er et viktig tema, som kanskje ikke alle tenker over. Det er et viktig budskap og jeg er glad det ble tatt opp og at jeg fikk sjansen til og være med. Riktig ernæring er veldig viktig, og det jobber vi på dagsenteret med og forbedre. 

Artig og være tv-kjendig for noen sekunder. For et viktig tema!! 

Peace out..

 

Nå tar jeg påskeferie. Det kommer nok noen innlegg fra Trøndelag også :)  

 

 

 

 

 

-C

 • 25.03.2016, 11:38

Påskeferie


Nå har jeg også påskeferie, det er en herlig følelse. I morgen drar vi til Trondheim, det skal bli så godt med en ukes ferie. Jeg savner mamma kjempe mye, jeg har ikke sett hun siden jul. I dag skal jeg og Eirik trene sammen, så skal vi rydde litt hjemme før vi drar. Pakke må vi også gjøre, det rekker vi ikke i morgen tidlig. Jeg glemte og si at jeg er veldig glad for at så mange var med på påskekonkurransen. Jeg takker så mye for at dere ble med!! 

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!!

*

Hva gjør du i påsken? 

 

 

 

-C
 

 • 24.03.2016, 20:27

Vinneren av påskekonkurransen!!
Herre min hatt, plutselig er det torsdag allerede gitt. Jeg har vært på jobb i dag og dro rett på bowling med ei venninne og dattra. Nå skal vinneren av påskekonkurransen kåres. Det er en glede og meddele at FRULEA30 er den heldige vinneren av påskekonkurransen. Jeg og Eirik gratulerer!!

Pakken blir sendt i morgen. Selv om den kanskje ikke kommer frem før etter påske :( Håper det blir sånn at du koser deg med premien selv om den kommer etter påsken. Gratulerer såå mye! Å GOOD PÅSKE <3 

*

God påske alle sammen :) <3

 

 

 

 

-C

 

 • 23.03.2016, 12:10

Sneak peek!!


                            //sponset//

Har du sett?!! Jeg skal melde meg på en konkurranse, og fikk et bilde av fotografen fra fotoshooten i sist uke. Jeg er veldig fornøyd, men jeg vet også at det kommer flere bilder som er dobbelt så fin. Det ble en ny location som dere ser, ingen graffiti vegg på grunerløkka. Men istede fant vi denne rett ved operaen. 

*

Flere bilder kommer så fort jeg får de av fotografen

Jeg vil gjerne høre deres mening om bilde? Hva syns dere? 

 

 

 

 

 

-C 

 • 22.03.2016, 18:12

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Det var selvfølgelig fotoshooten. Jeg er så glad for at jeg kan drive med det jeg liker, og at jeg har fått mulighet til og være modell. Jeg ser ikke på det som noe jobb, bare en veldig gøy hobby. Jeg gleder meg til neste gang allerede! 

Ukens nedtur.. Det vil jeg ikke gå så mye inn på, det er veldig privat. Jeg deler det med dere når jeg føler meg klar for det. 

Ukens film.. Focus. Med Will Smith og Margot Robbie. Ukens innkjøp.. Nye sneakers. Ukens cravings.. Påskeegg fra freia. 4 pack. 

Ukens mest leste innlegg.. Behind the scenes. Det var gøy og se at så mange har lest det innlegge.

På denne tiden i fjor.. Var jeg på Katy Perry konsert med mine flotte søstre. Vi hadde en koselig Oslo helg sammen. Jeg husker at jeg dro hjem litt tidligere fordi jeg var dårlig. Men jeg fikk heldigvis med meg konserten. Og den var faktisk ganske bra, jeg kan godt dra på konsert med Katy Perry igjen. 

Karoline & Trine <3 

*

Det ble litt seint innlegg men slik er det, det har vært litt mye de siste dagene. Håper alle har hatt en fin uke. 

Er det noen som er på påskeferie? 

 

 

 

 

-C

 • 22.03.2016, 11:45

Påskekonkurranse
I år tenkte jeg og være litt påskehare. Det gir meg så utrolig mye og være snill og gjøre en god gjerning. Du kan vinne: Baby lips, lipgloss, neglelakk, sjokolade, rox, maoam og banana. Litt av en lekker mix. Jeg tenkte og kåre vinneren på torsdag, dette må du gjøre for å delta:

1. Følg meg på instagram. christineskundberg 

2. Skriv i kommentarfeltet hva du heter på instagram og hva som var det beste med premien. 

 Nå skal jeg på trening, så kommer det et uken som gikk innlegg senere i dag. Håper alle har en fin dag!

*

Jeg og Eirik gleder oss til og trekke en heldig vinner. Lykke til!! :) <3

 

 

-C

 • 20.03.2016, 13:53

Fikk hilse på familien hans
Jeg og Eirik har vært i et forhold nå i snart 3 år, ikke før i går fikk jeg hilse på familien hans. Han har jo møtt alle i min familie, både på mor og far siden. Jeg ble kjempe glad når jeg hørte vi skulle i bursdag. Endelig fikk jeg hilse på litt av familien hans på mor siden. Det var så hyggelig, alle som var i bursdagen var kjempe hyggelige. Det var jo ingen grunn til å vente i 3 år. Eirik har også familie i Nederland, det er jo litt lengere og dyrere og dra. Men det skal vi heldigvis få til i sommer. Jeg gleder meg!! Det var godt og få ansikt på de som Eirik har snakket så pent om. Jeg elsker familie <3 

*

Nå skal jeg på seinvakt, håper alle har hatt en fin helg :) 

 

 

 

-C

 

 • 18.03.2016, 14:24

God fredag!!
God Fredag!!

I dag skinner solen her i Asker, det er et herlig påskevær. Jeg ser frem til en liten pause her i helgen, Jeg skal slappe av og være med Eirik og svigermor, vi skal kose oss med god mat og drikke. Jeg skal hjem på søndag for og jobbe litt før vi drar på påsketur til Trondheim. Jeg gleder meg så utrolig mye til familiekos i Trondheim. Jeg er så glad i påskeferie med påskeegg, afterski, fjelkos, spillekveld og utepils. Vi får se hvor mye av det jeg får med meg :) Jeg elsker graffiti. Noen bilder jeg tok i Oslo på Onsdag. 

*

Har dere noen planer i helgen? Hva får deg i påskestemning? 

 

 

 

-C

 • 17.03.2016, 17:04

Behind the scenes


Hei alle sammen.

Nå er jeg i Asker etter en flott fotoshoot i Oslo. Jeg hadde håpet at solen kom, men den gang ei. Den kom så vidt når vi begynte å nærme oss slutten. Jeg var utrolig kald, men fikk fort igjen varmen på starbucks. Jeg fikk Yasmin til og hjelpe meg med sminken, og noen bilder til dere som jeg skal vise litt lenger ned her. Svein Jarle var fotografen, han har jeg sammarbeidet med 2 ganger før. Jeg gleder meg til og se det endelige resultatet.  

 

Nå skal jeg slappe av, få igjen varmen og kose meg hjemme hos svigermor. Håper alle har en fin Torsdag.

*

Hva syns du om bildene? Noen som gleder seg til og se resultatet? 

 

 

 

-C 

 • 15.03.2016, 21:42

Middag på coop obs
I dag har vi spist middag og is på coop obs. Pappa spanderte middag på oss. Jeg fikk i meg en løvstek, jeg var så utrolig sulten. Eirik og pappa spiste is til dessert, jeg måtte kjøpe med laktosefri is og ta med hjem. Men den er så god, jeg elsker den!! Nå skal vi se litt serie, i morgen drar jeg til Oslo. Gleder meg!! :) Gladlaksen..

*

Tips til innlegg fremover?

 

 

 

 

 

-C


 

 • 15.03.2016, 16:34

New In


I dag fikk jeg hentet pakken fra Nelly, kjempe fin kjole som passet ferfekt og røde pumps som også passet. Jeg fikk det også før jeg drar i morgen, det er jeg veldig glad for. De røde pumpsene skal jeg bruke til et antrekk, det blir kjempe stilig og kjolen skal også være med. Nå gleder jeg meg veldig mye, nå som antrekkene er på plass. Beklager vist det blir veldig mye fotoshoot snakk fra min side, jeg gleder meg så mye. Håper alle har en fin dag. 

PumpsJeg viser ikke hele kjolen, med tanke på at den skal være med i fotoshooten. Dere får bare følge med, så får dere se meg i den :)

*

Hva syns du om pumpsene? Var de ikke lekre?  

 

 

-C

 • 14.03.2016, 18:58

Vi to, hånd i hånd!
Fy søren, for et fantastisk vær det har vært i dag. Jeg og Anne Stine har gått 2 timer i dag, det var en kjempe fin tur. Jeg stoppet opp halvparten av tiden og fikk knipset noen bilder selvfølgelig. Nå gleder jeg meg enda mer til påske og fint vær. Det eneste som manglet på denne turen var den kalde pilsen. 

Friskluft fikk jeg mye av, og en del bilder som jeg skal vise dere. 


Vi to, hånd i hånd!! 

*

Hva har dere gjort denne fine Mandagen? 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 14.03.2016, 11:47

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Er selvfølgelig gladnyheten jeg fikk på onsdag. Jeg kan desverre ikke si så mye om den enda. Jeg kan si såpass at det ikke har noe med modelloppdrag å gjøre. Men jeg gleder meg veldig, og er veldig spent på hvordan dette går. 

Ukens nedtur.. At vi ikke fikk til noe spillekveld med et vennepar. Det var utrolig kjipt, vi som hadde sett for oss litt sosialliv i uken som var. Ukens sang.. Stone Cold med Demi Lovato 

Ukens innkjøp.. Jeg har kjøpt meg ett nytt langrens sett. Jeg har ikke fått tatt noen bilder. Men den skal bli brukt nå i påsken. 

Ukens cravings.. French fries :)Mest leste innlegg.. Det er litt morsomt. Det var faktisk "uken som gikk" innlegget i sist uke. Siden jeg legger ut mine på Mandager ble det med på denne ukens regnestykke. Jeg har det jo så travelt på søndager, det er nesten skummelt. Gårsdagen var heller ingen unntak. Ukens snakkis.. Fotoshooten jeg skal på denne uken er blitt en stor snakkis. Jeg gleder meg som et lite barn på julaften, jeg har sett for meg denne shooten i flere måneder nå. Endelig er uken kommet. Jeg gleder meg til og vise resultatet, men også behind the scenes bilder. 

Ukens latter.. Denne uken har det vært mye latter. Jeg husker spesielt godt en sitvasjon. Vi skulle passe kidsa til søskenbarne mitt, vi hadde hørt rykter om at de likte spagetti. Jeg skulle bare en liten tur på do, mens gutta satt å spiste for seg selv. Så hørte jeg: Chriiistiiine!! Jeg kom ut av badet og der sto Eirik med spagetti i den ene armen og matet junior på snart 1 år med den andre. " Kom fort, han har søla med maten". "Men Eirik da, han kan spise selv". "Åjaaa". HEHE.. det var såå gøy. Det gikk fint, vi fikk i junior mat og han spiste veldig godt. Begge spiste veldig godt faktisk, det var veldig hyggelig. På denne tiden i fjor.. Laget jeg smoothie, jeg gikk også på en liten tur. Det var vår vær og det var varmt og godt i lufta. I dag skal jeg også gå en tur, ta noen fine bilder. Med min venninne Anne Stine. 

Nå skal jeg hente pakken min fra nelly, dere får en smakebit av hva det er litt senere i dag. For en herlig dag dere, håper alle får en fin Mandag. 

*

Hvordan har uken din vært?  

 

 

 

 

-C

 • 12.03.2016, 11:55

Arbeidshelg
Denne helgen har jeg arbeidshelg, jeg syns disse arbeidshelgene kommer alt for fort. Jeg har jobbet veldig mye i det siste, ikke bare med jobb men også modelloppdrag. Jeg begynner og bli litt små sliten, heldigvis er det snart påske. Da skal vi ha fri i en ukes tid, men før det er det mye jobbing. 

I påsken skal jeg jobbe litt, men også dra en tur til Trondheim. Jeg savner mamma så inderlig! Så det skal bli godt med 5 dager med familie og venner, etter 3 hele måneder siden sist. Håper solen titter frem, så vi kan ta oss en øl på verandaen. Det er påske stemning det!! Gleder meg :)

Håper alle får en fin lørdag.

*

Hva skal du i påskeferien?   

 

 

 

-C
 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits