hits
 • 31.03.2015, 21:57

Lang helg i Asker


God kveld alle sammen

I helgen har vi vært i Asker, en liten påskeferie til svigermor. Det var super hyggelig, vi blir tatt veldig godt vare på av moren til Eirik. Vi har hatt noen late dager og ser ikke frem til jobb i morgen noen av oss. Vi vil gjerne ha fri hele uken om vi fikk bestemme selv, men det går dessverre ikke. Jeg skal også jobbe på påskeaften, så mye fri blir det ikke, jeg kan ikke klage vi har fått noen fine dager i Asker nå. Skal holde meg hjemme til neste helg, da skal jeg til Trondheim på dåp. Føler jeg har fartet noe voldsomt i 2015, noe som er både veldig gøy og slitsomt. Det blir vel litt sånn når man lager så mye planer, jeg liker og ha noe og se frem mot.

Ellers i påsken blir det litt festligheter, bursdag, jobb og avslapping. Jeg har på følelsen at det blir en veldig bra påske i år. Jeg husker ikke hva jeg gjorde i fjor, og det irriterer meg veldig. Tror kanskje jeg bare var i Hamar, kan ikke ha vært noe gøy vertfall siden jeg ikke husker det.  Kjøpt meg nye sko til 99kr :)

Kjøpt meg noen nye kort :) Elsker søstrene grene.

:)

Megamind :) sykt kul film!

 

Utepils :) Førsten i år!

 

Tulipaner :)

 

Så var vi tilbake på Hamar :)

Jeg har vært så heldig og fått påskeegg, servietter og lys av jobb :)

 

 

Husker du hva du gjorde i påsken i fjord? Hva er planene dine for årets påske? :)

 

 

 

 

Klem C

 

 • 25.03.2015, 23:17

Sushi!!


God kveld!

Eirik lagde sushi for første gang i går, og det ble veldig bra. Jeg er ikke så begeistret for rå fisk, så jeg spiste de med kylling og scampi. Han dreiv på i flere timer på kjøkkenet og ble tilslutt fornøyd, vi fikk besøk av pappa og farfaren min. De likte maten veldig godt, de var mektig imponert! Eirik var så stolt, det har han god grunn til også. Maten ble kjempe god. Da var det unnagjort, alle har jo prøvd det unntatt oss føler jeg.

I dag har jeg vært på jobb, etter jobb var jeg ute på resturante med ei venninne. Det var super hyggelig, jeg er viggo venneløs her på Hamar så det var utrolig gøy. Jeg er så usosial, jeg må nesten bli dratt opp av sofaen og kastet ut døra for og møte venner. Det er så utrolig kjipt! Men nå skal vi bli flinkere og møtes, har jeg og Marte bestemt.

 Så ikke det godt ut??? :)vår :)

LOL! Ser små skeiv ut i tryne :) stressa.no

 

 

Har noen av dere prøvd og lage sushi?? Hva har du gjort i dag da?

 

 

 

 

-C  

    

 • 24.03.2015, 16:44

Jeg er tom for ord!


Hei alle sammen

I det siste har jeg vært syk, og tom for ord som har gjort at jeg ikke har skrevet på bloggen, som jeg har nevnt tidligere er jeg i en slitsom periode. Det nærmer seg påske og jeg er veldig gira på en liten ferie nå. Jeg var i Oslo helgen som var, jeg ble syk så jeg dro hjem en dag tidligere. Konserten var bra, men jeg hadde feber og følte meg veldig dårlig. Jeg har tatt noen bilder til dere, men de ble ikke så fine som jeg hadde håpet på. Konserten var vertfall veldig fargerik, noen små sure toner her og der men det får gå. Det eneste negative er at vi måtte gå ut får å få gått på do, på slike doer som står ute på festivaler å slikt. Det var nedtur!

Ellers har jeg fått meg ny jobb som Aktivitør, ett vikariat som varer til juli. Jeg gleder meg masse til og starte etter påskeferien. Da får jeg endelig jobbet litt som aktivitør også, jeg har ikke fått sjansen til det siden jeg ble utdannet i 2006. Det gleder jeg meg veldig til, og håper og tror at jeg kommer til og trives masse.

I dag har jeg vert på jobb, senere i dag får vi middags besøk av pappa og farfar. Vi skal ha litt tapas retter, det blir veldig hyggelig. På torsdag etter jobb drar vi til Asker for og ha en super bra påskeferie. Vi skal bare slappe av og gå noen turer og ta noen kalde pils på terrassen. Har enda ikke hatt noen utepils i år, gleder meg!

 

Storesøster trine og meg <3

Lillesøster karoline <3

<3

Oss mot verden :)
Bilder fra helgen, mandag og i dag :)

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

-C   

 • 20.03.2015, 11:59

Katy Perry Konsert :)


God Fredag!!

I dag er det fredag og helg, jeg skal til Oslo i dag på Katy Perry konsert med søstrene mine. Jeg gleder meg kjempe masse, og håper det blir en super bra kveld. Jeg har gledet meg til dette i over ett år nå tror jeg, endelig er dager her. Jeg tar toget nå om noen timer, jeg må pakke og sminke meg før jeg drar så jeg er klar til og hoppe på en buss til Telenor arena. Jeg håper på en kjempe trivelig helg med søstrene mine, og håper alle får en fin helg også :)

 

Det blir dessverre ikke noe innlegg før på søndag, men da blir det masse bilder fra konserten og helgen :)

 

Er det flere som skal på Katy Perry konsert i Oslo i dag?? :)

 

 

 

 

Klem C

 • 19.03.2015, 23:11

Hvor langt har egentlig jeg kommet i livet?


God torsdags kveld!

Litt små seint innlegg, men ting har gått litt fort i svingene i de siste dagene. Jeg har vært på jobbintervju og tenkt veldig mye på fremtiden, veldig mye på hvor langt jeg har kommet i livet. Jeg blir 27år i 2015 og forhåpentligvis får jeg min andre utdannelse og har allerede en videreutdanning jeg ble ferdig med i fjor. Min første jobb som Aktivitør har jeg fått tilbud om i dag, noe jeg er kjempe stolt over. Selv om det bare er vikariat er jeg klar til og stå på og jobbe hardt. I fremtiden har jeg lyst på en fast stilling som Aktivitør. Hva sier det om mitt liv? At jeg har 2 utdannelser og en videre utdanning, men ingen barn eller egen leilighet? Er det da slik at jeg ikke har kommet så langt som de fleste på min alder? Det er ikke lett å si, jeg trives i det livet jeg lever i nå selv om jeg ikke har barn eller egen leilighet. Det som jeg derimot har er en kjæreste jeg snart har vært sammen med i to år. Vi har vært samboere i ett og er enige om at vi skal spare penger i 2 år til før vi kjøper noe. Jeg er veldig glad i det livet jeg har nå, min familie er Eirik. Vi trenger ingen andre AKKURAT nå, vi trives godt bare vi to i noen år til. Når alt er på plass med både fast jobb og egen leilighet, ja da kan vi få barn.

 

Hvor langt har du kommet i livet? Har du dårlig tid, eller er du som meg at du har good med tid??

 

 

 

 

 

Klem C  

 • 17.03.2015, 18:09

Interiør dilla!


God Tirsdag alle sammen :)

Så var tirsdager her igjen da, i dag har jeg vært på jobb. Senere skal jeg bare slappe av og se serie og lese litt stoff til fagprøven, selv om den ikke er før i august er det viktig og forberede seg i god tid. Ellers skjer det ikke så mye her, jeg skal prøve og male ferdig maleriet mitt. Jeg har også tatt noen interiør bilder, når jeg får lønn skal jeg på shopping igjen. Jeg kan ikke gå helt amok, men det er noen småting jeg mangler som jeg har lyst på. Tenkte også og bestille fra nettet, det er så mange bra nettbutikker med masse fint interiør, jeg vet ikke hvor jeg skal bestille ifra.

 

 

 

 

Tenkte og male eller tegne dette bilde :) Hva syns dere?

Favoritt :)

 

 

Har dere noen nettbutikker med interiør og anbefale?

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

 

-C

 • 16.03.2015, 16:27

Jeg kom meg på trening :)


God Mandag!

Endelig var dagen her, jeg kom meg på trening noe jeg har prøvd på en stund nå. Det føles veldig godt, og i dag er jeg veldig positiv. Så positiv at jeg greide og gå på mølla i 60min. Jeg er stor fornøyd, selv om det var helt greit tempo. Håper energien kommer tilbake nå så jeg får trent litt fremover, det er jo snart sommer :o

I dag er det grått, det fine være varte vertfall ut helgen noe som var veldig positivt. Man må ikke bli lurt av sola, selv om det er sol er det litt kaldt ute enda. Eirik har vært syk i helgen og jeg gjør alt jeg kan for IKKE og bli smittet av basillen. Men det er ikke lett, jeg er litt små snørrete men det får gå.

Nå er det bare 4 dager til jeg skal til Oslo og på Katy Perry konsert. Jeg gleder meg, det er så utrolig gøy med konserter.

Dystert vær i dag :(

 her er jeg halvveis :)

Så kom jeg i mål på 64min faktisk :) STOLT!

 

Hva har du gjort i dag? Har du vært på trening?

 

 

 

Klem C   

 • 15.03.2015, 21:49

Smoothie <3


God søndags kveld!

I dag skulle jeg prøve meg på smoothie, det gikk veldig dårlig. Det smakte bare banan og ett hint av vanilje, jeg skulle kanskje sett på noen oppskrifter før jeg startet. Nå har jeg vertfall fått utforsket litt, endelig fikk jeg brukt julegaven! Blenderen har stått ubrukt siden jul, men nå skal jeg bli flink på og lage meg smoothie. Det er så sykt godt!

Mine ingredienser :)

Veldig fornøyd med mix & og :) tommel opp!

Jeg hadde ca 10-15 blåbær, en halv banan, 4-5 ss yougurt med vanilje, noen dråper multivitamin juice fra Sverige :) Smakte heeelt greit! Var ikke noe å juble for akkurat.

Håper alle har hatt en fin søndag! :)

 

Jeg trenger oppskrifter, er det noen som har noen smoothie oppskrifter de vil dele med meg??

 

 

 

Klem C

 

 • 15.03.2015, 15:05

Vår vær!


Hei alle sammen

I dag er det kjempe fint vær på Hamar, jeg har gått tur og fått klar gjort hode. Mye tanker som går rundt i hodet for tiden, jeg er litt små lei. Jeg har lite energi, derfor blir det også lite skriving på bloggen dessverre. Jeg føler at jeg bare skriver negative ting og at det er lite interessant og lese om. Håper det kommer en litt mere positiv periode nå, så det blir litt bedre og følge meg. Jeg beklager så mye! Men i dag er det en fin dag, fint vær og god stemning. I dag skal jeg lage smoothie, jeg har kjøpt mye god frukt og yoghurt. Dere får se bilde senere i dag :) Nå skal jeg slappe av, så får vi se hva dagen bringer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg oppdaterer nye bilder på instagram hver dag, følg meg gjerne: christineskundberg :)

 

Ha en fin Søndag alle sammen!

 

 

Klem C  

 

 • 13.03.2015, 15:08

Katy Perry til Oslo


Hei

I dag er det en uke til jeg skal på Katy Perry konsert med mine to nydelige søstre. Jeg gleder meg masse, og kan nesten ikke vente. Jeg syns hun har masse fine sanger, så når jeg kommer på konserten kan jeg synge litt med. Det blir en helg med mye søsken kos, vi gleder oss masse alle tre. Jeg ser frem til en fri helg også, det blir godt!

 

 

Er det noen andre som skal på konsert den 20.mars også??

 

Jeg gleder meg!!! :)

 

Ha en strålende fredag alle sammen.

 

 

-C

 

 

 • 12.03.2015, 13:55

Dager som denne


Hei folkens

I dag hadde jeg lite lyst å stå opp, natten har vært lang og vond. Våknet flere ganger av magesmerter, tilslutt måtte jeg løpe på do kl.02.00. Ikke særlig gøy, heldigvis har jeg seinvakt på jobb i dag så jeg kunne ligge lenge. Men hadde lite lyst til og stå opp uansett, formen er ikke på topp og humøret er enda verre. Jeg blir så sykt lei av den magen, nå har jeg vært flink til og følge dietten min også. Ingenting er bra nok! Jeg blir sur og frustrert, jeg må bare skrive om det, så jeg får det ut av systemet mitt!

Dette kan bli en spennende dag, jeg har spist frokost. Skal bare slappe av før jeg drar på jobb, håper virkelig ikke jeg blir dårlig på jobb. Da vet jeg ikke hva jeg gjør, det er en så utrolig ubehagelig følelse. Uansett hvor du jobber, men spesielt når du ikke har tilgang til do! Jeg må prøve og tenke positivt, jeg er utrolig glad i jobben min så dette går nok bra. Jeg får unngå og tenke på det, da blir det jo bare verre. Magen føles litt bedre nå, jeg håper og tror alt ordner seg til i ettermiddag.

Så fine de har blitt, de blomstrer fort :)

Så fornøyd med de nye solbrillene mine <3 De er fra Lindex du finner de HER

Ny lakk fra Paris, herlig farge :) Digger den!

 

 

Ha en fin dag alle sammen! Skal du noe spennende i dag?

 

 

-C

 

  

 • 10.03.2015, 21:50

Shit så fort dagen gikk..


God kveld!

Denne dagen har gått sykt fort, jeg måtte jobbe en time overtid i dag, etter jobb dro jeg og Eirik på resturante. Vi har en fast plass her i Hamar hvor vi digger maten, og er blitt stamgjester så de som jobber der kjenner oss igjen :) De har pusset opp plassen i 2 måneder nå, vi gledet oss så mye til de åpnet igjen. I dag fikk vi se hvor fint det hadde blitt, og maten smakte veldig godt i dag også. "Ikke bare bar" anbefales til dere som bor i området! Nå sitter jeg klistret til skjermen og lenket fast til sofaen, jeg skal se noen episoder av The Mentalist før jeg legger meg. I morgen skal jeg på jobb, da må jeg også få til den trenings økten jeg har lengtet etter.   

Bilde fra gå turen på søndag <3

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Klem C

 

 

 • 09.03.2015, 21:43

Nytt interiør!


Hei igjen

Jeg og Eirik dro på en liten shopping runde i dag, vi kjøpte sengetøy og noen nyheter fra søstrene grene. Jeg fikk også viljen min når vi var på blomsterbutikken, jeg fikk kjøpt en påskelilje. De er så fine og jeg elsker de, jeg er så glad i påsken. Det er ikke lenge til det er påskeferie, det skal bli godt med noen dager fri og en øl i solen. Vi skal tilbringe påsken i Asker i år, det gleder jeg meg masse til.

Jeg har også vært på middags besøk hos farmor i dag, jeg fikk servert koteletter med tilbehør. Det var kjempe godt, og veldig trivelig. Jeg har vært lat i hele dag, så ett herlig middags besøk var midt i blinken. Nå skal jeg slappe av i sofaen og se litt serie før jeg legger meg. Håper alle har hatt en fin dag!

Dagens kjøp, utenom den vasken med påskeliljene i ;)

De har så mye fint på søstrene grene :)

 

Dagens antrekk: Cardigan fra The sting, skjorte fra Kappal, bokse fra Levis, sko fra Converse, veske fra Tom Tailor

 

Ha en super fin kveld!

 

 

-C

 

 • 09.03.2015, 14:29

Hva skal jeg gjøre med meg selv?


Hei alle lesere

Hva skal jeg gjøre med meg selv? Jeg hadde bestemt meg for og trene i dag, men kroppen sviktet! Jeg lever i en 60års gammel kvinne kropp, skuldra verker, magen romsterer og hode gjør vondt. Hele kroppen min er slapp og jeg skjønner ikke hva som skjer, er det slik jeg skal leve til jeg blir 60? Å nei, ikke tale om jeg skal ta kontroll over livet mitt nå. Jeg har til og med kjøpt nytt trenings tøy, livet er for kort til og sitte i sofaen og sture. Jeg har vært mye syk i det siste, og det må ta slutt! Jeg starter mitt nye liv i morgen, og da skal det bli trening etter jobb uansett. Jeg har mye og tenke på og jeg tror det er lurt og få tankene på noe annet, da er trening den beste medisinen.Ny! Veldig god, fra Reebok :)Tights fra Reebok også :)

 

 

Er kroppen din slapp i dag eller kom du deg på trening i dag?

 

 

 

-C   

 • 08.03.2015, 18:11

Søndagstur med kjæresten


Hei igjen

Nå har vi vært på en lang søndagstur i finværet, solen kom frem tilslutt. Jeg fikk tatt mange fine bilder, vi nøyt det fine været selv om det var litt vindt. Vi tok turen rundt havna og stoppet for noen bilder på stranden. Jeg gleder meg til det blir litt varmere i lufta, da blir det også en utepils. Nå har vi kommet hjem og jeg har fått en dusj, nå skal vi bestille en pizza fordi ingen av oss gidder og lage mat. Typisk søndag! Det ble ingen gåtur opp til farmor i dag, men jeg skal på middag hos henne i morgen istedenfor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakkert, takk for turen Eirik :)

 

Gratulerer med dagen alle kvinner! Ha en fin kvinnedag <3

 

 

- C

 • 08.03.2015, 13:13

God søndag!


God søndag alle sammen

Denne morgenen har jeg spist frokost og støvsuget leiligheten, det er vel på søndager at vasken skal gjøres. Jeg fikk Eirik til og brette klær, mens jeg gjorde resten av "arbeidet". Nå skal vi snart opp til farmor en tur, vi tenkte og gå så vi fikk en fin søndagstur. Jeg skal bli flinkere til og gå litt søndagsturer nå, det er bare godt med frisk luft og litt trim i slutten av uka. Det var meldt fint vær, men ser ikke så mye til den enda. Jeg vil ha sol, litt påskevær, det hadde vært godt!

Frokosten min, crusli med nøtter, soya melk og en kopp juice :)

 

Går du søndagstur? Hva spiste du til frokost i dag?

 

 

 

Klem C

 

 • 07.03.2015, 20:13

God helg!


Hei

I dag har jeg vært på jobb, selv om jeg er sykmeldt ut uka. Sliter med skuldra, men heldigvis har den blitt bedre, så jeg fant ut at jeg kunne prøve meg på jobb likevel. Når jeg kom hjem var middagen klar og lysene tent. Jeg er så glad for at jeg har en så utrolig omtenksom kjæreste som passer på meg. Jeg har også kjøpt inn noe nytt interiør, noen bokstaver til og ha på veggen eller dører. Mere lys og servietter trengte jeg også, og en falsk blomst i en kul blomsterpotte. Jeg kjøpte også noe påske egg så nå er alt klart til påsken om noen uker. Jeg skal være borte i påsken, derfor pynter jeg litt nå også jeg. Det er så hyggelig med høytider, jeg elsker det!Middagen er klar :) Gryterett <3

Ett hvit og ett gult egg :)

Jeg kjøpte de på Nille for 14kr :)   

Syns kjøkkenet er litt kjedelig, nå er det litt finere. Blomsten er fra Nille, "potta" er fra TGR

Litt liten skrift, men bedre enn ingenting! Hva syns dere?

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

Klem C

 • 06.03.2015, 19:47

Mye og tenke på...


Hei igjen

I dag har jeg vært i ett møte, som fikk meg til og tenke veldig mye på framtiden. I går hadde jeg også en lang samtale med Eirik om hva som "plager" meg. Som dere vet skal jeg søke om og gå opp til fagprøven til høsten. Jeg gruer meg rett og slett fordi jeg ikke føler meg "klar" nok til denne prøven. Jeg har også dysleksi så sliter med og sitte stille og skrive oppgaver, jeg blir fort utålmodig og har vanskelig med og konsentrere meg. Skrivingen er også ett problem, heldigvis får jeg bruke pc der jeg har retteprogram. Prøven består av en dag med det praktiske med bruker/brukere og en dag med oppgave skriving, det vil si to dager totalt. Siden jeg jobber i butikk nå, får jeg lite tid til og "øve" meg. Føler jeg selv vertfall! Jeg har heldigvis funnet en plass der jeg har avtalt med sjefen om og ha fagprøven. Dere skjønner vel min fortvilelse når jeg må betale 850 kr for og melde meg opp, og 1700 om jeg stryker og må ta den igjen. Jeg er stresset og det går ut over skuldra mi og noen få ganger magen også. 

Jeg tenker også mye på de rundt meg, hva vil de si om jeg stryker på fagprøven? Har jeg egentlig tatt rett utdannelse? Er det dette jeg vil for resten av livet? Alle sier jo at jeg er så ung enda, men jeg er faktisk 26år. Alle rundt meg har barn eller skal stifte en familie, jeg tenker IKKE på det. Jeg tenker først og fremst på og kjøpe meg en egen leilighet med Eirik. Vi bruker tiden nå på og spare til den perfekte leiligheten. Noe i meg sier meg at jeg må tenke på hva jeg selv vil, ikke bry meg om hva andre tenker. Men selv om jeg tenker det, blir det som regel aldri sånn. De rundt meg har for stor innvirkning på livet mitt, kanskje de ikke bør ha det lenger. Jeg må bestemme selv! Men det er godt og få tilbakemelding, derfor var det så sykt godt og snakke med Eirik i går. Jeg trengte at noen forsto meg og ville lytte til mine problemer. Framtiden er skummel, men vist jeg gjør den litt mindre skummel, blir den kanskje ikke sååå skummel lenger! Er du rett for fremtiden, og hva den vil bringe?

 

Jeg har mye og tenke over og bestemme meg for, men jeg skal fra nå av bestemme selv. Og ikke bry meg om hva de rundt meg mener, fordi de lever ikke mitt liv.

Da har jeg fått ut litt av hva jeg tenker på nå i denne perioden :)

 

Ha en fin fredag!

 

 

-C

  

 • 05.03.2015, 18:46

Fotoshoot i Paris!


Hei

Fotoshooten i Paris var fantastisk, vi kom til Eiffeltårnet kl.18 og startet noen minutter senere. Vi fikk tatt noen bilder før det ble mørkt, det tok litt tid før vi kom i gang. Men etter noen bilder var jeg varm i trøya. Jeg hadde to antrekk, og fikk brukt begge to før det ble kaldt og startet og regne. Etter noen timer kom det noen gutter bort til oss, de syns vi var så pene. Veldig irriterende og bli forstyrret, de var så sykt irriterende at vi måtte late som vi skulle dra. Vi gikk ett stykke, før vi gikk tilbake og tok noen flere bilder. Etter fotoshooten gikk vi på en pub og tok en velfortjent øl og snakket shit. Paris anbefales på det sterkeste, en vakker by som har mye og tilby.

Det er Silje Olava Bakken som har tatt alle bildene av meg på denne fotoshooten. Håper dere liker det, jeg har gledet meg til og dele de med dere. 

Jakken er fra Sheinside, topp fra New Yorker, skjørt fra H&M, veske fra DKNY

 

Samme antrekk:)

 

Her har jeg en genser fra Vita :)

 

Hatt fra A&C

Her har jeg en ny jakke fra New Look :)

 

Dette er min favoritt :)

sko fra NLY shoes

 

Foto: Meg

 

Hva syns dere om bildene?

 

 

Klem C

 

 • 04.03.2015, 15:53

PARIS DEL 2


Hei alle flotte lesere

Det var ikke så lett og få oppdatert bloggen på tur, det var litt mye som skjedde på en gang. Nå er jeg tilbake i Norge, det var godt og komme hjem igjen. Jeg har dessverre blir dårlig, formen er ikke helt på topp så blir ett lite innlegg med en del bilder i dag. Jeg har hatt en fantastisk tur og har laget masse nye minner med Silje. Fotoshoot bildene får dere se i morgen, der jeg skriver ett innlegg om det. Finn meg gjerne på instagram for en liten sneak peek :) christineskundberg

Eiffeltårnet :)

 

 

 

 

Vakkert :)

Silje :)

 

Whaaat!!

Moulin Rouge :)

 

 

Indiana ble min yndlings resturante :)

 

 

Nå skal jeg slappe av og bli frisk, vi snakkes i morgen. Håper alle har en fin dag videre.

 

PS: Jeg forteller dere om resten av turen min i morgen, men dere har vel skjønt at jeg var på foroshoot på søndag ;)

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign