hits
 • 28.02.2017, 19:40

Instagram inspo


Sunita Ramic har mye kule bilder på instagram. Hun bor i Vienna, og jeg personlig syns hun har en kul stil. Jeg liker bildene hennes veldig godt og blir inspirert av både stilen hennes, og hvordan hun får frem klærne sine i bilder. Dette er en bruker på instagram det er verdt å følge. Siden hennes finner dere HER.

*

I morgen tar jeg turen til Trondheim. Det skal bli godt med familie, og gode venner rundt seg i helgen.

 

 

-C

 

 • 26.02.2017, 14:22

Saturday fun


Vips så var det søndag igjen, tiden flyr så alt for fort i helgene. Jeg hadde en kjempe fin dag med ei venninne i går. Vi dro først på minigolf på Oslo camping, etter en runde der dra vi hjem til min venninne Linn. Vi bestilte pizza, og så filmer på tv`n. Etter en kjempe fin dag dro jeg hjem, og fikk med meg bakst som Linn hadde baket samme dag. Du ser bilder av de under her. 

De smakte jeg på i dag, og de var helt fantastiske. Jeg fikk heldigvis to, så jeg sparer en til i kveld også. Hehe..

Ser det ikke godt ut? Det var helt fantastisk! Synd at bildet, ble litt uklart. Hvordan har deres helg vært kjære venner? 

*

 

 

-C

 

 • 25.02.2017, 12:17

Flower skirt
Outfit: Jakke fra H&M // Skjørt fra Zara // Genser fra Gina Tricot // Sko fra Nederland // solbriller fra Lindex Love this skirt <3 

*

Hva syns dere om antrekket? 

 

 

-C
 

 • 24.02.2017, 17:45

Inspirasjonsbilder
God Fredag!

Tusen milioner takk for en fantastisk tilbakemelding i forhold til sist innlegg. Dere er jo helt fantastisk, oppmuntrende og omtenksomme hele gjengen. I dag tenkte jeg å dele noen inspirasjons bilder som jeg hadde liggende. Fine farger gjør dagen litt bedre, så her har dere en fargerik inspirasjons collage. Håper dere også får et positiv inspirasjons overskudd av disse flotte bildene. Alle bildene er tatt av meg, utenom det bilde av meg selv da. Ha en fin fredag alle sammen! 

*

 

 

-C

 • 23.02.2017, 12:36

Alt er bare svart..
Når ting ikke er som det ser ut!! I dag har jeg en sykt kjip dag, jeg har egentlig hatt noen kjipe dager i det siste. Jeg føler alt jeg skriver på bloggen er løgn for tiden, det ser ut som at jeg har det bra. Det ser ut som jeg har fine uker, noe som bare er tull, dette kommer jo ikke frem i ukens oppdateringen. Så jeg skjønner jo godt at dere tror det, jeg har jo også sakt at denne bloggen ikke skal være en negativ plattform. Dere som klikker dere inn på bloggen skal få en god følelse. 

Selvfølgelig vil det gå ut over bloggen når du har det litt tøft på hjemmebane. Jeg skrev et innlegg om det i høst også, alt er så mye større enn jeg hadde trodd. Det er sykt kjipt å skrive positive innlegg når du har kjipe dager. Men i dag måtte jeg bare være ærlig med dere, jeg føler at dere fortjener det. Det er lettere for meg også, at jeg er ærlig med meg selv. Disse dagene kommer så plutselig, dagen i går var veldig bra syns jeg. Så det er en veldig berg og dalbane på dette tidspunktet. 

Akkurat nå føles alt så mørkt, jeg strekker ikke til noe sted føler jeg. Alt er bare halvveis både på bloggen, forholdet, venner og når det gjelder meg selv. Jeg tar ikke vare på meg selv lenger, jeg prøver men det er ikke så lett. Jeg nekter å være i dette svarte hullet med negative tanker, jeg lar ikke dette knekke meg på noe som helst måte(håper jeg). Selv om det er mer omfattende enn bare en kjip dag, så må man komme seg ut av den onde sirkelen. Det er ikke lett å komme seg gjennom slike dager helt alene, heldigvis har jeg dere. Håper dere fortsetter å lese bloggen min, selv om det kommer et negativt innlegg i ny å ned. Dere gjør dagen min så utrolig spesiell, jeg gløder når dere legger igjen en hyggelig kommentar. Alle har vel disse kjipe dagene vil jeg tro?! Jeg tar tiden til hjelp, og håper at Trondheims turen i neste uke vil gjøre godt for meg. 

*

 

 

-C 

 

 • 22.02.2017, 17:15

TIME FOR TIME


Gårsdagen time for time. 

*

Klokken 10.37 

Det første innlegget for dagen ble skrevet, og det ble vist det eneste. Når jeg hadde alt for mye på tapetet.   

Klokken 11.00

Jeg tar bussen. 

Klokken 11.45

Hadde jeg time på politistasjonen, for å fikse nytt pass. Klokken 12.15 

Går jeg en tur i nærområdet i Sandvika ved politistasjonen. 

Klokken 14.00 

Dro jeg innom lagerhus for å handle noe små greier. Klokken 15.30 

Spiste jeg salat til lunch. Klokken 17.00

Startet jeg med Ikea møbel. Klokken 19.00 

Dessert på en vanlig Tirsdag.

Noen timer etter var jeg i seng, og sovnet nærmere 23.30. Jeg hadde en veldig fin dag, og fikk mye ut av fridagen min. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, hva skal dere i kveld? 

 

 

 

-C

 


 

 • 21.02.2017, 10:37

Bli med på fotoshoot!


Her kommer et lite bildedryss fra fotoshooten vi hadde 14.2 i sist uke. Dere får bli med "bak kamera" for å se hvordan denne fotoshooten var. Før fotoshooten brukte jeg iwhite for å få fine hvite tenner (dette er ingen reklame).Er det noen som gleder seg til å se det endelige resultatet av bildene fra fotoshooten? 

*

 

 

-C
 

 • 20.02.2017, 17:15

Uken som gikk..
Ukens soleklare beste dag.. Er selvfølgelig Tirsdag, og fotoshoot dagen med disse to. Jeg hadde en utrolig fin dag, og koste meg kjempe masse. 

Det er bare å glede seg til å se resultatet. 

Ukens film.. Fifty shades darker.

Ukens wanderlust.. Det eneste jeg tenker på er å komme meg bort akkurat nå. At jeg ville gjort hva som helst for å kommet meg på en syden ferie. 

Ukens craving.. Yoghurt bowl. Ukens gladnyhet.. Jeg og Cathrine skal få til en make up video. Det blir gøy!! 

Ukens happiness is..

Ukens mest leste innlegg.. DW!

På denne dagen i fjor.. Hadde jeg en hektisk fredag med trening på morgenen, lunch med ei venninne på ettermiddagen, barnepass, kjøpe bursdags gave og bursdagsfeiring på Pizzanini på kvelden. Den dagen gikk utrolig fort. Dagen i dag har vel også gått ganske så fort, i kveld får jeg besøk av lillesøster Karoline. 

Hvordan har deres uke vært? 

*

 

 

-C

  

 • 19.02.2017, 18:23

DW
Jeg er forelsket i Daniel Wellington klokka mi <3 Har du sett så utrolig fin?! Jeg måtte knipse noen bilder av den, jeg er så stolt. Jeg fikk den i julegave av kjæresten min Eirik. Jeg hadde ønsket meg den i flere måneder før jul, jeg ble super glad når jeg fikk den. Denne bruker jeg så å si hver dag. Lykke! 

Hva er din favoritt klokke? 

*

 

 

-C

 

 • 19.02.2017, 12:42

Vinneren av konkurransen!
Gratulerer så mye til Anette som er vinneren av konkurransen. Du vinner disse utrolig fine øredobbene og smykket fra Glitter. Håper dere liker slike konkurranser, jeg syns det er gøy å gi noe tilbake til dere flotte mennesker som titter innom bloggen min. Denne gangen ble det Anette som gikk av med seieren, håper dere andre som deltok blir med på neste konkurranse. Jeg er veldig takknemlig for at så mange ble med i konkurransen. Tusen takk! 

*

 

 

-C 

 • 18.02.2017, 12:05

Yoghurt bowl

 • Category: Mat

God Lørdag! 

Dagens frokost ble yoghurt bowl, friskt og godt på morgen kvisten. Jeg kjøpte friske blomster i går, som står på det spliter nye bordet mitt. Nå skal jeg gå meg en tur, og så får jeg kanskje besøk av ei venninne i kveld. Litt senere i dag, trekker jeg ut en heldig vinner av konkurransen.

Er det flere enn meg som syns yoghurt bowl er godt? Ha en strålende lørdag!   

*

 

 

-C

 • 17.02.2017, 19:25

5 kjappe
1. Jeg føler meg best: Når jeg er lykkelig, og ikke har noen bekymringer. 

2. I baren bestiller jeg: Corona, peroni, vodka battery, strawberry daiquiri eller et glass vin. 

3. I vesken har jeg: Kortholder, lypsyl, leppestift, tyggis, mobil, nøkler og håndkrem.  

4. På kjøkkenet er jeg: helt håpløs, jeg kan absolutt IKKE å lage mat. Pluss at jeg hater å stå på kjøkkenet å lage noe gourmet måltid.  

5. Min verste uvane: Er vel at jeg stresser meg opp, og kan bli sur og fortvilt av det. Jeg må lære meg å stresse mindre, og beregne tiden bedre kanskje. 

*

Håper alle har en super fin fredag, siste sjanse til å bli med i konkurransen nå. I morgen trekker jeg en heldig vinner!

Bli med HER.  

 

 

-C

 • 16.02.2017, 20:44

Hot stuff
I går så jeg fifty shades darker med ei venninne. OMG for en film, like bra som film nr 1 vil jeg si. Om ikke litt hetere, vi snakker sexscener hvert 3 minutt. Hehe.. så å si. Filmen var helt fantastisk, kan godt se den to ganger liksom. Jeg heier litt på de nå, at forholdet deres skal funke. Om jeg ikke avslører for mye da :p 

Terningkast sex, hehe! Er det flere enn meg som har fått sett den?

*

 

 

-C

 • 15.02.2017, 11:21

Shine


For en fantastisk fin dag det var i går, jeg var på modelloppdrag som dere vet å hadde en super dag. Jeg tror disse bildene blir kjempe bra, jeg fikk makeup artisten til å knipse noen bilder med mitt kamera også. Alle bildene må godkjennes av hotellet først, så vi får se når jeg legger de ut. Vi tok noen bilder utenfor hotellet, som også ble ganske kule. Her viser jeg frem den fine sminken min, som er pin up inspirert. Jeg er veldig fornøyd med makeup artisten min Cathrine, som du kan følge HER. Om det er interesse for å høre hvilke produkter hun har brukt så hyl ut, da lager jeg et eget innlegg om det.

Jeg elsket hvertfall looken jeg fikk. Hva syns dere om looken? 

*

PS: Minner om konkurransen min HER

 

 

-C
 

 • 13.02.2017, 20:04

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Helgen har vært veldig fin. Jeg har vært på Hamar, og masse koselige ting har skjedd mens jeg har vært der.

Jentekvelder, Sverigetur, kaffebesøk, familietid og pappakos <3 Ukens sang.. Loyal med Chris Brown, Lil Wayne og TygaUkens craving.. Gul kake. 

Ukens happiness is.. 

Ukens konkurranse.. Minner om konkurransen denne uken også, bli med HER.

Ukens latter.. Jeg ler bare jeg tenker på det. Når jeg var på jentekveld i Hamar, spilte vi ryktet går. Det ble mye latter hele kvelden egentlig, men en spesiell runde gikk litt skeis. Ordet var kaffebar, alle var flinke til å tegne og skrive riktig. Men når det var min tur, hadde jeg ikke peiling. Kaffebaren som hadde blitt tegnet, så ut som at noen var syk. Så jeg skreiv selvfølgelig SYK. Hehe.. jeg ler! Kaffebar, kaffebar, kaffebar - syk. Alle lo, og det var faktisk sykt gøy. Jeg ødela selvfølgelig ALT. 

For dere som ikke har spilt det før, går det ut på å tegne å gjette om hverandre. Så når jeg skulle gjette ble det SYK.På denne tiden i fjor.. Hadde jeg en god dag. Jeg hadde vært på trening, jeg fikk også med meg gratis konsert med Julie Bergan. Det var også ungdoms OL på Lillehammer. Fint å se tilbake på slike ting, jeg husker det ganske så godt. I morgen er det duket for fotoshoot, om du vil bli med "bak kamera" følg meg på Instagram HER

*

 

 

-C  

 

 

 • 12.02.2017, 18:29

Deres dag..
Gratulerer alle mødre med dagen. Til en av de flotteste, snilleste og omsorgsfulle menneskene jeg vet om.. nemlig min mamma. Du er fantastisk, jeg er kjempe glad i deg. Jeg fikk ikke dele dagen med deg, men jeg fikk dele den med farmor som er like så bra. Håper alle mødre får en fin kveld, nyt den fine dagen deres.

Elsker flettene mine <3 

*

 

 

-C   

 • 11.02.2017, 13:34

Konkurranse!!
Det er lørdag, og jeg kjører i gang en konkurranse. Hvem er keen på øredobber og et smykke? Disse er fra Glitter, og passer fint til både hverdags og fest. Det du trenger å gjøre er å like Facebook siden min HER og Instagram siden min HER. Så trekker jeg en heldig vinner neste lørdag. Lykke til! 

Del gjerne innlegget. Masse Lykke til!!

*

 

 

-C

 

 • 10.02.2017, 19:04

Shopping i Charlottenberg


Goood Fredag folkens! 

Endelig helg, og jeg befinner meg på Hamar. I morgen skal jeg på jentekveld, og jeg gleder meg max. I dag har vi vært å shoppet i Sverige, jeg fikk kjøpt en del som jeg skal ta med til leiligheten. I kveld skal jeg bare ta det med ro, hva med dere? 

Ha en strålende kveld alle mine flotte lesere.

*

 

 

-C 

 • 09.02.2017, 14:38

Outfit
Outfit: Genser fra Zara // Kjole fra First and I // Sko fra Mango // Belte fra Mango 

Hårbånd fra Glitter.Hva syns dere om antrekket?

*

 

 

-C

 • 08.02.2017, 20:52

Noe jeg kunne tenke meg akkurat nå


God Onsdag!!

Jeg drømmer om en jentekveld til varmere strøk, og fant noen inspirasjons bilder. Jeg har ikke vært særlig sosial i det siste, og ser frem mot jentekvelder fremover. Håper det blir en jentetur til varmere strøk om ikke alt for lenge, det hadde gjort godt for sjela føler jeg. Er dere enig, flere som har behov for det?  

                                                                                                                                                          //Bilder fra Google//

Ååh, det er så herlig. Jeg gleder meg sånn til neste tur, hvem det nå skulle være med av mine venninner. Drøm dere bort dere også, det hjelper på slike kalde mørke dager som disse. Tenk å ligg på stranden å lese en god bok med 20  varme grader. Herlig! 

*

 

 

-C


 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign