• 29.02.2016, 18:46

Mandagstur


Etter jobb i dag dro jeg med meg Eirik ut på tur. Vi gikk en times tid, og når vi kom hjem laget vi wok. Nå er jeg sliten etter en lang dag, men det var godt og få skrevet et innlegg til dere. Vi har hatt en flott helg. Vi har vært i krødern, der har vi besøkt faren til Eirik. Vi storkoset oss, selv om turen var vel så lang. Men det var en hyggelig helg med mye latter, noe jeg setter pris på. Nå er vi plutselig i ny uke, snart er vi søren meg i ny måned også. Tiden flyr..

 

 

  

 


 


 

Hva syns du om bildene? 

 

 

 

-C

 

 • 27.02.2016, 10:35

SnEaKeRs


Jeg ser etter nye sneakers, jeg har sett på mange fine, men finner ingen soleklar favoritt. Så jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg! Har dere noen av de skoene det er bilde av under her? Som kan si om de er bra eller ikke? Jeg ser etter gode sko til fritids bruk og jobb, de skal også være kule. Akkurat nå har jeg noen som er lilla, men jeg kunne tenkt meg en farge som passet nå til våren og høsten. Om du har erfaring med noen av skoene hyl gjerne ut, skriv litt om hva du syns i kommentarfeltet under. Da blir jeg kjempe glad :) Håper alle får en fin helg, nå stikker vi til svigerfar om ikke lenge! God helg.  

New Balance

Nike air max

Hummel

Vans

Adidas

Adidas

*

Hyl ut om du har en av disse selv, så jeg får høre hva du syns om de ;) Er du fornøyd med dine sneakers?

 

 

 

 

-C 

 • 26.02.2016, 19:06

No problem ..


God fredag alle sammen. 

Det er ingen problem og jobbe hele uken når du har fri helg. Fy søren! I morgen drar vi til Krødern og besøker faren til Eirik. Jeg har aldri vært der, så det blir spennende. Vi gleder oss! I kveld skal vi bare slappe av, og se Idol om ikke så alt for lenge. Jeg syns det er så gøy og følge med på, er det flere som ser på det? 

*

Det er heller ingen sak og komme hjem fra jobb når Eirik har gått med søpla og vasket klær. For en snill kjæreste jeg har, han har sine øyeblikk! :) 

 

Hva skal du i helgen?

 

 

 

 

-C

 

 • 24.02.2016, 18:19

New In


I dag har jeg kjøpt meg kjole, jeg fikk brukt opp et gavekort jeg fikk til jul. Jeg rakk selvfølgelig og spise en salat som jeg IKKE tålte. Før jeg skulle ta bilder av kjolen, så nå er magen min så forferdelig oppblåst. Jaja, om det ser ut som jeg er 3 måneder på vei så får det bare være. Jeg MÅ jo vise dere denne fine kjolen. Den er fra Bik Bok og kostet 249 kr. Jeg syns prisen var rimelig, selv om jeg bare betalte 149 kr for den selv. Jeg elsker de stripete detaljene på kjolen, de er så sykt nydelig. Dette blir vel den nye vår kjolen jeg kommer til og bruke.  

Kjøkkene er eneste plassen det er bra lys, så jeg danderte meg opp på oppvaskmasinen jeg.

Veldig fornøyd! Nå skal den vanskes og brukes i disse solfylte dagene :) Du kan kjøpe den HER

*

Hva syns du om kjolen?

 

 

 

 

 

-C

 • 23.02.2016, 13:19

Takk for turen..


Heisann

Jeg er så heldig som har verdens beste stefar, som sponser tur til Tromsø. Jeg gleder meg så sykt!! Ei venninne som jeg jobbet med i Trondheim bor der. Jeg skal besøke henne en lang helg i mai, om vi skal kose oss. Tromsø er en plass jeg aldri har vært før, så dette blir spennende. 

Selv om det kanskje er litt små kaldt så er det opplevelsen som er viktigst for meg. Jeg syns det er viktig og holde kontakten med venninner. Om man sier man skal komme på besøk, så gjør man det. Noe jeg føler jeg er veldig flink til, jeg vet selv hvor trist det er om noen sier de skal komme på besøk og så blir det aldri noe av. Denne turen blir så gøy, en helt ny plass, nye mennesker med mye og oppleve. Jeg er så heldig! Takk for turen Knut :)//Bildene er fra Google//

*

Har du vært i Tromsø? Noen tips til flotte resturanter eller noe fine plasser og besøke? 

 

 

 

 

-C

 

 • 22.02.2016, 16:48

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Sverige turen med gutta og den fine lunchen jeg hadde med Line. Jeg er heldig som har så mange herlige mennesker rundt meg. Ukens nedtur.. At jeg ble syk på lørdag. Jeg dro på jobb med høy feber, men skjønte fort at jeg ikke hadde noe der og gjøre. Så dette blir den tredje dagen jeg ligger lang flat i sengen. Jeg er heldigvis feberfri i dag, så i morgen skal jeg på jobb igjen. 

Ukens sang.. Litt små hekta på den nye sangen til Sandra Lyng- Moonrise :) 


Ukens cravings.. Salat

Ukens mest leste innlegg.. Fredag = full fart. Denne fredagen gikk fort for seg, jeg hadde en veldig fin dag. Det er gøy og se hvilket innlegg som blir mest lest. Husk det er forskjell på mest lest og mest sett ;) Takk for alle som har vært innom og lest :) 

På denne tiden i fjor.. Var jeg en smule kreativ, jeg tegnet en tegning som jeg brukte flere timer på. Det ble vel ganske bra tilslutt, håper jeg er i det kreative hjørnet igjen snart. Jeg savner og tegne, det gjør meg så glad :) 

 

Nå er vi i en ny uke, denne dagen blir jeg bare liggende i sengen. Håper alle dere får en fin mandag.

*

Hvordan har din uke vært? 

 

 

 

-C


 

  


 

 • 19.02.2016, 20:47

Fredag = full fart


God fredag.

For en hektisk fredag, full fart hele dagen. Jeg starter morgenen med en god treningsøkt, så løper jeg hjem for og rekke lunch med min venninne Line. Vi hadde en kjempe koselig lunch sammen på ikke bare bar. Der har de billig lunch noe som passe oss perfekt! Etter det drar jeg og pappa og henter fadderbarnet mitt i barnehagen. Leander blir med oss hjem, før vi drar i bursdag på pizzanini. Der feirer vi mitt søskenbarn Tiril, med pizza og cola. 

Etter bursdagen kjører jeg pappa og farfar hjem, så jeg får med meg bilen på jobb i morgen. Hippi! Jeg har verdens snilleste farfar :) 

Nå har vi kommet hjem og vi skal slappe av noen timer før vi skal ta kvelden. Jeg legger ved noen bilder fra dagen :) 

Dagens antrekk: Kåpe fra Mint & Berry // Skjerf fra Only// Bukse fra Levis// Veske fra Tom Tailor // Sko fra Eurosko


 

Hadet- klem til Line.

Vi tegnet i dag :)

 

Koselig og få denne gladlaksen på besøk :)

*

Håper alle får en fin kveld, nå skal jeg finne sofaen. Peas out.. 

Hva har du gjort i dag? Har du også slike dager, der det er full fart hele dagen? 

 

 

 

 

 

-C

 • 19.02.2016, 10:00

Gårsdagens antrekk


I går hadde jeg på meg: Kåpe fra Mint & berry // Lue fra XXL // Skjerf fra H&M // Tights fra en butikk i hellas // Sko fra Eurosko 

Jeg elsker fargen på kåpen min.

*

Nå skal jeg få i meg litt mat og dra på trening, før jeg har fult skjema i hele dag. Ha en strålende dag alle sammen :)

 

Hva syns du om antrekket? 

 

 

 

-C

 • 18.02.2016, 19:39

Sverigetur med gutta!


I dag har vi vært på harrytur til Sverige. Vi har shoppet alt for mye, men nå har vi også kjøpt mat og drikke for flere måneder. Jeg glemte selvfølgelig koden på bankkortet mitt. Det har jeg aldri gjort før, det var så flaut, jeg laget lang kø og husket IKKE koden min. Så Eirik måtte betale ALT. Uff, jeg ble så lei meg. Jeg har heldigvis kommet på det nå. Har du sett, for en dårlig følelse man får. Men jeg er glad for at det er i orden igjen nå. 

Vi hadde uansett en kjempe tur. Det var meg, Eirik og pappa som dro en tur. Jeg er stor fornøyd og vi fikk med alt på handlelisten også, pluss litt mer :) 

Ingen bilder..

Meg og pappa.

Nammm..

Dagens lunch.. har du sett :) 

 

Cider..

 


 

Håper alle mine flotte lesere har hatt en fin dag.

*

Hva har du gjort i dag? 

 

 

 

-C

 

 • 17.02.2016, 21:16

Solnedgang..


Før jeg dro på trening i dag fikk jeg med meg solnedgangen. Se så vakkert! Jeg interesserer meg for foto, og tar en del bilder. Jeg syns det er kjempe gøy, vertfall når man får slike fine bilder. Jeg er så stolt, jeg føler selv jeg har blitt mye bedre. Tenkte og vise dere et bildedryss fra den fine solnedgangen.

 

 

 

 

Var det ikke fine bilder? Man må være der det skjer, da får man de beste bildene også. Jeg elsker virkelig og ta bilder. Dagen i dag har gått utrolig fort, hvor ble den av? hehe.. I morgen drar jeg til Sverige med Eirik og pappa. Da skal vi på harry tur. Skal ta med kamera da også :) 

*

Hva syns dere om bildene? Tilbake melding hadde vært flott? Noe jeg kunne gjort bedre?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 17.02.2016, 16:08

Stay tuned


Hei

Jeg jobber veldig mye nå, det går desverre litt ut over bloggen. Jeg får ikke tid til og oppdattere dere så ofte som jeg skulle ønske. For min del er det bra at jeg for en del jobb så jeg overlever økonomisk. Men jeg hadde håpet på og være mye flinkere på bloggen nå etter jul, jeg håpet at bloggen skulle blomstre litt ekstra. Nå er jeg rimelig opptatt frem til mars, tenkte jeg skulle si ifra til dere så dere var oppmerksom på det. Håper selvfølgelig dere følger med videre også, jeg kommer med innlegg så fort jeg har et ledig pusterom. Det er mye som skjer fremover også, så det blir mye spennende og lese om :) 


Nå skal jeg ha meg på trening, etter en arbeidsdag er det godt med en treningsøkt. 

Håper alle får en fin dag videre! 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 16.02.2016, 18:26

Mine 6 drømmedestinasjoner


Thailand

Mine besteforeldre har kjøpt seg leilighet i Thailand, det vil si at jeg MÅ besøke de. Mange av mine venner har allerede vært der, jeg nekter og være en av de som ikke har fått oppleve denne fantastiske plassen. I januar neste år, skal jeg prøve å få til en tur. Jeg må spare masse penger, så blir det nok en tur på meg!

Miami 

Miami må være den destinasjonen jeg har mest lyst til og besøke. Jeg har lenge tenkt på en tur dit, men har ikke hatt penger nok. Jeg håper jeg kan ta med meg Eirik dit en vakker dag. Jeg elsker palmene, stranden og shoppingen i Florida. Jeg må seriøst ta turen dit en gang i livet, jeg bare MÅ! 

Dubai

Jeg må si Dubai også frister veldig mye. Jeg er en reiseglad jente som har vært over alle hauer, men dette romantiske stedet slår det meste. Dubai må være over topp 3 på topplista på drømmedestinasjoner. Jeg elsker virkelig syden land, jeg kunne ikke levd uten sol og fine strender. 

Australia 

Har du sett! Jeg kjenner at reisefoten begynner og riste når jeg ser på disse bildene. Australia er så utrolig fakkert, jeg kjenner noen få som har vært der som skryter veldig av alt der. Og da blir jeg nysgjerrig og har lyst til og prøve, se på alle dyrene som er der hadde også vært rå kult. 

Maldivene

Strand, strand og mer strand, det er så utrolig pent. Jeg kunne vært på denne stranden i Maldivene i årevis, har du sett så fint. Jeg har mange reisemål, og har selvfølgelig store ambisjoner om og reise verden rundt. Eller vertfall nesten.. hehe! Det er lov og drømme! Jeg må jo få krysset av på listen, jeg har heldigvis et par år til på meg. 

Firenze

Jeg har enda ikke vært i Italia, noe som er helt forferdelig. Tror jeg må gjøre noe med dette i sommer. Roma er også en fin by som jeg må få besøkt i den nærmeste fremtid. Jeg liker Italia! Spesielt bygningene, det er så utrolig vakkert. Håper virkelig jeg får til et besøk i sommer. 

 

//Bildene er fra Google//

*

Hva er din drømmedestinasjon?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 15.02.2016, 22:36

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Denne uken har det skjedd veldig lite. Men jeg syns det var veldig hyggelig og spise middag hjem til farmor. Vi hadde en veldig fin dag sammen.

Ukens nedtur.. At det ikke ble noe jentekveld i helgen. Jeg hadde håpet på en jentekveld med søskenbarnet mitt, men så ble hun syk. Det var utrolig kjipt.

Ukens sang.. Night after night med Sandra Lyng

Ukens innkjøp.. Ingen shopping denne uken. Vi har spist ute en gang, det var det pengene gikk til denne uken :) 

Ukens cravings.. WOK!!

Ukens mest leste innlegg.. Eirik svarer på spørsmål del 2. Dette innlegge ble ukens mest leste :) 

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg et innlegg som het "det vanlige", der jeg skrev om at nachos er yndlings retten min på vinteren. Og at vi følte med på The mentalist. En helt vanlig mandag der altså, ikke så langt fra denne faktisk.. hehe! 

Jeg får vann i munnen av og se på bildet liksom. Håper dere likte innlegget. Ha en fin kveld :) 

 

 

Hvordan har din uke vært?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 14.02.2016, 18:29

How is Valentines day treating you all?


 

Jeg ble rimelig skuffet når jeg hentet min kjære samboer på toget i dag. Jeg fikk ingen blomster! Jeg som har vært så snill.

I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig, jeg kom meg på trening, ble der en times tid før jeg dro hjem. Så hentet jeg Eirik på toget, når vi kom hjem fikk han sin valentines gave fra meg. Jeg fikk høre litt hvordan han hadde det i Trondheim i helgen. God var det vertfall å få han hjem nå. 

Nå har vi spist taco, jeg er stapp mett. Det var virkelig godt med taco nå, det er lenge siden sist. Nå skal vi se en film tenkte vi.

Håper alle har en fin søndag! Nyt den siste dagen denne helgen! 

Fint vær har det også vært i dag.

 Heldigvis har jeg kjøpt mine egene blomster.. :)

<3

Fornøyd gutt :) Daim og Pondus bok om forhold ;) Eirik digger pondus, så der fikk jeg en stjerne i boka.

*

Hva har du gjort i dag? Har noen du kjenner gjort noe fint for deg?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 14.02.2016, 11:42

Happy Valentines Day


God søndag alle sammen.

I dag er det Valentines day og morsdag, til alle mødre der ute .. gratulerer med morsdagen. Jeg har ikke fått hjem kjæresten min enda, jeg skal hente han på toget litt senere i dag. Jeg er virkelig spent på om han har husket denne dagen, om jeg får noen blomster i det hele tatt. Om jeg IKKE skulle få blomster i dag, har jeg kjøpt en bukett selv. De var så nydelige, pluss at det er lenge siden jeg har hatt blomster i hus nå. Jeg håper Eirik overasker meg, og har med seg en fin bukett til meg :)

Jeg har vært snill datter og sendt kort til mamma i posten. Det ble hun veldig glad for, og da er jeg fornøyd også. Til de mødrene som leser bloggen min, ha en strålende fin dag. Håper dere har noen som tar vare på dere i dag <3 Nå skal jeg på trening en tur, og hente mannen på toget etterpå. Ha en fin dag!

 

Hva syns du om Valentines day? 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 13.02.2016, 17:54

Formen og humøret er på topp!


For en herlig lørdag det har vært dere, jeg har vært på trening og gratis konsert i byen i dag. Jeg har fri helg og jeg elsker det. Nå etter jul har formen og humøret blir så mye bedre, det er så herlig og se forskjell. Jeg liker disse dagene der jeg har nok energi til og ta meg en tur på actic. Etter trening dro jeg på en gratis konsert i byen. Julie Bergan sto på scenen. Hun er virkelig flink, men det ble så kaldt at jeg måtte gå midt i konserten. Når jeg kom hjem ble jeg sittende og se på Lip Sync Battle US. 

 

Humøret er også på topp fordi jeg ser resultater på treningen. 

Det er ungdoms OL i byen, og det ser man!

Det var meg og kidsa..

Håper dere også har hatt en fin lørdag så langt. Så får vi se hva kvelden bringer denne lørdagen. 

*

Hva syns dere om Julie Bergan? Har dere hørt All Hours? Hør den HER

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 13.02.2016, 12:19

Middag for under 100 lappen


Jeg var på coop obs her om dagen og kjøpte meg svinestrimler og wok. Prisen på dette måltidet er 47, pluss corona blir det 79. Enda har du igjen 21 kr igjen til det blir 100 kr. Det er kjempe godt og veldig sunt, og ikke nok med det så er det super billig. Til alle fattige studenter eller bare de som sliter litt en måned. Dra på obs og hamstre inn mat der. Da sparer du tid og penger! Man kan også ha sursøt saus på, får og få litt smak.

- Nudler 2.90 kr

- Svinestrimler 29 kr

- Wok blanding fra coop 15 kr

- Corona 32 kr, pluss pant. 

Et middags tips fra meg. Håper dere får en strålende lørdag alle sammen.

*

Kjøper du ofte middag for under 100 lappen?

 

 

 

 

 

 

-C

 • 12.02.2016, 16:31

TIME FOR TIME


TIME FOR TIME fra i går. Jeg hadde en veldig fin fridag i går, med mye fint som skjedde. 

10.30 Spiste jeg frokost, jeg sov sykt lenge i går. Det var så godt, etter alle tidligvaktene. Det ble avocado toast til frokost.

11.30 Fikk jeg med meg Eirik for og ta noen bilder av dagens antrekk. Vi dro også på butikken en tur, og handlet inn til helgen. 

12.30 Dro jeg på trening, jeg sto på eliosemaskin i 52 min. Trente litt mage og rumpe i 15 min, så dro jeg hjem og dusjet. 

15.00 Skrev jeg blogg innlegg til dere, viste dere dagens antrekk. 

16.00 Gikk jeg og Eirik på Ikke bare bar for og spise middag sammen. Nå var det på tide vi spiste ute sammen, gjøre noe hyggelig bare vi to. 

17.15 Gikk vi en liten tur i byen, før vi ruslet hjem igjen. 

 

18.30 Er vi hjemme igjen. Vi ser litt serie. Supernaturale! 

20.00 Jeg maser på Eirik at han må gjøre ferdig svarene til dere, så snill som han er setter han seg ned med det. Og bruker over en time på og skrive innlegget. 

 

21.30 Eirik er ferdig med innlegget og vi lager oss litt "kveldsmat". 

23.30 Eirik tar en dusj og jeg hopper i sengen. Og jeg sovner så fort jeg får hodet på puta. 

*

Det var min torsdag! Det var en kjempe fin dag må jeg si. 

 

Er det gøy med slike innlegg?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 11.02.2016, 21:20

Eirik svarer på spørsmål! Del 2


Det har tatt litt tid, men her er resten av svarene til Eirik. Jeg har verdens beste kjæreste som tar seg tid til dette <3 

*

1. Hva gjør dere for og holde gnisten i forholdet?

Eirik:  Vi gjør egentlig mye forskjellig, men det er de små tingene som utgjør den store forskjellen. Det kan være og kjøpe med noe fra butikken, som man vet den andre har lyst på, eller fortelle hvor glad man er i hverandre til random tider. Men det er også viktig at vi tar oss tid til en middag ute en gang i blandt.

De små tingene man gjør for hverandre, for å løfte hverdagen,  syns jeg er det viktigste for å holde gnisten i forholdet;)

 

2 Hva er det mest irriterende med Christine?

Eirik: Hahaha:) det er mye!! 

Neida, men det er noe!

Dette er to av tingene som kan irritere meg noe ekstremt:

1) Christine smatter og skjærer tenner i søvne (PS: dette er ikke bare irriterende, men også ganske skummelt, hvis vi har sett en skrekkfilm)

2) Christine hakker opp muslien hun har i yougherten sin!! Dette er så irriterende at det må oppleves, kan ikke beskrives.

 

3. Hva er det beste me Christine?

Eirik: Det beste med Christine er at hun er utrolig omtenksom, og tar godt vare på alle rundt seg:) 4. Hvordan får Christine deg til å smile?

Eirik: Hvis Christine ler, så smiler jeg! Det er mest fordi Christine har en sykt morsom latter som ikke er særlig jentete:) 

Hun spøker også med teite ting jeg har gjort, eller som hun har fått meg til å gjøre. Jeg smiler og ler ganske mye av det også:) 

 

5. Hva er det mest romantiske dere har gjort sammen?

Eirik: Det vet jeg ikke.... Det mest romantiske har ennå ikke blitt gjort, men det blir sikkert en romatisk update:) hahaha!

 

6. Har du noen sider Christine ikke har fått med seg til nå?

Eirik: Ja, jeg er en kaldblodig drapsmann som vokste opp i en mafiafamilie i italia. Etter å ha vært informant for politiet måtte jeg flytte til norge under nytt navn, for ikke å bli drept!!

Nei, jeg tror Christine kjenner meg ganske godt nå, men hvem vet?

Det kan jo hende at jeg har noen sider hun ikke har sett. 

Hun har sett framsiden og baksiden:P

  

7. Ser du for deg en fremtid med Christine 

Eirik: Ja, jeg kan se for meg en fremtid med Christine. Det er hverfall det jeg håper på;)

 

8. Hvis du kunne velge en ting ved Christine som kunne vært bedre, hva ville det vært?

Eirik: Hun glemmer veldig ofte hva hun skal si, og da kan det bli vanskelig å snakke for seg. Hadde nok endret det.

 

Takk for spørsmål!!

*

Var svarene bra nok? 

 

 

 

-E

 

 

 

 • 11.02.2016, 15:25

Dagens antrekk i disse vårdager


Dagens antrekk: Kåpe fra H&M // Topp fra Calvin Klein // Skjerf fra Villa // Bukse fra Lee // Solbriller fra Ray ban. 

:)

 

Elsker skjerfet mitt <3 

 

 

Håper alle har en fin dag. Nå skal jeg og Eirik ut og spise :) 

*

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits