hits
 • 29.02.2016, 18:46

Mandagstur


Etter jobb i dag dro jeg med meg Eirik ut p tur. Vi gikk en times tid, og nr vi kom hjem laget vi wok. N er jeg sliten etter en lang dag, men det var godt og f skrevet et innlegg til dere. Vi har hatt en flott helg. Vi har vrt i krdern, der har vi beskt faren til Eirik. Vi storkoset oss, selv om turen var vel s lang. Men det var en hyggelig helg med mye latter, noe jeg setter pris p. N er vi plutselig i ny uke, snart er vi sren meg i ny mned ogs. Tiden flyr..

 

 

  

 


 


 

Hva syns du om bildene? 

 

 

 

-C

 

 • 27.02.2016, 10:35

SnEaKeRs


Jeg ser etter nye sneakers, jeg har sett p mange fine, men finner ingen soleklar favoritt. S jeg lurte p om dere kunne hjelpe meg! Har dere noen av de skoene det er bilde av under her? Som kan si om de er bra eller ikke? Jeg ser etter gode sko til fritids bruk og jobb, de skal ogs vre kule. Akkurat n har jeg noen som er lilla, men jeg kunne tenkt meg en farge som passet n til vren og hsten. Om du har erfaring med noen av skoene hyl gjerne ut, skriv litt om hva du syns i kommentarfeltet under. Da blir jeg kjempe glad :) Hper alle fr en fin helg, n stikker vi til svigerfar om ikke lenge! God helg.  

New Balance

Nike air max

Hummel

Vans

Adidas

Adidas

*

Hyl ut om du har en av disse selv, s jeg fr hre hva du syns om de ;) Er du fornyd med dine sneakers?

 

 

 

 

-C 

 • 26.02.2016, 19:06

No problem ..


God fredag alle sammen. 

Det er ingen problem og jobbe hele uken nr du har fri helg. Fy sren! I morgen drar vi til Krdern og besker faren til Eirik. Jeg har aldri vrt der, s det blir spennende. Vi gleder oss! I kveld skal vi bare slappe av, og se Idol om ikke s alt for lenge. Jeg syns det er s gy og flge med p, er det flere som ser p det? 

*

Det er heller ingen sak og komme hjem fra jobb nr Eirik har gtt med spla og vasket klr. For en snill kjreste jeg har, han har sine yeblikk! :) 

 

Hva skal du i helgen?

 

 

 

 

-C

 

 • 24.02.2016, 18:19

New In


I dag har jeg kjpt meg kjole, jeg fikk brukt opp et gavekort jeg fikk til jul. Jeg rakk selvflgelig og spise en salat som jeg IKKE tlte. Fr jeg skulle ta bilder av kjolen, s n er magen min s forferdelig oppblst. Jaja, om det ser ut som jeg er 3 mneder p vei s fr det bare vre. Jeg M jo vise dere denne fine kjolen. Den er fra Bik Bok og kostet 249 kr. Jeg syns prisen var rimelig, selv om jeg bare betalte 149 kr for den selv. Jeg elsker de stripete detaljene p kjolen, de er s sykt nydelig. Dette blir vel den nye vr kjolen jeg kommer til og bruke.  

Kjkkene er eneste plassen det er bra lys, s jeg danderte meg opp p oppvaskmasinen jeg.

Veldig fornyd! N skal den vanskes og brukes i disse solfylte dagene :) Du kan kjpe den HER

*

Hva syns du om kjolen?

 

 

 

 

 

-C

 • 23.02.2016, 13:19

Takk for turen..


Heisann

Jeg er s heldig som har verdens beste stefar, som sponser tur til Troms. Jeg gleder meg s sykt!! Ei venninne som jeg jobbet med i Trondheim bor der. Jeg skal beske henne en lang helg i mai, om vi skal kose oss. Troms er en plass jeg aldri har vrt fr, s dette blir spennende. 

Selv om det kanskje er litt sm kaldt s er det opplevelsen som er viktigst for meg. Jeg syns det er viktig og holde kontakten med venninner. Om man sier man skal komme p besk, s gjr man det. Noe jeg fler jeg er veldig flink til, jeg vet selv hvor trist det er om noen sier de skal komme p besk og s blir det aldri noe av. Denne turen blir s gy, en helt ny plass, nye mennesker med mye og oppleve. Jeg er s heldig! Takk for turen Knut :)//Bildene er fra Google//

*

Har du vrt i Troms? Noen tips til flotte resturanter eller noe fine plasser og beske? 

 

 

 

 

-C

 

 • 22.02.2016, 16:48

Uken som gikk..


Ukens hydepunkt.. Sverige turen med gutta og den fine lunchen jeg hadde med Line. Jeg er heldig som har s mange herlige mennesker rundt meg. Ukens nedtur.. At jeg ble syk p lrdag. Jeg dro p jobb med hy feber, men skjnte fort at jeg ikke hadde noe der og gjre. S dette blir den tredje dagen jeg ligger lang flat i sengen. Jeg er heldigvis feberfri i dag, s i morgen skal jeg p jobb igjen. 

Ukens sang.. Litt sm hekta p den nye sangen til Sandra Lyng- Moonrise :) 


Ukens cravings.. Salat

Ukens mest leste innlegg.. Fredag = full fart. Denne fredagen gikk fort for seg, jeg hadde en veldig fin dag. Det er gy og se hvilket innlegg som blir mest lest. Husk det er forskjell p mest lest og mest sett ;) Takk for alle som har vrt innom og lest :) 

P denne tiden i fjor.. Var jeg en smule kreativ, jeg tegnet en tegning som jeg brukte flere timer p. Det ble vel ganske bra tilslutt, hper jeg er i det kreative hjrnet igjen snart. Jeg savner og tegne, det gjr meg s glad :) 

 

N er vi i en ny uke, denne dagen blir jeg bare liggende i sengen. Hper alle dere fr en fin mandag.

*

Hvordan har din uke vrt? 

 

 

 

-C


 

  


 

 • 19.02.2016, 20:47

Fredag = full fart


God fredag.

For en hektisk fredag, full fart hele dagen. Jeg starter morgenen med en god treningskt, s lper jeg hjem for og rekke lunch med min venninne Line. Vi hadde en kjempe koselig lunch sammen p ikke bare bar. Der har de billig lunch noe som passe oss perfekt! Etter det drar jeg og pappa og henter fadderbarnet mitt i barnehagen. Leander blir med oss hjem, fr vi drar i bursdag p pizzanini. Der feirer vi mitt sskenbarn Tiril, med pizza og cola. 

Etter bursdagen kjrer jeg pappa og farfar hjem, s jeg fr med meg bilen p jobb i morgen. Hippi! Jeg har verdens snilleste farfar :) 

N har vi kommet hjem og vi skal slappe av noen timer fr vi skal ta kvelden. Jeg legger ved noen bilder fra dagen :) 

Dagens antrekk: Kpe fra Mint & Berry // Skjerf fra Only// Bukse fra Levis// Veske fra Tom Tailor // Sko fra Eurosko


 

Hadet- klem til Line.

Vi tegnet i dag :)

 

Koselig og f denne gladlaksen p besk :)

*

Hper alle fr en fin kveld, n skal jeg finne sofaen. Peas out.. 

Hva har du gjort i dag? Har du ogs slike dager, der det er full fart hele dagen? 

 

 

 

 

 

-C

 • 19.02.2016, 10:00

Grsdagens antrekk


I gr hadde jeg p meg: Kpe fra Mint & berry // Lue fra XXL // Skjerf fra H&M // Tights fra en butikk i hellas // Sko fra Eurosko 

Jeg elsker fargen p kpen min.

*

N skal jeg f i meg litt mat og dra p trening, fr jeg har fult skjema i hele dag. Ha en strlende dag alle sammen :)

 

Hva syns du om antrekket? 

 

 

 

-C

 • 18.02.2016, 19:39

Sverigetur med gutta!


I dag har vi vært på harrytur til Sverige. Vi har shoppet alt for mye, men nå har vi også kjøpt mat og drikke for flere måneder. Jeg glemte selvfølgelig koden på bankkortet mitt. Det har jeg aldri gjort før, det var så flaut, jeg laget lang kø og husket IKKE koden min. Så Eirik måtte betale ALT. Uff, jeg ble så lei meg. Jeg har heldigvis kommet på det nå. Har du sett, for en dårlig følelse man får. Men jeg er glad for at det er i orden igjen nå. 

Vi hadde uansett en kjempe tur. Det var meg, Eirik og pappa som dro en tur. Jeg er stor fornøyd og vi fikk med alt på handlelisten også, pluss litt mer :) 

Ingen bilder..

Meg og pappa.

Nammm..

Dagens lunch.. har du sett :) 

 

Cider..

 


 

Håper alle mine flotte lesere har hatt en fin dag.

*

Hva har du gjort i dag? 

 

 

 

-C

 

 • 17.02.2016, 21:16

Solnedgang..


Før jeg dro på trening i dag fikk jeg med meg solnedgangen. Se så vakkert! Jeg interesserer meg for foto, og tar en del bilder. Jeg syns det er kjempe gøy, vertfall når man får slike fine bilder. Jeg er så stolt, jeg føler selv jeg har blitt mye bedre. Tenkte og vise dere et bildedryss fra den fine solnedgangen.

 

 

 

 

Var det ikke fine bilder? Man må være der det skjer, da får man de beste bildene også. Jeg elsker virkelig og ta bilder. Dagen i dag har gått utrolig fort, hvor ble den av? hehe.. I morgen drar jeg til Sverige med Eirik og pappa. Da skal vi på harry tur. Skal ta med kamera da også :) 

*

Hva syns dere om bildene? Tilbake melding hadde vært flott? Noe jeg kunne gjort bedre?

 

 

 

 

 

-C

 

 • 17.02.2016, 16:08

Stay tuned


Hei

Jeg jobber veldig mye nå, det går desverre litt ut over bloggen. Jeg får ikke tid til og oppdattere dere så ofte som jeg skulle ønske. For min del er det bra at jeg for en del jobb så jeg overlever økonomisk. Men jeg hadde håpet på og være mye flinkere på bloggen nå etter jul, jeg håpet at bloggen skulle blomstre litt ekstra. Nå er jeg rimelig opptatt frem til mars, tenkte jeg skulle si ifra til dere så dere var oppmerksom på det. Håper selvfølgelig dere følger med videre også, jeg kommer med innlegg så fort jeg har et ledig pusterom. Det er mye som skjer fremover også, så det blir mye spennende og lese om :) 


Nå skal jeg ha meg på trening, etter en arbeidsdag er det godt med en treningsøkt. 

Håper alle får en fin dag videre! 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 16.02.2016, 18:26

Mine 6 drmmedestinasjoner


Thailand

Mine besteforeldre har kjpt seg leilighet i Thailand, det vil si at jeg M beske de. Mange av mine venner har allerede vrt der, jeg nekter og vre en av de som ikke har ftt oppleve denne fantastiske plassen. I januar neste r, skal jeg prve f til en tur. Jeg m spare masse penger, s blir det nok en tur p meg!

Miami

Miami m vre den destinasjonen jeg har mest lyst til og beske. Jeg har lenge tenkt p en tur dit, men har ikke hatt penger nok. Jeg hper jeg kan ta med meg Eirik dit en vakker dag. Jeg elsker palmene, stranden og shoppingen i Florida. Jeg m serist ta turen dit en gang i livet, jeg bare M!

Dubai

Jeg m si Dubai ogs frister veldig mye. Jeg er en reiseglad jente som har vrt over alle hauer, men dette romantiske stedet slr det meste. Dubai m vre over topp 3 p topplista p drmmedestinasjoner. Jeg elsker virkelig syden land, jeg kunne ikke levd uten sol og fine strender.

Australia

Har du sett! Jeg kjenner at reisefoten begynner og riste nr jeg ser p disse bildene. Australia er s utrolig fakkert, jeg kjenner noen f som har vrt der som skryter veldig av alt der. Og da blir jeg nysgjerrig og har lyst til og prve, se p alle dyrene som er der hadde ogs vrt r kult.

Maldivene

Strand, strand og mer strand, det er s utrolig pent. Jeg kunne vrt p denne stranden i Maldivene i revis, har du sett s fint. Jeg har mange reiseml, og har selvflgelig store ambisjoner om og reise verden rundt. Eller vertfall nesten.. hehe! Det er lov og drmme! Jeg m jo f krysset av p listen, jeg har heldigvis et par r til p meg.

Firenze

Jeg har enda ikke vrt i Italia, noe som er helt forferdelig. Tror jeg m gjre noe med dette i sommer. Roma er ogs en fin by som jeg m f beskt i den nrmeste fremtid. Jeg liker Italia! Spesielt bygningene, det er s utrolig vakkert. Hper virkelig jeg fr til et besk i sommer.

//Bildene er fra Google//

*

Hva er din drmmedestinasjon?

-C

 • 15.02.2016, 22:36

Uken som gikk..
Ukens hydepunkt..Denne uken har det skjedd veldig lite. Men jeg syns det var veldig hyggelig og spise middag hjem til farmor. Vi hadde en veldig fin dag sammen.

Ukens nedtur.. At det ikke ble noe jentekveld i helgen. Jeg hadde hpet p en jentekveld med sskenbarnet mitt, men s ble hun syk. Det var utrolig kjipt.

Ukens sang.. Night after night med Sandra Lyng

Ukens innkjp.. Ingen shopping denne uken. Vi har spist ute en gang, det var det pengene gikk til denne uken :)

Ukens cravings.. WOK!!

Ukens mest leste innlegg.. Eirik svarer p sprsml del 2. Dette innlegge ble ukens mest leste :)

P denne tiden i fjor.. Hadde jeg et innlegg som het "det vanlige", der jeg skrev om at nachos er yndlings retten min p vinteren. Og at vi flte med p The mentalist. En helt vanlig mandag der alts, ikke s langt fra denne faktisk.. hehe!

Jeg fr vann i munnen av og se p bildet liksom. Hper dere likte innlegget. Ha en fin kveld :)

Hvordan har din uke vrt?

-C

 • 14.02.2016, 18:29

How is Valentines day treating you all?


Jeg ble rimelig skuffet nr jeg hentet min kjre samboer p toget i dag. Jeg fikk ingen blomster! Jeg som har vrt s snill.

I dag har jeg ikke gjort s mye egentlig, jeg kom meg p trening, ble der en times tid fr jeg dro hjem. S hentet jeg Eirik p toget, nr vi kom hjem fikk han sin valentines gave fra meg. Jeg fikk hre litt hvordan han hadde det i Trondheim i helgen. God var det vertfall f han hjem n.

N har vi spist taco, jeg er stapp mett. Det var virkelig godt med taco n, det er lenge siden sist. N skal vi se en film tenkte vi.

Hper alle har en fin sndag! Nyt den siste dagen denne helgen!

Fint vr har det ogs vrt i dag.Heldigvis har jeg kjpt mine egene blomster.. :)

<3

Fornyd gutt :) Daim og Pondus bok om forhold ;) Eirik digger pondus, s der fikk jeg en stjerne i boka.

*

Hva har du gjort i dag? Har noen du kjenner gjort noe fint for deg?

-C

 • 14.02.2016, 11:42

Happy Valentines Day


God sndag alle sammen.

I dag er det Valentines day og morsdag, til alle mdre der ute .. gratulerer med morsdagen. Jeg har ikke ftt hjem kjresten min enda, jeg skal hente han p toget litt senere i dag. Jeg er virkelig spent p om han har husket denne dagen, om jeg fr noen blomster i det hele tatt. Om jeg IKKE skulle f blomster i dag, har jeg kjpt en bukett selv. De var s nydelige, pluss at det er lenge siden jeg har hatt blomster i hus n. Jeg hper Eirik overasker meg, og har med seg en fin bukett til meg :)

Jeg har vrt snill datter og sendt kort til mamma i posten. Det ble hun veldig glad for, og da er jeg fornyd ogs. Til de mdrene som leser bloggen min, ha en strlende fin dag. Hper dere har noen som tar vare p dere i dag <3 N skal jeg p trening en tur, og hente mannen p toget etterp. Ha en fin dag!

Hva syns du om Valentines day?

-C

 • 13.02.2016, 17:54

Formen og humret er p topp!


For en herlig lrdag det har vrt dere, jeg har vrt p trening og gratis konsert i byen i dag. Jeg har fri helg og jeg elsker det. N etter jul har formen og humret blir s mye bedre, det er s herlig og se forskjell. Jeg liker disse dagene der jeg har nok energi til og ta meg en tur p actic. Etter trening dro jeg p en gratis konsert i byen. Julie Bergan sto p scenen. Hun er virkelig flink, men det ble s kaldt at jeg mtte g midt i konserten. Nr jeg kom hjem ble jeg sittende og se p Lip Sync Battle US.

Humret er ogs p topp fordi jeg ser resultater p treningen.

Det er ungdoms OL i byen, og det ser man!

Det var meg og kidsa..

Hper dere ogs har hatt en fin lrdag s langt. S fr vi se hva kvelden bringer denne lrdagen.

*

Hva syns dere om Julie Bergan? Har dere hrt All Hours? Hr den HER.

-C

 • 13.02.2016, 12:19

Middag for under 100 lappen


Jeg var p coop obs her om dagen og kjpte meg svinestrimler og wok. Prisen p dette mltidet er 47, pluss corona blir det 79. Enda har du igjen 21 kr igjen til det blir 100 kr. Det er kjempe godt og veldig sunt, og ikke nok med det s er det super billig. Til alle fattige studenter eller bare de som sliter litt en mned. Dra p obs og hamstre inn mat der. Da sparer du tid og penger! Man kan ogs ha surst saus p, fr og f litt smak.

- Nudler 2.90 kr

- Svinestrimler 29 kr

- Wok blanding fra coop 15 kr

- Corona 32 kr, pluss pant.

Et middags tips fra meg. Hper dere fr en strlende lrdag alle sammen.

*

Kjper du ofte middag for under 100 lappen?

-C

 • 12.02.2016, 16:31

TIME FOR TIME


TIME FOR TIME fra i gr. Jeg hadde en veldig fin fridag i gr, med mye fint som skjedde.

10.30Spiste jeg frokost, jeg sov sykt lenge i gr. Det var s godt, etter alle tidligvaktene. Det ble avocado toast til frokost.

11.30Fikk jeg med meg Eirik for og ta noen bilder av dagens antrekk. Vi dro ogs p butikken en tur, og handlet inn til helgen.

12.30Dro jeg p trening, jeg sto p eliosemaskin i 52 min. Trente litt mage og rumpe i 15 min, s dro jeg hjem og dusjet.

15.00Skrev jeg blogg innlegg til dere, viste dere dagens antrekk.

16.00Gikk jeg og Eirik p Ikke bare bar for og spise middag sammen. N var det p tide vi spiste ute sammen, gjre noe hyggelig bare vi to.

17.15Gikk vi en liten tur i byen, fr vi ruslet hjem igjen.

18.30Er vi hjemme igjen. Vi ser litt serie. Supernaturale!

20.00Jeg maser p Eirik at han m gjre ferdig svarene til dere, s snill som han er setter han seg ned med det. Og bruker over en time p og skrive innlegget.

21.30Eirik er ferdig med innlegget og vi lager oss litt "kveldsmat".

23.30Eirik tar en dusj og jeg hopper i sengen. Og jeg sovner s fort jeg fr hodet p puta.

*

Det var min torsdag! Det var en kjempe fin dag m jeg si.

Er det gy med slike innlegg?

-C

 • 11.02.2016, 21:20

Eirik svarer p sprsml! Del 2


Det har tatt litt tid, men her er resten av svarene til Eirik. Jeg har verdens beste kjreste som tar seg tid til dette <3

*

1. Hva gjr dere for og holde gnisten i forholdet?

Eirik: Vi gjr egentlig mye forskjellig, men det er de sm tingene som utgjr den store forskjellen. Det kan vre og kjpe med noe fra butikken, som man vet den andre har lyst p, eller fortelle hvor glad man er i hverandre til random tider. Men det er ogs viktig at vi tar oss tid til en middag ute en gang i blandt.

De sm tingene man gjr for hverandre, for lfte hverdagen, syns jeg er det viktigste for holde gnisten i forholdet;)

2 Hva er det mest irriterende med Christine?

Eirik:Hahaha:) det er mye!!

Neida, men det er noe!

Dette er to av tingene som kan irritere meg noe ekstremt:

1) Christine smatter og skjrer tenner i svne (PS: dette er ikke bare irriterende, men ogs ganske skummelt, hvis vi har sett en skrekkfilm)

2) Christine hakker opp muslien hun har i yougherten sin!! Dette er s irriterende at det m oppleves, kan ikke beskrives.

3. Hva er det beste me Christine?

Eirik: Det beste med Christine er at hun er utrolig omtenksom, og tar godt vare p alle rundt seg:)4. Hvordan fr Christine deg til smile?

Eirik: Hvis Christine ler, s smiler jeg! Det er mest fordi Christine har en sykt morsom latter som ikke er srlig jentete:)

Hun spker ogs med teite ting jeg har gjort, eller som hun har ftt meg til gjre. Jeg smiler og ler ganske mye av det ogs:)

5. Hva er det mest romantiske dere har gjort sammen?

Eirik: Det vet jeg ikke.... Det mest romantiske har enn ikke blitt gjort, men det blir sikkert en romatisk update:) hahaha!

6. Har du noen sider Christine ikke har ftt med seg til n?

Eirik: Ja, jeg er en kaldblodig drapsmann som vokste opp i en mafiafamilie i italia. Etter ha vrt informant for politiet mtte jeg flytte til norge under nytt navn, for ikke bli drept!!

Nei, jeg tror Christine kjenner meg ganske godt n, men hvem vet?

Det kan jo hende at jeg har noen sider hun ikke har sett.

Hun har sett framsiden og baksiden:P7. Ser du for deg en fremtid med Christine

Eirik: Ja, jeg kan se for meg en fremtid med Christine. Det er hverfall det jeg hper p;)

8. Hvis du kunne velge en ting ved Christine som kunne vrt bedre, hva ville det vrt?

Eirik: Hun glemmer veldig ofte hva hun skal si, og da kan det bli vanskelig snakke for seg. Hadde nok endret det.

Takk for sprsml!!

*

Var svarene bra nok?

-E

 • 11.02.2016, 15:25

Dagens antrekk i disse vrdager


Dagens antrekk: Kpe fra H&M // Topp fra Calvin Klein // Skjerf fra Villa // Bukse fra Lee // Solbriller fra Ray ban.

:)

Elsker skjerfet mitt <3

Hper alle har en fin dag. N skal jeg og Eirik ut og spise :)

*

Hva syns du om antrekket?

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign