• 27.02.2015, 11:49

Paris neste :)


Hei alle sammen

Da er det få timer til jeg sitter på toget på vei til Gardermoen, på vei til Paris. Kofferten er pakket og klar, jeg er også VELDIG klar for en helg i Paris. Jeg ser frem mot en herlig tur med mye opplevelse og mye moro. Selv om jeg har vært der før, syns jeg det er stas og ta turen tilbake, det var mye jeg ikke rakk sist jeg var der. Det skal vi gjøre noe med denne gangen. Hvor mye rekker jeg og se av Paris på en dag? Svaret får du på søndag. Jeg fikk med meg sist jeg var der at alt var stengt på søndager, så da er det lite vits i å dra ut. Men da tenkte vi en hyggelig dag hjemme hos venninnen min den dagen. Dette blir gøy! Følg reisen min også på instagram: christineskundberg :)

 

 

Ha en fin helg alle sammen :)

 

 

Klem C 

 • 25.02.2015, 19:14

Middags besøk av Farfar :)


Hei alle sammen

I dag har jeg vært på jobb, det eneste jeg går og tenker på der er at jeg skal til Paris på fredag. I dag har jeg og Eirik hatt middags besøk, av farfaren min. Vi spiste trønder sodd, noe som er så utrolig godt. Jeg har også fått skoene jeg bestilt for noen dager siden, håpet de kom før jeg skulle til Paris. Nå er jeg egentlig GANSKE klar til og dra!

Middagen var kjempe koselig, vi har det alltid veldig hyggelig med farfar. Jeg vet ikke om noen snillere en han, han er god mot alle sammen. Besteforeldre er så utrolig enestående, de gjør så mye for deg. Farfaren min er en fantastisk mann, jeg kan spørre om hjelp til hva som helst og han nøler ikke med og si JA. Jeg er kjempe heldig <3

 

Så ikke det utrolig godt ut? :)Dagens middags besøk :)

 

Du kan kjøpe de HER :)

 

 

Hva har du gjort i dag? :)

 

 

 

Klem C

 

 • 24.02.2015, 22:22

Work!


Hellu

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye ut av meg, jeg har vært på butikken og handlet. Vært på jobb i noen timer, var i humør til og pynte meg litt i dag. Jeg blir så inspirert av andre bloggere, det er så mange flotte bloggere der ute. Jeg er så heldig som får følge noen av dem, jeg liker når dere legger ut flotte bilder av dere selv.

Siden jeg tar opp tema så har jeg lyst til og si noe til dere, jeg elsker at alle er så ærlige. Jeg har vertfall fått inntrykk av det, jeg syns det er gøy og følge deres reise. Jeg blir inspirert og føler at vi seiler samme vei, mot noe bra. Vi gjør så godt vi kan alle sammen, og vil alltid bli bedre på hva vi gjør. Det er derfor vi har hverandre!

Klar for jobb :)

Jakken er fra Urban :) Toppen er fra PM :)

:)Håper du har hatt en fin Tirsdag :)

 

 

 

Klem C     

 • 24.02.2015, 13:13

Ting.no


Hei alle sammen

Jeg har vært på ting.no og valgt ut noen godbiter jeg ønsker meg. Eller som jeg skal kjøpe meg når jeg har spart litt penger, jeg er veldig glad i interiør. Men føler litt på at jeg må vente litt med og kjøpe noe siden jeg skal reise så mye fremover. Jeg må prioritere pengene til reisen denne gangen, men i sommer da blir det litt shopping til interiør.

Jeg har lyst på så utrolig mye, men jeg har ikke plass til alt jeg vil. Noe som er ganske kjedelig, gleder meg sykt til og kjøpe min egen leilighet med Eirik. Må bare spare noen få år til først så har vi nok til den leiligheten vi vil. Akkurat nå må jeg bare nøye meg med den leiligheten vi har, noe som er greit i denne perioden!

Har du egen leilighet?

 

 

 

 

  Alt er fra ting.no om dere vil inn og se eller kjøpe :)

 

Hva syns dere? Er dere glad i interiør?

 

 

Klem C

 

 • 23.02.2015, 21:33

Har det veldig fint akkurat nå :)


Hei igjen

I dag er det bare 4 dager til jeg drar til Paris, der jeg skal besøke ei venninne. Jeg gleder meg så mye, til å ta bilder og kose meg med mat og drikke. Oppholde vil gå ut på og se mye, og ta en hel del bilder til bloggen og profilen min på statist.no. Jeg har det veldig fint nå, jeg skal en del på reisefot fremover og har ikke kranglet med Eirik på lenge ;) Da kan det ikke bli bedre! Det eneste som kunne blitt bedre er skuldra mi, da hadde jeg blitt så HAPPY!

Dagens middag, glutenfri pizza :)

 

Det var kjempe godt! :)

 

 

 

Fin solnedgang :)

 

Sjekke instagramen min for flere bilder: christineskundberg

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Klem C

 • 23.02.2015, 17:24

Tilbrakt fridagen i svømmehall!


Hei alle sammen

I dag har jeg brukt en kupong Eirik har fått, til gratis inngang i Ankerskogen svømmehall. Jeg fikk noen tips av de som jobbet på treningsstudioet om noen øvelser jeg kunne gjøre i vannet. Så skuldra mi ble litt bedre, det funket til en vis grad. I vannet var det veldig godt. Men når jeg kom opp var det litt vondt igjen. Jeg har blitt bedre, måtte bare prøve meg frem om det ble enda bedre når jeg var i varmt vann. Det var en avslappende ettermiddag! Nå har jeg kommet hjem, og venter på at Eirik skal bli ferdig med middagen. I dag skal vi bare slappe av, i morgen skal jeg på jobb igjen. Jeg har hatt en super fin Mandag!

 

Her står jeg da, i bikini midt i vintersesongen, noe som jeg for så vidt ikke gjør veldig ofte. Mest fordi jeg alltid har litt "ekstra" på kroppen rundt denne tiden og må barbere meg for ikke og se ut som en huleboer. Jeg har former, noe som er veldig fint egentlig. Men selvfølgelig vil jeg gå ned noen kilo, men jeg tenker at jeg gidder ikke være flau over kroppen min selv om jeg har litt former. På dette bildet ser jeg veldig brun ut også, noe som kanskje hadde vært mye finere om det var "ekte". Dessverre har jeg redigert det på instagra,, men det er bare fargene ikke noe annet på kroppen. Jeg legger ut bildet fordi jeg mener at man skal være stolt uansett, selv om man tenker og gå ned noen kilo. Du gjør det jo fordi du selv vil, ikke fordi du "føler" du MÅ. Jeg gjør det vertfall fordi jeg vil det selv! Det burde du også!

Noe som er flaut for min del er mine tær, jeg har en tå som er lengere enn store tåa. Men siden jeg legger alle kortene på boret nå, så legger jeg ut bildet og overvinner frykten! Hehe..

 

Hvordan har din dag vært?

 

 

Klem C

 

 • 22.02.2015, 20:42

Vinneren av konkurransen min :)


Hei

Det er søndag og vinneren skal kåres av konkurransen jeg hadde på Mandag. Vinneren er Tonje, gratulerer! Send meg mail med navn og adresse på min mail: chriistiine_88@hotmail.com så sender jeg premien på Mandag :) Takk for din deltakelse i min konkurranse! Det setter jeg stor pris på.

 

Håper alle har en fin Søndag.

 

Denne er din Tonje Merethe :)

 

 

 

Klem C


 • 22.02.2015, 17:01

Søndags følelse..men vent! Det er jo Søndag :)


Hei på dere

I dag har jeg fått Eirik til og hjelpe meg, med og rydde og støvsuge leiligheten. Det er ikke alltid like lett, i går spurte jeg om han kunne rydde av bordet etter vi hadde spist middag. Jeg ser ikke hva han gjør før jeg kommer hjem fra kino, da har han bare satt alt på kjøkken benken. Så i dag måtte han rydde etter seg, han kan ikke slippe unna med alt heller. Han er flink til og holde det ryddig på stua, på kjøkkenet sliter han litt enda. Men sånn er vel alle gutter, de trenger bare en liten dytt i riktig retning.

Jeg er veldig stolt av deg Eirik, du gjør så godt du kan! :)

 

Bildet er ferdig og rammet inn :)Hva syns dere? 

Hva syns dere om interiøret nå?

Hva har du gjort i dag?

 

 

Klem C  

 • 22.02.2015, 11:38

What to do?!


Hei alle sammen

I dag sto jeg opp kl.10 da greide jeg ikke ligge og høre på snorkingen til Eirik lenger. Så jeg begynte og tegne, noe jeg fikk for meg at jeg skulle gjøre etter jeg så ett bilde på instagram. Jeg liker og tegne, og har lært meg noen triks når jeg gikk på tegning form og farge på videregående. Jeg kunne sikkert gjort det oftere, med tiden strekker som vanlig ikke til. Pluss at jeg blir fort lei, så dette tegnet jeg på en time. Jeg har også fått tatt meg en varm og velfortjent dusj, nå skal jeg snart vekke Eirik også.

jeg syns ugler er rå kule.

Noe små ting jeg må rette på, men ellers blir det vel at jeg faktisk henger det opp en plass!

 

 

Hva syns du om tegningen? Liker du ugler?

 

 

Klem C

 • 21.02.2015, 19:51

I dag er det min tur!


Hellu

I dag er det min tur til og se Fifty Shades Of Grey, litt husmors porno som de sier. Det blir gøy! Jeg har sett at den har fått terningkast 2, men de jeg kjenner sier den er kjempe bra. Så jeg er veldig spent på om jeg syns den er bra, jeg har veldig spesiell film smak vil jeg påstå. Jeg har ikke lest boka heller, så for alt jeg vet er boka bedre enn filmen.

Ellers har jeg vært på jobb i dag, kom nettopp hjem til taco. Det smakte godt som vanlig, nå sitter jeg i sofaen og slapper av før jeg skal dra om ca. 20min.

 

Dagens antrekk: Topp fra Oasis, skjerf fra PM, skjørt fra Bik Bok, Cardigan fra The sting og sko fra Converse

 

Har du sett fifty shades of grey på kino? Har du lest boka også?

 

 

Klem C   

 • 20.02.2015, 22:51

Vår nyheter!


Hei alle sammen

I disse dager får vi inn så mye fine farger i butikken, jeg elsker når det kommer så mye fint, som til og med jeg kan bruke. Det er mye lilla, blått og rosa som har kommet, noen av de fargene jeg liker veldig godt. Jeg vil helst ha mørke farger, men nå er det faktisk en del lyse farger som er veldig fine. Jeg har tatt noen bilder av noen av varene jeg syns er fine. To av de har jeg kapret meg også, de er rålekre og jeg er fornøyd. Gå inn på hjemmesiden vår: pm.no og instagram: pmpersonligmote  

 

Herlig rosa farge :)

Denne er hvit og er kjempe fin :)

Denne er sååå fin <3 Den er lyse lilla med litt blått og litt brunt :) Jeg elsker den!

 

Håper alle har hatt en fin dag i dag, jeg er sliten og skal se litt serie før jeg tar kvelden.

 

Hva syns du om de fine fargene? Er det din stil?

 

 

Klem C

 • 20.02.2015, 12:19

Happy Friday!


Halla

På denne fine fredagen har jeg og Eirik sovet lenge, vi så "The Mentalist" i går kveld. I natt hadde Eirik en drøm om serien, da tror jeg vi har sett litt mye på The Mentalist. Men det er gøy og høre på drømmene til Eirik, alt er liksom så urealistisk og veldig komisk. Jeg skal på jobb i dag, har kveldsvakt og etter jobb skal jeg bare slappe av. Skuldra er på bedringens vei, jeg sliter bare litt på jobb med og holde meg i ro. Jeg skal helst ikke belaste den alt for mye, der sliter jeg litt fordi jeg liker og ha noe og gjøre på kvelden. Jeg skal vertfall kose meg på jobb og prøve og ta det med ro. I morgen skal jeg også på jobb, etter lørdagen har jeg to dagen og hvile på :)

 

Bildet er fra Google.

 

 

Hva skal du gjøre i dag? Har du vinterferie?

 

 

Klem C

 • 19.02.2015, 22:32

Salg er gøy!


Hei alle sammen

I dag dro jeg og Eirik så salgs runde, det er så mye fint som er på salg. Vi skulle selvfølgelig IKKE ha noe, men jeg gikk på en liten smell. Jeg kjøpte meg en duk til kr.10 og to kurver som hørte sammen til kr.50. Ikke verst, jeg er egentlig GANSKE fornøyd med de to tingene. Ellers har jeg gjort ferdig veggen min på stua, endelig er den komplett. Jeg har også vært noen timer på jobb, det var krise og jeg måtte steppe inn selv om jeg har vondt i skuldra. Det gikk greit, den begynner å bli bedre nå heldigvis.

Utrolig hva vi kan bruke kurver til :) Dette er den minste, kule farger syns jeg :)

Det er samme!

Den rå kule duken :)

Fikk også servert kveldsmat når jeg kom hjem :) Jeg er heldig!

Den fine veggen min :)

Elsker det <3

Det ble kjempe fint syns jeg :)

Hei fra meg :)

 

 

Hva syns dere om dagens kupp? Og syns dere veggen min ble bedre nå?

 

 

 

Klem C

 • 18.02.2015, 16:58

Ønskeliste :)


Hei alle sammen

Jeg har en liten ønskeliste, noe jeg tviler på at jeg får før det eventuelt er utsolgt eller bare borte. Jeg kommer heller ikke til og kjøpe det selv (sier jeg nå) fordi jeg skal spare penger. Jeg skal ut og farte og oppleve Paris snart, etter det skal jeg til Oslo på konsert å en liten snartur til Stavanger i april. Jeg har rett og slett ikke penger til noe shopping.

 

Men jeg får heldigvis lov til og ønske meg :)

Sexy undertøy :) Fra Love Stories for kr.150 på Salg.

 

Designers Remix skjørt for 450 på Salg.

 

Kjole fra Designers Remix for kr. 780 på Salg

 

Denne kjolen har jeg sett på lenge nå er den på salg :) Den er fra Tiger of sweden kr. 450 :)

 

Jeg kan ikke og lage stilige kollasjer som jeg ser det er mange bloggere som gjør, så dette for duge denne gangen. Jeg skal få lært meg det snart!

 

Dette er mine favoritter, hvem var din favoritt? 

 

 

Klem C

 

 • 18.02.2015, 12:32

God Morgen!


God morgen!

Dagen i dag blir litt som alle andre dagene mine i uken her, jeg skal slappe av og i kveld skal jeg jobbe på PM i 3 timer. Jeg har fremdeles vondt i skuldra mi, legen mener at det ikke er bra og være for mye i ro heller. Derfor prøve jeg meg på jobb i 3 timer i kveld, det går nok fint det også.

Jeg er heldig som har en samboer som masserer meg og prøver og gjøre det bedre. han er så snill og søt som prøver! I dag har jeg også ringt til fysioterapi så nå står jeg på venteliste der også. For min del så er det bedre og vente litt og se om det går over. Eirik kan jo massere meg i mellom tiden, han er billig i drift ;)

Meg for noen uker siden.

 

Har du planer for Onsdagen?

 

 

Klem C

 • 17.02.2015, 18:03

Smågodt 5.90 på coop obs :)


Hei alle sammen.

Det er vinterferie for noen, jeg er 50% sykmeldt fordi jeg har en betent skylder. Jeg hadde fri i dag, og syns så synd på meg selv så tok turen på Coop obs og kjøpte smågodt. Jeg har vondt og er sliten i kroppen, prøver og slappe mest mulig av. I dag har jeg litt alene tid mens Eirik er på jobb. Noe som er godt med tanke på at det er så mange serier han IKKE vil se med meg. Da må jeg få gjort det når han er ute av huset, så i kveld har jeg masse episoder og gå igjennom.

På vei til OBS :)

Veldig god sjokolade melk :)

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
 

 

Klem C

 

 • 17.02.2015, 11:36

Raw. Bite


Halla

God morgen alle sammen, jeg har sovet lenge i dag. Det var kjempe godt, endelig litt bra søvn. Skuldra har plaget meg litt om natten i det siste, men ikke i natt. Jeg har prøvd raw.bite noe jeg syns var helt greit. Ikke det beste jeg har smakt, det skal vel ikke smake godt heller når det er bare proteiner i den. Men for dere som trener mye er den sikkert midt i blinken til og spise etter trening. Jeg har ikke fått mulighet til og trene på en god stund nå, det er veldig dumt fordi jeg trenger det.  

Jeg har bare smakt den rosa med proteiner :)

Prøv den da vel!

 

 

Hva skal du finne på i dag?

 

 

Klem C


 • 16.02.2015, 12:24

Konkurranse!


Hei alle sammen, nå er det konkurranse.

Da var det på tide med en konkurranse, det begynner og bli en stund siden sist jeg hadde det. Denne gangen går den ut på og dele bloggen min på facebook siden deres. Og skriv navnet deres under på kommentarfeltet. Jeg kårer en vinner som får en premie, jeg må også vite at vinneren har delt link til bloggen min på dens side på facebook.

 

Håper alle har skjønt hva de må gjøre, er det noen spørsmål...så fyr løs :)

 

Premien er ett armbånd fra glitter.

Armbåndet kan reguleres :)

 

 

Lykke til alle sammen, vinneren blir kåret på søndag :)

 

Ha en fin dag videre.

 

 

Klem C

 
 • 15.02.2015, 19:01

Det vanlige!


Hei igjen.

I dag ble det nachos til middag, noe som er så sykt godt. Det er min yndlingsrett på vinteren, sommerkoteletter er yndlingen på sommeren. Ellers har vi vært på en liten spasertur for og handle det vi manglet til middagen. Nå har vi spist og skal se videre på The Mentalist resten av kvelden. Vi er nå på sesong 4, er det noen som har sett den serien? Det handler om en tidligere svindler, men som nå jobber for CBI. Han er nå med og løse saker for CBI. Veldig spennende serie :)

Verdens beste :) Digger det.

Konsentrert :) Det er så spennende!   

 

Hva har du gjort i dag? Har du sett en bra serie, du kan anbefale?

 

 

Klem C

 • 15.02.2015, 12:55

Du hellige søndag!


Hei alle fine lesere.

I dag våknet jeg med veldig vonde smerter i skuldra, jeg har tydeligvis ikke vært flink nok til og IKKE belaste den. Det er sykt vanskelig egentlig, jeg bruker jo armene til alt jeg gjør egentlig. I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, bare slappe av og håpe at skuldra blir bedre snart. Jeg har fått i meg frokost og nå skal jeg og Eirik se The Mentalist sammen.

I går hadde vi en fin dag sammen vi to, det eneste som var uvant var vel og få blomster. Ellers var det som en helt vanlig dag, vi kjøpte take away isteden for og dra ut og spise. Jeg liker heller og bli hjemme jeg, vi hadde en fin kveld med film og godteri. Litt kjedelig kanskje, men det er slike kvelder jeg elsker :)

Rosene jeg fikk av Eirik :) De var så flotte! <3

<3

Nytt bilde opp på veggen. Eirik hengte det opp i går :) Jeg har laget det!

Ny "blomst" i hus :) Her har jeg brukt en telys holder for og ha den i :) Kreativt ;)

GRATIS billetter til kino, den MÅ vi få brukt før 1. Mars :)

 

 

 

Hva skal du gjøre i dag? Hadde du en fin dag i går?? :)

 

 

Klem C   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits