hits
 • 31.01.2017, 16:26

Inspirasjons Tirsdag!


God Tirsdag!

I går var jeg i godt humør, jeg kjøpte blomster og noe godt å spise. Av det, ble det noen inspirasjons bilder. Håper dere liker dem!

Jeg kjøpte meg også smoothie, og kom på hvor godt det egentlig var.

*

Håper alle får en fin tirsdag.

 

 

-C 


 

 • 30.01.2017, 17:22

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Helgen selvfølgelig. Helgen har vært helt fantastisk.Ukens mest hyggeligste dag.. Torsdag! Mamma kom til Oslo, og dro med meg og lillesøster på restaurant. Det var veldig hyggelig, og super god mat.

PS: Har ingen bilder fra den dagen :/Ukens sang.. Mura Masa- LoveSickUkens craving.. Pizza <3Ukens happiness is..  

På denne tiden i fjor.. Var jeg på et møte med modellbyrået mitt, tenk at jeg har vært modell der i snart 1 år. Det som er det teiteste av alt er jo at jeg ikke har fått et eneste oppdrag igjennom byrået. En shoot med en av fotografene som samarbeider med modellbyrået er det eneste liksom. 

Håper 2017 byr på flere oppdrag enn 2016. Hvordan har deres uke vært?

 

 

 

-C

  

 • 30.01.2017, 13:12

Bildedryss fra helgen
I helgen har jeg levd livet på hotell, sykt digg! Jeg hadde en helt fantastisk helg, i det siste har helgene mine virkelig vært innholdsrike. Venninnen min som bor i Tromsø kom på besøk, vi hadde en strålende lørdag sammen. På søndag fikk jeg litt etterlengtet alenetid, og på kvelden dro jeg til lillesøster Karoline. Det var utrolig kaldt på lørdag derfor ble det bukse og topp på meg.Hvordan har helgen deres vært? 

*

 

 

-C

 

 • 28.01.2017, 13:43

Jeg hater når dette skjer..
God lørdag, endelig er det helg! Denne helgen har jeg noen avtaler, mulig jeg blir litt fraværende fra bloggen. Men før jeg starter med mine avtaler så tenkte jeg og dele noe sykt flaut med dere, jeg er vel ikke alene når jeg sier at jeg hater når dette skjer..

Min flaue hendelse er en stund siden, men jeg husker det veldig godt. Jeg, pappa, farfar og Eirik var i Sverige på en harrytur. Vi skulle handle noen småting fra dollar store, som er en butikk med mye gode tilbud. Det var første butikken vi var innom, så jeg hadde ikke fått tatt ut noen penger heller. 

Vi ruslet igjennom butikken, og bevegde oss mot kassen. Vi sto i kø, snakket og hadde det gøy. Vi la på varene på båndet å jeg gikk mot kortautomaten, jeg satte kortet inn i automaten, det kom frem på skjermen at jeg skulle taste inn koden min. Jeg fikk helt PANIKK, jeg hadde jo GLEMT passordet mitt. 

Det var kø, og folket startet å "sukke", og jeg tastet inn kode etter kode. Ingenting gikk, tilslutt ble jeg så stresset at jeg sa at Eirik måtte ta det på sitt kort. Han hørte ikke helt med en gang, så jeg skrek: EIRIK, KAN DU TA DET?!! Da ble jeg mer flau, for å si det sånn. Jeg har aldri pakket varene mine i posen så fort før, og "løp" ut av butikken. Jeg kom ikke på hva passordet mitt var i det hele tatt den turen, så Eirik stakkar måtte legge ut for maten vi kjøpte. Huff, så flaut.

Jeg hater når det skjer.. 

 

 

-C

 • 27.01.2017, 19:25

Outfit


Outfit: Genser fra H&M // Bukse fra Zara // Hansker fra H&M // Sko fra Eurosko  

Lue fra XXL // Skjerf fra Day Håper alle får en super fin kveld!

*

Hva syns dere om outfiten? 

 

 

-C

 • 26.01.2017, 14:20

3 frokost favoritter

 • Category: Mat

God Torsdag!

Jeg tenkte å skrive litt om mine 3 sunne frokost favoritter. Noen av disse er fint til lunch også vel å merke. Mann kan også bruke de produktene mann tåler, for å gjøre disse favorittene til sine egne. Jeg bruker laktosefri melk, yoghurt og brød i mine favoritter. YOGHURT MED MASSE DIGG

Dette er en stor favoritt til både frokost og lunch for min del. Jeg har laktosefri blåbær yoghurt med blåbær, banan, sesamfrø og kokosflak. 

Det er kjempe godt, alt passer perfekt med hverandre.

AVOCADO TOAST

Jeg elsker avocado!! Men jeg tåler ikke å spise for mye av det, derfor spiser jeg slike ting mest i helgene. Det er utolig vanskelig å holde seg unna. Jeg bruker laktosefritt brød som nevnt over her, avocado, salt og pepper. Det smaker helt nydelig, av og til har jeg tomater på de også. 

HAVREGRYN MED FRUKT & NØTTER

Den siste favoritten er havregryn med frukt og nøtter. Jeg elsker både frukt og nøtter, som blir en fin kombinasjon med havregryn. Jeg bruker laktosefri melk, lettkokt havregryn, mandler, blåbær og kokosflak. Dette er noe jeg spiser ofte, og det smaker kjempe godt. Har dere noen frokost favoritter?   

*

 

 

-C

 

  


  

 • 24.01.2017, 17:00

Inspirasjonsbilder fra naturen
Noen inspirerende bilder som jeg har knipset, jeg blir overraskende nok inspirert av naturen. Det kom bare over meg her en dag når jeg var ute å gikk meg en tur. Se så mye fint? Jeg har tatt flere bilder som kommer litt senere. Litt små sliten i dag, derfor skal jeg legge fra meg macen for i dag, og slappe av litt. 

*

Hva syns dere om bildene, ble dere inspirert til å gå en tur i skogen? 

 

 

 

-C

 

 • 23.01.2017, 18:45

Outfit


Outfit: Skjorten er kjæresten sin // Genser fra Bik Bok // Vest fra Mango // Bukse fra Zara // Solbriller er lånt // Sko fra Din Sko 

Små hestehaler i håret. 

Hva syns dere om antrekket? 

*

 

 

-C 

 • 23.01.2017, 11:54

Uken som gikk..
Ukens høydepunkt.. Denne helgen har vært helt fantastisk, både når det gjelder meg selv og på hjemmebane. Jeg og Eirik har hatt en kjempe fin helg sammen, jeg har også vært på modelloppdrag. Noe jeg kjenner at jeg har savnet utrolig mye, etter et langt opphold uten noe som helst oppdrag(pga sykdom).Ukens gladnyhet.. Jeg skal på fotoshoot på Comfort hotell Karl Johan. Kjempe kul location! Jeg gleder meg kjempe masse. Ukens sang.. Eva Weel Skram- Selmas Sang.Ukens craving.. Varm sjokolade med krem.

Ukens favorittplagg.. Hoodien fra Styleconnection. I 4 dager har jeg brukt denne, den er helt fantastisk! 

Ukens bilde.. Pysa på isen.Ukens anbefaling.. Scholl! 

På denne tiden i fjor.. Hadde jeg og Eirik tatt noen outfit bilder til både dame og herre. Slik ble resultatet. 

Hvordan har uken deres vært?

*

 

 

-C   

 • 22.01.2017, 19:38

Pysa & talentet


Søndags aktivitet -skøyter. Jeg er vel LITT mer pysete enn Eirik, det var så vidt det gikk bortover. Men gøy var det, jeg fikk friskluft om ikke annet. Eirik har virkelig talent for skøyter, og om han hadde satset hadde han nok ikke vært her i Norge. Må nok være noe med dette Nederlandske blodet- å skøyter. 

Hva har dere gjort i dag?

 

 

-C

 • 22.01.2017, 13:58

Modelloppdrag


                                                                                                                       //Oppdrag for studio Alf Frisører//Mitt fravær i går skyldes et modell oppdrag som jeg har hold hemmelig for dere disse siste dagene. Det var kjempe gøy, og vi hadde en utrolig givende lørdag må jeg si. Jeg møtte opp uten noe særlig mye informasjon, men tenkte det kom til å bli kjempe gøy uansett. Vi dro til Ris, der er det en stor villa som vi skal oppholde oss i resten av denne lørdagen. Det var helt sykt fint der, jeg har aldri vært på en lignende location. Vi var 3 modeller som skulle gå for lærlingene for et frisør firma som heter studio alf frisører. Meg, Silje og Vegard. Vi kom godt over ends, og hadde noen fine, spennende og nervepirrende timer sammen. Etter 7 timer med sminke, moro, prating, hår, spising, prøver, generalprøve og prøving av klær var det tide for selve hårshow for resten av frisørene i firma og Alf selv. Jeg var seriøst shit nervøs, men når jeg kom i gang var det bare gøy. Selv om jeg husker lite av det, det gikk super fort. Jeg er kjempe takknemlig for at jeg fikk bli med, lælingene som jobbet med oss var kjempe flinke. Og alle som var med var veldig hyggelige. Noen bilder fra dagen i går kommer under her. 

Siden vi var så snille og ville hjelpe til, fikk vi disse flotte hår produktene. 

*

Takk for en fin dag. Har du lyst å bestille time?! Gjør det HER.

 

 

 

-C

 • 19.01.2017, 13:32

Leopard Sweat Dress


Styleconnection har kommet med splitter ny leopard sweat dress, er den ikke helt rå? Jeg digger den!! Den er perfekt til slappe dager, eller om du bare vil være litt så funker den jo strålende. 100% bomull og super digg. Alle skulle virkelig hatt en slik hoodie. Outfit: Hoodie fra Styleconnection // Bukse fra Zara // Sko fra Nelly // Caps fra New Look 

Hva syns dere om den super kule Hoodien? 

*

PS: Lykke til på Vixen blog awards i dag Styleconnection, jeg heier på deg! 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 18.01.2017, 15:40

Scholl
Velvære hjemme er så sykt digg! Jeg fikk velvet smooth electronic foot file, med velvet smooth intense serum i julegave. Og testet den for noen dager siden, og føler det funker. Tror det kommer resultater etter noen gangers bruk. Jeg sliter litt med hard hud, og denne skal gjøre at huden blir glattere. Nå har jeg bare brukt den 2 ganger, så det er vanskelig å si enda, men har hørt gode ting om produktet. Så jeg ser positivt på det! 

Har noen av dere prøvd dette produktet? Eller sliter med hard hud under fotbladet? 

*

 

 

-C
 

 • 17.01.2017, 18:26

Nails inspiration


                                                                                                                                                    //Bildene er fra Google//

God Tirsdag!

Jeg er super dilla på neglelakk, og har fått litt inspirasjon. Jeg tenkte å dele den med dere, så skal jeg teste noen av de selv å knipse noen kule bilder til dere. Det blir super gøy! Jeg er ikke så opptatt av disse løsneglene eller akrylneglene som alle andre.. Jeg holder meg til mine egne, og det syns jeg er topp! 

*

Hva syns dere om disse fine neglene? 

 

 

 

-C
 

 • 16.01.2017, 13:48

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt.. Hele helgen har vært veldig fin. Jeg og Eirik har vært på shopping, spilt biljard og vært i barnedåp. Pizzafest med farmor og pappa har vi også fått til. Jeg og farmor har vært på cafe, det var også veldig hyggelig. I dag er jeg veldig sliten, siden det har gått i et hele helgen.Ukens sang.. Little Mix- Touch Ukens instagram.. kajamariecomUkens mest leste innlegg.. Påfyll <3 

Ukens beste bilde.. Har du sett?! Er det ikke vakkert?! Ukens bok.. I disse dager leser jeg forbildet, for andre gang! Kjempe flott bok, anbefales! På denne tiden i fjor.. Vi hadde en flott helg i Asker. Jeg hadde også fotoshoot, du kan se bildene HER. Jeg gleder meg til å starte med flere fotoshoot`s snart, det er noe jeg har sett frem til, over lengre tid nå. Jeg har en allerede nå i neste måned, om jeg husker riktig! Hvordan har deres uke vært? 

 

 

 

-C

 

 

 • 15.01.2017, 19:33

Weekend photos


Nå har vi kommet hjem fra barnedåp, vi har hatt en veldig fin dag med familie og venner av dåpsbarnet. Bildene fra barnedåpen kommer i morgen, jeg må redigere og sende til foreldrene først. Nå skal vi slappe av en times tid, før turen går tilbake til Asker. Helgen ble brått over gitt! 

Jeg legger ved noen bilder fra helgen, håper alle får en fin søndags kveld.  Kjolen min er fra Designer Remix. 

*

Hvordan har deres helg vært? 

 

 

 

-C

 

 • 14.01.2017, 12:08

Sminken min


God Lørdag!

Jeg tenkte å vise sminken jeg bruker, jeg har ikke kommet så langt enda derfor er bildet noen dager gammelt. Denne sminken bruker jeg som regel hver dag, noen dager går jeg uten sminke også. Det er godt for huden at den får puste uten all den sminken på seg. Jeg har brukt de samme produktene noen år nå. 

Her er de:

Primer fra Smashbox. Bronzing duo fra clarins // solpudder fra H&M // Kost fra SeventeenEyeliner fra Seventeen // Maskara fra Smashbox // Foundation fra Chanel // Brow specialist fra H&MLeppestift fra M.A.CJeg legger på primer først, deretter smører jeg på foundation. Etter det bruker jeg bronzing duo fra clarins med kost, i hele ansiktet å på halsen. Når jeg er ferdig med det bruker jeg solpudder på kinnbeinene på hver sin side. Da er jeg ferdig med huden, og skal starte med øynene.

Da legger jeg på litt mørkere bryn med brows blyanten på begge brynene mine. Jeg syns det er greit at de er mørkere enn mine egne. Etter det tar jeg på meg eyeliner over øyelokket, jeg føler selv at jeg er sykt dårlig på det, men jeg gjør så godt jeg kan. Tilslutt tar jeg på meg maskara. Når jeg er ferdig med øye partiet, går jeg over til leppene. På dette bildet brukte jeg mac leppestift. 

Håper dere får en fin lørdag, nå skal jeg og Eirik på shopping. Eller det vil si Eirik skal på shopping. 

*

Hva syns dere om sminke innlegg?

 

 

 

-C

   

 • 13.01.2017, 17:05

Har du sett?


Jeg er tilbake på Hamar, anledningen denne gangen er barnedåp. Vi er så heldige at vi har blitt invitert i barnedåp, det er jo utrolig hyggelig, derfor kan vi ikke la en slik invitasjon gå fra oss. Jeg har antrekk og dåpsgave klart, da kan jeg nyte helgen til vi skal i dåp på søndag. I dag var himmelen helt fantastisk, har du sett?!  

Antrekk i dag: Genser fra H&M // Bukse fra Zara

*

Hva skal dere i helgen?  

 

 

-C

 • 12.01.2017, 19:48

Påfyll


                                                                                                                                      //Bildene er fra Google//

Er det ikke på tide med litt inspirerende påfyll? Det trenger vi nå i mørketiden, og dette varierende været. Jeg håper dere kan drømme dere litt bort slik som jeg gjør nesten daglig. Hehe.. Mulig det hjelper på humøret også, og kanskje dere får en positiv energi boost! Ha en fin kveld videre. 

*

Er det flere enn meg, som skulle ønske de var i varmere strøk nå?

 

 

-C
 

 • 12.01.2017, 13:23

Svarene på fakta eller fleip?
1. Eirik har spist gresshoppe. Fakta eller fleip?

Svar: Jupp, det har han faktisk gjort. Når vi var i Nederland i fjor. 

                                                  2. Jeg sende inn et bilde jeg hadde tatt til avisen, og bilde kom i avisen neste dag. Fakta eller fleip? 

Svar: Det er faktisk også fakta. Åh, jeg ble så utrolig glad!3. Jeg har vært på coveret av cc vest magasinet? Fakta eller fleip? 

Svar: Nei, det har jeg ikke! Jeg har sent mail til byrået som hyrer inn modeller til slike fotoshooter. Uten noe særlig hel egentlig, jeg var nok ikke den de leitet etter.4. Eirik har skrevet en bok med tittelen "hvem feis i heisen", det ble bare solgt 125 stk av den. Fakta eller fleip? 

Svar: Det er nok fleip, han har ikke skrevet bok. Men kunne godt ha gjort det med denne tittelen for å si det sånn. 

5. Jeg har 15 neglelakk i samlingen min. Fakta eller fleip?

Svar: Fleip, jeg har mye mer! Jeg har kanskje 20 forskjellige farger også. Det er helt sykt.

I dette flytte kaoset så vet jeg ikke hvor halvparten er, men her er noen av dem jeg vet hvor er. 

Gjettet dere riktig?

*

 

-C

 

 


 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign