• 30.01.2016, 12:14

Spennende møte med modellbyrå


God lørdags morgen. Jeg har arbeidshelg denne helgen, pluss en del andre planer etter jobb. Så det blir lite med blogging denne helgen. Jeg tenkte og infomere dere om at jeg skal til Oslo i neste uke. Jeg skal på et lite "møte" om jeg skal kalle det for det, med et modellbyrå som heter Heartbreak Management. Jeg gleder meg, nå får jeg svaret av noen profesjonelle om jeg har noe i modellbransjen og gjøre. Jeg skal også i en bursdag mens jeg er der, det blir så hyggelig og se venninner igjen.

Jeg gleder meg!

Mens jeg jobber i helgen, ser jeg frem til litt fri i neste uke og en lang helg i Oslo/ Asker. Jeg skal slappe av litt nå før jeg stikker på seinvakt, dere får ha en fin lørdag alle sammen. 

*

Hva skal du i helgen? Er det noe du gleder deg til?

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 28.01.2016, 16:34

Har du problemer med magen? Se hit!


Dette er ikke et sponset innlegg. Jeg har fått tilbakemelding om at noen der ute vil vite litt mer om lavfodmap. Jeg har selv hatt problemer med magen, og fant heldigvis noe som hjalp meg. Jeg har to bøker som har hjulpet meg veldig mye, som jeg håper kan hjelpe andre også. Jeg anbefaler selvfølgelig og kjøpe disse på butikken, men jeg tenkte uansett og skrive litt om det på bloggen som er tatt fra bøkene. Håper det er noen som kan få hjelp av dette.

Å ha sensitiv mage innebærer at magen lett reagerer på ytre på kjenninger som stress, bekymringer, reise, søvnmangel og ikke minst enkle typer mat. Mange går udiagnosert med mildere plager, mens de som er hardt rammet ofte tar kontakt med lege og gjennomgår undersøkelser for å utelukke at plagene skyldes alvorlig sykdom. Den vanlige diagnosen her til lands er irritabel tarmsyndrom (IBS). 

Irritabel tarmsyndrom:Irritabel tarmsydrom er en vanlig funksjonell tarmlidelse, og opptil 10-20 prosent av Norges befolkning er rammet. IBS er en forstyrrelse i tarmen funksjon og kjennetegnes av magesmerter, ubehag, oppblåsthet og luftplager, samt veksling avføringsmønster med diare og forstoppelse. IBS er ikke farlig, men kan til dels redusere livskvaliteten til den som lider av det. 

Venner og familie skjønner kanskje ikke hvor ille det er og plages med dette, og du får kanskje ikke den støtten du trenger. Det er mange av oss der ute, om du trenger og snakke med noen ta gjerne kontakt med meg. Om du kjenner noen som sliter med det samme, snakk med de også, da blir det litt lettere.

*

Hva er fodmap? 

FODMAP står for Fermenterbare Oligosakkarider, Disakkarider, Monosakkarider And (og) Polyoler og er en samlebetegnelse for disse små, tungtfordøyelige karbohydrater som finnes i ulike råvarer. Har du en sensitiv mage, kan et høy inntak av mat med mye fodmap-stoffer være årsaken til at magen din reagerer i forbindelse med måltider. 

Hva slaks produkter du kan spise står i boken, jeg kan ikke ramse opp alt da blir det ett langt innlegg. Men det går i laktose og glutenfrie produkter. Du kan lese deg litt opp selv ved og søke på LAVFODMAP. Du kan også søke opp Julianne Lyngstad, hun har studert ernering. 

 

 

Det hjelper og trene også når du har fått energien tilbake, etter og ha gått på dietten en stund. Jeg trener nå 3 ganger i uken og har mye mer energi enn før. Prøv noen uker med laktosefrie og gluten frie produkter. Helst IKKE noe sterk mat, hold deg langt unna løk, bønner, blomkål og asparges.

 

Håper dette var til hjelp for dere. Boken over her kom ut i år og koster 379 på Notabene. 

*

En stor takk til JULIANNE LYNGSTAD OG CECILIE HAUGE ÅGOTNES. Jeg kunne ikke klart meg uten deres hjelp. TAKK!!!

 

Hva syns dere om innlegget? Hvar det til hjelp for noen?

 

PS: Om du har flere spørsmål send meg en melding på blogg.no eller på min private mail: chriistiine_88@hotmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C


  

 

 • 27.01.2016, 17:08

Fint vintervær


Jeg var ikke sen ute med og si JA, når Anne Stine ville ha meg med på en gå tur i dag. Jeg tok med meg kamera og fikk tatt masse fine bilder. Det er helt utrolig at naturen kan skape slike fine bilder. Det skal sies at jeg har redigert de litt, men det var et fantastisk vær i dag. Solen viste seg i noen minutter også. Vi gikk en times tid, og vi  snakket mye shit og hadde en veldig fin gå tur. Jeg har fått min dose med friskluft for i dag kan man si, og godt var det!

Vakkre Hamar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens antrekk: Jakke fra Bergans // Lue XXL // Skjerf Zara // Tights Kari Traa // Sko Kangaroos// 

*

Hva syns dere om bildene? Flotte, eller hva?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 

 • 27.01.2016, 12:00

Venner og familie om mine negative sider


God onsdag`s morgen. Jeg har fått familie og venner til og fortelle hva de mener er mine negative sider. Alle er ikke perfekte og vi har alle våre positive og negative sider. Jeg som alle andre har negative sider, som kan irritere venner og familie. Nå skal dere få en smakebit på hva de sier og syns.

*

Samboer Eirik: Jeg syns Christine spør for ofte om hjelp før hun i det hele tatt har prøvd og gjøre noe med det selv. Hun blir fort sur og grinete om hun ikke har spist på en stund. Lager disse smattelydene når hun sover. Det er også utrolig irriterende at hun syns mine ting er rot, at jeg må ha alt i skuffer, mens hun kan ha pyntegjenstander på komoden og andre plasser. Når hun spiser yogurt og crusli, hakker hun i den for og gjøre cruslibitene mindre.

Lillesøster Karoline: Christine blir fort sur om hun e sulten, småsta, innimellom litt negativ (blitt flinkere til å vær positiv i det siste).

Mamma Gunn Merete: Christine er litt utålmodig og tåler ikke stress så godt, da blir hun sur og oppgitt. Hun blir fort irritert, spesielt hvis det ikke blir som hun hadde tenkt. 

Bestisen Silje Olava:
Jeg syns Christine har for liten tro på egne ferdigheter.
Selvtiliten har blitt bedre etter hun gikk inn for modellkarrieren, men fortsatt kan hun være flinkere til å virkelig ta til deg komplement, istede for å feire de bort.

Christine har en kort tennplugg.
Noen ganger er det gøy men det kan også være farlig dersom du kommer i konflikt med feil folk en dag.

Hun bor for langt unna!!!  

Om dere ikke har sett meg blond, her er jeg altså som blondine. Jeg og Silje har vært venner siden folkehøyskolen, som nå er 8 år siden. 

*

Jeg må jo ta til meg det venner og familie sier og prøve og bli flinkere til noen av punktene. Små sur uten mat i magen kan vel alle kjenne seg igjen i, jeg har alltid vært sånn jeg. Jeg takker Eirik, Karoline, Mamma og Silje Olava for hjelpen. Takk for deres ærlighet :) 

 

Hva syns dere om innlegget? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 
  

 • 26.01.2016, 16:34

Laktose og glutenfri pannekaker


I går spiste vi disse nydelige pannekakene. Oppskriften har jeg tatt fra lavfodmap boka til Cecilie Hauge Ågotnes, den kom ut i fjor og jeg er veldig fornøyd med oppskriftene. Jeg tror kanskje jeg har delt denne oppskriften før med dere, men da får dere en liten oppkvikker.

Til 8-10 pannekaker trenger du:

4 egg

5dl laktosefri melk

220g glutenfri lys melblanding

1ts vaniljesukker

1ss sukker

50g smeltet smør 

Slik gjør du:

Pisk eggene sammen med melken. Bland melet,vaniljesukkeret og sukkeret deretter hell det i melken, litt og litt, mens du pisker godt. Rør inn smeltet smør. La røren hvile i 10-15 min. Om røren er blitt veldig tykk kan du spe med litt melk. Stek pannekakene gylne på begge sider og server med sukker eller en klatt med blåbær og laktosefri rømme.

Stek på midels varme, så de ikke blir svarte

De ble perfekt. 

*

Hva syns du om oppskriften? Var den lett og skjønne? 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 26.01.2016, 11:06

Mye jeg gleder meg til fremover


God Morgen!

Det er så mye jeg gleder meg til fremover, om ikke lenge skal vi besøke svigerfar. Jeg har faktisk aldri vært og besøkt faren til Eirik, så det er vel på tide etter snart 3 år sammen. I Mars skal vi på hyttetur til Lillehammer, stå på ski i hafjell. Vi har enda ikke vært på noe hyttetur sammen heller, så det blir veldig spennende.

Etter fjelltur er det påske, da skal vi ta turen til Trondheim. Der skal vi bli i 5 dager, og kose oss med påskeegg. Noen helger etterpå er det 50 års feiring til både Onkel og Mamma. Det blir stor stas, vi elsker en stor fest med familie og venner. Når vi kommer til juni tar vi en eller to ukers ferie, før masse jobb i sommer.

Så er vi så heldig at vi har blitt invitert i et bryllup. Jeg gleder meg som en liten unge, at en av mine beste venninner skal gifte seg. Det er jo helt utrolig, jeg er så glad på deres vegne. Jeg er så takknemelig for at jeg får være med og dele dagen med dette fantastiske paret. Jeg har også fått æren av og ta noen bilder i bryllupet, noe jeg også er veldig takknemelig for. Jeg elsker jo å ta bilder og trives godt både foran og bak et kamera. Dette blir en super fin dag, jeg gleder meg!

I August blir det Åge konsert med søsken floken og kjærester. Det blir også veldig gøy, da tar vi gjerne en ukes ferie i Trondheim også. Som dere hører er det mye som skjer, kan godt være det skjer mer også ettervært. Men dette er det som er planlagt per dags dato. Jeg gleder meg! Det er så mye hyggelig og se frem til. 

*

Har du noe du gleder deg til fremover? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 
  

 

 

 • 25.01.2016, 17:19

Pakke fra Zalando


Jeg var stor fornøyd når jeg hentet pakken min i dag. Kjempe spent på om skoene mine passet eller ikke, men det gjorde de. Hurra! Jeg er veldig fornøyd. Nå har jeg vintersko som jeg skal bruke på kalde vinterdager på jobb. Perfekt til tursko også. Jeg har brukt de til og gå ut og kaste søppel, de er så varme og komfortable.


Kangaroos sko. Du får kjøpt de HER.

 

Se så fine:)

 

SO HAPPY!! Nå skal jeg lage pannekaker til den syke samboeren min. Oppskrift på dette kommer senere! 

*

Hva syns du om skoene mine? Har du fått pakke i posten i det siste?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 25.01.2016, 11:30

Uken som gikk..


Fy søren, denne uken har gått rimelig fort. Det er mye som har skjedd og jeg har fått mye ut av uken. 

*

Ukens høydepunkt.. Det må være den fine konserten i går kveld med Solheimkoret og Aasmund Nordstoga. Det var virkelig en fin opplevelse. 

Ukens nedtur.. Er at jeg ikke fikk blitt med på Costume Awards på torsdag. Jeg hadde seinvakt, så jeg måtte jobbe. Kunne tenkt meg og vært med på det.

Ukens sang.. Admiral P med VI LEVER. Digger den reggae låta :)

Ukens innkjøp.. Det må være den nye kåpa mi fra Mint & Berry.

Elsker virkelig den vin røde fargen <3

Ukens cravings.. Er bacalao, og det fikk jeg til farmor på fredag. Så jeg er stor fornøyd :)

Norges Sjømatråd

På denne tiden i fjor.. Jeg hadde ingen innlegg den 25 i fjor. Men den 27 skrev jeg et innlegg om helgen jeg hadde med lillesøster Karoline i Oslo. Vi var på fotoshoot og Disney one Ice. For en fantastisk helg, det var en av de beste helgene mine i 2015 tror jeg. Det var rett og slett fantastisk!

 

 

De er så flinke de som står på skøyter, det er helt fantastisk :)

// Bildene som ikke er tatt med mitt kamera er fra Google//

*

Har du gjort noe gøy, uken som var? Jeg vil høre hvordan din uker har vært :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 

 • 24.01.2016, 22:07

Konsert i kulturhuset


Antrekket jeg hadde på meg i kulturhuset i kveld var en topp fra Bik Bok,skjørt fra Zara og et smykke jeg kjøpte på en butikk i Gran Canaria.

Jeg og Eirik var på konsert i kveld med Solheimkoret og Aasmund Norstoga - Ved Fullmåne. For en utrolig bra konsert, så mye fin musikk de lager. Jeg kjenner ikke til musikken til Aasmund Norstoga, men fy søren så flink han er. Jeg ble mektig imponert faktisk. Så der satt vi, i nesten 2 timer og bare lukket øynene og hørte på den fantastiske musikken som kom fra rommet. Min onkel og hans fru er med i koret og jeg er kjempe stolt av de begge. De gjorde en veldig bra jobb! Jeg digger deg ONKEL!

:)

<3

 

Elsker denne toppen, har du sett så fin farge :) <3 

*

Hva har du gjort i kveld?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 24.01.2016, 12:41

Sminken jeg bruker hver dag


Søndagen har ankommet, og jeg tenkte og vise dere sminken jeg bruker hver dag. Jeg har så lite lys i leiligheten min så jeg må ty til vinduet på kjøkkenet. Hehe.. helt utrolig egentlig. Jeg hater virkelig lysforholdene vi har i leiligheten, de gir ikke lys fra seg i det hele tatt. Men sånn er det, vi får klare oss med det vi har akkurat nå. 

  

Jeg bruker sminke så å så hver dag, om jeg skal opp veldig tidlig på jobb kan det være jeg går uten. Men at jeg heller sminker meg litt på kvelden om jeg skal ut på noe. Jeg er glad i sminke, men kanskje ikke så interessert i det som andre. Jeg liker jo å si fin ut, der har vi vertfall noe til felles ;) 

Som du ser på bilde har jeg ikke så alt for mye. 

Maskara fra Smashbox // Eyebrow Liner fra H&M // Eye Liner fra Couleurs // Koster og vippetang fra Seventeen //

Bronzing fra Clarins // Leppestift fra YvesSaintLaurent 

 

// Foundation fra Chanel //

 

// Eyeshadow fra Seventeen // 

*

Er det noe dere lurer på, så still spørsmål i kommentarfeltet. 

Likte dere innlegget?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 23.01.2016, 13:50

Antrekk til både Dame og Herre


God lørdag alle sammen. Jeg og Eirik har tatt noen bilder av både Dame og Herre outfits. Håper de faller i smak for både dame og herre, nå er det faktisk litt mildere ute. Så jeg slo til med en super god vest i dag. Eirik shopper som regel sine klær på nett, ellers så får han veldig mye av meg også. 

I kveld skal jeg på jobb, så lørdagen går fort når man har mye å gjøre. Håper alle får en super fin lørdag! :) 

Jeg har på meg: Genser fra Bik Bok // Vest fra Bik Bok // Skjerf fra Only // Votter fra H&M // Bukse fra Bik Bok // Sko fra Vegabond

Hatten tror jeg er fra Only. Den er noen år kan man si.

 

Eirik har på seg: Jakke fra Pre end // Høyhallset genser fra Espitit // Buksen er fra Boss Orange.

 

Han har sko fra Roots.

*

Hva syns dere om antrekkene våre?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C


 

 • 22.01.2016, 19:35

It`s Friday people!


It`s friday people!! I dag har jeg vært på trening, det var herlig. Jeg har nå gått ned 5 kg, jeg er super stolt av meg selv. Nå er målet 5 nye kg, jeg merker at jeg er i bedre humør og har mye mer energi. Jeg føler meg veldig bra, og syns det nye året har startet rimelig bra. Tommel opp for en sunn helse.

*

Etter trening dro jeg og Eirik til farmoren min på middag. Vi fikk servert bacalao, jeg syns det er så godt. Marthe søskenbarnet mitt var også der med kidsa, og pappa da selvfølgelig, han sier jo aldri nei til gratis middag. Hehe..

*

Hva har dere gjort i dag? Er det noen som skal ut å feste i dag? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 22.01.2016, 11:54

Endelig kom kommoden på plass


Julegaven fra pappa kom endelig i leiligheten, vi brukte litt tid på å sette den opp. Men den ble så utrolig fin tilslutt. Mye bedre plass, pluss at det ser mye finere ut enn de åpne hyllene vi hadde før. Nå vil jeg ha ny spisestue og ny sofa, jeg føler ikke helt at ting passer sammen nå. Det får bare stå sånn akkurat nå, pengene strekker ikke til for øyeblikket. Jeg er vertfall veldig fornøyd med kommoden, jeg elsker den virkelig. Jeg har også fått litt pynt på benken som ble ganske fint.

Den er fra Skeidar.

 

 

En hel skuffe gikk til med spill.

Det ble litt finere nå enn hvordan det var. Jeg glemte selvfølgelig å ta ett bilde av hvordan det så ut før. Jaja.

 

Vi får også en pult ganske snart som vi har bestilt :) jeg gleder meg til og se den :)

*

Hva syns dere?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 • 21.01.2016, 13:05

10 ting som gjør meg glad.


Det er torsdag og det er snart helg dere, da tenkte jeg det hadde vært gøy med "10 ting som gjør meg glad". 

Det er en hel del som gjør meg glad, her er noen av mine favoritter.

*

1. Date med kjæresten.

2. SEX!! Hvem blir ikke glad av det :) 

3. Og være med familie og venner gjør meg glad.

4. Jentekvelder på byen gjør meg glad.

5. Nachos gjør meg superglad.

6. Hunder og katter gjør meg glad, de er gode og kose med.

7. Penger gjør meg veldig glad.

8. Når jeg er frisk og rask blir jeg glad.

9. Når jeg blir overrasket, om det er noe posetivt, blir jeg glad.

10. Og være modell gjør meg lykkelig.

*

Hva gjør deg glad? 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C


 

 • 20.01.2016, 16:52

Dagens antrekk


Dagens antrekk: Kåpe fra Mint & berry // Genser fra Bik Bok // Bukse fra Forever 21 // Skjerf fra Only // Veske fra Tom Tailor.

Sko fra Vagabond.

I dag har jeg vært på trening og etter det var jeg på lunch- date med Anne Stine. Det var utrolig hyggelig, vi stor koset oss på "ikke bare bar". 

Anne Stine er en av de jeg har fått god kontakt med her på Hamar. Hva skulle jeg gjort uten henne <3 

*

Hvordan har din dag vært? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C
 

 • 19.01.2016, 22:29

Fotoshoot i Oslo


Endelig er bildene fra fotoshooten klare til å bli vist frem, jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg er fornøyd med egen kropp og liker og vise den frem, og inspirere andre jenter. Man skal ikke være redd for og vise frem kroppen sin, uansett størrelse er man vakker på sin egen måte. 

Denne shooten var lettkledd, jeg skulle egentlig ha 3 forskjellige bodyer. Men de kom selvfølgelig ikke i tide, så jeg måtte ha en plan B. Og i dette tilfelle var det en undertøys body, der så å si alt vises. Derfor velger jeg og ikke vise alle bildene på bloggen, men dere får se en god del likevel da. 

Jeg er spent på å høre hva dere syns om bildene? 

 

 

 

 

 

Om dere syns bildene var fine og vil bruke fotografen kan dere nå han HER

Jeg er alltid fornøyd og anbefaler han på det sterkeste. Han bor i Oslo, så får dere som bor i området, ta kontakt med han!!

*

Hva syns dere?

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

 • 19.01.2016, 15:51

God hjelp av butikkansatt


I det siste har jeg vært veldig fornøyd med servicen i de butikkene jeg har vært i. Jeg og Eirik var innom en bokhandel i Asker for og se om boken jeg har ønsket meg hadde kommet. Den heter God for magen og er skrevet av Julianne Lyngstad, og er en 6 ukers kostholdsplan for oss som har litt sensitiv mage.

Med en gang vi kom inn i butikken spurte han om vi ville ha hjelp, jeg sa at jeg letet etter en bok. Og han ville gjerne hjelpe oss, men de hadde ikke boken i butikken, men han ville bestille den opp til meg. Jeg sa pent "takk", "men jeg bor desverre ikke her så jeg må nok høre med de på Hamar da". Han spurte om han skulle ringe de, men jeg sa at det gikk fint. Han var virkelig en hyggelig butikkansatt. Det er ikke ofte jeg møter så hjelpsomme og hyggelige personer i en butikk.

I dag var jeg innom Bik Bok for og bruke opp ett gavekort. Hun som jobbet der var også veldig hyggelig, hun hjalp meg med størrelser og jeg følte meg veldig viktig. Hun toppet det hele når hun avslutte kjøpet med å si "ha en fin dag da". Det er ikke mer som skal til for at vi som kunder føler oss bra.

*

Jeg som har jobbet i butikk selv legger fort merke til slike ting. Jeg var veldig opptatt av det når jeg jobbet i butikk at kunden skal bli sett. Det er utrolig viktig! Jeg har jo sett alt for mange tilfeller der de bak kasset står med mobilen sin. Det blir for dumt, da må du vertfall legge den fra deg så fort noen kommer inn i butikken din.

Bok ble det på meg tilslutt også. 

jeg kjøpte den på Notabene. Pris. 379 kr

 

Jeg gleder meg til og se alle de 90 enkle oppskriftene.

*

Har du god erfaring når du er i butikker og skal shoppe?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C
 

 

 • 18.01.2016, 19:59

Uken som gikk..


Ukens høydepunkt..Det må være fotoshooten på torsdag og kurset på lørdag. Disse to dagene har jeg sett frem til i over en måned, så det var godt at disse dagene endelig kom. Jeg gleder meg helt vilt til og vise dere bildene fra fotoshooten, håper jeg får de snart. De ble akkurat som jeg hadde tenkt, jeg har virkelig den beste fotografen.

Ukens nedtur..Ukens nedtur må være det kalde været, det er utrolig kaldt nå. Jeg skulle ønske det ble litt mildere fremover. 

Ukens sang..Jeg er helt hekta på Lukas Graham- 7 Years. Jeg hører mye på redio på jobb, og denne falt virkelig i smak hos meg! 

Ukens innkjøp..Shit, jeg har ikke tatt bilder av ukens innkjøp. De bodyene jeg hadde bestilt fikk jeg ikke før jeg dro, så de fikk jeg i dag. Det vil si at de kommer på denne ukens innkjøp. Hehe.. Jeg hadde ingen innkjøp i denne uken. Men jeg gleder meg til og vise dere de jeg har kjøpt i denne uken :) 

Ukens cravings..Potetgull og dip :)

På denne tiden i fjord..I år som i fjord har søskenbarnet mitt Njål bursdag. I fjord var vi på bursdagsfeiring der, i år skal vi på feiring i morgen, en dag etter selve dagen. Jeg hadde også vært på trening og vært på butikken og handlet med Eirik.

 

 

Hva har dere gjort denne uken? 

 

 

 

 

 

 

-C

 

 


   

 • 18.01.2016, 11:48

For en flott helg


Nå er jeg tilbake på Hamar, jeg kom hjem i går, jeg rakk ikke komme inn døren før jeg måtte på jobb. Jeg og kjæresten har vært i Asker, der besøkte vi svigermor, det er like hyggelig vær gang syns jeg. Vi blir tatt godt vare på når vi er der, hun lager utrolig god mat også. Jeg var i Oslo på lørdag på et kurs, som jeg kommer tilbake til senere.

Som alle vet var jeg også på fotoshoot, de bildene får dere se litt senere i uken. Om dere vil se noen av de litt før kommer det et bilde eller to på instagram i løpet av dagen (håper jeg, om fotografen blir ferdig med de i dag). Min instagram er: christineskundberg. 

Tenkte og vise noen bilder fra helgen. Her kommer de!!


 


Kjæresten min <3


Blå himmel


 

 

Kjæresteparet <3 


Vintertider


 


Pizza


 
 

 

 

Nå skal jeg rydde litt i hyller og sånn, om en times tid kommer pappa og henter oss og da skal vi kjøpe ny komode. Jeg gleder meg!! 

*

PS: "Uken som gikk.." innlegget kommer i kveld.

Ha en flott dag alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

-C 

 • 15.01.2016, 13:08

Helgen jeg har ventet på


Hei alle sammen. I går var jeg på fotoshoot i Oslo, derfor rakk jeg ikke og blogge. Jeg syns det ble veldig fine bilder denne gangen også. Denne shooten ble veldig bra, jeg tror bildene blir veldig fine. Jeg fikk se noen av de, og de er virkelig sexy, jeg gleder meg til og se resten også. Nå er jeg hjemme til svigermor, vi skal være her til søndag. I morgen skal jeg tilbake til Oslo på kurs, det blir kjempe gøy. Nå skal vi ut en tur, i Asker sentrum. Håper alle får en fin dag.

Hva skal du i helgen?

*

Følg min reise på facebook HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits