• 31.01.2015, 22:30

Pizzanini.


Hei alle sammen.

I kveld har jeg vært med jobben på pizzanini en resturante i Hamar. Jeg jobber med hyggelige damer, så det var veldig koselig. Vi spiste pizza og drakk vin/øl og snakket om alt og ingenting. Når jeg kom hjem tok jeg meg ett glass vin, og så en episode av en serie jeg ikke husker navnet på med Eirik. Nå skal jeg se litt på tv og kose meg, mens Eirik er på nattevakt. Da får jeg litt alene tid, det er altid godt så lenge det bare er noen timer:) Hva har du gjort i dag?


Veldig god pizza :)

Dette var godt i dag :)

 

Hva har du gjort i dag?

 • 31.01.2015, 13:04

Glamglow!


God Lørdag alle sammen.

I dag har jeg prøvd glamglow, jeg kjøpte den i fjor sommer når vi var på reise. Jeg testet den ut for første gang nå i dag, du skal helst bruke den 2 ganger i uken får og få resultater. Når jeg tok på masken følte jeg at det svidde litt i det den kom på huden min, men etter vært gikk det over. Jeg lot den være på i 10min, den størkner etter 5 ca. Så vasker du av masken med vann etter 10min. Da vil huden din bli glødende og glatt, kjente at huden min ble litt glattere. Huden min er ganske tørr nå i vinters tider så den trenger fuktighet. Så det er viktig og smøre seg med ansikts krem, eller ta en maske så porene åpner seg. Jeg anbefaler den til alle mine lesere :)

Er også test vinner :)

Liten og søt kroke, som ikke tar så stor plass.

Her er det på vei til og størkne helt. Jeg greide ikke bevege ansiktet :P

Crusli og soya melk til frokost :)

 

Har du prøvd glamglow?

 • 29.01.2015, 19:41

Interiør som inspirerer :)


Hei alle sammen.

Det er så mye jeg har lyst på får og få den perfekte leiligheten. Jeg blir inspirert av butikker, bloggere og Google ;) Det er masse og velge i der ute, jeg har dessverre en prisklasse jeg må forholde meg til. I morgen skal jeg gjøre om leiligheten min litt, jeg har kjøpt inn litt nytt. Og skal male noen lerreter selv og få bort de gamle som jeg ikke syns noe om lenger. Jeg skal også henge opp bildet av meg selv som jeg tok i helgen, det blir spennende og se. Jeg har også lyst på ett nytt spisestuebord som er lyst, med nye stoler og kanskje en benk. Stua mi er ikke så stor så spørs om jeg får plass til alt jeg vil, det vil tiden vise! Ikea åpner også i Hamar nå, tror det er i mars de åpner dørene. Da blir det vel en shopping runde der også, forhåpentligvis finner jeg ett fint spisestuebord da :)

Jeg syns dette var veldig kult. Stort og fint spisestuebord :)

Dette også var utrolig kult :) Begge bildene er fra Google.

 

Hva syns du om interiør? Hva blir du inspirert av?   

 • 28.01.2015, 19:21

Noe nytt!


Hei alle sammen.

I dag har jeg vært på jobb, etter jobb dro jeg en tur innom kremmerhuset. Jeg fant noen småting som jeg skal plassere på fredag når jeg skal ommøblere leiligheten. Det har vært slik det er ett helt år nå, da er det vel på tide med noe nytt. Jeg gleder meg til og se hvordan det blir, jeg må også ha flere kubbelys til og pynte med. 

I februar får jeg en høyere stilling hos Pm, det blir spennende. Selv om jeg har jobbet så å si 50% nå også. Vi får se hvordan hverdagen min blir da, så finner jeg vel ett system etter hvert. Alt ordner seg, og jeg tror det blir ganske likt som jeg har jobbet nå i det siste egentlig.

Sliten men blid jente etter jobb :)

Skal bli artig og se hva jeg skal gjøre med denne :)

Oppbevaring er fint og ha :)

Jeg skal også lage ett bilde på Fredag :) Spennende :)

 

Få hør om din dag da vel? :)   

 • 27.01.2015, 13:35

Flere bilder fra helgen :)


Hei.

Da tenkte jeg at jeg skulle dele flere bilder med dere fra helgen. De fleste er vel fra Disney one ice, jeg er så glad for at jeg fikk dele dette med lillesøster Karoline. I dag skal jeg på seinvakt. Litt uvant og starte på seinvakt igjen etter en lang pause, håper det går bra :) Hva skal du gjøre i dag?

Model day studios

Lillesøster Karoline :)

Frost :)

Frost

Mer frost :)

Belle


Ariel

Skjønnheten og udyret

Rapunzel :)

 

Håper alle får en fin Tirsdag :)

 • 27.01.2015, 00:38

Har hatt en fantastisk helg <3


Hei igjen alle lesere.

Da er jeg tilbake fra Oslo tur, det har vært en fantastisk opplevelse. På søndag dro jeg og lillesøsteren min på potoshoot, der ble vi sminket og stylet. Vi følte oss som popstjerner. Det var virkelig gøy, fotografen var også veldig hyggelig og flink. Vi bestemte oss for ett bilde vi skal gi til moren våres, og jeg kjøpte to av meg selv. Jeg tenkte og bruke bildene mine på statist.no i håp om og få noen oppdrag. Det var en veldig fin opplevelse vi kunne dele som søstre.

Etterpå dro vi og spiste middag på Jacob Aall på Aker brygge, det var herlig med en øl også. Etter en herlig middag, dro vi videre til Disney one Ice i Oslo Spektrum. Jeg som sikkert er verre enn barna som var der, måtte selvfølgelig kjøpe ett program om ikke annet. Jeg hadde sykt lyst på "olaf" kopp som var så kul, men jeg måtte bare legge det fra meg. Jeg er vel den eneste 26 åringen som er hekta på Disney ENDA. Det får så være, jeg kan ikke noe annet enn og være glad når jeg ser og hører Disney.

Vi sluttet "helgen" med og besøke søskenbarnet vårt og samboeren. Det er jo tross alt mandag men det føles som søndag for oss. De har fått en nydelig jente som heter Vilde Marie. Jeg har skrevet om det i ett tidligere innlegg, hun er så nydelig. Vi fikk også se den fine leiligheten deres. Det var veldig koselig og se de alle tre igjen, det var litt trist og dra ifra Vilde Marie. Jeg syns nyfødte barn er så herlige, de er så søte og lukter bare så godt.

Når jeg kom hjem til Eirik hadde han disket opp med vafler til oss, det var en veldig god kveldsmat. Jeg kan bli vant med vafler til kvelds vær kveld jeg :)

Håper alle har hatt en fin helg:)


Hva syns dere?

Hva syns dere om disse to? :)

Meg og min søster Karoline :)

 

Middags tid.

Elsa :)

Disney One Ice :)

På vei til Bebisen :)

Kveldsmat :)

 

Det kommer flere bilder i morgen :)

 

Hva har du gjort i helgen?     

 • 23.01.2015, 20:23

Fra jobb til trening... god start på helgen :)


God kveld alle lesere.

I dag dro jeg fra jobben og rett på trening, jeg trente kondisjon i 45min i dag. Når jeg kom hjem hoppet jeg i dusjen, og når jeg kom ut var Eirik ferdig med maten. Perfekt planlakt! I dag laget han posjons pizza fra lavfodmap boka vi kjøpte i uka her, den ble kjempe god. Jeg ble veldig overasket over hvor god den var, skulle tru det var en pizza fra en resturante. Jeg er veldig fornøyd så langt, for dere som sliter med sensetiv mage anbefaler jeg denne boken.

I kveld er det mye morro på tv`n og det er fredag og helg. Jeg skal på jobb i morgen, så det blir en tidlig kveld på meg. I morgen etter jobb reiser jeg til Oslo for og besøke søsteren min. Vi skal på Disney one ice og på photoshoot. Bildene av den fantastiske helgen min kommer på mandag, jeg får ikke med meg pc`n. Jeg har heller ikke tid desverre, alt går veldig fort når jeg kommer meg dit. Jeg er tilbake på mandag med masse bilder til dere :) Følg meg gjerne på instagram i mellomtiden: christineskundberg :)

På vei til jobb :)

Antrekk: Genser fra New yorker, topp fra PM, Bokse fra Levis :)

Ferdig med og trene :)

Jeg elsker denne hunden. Vil ha sånn. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en? :)

Så ikke dette godt ut? :)

 

Oppskrift: Til fyllet trenger du

3-4 ss Ketchup

1ss balsamicoglaze

1-2 ts salt

1-2 ts pepper

1-2 kyllingfileeter

1 pakke bacon

ca 300g revet ost

Lag fyllet: Bland ketchup, balsamicoglaze og krydder til en marinade. Del kyllingen i små biter og legg i marinaden.

Lag bunnen: Sett ovnen på 220 grader. Siden glutenfri deig er veldig klissete og derfor vanskelig å kjevle ut, er det lettest å ta litt olje på hendene og så trykke ut deigen på en smurt stekeplate eller bakepapir. Hvor mange små bunner du får av denne deigen varierer etter hvor tykk du velger å lage bunnene. La bunnen etterheve i 20 minutter. Halvstek bunnen i 4-5 minutter på midterste rillen i ovnen.

Legg på fyllet: Legg først på revet ost, deretter den marinerte kyllingen og bacon. Stek pizzaen i 14-18 min til osten har smeltet og kyllingen er ferdigstekt.  

 

Oppskriften har jeg fått fra Lavfodmap boka til Cecilie Hauge Ågotnes og kan kjøpes på en bok butikk :) 

Prøv da vel! ;) Håper alle får en fin helg :) Vi snakkes på Mandag!

 

 • 22.01.2015, 21:23

Snart helg :)


Hei alle Lesere.

Akkurat nå sitter jeg på dataen til Eirik, dataen min er enda ikke oppdatert. I dag fikk jeg besøk av søskenbarnet mitt Tuva, vi skulle se hockey kamp. Selvfølgelig greier sumo og ha dårlig singnal. Så vi fikk med oss første perioden, den som var dårligst av alle. Typisk! Vi måtte følge oppdatering på facebook, stillingen ble 8-2 til Storhamar. Vi så også en episode av bloggerne. For noen minutter siden dro Tuva, jeg skal hoppe i dusjen nå. Og etterpå skal jeg se litt serie til Eirik kommer hjem fra jobb.

Hva har du gjort i dag? Gleder du deg til helgen? :)

 

Ha en fin kveld videre alle mine lesere :)

  • 22.01.2015, 13:59

Problemer med pc`n :/


Hei alle sammen.

Jeg har litt problemer med pc`n min for tiden. Derfor ble det ikke noe innlegg i går, jeg beklager så mye for det. Jeg skal prøv og få fikset det så fort så mulig, akkurat nå sitter jeg på jobb og spiser lunchen min. Håper alle har en fin dag, så skal jeg prøve og få løst problemet etter jobb i dag.

I dag får jeg besøk av søskenbarnet mitt, vi skal spise mat og se på hockey kamp. Hva er dine planer for dagen?

 

Håper alle får en fin dag!

 


 • 20.01.2015, 17:08

Tirsdag!
Hei alle sammen :)

I dag fikk jeg hentet pakken min på posten, tror du ikke begge var for små. Jo, det var de! Typisk meg, de var små i størrelsen selvfølgelig. Så jeg må bytte begge to, jeg kjøpte en sports bh og en topp. Etter denne fiaskoen, dro vi får og kjøpe nye klær til Eirik. Han fant seg to nye hettegensere, og så kjøpte vi bok til meg. Som het Lavfodmap, som er bra for sensitiv mage. Og ett spill som vi skal spille sammen. Den forsvunne diamant, har noen spilt det?   

Ut på tur.

Lunch.

Den nye boken jeg fikk av Eirik, som passer meg bra siden jeg sliter litt med magen. Nå får vi håpe det blir bedre, oppskrifter som er laktosefri og glutenfri :)

Stormberg. Veldig fint, men synd det var for lite til meg :(

Nå skal vi spille :)

 

Hva skal du gjøre i dag? :)

 

 • 19.01.2015, 22:33

Kommet i gang med treningen.


Hei!

Da var jeg i gang med treningen, det kjennes godt og ha rørt seg. I dag har jeg fått mye ut av dagen, vært på trening med Eirik. Sendt premien til vinneren av konkurransen jeg hadde nå nylig, laget mat og vasket klær. I kveld har vi sett  serier og slappet av, i morgen har vi også fri. Da skal vi se om vi finner noe nye klær til Eirik, og hente pakken min på posten som jeg glemte i dag. Ellers skal jeg ta noen telefoner og ordne dette med fagprøven, tenkte jeg. Hva har du gjort i dag?  

Trenings tryne mitt!

SLITEN!

Det er mørkt og trist ute nå :/

Skjorte fra Gina tricot og bokse fra Levis :)

 

Har du trent i dag?

 

Ha en fin Mandag videre!

 • 19.01.2015, 12:26

Ny uke.


Hei alle sammen.

Det er ny uke, og denne uken er det mye som skjer. I dag skal jeg få med meg Eirik på treningsstudio, kroppen kjennes bra etter i går også. Jeg skal også hente en pakke som jeg har bestilt. Bestillingen inneholder en ny sports bh og en ny trenings topp i mørke blå. Jeg legger ut ett bilde av det senere i dag, så dere får se hvor fint det er. Etter trening skal Eirik hjelpe meg med og fylle ut noen papirer som dreier seg og fagprøven. Håper jeg får gå opp til sommeren, det hadde vært supert om jeg ble ferdig med det.

Antrekket fra i går: Topp fra Bik Bok og skjørt fra Bok Bok (ser litt små gravid ut) :)

Black and white

 

Jeg jobber en del i uken som kommer, jeg skal også til Oslo og besøke lillesøster Karoline. Vi skal på photoshoot og på Disney one Ice. Vi gleder oss som små barn på julaften. Jeg elsker Disney! Vi ser begge veldig frem til denne helgen, det blir helt magisk. Derfor kan jeg nesten ikke vente til denne uken er over, fordi alt skjer på søndag.

 

 

Håper alle får en fin Mandag :)

Hva er dine planer i dag?

  

 • 18.01.2015, 20:23

Hurra for bursdagsbarnet.


Hei alle sammen.

I dag har jeg vært på trening, 42min på elipsemaskin da greide ikke føttene mine stort lenger. Jeg er utrolig stolt uansett, etterpå tøyde jeg ut og dro hjem. Jeg har også vært i bursdag i dag, søskenbarnet mitt Njål ble 11år i dag. Vi koset oss med mat og kaker, mens vi så hockey kamp. For en familie vi er, det er liksom det vi gjør i bursdager. Storhamar vant tilslutt, det ble straffekonk og de vant. I kveld skal jeg ringe mamma og bare slappe helt av, nå har det gått i ett i hele dag. Nå blir det godt og ta det helt med ro, tanken er også god når du vet at du har fri i morgen. Jippi! I morgen skal jeg starte uken med litt trening tenkte jeg, vist jeg ikke er alt for støl etter i dag.

På vei til trening.

Snø er det vertfall i Hamar.

Klar for bursdag :)

Nam nam

kaker er digg!

Tuva rigger til Kamp på pc`n :)

Meg :)

 

Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av bursdags barnet, han er litt kamerasky.

 

Hva har du gjort i dag, på denne fine søndagen?

 

 • 17.01.2015, 17:59

Hvorfor må gutta spille dataspill?


God Formiddag!

Hvorfor må gutta sitte og spille hver sjanse de får? Det lurer jeg veldig på, hva er det som er så morsomt med og skyte folk? De fleste gutter jeg kjenner( jeg kjenner jo flertallet som ikke spiller faktisk) spiller jo dette spillet som heter CS. Er dette deres måte på  og komme seg litt bort på, være litt alene uten maset fra oss damene? Jeg hater det spillet, jeg har prøvd det en gang det er overhode ikke artig. Det kan jo ta over livene til de single gutta, så er det noen som heller vil henge på treningsstudio og få muskler. Skulle ønske Eirik heller var der i flere timer enn og spille CS, dagens ungdom er så forskjellig. Og takk gud for det! Vi er ikke like alle man, men gutter er gutter. Jenter er jenter! Kjenner ingen jenter som spiller CS, noen få som spiller SIMS. For meg kan det bli kjedelig i lengden det også, pluss at vi har så mye apper nå for tiden. At ingen gidder og kjøpe seg spill lenger, når du får det gratis på app store. Spill heller litt på mobilen innimellom, legg fra deg pc`n og vær SOSIAL!!

Dette er en liten hyllest til dere gutta! Tenk på hva dere kunne gjort på de timene dere brukte på og spille? ;)

Er noen enige? Eller uenige?

 Ha en fin Lørdag alle sammen :)

 

Klem fra Meg som bare hadde noe på hjertet :)     

 • 17.01.2015, 14:11

Vinneren av gjette konkurransen :)


Hei alle sammen!

Jeg glemte helt og fortelle dere hvem som vant gjette konkurransen, Therese du er den heldige vinneren. Du hadde 4 riktige av 6, imponerende :) Håper du får en fin lørdag, jeg sender premien til deg på Mandag. Send meg din adresse på min mail: chriistiine_88@hotmail.com. Takk for at du ble med i konkurransen :)

Til resten av mine lesere, neste gang kan det bli du som vinner. Håper alle får en flott lørdag og at alle har det bra :) Jeg skal nå hente min nye over madrass og ta en kaffe med min Pappa og Farfar. I kveld skal jeg og Eirik ha en romantisk middag, dette blir en bra Lørdag :)
 

 

Hva skal du gjøre på denne fine Lørdagen?

 

 

 • 16.01.2015, 18:16

Fredag er gledens dag!


Hei alle sammen.

Endelig er det fredag og jeg har fri helg, jeg har planer om og slappe av. Vel, det vil si i kveld vertfall. I morgen er planen og hente min nye over madrass, jeg er veldig spent på om den er god og ligge i. Det får dere høre mer om etter lørdag, ellers skal jeg på cafe med pappa og farfar. Det blir en veldig koselig lørdag :)

I dag har jeg vært på jobb, senere i kveld skal jeg se på mitt dansecrew og hver gang vi møtes. Jeg er så glad i fredager, det er så mye gøy på tv pluss at helgen har så vit startet. Jeg tenkte også og se en gammel film som det er lenge siden jeg har sett, jeg syns det er så artig og se gamle filmer.

På vei til jobb.bestilt meg nytt trenings antrekk :)


Ha en fin dag alle sammen :)

 

Hva skal du i kveld? :)  

 • 15.01.2015, 22:05

Hockey Torsdag!


Hei alle sammen!

I dag er jeg sliten i hode, har vært på jobb og rett på hockey kamp. Storhamar tapte 5-1 mot Stavanger, det var en veldig deprimerende kamp. Jeg var kald og sulten når jeg kom, når jeg dro var jeg enda kaldere, sulten og veldig sur. Ikke bra kombinasjon kan du si, heldigvis hadde Eirik maten klar når jeg kom hjem. Hva skulle jeg gjort uten ham. Ikke vet jeg! Nå skal jeg bare slappe av før jeg legger meg, i morgen er det jobb igjen.

 

Minner om Konkurransen, den avsluttes i morgen, om noen fortsatt vil prøve seg? :)  

 

Tuva og meg :)

 

Alle bildene er tatt med mobil, jeg fikk endelig tilbake min Samsung i dag <3

 

Hva har du gjort i dag?


 • 14.01.2015, 21:18

Jentekveld!


Hei alle sammen.

I dag har jeg vært på jobb, dro rett hjem for og hente Nina venninna mi fra folkehøyskolen på toget. Det var veldig hyggelig og se henne igjen, vi gikk på samme linje på Rønningen folkehøyskole. Vi gikk Dans noe som vi begge syns var kjempe artig, vi snakket om det i kveld at vi hadde så lyst og danse igjen. Synd det er lite danse muligheter her i Hamar, spørs om jeg må melde meg på noe kurs i Oslo. Vi så Jakten på Berlusconi, for en dritt film. Er det noen som har sett den? Skuffende!


Små sliten, men veldig blid :)

Nina og meg :)


Det er jo lille lørdag, så vi koset oss med litt godis :)

 

Hva har du gjort i dag? :) 

 

Ha en riktig fin kveld alle sammen!

 • 13.01.2015, 18:39

Fridag!


Hei på dere.

Fridager er til for og nytes, og det har jeg gjort i dag. Husmors ryddingen ble vist ikke noe av, bare en vask med klær. Dagen har gått fort, vi har vært på butikken og sett verdens spennende serie Chosen. Er det noen flere som har sett den serien? Den er helt sykt spennende, du blir helt avhengig av og se alle episodene i vær sesong. Den anbefaler jeg på det sterkeste for dere som liker spenning. Resten av kvelden skal vi se ferdig serien og ta det helt med ro. I morgen skal jeg på jobb, og får besøk av ei venninne fra folkehøyskolen. Det blir koselig, det er så lenge siden vi har sett værandre. Jeg ser frem til morgendagen! :)

Solen kom frem i noen minutter også :)Kjekkasen min <3Fine farger i himmelen i dag :)

Hamar har fått seg ny resturante og blomster butikk :)


Middagen i går :) Rødvins marinert biff med ris og grønnsaker :)

 

Hva har du gjort i dag?

 

Ha en fin Kveld :)  

 • 13.01.2015, 12:28

Vinterland!


Hei alle mine flotte Lesere.

God Tirsdag alle sammen, håper alle har fått en fin start på dagen. Jeg har sovet lenge i dag, og skal bruke dagen på og rydde litt i hjemmet. I morgen skal jeg på jobb igjen etter noen dager med fri. Det som er godt med fridager er at jeg gjør akkurat det jeg vil selv. Denne gangen hadde Eirik også fri, og det var veldig koselig at vi fikk være sammen. Vi har egentlig sjeldent fri samtidig, men vi prøver og få til noen dager her og der. Akkurat nå skal jeg slappe av litt før jeg begynner på husarbeid.

 

Det er fint med snø, men sykt så irriterende til tider :)

Dette er egentlig en strand .. ikke nå lenger gitt!

 

 

Har du noen planer i dag?

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits