hits
 • 16.01.2018, 18:55

Busy woman!


- God Tirsdag -

Denne uken har jeg besøk av ei venninne som jeg ble kjent med i sommer. Hun bor i Madrid, og har nå tatt turen til Malaga. Vi hadde en super hyggelig kveld i går. Jeg dro rett til henne etter jobb, derfor ble det heller ingen blogg- innlegg i går.

I kveld skal jeg også ut på livet med henne, så dette blir en spennende uke. Håper alle har en super fin tirsdag! 

 

 

 

-C

 

 • 10.01.2018, 18:30

You decide!!


- You guys decide the next video -

Jeg tenkte å lage ny video nå i den nærmest fremtid, jeg trenger deres hjelp, det er tross alt dere som skal se på videoene fremover. 

Hva vil dere jeg skal lage video om?

Vær så snill å kommenter, si hva du vil jeg skal lage video om! 

 

Tusen takk!

 

 

 

-C 

 

 • 06.01.2018, 16:58

I look back..


Alle starter vel året sitt med nyttårsforsetter, og mål for det nye året. Jeg starter det nye året med å se tilbake på det som har vært, og som jeg har lært en hel del av. Jeg tenker at i år, er det eneste nyttårsforsettet mitt at jeg skal leve hver dag som det er den siste. Gjøre akkurat som jeg vil, og tenke på hva som er det beste for meg selv. Om jeg greier det igjennom hele 2018 så er jeg faktisk strålende fornøyd. Jeg trenger faktisk ikke mer! 

Når det gjelder bloggen så har jeg jo en drøm om at den skal bli større, og at youtube-kanalen min skal bli bedre med flere videoer per uke. Så det jobber jeg med nå fremover, men det er ikke lett når man har alle mulige andre prosjekter ved siden av også. Så her handler det om prioriteringer!  

*

 

 

-C

 

 • 28.12.2017, 13:08

#branok


- Super fornøyd med denne julegaven- 

En av gavene som lå undere juletreet i år var boken til Kristin Gjelsvik, #branok. Den har jeg ønsket meg siden jeg fikk høre at hun skulle skrive bok. Jeg har ikke fått lest den enda, men budskapet til Kristin er så utrolig viktig. Jeg syns det er utrolig viktig å få frem dette budskapet, med at du er bra nok akkurat sånn som du er. Personligheten er selvfølgelig like viktig som utseende, mener jeg da! Er du en bra person, så blir du seriøst mer attraktiv også.

Husk det alle jenter og gutter.. dere ER, BRA NOK!! 

Kjempe stolt av deg Kristin <3 Gleder meg max til å lese boken din nå i romjulen. 

*

Er det flere enn meg som har fått boken i julegave? 

*

 

 

 

-C

 • 25.12.2017, 17:29

Familietid


- Familietid i julen- 

De søteste jentene, mine skjønne tantebarn <3 

Lillesøster Karoline, meg og Mamma. 

<3 

Mamma fikk mandel. 

*

Noen bilder fra lillejulaften og selve julaften. I dag har vi gått en tur, der ble det også noen fine bilder som kommer på bloggen i morgen. Håper alle har en fin jul så langt. Det er godt å komme i gang med bloggingen igjen må jeg si. Nå er det straks middagstid, jeg kommer til å rulle hjem til Spania til helgen. Hehe..

 

 

-C

 • 24.12.2017, 14:35

God Jul


- God Jul -

Jeg har ikke julestemning for fem flate øre, men julaften er det uansett! Den kom jammen fort i år. Jeg er hjemme i Trondheim, og storkoser meg med familien. I dag har vi vært på julefrokost, og i kveld får vi besøk av storebroren min, og tante barn. Vi blir en fin gjeng! 

                                                                                                                                                                     Genser fra PM- Personlig Mote

God Jul alle sammen! 

*

 

 

-C

 

 • 22.12.2017, 20:45

Siden sist..


- Since last time-

God fredag!! Akkurat nå sitter jeg i Trondheim, jeg har JULEFERIE. Beklager fraværet. Jeg har vært uten nett nå i ca 2 uker, og har dessverre ikke prioritert bloggen. Det har skjedd så mye på kort tid, så jeg måtte bare få litt tid til å komme i orden. Nå skal jeg være mer aktiv her på bloggen igjen! 

Siden sist så har jeg hatt besøk av min gode venninne Silje. Noen bilder fra den siste tiden! 

Marbella.

Andy, og Meg!

Beste Silje. 

Marbella.

Marbella.

Utsikt over Fuengirola.

Jeg er tilbake med et litt personlig innlegg i morgen, så følg med! 

Håper alle har en fin kveld. 

*

 

 

 

-C

 

 • 09.12.2017, 13:03

Weekend


-cheers to the freakin weekend-

I dag er det duket for julebord med jobben. Jeg har nemlig tatt meg den frihet, og ta på meg rollen som julebord ansvarlig. Meget fornøyd med at jeg og Helene har funnet en super flott plass til oss. Så i kveld blir det fest!! Er det flere enn oss som skal på julebord i dag? 

Ha en strålende lørdag alle sammen! 

*

 

 

 

-C

 

 • 08.12.2017, 19:27

my view


- my view -

God fredag!!

*

 

 

 

-C

 • 26.11.2017, 17:14

Søndag


Happy søndag!

I dag har jeg og Heidi vært ut på en liten gåtur rundt om i området hvor hun bor. Det er så mye fint å se på, og fine bilder som kan bli tatt. Nå skal vi se på leiligheter, får å se om vi finner en leilighet til meg til etter nyttår. Håper vi finner noe fint! Hvordan har deres søndag behandlet dere? m

*

 

-C

 

 • 25.11.2017, 20:24

#Rooftop


-Roof Terrace

I dag har jeg søren meg laget video til dere, jeg må si det var sykt befriende og mindre kleint å filme på den utrolig fine takterrassen her. I morgen skal jeg redigere, så håper den kommer ut i løpet av uken. Håper alle har en super fin lørdag! 

PS: Kjolen er fra Zara. 

*

 

 

-C

 

 • 20.11.2017, 19:44

Ny uke, nye muligheter!


-Ny uke, nye muligheter- 

Det er en splitter ny uke, og denne mandagen har vært kjempe fin. Jeg hadde en veldig fin dag på jobb, egentlig tenkt jeg å løpe en tur etter jobb men det ser dårlig ut. Jeg må i så fall sitte i 10 min til. Hehe.. Jeg har vært borte hele helgen, så det var godt å komme hjem en tur. 

Mål for uken:

1. Få spilt inn den videoen som jeg har utsatt i månedsvis nå. (Unnskyld)

2. Lage et reklame- innlegg. 

3. Ta bilder til et spennende prosjekt. 

4. Dra på et spennende møte. 

5. Klare uke`s målene mine på jobb. 

*

Har dere noen mål for uken? 

 

 

 

-C

 • 18.11.2017, 21:59

Saturday stroll


- Happy Lørdag -

I dag har jeg vært på en liten gåtur med hu snella her, og Benedicte! Det er lørdag, og god stemning! Jeg har tenkt mye på den videoen jeg egentlig skulle filme og svare på for en måned siden. Den kommer, jeg lover..denne gangen!!! Håper alle har en super fin lørdagskveld :D 

*

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 12.11.2017, 19:11

I`m so sorry!


- I`m so sorry- 

Det har skjedd så sykt mye nå, og jeg beklager at bloggingen ikke har blitt prioritert. Men nå er jeg tilbake, og skal oppdatere dere daglig igjen. Jeg har fått meg jobb, noe som er veldig bra. Det betyr nemlig at jeg kan være i Spania til over jul også, og det gjør meg veldig glad! 

Jeg skal komme i gang nå med masse fine bilder, og skjerpe meg veldig. Som sakt så beklager jeg veldig på fraværet, og så kommer jeg sterkere tilbake i neste uke. Håper alle har hatt en super fin helg så langt! Nyt søndagen fine folk <3 

*

 

 

 

-C

 • 28.10.2017, 17:52

Ready for Halloween


-God lørdag, party people-

Jeg er så klar for halloween feiring i kveld, vi skal å feire at jeg endelig har fått jobb som betyr at jeg kan bli her også etter juletider. Wii.. Det er gode nyheter spør du meg. Jeg stortrives i Spania, og vil aldri dra her ifra igjen. Det er så vidt jeg vil hjem til jul, neida så ille er det ikke! Hehe..

I kveld blir det party, så følg med på instagram for å finne ut hva jeg skal kle meg ut som i kveld. 

Ha en strålende kveld alle sammen <3 

*

 

 

 

-C

 

 • 25.10.2017, 14:46

Høststemning


- Høststemning -

Så sykt digg det var å redigere disse bildene nå, og få god høststemning. Jeg har helt glemt å dele bildene fra søsterhelgen min for noen uker siden. Det var så godt å være "hjemme", og få med seg litt av høsten. Jeg knipset noen bilder på gåturen vår den lørdagen pluss litt mer. Akkurat nå er jeg super happy med at jeg bor i Spania, og kan ha på meg skjørt når jeg går ut døra, å ikke vinterjakke. Happy days! 

Vi vet hvordan vi skal kose oss i familien, det er det ikke noe tvil om! Jeg hadde en fantastisk fin helg, håper ikke det blir lenge til neste gang. 

*

Håper alle har en super fin Onsdag!  

 

 

 

-C

 • 23.10.2017, 16:37

Gårsdagens bilder fra ølfestivalen


-Ølfestival-

I går var jeg og Benedicte på ølfestivalen i Torremolinos. Det var faktisk sykt gøy, selv om det ikke var så alt for mye folk der. Det var vel litt mere liv der på lørdag, selv om jeg syns det var greit å ta turen der når det ikke var alt for mange der. Vi hadde en super kveld, de som følger meg på instegram kunne se storyen min der. Om du ikke følger meg så kan du følge meg på: christineskundberg

Jeg har på meg Kjole fra Zara// sko fra Stradivarius 

For en strålende helg det har vært. Hvordan har helgen deres vært?

*

 

 

 

-C

 

 • 22.10.2017, 18:40

Happy sunday!


Beklager mitt fravær, jeg har vært litt opptatt. I dag skal jeg på ølfestival med ei venninne. Jeg tar med kamera så dere får se noen bilder. Det har vært lite bilder av aktivitetene jeg har gjort i det siste. Jeg kommer stærkere tilbake i neste uke, håper alle har hatt en fin helg! God søndag.

*

 

 

 

-C

 • 09.10.2017, 13:40

Ønsker for oktober


-Dette ønsker jeg å gjøre i oktober-

* Allerede i helgen kommer første ønsket i oppfyllelse. Søsterhelg i Oslo, med DDE-konsert. Dette har jeg sett frem til siden vi bestilte billettene for flere måneder siden. Om bare 3 dager drar jeg til Norge igjen. Denne gangen er søstrene i fokus. Ingen fotoshoot eller jobbintervju. Fy søren som jeg gleder meg!!

* Jogge 4 ganger i uka. Holde på en slags rutine her i Spania hadde jo vært fint, selv om jeg ikke har det store behovet for å jogge akkurat nå. Så er det greit å holde seg i form. Pluss at det er så fantastisk å jogge i soloppgangen ved strandlinjen her. Helt utrolig faktisk!

* Feire halloween. Ha fest! Kle seg ut, og bare ha det gøy!

* Dra på en liten getaway til en av de små byene i nærheten her. Det er så mye å se, og nå som jeg har sjansen vil jeg utforske alt som er. Det er snakk om en liten tur i neste uke. Det hadde vært så gøy!! 

* Få meg jobb! Noe som begynner å haste litt.. 

* Lage video til dere. Det har jeg jo helt glemt, det kom jeg på for noen dager siden. Jeg har helt glemt å svare på spørsmålene deres på video. Det skulle vel egentlig stå først, men det skal jeg få gjort før jeg drar nå altså. 

*

Hva ønsker dere å gjøre i oktober? 

 

 

 

-C

 • 06.10.2017, 17:45

Friday


-Happy Friday- 

Endelig er det helg!! For min del så spiller det ikke så stor rolle, men får dere andre skjønner jeg godt det blir godt med helg. Jeg fikk en dårlig nyhet i morges, men prøver å ikke la det gå ut over resten av dagen min. Så jeg skal prøve å kose meg gløgg med venner i dag! Prøve å ikke tenke på negative ting.

Uansett så må man bare nyte livet her i Spania! 

*

Håper alle får en super fin helg!

 

 

 

-C

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign