• 24.06.2017, 13:02

It's Saturday!
Happy Lørdag alle sammen!

For en super flott Lørdag det er, solen skinner og jeg skal komme meg ut å jogge. Nå er det alt for mye som skjer i hodet for tiden, når jeg kommer meg ut får jeg klargjort hodet litt, det er deilig. Resten av dagen går til ei venninne, vi skal kose oss masse. Håper alle får en super lørdag.

Bildene fra shooten kommer i morgen, gled dere! 

*

 

 

-C
 

 • 20.06.2017, 11:32

Dette visste du kanskje ikke om meg


- Dette visste du kanskje ikke om meg -

1. Når jeg var ung kunne jeg nesten ikke gå ut av huset uten sminke, nå går jeg uten sminke nesten daglig.

2. Jeg er ikke så flink til å gi meg selv skryt når jeg gjør noe bra, eller om jeg har nådd mine mål. Det er alltid noe som skal bli bedre, eller noe som kan bli større enn det jeg hadde sett for meg.

3. Jeg er et følelsesmenneske. Jeg griner av absolutt alt, føles det ut som til tider. 4. Jeg takler ikke at vennene mine er sur på meg. Om vi krangler får jeg vondt i hele kroppen. 

5. Jeg er veldig redd for å miste de som betyr mest for meg her i livet. 

6. Jeg elsker oppmerksomhet. 

7. Jeg kan fort bli lei av å gjøre det samme hele tiden. Tanken på å gjøre det samme hele livet, gjør meg kvalm. Jeg trenger variasjon! 

*

Var det noe av dette dere ikke visste om meg? 

 

 

 

-C   

  

 • 17.06.2017, 19:42

Bright future
-En lys fremtiden- I dag har jeg vært på seminar, med ei venninne. Jeg kan virkelig se lyst på fremtiden etter dette seminaret. Jeg har aldri vært på et seminar, der noen får meg så sykt inspirert etter bare 5 minutter. Som også får meg til å se for meg fremtiden, og inspirerer meg til å starte med en gang. Wow, for en opplevelse! Jeg har på meg: Kjole fra mango// Veske fra Spania // Tights fra H&M // sko fra Din skoJeg må løpe videre, en hektisk lørdag! Hvordan er deres lørdag? 

*

 

 

-C

 

 • 14.06.2017, 17:55

Happy Onsdag
-Happy Onsdag- 

For en fantastisk solfylt, og fin dag det er i dag. Jeg gjør meg klar til et modelloppdrag jeg har i morgen, med ansiktsmaske, god salat, vann og selvpleie. Snart er det helg også, jeg har en del planer som jeg gleder meg veldig til. Vurderer å jogge meg en tur i finværet også, men vi får se. Jeg var tross alt på en gratis dansetime i går. Det var sykt gøy, verdens kuleste danselærer. Jeg elsker å danse, skal på en time på fredag også, gleder meg! 

Hva gjør dere i dag?  

*

 

 

-C

 • 13.06.2017, 14:09

Think Positive


Believe in yourself, take on your challenges, dig deep to conquer fears.

Never let anyone bring you down. You got to keep going.

- Hvordan bli mer positiv- 

Jeg tenkte å dele noen tips som har funket fint for meg når jeg har vært negativ. Jeg bruker de den dag i dag, og de hjelper meg veldig mye.

Håper dere også kan få noe godt ut av det. 

* Lev i nuet, vær til stede, og ta vare på øyeblikkene. Ting kommer ikke alltid til å være slik det er i dag, vi blir eldre å ting skjer.  Du bestemmer selv hvordan du vil leve livet ditt, vil du da bruke den tiden på å være negativ? 

* Lev livet! Livet er for kort til å gjøre ting du IKKE vil gjøre. Ta noen sjanser, og gå ut av din komfortsone.

* Gjør ting som gjør deg glad. Hva det måtte være, bare gjør det! Da skal jeg love deg at du blir mye mer positiv. 

* Hør på musikk. Sett på en glad låt, og du kommer i bedre humør med en gang.

* Trening. Helst frisk luft, jeg har startet å jogge med en gang jeg kjenner at jeg blir negativ eller om jeg er i dårlig humør. Nå er det sommer også, da er det lettere å komme seg ut. * Yoga og meditasjon. Det funker veldig godt når du skal klargjøre hodet for stress å negative tanker.

* Finn 3 ting du er takknemlig for. Si de høyt, tro på dem! Når du står opp, eller når du legger deg. 

* Gjør positive tanker til en vane. 

* Vær tålmodig. Ting skjer for en grunn, selv om vi ikke alltid er enige i det. Ikke stress, ting skjer når det er meningen at det skal skje. Dette punktet har jeg slitt med selv, nå som jeg har "godtatt" at ting tar tid er det ikke så negativ tanke lenger. Jeg tenker selvfølgelig på det, men tanken får ikke så mye fokus lenger. 

* Think big! Dette punktet er åpent, det sier seg selv! 

* Kvitt deg med mennesker som tapper deg for energi. De har du ikke bruk for! Alle har dårlige dager selvfølgelig. Om det er personer som ikke er der for deg i både oppturer, og nedturer så er de ikke verdt det. Husk det! 

*

 

 

-C 

 • 12.06.2017, 17:39

Sommerkjoler


Alle kjolene er fra Bubbleroom. Du kan finne de HER.

*

Hvem er din favoritt? 

 

 

 

-C

 • 10.06.2017, 17:39

Excellent!


-Saturdays-

Elsker Lørdager, i kveld skal jeg besøke ei venninne. Vi skal spise mat å kose oss, det gleder jeg meg veldig til. Jeg er så glad i venninnene mine <3 

*

Hva skal dere i dag flotte folk?  

 

 

-C 

 

 • 08.06.2017, 17:27

Thursdays


-En helt vanlig Torsdag- 

-Salat til middag- 

*

Dagen i dag har vært fin, jeg har vært å besøkt Kristin/Styleconnection i butikken hennes på løkka. Som alltid et veldig hyggelig besøk. Til middag ble det salat, nå vurderer jeg å ta meg en joggetur. Jeg hater virkelig regne, og håper det slutter snart. Jeg vil ha sommer! 

 

Hva har dere gjort i dag?  

 

 

 

-C

 

 • 04.06.2017, 20:05

5 kjappe


-5 kjappe- 

1. Hva er planene dine i sommer?

I sommer skal jeg først å fremst kose meg, jeg har en del planer som jeg gleder meg veldig til. Jeg gleder meg veldig til modelloppdragene mine. Jeg gleder meg utrolig mye til å flytte fra Bærum, det var absolutt ikke noe plass for meg. Så ser jeg veldig frem mot mine 3 reiser i sommer. Jeg drar til Trondheim og Lysøysundet. Deretter drar jeg tilbake til fantastiske Spania. Jeg avslutter sommerferien med en uke i Danmark med familien fra Hamar. Jeg gleder meg så mye, jeg teller ned dagene. Kalenderen viser 34 dager. 

2. Hva drikker du en varm sommer dag? 

Jeg kan drikke masse forskjellig. Mine topp 3 er en iskald corona med lime, mojito og sangria. 

3. Hva vil du helst ha på grillen?

Jeg elsker sommerkoteletter, så det er en stor favoritt på grillen hvert år. Jeg liker også hamburger, maiskolbe og avokado.4. Hva er ditt favoritt antrekk på sommeren?

Når det er sommer liker jeg å vise hud, så da er det perfekt med kjole eller et kult skjørt. Jeg elsker å pynte meg, og gjør det gjerne uten at jeg skal noe spesielt. Kjole og bikini er mine favoritter på sommeren, definitivt! 

5. Hvor blir din favoritt destinasjon i sommer?

SPANIA! Jeg har fått opp øynene for Spania, og gleder meg veldig til å dra tilbake. Jeg skal være der en uke denne gangen også, så det skal bli godt å bare slappe av ved strandkanten dag ut å dag inn. Jeg gleder meg selvfølgelig til resten av turene også, men det er noe spesielt med disse sydenturene da. Som gjør at mann gleder seg litt ekstra når mann først skal dra dit.

*

 

 

-C

   

 

 • 04.06.2017, 13:55

S.A.T.U.R.D.A.Y


-Saturday fun- Radix dance crew 

De var så flinke, var det flere som var på musikkfesten i går? Silje danseløven min <3 

Dagen i går gikk fort for seg, plutselig var dagen over. Jeg var veldig sliten, men jeg kom meg til musikkfesten for å se på Silje, og danse crewet hennes. Etterpå dro jeg på middag til Linn. Det var utrolig koselig med en rolig lørdag, med to veldig gode venninner. I dag skal jeg bare slappe av, det blir en god søndag! 

*

 

-C
 

 • 01.06.2017, 19:54

Dagens bildedryss
-Dagens bildedryss- Det har vært så sykt fint vær i dag, jeg nyter disse solfylte dagene. Jeg fikk tatt noen bilder, mens jeg gikk nedover akerselva. For en fantastisk dag!

*

Hvordan har dagen deres vært? 

 

 

 

-C
 

 • 01.06.2017, 10:54

Endelig er vi i Juni


Tenk at det er 1.juni allerede, tiden har gått så fort den siste måneden. Det er mye som skjer fremover, jeg er utrolig spent. 

Dette skjer i Juni: 

* Jeg skal på sommerfest, både på jobb og med venner. 

* Jeg skal på fotoshoots. Jeg gleder meg utrolig mye til disse, jeg skal ikke si for mye om disse før det nærmer seg.

* Jeg skal pakke og flytte. 

* Jeg har lyst å dra på musikkfest. 

* Jeg får besøk av ei venninne. Det er litt usikkert enda, jeg håper vi får det til uansett. * Jeg vil lage flere videoer til dere. 

* Jeg skal dra til stranden.

* Jeg skal grille i parken med gode venner. 

* Jeg skal gå på tur i skogen med lillesøster. 

* Jeg skal ta en kald corona på aker brygge. 

* Jeg skal arrangere spillekveld. 

I`m ready

*

Hva skal dere i juni? Har dere noen planer?

 

 

 

-C

 


 

 • 29.05.2017, 19:13

Videoredigering & open casting


-Videoredigering- 

I dag har jeg fått litt hjelp med å redigere sminkevideo, det tar sin tid å redigere slike videoer. I kveld fortsetter jeg med å redigere, så får det bare ta den tiden det tar. Vi får håper den blir klar til i morgen.

Ellers dro jeg på open casting for TFM i dag, jeg får høre noe om en ukes tid. Jeg krysser fingrene, selv om jeg har mine tvil. #sminkefri

Da starter jeg med redigeringen, ønsk meg lykke til! 

*

Håper alle har en fin start på uken. 

 

 

-C

 

 • 28.05.2017, 14:05

Sunset


For en strålende dag det var i Oslo i går, det var jo helt fantastisk. 

Jeg har ikke vært i god form de siste dagene, litt for slapp til å blogge også. Jeg lover at det blir mye mer blogging fremover. 

I morgen skal jeg faktisk på open casting på nytt modellbyrå, det gleder jeg meg til. 

Jeg elsker å se på solnedgangen.. se så flott! 

*

Har dere en fin helg? 

 

 

-C

 • 23.05.2017, 17:48

Vil bytte modellbyrå


-God Tirsdag-  

I dag er jeg i godt humør, jeg hadde egentlig planlagt å dra på en open casting for et modellbyrå. Men så hadde jeg sett feil, og den var ikke før neste Mandag. Jeg har heldigvis fri den dagen, så jeg får mulighet til å dra likevel. Jeg er overhodet ikke fornøyd med det modellbyrået jeg har nå. Jeg gleder meg veldig mye, og er veldig klar for å bytte modellbyrå om muligheten skulle by seg. 

I dag har jeg fått møtt ei venninne som kommer fra Trondheim, som skulle på ferie med familien sin. Det var veldig hyggelig, så jeg er super fornøyd med dagen selv om dagen ikke ble som jeg hadde tenkt.

 

Hvordan har dagen deres vært?  

 

 

-C

 

 • 22.05.2017, 19:12

Rødt signaliserer..


Rødt signaliserer aktivitet, dramatikk, kjærlighet og lidenskap. Disse 4 ordene beskriver meg akkurat nå. Jeg elsker å være i aktivitet, er alt for dramatisk, har mye kjærlighet rundt meg og har sky høy lidenskap skala. Jeg prøver å bruke dette til min fordel, når det gjelder privatliv, jobb og blogg. Det er utrolig mye som skjer fremover som jeg gleder meg så sykt mye til å fortelle dere. Min lidenskap for blogging skal blomstre mer enn før, og jeg er super motivert. Med å kle seg i rødt får man faktisk mer motivasjon. Ved å gå i rød signaliserer jeg aktivitet, mye drama, kjærlighet og en hel del lidenskap. 

*

 

 

-C

 


 

 • 18.05.2017, 15:52

Min 17. mai feiring


-Min 17. Mai feiring-

Fy søren for en dag jeg hadde i går.

Jeg var med de beste folka, og kunne virkelig ikke hatt det bedre. Jeg knipset bilder hele dagen så å si, de kommer under her. Bilder sier mer en ord, derfor kjører jeg bare på med bildedryss fra den beste dagen i året. Hadde dere en fin feiring i går?   

Vi startet dagen med champagnefrokost med gode venner og nye bekjentskaper. Det var veldig gøy!! 

Kjolen min er fra Nelly // Sko fra Zalando // Klokke fra DW  Veske fra Stradivarius. It was so amazing

*

Hvordan var deres 17.Mai? 

 

 

-C
 
 

 • 14.05.2017, 16:25

Bilder fra Spania del 2


-Bildedryss- 

Jeg har alt for mange bilder, derfor blir de delt opp i flere innlegg. Jeg savner virkelig Spania, i Oslo er det utrolig trist vær nå.  

Take me back!Ha en fin Søndag alle sammen! 

*

 

 

-C 


 

 • 13.05.2017, 15:05

10 favoritter fra Vici


-Mine favoritter fra VICI- 

Det nærmer seg sommer, og jeg ser etter min nye sommerkjole. 

Jeg er ikke så glad i hvitt, men fy søren så fin denne var. Kanskje litt kjedelig med svart i sommer.. Elsker det blomster mønsteret på brystet. Fargen var helt Wow.. Elsker fargen her også, har du sett så fin?! Perfekt! Denne har jeg siklet på lenge. Måtte bare ta den med, men den er dessverre ut solgt.Enkel og fin. En av nyhetene på siden. Gult er kult. 

Få de HER

*

Hvem skal jeg velge? Hvem er din favoritt? 

 

 

-C

  

 • 11.05.2017, 14:34

Bilder fra Spania del 1


-Bildedryss- Flere bilder kommer senere :) 

*

Nyt torsdagen, snart er det helg dere! 

 

 

 

-C 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits