hits
 • 16.03.2018, 20:03

Back in Norway!


Hei dere! 

Jeg er tilbake i Norge, jeg tror jeg skal fryse av meg tærne, sånn helt seriøst. Det er alt for kaldt her, jeg er glad jeg bare blir noen dager ass. Derfor må jeg utnytte disse dagene, så nå har jeg å pappa tid sammen. I morgen har jeg flere planer, som jeg gleder meg til. 

Håper alle har en fin fredag!

*

 

 

-C  

 

 • 14.03.2018, 18:58

Kvelder som denne!


Lille lørdag hos Heidi

Det er onsdag, og lille lørdag. Jeg tilbringer kvelden med min gode venninne Heidi. Vi skal kose oss med pizza, og bare slappe av. Jeg drar til Norge på fredag, der jeg skal besøke familien min på Hamar. Så dette blir en helg fult med familiekos, og venne hygge. Jeg har ikke sett familien min siden sommeren, og tenker at det skal bli godt å se de igjen. Gruer meg litt til å komme hjem til kulden, med tanke på at det er 18 pluss grader her jeg bor. Men slik er det, det går vel bra det også. Håper alle mine flotte lesere har en fin onsdag! Jeg har endelig fått nett hjemme i leiligheten, så i morgen vil jeg oppdatere dere fra leiligheten. 

 

*

 

 

-C

 

 • 11.03.2018, 18:36

Black & white


- Black and white -

Håper alle har en fin dag! God søndag!

*

 

 

-C

 • 08.03.2018, 17:33

Kvinnedagen!


- Kjære kvinner -

Gratulerer med dagen kjære kvinner!

At vi er i 2018 å fremdeles kjemper om likestilling er jo faktisk helt sykt. Heldigvis så har det skjedd ting, og vi har kommet langt. Vi må ikke miste håpet, og vi må ikke gi oss! Så lenge vi kan gjøre en forskjell, og forhåpentligvis hjelpe andre som ikke greier å hjelpe seg selv. Alle er vi unik, ikke minst er vi bra nok...akkurat sånn som vi er.

 

* Gjør ditt beste med å ikke slenge dritt om andre, eller til deg selv

* Hva du har av fine ting, avgjør ikke hvem du er

* Ikke døm andre 

* Vær fryktløs 

* Bare fordi du har en dårlig dag, betyr ikke at du har et dårlig liv

* Elsk deg selv- for den du er

* Gjør andre jenter sterk

* Finn en vei- eller lag en vei

* Du har ingenting å bevise for noen

* Ikke sammenlign deg med andre

*

 

 

-C

 • 06.03.2018, 08:51

Bad weather and without internet..


De stressende dagene med flytting er endelig over, jeg er super sliten. I tillegg har vi bare regnvær her i Spania, og det gjør det ikke så mye bedre kan du si. Jeg må bare beklage at jeg ikke har fått lagt ut noe innlegg på bloggen i det siste. Vi venter på internett som kan ta noen dager dessverre, det er jo helt krise for oss bloggere. Sitter på jobb nå, fikk med meg gutta litt tidligere på jobb så jeg kunne blogge. De er best! Skal prøve å oppdatere instagram oftere disse dagene. 

Håper alle får en fin Tirsdag! 

*

 

 

-C

 • 02.03.2018, 19:56

The car trip from work..


I dag er det mye som skjer, deler noen bilder fra bilturen hjem! Håper alle får en fin fredagskveld <3 

 

 

 

-C

 • 01.03.2018, 22:04

Jeg flytter!!


- Endelig kan jeg komme til ro -

Jeg og gutta fra jobb flytter videre til ny leilighet. Endelig kan jeg komme til ro, og være en plass i en lengre periode. Når det er godkjent så tror jeg alle tre blir 10 kg lettere. Så akkurat nå driver vi å pakker, og styrer her i heimen. Håper alle har en fin torsdag!

Jeg har på meg: Skjorte fra Monki // Skjørt fra Bik Bok // Sko fra Spania(husker ikke navn) // Solbriller fra Monki   

*

 

 

-C

 • 26.02.2018, 19:55

Ukens mål


- Ukens mål -

* Redigere videoer, jeg prøvde meg på en video i helgen, men ble overhodet ikke fornøyd. Så jeg må filme inn ny video, slike ting tar litt tid. Det er det første målet, og det eneste målet som SKAL prioriteres først. 

* Greie målene mine på jobb, om jeg så må sitte overtid skal jeg greie målene for februar måned. 

* Pakke å flytte i løpet av uken. Gutta og jeg skal flytte til et nytt bosted, jeg gleder meg til å se hvor vi ender opp. 

* Jeg skal også bestille flybilletter til neste Norges besøk. Jeg drar til Norge om noen uker, og jeg gleder meg max. 

*

 

 

-C 

 

 

 • 19.02.2018, 21:28

Thoughts


- Monday - 

Jeg har ikke verdens beste start på uken, jeg innså et stort dilemma. Jeg blir jo 30 i år, og har egentlig planlagt å ha storfeiring i noen år nå. Men det var jo før jeg flyttet til Spania å fikk en jobb som selger. Nå er det ikke bare å ta seg fri lenger, ikke sånn egentlig. Derfor fikk jeg et dilemma med at jeg har alt for mange planer i sommer. Ikke nok med bursdag, så har jeg blitt invitert i brullyp også. I tillegg til det har jeg og søstrene planlagt en ny konsert, som i år er med Åge Alexandersen i Oslo. Så kommer det sikkert flere planer også, typisk min flaks. Er jeg heldig så får jeg blitt med på alt også! Hehe.. 

*

Bare noen tanker som måtte skrives ned. Å nei da jeg klager overhodet ikke. Jeg bare gleder meg! 

 

 

 

-C

 

 • 17.02.2018, 16:01

At night


På natten ser det slik ut..

Benalmadena er utrolig fint på kvelden også, det ble noen nydelige bilder. Her finner du lett ro, og er en fin plass å klargjøre tankene. Når jeg bodde i Torremolinos, så jogget jeg strandpromenaden bort til Benalmadena faktisk. Det var terapi for sjelen mildt sakt, utrolig digg! 

*

 

 

-C

 

 • 10.02.2018, 17:04

fredagens snapshots


- Snapshots -

Noen bilder fra gårsdagen tenkte jeg var innafor nå. Jeg hadde en super fin fredag, starter dagen med denne fine utsikten mot stranda. Jeg avslutter dagen med noen glass vin med ei venninne. Perfekt fredag!! I dag tenkte jeg å kanskje dra på en Dansk cafe, for å se på den Danske mgp semifinalen.

Hva er deres planer i dag? 

*

 

 

 

-C

 • 28.01.2018, 13:59

Sunday routine


Tenkte å nevne noen av mine søndags rutiner for dere. Som regel er søndagen veldig slapp, så alt jeg ikke fikk gjort tidligere i uken gjør jeg på søndag som regel. Men det er noen punkter som jeg prøver å prioritere mer enn andre da..de kommer her. 

1. Jeg lager en liten plan over blogg-innlegg som skal ut i neste uke. Og selvfølgelig skrive et innlegg som forhåpentligvis inspirerer. Jeg bruker også å ta noen bilder til innlegg jeg skal skrive. I tillegg skrive, og svare på mail som har med blogg å gjøre. 

2. Ta vare på meg selv. Ha hjemmespa, gå uten sminke så huden for pustet, og kanskje ta en ansiktsmaske. Ellers bare gå i chille klær hele dagen, og ta en varm dusj. 

3. Se en morsom film, få tankene på andre ting. Bare la kroppen slappe av, og le til en artig film. Det er veldig sunt å le, det er noe av det beste jeg vet. 

  

Dagens saying:

Give yourself something to look forward to that isn`t a person

*

Har dere noen søndags rutiner?

 

 

 

-C

 

 • 27.01.2018, 15:54

Fuengirola


For noen dager siden var jeg å møtte ei venninne. Vi knipset noen bilder, her er resultatet på noe av det som ble resultatet. Det er litt over skyer her i Spania nå, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre i dag. I tillegg til det er jeg hundepasser, og det er jo like hyggelig som alltid. 

Hva gjør dere i dag?  

*

 

 

-C

 • 21.01.2018, 14:57

Snapshots fra gårsdagen!


- Snapshots fra lørdagen -

God søndag alle sammen! For en perfekt helg det har vært så langt, i går var jeg i Malaga. Jeg glemte selvfølgelig kamera, men jeg fikk tatt noen fine bilder med den nye mobilen min. Som har et perfekt kamera, som jeg er veldig fornøyd med. Helgen godt oppsummert, god stemning! 

#happyface 

*

 

 

 

-C

 • 16.01.2018, 18:55

Busy woman!


- God Tirsdag -

Denne uken har jeg besøk av ei venninne som jeg ble kjent med i sommer. Hun bor i Madrid, og har nå tatt turen til Malaga. Vi hadde en super hyggelig kveld i går. Jeg dro rett til henne etter jobb, derfor ble det heller ingen blogg- innlegg i går.

I kveld skal jeg også ut på livet med henne, så dette blir en spennende uke. Håper alle har en super fin tirsdag! 

 

 

 

-C

 

 • 10.01.2018, 18:30

You decide!!


- You guys decide the next video -

Jeg tenkte å lage ny video nå i den nærmest fremtid, jeg trenger deres hjelp, det er tross alt dere som skal se på videoene fremover. 

Hva vil dere jeg skal lage video om?

Vær så snill å kommenter, si hva du vil jeg skal lage video om! 

 

Tusen takk!

 

 

 

-C 

 

 • 06.01.2018, 16:58

I look back..


Alle starter vel året sitt med nyttårsforsetter, og mål for det nye året. Jeg starter det nye året med å se tilbake på det som har vært, og som jeg har lært en hel del av. Jeg tenker at i år, er det eneste nyttårsforsettet mitt at jeg skal leve hver dag som det er den siste. Gjøre akkurat som jeg vil, og tenke på hva som er det beste for meg selv. Om jeg greier det igjennom hele 2018 så er jeg faktisk strålende fornøyd. Jeg trenger faktisk ikke mer! 

Når det gjelder bloggen så har jeg jo en drøm om at den skal bli større, og at youtube-kanalen min skal bli bedre med flere videoer per uke. Så det jobber jeg med nå fremover, men det er ikke lett når man har alle mulige andre prosjekter ved siden av også. Så her handler det om prioriteringer!  

*

 

 

-C

 

 • 28.12.2017, 13:08

#branok


- Super fornøyd med denne julegaven- 

En av gavene som lå undere juletreet i år var boken til Kristin Gjelsvik, #branok. Den har jeg ønsket meg siden jeg fikk høre at hun skulle skrive bok. Jeg har ikke fått lest den enda, men budskapet til Kristin er så utrolig viktig. Jeg syns det er utrolig viktig å få frem dette budskapet, med at du er bra nok akkurat sånn som du er. Personligheten er selvfølgelig like viktig som utseende, mener jeg da! Er du en bra person, så blir du seriøst mer attraktiv også.

Husk det alle jenter og gutter.. dere ER, BRA NOK!! 

Kjempe stolt av deg Kristin <3 Gleder meg max til å lese boken din nå i romjulen. 

*

Er det flere enn meg som har fått boken i julegave? 

*

 

 

 

-C

 • 25.12.2017, 17:29

Familietid


- Familietid i julen- 

De søteste jentene, mine skjønne tantebarn <3 

Lillesøster Karoline, meg og Mamma. 

<3 

Mamma fikk mandel. 

*

Noen bilder fra lillejulaften og selve julaften. I dag har vi gått en tur, der ble det også noen fine bilder som kommer på bloggen i morgen. Håper alle har en fin jul så langt. Det er godt å komme i gang med bloggingen igjen må jeg si. Nå er det straks middagstid, jeg kommer til å rulle hjem til Spania til helgen. Hehe..

 

 

-C

 • 24.12.2017, 14:35

God Jul


- God Jul -

Jeg har ikke julestemning for fem flate øre, men julaften er det uansett! Den kom jammen fort i år. Jeg er hjemme i Trondheim, og storkoser meg med familien. I dag har vi vært på julefrokost, og i kveld får vi besøk av storebroren min, og tante barn. Vi blir en fin gjeng! 

                                                                                                                                                                     Genser fra PM- Personlig Mote

God Jul alle sammen! 

*

 

 

-C

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign