• 22.09.2017, 15:27

Denne helgen blir magisk


Heeei fra Norge!!

Jeg er på Norsk jord igjen, det er en smule kaldt men ellers er jeg veldig happy. Fy søren så godt det var å komme tilbake, spesielt når du vet at du skal tilbake til varmere strøk om 4 dager igjen. Jeg har gledet meg til denne helgen så lenge nå, den kommer til å bli helt magisk. Jeg har masse planer, og vet ikke om jeg har tid til å blogge så mye denne helgen. Jeg skal i tillegg ut med et reklame innlegg som er veldig viktig. 

Dere får høre om alt på Mandag tror jeg vi sier. 

Håper alle får en strålende helg!!

 

 

 

-C

 • 21.09.2017, 16:12

To do list


- To do list - 

I dag har jeg litt å gjøre faktisk, derfor liker jeg å lage "to do list". Er det flere enn meg som liker slike lister? 

1. Jeg har reklame innlegg som skal ut på bloggen som jeg må skrive i dag. Det er utrolig gøy å få slike oppdrag, jeg er så glad for de mulighetene jeg får. 

2. Pakke en liten koffert til helga tur til Oslo. Det blir faktisk lett fordi jeg kommer ikke til å pakke med så mye, siden jeg for det meste skal hente klær fra Norge. 

3. Ta hårkur før jeg drar, dette håret mitt får virkelig gjennomgå i varmen, saltvann og klor.

4. Sjekke mailboksen, og svare på mail. Jeg skal også sende noen mails til kunder jeg vil samarbeide med.

5. Finne flere inspirasjonsbilder til fotoshoot på søndag! 

6. Ta outfit bilder. 

7. Husk å hent pakke fra zalando i morgen, som skal brukes til fotoshooten på søndag. 

*

 

 

-C

 • 19.09.2017, 15:38

Snapshots


-Snapshots fra gårsdagen- 

Det er utrolig fint på stranden her i Torremolinos. Er dere ikke enig?

*

 

 

-C

 

 • 17.09.2017, 19:22

Girls weekend!


God søndag! 

Er det flere enn meg som har hatt en fin helg? Jeg har tilbrakt helgen til ei venninne, som jeg har blitt kjent med her i Spania. Hun er fra Norge å heter Benedicte, og er verdens kuleste jente. Så takknemlig for at vi møttes på bursdagen min, og fant tonen med en gang! En skikkelig girls weekend altså! Ellers har jeg laget video til dere, litt usikker på hvordan den ble, må få noen dager på å redigere den ferdig. Hva med dere? Hva har dere gjort? 

*

 

 

-C

 • 10.09.2017, 20:23

My new favorite place


- God Søndag -

Jeg har hatt verdens beste helg på lenge, jeg har oppdaget mitt nye favoritt sted. Har du sett så utrolig fint? Omg!! Det er helt magisk faktisk. På fredag hadde vi da roadtrip til dette flotte stedet, på lørdag hadde jeg bursdag å var ute å fartet hele dagen. I dag er jeg max sliten kan du si! 

Tenk at jeg er 29 år, bare et år igjen av tjueårene. Det skal nytes for å si det sånn, jeg tar det med knusende ro. Noe som er veldig behagelig! 

Noen bilder fra El chorro. 

Jeg vil tilbake hit allerede, det var så magisk <3 

*

Håper alle har en fin søndag! 

 

 

-C

 

 • 07.09.2017, 19:14

Beach day!


-Beach day- 

I dag våknet jeg 08.30 for å jogge lands strandpromenaden. Det er faktisk helt magisk, jeg elsker det! Etterpå måtte jeg sove litt igjen, etter 2 timer søvn var det klart for strand livet. Jeg møtte ei venninne jeg har blitt kjent med her nede, som jeg har nevnt tidligere. Det var veldig hyggelig! 

Super koselig dag! I kveld skal vi møtes en gjeng å spise litt mat. 

*

Hva gjør dere på denne flotte torsdagen? 

 

 

-C

 • 02.09.2017, 19:56

Oktoberfest i September..


-God Lørdag- 

I går var jeg på oktoberfest med en kompis av meg som bor her, og en gjeng han jobber med. Det var kjempe gøy, jeg hadde en utrolig hyggelig kveld. Sykt takknemlig for at jeg fikk bli med, det må gjerne gjentas om ikke lenge. Jeg hadde med kamera, og knipset noen bilder! 

For en kveld! Godt var det å være med både norske, svenske og danske! 

*

Håper alle får en fin lørdag! 

 

 

-C

 • 31.08.2017, 19:18

Tiden går så fort, det er litt skummelt


-Happy Torsdag- 

I dag har jeg bodd i Spania i 3 uker, tiden har gått så utrolig fort det er nesten litt skummelt. Jeg har "dessverre" ikke kommet inn i noe rutiner enda, jeg sier dessverre fordi det er sykt viktig for meg å ha rutiner på ting. Sommerferien er over, vi er snart i en ny måned. Min favoritt måned selvfølgelig, siden jeg har bursdag. Den skal jo selvfølgelig feires på Spansk vis. Utenom bursdagsfeiring er det masse annet som skjer i September, som er utrolig spennende for meg som blogger, og som person selvfølgelig. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det senere, når det nærmer seg. Dette ble et litt merkelig innlegg, men en liten oppdatering er jo ikke feil det heller.I kveld er det girls night, jeg skal ut med ei jeg har blitt kjent med her. Det blir utrolig hyggelig, jeg gleder meg!

*

Har dere noen planer?   

 

 

-C

 

 • 28.08.2017, 18:27

en del nye fregner og lysere hår


-God Mandag-

I dag er det utrolig varmt i Spania, jeg tror søren meg jeg renner bort snart. Små forkjølet er jeg også, fordi jeg ikke er vant til varmen å må ha på aircondition hele tiden. Slik er nå livet i Spania da, det er ikke perfekt det heller. Hehe! Anyways.. jeg har fått en del nye fregner, og lysere hår siden sist. Jepp, du ser at jeg har fått farge. I Spania er tydeligvis fregner veldig populært, det får jeg høre hvert 10 minutt nesten. Hehe.. noe som bare er hyggelig da. 

Hvordan er det med dere, får dere lett farge når dere er i solen i en lengre periode? 

Jeg håper jeg kan lage video i morgen, i dag har det vært shit vær rett å slett. Føler lyset er bedre ute, men vi får se hvordan jeg gjør det. 

*

Ha en strålende Mandag! Det har hvertfall jeg. 

 

 

-C

 

 

 • 27.08.2017, 12:46

Ask me anything!


-Spørsmål- 

Hei, å god søndag! Disse dagene går så utrolig fort, plutselig er det søndag! Jeg hadde søndags følelse på fredag, så jeg har det godt nå. Denne uken har vært helt fantastisk. Enda en uke er over her i Spania, og jeg nyter seriøst hvert minutt. 

Jeg har fått litt spørsmål, og lovet dere svar på video. Det skal dere få! Jeg lurte bare på om det var noen siste spørsmål før jeg lager videoen i neste uke.

Ask me anything! 

 

 

 

-C

 

 • 21.08.2017, 19:46

Let`s go to the beach


-Beach day- 

Håper alle har en fin start på uken, jeg skal komme meg i dusjen nå etter en herlig dag på stranden. 

*

 

 

-C

 • 16.08.2017, 15:30

So yesterday was fun..


#Thelifeinspain 

Fy søren så gøy det var i går, jeg skulle møte en kompis som jeg har gått på folkehøyskole med. I Malaga nå så er det "feria" som er som en liten festival der folk drikker i gatene å har det gøy. Det var masse folk over alt, og veldig god stemning! Jeg hadde en veldig fin start på festival uka. Hehe.. 

Psst..denne gangen ble kamera med! 

Dagen i dag er en max avslapnings dag! 

*

 

-C

 

 • 14.08.2017, 19:55

Har du noen spørsmål?


Hola! 

Beklager dårlig oppdatering fra Spania! Det har vært full fart siden jeg kom, det med at jeg skulle slappe av de første dagene var jo bare tull. Jeg har vært på pool party med en flott gjeng. Det var helt utrolig nydelig der, og huset var jo helt enormt til å være i Spania. Kamera ble selvfølgelig glemt den dagen, men nå skal det ut av kofferten, og må brukes litt oftere. 

Jeg tenkte å ha spørrerunde, det er en del spørsmål om hvorfor jeg valgte å dra til Spania For første gang på video, ja dere leste riktig! Jeg skal svare på deres spørsmål på video. Skriv i kommentarfeltet hva du lurer på så kommer videoen snart! 

PS: Jeg lager ikke video om det kommer få spørsmål, derfor er det bare å spørre i vei dere.

*

 

 

 

-C

 

 • 10.08.2017, 19:00

I'm here!!


-Nytt eventyr- 

Da er jeg ankommet Spania, tenk at det er her jeg skal bo de neste 4 månedene(forhåpentligvis). Jeg ser virkelig frem til dette eventyret jeg legger ut på nå. Det er så mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt nå. Vi skal ikke gå inn på det nå. Jeg har sommerfugler i magen det er helt sikkert. De første dagene går til å bare komme til rette å slappe av, så får vi se hva de neste ukene vil bringe. Sykt spennende! 

Peace! 

*

 

-C

 
 • 05.08.2017, 17:33

En lang ferie går mot slutten..


-Ferie bilder-

Jeg er tilbake i Oslo, ferien er snart over. I neste uke har jeg vært på farten i en måned, det er helt sykt. Det har gått så utrolig fort! Jeg er dritt lei av å reise nå, så når jeg kommer til Spania, blir jeg der. Jeg tenkte å dele noen bilder av min sommer! Håper alle har en fin lørdag. 

OMG..for et sjarmtroll <3 

Ble en del vin i sommer :P hehe..

<3 

For en fin sommer jeg har hatt, selv om det har vært noen kjipe dager har den vært fylt med masse kjærlighet også. 

*

I neste uke er det masse som skjer, jeg er super opptatt. Jeg har fotoshoot og skal flytte til Spania. 

Ha en god helg alle sammen! 

 

 

-C

 

 • 02.08.2017, 20:12

Må bare nyte


-Sverige leverer som alltid- 

Min kule farfar & meg. 

I morgen drar vi tilbake til Hamar, der blir jeg til lørdag. Så drar jeg tilbake til Oslo igjen! 

*

Hvordan har deres sommerferie vært? 

 

 

 

-C

 • 31.07.2017, 17:33

Sveriges paradis


-Mitt paradis- 

Er det 4 eller 5 året vi er i vårt vakre paradis nå?! Jeg er i Karlstad, som er i Sverige. På en campingplass som heter mørudden. Dette er virkelig en perle, det er utrolig fint her på sommeren. I dag er det veldig mye vind, men jeg trosser vinden å sitter ute i solen. Hehe.. jeg har jo tross alt ferie. 

I går var det noe vannscooter konkurranse her. Det var så å si stapp fult her! Gøy var det :D

Håper alle har en fin Mandag!

*

 

 

-C 

 • 26.07.2017, 20:03

Oppdatering fra Danmark
-Danmark- 

En liten bilde oppdatering på hvordan det går i Danmark. Han som er på dana cup ser ut til å kose seg, selv om laget har gått igjennom 3 tap nå. Neste kamp er i morgen tidlig. De gjør så godt de kan, og har det gøy mens de spiller. Jeg husker selv når jeg var på dana cup, jeg hadde det så gøy med jentene på laget! 

Noen bilder av dagene som har vært.Nå har vi vært ute å spist på en burger sjappe, det var sykt god burger der! Nå er jeg veldig mett, og ser frem mot en rolig kveld.

*

Håper dere har en fin Onsdags kveld!  

 

 

-C 

 • 24.07.2017, 17:34

Bildedryss fra Ålbæk


-Danmark- 

For en dag det har vært. Dagen starter med regn, etter noen timer kom heldigvis sola å vi kunne gå oss en tur. Jeg hadde selvfølgelig med meg kamera, og knipset noen bilder av turen vår. Jeg er super fornøyd med 2 timers trimtur her i Ålbæk. Hva gjør dere i dag? Så fint det er her <3 tenk at jeg skal være her i 5 dager til. 

*

 

 

-C

 • 23.07.2017, 13:51

Hei Danmark
-Happy søndag- 

Nå er jeg kommet meg på familieferie i Danmark. Vi befinner oss i Ålbæk, her er det utrolig fint. Feriehuset er også til å skryte av, vi stor koser oss. Til uken starter dana cup, som søskenbarnet mitt skal være med på. Jeg skal ut å røre meg litt nå, har ikke jogget på en uke og får snart angstanfall. Et bildedryss fra vår første dag i Danmark. Gleder meg til resten av turen, det er så sykt mye fint å ta bilder av her <3 Love it! 

*

 

 

-C
 

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits