hits
 • 20.11.2017, 19:44

Ny uke, nye muligheter!


-Ny uke, nye muligheter- 

Det er en splitter ny uke, og denne mandagen har vært kjempe fin. Jeg hadde en veldig fin dag på jobb, egentlig tenkt jeg å løpe en tur etter jobb men det ser dårlig ut. Jeg må i så fall sitte i 10 min til. Hehe.. Jeg har vært borte hele helgen, så det var godt å komme hjem en tur. 

Mål for uken:

1. Få spilt inn den videoen som jeg har utsatt i månedsvis nå. (Unnskyld)

2. Lage et reklame- innlegg. 

3. Ta bilder til et spennende prosjekt. 

4. Dra på et spennende møte. 

5. Klare uke`s målene mine på jobb. 

*

Har dere noen mål for uken? 

 

 

 

-C

 • 18.11.2017, 21:59

Saturday stroll


- Happy Lørdag -

I dag har jeg vært på en liten gåtur med hu snella her, og Benedicte! Det er lørdag, og god stemning! Jeg har tenkt mye på den videoen jeg egentlig skulle filme og svare på for en måned siden. Den kommer, jeg lover..denne gangen!!! Håper alle har en super fin lørdagskveld :D 

*

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 12.11.2017, 19:11

I`m so sorry!


- I`m so sorry- 

Det har skjedd så sykt mye nå, og jeg beklager at bloggingen ikke har blitt prioritert. Men nå er jeg tilbake, og skal oppdatere dere daglig igjen. Jeg har fått meg jobb, noe som er veldig bra. Det betyr nemlig at jeg kan være i Spania til over jul også, og det gjør meg veldig glad! 

Jeg skal komme i gang nå med masse fine bilder, og skjerpe meg veldig. Som sakt så beklager jeg veldig på fraværet, og så kommer jeg sterkere tilbake i neste uke. Håper alle har hatt en super fin helg så langt! Nyt søndagen fine folk <3 

*

 

 

 

-C

 • 28.10.2017, 17:52

Ready for Halloween


-God lørdag, party people-

Jeg er så klar for halloween feiring i kveld, vi skal å feire at jeg endelig har fått jobb som betyr at jeg kan bli her også etter juletider. Wii.. Det er gode nyheter spør du meg. Jeg stortrives i Spania, og vil aldri dra her ifra igjen. Det er så vidt jeg vil hjem til jul, neida så ille er det ikke! Hehe..

I kveld blir det party, så følg med på instagram for å finne ut hva jeg skal kle meg ut som i kveld. 

Ha en strålende kveld alle sammen <3 

*

 

 

 

-C

 

 • 25.10.2017, 14:46

Høststemning


- Høststemning -

Så sykt digg det var å redigere disse bildene nå, og få god høststemning. Jeg har helt glemt å dele bildene fra søsterhelgen min for noen uker siden. Det var så godt å være "hjemme", og få med seg litt av høsten. Jeg knipset noen bilder på gåturen vår den lørdagen pluss litt mer. Akkurat nå er jeg super happy med at jeg bor i Spania, og kan ha på meg skjørt når jeg går ut døra, å ikke vinterjakke. Happy days! 

Vi vet hvordan vi skal kose oss i familien, det er det ikke noe tvil om! Jeg hadde en fantastisk fin helg, håper ikke det blir lenge til neste gang. 

*

Håper alle har en super fin Onsdag!  

 

 

 

-C

 • 23.10.2017, 16:37

Gårsdagens bilder fra ølfestivalen


-Ølfestival-

I går var jeg og Benedicte på ølfestivalen i Torremolinos. Det var faktisk sykt gøy, selv om det ikke var så alt for mye folk der. Det var vel litt mere liv der på lørdag, selv om jeg syns det var greit å ta turen der når det ikke var alt for mange der. Vi hadde en super kveld, de som følger meg på instegram kunne se storyen min der. Om du ikke følger meg så kan du følge meg på: christineskundberg

Jeg har på meg Kjole fra Zara// sko fra Stradivarius 

For en strålende helg det har vært. Hvordan har helgen deres vært?

*

 

 

 

-C

 

 • 22.10.2017, 18:40

Happy sunday!


Beklager mitt fravær, jeg har vært litt opptatt. I dag skal jeg på ølfestival med ei venninne. Jeg tar med kamera så dere får se noen bilder. Det har vært lite bilder av aktivitetene jeg har gjort i det siste. Jeg kommer stærkere tilbake i neste uke, håper alle har hatt en fin helg! God søndag.

*

 

 

 

-C

 • 09.10.2017, 13:40

Ønsker for oktober


-Dette ønsker jeg å gjøre i oktober-

* Allerede i helgen kommer første ønsket i oppfyllelse. Søsterhelg i Oslo, med DDE-konsert. Dette har jeg sett frem til siden vi bestilte billettene for flere måneder siden. Om bare 3 dager drar jeg til Norge igjen. Denne gangen er søstrene i fokus. Ingen fotoshoot eller jobbintervju. Fy søren som jeg gleder meg!!

* Jogge 4 ganger i uka. Holde på en slags rutine her i Spania hadde jo vært fint, selv om jeg ikke har det store behovet for å jogge akkurat nå. Så er det greit å holde seg i form. Pluss at det er så fantastisk å jogge i soloppgangen ved strandlinjen her. Helt utrolig faktisk!

* Feire halloween. Ha fest! Kle seg ut, og bare ha det gøy!

* Dra på en liten getaway til en av de små byene i nærheten her. Det er så mye å se, og nå som jeg har sjansen vil jeg utforske alt som er. Det er snakk om en liten tur i neste uke. Det hadde vært så gøy!! 

* Få meg jobb! Noe som begynner å haste litt.. 

* Lage video til dere. Det har jeg jo helt glemt, det kom jeg på for noen dager siden. Jeg har helt glemt å svare på spørsmålene deres på video. Det skulle vel egentlig stå først, men det skal jeg få gjort før jeg drar nå altså. 

*

Hva ønsker dere å gjøre i oktober? 

 

 

 

-C

 • 06.10.2017, 17:45

Friday


-Happy Friday- 

Endelig er det helg!! For min del så spiller det ikke så stor rolle, men får dere andre skjønner jeg godt det blir godt med helg. Jeg fikk en dårlig nyhet i morges, men prøver å ikke la det gå ut over resten av dagen min. Så jeg skal prøve å kose meg gløgg med venner i dag! Prøve å ikke tenke på negative ting.

Uansett så må man bare nyte livet her i Spania! 

*

Håper alle får en super fin helg!

 

 

 

-C

 • 03.10.2017, 19:04

Jeg savner virkelig..


Vi er i Oktober allerede, og det er en av høst månedene. Man lærer seg å være takknemlig for at man faktisk har høst i sitt eget land, for på denne tiden av året er Norge helt fantastisk. Jeg savner høsten, her i Spania skinner solen å det er ikke så mange fine farger i gatene som man er vant til. 

Derfor lager jeg et lite høst-innlegg, jeg savner det å gå med litt tykkere gensere også. Klærne på høsten er så sykt fine, og det er utrolig fine farger også. Jeg virkelig elsker høst outfit`s. Blir kanskje ikke så mye av de på denne bloggen i år, men håper jeg kan inspirere men andre outfit- poster utover. 

Er det høststemning i Norge nå? 

*

 

 

 

 

-C

 

 

 

 • 02.10.2017, 15:53

Happy Monday


- Happy Monday - 

For en fantastisk fin Mandag det er! Jeg fikk flotte nyheter på morgenkvisten i dag, noe som gjør at denne dagen bare må bli super. Har ikke store planene, men jeg må jobbe litt med nye innlegg som skal ut på bloggen. Ta noen feelgood bilder, lenge siden jeg har lagt ut inspirasjons bilder nå.

Håper alle får en super fin Mandag!! 

*

 

 

-C

  

 • 01.10.2017, 14:23

Weekend fun!


-Incredible weekend-

For en fantastisk helg det har vært, vi har feiret noe som heter feria her i Torremolinos. Jeg vet ikke om dere husker at jeg var på det for noen måneder siden i Malaga også. Helt fantastisk! Jeg har også vært uten internett de siste 4 dagene. Så denne søndagen har jeg utrolig mye å gjøre! 

Noen bilder fra helgen´s festligheter. 

Body fra Zalando// Shorts fra H&M // Sko fra Spania

Benedicte & Meg <3 Vi hadde det så gøy!! 

*

Hva har dere gjort i helgen?

 

 

 

-C

 • 22.09.2017, 15:27

Denne helgen blir magisk


Heeei fra Norge!!

Jeg er på Norsk jord igjen, det er en smule kaldt men ellers er jeg veldig happy. Fy søren så godt det var å komme tilbake, spesielt når du vet at du skal tilbake til varmere strøk om 4 dager igjen. Jeg har gledet meg til denne helgen så lenge nå, den kommer til å bli helt magisk. Jeg har masse planer, og vet ikke om jeg har tid til å blogge så mye denne helgen. Jeg skal i tillegg ut med et reklame innlegg som er veldig viktig. 

Dere får høre om alt på Mandag tror jeg vi sier. 

Håper alle får en strålende helg!!

 

 

 

-C

 • 21.09.2017, 16:12

To do list


- To do list - 

I dag har jeg litt å gjøre faktisk, derfor liker jeg å lage "to do list". Er det flere enn meg som liker slike lister? 

1. Jeg har reklame innlegg som skal ut på bloggen som jeg må skrive i dag. Det er utrolig gøy å få slike oppdrag, jeg er så glad for de mulighetene jeg får. 

2. Pakke en liten koffert til helga tur til Oslo. Det blir faktisk lett fordi jeg kommer ikke til å pakke med så mye, siden jeg for det meste skal hente klær fra Norge. 

3. Ta hårkur før jeg drar, dette håret mitt får virkelig gjennomgå i varmen, saltvann og klor.

4. Sjekke mailboksen, og svare på mail. Jeg skal også sende noen mails til kunder jeg vil samarbeide med.

5. Finne flere inspirasjonsbilder til fotoshoot på søndag! 

6. Ta outfit bilder. 

7. Husk å hent pakke fra zalando i morgen, som skal brukes til fotoshooten på søndag. 

*

 

 

-C

 • 19.09.2017, 15:38

Snapshots


-Snapshots fra gårsdagen- 

Det er utrolig fint på stranden her i Torremolinos. Er dere ikke enig?

*

 

 

-C

 

 • 17.09.2017, 19:22

Girls weekend!


God søndag! 

Er det flere enn meg som har hatt en fin helg? Jeg har tilbrakt helgen til ei venninne, som jeg har blitt kjent med her i Spania. Hun er fra Norge å heter Benedicte, og er verdens kuleste jente. Så takknemlig for at vi møttes på bursdagen min, og fant tonen med en gang! En skikkelig girls weekend altså! Ellers har jeg laget video til dere, litt usikker på hvordan den ble, må få noen dager på å redigere den ferdig. Hva med dere? Hva har dere gjort? 

*

 

 

-C

 • 10.09.2017, 20:23

My new favorite place


- God Søndag -

Jeg har hatt verdens beste helg på lenge, jeg har oppdaget mitt nye favoritt sted. Har du sett så utrolig fint? Omg!! Det er helt magisk faktisk. På fredag hadde vi da roadtrip til dette flotte stedet, på lørdag hadde jeg bursdag å var ute å fartet hele dagen. I dag er jeg max sliten kan du si! 

Tenk at jeg er 29 år, bare et år igjen av tjueårene. Det skal nytes for å si det sånn, jeg tar det med knusende ro. Noe som er veldig behagelig! 

Noen bilder fra El chorro. 

Jeg vil tilbake hit allerede, det var så magisk <3 

*

Håper alle har en fin søndag! 

 

 

-C

 

 • 07.09.2017, 19:14

Beach day!


-Beach day- 

I dag våknet jeg 08.30 for å jogge lands strandpromenaden. Det er faktisk helt magisk, jeg elsker det! Etterpå måtte jeg sove litt igjen, etter 2 timer søvn var det klart for strand livet. Jeg møtte ei venninne jeg har blitt kjent med her nede, som jeg har nevnt tidligere. Det var veldig hyggelig! 

Super koselig dag! I kveld skal vi møtes en gjeng å spise litt mat. 

*

Hva gjør dere på denne flotte torsdagen? 

 

 

-C

 • 02.09.2017, 19:56

Oktoberfest i September..


-God Lørdag- 

I går var jeg på oktoberfest med en kompis av meg som bor her, og en gjeng han jobber med. Det var kjempe gøy, jeg hadde en utrolig hyggelig kveld. Sykt takknemlig for at jeg fikk bli med, det må gjerne gjentas om ikke lenge. Jeg hadde med kamera, og knipset noen bilder! 

For en kveld! Godt var det å være med både norske, svenske og danske! 

*

Håper alle får en fin lørdag! 

 

 

-C

 • 31.08.2017, 19:18

Tiden går så fort, det er litt skummelt


-Happy Torsdag- 

I dag har jeg bodd i Spania i 3 uker, tiden har gått så utrolig fort det er nesten litt skummelt. Jeg har "dessverre" ikke kommet inn i noe rutiner enda, jeg sier dessverre fordi det er sykt viktig for meg å ha rutiner på ting. Sommerferien er over, vi er snart i en ny måned. Min favoritt måned selvfølgelig, siden jeg har bursdag. Den skal jo selvfølgelig feires på Spansk vis. Utenom bursdagsfeiring er det masse annet som skjer i September, som er utrolig spennende for meg som blogger, og som person selvfølgelig. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det senere, når det nærmer seg. Dette ble et litt merkelig innlegg, men en liten oppdatering er jo ikke feil det heller.I kveld er det girls night, jeg skal ut med ei jeg har blitt kjent med her. Det blir utrolig hyggelig, jeg gleder meg!

*

Har dere noen planer?   

 

 

-C

 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign