• 26.07.2017, 20:03

Oppdatering fra Danmark
-Danmark- 

En liten bilde oppdatering på hvordan det går i Danmark. Han som er på dana cup ser ut til å kose seg, selv om laget har gått igjennom 3 tap nå. Neste kamp er i morgen tidlig. De gjør så godt de kan, og har det gøy mens de spiller. Jeg husker selv når jeg var på dana cup, jeg hadde det så gøy med jentene på laget! 

Noen bilder av dagene som har vært.Nå har vi vært ute å spist på en burger sjappe, det var sykt god burger der! Nå er jeg veldig mett, og ser frem mot en rolig kveld.

*

Håper dere har en fin Onsdags kveld!  

 

 

-C 

 • 24.07.2017, 17:34

Bildedryss fra Ålbæk


-Danmark- 

For en dag det har vært. Dagen starter med regn, etter noen timer kom heldigvis sola å vi kunne gå oss en tur. Jeg hadde selvfølgelig med meg kamera, og knipset noen bilder av turen vår. Jeg er super fornøyd med 2 timers trimtur her i Ålbæk. Hva gjør dere i dag? Så fint det er her <3 tenk at jeg skal være her i 5 dager til. 

*

 

 

-C

 • 23.07.2017, 13:51

Hei Danmark
-Happy søndag- 

Nå er jeg kommet meg på familieferie i Danmark. Vi befinner oss i Ålbæk, her er det utrolig fint. Feriehuset er også til å skryte av, vi stor koser oss. Til uken starter dana cup, som søskenbarnet mitt skal være med på. Jeg skal ut å røre meg litt nå, har ikke jogget på en uke og får snart angstanfall. Et bildedryss fra vår første dag i Danmark. Gleder meg til resten av turen, det er så sykt mye fint å ta bilder av her <3 Love it! 

*

 

 

-C
 

 

 • 17.07.2017, 13:28

Bildedryss fra Namsos
For noen fantastiske fine dager jeg hadde i Namsos med beste Kine <3 

 

 

-C

  
 

 • 13.07.2017, 15:41

Endelig sol og sommer!


-Happy Torsdag-

Jeg er i vakre Spania, jeg kom for noen timer siden bare faktisk. Den siste tiden har det blitt mye farting, men nå blir jeg her i en uke. Så sykt digg det skal bli, her er det sol og 30 varme grader. Jeg skal sole meg hverdag, og lade batteriene. Kjempe gøy! Nå skal jeg få i meg litt mat, og gå meg en tur om ikke alt for lenge! 

Følg meg på instagram for oppdateringer: christineskundberg.

*

Er det flere enn meg som er på sommerferie?

 

 

-C
 

 • 10.07.2017, 16:43

#aktivferie


Heei.

I skrivende stund sitter jeg på bussen, jeg har dårlig batteri så tenkte å legge ut noen bilder fra mine 2 dager i Namsos. 

Kjøøøør..Det var bildene jeg rakk, resten kommer senere. En helt fantastisk fin plass, og jeg kommer gjerne tilbake! 

*

 

 

-C 

 

 • 02.07.2017, 16:57

Oslo Pride


Er det mulig, denne uken har gått super fort. Det er søndag allerede, hvor ble uken av. Jeg er så stresset nå, jeg MÅ pakke og ordne opp til jeg flytter. Jeg lovet dere bilder fra torsdag, her kommer de. Var det flere som var på Oslo pride i helgen? Ha en strålende søndag alle sammen! 

Som dere ser på bildene, hadde vi en kjempe fin dag! Helgen har også vært super bra, jeg har virkelig storkost meg.

*

Hvordan var deres helg?  

 

 

-C

 

 • 01.07.2017, 12:13

Endelig helg si..
-God lørdag- 

Jeg stikker innom i full fart, på torsdag var jeg på Pride park. Bildene derfra kommer i morgen. Dagen i dag er bare stress, jeg har 1000 ting å gjøre, og får ikke gjort halvparten en gang. Håper søndagen blir litt bedre, og at jeg får pakket ferdig fordi jeg skal være ferdig til tirsdag allerede. 

Ha en strålende lørdag alle sammen! 

*

 

 

-C

 • 24.06.2017, 13:02

It's Saturday!
Happy Lørdag alle sammen!

For en super flott Lørdag det er, solen skinner og jeg skal komme meg ut å jogge. Nå er det alt for mye som skjer i hodet for tiden, når jeg kommer meg ut får jeg klargjort hodet litt, det er deilig. Resten av dagen går til ei venninne, vi skal kose oss masse. Håper alle får en super lørdag.

Bildene fra shooten kommer i morgen, gled dere! 

*

 

 

-C
 

 • 20.06.2017, 11:32

Dette visste du kanskje ikke om meg


- Dette visste du kanskje ikke om meg -

1. Når jeg var ung kunne jeg nesten ikke gå ut av huset uten sminke, nå går jeg uten sminke nesten daglig.

2. Jeg er ikke så flink til å gi meg selv skryt når jeg gjør noe bra, eller om jeg har nådd mine mål. Det er alltid noe som skal bli bedre, eller noe som kan bli større enn det jeg hadde sett for meg.

3. Jeg er et følelsesmenneske. Jeg griner av absolutt alt, føles det ut som til tider. 4. Jeg takler ikke at vennene mine er sur på meg. Om vi krangler får jeg vondt i hele kroppen. 

5. Jeg er veldig redd for å miste de som betyr mest for meg her i livet. 

6. Jeg elsker oppmerksomhet. 

7. Jeg kan fort bli lei av å gjøre det samme hele tiden. Tanken på å gjøre det samme hele livet, gjør meg kvalm. Jeg trenger variasjon! 

*

Var det noe av dette dere ikke visste om meg? 

 

 

 

-C   

  

 • 17.06.2017, 19:42

Bright future
-En lys fremtiden- I dag har jeg vært på seminar, med ei venninne. Jeg kan virkelig se lyst på fremtiden etter dette seminaret. Jeg har aldri vært på et seminar, der noen får meg så sykt inspirert etter bare 5 minutter. Som også får meg til å se for meg fremtiden, og inspirerer meg til å starte med en gang. Wow, for en opplevelse! Jeg har på meg: Kjole fra mango// Veske fra Spania // Tights fra H&M // sko fra Din skoJeg må løpe videre, en hektisk lørdag! Hvordan er deres lørdag? 

*

 

 

-C

 

 • 14.06.2017, 17:55

Happy Onsdag
-Happy Onsdag- 

For en fantastisk solfylt, og fin dag det er i dag. Jeg gjør meg klar til et modelloppdrag jeg har i morgen, med ansiktsmaske, god salat, vann og selvpleie. Snart er det helg også, jeg har en del planer som jeg gleder meg veldig til. Vurderer å jogge meg en tur i finværet også, men vi får se. Jeg var tross alt på en gratis dansetime i går. Det var sykt gøy, verdens kuleste danselærer. Jeg elsker å danse, skal på en time på fredag også, gleder meg! 

Hva gjør dere i dag?  

*

 

 

-C

 • 13.06.2017, 14:09

Think Positive


Believe in yourself, take on your challenges, dig deep to conquer fears.

Never let anyone bring you down. You got to keep going.

- Hvordan bli mer positiv- 

Jeg tenkte å dele noen tips som har funket fint for meg når jeg har vært negativ. Jeg bruker de den dag i dag, og de hjelper meg veldig mye.

Håper dere også kan få noe godt ut av det. 

* Lev i nuet, vær til stede, og ta vare på øyeblikkene. Ting kommer ikke alltid til å være slik det er i dag, vi blir eldre å ting skjer.  Du bestemmer selv hvordan du vil leve livet ditt, vil du da bruke den tiden på å være negativ? 

* Lev livet! Livet er for kort til å gjøre ting du IKKE vil gjøre. Ta noen sjanser, og gå ut av din komfortsone.

* Gjør ting som gjør deg glad. Hva det måtte være, bare gjør det! Da skal jeg love deg at du blir mye mer positiv. 

* Hør på musikk. Sett på en glad låt, og du kommer i bedre humør med en gang.

* Trening. Helst frisk luft, jeg har startet å jogge med en gang jeg kjenner at jeg blir negativ eller om jeg er i dårlig humør. Nå er det sommer også, da er det lettere å komme seg ut. * Yoga og meditasjon. Det funker veldig godt når du skal klargjøre hodet for stress å negative tanker.

* Finn 3 ting du er takknemlig for. Si de høyt, tro på dem! Når du står opp, eller når du legger deg. 

* Gjør positive tanker til en vane. 

* Vær tålmodig. Ting skjer for en grunn, selv om vi ikke alltid er enige i det. Ikke stress, ting skjer når det er meningen at det skal skje. Dette punktet har jeg slitt med selv, nå som jeg har "godtatt" at ting tar tid er det ikke så negativ tanke lenger. Jeg tenker selvfølgelig på det, men tanken får ikke så mye fokus lenger. 

* Think big! Dette punktet er åpent, det sier seg selv! 

* Kvitt deg med mennesker som tapper deg for energi. De har du ikke bruk for! Alle har dårlige dager selvfølgelig. Om det er personer som ikke er der for deg i både oppturer, og nedturer så er de ikke verdt det. Husk det! 

*

 

 

-C 

 • 12.06.2017, 17:39

Sommerkjoler


Alle kjolene er fra Bubbleroom. Du kan finne de HER.

*

Hvem er din favoritt? 

 

 

 

-C

 • 10.06.2017, 17:39

Excellent!


-Saturdays-

Elsker Lørdager, i kveld skal jeg besøke ei venninne. Vi skal spise mat å kose oss, det gleder jeg meg veldig til. Jeg er så glad i venninnene mine <3 

*

Hva skal dere i dag flotte folk?  

 

 

-C 

 

 • 08.06.2017, 17:27

Thursdays


-En helt vanlig Torsdag- 

-Salat til middag- 

*

Dagen i dag har vært fin, jeg har vært å besøkt Kristin/Styleconnection i butikken hennes på løkka. Som alltid et veldig hyggelig besøk. Til middag ble det salat, nå vurderer jeg å ta meg en joggetur. Jeg hater virkelig regne, og håper det slutter snart. Jeg vil ha sommer! 

 

Hva har dere gjort i dag?  

 

 

 

-C

 

 • 04.06.2017, 20:05

5 kjappe


-5 kjappe- 

1. Hva er planene dine i sommer?

I sommer skal jeg først å fremst kose meg, jeg har en del planer som jeg gleder meg veldig til. Jeg gleder meg veldig til modelloppdragene mine. Jeg gleder meg utrolig mye til å flytte fra Bærum, det var absolutt ikke noe plass for meg. Så ser jeg veldig frem mot mine 3 reiser i sommer. Jeg drar til Trondheim og Lysøysundet. Deretter drar jeg tilbake til fantastiske Spania. Jeg avslutter sommerferien med en uke i Danmark med familien fra Hamar. Jeg gleder meg så mye, jeg teller ned dagene. Kalenderen viser 34 dager. 

2. Hva drikker du en varm sommer dag? 

Jeg kan drikke masse forskjellig. Mine topp 3 er en iskald corona med lime, mojito og sangria. 

3. Hva vil du helst ha på grillen?

Jeg elsker sommerkoteletter, så det er en stor favoritt på grillen hvert år. Jeg liker også hamburger, maiskolbe og avokado.4. Hva er ditt favoritt antrekk på sommeren?

Når det er sommer liker jeg å vise hud, så da er det perfekt med kjole eller et kult skjørt. Jeg elsker å pynte meg, og gjør det gjerne uten at jeg skal noe spesielt. Kjole og bikini er mine favoritter på sommeren, definitivt! 

5. Hvor blir din favoritt destinasjon i sommer?

SPANIA! Jeg har fått opp øynene for Spania, og gleder meg veldig til å dra tilbake. Jeg skal være der en uke denne gangen også, så det skal bli godt å bare slappe av ved strandkanten dag ut å dag inn. Jeg gleder meg selvfølgelig til resten av turene også, men det er noe spesielt med disse sydenturene da. Som gjør at mann gleder seg litt ekstra når mann først skal dra dit.

*

 

 

-C

   

 

 • 04.06.2017, 13:55

S.A.T.U.R.D.A.Y


-Saturday fun- Radix dance crew 

De var så flinke, var det flere som var på musikkfesten i går? Silje danseløven min <3 

Dagen i går gikk fort for seg, plutselig var dagen over. Jeg var veldig sliten, men jeg kom meg til musikkfesten for å se på Silje, og danse crewet hennes. Etterpå dro jeg på middag til Linn. Det var utrolig koselig med en rolig lørdag, med to veldig gode venninner. I dag skal jeg bare slappe av, det blir en god søndag! 

*

 

-C
 

 • 01.06.2017, 19:54

Dagens bildedryss
-Dagens bildedryss- Det har vært så sykt fint vær i dag, jeg nyter disse solfylte dagene. Jeg fikk tatt noen bilder, mens jeg gikk nedover akerselva. For en fantastisk dag!

*

Hvordan har dagen deres vært? 

 

 

 

-C
 

 • 01.06.2017, 10:54

Endelig er vi i Juni


Tenk at det er 1.juni allerede, tiden har gått så fort den siste måneden. Det er mye som skjer fremover, jeg er utrolig spent. 

Dette skjer i Juni: 

* Jeg skal på sommerfest, både på jobb og med venner. 

* Jeg skal på fotoshoots. Jeg gleder meg utrolig mye til disse, jeg skal ikke si for mye om disse før det nærmer seg.

* Jeg skal pakke og flytte. 

* Jeg har lyst å dra på musikkfest. 

* Jeg får besøk av ei venninne. Det er litt usikkert enda, jeg håper vi får det til uansett. * Jeg vil lage flere videoer til dere. 

* Jeg skal dra til stranden.

* Jeg skal grille i parken med gode venner. 

* Jeg skal gå på tur i skogen med lillesøster. 

* Jeg skal ta en kald corona på aker brygge. 

* Jeg skal arrangere spillekveld. 

I`m ready

*

Hva skal dere i juni? Har dere noen planer?

 

 

 

-C

 


 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits