• 19.08.2017, 19:43

New nails


- New nails today-

Fransk manikyr.

Det er mine egne negler som jeg fikk fikset, ingen spesiell dyr affære heller.

So happy <3 I love it!

*

Hva syns dere?   

 

 

 

 

-C

 

  • 16.06.2017, 19:43

Fashion makeup


-Modelloppdrag-

I går var jeg på et modelloppdrag, jeg var modell for Elianne, hun hadde eksamen. Det var kjempe gøy, jeg hadde en super fin dag. Jeg ble veldig imponert over sminken, har dere sett så kult? Elianne er så flink, hun kommer til å sminke meg på neste fotoshoot også. 

I love it! 

Hva syns dere? 

 

 

 

-C

 

  • 25.05.2017, 14:25

My hair yesterday


-Hair- Kan anbefales om du ikke rekker å dusje håret før du skal ut. Hehe.. 

Hva syns dere? 

*

 

 

-C

 

 

  • 27.04.2017, 15:16

Hairstyle
-Bølgefin- 

Ja, jeg vet! Det er noen gråe hår der, det er heldigvis bare noen få enn så lenge. Jeg elsker denne stilen, bølger i håret å en liten dott på toppen. 

Hvilken hairstyle liker du? 

*

 

 

-C

 

  • 13.04.2017, 12:42

Påskesminke
Årets påskesminke! Det man trenger er øyenskygge, eyeliner med glitter, mascara og leppestift. 

*

Dette kommer jeg til å bruke i kveld når jeg skal ut å møte noen venner. Jeg kan knipse noen bilder av hvordan det ble, slik at dere kan se resultatet. Selv om det er disse produktene jeg bruker til "vanlig" også. Det skal være lov å sminke seg litt ekstra nå som det er påske. Er dere ikke enig? 

Håper alle får en super fin skjærtorsdag! 

 

 

 

-C

  • 04.03.2017, 12:14

Nails


-Red Nails-Jeg elsker røde negler, jeg har fått dilla på rødt i det siste. Fargen er så utrolig fin, og spesielt til våren. I dag er det jo lørdag, om dere vil pynte dere litt ekstra med en rød neglelakk vil jeg anbefale Isa Dora sin. Kjempe fin rød farge, og tørker ganske så fort. Er det flere enn meg som liker røde negler? 

*

 

 

-C

  • 02.03.2017, 10:56

Red Lips & Dark Eyeshadow


I dag kjører jeg på med røde lepper og mørk øyenskygge. I dag er det fint vær i Trondheim, og jeg skal gå inn til byen for å møte ei venninne. Håper denne dagen blir bra. Den røde leppestiften er fra Mac og øyenskyggen er fra Smashbox. Nå får jeg komme meg av sted, ha en fin dag alle sammen!Er det flere enn meg som liker røde lepper og mørke øyne? 

*

 

 

 

-C

  

  • 15.02.2017, 11:21

Shine


For en fantastisk fin dag det var i går, jeg var på modelloppdrag som dere vet å hadde en super dag. Jeg tror disse bildene blir kjempe bra, jeg fikk makeup artisten til å knipse noen bilder med mitt kamera også. Alle bildene må godkjennes av hotellet først, så vi får se når jeg legger de ut. Vi tok noen bilder utenfor hotellet, som også ble ganske kule. Her viser jeg frem den fine sminken min, som er pin up inspirert. Jeg er veldig fornøyd med makeup artisten min Cathrine, som du kan følge HER. Om det er interesse for å høre hvilke produkter hun har brukt så hyl ut, da lager jeg et eget innlegg om det.

Jeg elsket hvertfall looken jeg fikk. Hva syns dere om looken? 

*

PS: Minner om konkurransen min HER

 

 

-C
 

  • 02.02.2017, 21:32

Nails


Love this color <3

Ny favoritt, har du sett så fresh? Jeg elsker den, OPI har mye fine farger. Min nye favoritt er denne nydelige fargen, jeg fikk låne den av ei venninne. Jeg falt pladask for den. Litt usikker på hva fargen heter dessverre. Den funker seriøst til ALT, jeg har brukt min nå i snart en uke. Love it! 

(Litt gulere lys på bade, ikke helt riktig farge.)

Hva syns dere om fargen?

*

 

 

-C

  

  • 18.01.2017, 15:40

Scholl
Velvære hjemme er så sykt digg! Jeg fikk velvet smooth electronic foot file, med velvet smooth intense serum i julegave. Og testet den for noen dager siden, og føler det funker. Tror det kommer resultater etter noen gangers bruk. Jeg sliter litt med hard hud, og denne skal gjøre at huden blir glattere. Nå har jeg bare brukt den 2 ganger, så det er vanskelig å si enda, men har hørt gode ting om produktet. Så jeg ser positivt på det! 

Har noen av dere prøvd dette produktet? Eller sliter med hard hud under fotbladet? 

*

 

 

-C
 

  • 14.01.2017, 12:08

Sminken min


God Lørdag!

Jeg tenkte å vise sminken jeg bruker, jeg har ikke kommet så langt enda derfor er bildet noen dager gammelt. Denne sminken bruker jeg som regel hver dag, noen dager går jeg uten sminke også. Det er godt for huden at den får puste uten all den sminken på seg. Jeg har brukt de samme produktene noen år nå. 

Her er de:

Primer fra Smashbox. Bronzing duo fra clarins // solpudder fra H&M // Kost fra SeventeenEyeliner fra Seventeen // Maskara fra Smashbox // Foundation fra Chanel // Brow specialist fra H&MLeppestift fra M.A.CJeg legger på primer først, deretter smører jeg på foundation. Etter det bruker jeg bronzing duo fra clarins med kost, i hele ansiktet å på halsen. Når jeg er ferdig med det bruker jeg solpudder på kinnbeinene på hver sin side. Da er jeg ferdig med huden, og skal starte med øynene.

Da legger jeg på litt mørkere bryn med brows blyanten på begge brynene mine. Jeg syns det er greit at de er mørkere enn mine egne. Etter det tar jeg på meg eyeliner over øyelokket, jeg føler selv at jeg er sykt dårlig på det, men jeg gjør så godt jeg kan. Tilslutt tar jeg på meg maskara. Når jeg er ferdig med øye partiet, går jeg over til leppene. På dette bildet brukte jeg mac leppestift. 

Håper dere får en fin lørdag, nå skal jeg og Eirik på shopping. Eller det vil si Eirik skal på shopping. 

*

Hva syns dere om sminke innlegg?

 

 

 

-C

   

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits