• 07.06.2017, 19:27

Your loss, babe


-Summer tee- Har dere hørt om en nettbutikk som heter NAKD? Der finner du så utrolig mye fint, sånn som denne kule t-skjorten. Er den ikke fin? 

Du finner den herDe har masse kule farger, jeg valgte denne fargen, og er kjempe fornøyd. Anbefaler alle å sjekke nettsiden deres, det er alt for mye fint der. 

En stor takk til min super flinke fotograf TjuhuPhoto. You are awesome!! 

*

Hva syns dere, kul sant? 

 

 

-C

  • 18.05.2017, 21:38

Kverneriet
Dinner with family. 

I dag inviterte Knut(stefar) meg og lillesøster på middag. Karoline fikk selvfølgelig oppgaven med å bestemme plass, og valgte Kverneriet på Majorstuen. Det er seriøst den beste burgeren jeg har smakt i hele mitt liv. Det er definitivt en fordel å ha en lillesøster som drar ut å spiser, som kan anbefale disse plassene. Veldig hyggelige omgivelser, de som jobbet der var også veldig hyggelige. Det ble ikke noe bilde av maten, det var litt dumt. Jeg greide ikke holde fingrene av fatet, så den forsvant før jeg i det hele tatt hadde tenkt meg om. 

*

Er det flere som har vært der? 

 

 

-C

  • 03.05.2017, 21:34

Ingen ferie uten..


                                                                                                                                                      // Sponset//

God kveld fra Malaga! 

Jeg er på en liten ferie, noe jeg hadde behov for veldig mye. Jeg er på Spania for å lade opp batteriene, så langt har det funket veldig bra. Jeg har det veldig bra, det blir dårlig med innlegg når jeg bare har internett i resepsjonen. Slik er det! Jeg vil uansett anbefale dere disse produktene jeg bruker i ferien. Den til høyre er hår spray, den til venstre er mousse med volum. 

*

Håper dere har en fin uke.

 

 

-C

  

  • 16.02.2017, 20:44

Hot stuff
I går så jeg fifty shades darker med ei venninne. OMG for en film, like bra som film nr 1 vil jeg si. Om ikke litt hetere, vi snakker sexscener hvert 3 minutt. Hehe.. så å si. Filmen var helt fantastisk, kan godt se den to ganger liksom. Jeg heier litt på de nå, at forholdet deres skal funke. Om jeg ikke avslører for mye da :p 

Terningkast sex, hehe! Er det flere enn meg som har fått sett den?

*

 

 

-C

  • 10.12.2016, 11:52

New hair


Litt egen pleie til frisøren er ikke feil. Studio K leverer varene, her får du flott service, du blir garantert fornøyd og en hyggelig samtale. Jeg sverger til min frisør Kine som er rå flink, med 20 års erfaring i bransjen kan du godt si at hun vet hva hun driver med. Jeg anbefaler virkelig denne frisørsalongen, den ligger i Trondheim, den er perfekt for alle aldre. Alt av info finner du HER.

Ble det ikke fint? Jeg er stor fornøyd!! :D Love it!! Facebook siden deres HER.

*

Hva syns dere? Ble det fint?

 

 

 

-C


  

  • 06.12.2016, 19:17

Jeg har blitt en av de..
God kveld!

Jeg fant ut av noe i dag, at jeg har blitt en av de som sitter på cafe alene å skriver blogg innlegg. Hehe.. Jeg trodde aldri dagen skulle komme! Litt godt var det faktisk, jeg gikk tilfeldigvis forbi denne kafeen (om jeg kan kalle det det). De selger crepe, sånn du får kjøpt så mye av i utlandet. Jeg tåler jo desverre ikke sånt, men kjøpte meg en brus, og fikk bruke nettet GRATIS. Det var utrolig herlig, akkurat det jeg trengte i mitt tilfelle. Sykt behagelig musikk var det også, anbefaler denne plassenpå det varmeste. Flere av mine venner har også sakt bare positive ting om denne plassen.

Den ligger på Løkka i Oslo, om noen som bor i nærheten vil ta seg en tur.

Om ikke lenge skal jeg møte ei venninne, vi skal kose oss å gjøre noe som jeg har gledet meg masse til!! Dere får høre mer om det litt senere.

Ha en fin dag mine flotte lesere <3

 

 

-C 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits