hits
  • 16.05.2018, 19:36

When things take time


.....

Jeg må starte dette innlegget med å beklage mitt fravær. Det har vært litt mye for meg i det siste, på alle plan egentlig. Så har rett å slett ikke hatt motivasjon, vilje eller styrke nok til å blogge noe som helst. Det å bo i Spania er ikke bare en dans på roser, det er til tider veldig vanskelig å være så langt unna både familie og venner. Selv om jeg har et fantastisk støtteapparat her nede, som jeg er veldig takknemlig for at jeg har. Det er utrolig mange flotte folk rundt meg, og jeg er utrolig heldig faktisk, og vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten de. Jeg håper det kommer bedre tider fremover, og at jeg får mer motivasjon, og ikke minst glede av å blogge igjen. 

I morgen drar jeg faktisk til Norge, for en liten lang helg der. For å lade batteriene, håper virkelig det virker.

Håper alle får en strålende 17.mai feiring i morgen. 

 

 

-C

Therese Bråthen <3

16.05.2018 kl. 20:07
Blir sikkert godt for deg å være med familien din igjen tenker jeg! :) Håper dagen i morgen blir bra for deg <3

Charlotte

16.05.2018 kl. 21:18
Håper får en flott dag i morgen :)

Nina Cecilie

16.05.2018 kl. 22:16
Blir koselig :)

Sara Louise

19.05.2018 kl. 12:09
Heisann snuppa!

Håper du har det fint, og at Stian tar godt vare på deg! Må dere begge to fjerne blokkeringa på facebook da ;) Er gått lang tid nå, og hadde vært kjekt å vite hvordan dere har det! :)

Hilsen Sara
christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign