hits
  • 05.04.2018, 18:29

I april skal jeg..


.....

* Jeg har planer om roadtrip til en av små stedene her i Spania som jeg ikke husker hva heter akkurat nå. Det blir uansett veldig spennende, og jeg gleder meg vilt til en slik tur. 

* Jeg skal på noe som heter "food truck experience" som er en event her i Spania, som da handler om at det er mange food trucks som samler seg ved stranda her, og lager et show ut av det. Det tror jeg blir veldig spennende, har aldri vært på noe lignende før faktisk. 

* Fokusere på videoer denne måneden, jeg har ikke prioritert det i det siste dessverre. Jeg har bestemt meg for å kjøre på denne gangen..

* Fokusere mer på meg selv, gjør de tingene som jeg vil! Egenpleie kan være en fin ting der som jeg skal prioritere faktisk.

* Jeg har masse ideer til bloggen, og skal få hjelp av en venninne som heter Heidi. Så jeg skal hjem dit å få gjort klart noen prosjekter vi har på gang.

* Jeg kommer også til å fokusere på å jogge mere, med tanke på at jeg har alt for mye stress i hodet for tiden. Jeg trenger å koble av- virkelig! 

*

Det var noe av punktene som jeg skal gjøre nå i April. Har dere noen planer?

 

 

 

 

-C

livetmitt93

05.04.2018 kl. 19:28
fine ting:)

Victoria Larsen

05.04.2018 kl. 21:35
Så mye fint du har planer om :-D

Therese Bråthen <3

06.04.2018 kl. 16:35
Så fine planer du har! :) Gleder meg til å følge bloggen din videre for å sjekke ut prosjektene du jobber med <3

Heidi

07.04.2018 kl. 19:18
:D Blir spennende <3
christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign