hits
  • 13.06.2017, 14:09

Think Positive


Believe in yourself, take on your challenges, dig deep to conquer fears.

Never let anyone bring you down. You got to keep going.

- Hvordan bli mer positiv- 

Jeg tenkte å dele noen tips som har funket fint for meg når jeg har vært negativ. Jeg bruker de den dag i dag, og de hjelper meg veldig mye.

Håper dere også kan få noe godt ut av det. 

* Lev i nuet, vær til stede, og ta vare på øyeblikkene. Ting kommer ikke alltid til å være slik det er i dag, vi blir eldre å ting skjer.  Du bestemmer selv hvordan du vil leve livet ditt, vil du da bruke den tiden på å være negativ? 

* Lev livet! Livet er for kort til å gjøre ting du IKKE vil gjøre. Ta noen sjanser, og gå ut av din komfortsone.

* Gjør ting som gjør deg glad. Hva det måtte være, bare gjør det! Da skal jeg love deg at du blir mye mer positiv. 

* Hør på musikk. Sett på en glad låt, og du kommer i bedre humør med en gang.

* Trening. Helst frisk luft, jeg har startet å jogge med en gang jeg kjenner at jeg blir negativ eller om jeg er i dårlig humør. Nå er det sommer også, da er det lettere å komme seg ut. * Yoga og meditasjon. Det funker veldig godt når du skal klargjøre hodet for stress å negative tanker.

* Finn 3 ting du er takknemlig for. Si de høyt, tro på dem! Når du står opp, eller når du legger deg. 

* Gjør positive tanker til en vane. 

* Vær tålmodig. Ting skjer for en grunn, selv om vi ikke alltid er enige i det. Ikke stress, ting skjer når det er meningen at det skal skje. Dette punktet har jeg slitt med selv, nå som jeg har "godtatt" at ting tar tid er det ikke så negativ tanke lenger. Jeg tenker selvfølgelig på det, men tanken får ikke så mye fokus lenger. 

* Think big! Dette punktet er åpent, det sier seg selv! 

* Kvitt deg med mennesker som tapper deg for energi. De har du ikke bruk for! Alle har dårlige dager selvfølgelig. Om det er personer som ikke er der for deg i både oppturer, og nedturer så er de ikke verdt det. Husk det! 

*

 

 

-C 

christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign