hits
  • 09.12.2016, 14:54

Minner som aldri vil dø


Dagen i går var veldig emosjonell for min del, jeg begynte å tenke tilbake på gamle minner. Jeg skal ikke så langt tilbake i tid, bare noen år faktisk. Jeg har selvfølgelig veldig mange minner over alt i verden. Men den som dukket frem i går var fra Hamar. Jeg hadde en mening med å flytte dit, men planene ble ikke slik jeg hadde forventet..

En av mine fantastiske minner er at jeg møtte gutten i mitt liv. Han var ikke som de andre jeg hadde vært med, og han hadde glimt i øyet. Det gikk ikke lang tid så var jeg forelsket i denne kjekkasen. Jeg husker det så utrolig godt, som om det var i går. Den følelsen jeg hadde, hva jeg tenkte, og hva kroppen sa til meg.

Det var helt utrolig. Vi laget masse fine minner sammen, på turer, hjemme, med venner og med familiene våre. Bare slike små ting, kom jeg til å tenke på i går. At vi feiret tidenes nyttårsaften bare vi to. En av mine favoritter var når vi passet Svigermor sin hund, da føltes det ut som vi var en liten familie.Vi hadde bare hverandre i Hamar, og det var nok akkurat da. Ting forandrer seg i løpet av tiden, og vi to var ikke bra nok lenger. Vi trengte flere venner/bekjente rundt oss.

Vi levde i en boble som vi ikke kom oss ut av..

Minnene var der fremdeles, det vi hadde gjort, men det var ikke godt nok lenger.

Når jeg mimrer tilbake til den tiden, klarner det i hode mitt, og jeg vet at jeg ikke vil gi slipp riktig enda.

Jeg har alltid følt at det er en mening med alt, det var meningen at jeg skulle flytte å møte Eirik.

Vi må bare finne veien igjen, så vi kommer på rett kjør.

Det er minner som aldri vil dø, uansett hva som skjer <3


*

Har dere noen minner som er så sterk at de aldri vil dø?

 

 

-C

  

liveterherlig93

09.12.2016 kl. 15:01
<3

christineskun

10.12.2016 kl. 10:42
liveterherlig93: <3

Victoria Larsen

09.12.2016 kl. 15:47
for et fint innlegg og fine bilder! :)

christineskun

10.12.2016 kl. 10:43
Victoria Larsen: Tusen takk :) <3
christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign