hits
  • 24.11.2014, 16:46

Trenings Jenta som har en lang uke foran seg


Hei på dere!

I dag har jeg vært på trening, det var kjempe godt og få rørt seg litt igjen. Det er så godt etterpå, det er en herlig følelse og kjenne at kroppet har fått litt trening. Nå sitter jeg og venter på middag. Eirik lager en sunnere middag i dag, fisk og grønnsaker. Det er lett og kjempe godt! Resten av dagen skal vi male litt og se farmen. Eirik har fått det for seg at han skal bli kunstner og lage fine malerier. Det får vi se på, jeg skal også prøve meg. Spennende og gjøre noe nytt, vi er for flinke til og bare se serier og ikke noe annet.

Det er Mandag og ny uke, i uken her har jeg masse jobbing. Jeg får også middags besøk til uken, og skal selv på middags besøk til pappa. Vi skal også på konsert, min Onkel er med i ett kor som har konsert nå på Søndag. Jeg gleder meg, håper på litt Julestemning!

Trenings Jenta :)

Fikk med også en fin frokost før jeg dro på trening. Det er viktig med C-Vitamin og Biola også. Da holder vi oss friske :)

Høst stemning :)

Sun Middag <3

 

Ha en fin dag videre alle sammen! :)  

Thealinni.blogg.no - reiseblogg

24.11.2014 kl. 16:49
Så sporty du er! Ha en strålende mandag :-)

christineskun

24.11.2014 kl. 18:48
Thealinni.blogg.no: Takk for det :) Takk, det samme :)

Madde K.K

25.11.2014 kl. 21:55
Så flink du er!

Ha en fin kveld videre!

christineskun

25.11.2014 kl. 22:44
Madde K.K: Takk :)
christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign